Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 2
06:00
The Croods: A New Age, ZDA.....Krudovi so preživeli zobate zveri in naravne nesreče, zdaj pa se morajo soočiti z največjim izzivom doslej: še eno družino! V iskanju novega doma naša najljubša družina iz pradavnine najde z zidom obdan raj, ki so ga ustvarili napredni in ozaveščeni Boljširodovi. Čeprav razlike med družinama otežujejo sobivanje, se morajo naučiti sodelovati ... ali pa bodo izumrli.

.... IMDb ocena: 4.5/10

07:41
Master Of Light, ZDA.....George Anthony Morton je klasični slikar, ki je bil deset let v zaporu. Tam je negoval svoje umetniške sposobnosti. Po izpustitvi si prizadeva zoperstaviti družbenim predsodkom v svetu belopolte umetnosti.

.... IMDb ocena: 6.6/10

09:06
I: Theo James, Stacy Martin, Rhona Mitra, Peter Ferdinando, Toby Jones... Archive, VB.....Zgodba o raziskovalnem inženirju, ki poskusno dela z umetno inteligenco. Njegovo podjetje je razvilo tehnologijo za arhiviranje zavesti po smrti. Ko njegova žena umre v nesreči, skuša George skrivaj ustvariti popolnega robota z ženino zavestjo.

.... IMDb ocena: 6.4/10

10:55
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E9, ZDA.....Božič ni nič kaj vesel za Mika, ko pomaga bratu Rustyju preseliti nekaj pohištvo v garažo Heckovih in ugotovi, da te stvari niti niso Rustyjeve.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:16
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E10, ZDA.....Ko se bliža njuna 20. obletnica, Frankie začne razmišljati, da se je Mike mogoče naveličal njene družbe in da se je namenoma izogiba.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:41
I: Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera... Barbie (2023), VB.....Živeti v deželi lepotice Barbie pomeni biti popolno bitje na idealnem kraju. Razen, če doživljate popolno eksistencialno krizo. Ali pa, če ste Ken.

.... IMDb ocena: 6.9/10

13:36
I: Evan Rachel Wood, Jim Sturgess, Joe Anderson, Dana Fuchs, Martin Luther McCoy... Across The Universe, ZDA.....Prelomni rokovski muzikal prinaša drugačen portret Združenih držav Amerike v burnem času vietnamske vojne konec šestdesetih let prejšnjega stoletja, ko se je dogajala politična revolucija. Mladi pristaniški delavec iz Liverpoola Jude (Jim Sturgess) se odpravi v ZDA, da bi našel svojega odtujenega očeta, vendar ga odnese prevratniški val, ki pretresa državo. Pot ga zanese v Greenwich Village in tam se zaljubi v čedno Lucy (Evan Rachel Wood), premožno in svobodomiselno mlado Američanko, ki se je pridružila protivojnim aktivistom v tem predelu New Yorka. Medtem ko vojna v Vietnamu terja čedalje več življenj, se politične napetosti v državi izmaknejo nadzoru in mlada zaljubljenca se znajdeta v norem, psihedeličnem svetu.

.

15:51
I: Mariah Carey... Mariah Carey's All I Want For Christmas Is You, ZDA.....Ko mlada Mariah v trgovini za male živali zagleda ljubko psičko po imenu Princesa, nenadoma natanko ve, kaj si želi za božič. Preden se ji želja uresniči, pa mora dokazati, da je sposobna paziti na psa svojega strica: razposajenega pasjega razvajenca Jacka, pravzaprav najslabšega psa v vsem mestu. Jack na zabaven način spremeni popolne praznične priprave Mariah in njene družine. To ni bil ravno božič, kakršnega si je želela … ampak bil je več, kot bi si lahko kdaj želela. Skladba Mariah Carey All I Want for Christmas Is You, ki temelji na priljubljeni božični pesmi in istoimenski slikanici, vključuje glasbo te pevke in njen glas pripovedovalke. Najljubša zgodba vsake družine v prihodnjih letih.

.... IMDb ocena: 5.4/10

17:20
I: Adrián Suar, Pilar Gamboa, Rocío Hernández, Pichu Straneo, Jorge Suárez... 30 Nights With My Ex, Argentina.....Po dolgem psihiatričnem zdravljenju Turbovi bivši ženi predpišejo odhod domov, da bi ji pomagali pri ponovnem vključevanju v družbo.

.... IMDb ocena: 5/10

19:00
I: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick, Natalie Morales... No Hard Feelings, ZDA.....Jennifer Lawrence v komediji upodobi Maddie, neodgovorno 32-letno žensko, ki se odzove na oglas na spletnem portalu Craiglist: pretirano zaščitniška starša iščeta izmišljeno dekle za svojega sramežljivega sina, da bi pridobil nekaj samozavesti pred študijem na fakulteti.

.... IMDb ocena: 6.4/10

20:45
I: Jodie Turner-Smith, Luke Kirby, Ali Marsh, Brandon Elsey, Julianne Arrieta, Brian Cox, Stephen Lang, Ann Dowd, John Cena... The Independent, ZDA.....Zgodba, postavljena v zadnje tedne najbolj uspešnih predsedniških volitev v zgodovini, spremlja idealistično mlado novinarko (Turner-Smith). Ta združi moči s svojim idolom (Cox), da bi razkrila zaroto, po kateri se usoda volitev in celotne države znajde v njunih rokah.

.... IMDb ocena: 5.7/10

22:35
I: Clive Owen, Chiwetel Ejiofor, Michael Caine, Julianne Moore, Clare-Hope Ashitey... Children Of Men, ZDA.....Ta osupljiva znanstvenofantastična epska pripoved govori o svetu generacije, ki nas bo nasledila. Rušita ga brezvladje in kaos, saj se prebivalstvo ni več zmožno razmnoževati. Najmlajši prebivalec je pravkar umrl, star 18 let, človeštvu pa grozi izumrtje. Zgodba se dogaja v Londonu, ki ga razdirajo nasilje in sprte nacionalistične sekte, in sledi nepričakovanemu junaku, ki bi lahko rešil planet. To je Theo (nominiranec za oskarja Clive Owen), ravnodušni nekdanji aktivist, zdaj birokrat, ki se je prisiljen soočiti s svojimi demoni in obvarovati zadnji up planeta – edino nosečo žensko – za prihodnje generacije. Igrata tudi nominiranka za oskarja Julianne Moore in oskarjevec Michael Caine, režija je delo Alfonsa Cuaróna. Otroci človeštva je izjemna in pedantna mojstrovina, ki je enako napeta in vznemirljiva kot tudi spodbudi razmišljanje.

.

00:26
I: Colin Farrell, Brendan Gleeson, Ralph Fiennes, Clémence Poésy, Jérémie Renier... In Bruges, VB.....Colin Farrell in za oskarja nominirani Ralph Fiennes sta soigralca v ostri akcijski komediji, polni vznemirljivih pregonov, spektakularnih strelskih obračunov in z eksplozivnim koncem, ki ga ne boste želeli zamuditi. Morilca po naročilu Ray (Farrell) in Ken (Brendan Gleeson) po slabo opravljenem poslu, ki je šel po zlu, dobita ukaz, naj se za nekaj časa pritajita v tujini, v slikovitem mestecu Bruges (to je v Belgiji, veste). A ker so morilci najslabši turisti, se kmalu znajdeta v boju na življenje in smrt komičnih razsežnosti, ki se odvija zoper njunega ukazovalnega, zelo jeznega in skrajno načelnega zločinskega šefa (Fiennes). Pripravite se na nezaslišano in nepredvidljivo zabavo.

.

02:12
I: Danny Huston, Radha Mitchell, Bob Odenkirk, Rosie Fellner, Cyrus Pahlavi... Life Upside Down, ZDA.....Trije pari znancev so obtičali doma med začetkom karantene. Jonathanu, Clarissi in Paulu se bo življenje obrnilo na glavo, ko so se prisiljeni zazreti drug v drugega in nazadnje tudi vsak vase.

.... IMDb ocena: 4.1/10

03:46
Hollywood On Set...S21E8, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

04:16
I: Eliazar Jimenez, David Buneta, Christian Clements, Sam Dugger, Talia Ryder, Sidney Flanigan, Théodore Pellerin, Ryan Eggold, Sharon Van Etten... Never Rarely Sometimes Always, VB.....Filmska ustvarjalka Eliza Hittman je scenaristka in režiserka ganljive zgodbo o podpori, prijateljstvu, pogumu in sočutju, ki je prejela veliko nagrado žirije, srebrnega medveda na 70. mednarodnem filmskem festivalu v Berlinu. Ko se soočita z nenačrtovano nosečnostjo in pomanjkanjem podpore, najstnica Autumn in njena sestrična Skylar odpotujeta v New York, da bi tam poiskala zdravniško pomoč za splav.

.... IMDb ocena: 7.4/10

06:00
I: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz... Overboard, ZDA.....Sebični bogati plejboj Leonardo (Eugenio Derbez) pade z jahte in se z amnezijo zbudi v bolnišnici. Ko njegova nekdanja delavka, ki jo je odpustil (Anna Faris), izve za nesrečo, se mu odloči maščevati in ga prepriča, da je njen mož.

.

07:56
I: Serban Pavlu, Ana Indricau, Tudor Cucu-Dumitrescu, Crina Semciuc, Bianca Anastasiu... Mikado, Romunija.....Magda ponudi svojo ogrlico otroku v bolnišnici, kjer dela kot prostovoljka. Njen oče je prepričan, da spet laže. Hči dokaže svojo nedolžnost, vendar je oče nezmožen priznati, da se je motil. Odnosi so skrhani, odločitve pa imajo nepovratne posledice.

.

09:31
I: James Marsden, Kaley Cuoco, Gary Cole, Elizabeth Perkins, David Hasselhoff... Hop (2011), ZDA.....Ustvarjalci animiranih filmov Jaz, baraba ter Alvin in veverički prinašajo burlesko o praznikih, dekletih in rokenrolu. V prepletu igranega in animiranega filma spoznamo E.B.-ja, najstniškega sina velikonočnega zajčka. Tik preden bi moral prevzeti družinske posle, se E.B. odpravi v Hollywood uresničit svoje sanje o tem, da bi postal bobnar. Naleti na Freda, brezposelnega lenuha z lastnimi visokoletečimi načrti, ki zajčka po nesreči zbije z avtomobilom. Poškodovani E.B. prepriča Freda, naj ga vzame k sebi domov in skrbi zanj, dokler si ne opomore – Fred pa se znajde z najbolj zoprnim gostom vseh časov. Nova znanca čaka niz zabavnih pripetljajev ter dogodivščin in s skupnimi močmi bosta na novo odkrila pomen družine.

.... IMDb ocena: 5.4/10

11:05
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E11, ZDA.....Axl je šokiran, ko ugotovi, da sta s Sue vpisna na isti predmet o spretnostih preživetja. Še huje je, ko mora Axl s sestro narediti projekt.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:32
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E12, ZDA.....Frankie in Mike imata slabo vest, ker ne preživita dovolj časa s svojimi otroki, zato vsakemu potomcu posvetita dan v tridnevnem vikendu.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

11:56
I: Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz... The Green Hornet, ZDA.....Brezdelni nočni žurer se nenadoma prelevi v superjunaka: kot zamaskirani Zeleni sršen združi moči z genijem za tehnične napravice v boju zoper zločin v Los Angelesu.

.

13:55
Spider Man: Into The Spider Verse, ZDA.....Miles Morales je običajni newyorški najstnik, ki se večinoma ubada s šolo in prijatelji. Poleg tega je tudi novi Spider-Man. Ko se odpre prehod v vzporedne dimenzije, Miles odkrije, da še zdaleč ni edini superjunak.

.... IMDb ocena: 8.4/10

15:50
I: Robin Wright, Demián Bichir, Sarah Dawn Pledge, Kim Dickens, Warren Christie... Land (2021), ZDA.....Dobitnica zlatega globusa Robin Wright ima glavno vlogo in prvič tudi v vlogi režiserke prinaša pretresljivo zgodbo o žalujoči svetovljanski odvetnici. Ta se odloči opustiti svoj stari način življenja in iskati smisel v samoti, zunaj družbe, v prostrani in surovi ameriški divjini.

.... IMDb ocena: 6.7/10

17:20
I: Alex Lutz, Golshifteh Farahani, Olivier Chantreau, Lucie Debay, Louise Pistre... Romantique, Francija.....Potem ko je čez noč izginil, se moški znova pojavi in odkrije, da je oče deklice. Tokrat bo res dal vse od sebe.

.

19:00
I: Carrie Coon, Christine Baranski, Louisa Jacobson, Morgan Spector, Cynthia Nixon... The Gilded Age...S2E7, ZDA.....Medtem ko New York praznuje zgodovinski dogodek, Bertha ponovno razmišlja o zvestobi Metu, medtem ko Marian dvomi o svoji prihodnosti.

Mlada ženska se zaplete v konflikt med starimi in novopečenimi bogataši v newyorški visoki družbi konec 19. stoletja.... IMDb ocena: 0/10

19:52
I: Carrie Coon, Christine Baranski, Louisa Jacobson, Morgan Spector, Cynthia Nixon... The Gilded Age...S2E8, ZDA.....Marian razgali svoja prava čustva. Jack prejme dobrodošle novice. Bertha in gospa Astor naredita zadnji korak v operni vojni.

Mlada ženska se zaplete v konflikt med starimi in novopečenimi bogataši v newyorški visoki družbi konec 19. stoletja.... IMDb ocena: 0/10

20:52
I: Amy Adams, Jake Gyllenhaal, Michael Shannon, Aaron Taylor-Johnson, Isla Fisher... Nocturnal Animals, ZDA.....Susan, premožna lastnica galerije, ima neizpolnjeno in čustveno prazno zasebno življenje. Nekdanji mož ji pošlje rokopis svojega romana Nočne ptice. Nasilna in surova zgodba prisili Susan v vnovični razmislek o preteklih odločitvah.

.

22:45
Curb Your Enthusiasm...S12E3, ZDA.....Medtem ko je na igrišču, Larry prisluškuje neki lekciji, ki malce preveč izboljša njegovo igro golfa.

Larry David ima vse - denar, brezskrbno življenje, slavne prijatelje, ljubečo ženo in pravljično hišo v Hollywoodu. A zakaj si potem tako rad greni življenje? Če vam je uspelo, še ne pomeni, da ste to uspešno dosegli.

23:23
I: Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Ludacris... F9 The Fast Saga, ZDA.....Franšiza Hitri in drzni pospeši, ko se vrne režiser Justin Lin, ki zbere zvezdniško zasedbo. Pomen družine je na preizkušnji kot še nikoli doslej. Dom Toretto je prisiljen opustiti tiho življenje in se pridružiti stari ekipi v boju proti bratu.

.... IMDb ocena: 6.3/10

01:42
I: Vince Vaughn, Kathryn Newton, Katie Finneran, Celeste O'Connor, Misha Osherovich... Freaky, ZDA.....Vince Vaughn in Kathryn Newton sta soigralca v osupljivi posodobitvi klasične zgodbe o menjavi teles, kakršo so si lahko zamislili le ustvarjalci filma Srečen smrtni dan. Najstnica zamenja telo z neizprosnim serijskim morilcem! Ko se 17-letna Millie (Newton) zbudi v velikanski postavi Mesarja (Vaughn), ima na voljo vsega 24 ur časa, da prekliče prekletstvo, preden bi njuna izmenjava postala trajna.

.

03:23
I: Sacha Baron Cohen, Maria Bakalova, Tom Hanks, Dani Popescu, Manuel Vieru... Borat Subsequent Moviefilm, ZDA.....Dolgih štirinajst let po svojem prvem potovanju po Ameriki se mora kazahstanski poročevalec Borat Sagdijev vrniti v ZDA na življenjsko nevarno misijo, da bi rešil ugled Kazahstana. Tukaj nastopi Boratova petnajstletna hčerka Tutar in prekriža njegove načrte, oče in hči pa izvesta mnoge modrosti o ameriški kulturi, politiki in covidu 19.

.

05:01
I: Ricky Velez... Ricky Velez: Here's Everything, ZDA.....Komik in igralec Ricky Velez se na odru v Brooklynu pojavi v prvi posebni stand-up predstavi, kjer dokaže obvladovanje komedije, medtem ko poskrbi za duhovit nastop z osvežujočo odkritostjo o svojem odraščanju v newyorški četrti Queens.

.... IMDb ocena: 6.8/10

06:00
I: Merritt Patterson, Jon-Michael Ecker, Jorge Montesi, Elyse Maloway, Sunita Prasad... Gingerbread Miracle, ZDA.....Maya in Alex, stara prijatelja iz srednje šole, med božičnimi prazniki sodelujeta pri prodaji mehiške pekarne njegovega strica, ki slovi po medenjakih. Za te slaščice redne stranke menijo, da izpolnjujejo želje. V glavnih vlogah igrata Merritt Patterson in Jon Ecker.

.... IMDb ocena: 6.6/10

07:22
Barbie: Star Light Adventure, ZDA.....Barbie je kozmična princesa, ki na svoji lebdeči deski leti visoko skozi oddaljeno vesolje s svojim prikupnim, predanim hišnim ljubljenčkom Pupcornom.

.

08:41
I: Rosario Dawson, Jesse L. Martin, Taye Diggs, Anthony Rapp, Adam Pascal... Rent (2005), ZDA.....Skupina newyorških boemov se spopada z življenjem, ljubeznijo, umetnostjo in aidsom v filmski inačici muzikala, nagrajenega s Pulitzerjevo nagrado in tonyjem.

.... IMDb ocena: 6.8/10

10:51
I: Meg Donnelly, Harry Shum Jr., Jensen Ackles, Gideon Adlon, Matt Bomer... Legion Of Super Heroes, ZDA.....Po smrti matere in uničenju domačega planeta se Supergirl prilagaja življenju na Zemlji, kjer je njen mentor Superman. Kmalu zapusti ta prostor-čas in se udeleži Akademije legije v 31. stoletju. Hitro najde prijatelje, pa tudi novega sovražnika.

.... IMDb ocena: 5.8/10

12:15
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E13, ZDA.....Mike je jezen na Frankie, ko odkrije, da mu je uredila igralni zmenek za odrasle z novim sosedom, s katerim imata enake hobije.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

12:35
I: Patricia Heaton, Neil Flynn, Charlie McDermott, Eden Sher, Atticus Shaffer... The Middle...S4E14, ZDA.....Ko drugi otroci začnejo prejemati pisma o vpisu na kolidž, Axl pa ne, Frankie in Mika zaskrbi, da je njun sin zamudil priložnsot za športno štipendijo.

Patricia Heaton igra Frankie Heck v prisrčni in duhoviti komediji, posneti z eno samo kamero; o tem, kako vzgojimo družino in znižamo pričakovanja vsakogar.

12:57
I: Haley Bennett, Sam Riley, Marisa Abela, Marika Hackman, Jay Jippet, Craig Russell, Rosa Robson... She Is Love, VB.....Ločeni par se nepričakovano sreča v podeželskem hotelu v Cornwallu. Njuno srečanje sproži presenetljivo oživitev izgubljene ljubezni.

.... IMDb ocena: 4.6/10

14:16
Spider Man: Across The Spider Verse, ZDA.....Miles Morales se vrača v naslednjem poglavju sage o mnogoterih vesoljih Spider-manov. Po vnovičnem snidenju z Gwen Stacy se prijazni fant iz Brooklyna katapultira skozi vesolje Spider-manov, kjer naleti na ekipo sebi podobnih superjunakov, ki je zadolžena za varovanje njegovega obstoja. Toda ko se junaki sprejo o tem, kako se spopasti z novo grožnjo, se Miles znajde v boju z drugimi Spider-mani in na novo mora ugotoviti, kaj pomeni biti junak, da bi lahko rešil tiste, ki jih ima najraje.

.... IMDb ocena: 8.7/10

16:32
I: Radovan Vujovic, Jovana Stojiljkovic, Milica Janevski, Anica Dobra, Slaven Doslo... Children Of Evil...S1E3, ŠvedskaR.....Na sojenju prihaja do preobratov. Odvetnik Nikola blesti.

Zamaskirani morilec ubije znanega politika in mu v roki pusti star zlatnik. Vse kaže, da je šlo za obredni umor. Odvetnik Nikola Bobić nerad sprejme primer in postane del nevarne igre, ki bo za vedno spremenila njegovo življenje.

17:22
I: Jacob Elordi, Adan Canto, Tiera Skovbye, Radha Mitchell, Tahmoh Penikett... 2 Hearts, ZDA.....Bruc na kolidžu Chris spozna starejšo študentko Sam, s katero se zaljubita in veselita skupnega življenja. Poslovnež Jorge sreča stevardeso Leslie in začne se njuna ljubezenska zgodba. Romanca Chrisa in Sam se razpleta, Jorge pa se sooča z boleznijo.

.... IMDb ocena: 6.3/10

19:01
I: Gary Oldman, Armie Hammer, Evangeline Lilly, Greg Kinnear, Michelle Rodriguez... Crisis (2021), Belgija.....Armie Hammer, Gary Oldman in Evangeline Lilly so soigralci v trilerju, ki se odvija v ozadju epidemije opioidov. Prepletejo se zgodbe agenta pod krinko, univerzitetnega profesorja in žalujoče matere.

.... IMDb ocena: 6.2/10

20:57
I: Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji... Bullet Train, ZDA.....Brad Pitt igra najetega morilca, čigar zadnji posel ga pošlje na krov hitrega vlaka iz Tokia v Morioko skupaj s smrtonosnimi nasprotniki z vsega sveta. Vprašanje je: kdo bo na zadnji postaji izstopil živ?

.... IMDb ocena: 3.2/10

23:00
I: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Alexander Skarsgard, Laura Dern... Big Little Lies...S1E4, ZDA.....Nathan povabi Madeline in Eda na večerjo, da bi se pogovorili o Abigail. Celeste podpre Madeline, čeprav je Perry zaskrbljen. Jane odkrije nekaj o svoji preteklosti.

Subverzivna črna komedija programa HBO spremlja tri matere prvošolcev (Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley), ženske, katerih na videz idealno življenje iztiri do skrajne točke, kjer bi lahko prišlo do umora.... IMDb ocena: 8.4/10

23:55
I: Radovan Vujovic, Jovana Stojiljkovic, Milica Janevski, Anica Dobra, Slaven Doslo... Children Of Evil...S1E3, ŠvedskaR.....Na sojenju prihaja do preobratov. Odvetnik Nikola blesti.

Zamaskirani morilec ubije znanega politika in mu v roki pusti star zlatnik. Vse kaže, da je šlo za obredni umor. Odvetnik Nikola Bobić nerad sprejme primer in postane del nevarne igre, ki bo za vedno spremenila njegovo življenje.

00:50
I: Chao Deng, Li Sun, Kai Zheng, Qianyuan Wang, Jingchun Wang... Ying, Kitajska.....Akcijski fantazijski film se odvija v obdobju Treh cesarstev na Kitajskem (220–280 n. št.) in spremlja senco, dvojnika uglednih dvorjanov in plemičev v primeru nevarnosti, ki je zanje pripravljen tvegati tudi lastno življenje.

.... IMDb ocena: 7/10

02:45
I: Katie Douglas, Cara Buono, Kristian Bruun, Erik Athavale, Lisa Marie DiGiacinto... The Girl Who Escaped: The Kara Robinson Story, ZDA.....Medtem ko je bila na dvorišču svoje najboljše prijateljice, je k 15-letni Kari Robinson pristopil moški, ji na vrat prislonil pištolo in jo prisilil, da je vstopila v njegov avtomobil. Odpeljal jo je v svoje stanovanje, kjer jo je držal v ujetništvu in spolno zlorabljal celih 18 ur. Medtem ko je spal, se je Kara osvobodila vezi in pobegnila iz stanovanja ugrabitelja, nato pa policijo odpeljala nazaj do natančne lokacije. Tam je identificirala svojega mučitelja, serijskega morilca, ki je bil odgovoren tudi za najmanj tri druge nerazrešene umore.

.... IMDb ocena: 6.2/10

04:15
I: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Scarlett Johansson... Hail, Caesar!, ZDA.....Dobitnika oskarja Joel in Ethan Coen sta avtorja zgodbe, ki se odvija v zlatih časih klasičnega Hollywooda. Pripoved v času enega dneva sledi zvitemu hollywoodskemu poslovnežu Eddieju Mannixu, ki mora rešiti kopico zapletov.

.