Arhiv novic

Diva: Dr. Fosterjeva, 2. sezona

Večkrat Nagrajevana Serija Dr. Fosterjeva, Se Vrača V Novembru Z Drugo Sezono Na Kanalu Diva


Razburljiva dramska serija britanske produkcije, Dr. Fosterjeva, se vrača v četrtek, 2. novembra ob 21. uri, s premiero druge sezone na kanalu DIVA.


Nestrpno pričakovana druga sezona, prinaša še eno zanimivo poglavje sage o zdravnici Gemmi Foster (Suranne Jones). Dve leti po tem, ko je Gemma pod dramatičnimi okoliščinami razkrila nezvestobo svojega soproga Simona (Bertie Carvel), ter ga prisilila, da zapusti mesto, je njeno življenje še bolj spodkopano zaradi njegove vrnitve. Pretresena s posledicami Simonove vrnitve, Gemma poskuša ugotoviti njegove skrivnosti in izvedeti, kaj se dogaja z njihovim sinom Tomom (Tom Taylor). Fosterova verjame, da mora Tom prvi pristopiti, čeprav se ona in Simon prepirata. Ali lahko pustimo svoja čustva na stran, zaradi dobrega počutja sina?


V odlično sprejeti prvi sezoni serije Dr. Fosterjeva, so se gledalci spoznali s Fosterjevimi, navidezno srečno poročenim parom iz predmestja, ki so v poznih tridesetih letih. Gemma je zapustila mestno življenje, da bi se naselil v Simonovem rojstnem mestu Parminsteru, ustvarjajoč družinsko okolje, o katerem je vedno sanjala. Oseba z ugledom v družbi, splošni zdravnik in mati, je Gemma mislila, da živi idealno življenje. Vendar, ko pa se njena zakonska zveza začne razpadati, je Gemma bila prisiljena spraševati se, ali je bilo njeno življenje res tako idilično, kot je sama verjela.


Nova sezona prinaša še več skrivnosti in senzacij, ko Gemma poskuša ostro odgovoriti in reagirati po prepirih, ki ga je povzročila Simonova vrnitev.


Ne zamudite premiere druge sezone serije Dr. Fosterjeva, v četrtek, 2. novembra ob 21. uri, samo na kanalu DIVA.