Arhiv novic

Viasat Izbor oddaj za 25. teden (15. – 21. junij)

 VIASAT NATURE: NOVO! SEZONSKA PREMIERA - PASJA PATRULJA - ŠOLA ZA PSIČKE - S1 EP1
@ ponedeljek, 15. junij, 18:30

 Pregled sezone: Spremljajte življenje psičkov, ki se urijo, da bi postali psi vodniki. Predstavili bomo različne značilnosti, osebnosti in veščine, ki jih potrebujejo različne pasme, da bi psi postali poklicni psi.
Epizoda 1: Spoznajte majčkeno leglo psov, ki stopajo na pot, da bi postali policijski psi, kot tudi pravkar skoteno leglo očarljivih psičkov pomočnikov, majhne angleške brake, ter labradorca Kobeja in Katoja.

 

VIASAT HISTORY: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - RESNIČNI DOKTOR ŽIVAGO
@ torek, 16. junij, 18:05
Pregled sezone: Stephen Smith proučuje izvor knjižne uspešnice in način, na katerega jo je v hladni vojni s pridom izkoristila CIA. Oglejte si zgodbo o knjigi, ki je terjala neverjetno mero poguma.

 
VIASAT EXPLORE: NOVA EPIZODA - NADALJEVANJE PREMIERE SEZONE - RECIKLATORJI LETAL - S1 EP10
@ sreda, 17. junij, 22:35
Pregled sezone: Spremljamo pisano skupino posameznikov v največji drobilnici letal, ki dobijo v roke letala po njihovem zadnjem letu, jih oberejo do golega in pripravijo na srečanje z rušilno kroglo.
Epizoda 10: Stranka naloži ekipi zoprno delo, saj morajo odstraniti in temeljito pregledati vseh 21 ventilatorskih lopatic motorja letala Airbus A321, da bi lahko ocenili njegovo vrednost.

 

EPIC DRAMA: NAJBOLJŠE OD OSTALIH – VOJNA SVETOV - S1 EP1
@ četrtek, 18. junij, 21:00
Pregled sezone: Spremljamo zgodbo Georga in Amy, ki se po padcu meteorja znajdeta pod napadom nezemljanov. Prisiljena sta se boriti za svoja življenja proti neizprosnemu sovražniku.

 

EPIC DRAMA: NAJBOLJŠE OD OSTALIH - GOSPA WILSON - S1 EP1
@ petek, 19. junij, 21:00
Pregled sezone: Dramska serija po resničnih dogodkih. Po nenadni smrti Alexandra, nekdanjega člana tajne službe, začne njegova žena Alison raziskovati, ko na dan privrejo skrivnosti iz preteklosti njenega moža.
Epizoda 1: Alison Wilson se vrne domov k svojemu možu Alexandru, ko ta nenadoma umre. Zaslepljena od žalosti Alison osupne, ko se na njenih vratih pojavi 'Gladys Wilson', ki se izdaja za Alecovo resnično ženo.

 

TV1000 BALKAN: FILMSKA NOČ - DAREDEVIL
@ sobota, 20. junij, 21:00
Pregled: Borec proti kriminalu se zaljubi v lepo strokovnjakinjo za borilne veščine Electro. A ker so ona in njena družina tarča krutega morilca, lahko Daredevil izgubi svojo ljubezen...

 

VIASAT NATURE: NOVA EPIZODA - NADALJEVANJE PREMIERE SEZONE - VISOKI IN PRITLIKAVI: NARAVNI EKSTREMI
@ nedelja, 21. junij, 9:30
Pregled sezone: V Afriki živita največja ptica in najvišji sesalec: noj in žirafa. Borneo je dom največjih dreves in najmanjših živali. Srečajte velike in pritlikave na tej turneji po svetu.