Arhiv novic

HBO Max kmalu tudi v Sloveniji

 HBO Max, streaming platforma podjetja WarnerMedia, bo v Evropi lansirana 26. oktobra, ko bodo Danska, Finska, Norveška, Švedska, Španija in Andora postale prve evropske države, v katerih bo ta nova streaming izkušnja na voljo.

 

V letu 2022 bo HBO Max, v okviru globalnega načrta lansiranja, na voljo še na 14 tržiščih, ki vključujejo Slovenijo, Hrvaško, Bosno in Hercegovino, Srbijo, Črno Goro, Severno Makedonijo, Bulgarijo, Češko, Slovaško, Madžarsko, Poljsko, Rumunijo, Moldavijo in Portugalsko.

 

HBO Max bo oktobra predstavljen na virtualnem dogodku, ko bo razkrit sam proizvod ter ponudba vsebin, kot tudi cene in številne druge podrobnosti.

 

HBO Max bo prvič na enem mestu ponudil širok izbor visokokvalitetne zabave mednarodne WarnerMedia družine, ki jo sestavljajo priljubljene znamke kot so Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network in Looney Tunes, hkrati pa ponuja nagrajene ameriške in internacionalne Max Original vsebine.

 

„To je zgodovinski trenutek, ko HBO Max prihaja v Evropo,“ je izjavil Johannes Larcher, direktor HBO Max International. „WarnerMedia filme in serije kot so ’Harry Potter’, ’Igra prestolov’ in ’Veliki pokovci’ s strastjo gledajo številni oboževalci v Evropi, HBO Max pa je ustvarjen zato, da jim ponudi najbolj udobno izkušnjo gledanja teh in mnogih drugih fantastičnih vsebin.“


„Edinstvena in ekskluzivna kombinacija kultnih vsebin, med katerimi so Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network, lokalna originalna produkcija in mnoge druge vsebine, ustvarjajo streaming platformo, ki jo bodo navdušenci v Evropi oboževali“, dodaja Christina Sulebakk, generalna direktorica HBO Max EMEA. „Vidimo ogromen potencial za rast, dokler lansiramo to popolnoma novo, trdno streaming platformo po celotni regiji.“

 

HBO Max poenostavlja odkrivanje novih vsebin, saj omogoča izkušnjo prilagojeno vsakemu uporabniku. Skozi kombinacijo skrbno izbrane selekcije vsebin in priporočil po meri, vsakemu uporabniku ponuja najbolj pomembne vsebine.


HBO Max bo na voljo novim uporabnikom, kot tudi obstoječim HBO Espana, HBO Nordic, HBO GO in HBO Portugal naročnikom, ne glede na to ali so se na storitev naročili direktno preko spleta ali pa preko operaterja.

 

HBO Max je 27. maja proslavil prvo obletnico v ZDA, 29. junija pa je storitev postala dostopna še na 39 tržiščih po Latinski Ameriki in Karibih ter tako postala prvič dostopna izven področja ZDA.





















osmrtnice smrtovnicejastuci