Arhiv novic

Viasat World predstavlja nov TV-kanal, Epic Drama

Ena vodilnih medijskih hiš Viasat World uvaja novo vsebinsko blagovno znamko, Epic Drama. Njen namen je predstaviti trenutno najboljše zgodovinske dramske serije z vsega sveta. Na novem TV-kanalu Epic Drama bo od 14. decembra na voljo več kot 600 ur visoko-proračunskih vsebin različnih dramskih žanrov v kakovosti HD, večji del si bo mogoče ogledati tudi v okviru storitev videa na zahtevo.

 

V Sloveniji bo kanal Epic Drama na voljo naročnikom TV-storitev Telekom Slovenije, T-2, Telemach in Total TV.

Medijska hiša Viasat World je z raziskavami ugotovila, da na televizijskem trgu obstaja vrzel na tematskem področju zgodovinske drame. Čeprav gledalci želijo tovrstne vsebine in je njihova gledanost visoka, pa ni na voljo enega kanala, ki bi se osredotočal na tak program. Na pričakovanja svojih gledalcev in partnerjev se je hitro odzvala ter oblikovala nov TV- kanal, Epic Drama, na katerem bodo gledalci 24 ur na dan in sedem dni na tednu uživali v zgodovinskih dramah. Zamisel o novem kanalu je vzklila iz že obstoječe dramske ponudbe na Viasat History, ki je v dobrem letu zbudila zanimanje gledalcev.

 

Uvedbo novega programa so na Viasat World podprli s pomembnimi naložbami v najbolj kakovostne vsebine produkcij iz Združenega kraljestva, ZDA, Španije, Francije, Italije, Avstralije in Kanade. Ljubitelji drame bodo tako imeli dostop do priznanih serij različnih žanrov, tako dram, posnetih po resničnih zgodovinskih dogodkih kot fantazijskih dram, priredb klasičnih književnih del, vojnih in političnih dram, akcijskih pustolovščin in kriminalk. Med drugim bodo ob uvedbi Epic Drama na voljo serije Pocestnice, ki se odlikuje po iskrivih in duhovitih dialogih, Miniaturistka, posnete po knjižni uspešnici igralke Jessie Burton, Restavracija, Versailles, Gospod Selfridge, Borgia, Vas, Kifeljc, V družbi sovražnika, Detektivka Fisherjeva in številne druge uspešnice.

 

Kako lahko spremljate nov kanal Epic Drama, se pozanimajte pri svojem operaterju.
Obiščite Epic Drama tudi:
- na Facebooku https://www.facebook.com/EpicDramaSI/
- na Instagramu http://instagram.com/epicdramasi
- in na spletu http://epicdrama.si/