Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Cinemax 2
06:01
I: Mathieu Amalric, Josiane Balasko, Mélanie Thierry, Maiwenn, Bertrand Belin... Tralala, Francija.....Tralala je ulični glasbenik pri svojih štiridesetih letih v Parizu, ki mu nekega večera skrivnostna mlada lepotica pošlje nenavadno sporočilo, preden izgine: Karkoli počneš, ne bodi tisto, kar si. Se je Tralalaju samo sanjalo? Zapustiti sklene prestolnico in se odpraviti v Lourdes, da bi našel skrivnostno žensko, v katero se je skrivaj zaljubil. Ko se to zgodi, se ga ona ne spomni, vendar neka starka meni, da je Tralala v resnici njen sin Pat, ki je pred 20 leti izginil v Združenih državah. Tralala sklene utelesiti vlogo izgubljenega sina. Znajde se v novi družini in odkrije genija v sebi, ki ga še nikoli ni spoznal.

.... IMDb ocena: 6.1/10

08:01
I: Tomáš Starý, Daniel Vízek, Jakub Lacina, Ondřej Kopecký, Sedrik Dvořák... Rituály (aka. Rites), CZ.....Dvanajstletni Michal se je rodil z razcepljeno ustnico. Zaradi deformiranega obraza se počuti drugačnega. Njegov edini prijatelj Ondra ga prepriča, naj se pridruži ulični tolpi, da bi se končno znebil vloge obstranca. Prijatelja imata na voljo en popoldan, da pokažeta, kako imata vse potrebno, da prestaneta sprejem v tolpo. Michal si obupno želi dokazati, da je dovolj dober, toda mamljiva pustolovščina se nenadoma sprevrže v obred iniciacije v odraslost.

.

08:20
I: Lorenza Grimaudo, Ilonna Grimaudo, Mouna Soualem, Sabrina Ouazani, Dina Amer... You Resemble Me, ZDA.....Film prinaša resnično zgodbo o Hasni Ait Boulahcen, ki je bila lažno obtožena, da je prva teroristična samomorilka v Evropi.

.... IMDb ocena: 7.2/10

09:55
I: Emma Skirmante, Gerda Aljena, Katrina Kreslina, Iveta Pole, Bella Alexandras... Sisters (aka. Masas), LV.....13-letna Anastasia in 9-letna Diana sta sestri, ki živita v latvijski sirotišnici. Ko izvesta, da ju je ameriška družina pripravljena posvojiti, Diana komaj čaka, da se preseli v ZDA, Anastasia pa je manj navdušena nad tem, da bi zapustila svoj dom.

.

11:45
I: Selton Mello, Ralph Ineson, Seu Jorge, Thomas Chaanhing, Lukas Loughran... Soundtrack (2017), BR.....Zvočni posnetek življenja. Cris (Selton Mello) je mlad umetnik, ki si še vedno prizadeva najti svoje mesto v težkem svetu umetnosti. Od brazilske vlade dobi posebno dovoljenje za mesec dni bivanja na izolirani mednarodni raziskovalni postaji, obdani z ledom. Njegov cilj je pripraviti razstavo, ki prepleta glasbo in fotografijo. Cris bo kljuboval lastnim konceptom in vrednotam, medtem ko bo preživljal čas z drugimi raziskovalci in odkrival planet Zemljo v še nikoli videni perspektivi. Ta šok bo povzročil razvoj mladega umetnika, ki bo za vselej spremenil njegovo življenje.

.... IMDb ocena: 6.9/10

13:36
I: Isabella Ragonese, Paolo Briguglia, Roberta Caronia, Enrico Elia Inserra, Federico Brugnone... Letizia Battaglia Shooting Life And Death In Palermo...S1E1, IT.....Leta 1935 v Palermu rojena Letizia Battaglia je že od mladosti hrepenela po svobodi in neodvisnosti. Poročila se je pri rosnih šestnajstih, da bi pobegnila iz nasilne družine, a je bila znova ujetnica v zakonu s tiranskim možem. Pri svojih tridesetih je Letizia, ki jo je gnala želja po pisanju, z otrokoma pobegnila v Milano. Družino je vzdrževala z delom samostojne novinarke pri časopisih in se skoraj po naključju znašla s kamero v rokah. Njen edinstven pogled izza objektiva je zabeležil poezijo, moč in dramo Palerma. Letizia Battaglia, ki je večino svoje kariere preživela pri dokumentiranju življenja in zločinov mafije, je zaradi drznih in edinstvenih fotografij postala ena največjih fotoreporterk na svetu.

Leta 1935 v Palermu rojena Letizia Battaglia je že od mladosti hrepenela po svobodi in neodvisnosti. Poročila se je pri rosnih šestnajstih, da bi pobegnila iz nasilne družine, a je bila znova ujetnica v zakonu s tiranskim možem. Pri svojih tridesetih je Letizia, ki jo je gnala želja po pisanju, z otrokoma pobegnila v Milano. Družino je vzdrževala z delom samostojne novinarke pri časopisih in se skoraj po naključju znašla s kamero v rokah. Njen edinstven pogled izza objektiva je zabeležil poezijo, moč in dramo Palerma. Letizia Battaglia, ki je večino svoje kariere preživela pri dokumentiranju življenja in zločinov mafije, je zaradi drznih in edinstvenih fotografij postala ena največjih fotoreporterk na svetu.

15:25
I: Michela Cescon, Vitaliano Trevisan, Roberto Comacchio, Alberto Re, Paolo Capoduro... First Love (aka. Primo Amore), IT.....Vittorio išče žensko, ki ustreza njegovemu idealu. Spozna Sonio, prijazno in inteligentno dekle, vendar tehta 57 kil ... preveč. Sonia skoraj neopazno postane ujetnica njune ljubezenske igre, ki se sprevrže v vzajemno mazohistično manipulacijo.

.

17:05
I: Arawinda Kirana, Kevin Ardilova, Dimas Aditya, Marissa Anita, Asmara Abigail... Yuni, ID.....Yuni je brihtna najstnica z velikimi sanjami o študiju na univerzi. Ko jo neznanca prosita za roko, ju zavrne, in to sproži govorice o mitu, da se ženska, ki zavrne tri ponudbe, ne bo nikoli poročila. Pritisk je le še večji, ko jo zaprosi že tretji.

.... IMDb ocena: 7.4/10

18:45
I: Mallory Wanecque, Timéo Mahaut, Johan Heldenbergh, Esther Archambault, Loic Pech... The Worst Ones (aka. Les Pires), Francija.....V predmestju Boulogne-Sur-Mer v severni Franciji se odvija film v filmu, ko režiser celovečerca išče igralce v socialno ogroženi soseski. Da bi uprizoril grobo avtentičnost, izbere štiri najstnike iz delavskega razreda. Skupnost je zgrožena.

.

20:30
I: Rosy McEwen, Kerrie Hayes, Lucy Halliday, Lydia Page, Stacy Abalogun... Blue Jean, VB.....Anglija leta 1988. Konservativna vlada Margaret Thatcher je tik pred sprejetjem zakona, ki bo stigmatiziral geje in lezbijke. Učiteljice športne vzgoje so glavne tarče homofobičnih obtožb, zaradi česar je Jean prisiljena živeti dvojno življenje. Med tednom je spoštovana članica šolskega osebja, ob koncih tedna pa se s svojim dekletom Viv prikrito izmuzne v gejevsko sceno Newcastla. Ko se v lezbičnem baru sooči z eno od svojih študentk, je Jean prisiljena s skrajnimi napori rešiti službo in svoj razum. Film je bil nominiran za nagrado BAFTA, na beneškem filmskem festivalu pa je prejel nagrado People's Choice in še štiri britanska odličja za najboljši neodvisni film.

.... IMDb ocena: 7/10

22:10
I: Flora Ofelia Hofmann Lindahl, Ida Cacilie Rasmussen, Palma Lindeburg Leth, Anna-Olivia Oster Coakley, Flora Augusta... As In Heaven, DK.....Na kmetiji v poznem 19. stoletju se začne intenzivno čakanje na zapleteni porod matere in 14-letna Lise, najstarejša hči danskega veleposestnika, se mora pripraviti na noč, ki bi ji lahko za vselej spremenila življenje.

.

23:40
I: Laia Costa, Susi Sánchez, Ramón Barea, Mikel Bustamante, José Ramón Soroiz... Lullaby (aka. Cinco Lobitos), ES.....Amaia je pravkar postala mlada mamica in izziv je še večji, kot si je predstavljala. Ko mora njen partner zaradi službe oditi za več tednov, se odloči preživeti čas s svojimi starši v ljubki obalni vasici v Baskiji, kjer bo morda lahko delila nekaj odgovornosti za nego otroka. Ampak pozabila je, da ko sama postaneš mati otroku, s tem ne prenehaš biti hči svojih staršev.

.

01:25
I: Kevin Janssens, Laura Silina, Aigars Vilims, Normunds Griestins, Juris Bartkevics, Guntis Pilsums... Samuel's Travels, LV.....Tujec Samuel na latvijskem podeželju išče svojega biološkega očeta, ko ponesreči povozi pujska. Hči lastnika prašiča ga prepriča, da naslednjo noč prespi na njihovi kmetiji; vendar ga ujameta in naredita za sužnja.

.... IMDb ocena: 6.2/10

02:51
I: Marija Luize Melke, Greta Trusina, Gerds Laposka, Agnese Ruksane, Janis Skutelis... Neon Spring, LV.....Zgodba opisuje dva meseca življenja Laine, študentke iz predmestja srednjega razreda v Latviji. Medtem ko se oče distancira od razpadajočega zakona in družine, se Laine ne more spopasti z ločitvijo. V Rigi se zaljubi v obiskovalca rave zabav Gunda.

.... IMDb ocena: 6.2/10

04:31
I: Maia Mitchell, Camila Morrone, Kyle Mooney, Joel Allen, Kendal Smith... Never Goin' Back, ZDA.....Angela in Jessie sanjata o tem, da bi pobegnili službi natakarice v restavraciji z nizko najemnino. Zgodba spremlja njune zabavne, nepredvidljive prigode na ulicah Dallasa, ko skušata z norimi in divjimi spletkami zbrati nekaj potrebnega denarja.

.... IMDb ocena: 6/10

06:01
I: Michela Cescon, Vitaliano Trevisan, Roberto Comacchio, Alberto Re, Paolo Capoduro... First Love (aka. Primo Amore), IT.....Vittorio išče žensko, ki ustreza njegovemu idealu. Spozna Sonio, prijazno in inteligentno dekle, vendar tehta 57 kil ... preveč. Sonia skoraj neopazno postane ujetnica njune ljubezenske igre, ki se sprevrže v vzajemno mazohistično manipulacijo.

.

07:41
I: Attila Király, István Korösi, Seany Sciviero, Beata Abonyi, Anna Csuvár... Café Marylin, HU.....Slavni igralec z enim najbolj znanih glasov v državi je povabljen na srečanje v kavarno Marylin, kjer se ob skodelici kave sooči z nenavadnim dejstvom, da je glas njegovega gostitelja skoraj povsem enak njegovemu. Njegov glasovni dvojnik poleg tega ve zelo veliko o njem; verjetno veliko več, kot lahko izveste od tabloidov.

.... IMDb ocena: 8.9/10

08:10
I: Petri Poikolainen, Marjaana Maijala, Hannamaija Nikander, Matti Onnismaa, Samuli Jaskio... The Blind Man Who Did Not Want To See Titanic, FI.....Jaakko je slep in priklenjen na invalidski voziček. Obožuje Sirpo. Ker živita daleč proč, se še nikoli nista srečala, vendar se vsak dan pogovarjata po telefonu. Ko Sirpo osupne šokantna novica, se Jaakko kljub invalidnosti odloči takoj priti do nje.

.

09:35
I: Laia Costa, Susi Sánchez, Ramón Barea, Mikel Bustamante, José Ramón Soroiz... Lullaby (aka. Cinco Lobitos), ES.....Amaia je pravkar postala mlada mamica in izziv je še večji, kot si je predstavljala. Ko mora njen partner zaradi službe oditi za več tednov, se odloči preživeti čas s svojimi starši v ljubki obalni vasici v Baskiji, kjer bo morda lahko delila nekaj odgovornosti za nego otroka. Ampak pozabila je, da ko sama postaneš mati otroku, s tem ne prenehaš biti hči svojih staršev.

.

11:20
I: Mallory Wanecque, Timéo Mahaut, Johan Heldenbergh, Esther Archambault, Loic Pech... The Worst Ones (aka. Les Pires), Francija.....V predmestju Boulogne-Sur-Mer v severni Franciji se odvija film v filmu, ko režiser celovečerca išče igralce v socialno ogroženi soseski. Da bi uprizoril grobo avtentičnost, izbere štiri najstnike iz delavskega razreda. Skupnost je zgrožena.

.

13:00
I: Rosy McEwen, Kerrie Hayes, Lucy Halliday, Lydia Page, Stacy Abalogun... Blue Jean, VB.....Anglija leta 1988. Konservativna vlada Margaret Thatcher je tik pred sprejetjem zakona, ki bo stigmatiziral geje in lezbijke. Učiteljice športne vzgoje so glavne tarče homofobičnih obtožb, zaradi česar je Jean prisiljena živeti dvojno življenje. Med tednom je spoštovana članica šolskega osebja, ob koncih tedna pa se s svojim dekletom Viv prikrito izmuzne v gejevsko sceno Newcastla. Ko se v lezbičnem baru sooči z eno od svojih študentk, je Jean prisiljena s skrajnimi napori rešiti službo in svoj razum. Film je bil nominiran za nagrado BAFTA, na beneškem filmskem festivalu pa je prejel nagrado People's Choice in še štiri britanska odličja za najboljši neodvisni film.

.... IMDb ocena: 7/10

14:40
I: Gabriele Ferzetti, Monica Vitti, Lea Massari, Dominique Blanchar, Renzo Ricci... L'avventura, IT.....Claudia in Anna se pridružita Anninemu ljubimcu Sandru na izletu z ladjo po Sredozemlju do vulkanskega otoka. Ko Anna izgine, se začne iskanje.

.... IMDb ocena: 7.8/10

17:02
I: Petri Poikolainen, Marjaana Maijala, Hannamaija Nikander, Matti Onnismaa, Samuli Jaskio... The Blind Man Who Did Not Want To See Titanic, FI.....Jaakko je slep in priklenjen na invalidski voziček. Obožuje Sirpo. Ker živita daleč proč, se še nikoli nista srečala, vendar se vsak dan pogovarjata po telefonu. Ko Sirpo osupne šokantna novica, se Jaakko kljub invalidnosti odloči takoj priti do nje.

.

18:30
I: Teresa Sánchez, Rafaela Fuentes, Manuel Garcia-Rulfo, José Galindo, Tatín Vera... Dos Estaciones, MX.....María García, lastnica tradicionalne tovarne tekile v višavju Jalisco, se trudi obdržati posel na trgu, kjer vse bolj prevladujejo tuje korporacije. Najame novo direktorico Rafaelo, ki ji obudi upanje, da bo tovarna preživela val krize.

.... IMDb ocena: 6.4/10

20:11
I: Mila Heilmann Kreutzmann, Nivi Larsen, Angunnguaq Larsen, Tuperna Mette Larsen, Vittu Suluk Olsen... Ivalu, DK.....Pipaluk živi v grenlandskem naselju z očetom in starejšo sestro Ivalu. Pipaluk ni srečna, saj je Ivalu izginila, njenemu očetu pa je za to vseeno. Ponoči Pipaluk sanja krokarja, ki jo vodi k Ivalu.

.... IMDb ocena: 6.3/10

20:31
I: José Calcina, Luisa Quispe, Santos Choque, Candelaria Quispe, Placide Ali... Utama, BO.....Starejši par Virginio in Sisa iz ljudstva Quechua živita tiho, vsakdanje življenje v bolivijskem visokogorju in skrbita za čredo lam. Toda minevanje časa in nenavadno dolga suša, ki jo povzročajo okoljske spremembe, ogrožata njun blaženi spokoj.

.... IMDb ocena: 4.7/10

22:00
I: Yllka Gashi, Çun Lajçi, Aurita Agushi, Kumrije Hoxha, Adriana Matoshi, Ludivine Sagnier, Sophie Breyer, Mara Taquin, Bonnie Duvauchelle, Tom Vermeir... Hive, KSV.....Fahrijin mož je pogrešan od časa vojne na Kosovu. Da bi preživela otroke, začne z majhnim poljedelskim poslom, vendar v tradicionalni patriarhalni vasici, kjer živi, njena pobuda in ambicija nista sprejeti pozitivno.

.... IMDb ocena: 7.1/10

23:25
I: Merve Dizdar, Saygin Soysal, Erkan Bektas, Asiye Dinçsoy, Derya Pinar Ak... Snow And The Bear, TR.....V zasneženem, odročnem mestecu v Turčiji je bila zima vedno huda, letos pa se zdi neskončna. Govori se, da so medvedi predčasno vstali iz zimskega spanja in pobili nekaj živali v okolici. Asli je mlada medicinska sestra, ki je tam dobila službo.

.

00:57
I: Tamás Polgár, Julia Ubrankovics, Attila Menszátor-Héresz, Mercédesz Érsek-Obádovics, Csaba Gosztonyi... Mindorokke (aka. Perpetuity), HU.....V postapokaliptični madžarsko-ukrajinski vasici, kjer vlada gniloba, je Ocsenas edini junak. Trudi se preživeti med ostanki vojne, vsakomur pomaga in znajde se v ljubezenskem trikotniku, ki bo narekoval njegovo prihodnost.

.

02:20
I: Sheila Francisco, Bong Cabrera, Rocky Salumbides, Anthony Falcon, Rea Molina... Leonor Will Never Die, PH.....Televizor pade na glavo Leonor Reyes in poškodba jo pahne v komo. Njen blodnjavi um odtava v enega od njenih nedokončanih filmov.

.... IMDb ocena: 6.7/10

04:00
I: Elio Germano, Pietro Traldi, Orietta Notari, Andrea Gherpelli, Oliver Ewy... Hidden Away (aka. Volevo Nascondermi), IT.....Antonia so proti njegovi volji izgnali iz Švice v Italijo. Že leta živi v revščini v padskih poplavnih nižinah, a nikoli ne opusti svoje strasti do risanja. To je zgodba o Antoniu Ligabueju, revolucionarnem samotarju v sodobni umetnosti.

.

06:01
I: Gabriele Ferzetti, Monica Vitti, Lea Massari, Dominique Blanchar, Renzo Ricci... L'avventura, IT.....Claudia in Anna se pridružita Anninemu ljubimcu Sandru na izletu z ladjo po Sredozemlju do vulkanskega otoka. Ko Anna izgine, se začne iskanje.

.... IMDb ocena: 7.8/10

08:15
I: Jeff Wilbusch, Paulus Manker, Miriam Fussenegger, Julia Stemberger, Christian Berkel... A Retribution (aka. Schachten), AU.....Dunaj 1960. Mladi judovski poslovnež Victor je priča propadu sodnega pregona nacističnega zločina nad njegovo družino. Politično-pravni sistem vodijo nekdanji nacisti in velik del družbe živi v preteklosti. Victor izgubi očeta in vero v pravičnost.

.... IMDb ocena: 6.5/10

10:05
I: Teresa Sánchez, Rafaela Fuentes, Manuel Garcia-Rulfo, José Galindo, Tatín Vera... Dos Estaciones, MX.....María García, lastnica tradicionalne tovarne tekile v višavju Jalisco, se trudi obdržati posel na trgu, kjer vse bolj prevladujejo tuje korporacije. Najame novo direktorico Rafaelo, ki ji obudi upanje, da bo tovarna preživela val krize.

.... IMDb ocena: 6.4/10

11:46
I: José Calcina, Luisa Quispe, Santos Choque, Candelaria Quispe, Placide Ali... Utama, BO.....Starejši par Virginio in Sisa iz ljudstva Quechua živita tiho, vsakdanje življenje v bolivijskem visokogorju in skrbita za čredo lam. Toda minevanje časa in nenavadno dolga suša, ki jo povzročajo okoljske spremembe, ogrožata njun blaženi spokoj.

.... IMDb ocena: 4.7/10

13:12
Nayola, PT.....Film se loteva zgodovine Angole in pripoveduje o usodi treh rodov žensk iz iste družine, ki jih pesti 25 let trajajoča državljanska vojna.

.... IMDb ocena: 7.1/10

14:37
I: Elio Germano, Pietro Traldi, Orietta Notari, Andrea Gherpelli, Oliver Ewy... Hidden Away (aka. Volevo Nascondermi), IT.....Antonia so proti njegovi volji izgnali iz Švice v Italijo. Že leta živi v revščini v padskih poplavnih nižinah, a nikoli ne opusti svoje strasti do risanja. To je zgodba o Antoniu Ligabueju, revolucionarnem samotarju v sodobni umetnosti.

.

16:35
I: Jeff Wilbusch, Paulus Manker, Miriam Fussenegger, Julia Stemberger, Christian Berkel... A Retribution (aka. Schachten), AU.....Dunaj 1960. Mladi judovski poslovnež Victor je priča propadu sodnega pregona nacističnega zločina nad njegovo družino. Politično-pravni sistem vodijo nekdanji nacisti in velik del družbe živi v preteklosti. Victor izgubi očeta in vero v pravičnost.

.... IMDb ocena: 6.5/10

18:25
I: Malina Manovici, Alexandru Papadopol, Sergiu Smerea, Voicu Dumitras, Richard Bovnoczki... Balaur (aka. A Higher Law), ROM.....Srednješolska učiteljica in žena mestnega duhovnika Ecaterina se zaplete s svojim 16-letnim dijakom, fantom s težavno preteklostjo.

.... IMDb ocena: 7.1/10

20:30
I: Thekla Reuten, Fedja van Huet, Sepp Ritsema, Lola van Zoggel, Vincent van der Valk... Narcosis, NED.....Ljubeča družina se sesuje, ko očetu med potopom ne uspe priti na površje. Brez pogreba in slovesa: le hiša, polna spominov. Obremenjena z izgubo se Merel izmika moževi smrti in vsemu, kar je s tem povezano. Njeni otroci vztrajno iščejo odgovore.

.... IMDb ocena: 7.2/10

22:27
I: Robert Blake, Scott Wilson, John Forsythe, Paul Stewart, Gerald S. O'Loughlin... In Cold Blood, ZDA.....Po knjižni uspešnici Trumana Capoteja posneta zgodba pripoveduje o resničnem umoru celotne družine leta 1959, ki sta ga zagrešila nepomembna prestopnika. Perry Smith (Robert Blake) in Dick Hickock (Scott Wilson), ki sta se spoznala v zaporu, vdreta v kmečko hišo v Kansasu, za katero sta domnevala, da skriva sef z 10.000 dolarji v gotovini. Po poboju štirih članov družine Clutter nekdanja jetnika ugotovita, da ni nikakršnega sefa, in pobegneta v Mehiko, kjer Perry sanja o iskanju zlata. Ko se tudi ta načrt izjalovi, se vrneta v ZDA in se preživljata z unovčevanjem ponarejenih čekov. Medtem skuša policija pod vodstvom agenta Alvina Deweyja (John Forsythe) iz preiskovalnega urada v Kansasu izslediti oba morilca.

.

00:40
I: Rosy McEwen, Kerrie Hayes, Lucy Halliday, Lydia Page, Stacy Abalogun... Blue Jean, VB.....Anglija leta 1988. Konservativna vlada Margaret Thatcher je tik pred sprejetjem zakona, ki bo stigmatiziral geje in lezbijke. Učiteljice športne vzgoje so glavne tarče homofobičnih obtožb, zaradi česar je Jean prisiljena živeti dvojno življenje. Med tednom je spoštovana članica šolskega osebja, ob koncih tedna pa se s svojim dekletom Viv prikrito izmuzne v gejevsko sceno Newcastla. Ko se v lezbičnem baru sooči z eno od svojih študentk, je Jean prisiljena s skrajnimi napori rešiti službo in svoj razum. Film je bil nominiran za nagrado BAFTA, na beneškem filmskem festivalu pa je prejel nagrado People's Choice in še štiri britanska odličja za najboljši neodvisni film.

.... IMDb ocena: 7/10

02:21
I: Emmanuelle Riva, Eiji Okada, Bernard Fresson, Stella Dassas, Pierre Barbaud... Hiroshima Mon Amour, Francija.....Francoska igralka in japonski arhitekt se zapleteta v kratko, strastno ljubezensko zvezo v povojni Hirošimi. Njuna vzajemna fascinacija ju napelje k pregonu lastnih surovih spominov na ljubezen in trpljenje.

.

03:55
I: Fide Fdhili, Feten Fdhili, Ameni Fdhili, Samar Sifi, Leila Ouhebi... Under The Fig Trees (aka. Taht Alshajra), TN.....V severozahodni Tuniziji mlade ženske obirajo fige. Pod pogledi starejših delavk in moških se spogledujejo, zbadajo in prepirajo. Figov nasad se čez dan spremeni v gledališče čustev, kjer se odigrajo sanje in upi vseh.

.