Arhiv novic

HBO premiere v avgustu

 
PREMIERA NOVE SEZONE SERIJE – STARGIRL II - Serija spremlja srednješolko Courtney Whitmore, ki navdihne skupino mladih junakov, da se zoperstavijo zlobnežem iz preteklosti. Zgodba na novo interpretira pripoved o prvem moštvu superjunakov, Ameriški ligi pravičnih.
Premiera 11. avgusta

 

PREMIJERA DOKUMENTARNE SERIJE – OBAMA: PRIZADEVANJE ZA POPOLNEJŠO ZVEZO - Dokumentarec v treh delih spremlja potovanje Baracka Obame med vzponom na položaj 44. predsednika v luči nenehnih rasnih in socialnih vprašanj v Združenih državah Amerike.
Premiera 4. avgusta

 

PREMIERA NOVE SEZONE SERIJE – BRITANIJA III - Zgodovinska drama se odvija leta 43 n. št., ko se rimska cesarska vojska vrne, da bi uničila keltsko središče Britanije. Skrivnostni deželi vladajo bojevnice in mogočni druidi, ki menda lahko prikličejo temačne sile podzemlja.
Premiera 24. avgusta

 

PREMIERA NOVE SEZONE SERIJE – ČRNI PONEDELJEK III - 19. oktobra 1987 se je zgodil Črni ponedeljek – največji padec borze v gospodarstvu ZDA. Zgodba spremlja skupino strokovnjakov, ki so se lotili elitnega kluba fantov z Wall Streeta in nazadnje zrušili največji svetovni finančni sistem.
Premiera 16. avgusta

 

PREMIERA NOVE ODDAJE – PREMOR S SAM JAY - Avtorica in stand-up komičarka Sam Jay vsak teden priredi zabavo v svojem stanovanju, kjer z gosti obravnava aktualne teme. V času nelagodja sklene Sam poslušati, se učiti in zastavljati vprašanja ljudem z različnimi pogledi.
Premiera 5. avgusta

 

PREMIERA NOVIH EPIZOD HBO SERIJE – BELI LOTOS - Društvena satira Mikea Whitea, smještena u ekskluzivni resort na Havajima, prati odmore raznih hotelskih gostiju tijekom tjedan dana dok se opuštaju i regeneriraju u raju.
Vsak ponedeljek

 

PREMIERA NOVIH EPIZOD SERIJE – ROMANCA NA POZIV III - Serija spremlja odnos med ekskluzivnimi spremljevalkami in njihovimi strankami, ki jim nudijo veliko več kot samo seks. To so ženske, ki za visoko ceno poskrbijo za "izkušnjo dekleta", celostne, pristne čustvene in seksualne zveze z žensko.
Vsak torek

 

PREMIERA NOVIH EPIZOD SERIJE – SNEG IV - Los Angeles leta 1984. Kriminalna drama se odvija na začetku epidemije kokaina in dramatičnega učinka, ki ga je imela na kulturo tega mesta. Serija spremlja zgodbe različnih likov, katerih življenja se prepletejo.
Vsak petek

 

PREMIERA NOVIH EPIZOD DOKUMENTARNE SERIJE – V OSRČJU NEVIHTE - Dokumentarec programa HBO beleži razvoj anonimnega lika, znanega kot "Q". Razkriva, kako uporablja teorije zarote in informacijsko vojno za sprožanje spletnih senzacij, političnih debat in manipulacije z mnenjem ljudi.
Vsak četrtek


PREMIERA NOVIH EPIZOD SERIJE – STARŠI II - V iskreni in brezkompromisni komediji imata zakonca Paul in Ally na grbi svoji karieri, ostarele starše, hipoteko, mnoge nesporazume v odnosu ter vse mogoče zagate starševstva pri njunih majhnih otrocih Luku in Avi.
Vsak ponedeljek


OSTROSTRELEC - Ostrostrelec pri posebnih mornariških enotah Chris Kyle je zaradi svoje natančnosti prava legenda med ameriškimi vojaki. Po štirih zaporednih misijah v Iraku Chris ugotovi, da ga vojna spremlja tudi tedaj, ko je doma z ženo in otroki.
Premiera 1. avgusta

 

ZVEZDA JE ROJENA - Odcveteli glasbenik Jackson Maine odkrije in se zaljubi v mlado umetnico Ally. A ko njena kariera doživi vzpon, se njun odnos skrha, medtem ko se Jack bori z lastnimi strahovi.
Premiera 8. avgusta

 

PRAZNI ČLOVEK - V mestecu na ameriškem Srednjem zahodu začnejo skrivnostno izginjati srednješolci in oblasti sumijo, da je to povezano s strašljivo krajevno legendo. Nekdanji policist James začne preiskovati nedoumljive dogodke.
Premiera 15. avgusta

 

SCOOBY-DOO! - Pred Scoobyjem in druščino je njihova najtežja skrivnost: načrt, ki naj bi v svet poslal pasjo prikazen Cerberusa. Medtem ko hitijo ustaviti pasjo apokalipso, prijatelji odkrijejo, da ima Scooby tajno dediščino in čaka ga epska usoda.
Premiera 22. avgusta

 

OCEANOVIH 11 - Karizmatični Danny Ocean (George Clooney) odabrao je vrhunski tim kako bi u jednoj noći u džep strpao 150 milijuna dolara! Meta je nemilosrdni poduzetnik Terry Benedict koji kontrolira tri najveće kockarnice u Las Vegasu.
Premiera 6. avgusta

 

Ocean's Twelve | Sky.com
OCEANOVIH DVANAJST - Minila so tri leta, odkar je Danny Ocean (George Clooney) s svojo zvesto ekipo – ki med drugimi vključuje nepogrešljivega Rustyja Ryana (Brad Pitt).
Premiera 13. avgusta

 

OCEANOVIH TRINAJST - Trinajst je nova dvanajstica v odličnem tretjem delu živahne kriminalke dveh nagrajencev z oskarjem Georgea Clooneyja in Stevena Soderbergha.
Premiera 20. avgusta

 

OCEANOVIH 8 - Debbie (Sandra Bullock), sestra legendarnega roparja Dannyja Oceana, zbere žensko ekipo spretnih pajdašinj za tatvino stoletja. Njihov cilj je razkošna newyorška letna prireditev ter ogrlica, vredna 150 milijonov dolarjev.
Premiera 27. avgusta

 

PREMIERA NOVE SEZONE SERIJE – MESTO NA HRIBU II - V Bostonu na začetku 90-ih let okrožni tožilec Decourcy Ward po sili razmer sklene zavezništvo s pokvarjenim, vendar spoštovanim agentom FBI, Jackiejem Rohrom. Skupaj se lotita primera, ki bo spremenil celoten sodni sistem v mestu.
Premiera 5. avgusta

 

PREMIERA NOVE SERIJE – SLEDILCI - V seriji v šestih delih "Sledilci" se prepletajo različne zgodbe iz južnoafriškega Cape Towna: nasilna zarota organiziranega kriminala, tihotapljenje diamantov, državna varnost, črni nosorogi, agencija CIA in mednarodni teroristični načrt.
Premiera 4. avgusta

 

PREMIERA NOVE ODDAJE – KLEPET S BOBOM COSTASOM - Legendarni Bob Costas se vrača na program HBO. Nova serija prinaša poglobljene intervjuje z največjimi imeni iz sveta športa, zabave in popularne kulture, pa tudi posebne razprave pod vodstvom Costasa o specifičnih športnih temah.
Premiera 20. avgusta

 

PREMIERA NOVIH EPIZOD SERIJE – BETTY II - Nova serija programa HBO "Betty", osnovana na kritiško priznanem celovečernem filmu "Skate Kitchen" ameriške režiserke Crystal Moselle, spremlja raznoliko skupino mladih žensk v pretežno moškem svetu rolkarjev v New Yorku.
Vsak petek

 

PREMIERA NOVIH EPIZOD SERIJE – DAVE II - Nevrotični tridesetletnik iz predmestja je prepričan, da mu je usojeno postati eden najboljših raperjev vseh časov. Zdaj mora o tem prepričati še najboljše prijatelje, saj bi z njihovo pomočjo lahko prepričal ves svet.
Vsak petek

 

PREMIERA NOVIH EPOZOD HBO EUROPE SERIJE – DOBRODOŠLI V UTMARKU - V tem odmaknjenem kotičku na skrajnem severu Skandinavije vsakdo pozna vsakogar. Ko v Utmark pride optimistična nova učiteljica, bo odkrila, da se v tem mestu vsaj približno zrelo obnaša samo neko 12-letno dekle.
Vsako nedeljo

 

PREMIERA NOVIH EPIZOD SERIJE – NOGOMETAŠ III - Serija po navdihu življenja zvezdnika lige NFL Spencerja Paysingerja spremlja zgodbo srednješolskega nogometaša iz Comptona, ki vstopi v nov svet izzivov in priložnosti, potem ko ga najame moštvo iz bogatega Beverly Hillsa.
Vsak petek

 

PREMIERA NOVIH EPIZOD SERIJE – BATWOMAN II – Tri leta po tistem, ko je ulični pravičnik in človekoljubni milijarder Bruce Wayne izginil, se njegova sestrična Kate Kane bori z lastnimi strahovi, ko v opravi Batwoman brani ulice Gothama pred zlom in se počasi spreminja v simbol upanja.
Vsako sredo

 

PREMIERA NOVIH EPIZOD SERIJE – MLADI SHELDON IV – Serija se odvija pred "Velikimi pokovci" in spremlja 12-letnega Sheldona Cooperja, ki obiskuje srednjo šolo in skuša biti del sveta okrog sebe; medtem ko se njegovi svojci in prijatelji ubadajo z njegovimi edinstvenimi umskimi zmožnostmi.
Vsako soboto

 

PREMIERA NOVIH EPIZOD ODDAJE – PREJŠNJI TEDEN: NOCOJ Z JOHNOM OLIVERJEM VIII – John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.
Vsak petek

 

PREMIERA NOVIH EPIZOD SERIJE – NASLEDNIKI III - Junaki mladinskih serij "Vampirski dnevniki" ter "Originali" so pustili neizbrisno sled, ki se nadaljuje v novi seriji; zgodbi o novi generaciji nadnaravnih bitij na Salvatorejevi šoli za mlade in nadarjene.
Vsako nedeljo

 

Fargo - HBO GO
MARATON VSEH EPIZOD SERIJE – FARGO IV - V 50-ih letih v Kansas Cityju četrta sezona serije spremlja nasprotni zločinski združbi med krhkim premirjem, italijansko in temnepolto skupnostjo. Da bi utrdili mir, sta vodji obeh družin zastavili svoja najmlajša sinova.
Maraton vseh epizod 21. avgusta

 

SREČA - Candice Phee je 12-letnica z neskončnim optimizmom in posebnim pogledom na svet. V šoli jo navdihne čudaški novi fant, ki verjame, da lahko prečka različna vesolja. Candice sklene popraviti svojo razbito družino – naj stane, kar hoče.
Premiera 1. avgusta

 

GLADIATOR - Russell Crowe igra generala Maksima Decima Meridija, ljubljenca cesarja Marka Avrelija, ki ga je izdal in umoril lastni neuravnovešeni sin Komod (Joaquin Phoenix).
Premiera 8. avgusta

 

ROBIN HOOD - Russel Crowe je legendarni lik v Angliji sredi 13. stoletja, ki se z roparsko tolpo upira korupciji v domačem kraju in samemu kralju, da bi spremenil razmerje vladarske moči.
Premiera 15. avgusta

AMERIŠKI GANGSTER - Frank Lucas (Denzel Washington) je umirjen šofer lokalnega vodje zločinske skupnosti, a po šefovi smrti izkoristi okoliščine in se sam povzpne na vrh mafijske združbe.
Premiera 22. avgusta

 

ŠEST MINUT DO POLNOČI - Eddie Izzard in Judi Dench sta soigralca v zgodbi iz časa pred 2. sv. vojno, ki so jo navdihnili resnični dogodki. Pripravljalna šola za dekleta se znajde v nacistični zaroti, ki bi lahko uničila Anglijo, še preden bi se začela vojna.
Premiera 29. avgusta

 

BELGIJSKI KRALJ - Medtem ko je belgijski kralj na uradnem obisku v Istanbulu, francosko govoreča pokrajina Valonija razglasi neodvisnost. Vladar se mora vrniti domov, vendar zaradi sončne nevihte edina možna pot pelje čez Balkan.
Premiera 7. avgusta

 

BOSONOGI VLADAR - Potem ko je bil v nesrečnem incidentu ranjen v Sarajevu, se belgijski kralj zbudi v hrvaškem sanatoriju. Medtem ko si prizadeva vrniti se domov, prispe delegacija z uradno novico, da so ga izbrali za prvega evropskega cesarja.
Premiera 14. avgusta

 

PARI - Štiridesetletna Iranka Pari išče sina, ki je prišel študirat v Atene in je skrivnostno izginil na letališču. Pot jo bo od temačnih kotičkov mesta vodila v skrivne plati lastne duše in njenega dojemanja svobode.
Premiera 21. avgusta

 

SOL V VODI - Očarljiva zgodba o idealističnem kiparju, ki zapusti mesto in išče navdih v čudoviti obalni vasici ob delti reke Ganges, pri čemer trčijo tradicionalne in sodobne kulturne vrednote.
Premiera 28. avgusta

 

SVETOVNA KINEMATOGRAFIJA – PREDZADNJI - Kafkovska zgodba spremlja nepomembnega vodnega inšpektorja, ki v velikanski odročni stavbi beleži porabo vode prebivalcev. Znajde se ujet v poslopju, kjer se sooča z neskončnim labirintom preprek.
Premiera 1. avgusta





















osmrtnice smrtovnicejastuci