Arhiv novic

HBO GO Friends: The Reunion

 Premiera Speciala Prijatelji: Spet Skupaj

27. maja ekskluzivno na HBO GO

 

Zvezde kultne komedije „Prijatelji“ - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer – se vračajo v novem specialu „Prijatelji: Spet skupaj“ (Friends: The Reunion), ki 27. maja ekskluzivno prihaja na HBO GO.

 

Special je posnet brez scenarija na legendarnem stageu 24 Warner Bros. Television studia v Burbanku v Kaliforniji, kjer je bila snemana tudi originalna serija, v specialu pa se bodo pojavili tudi specialni gosti kot so David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon in Malala Yousafzai.

 

Special je režiral Ben Winston, ki je hkrati tudi eden od izvršnih producentov, poleg Kevina Brighta, Marto Kauffman in Davida Cranea. Special je nastal v Warner Bros. Unscripted Television produkciji, v sodelovanju z Warner Horizon, Fulwell 73 Productions in Bright/Kauffman/Crane Productions. Med izvršnimi producenti so tudi Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer. Emma Conway, James Longman in Stacey Thomas-Muir so izvršni koproducenti.

 

Vse sezone večkrat nagrajene serije „Prijatelji“, inteligentne in sofisticirane komedije, ki gleda v srca in ume skupine prijateljev v New Yorku, so že na voljo na HBO GO.

osmrtnice smrtovnicejastuci