Arhiv novic

HBO predstavlja OTT storitev v Sloveniji

Od danes naprej se lahko na HBO GO storitev naročite direktno na hbogo.si

 

HBO-jeva internetna storitev videa na zahtevo HBO GO, je od danes na voljo vsem slovenskim uporabnikom direktno preko OTT poslovnega modela. Zdaj se lahko vsi ljubitelji serij, filmov in ostalih kvalitetnih vsebin na HBO GO naročijo direktno na internetni strani hbogo.si.

 

Poleg Slovenije, je HBO GO od danes na voljo preko OTT poslovnega modela tudi v sosednjih državah – na Hrvaškem, v Srbiji, v Črni Gori, Makedoniji, Bulgariji ter Bosni in Hercegovini, kar je naslednji korak pri širitvi HBO GO OTT poslovnega modela, ki je bil na Madžarskem, v Romuniji, na Češkem in Slovaškem lansiran 13. novembra tega leta.

 

HBO GO naročnikom omogoča ogled vseh sezon hit serij originalne HBO produkcije, ki so osvojile oboževalce in kritike po celem svetu, kot so Igra prestolov (Game of Thrones), Westworld in Silicijeva dolina (Silicone Valley), kot tudi kultnih serij kot so Seks v mestu (Sex and the City), Sopranovi (The Sopranos), Skrivna naveza (The Wire) in številne druge.
Poleg HBO produkcije, HBO GO prinaša tudi priljubljene serije drugih studiev, kot so z Emmyjem nagrajena serija „Deklina zgodba“ (Handmaid's Tale), Babilon Berlin (Babylon Berlin), Twin Peaks, Zaton vitezov (Knightfall), Luther in številne druge.
Gledalci v Sloveniji si lahko na HBO GO-ju ogledajo premiere večine serij istočasno z ameriškim občinstvom.

 

Poleg serij pa HBO GO prinaša tudi premiere najnovejših blockbusterjev kot so Lepotica in zver (Beauty and the Beast), Trainspotting 2, Asasinov nazor (Assassin’s Creed), Potniki (Passengers), Zaveznika (Allied) in številnih drugih, kot tudi pestro izbiro kultnih in ostalih hit filmov ter več kot 350 ur otroških vsebin z najljubšimi risankami in filmi za naše najmlajše.

 

V HBO GO ponudbi so tudi filmi HBO Europe ko-produkcije iz naše regije, kot je dokumentarni film Mile Turajlić Druga strana svega (The Other Side of Everything), ki je pretekli teden na 30. Festivalu IDFA v Amsterdamu prejel prestižno nagrado za Najboljši dokumentarni dolgometražni film, kot tudi intriganten igrano-dokumentarni film „Houston, imamo problem!“ (Houston We Have A Problem!) slovenskega režiserja Žige Virca, ki raziskuje mit o skrivnostnem ameriškem nakupu kontroverznega jugoslovanskega vesoljskega programa iz začetka 60-ih let preteklega stoletja, vrednega nekaj milijard dolarjev. V HBO GO ponudbi so tudi vse sezone priznanih serij HBO Europe produkcije, kot so Sence (Rumunija), Goreči grm in Pušča (Češka), Zlato življenje (Madžarska), Krdelo (Poljska) in številne druge.
„Četudi je v osrednji Evropi dostopnost HBO GO storitve v ponudbi operaterjev že velik uspeh, je naš cilj, da vsem ljubiteljem serij v regiji omogočimo še enostavnejši pristop do vrhunskih HBO vsebin. Lansiranje OTT poslovnega modela, ki uporabnikom v Sloveniji, na Hrvaškem, v Srbiji, Črni Gori, Bosni in Hercegovini, Makedoniji in Bulgariji omogoča direkten dostop do HBO GO storitve, je naraven korak po uspešnem lansiranju HBO streaming storitev z direktnim pristopom za uporabnike v Španiji, na Švedskem, Danskem, Norveškem in Finskem ter nedavnega lansiranja OTT poslovnega modela na Madžarskem, Češkem, Slovaškem in v Romuniji,“ je povedal Hervé Payan, CEO HBO Europe.

 

Nove vsebine so na HBO GO dodane vsak teden, vse pa so tudi prevedene - vse vsebine imajo slovenske podnapise, medtem ko je večina animiranih filmov na voljo sinhroniziranih in v originalni različici.
HBO GO OTT storitev bo na voljo na računalnikih, pametnih telefonih, tablicah, Apple TV-jih, Chromecastu, Samsung Smart TV-jih in na PlayStationu. Vsak HBO GO naročnik lahko storitev uporablja na petih napravah, od tega sta dva streaminga na voljo istočasno.

 

Vsi novi naročniki lahko storitev 1 mesec preizkušajo brezplačno
Vsi novi naročniki lahko storitev HBO GO 1 mesec preizkušajo brezplačno, in sicer tako, da aktivirajo poskusno obdobje direktno na hbogo.si internetni strani, brez obveznosti.
Po koncu poskusnega obdobja bo mesečna naročnina znašala 6,99 EUR, plačevanje obveznosti pa bo potekalo preko bančne kartice vpisane med registracijo.

 

Možnost direktne naročnine na HBO GO storitev je le dodatek k obstoječi ponudbi HBO kanalov in storitev v Sloveniji. HBO GO bo še naprej dostopen tudi v ponudbi izbranih operaterjev, in sicer v TV in internetnih paketih.