Arhiv novic

Premiera nove HBO serije Mare iz Easttowna (Mare of Easttown)

 Premiera nove HBO serije Mare iz Easttowna (Mare of Easttown)


KATE WINSLET v glavni vlogi
Premiera nove HBO serije „Mare iz Easttowna“ (Mare Of Easttown) bo 19. aprila na HBO GO, ob 21.00h pa bo prva epizoda predvajana tudi na HBO kanalu.

 

Prejemnica Oskarja, Emmyja in Zlatega globusa Kate Winslet je upodobila vlogo Mare Sheehan, detektivke iz mesteca v Pennsylvaniji, ki raziskuje lokalni umor, medtem pa se življenje okoli nje razpada. „Mare iz Easttowna“ govori o temni strani tesno povezane skupnosti in raziskuje načine, na katere družina in pretekle tragedije vplivajo in določajo sedanjost.

 

V seriji igrajo tudi Julianne Nicholson, v vlogi Lori Ross, Mareine najboljše prijateljice iz otroštva, trikratna prejemnica Emmyja Jean Smart, ki igra Mareino mamo Helen, Angourie Rice, kot Mareina najstniška hči, Evan Peters, v vlogi detektiva Colina Zabela, ki Mare pomaga pri preiskavi, prejemnik Emmyja Guy Pearce, kot lokalni profesor Richard Ryan ter David Denman, ki igra njenega bivšega moža.

 

V seriji so zaigrali tudi Joe Tippett, Cailee Spaeny, John Douglas Thompson, Patrick Murney, James McArdle, Sosie Bacon, Neal Huff, Kate Arrington, Ruby Cruz, Eisa Davis, Enid Graham, Justin Hurtt-Dunkley, Izzy King, Mackenzie Lansing, Cameron Mann, Kiah McKirnan, Jack Mulhern, Anthony Norman, Drew Scheid in Madeleine Weinstein.

 

Avtor in scenarist serije je Brad Ingelsby, ki se je vrnil v svojo rodno državo Pennsylvanijo z namenom, da napiše serijo. Vseh 7 epizod je režiral Craig Zobel („?stali“, „Westworld“). Oba sta tudi izvršna producenta, kot tudi Paul Lee, Mark Roybal, Kate Winslet, Gavin O’Connor in Gordon Gray.

osmrtnice smrtovnicejastuci