Arhiv novic

Novosti na Viasatovih TV-kanalih v maju

 

Podmornica - 2. sezona
Epic Drama HD

Premierno od nedelje, 17. maja, ob 21:00
Sezona: 2 - Št. epizod: 8 x 60 min - Žanr: Vojna - Režiser: Johannes W. Betz, Tony Saint
Igralci: Tom Wlaschiha, Vicky Krieps, Rick Okon, Clemens Schick, Fleur Geffrier, Vincent Kartheiser, Rochelle Neil, Thierry Frémont, Thomas Kretschmann, Stefan Konarske - Izvirni naslov: Das Boot - Leto: 2020.

Prva sezona serije 'Podmornica' je požela veliko hvalo kritikov in gledalcev leta 2019 in prejela nagrade za najboljše vizualne učinke, najboljšo kinematografijo za najboljšo tujo serijo, Vicky Krieps pa je prejela številne nagrade za najboljšo igralko za vlogo Simone Strasser.
December 1942: spremljamo zelo izkušenega podmorniškega asa Johannesa von Reinhartza, ko se s podmornico U-822 odpravi na tajno misijo na vzhodno obalo ZDA, da bi tam odložil tri saboterje.


Sezona Pompejev
Viasat History

Vsak večer med tednom, od ponedeljka, 11. maja, ob 22:10

Ta mesec bomo na Viasat History premierno predvajali dva nova dokumentarca, ki ponujata povsem nova razkritja o enem najbolj obiskanih krajev na Zemlji. Dokumentarca 'Vzpon Pompejev' in 'Pompeji: Nepovedana zgodba' prinašata ekskluziven pogled na fascinantno iskanje novih zgodb, artefaktov in znanstvenih spoznanj o Pompejih, njegovih prebivalcih in grozljivem uničenju.


Največje inženirske napake
Viasat Explore

Premierno od ponedeljka, 25. maja, ob 21:00
Sezona: 2 - Št. epizod: 12 x 60 min - Žanr: Dokumentarni/resničnostni/arhitekturni
Izvirni naslov: Massive Engineering Mistakes - Leto: 2020

Od neverjetnih do prav smešnih, ta serija razkriva epske in skorajšnje spodrsljaje, o katerih inženirji neradi govorijo. Zakaj se je povsem nov most nenadoma tragično porušil, kako je vrtanje za nafto sprožilo največji rečni vrtinec v zgodovini ZDA in katera berlinska znamenitost je skrivala smrtonosno konstrukcijsko napako?