Arhiv novic

FOX HD: Seks, droge in rokenrol, 2. sezona

 

Od 3. julija od ponedeljka do petka ob 07.40
Premiera za regijo


Serija SEKS DROGE IN ROKENROL se vrti okrog postaranega Johnnya Rocka (Denis Leary), rokovskega zvezdnika v 90-ih, in njegovega benda, ki je bil na robu slave, vendar so se razšli na dan izida albuma. Veliko let pozneje se nadarjena mladenka in Johnnyjeva hčerka Gigi (Elizabeth Gillies) prikaže z željo, da bi zaslovela. Ker ceni edini album, ki ga je bend posnel, in ima ravno dovolj denarja, zbere ves bend in ga spet odpelje v studio.


Ravno ko Gigi in The Assassins pritegnejo pozornost, začne v njuni disfunkcionalni rokenrolovski družini vse razpadati. Nepričakovano umre stari prijatelj in nekdanji član benda, zato se vsi močno zamislijo nad svojim življenjem in kariero. Ava (Elaine Hendrix) se še posebej težko sooča s krizo srednjih let in dvomi o svoji vlogi v ozadju. Po nasvetu Gigi in s podporo Flasha (John Corbett) je pripravljena stopiti v soj luči. Johnny se na vso moč trudi, da bi spet zaslovel, vendar spozna, da bi lahko izgubil Avo, če bi se odločila, da bo uspel njen novi projekt.


Gigi medtem pride do spoznanja, da bi morala izkusiti vse in karkoli, dokler je še mlada. Flash ponudi podporo tako Avi kot Gigi in se hkrati trudi, da bi poglobil razmerje z Gigi. Z Rehabom (John Ales) naveže stik ugledni irski igralec, ki bi rad izkoristil nedavni Hamiltonov uspeh in kupil pravice Rehabove pesmi o veliki krompirjevi lakoti na Irskem, da bi jo uporabil v gledališki hip-hop produkciji. Ko se vplete Bam Bam (Robert Kelly), se začneta z Rehabom prepirati, kdo bo prevzel ustvarjalni nadzor. Vse doseže kritično točko, ko na plan pride skrivnost benda iz preteklosti, kar se jim maščuje.


Igrajo:
Denis Leary kot Johnny Rock
John Corbett kot Flash
Elizabeth Gillies kot Gigi
Elaine Hendrix kot Ava
Robert Kelly kot Bam Bam
John Ales kot Rehab


IZVIRNI NASLOV:
Sex&Drugs&Rock&Roll DOLŽINA: 30 minut
CILJNO OBČINSTVO: vsi od 18 do 49 let
ŽANR: komedija
NA SPOREDU: od ponedeljka do petka ob 07.40