Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
People Magazine Investigates: Suburban Secrets; sezona 4, epizoda 6

Predana mati Cheryl Coker izgine iz Riversidea v Ohiu in iskalna prizadevanja ne obrodijo sadov. Policija odkriva moteče informacije in splet skrivnosti.

07:00
People Magazine Investigates: The Cheerleader And The Hitman; sezona 4, epizoda 10

Zaupanja vredni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate in presenetljive razplete razvpitih primerov, ki so jih pokrivali v svojih karierah.

08:00
Strange Criminal Addiction: Below the Belt; sezona 1, epizoda 2

Kimberly v navidezni resničnosti računalniške igre Second Life spozna moškega svojih sanj. Kmalu izgubi stik z realnostjo in v resničnem življenju zagreši vlom.

09:00
Unbreakable: Live To Tell: Survivalist; sezona 1, epizoda 6

Potem ko se k Heather Reid in njenim staršem priseli njena polsestra Maryann, v nekdaj urejenem domu zavlada napetost, ki se konča z umorom.

10:00
Killer Instinct with Chris Hansen: And Justice For All; sezona 2, epizoda 9

Jesse Whitley je priložnostni nepridiprav, čigar truplo odkrijejo v reki. Policija ima seznam osumljencev, vendar bo minilo 17 let do končnega razkritja resnice.

11:00
Killer Instinct with Chris Hansen: Deadline: Thanksgiving; sezona 2, epizoda 10

Ko v njegovem avtu najdejo ustreljenega Jima Madonno, je pretresen celoten Taunton v Massachusettsu. Chris Hansen razkrije grozljivo praznično zgodbo o umoru in izdaji.

12:00
To Catch A Killer: In Broad Daylight; sezona 1, epizoda 5

Po smrti priljubljenega cvetličarja policiste skrbi, da imajo opravka z morilcem na begu. Toda kako je lahko ta iznajdljivi zločinec zmeraj korak pred možmi postave?

13:00
To Catch A Killer: All Hands On Deck; sezona 1, epizoda 6

Potem ko je primer pogrešane osebe doživel tragičen konec, se kriminalisti podajo v lov na nekega moškega. A tudi ko morilca izsledijo, aretacija ni tako preprosta.

14:00
Still A Mystery: Depths Of Depravity; sezona 5, epizoda 21

V vrečah za smeti najdejo razkosano žensko truplo. Detektivu se med preiskavo porodi vprašanje: je mogoče, da je osumljenec serijski morilec?

15:00
Still A Mystery: Who Wanted Him Dead?; sezona 5, epizoda 22

Ameriški vojak umre nasilne smrti v New Yorku, morilci pa so morda njegovi vojaški kolegi. Srhljivo glasovno sporočilo pogrešanega moškega je zadnja sled, ki je ostala za njim.

16:00
Desperate Measures: Blood in Barstow; sezona 1, epizoda 3

Ko Jeami sreča Leiso, je odločen postati moški njenih sanj - popoln soprog in oče njenima dvema hčerama. Toda ta samooklicani vojni heroj živi skrivno dvojno življenje.

17:00
Do Not Disturb: Hotel Horrors: Power, Privilege and Passion; sezona 1, epizoda 1

Obetavna oblikovalka kopalk se znajde v izprijenem odnosu s plejbojem. Njena zgodba postane tragedija, ki se konča v Soho Housu.

18:00
Reasonable Doubt: Murder In A Bottle; sezona 1, epizoda 9

Učiteljica verouka je obtožena, da je zastrupila izotonični napitek svojega moža in ga tako umorila. Bosta Chriss in Melissa odkrila nove dokaze, ki pričajo o njeni nedolžnosti?

19:00
Reasonable Doubt: A Shot In The Dark; sezona 3, epizoda 1

Michael Crump je preprodajalec mamil, obsojen zaradi umora drugega preprodajalca v spodletelem ropu. Chris Anderson in Fatima Silva primer ponovno preučita.

20:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: Lights Out; sezona 1, epizoda 10

Policija v Phoenixu je zbegana zaradi grozljivega napada na starejši par, toda serija podobnih nerešenih primerov bi detektive utegnila pripeljati do nasilnega storilca.

21:00
The Fog of Murder: Lie Detected; sezona 1, epizoda 3

Glasen strel s puško pretrese soseščino, a začuda ne psov v neposredni bližini.

22:00
Secrets, Lies and Private Eyes: The Killer And The Cure; sezona 1, epizoda 2

Heather upa, da bo forenzika dokazala Justinovo nedolžnost, a primer še dodatno zapletajo njegove stare obtožbe. Sheila se odpravi pod krinko, da bi ujela domnevnega lopova.

23:00
American Monster: Episode 4; sezona 7, epizoda 4

Tabatha Spake Heavner je po ločitvi spoznala Aarona Obedeeja Comptona Jr. Vendar je njuno burno razmerje kmalu privedlo do šokantnega zločina.

00:00
Do Not Disturb: Hotel Horrors: Hell at Heathrow; sezona 1, epizoda 3

Sredi najhujših izgredov v Londonu najdejo v stanovanju blizu letališča Heathrow umorjena hotelska delavca. Toda kdo je storilec?

01:00
Evil-In-Law: Mama's Boy; sezona 1, epizoda 1

Oglejte si zgodbe, ki bi prav lahko bile iz grozljivke. Toda pretresljive pripovedi so resnične in prikazujejo, kaj vse so pripravljeni storiti nekateri zlobni sorodniki.

02:00
Evil Kin: Like Father, Like Sons; sezona 4, epizoda 5

Družina Woodman ima prav vse, toda ko pohlep in zavist ogrozita njihovo razsipno življenje, to sproži dogodke, ki razkrijejo zlobno namero po maščevanju.

03:00
Killer Instinct with Chris Hansen: Killer Imprint; sezona 3, epizoda 6

Susan Bauer, ki jo je ustrahoval prijateljičin partner, najdejo mrtvo na njenem domu. Chris razkrije resnico za tem grozovitim umorom.

04:00
Killer Instinct with Chris Hansen: A Trust Betrayed; sezona 3, epizoda 8

Ko je leta 1999 izginila Hannah Hill, je to sprožilo 13-letno tragično verigo dogodkov. Chris odkrije srce parajočo resnico za njenim izginotjem.

05:00
To Catch A Killer: In Broad Daylight; sezona 1, epizoda 5

Po smrti priljubljenega cvetličarja policiste skrbi, da imajo opravka z morilcem na begu. Toda kako je lahko ta iznajdljivi zločinec zmeraj korak pred možmi postave?

06:00
Raw Terror: Left For Dead; sezona 1, epizoda 3

25-letnico zabodejo na njenem lastnem domu in jo pustijo umreti ob njenih majhnih otrocih. Izstopata dva osumljenca - oče njenih otrok in njen nov partner.

07:00
Raw Terror: Murder On The Tracks; sezona 1, epizoda 4

Moški je umorjen v navidez naključnem napadu med delom na železnici. Leta kasneje detektivi odkrijejo zloveščo zaroto, ki vključuje njegove najbližje.

08:00
Nightmare Next Door: Stealing Beauty; sezona 4, epizoda 5

Ko se Kiplyn ne vrne iz šole, policija posumi na kaznivo dejanje. Preiskovalci iščejo sledi, toda pri tem niso preveč uspešni. Kdo bi lahko bil storilec?

09:00
Nightmare Next Door: Murder at Sunrise; sezona 4, epizoda 6

Ko Kathryn brutalno umorijo v njenem domu, so prebivalci njene soseske otrpli od strahu. Bi lahko odtis čevljev pripeljal do storilca?

10:00
I Almost Got Away With It: Got to Escape with One Leg; sezona 6, epizoda 69

Zgodbe teh storilcev se morda razlikujejo, a njihovi motivi so vselej enaki: ostati na prostosti in živeti življenje na begu.

11:00
I Almost Got Away With It: Got to be the Black Market Maestro; sezona 6, epizoda 70

Ko porota spozna Kylena za nedolžnega pri poskusu umora, ta prevzame novo identiteto in se vrne nazaj k svojim kriminalnim navadam. Ali lahko uide tudi v drugo?

12:00
The 1980s: The Deadliest Decade: The Libertyville Horror; sezona 2, epizoda 2

Ko v lastni postelji pod streli pade eden najbogatejših parov v Libertyvillu, je tamkajšnja skupnost pretresena. Ali je šlo za rop ali je družina prikrivala temno skrivnost?

13:00
The 1980s: The Deadliest Decade: The Newlywed Murder; sezona 2, epizoda 3

Lisa Solomon izgine na božični večer in njena družina jo išče brez predaha. Ali je res sredi noči zapustila svojega novega moža ali gre za kaj bolj zloveščega?

14:00
Devil Among Us: Blood Brothers; sezona 1, epizoda 8

Serijski morilec je na prostosti in ubija brezdomce v Kaliforniji. Preiskovalci se znajdejo v obupni bitki s časom, da bi rešili primer.

15:00
Evil Stepmothers: Hitmom; sezona 1, epizoda 1

Sueanne Hobson in njen novi pastorek si skačeta v lase. Mačeha se kmalu odloči razrešiti spor tako, da poskrbi, da fant za vselej izgine.

16:00
Twisted Sisters: Go To Daddy; sezona 2, epizoda 1

Sorodniki, prijatelji in preiskovalci razkrivajo najbolj šokantne zločine, ki so jih zagrešile sestrske dvojice. Zakaj in kako so zašle na mračno pot?

17:00
Twisted Sisters: The Demon Inside; sezona 2, epizoda 3

Zdi se, da je priljubljena navijačica Charity povsem običajna najstnica. Toda njena družina meni, da jo je obsedel demon, in želijo ga odstraniti.

18:00
Who Killed Jane Doe?: The Lady In The Woods; sezona 1, epizoda 3

Sorodniki so v skrbeh za babico, ki se ne udeleži krsta. Nek tekač pa na odmaknjeni cesti v Pennsylvaniji odkrije žensko truplo.

19:00
Who Killed Jane Doe?: Girl Gone West; sezona 1, epizoda 5

Nek mladenič je v skrbeh zaradi pogrešane sestre. V arizonski puščavi pa odkrijejo truplo mlade ženske in preiskovalci se lotijo dela, da bi ugotovili njeno identiteto.

20:00
Evil Lives Here: He Was My Hero And A Monster; sezona 6, epizoda 9

Sin se bori s svojimi nasprotujočimi si čustvi glede očeta, ki sedi za zapahi zaradi umora ženske leta 2007.

21:00
When Philip Met Missy: Po izginotju ženske na potovanju v Graceland se preiskovalci osredotočijo na njenega moža Philipa.
23:00
Reasonable Doubt: State Of Denial; sezona 4, epizoda 4

Porota obsodi Glynna Simmonsa za umor prodajalke, medtem pa Glynn vztraja, da je bil v času zločina neprišteven. Njegova družina pokliče Chrisa in Fatimo.

00:00
Evil Kin: Don't Turn On Me; sezona 4, epizoda 2

Člani družine Fuss verjamejo, da se jim uresničujejo njihove sanje, toda vse skupaj pokvari huda tekmovalnost med sorojenci, ki jo nekdo plača z življenjem.

01:00
When Philip Met Missy: Po izginotju ženske na potovanju v Graceland se preiskovalci osredotočijo na njenega moža Philipa.
03:00
To Catch A Killer: All Hands On Deck; sezona 1, epizoda 6

Potem ko je primer pogrešane osebe doživel tragičen konec, se kriminalisti podajo v lov na nekega moškega. A tudi ko morilca izsledijo, aretacija ni tako preprosta.

04:00
I Almost Got Away With It: Got to Rob a Pawn Shop; sezona 6, epizoda 71

Potem ko je z dekletom in bratom oropal zastavljalnico, se je Conan znašel za zapahi. Uspe mu pobegniti - a kako dolgo se bo uspel skrivati?

05:00
I Almost Got Away With It: Got to Be Bonnie and Clyde; sezona 6, epizoda 72

Potem ko so ga aretirali zaradi ropa, je Robert zbežal iz delavskega taborišča in se preživlja s krajami. Ga bodo z lovom, ki obsega več držav, uspeli dobiti?

06:00
Six Degrees Of Murder: Dear Dad; sezona 1, epizoda 3

Ko postane priljubljen priložnostni delavec iz Nove Anglije Jack Reid žrtev okrutnega umora, policija odkrije sociopata, ki si ga nihče ni niti predstavljal.

07:00
Six Degrees Of Murder: Sensing Secrets; sezona 1, epizoda 4

Mlada mama Christine Sheddy se skuša po tragediji postaviti nazaj na noge. Toda na pragu svežega začetka izgine, osumljenci pa so vsi, ki so del njenega življenja.

08:00
Blood Relatives: Flesh and Blood; sezona 2, epizoda 4

Kevin sporoči sosedom, da je njegov očim zadavil njegovo mater do smrti - medtem pa očim obtožuje njega za ta isti zločin. Kdo govori resnico?

09:00
Blood Relatives: Paging Doctor Death; sezona 2, epizoda 5

Resnične pripovedi o temačnih družinskih tragedijah, kjer so napetosti zaradi rivalstev med sorodniki, družinskih podjetji in nezvestobe privedle do velikih izdajstev.

10:00
Bad Blood: The Case Against Kevin; sezona 1, epizoda 1

Kevina so obtožili umora lastne matere. Toda po letih zaporne kazni opere sramoto s svojega imena in se hoče soočiti z družino, ki ga je zapustila.

10:30
He Lied About Everything: Kirurga Paola Macchiarinija so slavili zato, ker je sanje o regenerativni medicini spremenil v resničnost. Toda izkazalo se je, da gre za prevaranta in lažnega preroka.
12:00
People Magazine Investigates: Motor City Murder; sezona 4, epizoda 11

Raziskovalni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate nepričakovane rešitve, ki so se pojavile med preiskovanjem odmevnih primerov kaznivih dejanj.

13:00
People Magazine Investigates: Oklahoma Horror Story; sezona 4, epizoda 12

Zaupanja vredni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate in presenetljive razplete razvpitih primerov, ki so jih pokrivali v svojih karierah.

14:00
Killer Instinct with Chris Hansen: Cherokee; sezona 3, epizoda 9

Truplo Sophie Arnold najdejo v reki Mississippi, policija pa zasliši dva moška, katerih zgodbi se ne ujemata. Chris razkrije grozljivo resnico o njenem umoru.

15:00
Family Man, Family Murderer: An ID Murder Mystery: Chris Watts: An ID Murder Mystery; sezona 1, epizoda 1

Avgusta 2018 je nekdo umoril nosečo žensko in njena dva otroka. Ves svet je bil pretresen, ko je krivdo priznal mož umorjene ženske in oče njenih otrok Chris Watts.

16:00
Blood Relatives: Family from Hell; sezona 2, epizoda 6

Ko bolnika z rakom Jacka zabodejo do smrti, imajo detektivi težave pri iskanju njegovega morilca - kdo bo imel največ koristi od umora tega na smrt bolnega moškega?

17:00
Blood Relatives: Home Wrecker; sezona 2, epizoda 7

27 let srečno poročena Nancy in Myron sta se spoznala že v srednji šoli. Nancy ustrelijo in ubijejo. Bo osumljena njena na videz popolna družina?

18:00
Still A Mystery: Charmed By A Killer; sezona 5, epizoda 28

Ko mati izgine s svojega doma, se med osumljenci znajdejo njeni številni oboževalci. Bo nepričakovano priznanje rešilo skrivnost?

19:00
Still A Mystery: My Brother's Keeper; sezona 5, epizoda 29

Ko se sestri LeRyana Nicholsona lotita preiskovanja njegovega izginotja, odkrijeta celo vrsto skrivnosti, ki ju vodijo do pretresljive resnice.

20:00
Still A Mystery: Murdered In Broad Daylight; sezona 5, epizoda 30

Ko je neka ženska zabodena sredi belega dne, policija meni, da je žrtev poznala svojega morilca. Po hišnem požaru preiskovalci odkrijejo nove dokaze, ki kažejo na požig.

21:00
American Monster: By Design; sezona 7, epizoda 5

Nadarjena umetnica Kira in tržni vodja Matthew živita navidez srečno zakonsko življenje, ko nekega dne vzdrževalni tehnik naleti na grozljivo odkritje.

22:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: Lights Out; sezona 1, epizoda 10

Policija v Phoenixu je zbegana zaradi grozljivega napada na starejši par, toda serija podobnih nerešenih primerov bi detektive utegnila pripeljati do nasilnega storilca.

23:00
The Fog of Murder: Lie Detected; sezona 1, epizoda 3

Glasen strel s puško pretrese soseščino, a začuda ne psov v neposredni bližini.

00:00
I Almost Got Away With It: Got to Pose as Katrina Refugees; sezona 7, epizoda 78

Po umoru matere se Scott poda na beg, a mu uspe prelisičiti cerkev, da mu ponudijo zavetje. Toda ko se njegova zgodba pojavi v novicah, cerkveni člani pokličejo policijo.

01:00
House of Horrors: Kidnapped: Just One Kiss : Crazy In Love; sezona 3, epizoda 5

Sedemletna Kristina Jacobson zaradi manjše poškodbe ne gre v šolo. Vlomilec njen prost dan spremeni v prvo moro.

02:00
House of Horrors: Kidnapped: Bus Stop : My Sister's Keeper; sezona 3, epizoda 6

Sedemnajstletna Andrea Hood se preživlja s prostitucijo. Ko jo ugrabita neznanca, bo za pobeg morala ohraniti popolnoma mirno kri.

03:00
Still A Mystery: Charmed By A Killer; sezona 5, epizoda 28

Ko mati izgine s svojega doma, se med osumljenci znajdejo njeni številni oboževalci. Bo nepričakovano priznanje rešilo skrivnost?

04:00
People Magazine Investigates: Motor City Murder; sezona 4, epizoda 11

Raziskovalni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate nepričakovane rešitve, ki so se pojavile med preiskovanjem odmevnih primerov kaznivih dejanj.

05:00
People Magazine Investigates: Oklahoma Horror Story; sezona 4, epizoda 12

Zaupanja vredni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate in presenetljive razplete razvpitih primerov, ki so jih pokrivali v svojih karierah.