Arhiv novic

Viasat Izbor oddaj za 33. teden (10. – 16. avgust)

 VIASAT HISTORY: NAJBOLJŠE OD OSTALIH – VIETNAMSKA VOJNA - S1 EP1 @ ponedeljek, 10. avgust, 21:00

Pregled: Zanimiva zgodba o vietnamski vojni od državne dinastične zgodovine ter vpliva krščanskih misijonarjev in francoskega kolonializma, do japonske invazije med 2. sv. v. in vzpona Ho Ši Minha.

Epizoda 1: Raziskujemo vietnamsko zgodnjo zgodovino, njegove ljudi, dinastijske težave in invazije. Prav tako bomo vzeli pod drobnogled vpletenost Francozov, Japoncev med 2. sv. v., in vzpon komunizma leta 1941.

 

 

EPIC DRAMA: POLETJE KRIMINALA – FRANKIE DRAKE - S1 EP1 @ torek, 11. avgust, 21:00

Pregled: Postavljeno v Toronto v 1920-ta leta, kjer edine ženske zasebne detektivke v mestu rešujejo primere, ki se jih je policija odrekla. V času sprememb in velikih upov je spol njihova največja prednost.

Epizoda 1: Frankie je osumljenka pri ropu na draguljarno, ki spominja na delo njenega sleparskega očeta. Da bi oprala svoje ime, se Frankie vmeša v preiskavo.

 

 

VIASAT EXPLORE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH – GRIP - ODDAJA O AVTOMOBILIH - S1 EP1 @ sreda, 12. avgust, 17:00

Pregled: Četverici, ki se jim po žilah pretaka adrenalin, se po glavi plete samo ena stvar: do konca pritisniti na plin! GRIP predstavlja čisto avtomobilistično zabavo in brezmejni užitek vožnje.

Epizoda 1: Vsak od voditeljev oddaje bi si rad prislužil naziv kralja GRIP-a. Zato dobijo vsak po 1500 evrov za nakup avtomobila, s katerim se bodo pomerili drug z drugim.

 

TV1000 BALKAN: FILMSKA NOČ – ZELENA CONA @ četrtek, 13. avgust, 21:00

Pregled: Matt Damon je uporniški častnik ameriške vojske v Iraku, ki mora skozi dvomljive obveščevalne vire na tujih tleh preprečiti, da bi se vojna na nemirnem območju stopnjevala.

Vloge: Matt Damon, Greg Kinnear, Brendan Gleeson, Amy Ryan, Khalid Abdalla

 

 

EPIC DRAMA: POLETJE KRIMINALA – KIFELJC - S2 EP1 @ 21:00 & EP2 @ petek, 14. avgust, 21:45

Pregled: V drugi sezoni se Corcoran trudi brzdati napetosti v medvojni metropoli, medtem ko se spopada z osebnimi demoni, vključno z izdajstvom njegove žene in najboljšega prijatelja. Corcoran in ljudje okrog njega nadaljujejo z mučenjem in hkrati podpiranjem drug drugega, se borijo in trpijo, ubijajo in odpuščajo, pri čemer spreminjajo New York v talilni lonec, kot ga poznamo danes.

Epizoda 1: 5. februar 1865: mladi moški umirajo in izginjajo kot po tekočem traku. Šesti okraj ustrahuje poklicni kriminalec in le kriminalist Kevin Corcoran lahko konča njegovo strahovlado.

Epizoda 2: Po odkritju še več trupel mladih moških in izginotju številnih najstnikov je kriminalist Kevin Corcoran odločen, da bo v iskanju odgovorov obrnil vsak kamen.

 

 

VIASAT NATURE: NAJBOLJŠE OD OSTALIH – MUTANTSKO VREME - S1 @ sobota, 15. avgust, 14:20
Pregled: Serija popelje gledalce na frontno črto pretresljivega novega vremenskega pojava, ki zahvaljujoč globalnemu segrevanju spreminja svet okrog nas hitreje, kot se mi uspemo prilagajati.

 

VIASAT NATURE – NOVO! PREMIERA SERIJE – DIVJA KANADA 2 - S1 EP1 @ nedelja, 16. avgust, 14:00

Pregled: Ta serija pripoveduje še nepovedane zgodbe iz divjine, pri čemer gledalcu pričara občudovanja vredno sliko o deželi, polni izjemnih divjih živali, ki jo je izoblikoval človek skozi tisočletja.

Epizoda 1: Kiti grbavci prispejo na atlantsko obalo vsako leto na pomlad, srečamo polarne medvede v borealnih gozdovih Kanade, in raziskujemo največji zmerni pragozd na svetu, ki leži v Britanski Kolumbiji.