Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

National Geographic
06:00
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 10
Spoznajte pravnuka izdelovalca viskija Jima Beama; ogromne količine čokoladnega mleka znamke TruMoo; ročna izdelava buritov Tina's Burritos.

06:20
Mad Scientists

sezona 1, epizoda 9
John skupaj z Johnnyjem Payphoneom in njegovim asistentom Muddom ustvari motor, ki ga poganjata dve orjaški vzmeti iz garažnih vrat.

06:45
Mad Scientists

sezona 1, epizoda 10
Ko John in Gary Sloat poskušata kosilnico za travo spremeniti v vozilo na zračni blazini, ki čaka veliko križev in težav ter neprespanih noči.

07:05
Wicked Tuna: Outer Banks Showdown

sezona 1, epizoda 4
Bliža se vihar in v floti upajo na dober ulov, preden bodo spet prisiljeni ostati v pristanišču. Kapitan Earl gre prvič spet lovit ribe, odkar se mu je ponesrečila plovba s Pinwheelom čez sipine.

07:55
Lawless Island

sezona 4, epizoda 5
Ker temperature v pristanišču Port Protection strmo padajo, je ključnega pomena, da prebivalci še naprej preživijo kljub okrutnemu okolju okoli njih.

08:45
I Didn't Know That

sezona 1, epizoda 3
Richard in Jonny preskušata vsakdanje predmete. S pomočjo metalca ognja, visokotlačne vodne črpalke in goriva bosta preizkusila trpežnost cest.

09:10
Life Below Zero: Port Protection Alaska

sezona 6, epizoda 6
Veronica skuša posekati drevo. Sam in Squibb nastavita mreže za lososa. Oliver naredi sistem za shranjevanje deževnice. Carl in Morgan uredita vrt. .

10:00
Life Below Zero: Next Generation

sezona 5, epizoda 19
Naslednja generacija se mora pripraviti, da bo preživela kruto prihajajočo zimo. .

11:00
Supercar Megabuild: Season

sezona 1, epizoda 10
Afzala je stranka prosila za vozilo, primerno za zimske razmere, zahteven teren in globok sneg. Ralph in Ranen sta začela s preizkusom vozila, ki jima ga je dal šef: udobne limuzine, Audijevega A8.

12:00
Ice Road Rescue

sezona 5, epizoda 2
Na jugu Norveške divja zimska nevihta. Thord se odpravi pomagat ženski, ki je obstala v gorah, ko ga pokličejo, da je prišlo do prometne nesreče. Bjoern pa odhiti na pomoč poltovornjaku, ki ga je skoraj odpihnilo s ceste.

13:00
Air Crash Investigation

sezona 9, epizoda 2
Ko je letalo tresnilo na Heathrow, je samo hiter odziv pilota preprečil katastrofo. Zakaj so sploh odpovedali motorji?

14:00
Banged Up Abroad

sezona 7, epizoda 4
Zgodba Eddieja Padille, ki je bil ustanovni član Bratstva večne ljubezni, tolpe, ki je mamila tihotapila čez mehiško mejo.

15:00
Rise of The Machines

sezona 3, epizoda 7
ALMA transporter ohranja eno najpomembnejših opazovalnic na svetu odprto, tako da prenaša neprecenljive radijske antene po puščavi Atacama.

16:00
Drain Alcatraz

Z vrhunskimi posebnimi učinki bomo odstranili vodo, ki obdaja sloviti otok Alcatraz ter razkrili njegove skrivnosti. Ugotovili bomo, zakaj se je govorilo, da iz zapora na otoku ni mogoče pobegniti.

17:00
Kingdom of The Mummies Compilations

sezona 1, epizoda 1
Izkopavanja so razkrila nekaj namigov o zapletenih pogrebnih običajih starodavnih Egipčanov, vendar še nikoli niso odkrili ničesar, kar bi se lahko kosalo s tem pogrebnim zavodom.

18:00
Car S.O.S.

sezona 5, epizoda 9
Tim in Fuzz se soočita z enim največjih neopevanih junakov 2. svetovne vojne: tovornjak austin 10, letnik 1941, ki je veljal za delovnega konja britanske vojske.

19:00
Food Factory

sezona 4, epizoda 14
Tovarna hrane pove vse o dekadentnem čokoladnem pudingu, kokosovem curryju, lizikah z okusom šampanjca in jagode in čokoladnih pujskih, ki se jim ni mogoče upreti.

19:30
Food Factory

sezona 4, epizoda 15
Tovarna hrane razkrije zgodbo o puranu iz tofuja, slastnih ploščicah iz oreščkov, majhnih prigrizkih, ki se jim ni mogoče upreti, in najbolj poznanem koktajlu za otroke vseh časov.

20:00
Airport Security: First Class

sezona 2, epizoda 1
Oglejte si največje količine kokaina, ki so jih zasegli na letališčih v Kolumbiji in Peruju. Mačeha in hči sta skrili pakete kokaina v jakne, ženska z otrokom v embalažo za hrano in v otrokova oblačila, moški pa ga je v tekoči obliki skril v steklenice.

21:00
Gordon Ramsay: Uncharted: Asia Compilations

, epizoda 2
V tej posebni epizodi Ramsay obišče Laos, Havaje, Indonezijo in Indijo, kjer pokusi azijske delikatese, ki pa so zanj pravi preizkus.

22:00
Last of the Giants: Wild Fish

sezona 1, epizoda 6
S pomočjo lokalnih vaščanov se Cyril z ekipo bori proti poplavljenemu gozdu in piki žuželk, ko išče pirarucuja in Piraibo.

22:55
Air Crash Investigation

sezona 12, epizoda 9
Ko letalo na poti na Tahiti strmoglavi in umrejo vsi na krovu, preiskovalci odkrijejo nepričakovan razlog nesreče.

00:00
WW2 Hell Under The Sea

sezona 1, epizoda 5
Junij 1944. Šest komandosov opazuje japonske trgovske ladje, vendar je sovražnik izvedel za njihovo tajno operacijo. Globoko na japonskem ozemlju na Borneu jih lahko reši le podmornica USS Harder.

00:55
Hard Time

sezona 4, epizoda 8
Videli bomo, kako se veliko duševno bolnih zapornikov v zaporu okrožja Clark sooča z zaporom drugačne vrste - znotraj njihovega uma.

01:55
Underworld Inc

sezona 1, epizoda 5
Ponarejenih zdravil je več kot heroina. So na internetu, v lekarnah in na ulicah. Povpraševanje po njih pa je vse večje.

02:40
Hacking The System Pilot

sezona 1, epizoda 10
Brian Brushwood bo razkril nekaj običajnih goljufij, ki zločincem običajno uspejo. Pojasnil bo, kako se izognemo tatom avtomobilov in denarnic.

03:05
Drugs Inc.

sezona 2, epizoda 5
Žurerji mu pravijo ultimativna ljubezenska droga, tolpe pa so pripravljene zanj ubijati. Serija Mamila bo raziskala vpliv ekstazija po svetu.

03:50
Nazi Weird War Two

sezona 1, epizoda 5
Čeprav so l. 1945 Nemčijo napadali tako Rusi kot Američani, se Hitler ni hotel vdati. Govorilo se je, da so izginili celi vlaki, polni naropanega nacističnega zlata. 70 let pozneje govorice znova pridejo na plan, zato jih hočeta RJ in Sam raziskati.

04:35
American Weed

sezona 1, epizoda 5
Ker naj bi se kmalu odločalo glede lekarn, ki v Fort Collinsu prodajajo marihuano, se obe strani borita za glasove v svoj prid.

05:20
Food Factory

sezona 4, epizoda 14
Tovarna hrane pove vse o dekadentnem čokoladnem pudingu, kokosovem curryju, lizikah z okusom šampanjca in jagode in čokoladnih pujskih, ki se jim ni mogoče upreti.

06:00
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 11
Popolna skleda rezancev ramen; klasična ameriška čokoladica: ročno oblikovan jajčni kruh.

06:20
Mad Scientists

sezona 1, epizoda 11
Rober Baslee je letalski genij, ki v svoji garaži izdeluje letala. John mu pomaga pri izdelavi letala na električni pogon.

06:45
Mad Scientists

sezona 1, epizoda 12
John in Tim Pickens se odločita iz delov, ki jih ima Tim v garaži, izdelati dovolj močan pas na raketni pogon, da bi Johna dvignil iz jezera.

07:05
Wicked Tuna: Outer Banks Showdown

sezona 1, epizoda 5
Severna kapitana TJ Ott in Dave Carraro se bojita prečkati sipine, južna flota pa skuša pridobiti neulovljivo prednost. Pozneje Pinwheel doleti okvara, ki bi jim lahko končala sezono.

07:55
Lawless Island

sezona 4, epizoda 6
Življenje na Aljaski se niti pozimi nikoli ne upočasni. Prebivalci zgradijo sistem zajemanja vode, lovijo živali v pasti za krzno, nabirajo hlode in rešijo pobeglo plavajočo hišo.

08:45
I Didn't Know That

sezona 1, epizoda 4
Richard in Jonny se odpravita na dirkalno stezo, da bi bila priči novemu hitrostnemu rekordu vozila, ki ga napajajo baterije. Razkrili pa bomo tudi zgodbo o nacistični radioaktivni zobni pasti.

09:10
Lost Treasures of Arabia

sezona 1, epizoda 1
AlUla je zgodovinsko bogato mesto na severozahodu Savdske Arabije. Ena najbolj zanimivih točk je starodavno mesto Dadan, katerega začetki segajo v 9. stoletje pred Kristusom. .

10:05
Car S.O.S.

sezona 11, epizoda 6
Tim in Fuzz se z Roverjem SD1, letnik 1986, vrneta v preteklost. Avto pripada 58-letnemu vrtnarju Darrenu, ki zadnje čase boleha. .

11:05
Supercar Megabuild

sezona 2, epizoda 1
Jodie Kidd ima nenavadno prošnjo, saj Shana in Dana prosi, naj družinskega maseratija ghiblija spremenita v nekaj, kar zmore 320 km/h. Izvirni model je zmogel le 240 km/h. Jodie pa hoče tudi, da je podoben modelu iz 1960-ih. Pritisk raste.

12:00
Ice Road Rescue

sezona 5, epizoda 3
Thord tvega svoje življenje, ko se splazi pod majav dvajsettonski tovornjak, ki je obstal na skalah.

13:00
Air Crash Investigation

sezona 9, epizoda 3
Let 751 družbe Scandinavian Airlines je leta 1991 med vzletom zagorel in strmoglavil. Čudežno so preživeli vsi potniki in člani posadke.

14:00
Banged Up Abroad

sezona 7, epizoda 5
Neverjetna zgodba dveh pilotov, Johna McCaina in Ernesta Bracea, zaprtih med vietnamsko vojno, ki sta bila za preživetje odvisna drug od drugega.

15:00
Rise of The Machines

sezona 3, epizoda 8
Eden najhitrejših motornih čolnov na svetu, ki se prebija skozi Florida Keys, tekmuje za naslov svetovnega prvaka. Če neverjetni stroj razstavimo, razkrijemo dva zmogljiva motorja, močan, a izjemno lahek trup in občutljivo krmiljenje za manevriranje.

16:00
Drain The Oceans: Secret Missions

, epizoda 1
Na dnu oceanov po svetu leži smrtonosno orožje. Po več desetletjih smo ga ponovno odkrili. Razkrijejo nam lahko več o začetku sodobne jedrske dobe.

17:00
Lost Treasures Of The Maya S

sezona 1, epizoda 1
Albert s pomočjo zemljevida zaklada odkrije novo piramido, ki se je ves čas skrivala v globoki džungli v samem središču znanega starodavnega majevskega mesta.

18:00
Car S.O.S.

sezona 5, epizoda 10
Fuzz Townshend in Tim Shaw nadaljujeta z iskanjem klasičnih vozil z lastniki, ki si jih zaslužijo.

19:00
Food Factory

sezona 4, epizoda 16
Tovarna hrane z veliko žlico zajame sladoled s koščki, granola tablice z zimskimi začimbami, kremast čokoladni namaz z mandlji in kiselkaste limonine piškotke.

19:30
Food Factory

sezona 4, epizoda 17
V Tovarni hrane vam postrežejo z arašidi, čokoladnimi in zelenjavnimi ploščicami, čiliji, polnjenimi s sirom, in skrivnostno začimbo za zrezke Old Montreal.

20:00
Airport Security: First Class

sezona 2, epizoda 2
Prikazane so zgodbe osumljencev, ki so se skoraj izmazali. Kmetovalec je izmenjal svoj kovček s pomagačem. Moški je pogoltnil kokain in se uspešno vkrcal na letalo, potem pa so ga ujeli na cilju. Drugi moški zdrži 36 ur s kapsulami kokaina v želodcu in pride na prostost.

21:00
Life Below Zero: Port Protection Alaska

sezona 6, epizoda 7
Sezona ribolova se bliža, Sam in Matt pa hitita popravljati staro barko, s katero bo šel Matt na prvi lov kot kapitan. Carl in Morgan ciljata na veliko vrednega lososa. .

22:00
Life Below Zero: Next Generation

sezona 5, epizoda 20
Naslednja generacija Aljaščanov se poslužuje starih metod, s katerimi pridobiva vire, potrebne za preživetje. .

23:00
Air Crash Investigation

sezona 12, epizoda 10
Preiskovalci morajo ugotoviti, zakaj je motor letala družbe Qantas na letu 32 eksplodiral in ali je ogroženo še katero drugo letalo A380.

00:00
WW2 Hell Under The Sea

sezona 1, epizoda 6
December 1943. Richard Hetherington O'Kane se s svojo podmornico USS Tang pod vplivom izgube mentorja in prijatelja Dudleyja Mortona loti napada na Japonce. Na prvih štirih misijah je potopil kar 17 plovil in postal vodilni ameriški podmorniški as.

00:55
Hard Time

sezona 4, epizoda 9
Trije nenavadni zaporniki nam bodo zaupali svoje odločitve, ki so jim pomagale v zaporu preživeti. Če se v zaporu ne prilagodiš, si v nevarnosti.

01:55
Underworld Inc

sezona 1, epizoda 6
Črni trg je lahko brutalen. Svoje izkušnje o skritem svetu, ki vpliva na vse nas, bodo delili delavci, dobavitelji, uporabniki in policisti.

02:40
80s Greatest, The: Season

sezona 1, epizoda 1
V začetku 80. letih pride do sprememb. Ameriški hokejisti v polfinalu premagajo reprezentanco Sovjetske zveze in osvojijo zlato olimpijsko medaljo. Novopečeni predsednik Ronald Reagan ukrade Springsteenovo pesem Born in the USA.

03:05
Drugs Inc.

sezona 2, epizoda 6
Nekoč so gobice in LSD uporabnike napolnili z energijo in izpraznili. Zdaj pa nova generacija zaradi izkoriščanja njihovih dobrobiti tvega zapor.

03:50
Nazi Weird War Two

sezona 1, epizoda 6
Robert Joe in Sam Willis se poglobita v delo skrivne japonske enote, ki je raziskovala smrtonosno orožje, ki bi Japoncem prineslo zmago in s katerim so hoteli napasti civiliste v Ameriki.

04:35
American Weed

sezona 1, epizoda 6
Po prepovedi centrov z medicinsko marihuano v Koloradu so bratje Stanley odločeni, da bodo nadaljevali s svojo misijo.

05:20
Food Factory

sezona 4, epizoda 16
Tovarna hrane z veliko žlico zajame sladoled s koščki, granola tablice z zimskimi začimbami, kremast čokoladni namaz z mandlji in kiselkaste limonine piškotke.

05:35
Food Factory

sezona 4, epizoda 17
V Tovarni hrane vam postrežejo z arašidi, čokoladnimi in zelenjavnimi ploščicami, čiliji, polnjenimi s sirom, in skrivnostno začimbo za zrezke Old Montreal.

06:00
Food Factory USA

sezona 1, epizoda 12
Pri Del Montu fižol oberejo in pakirajo isti dan; visokotehnološka tovarna izdeluje več ton testenin; ledeni čaj, navdan z duhom reggaeja.

06:20
Science of Stupid

sezona 1, epizoda 1
Videli bomo, na koliko načinov se lahko med dvigovanjem uteži, streljanjem ali skoki čez avtomobile osramotimo, poškodujemo in ponižamo.

06:40
Science of Stupid

sezona 1, epizoda 2
Izvedeli bomo, na koliko načinov se lahko med vožnjo z monociklom, tekom po tekočem traku ali skokom s strehe poškodujemo in osramotimo.

07:05
Wicked Tuna: Outer Banks Showdown

sezona 1, epizoda 6
Šampioni iz Gloucestra izkoristijo dobro vreme. Strateško iščejo velike ribe, da bi pridobili prednost proti hudi konkurenci z juga.

08:00
Lawless Island

sezona 4, epizoda 7
Izogibanje katastrofam in preživetje v Port Protectionu od prebivalcev terja spretnost pri lovu, nabiranju in gradnji.

08:50
I Didn't Know That

sezona 1, epizoda 5
Richard in Jonny poskušata na sejmu ugotoviti uporabnost magnetov in preverita blažilnike na najnovejšem ferrariju.

09:05
Gordon Ramsay: Uncharted: Asia Compilations

, epizoda 2
V tej posebni epizodi Ramsay obišče Laos, Havaje, Indonezijo in Indijo, kjer pokusi azijske delikatese, ki pa so zanj pravi preizkus.

10:00
Last of the Giants: Wild Fish

sezona 1, epizoda 6
S pomočjo lokalnih vaščanov se Cyril z ekipo bori proti poplavljenemu gozdu in piki žuželk, ko išče pirarucuja in Piraibo.

10:45
80s Greatest, The: Season

sezona 1, epizoda 2
V 80. letih si lahko veliko zaslužil, če si bil pri delu strasten. Posnetki Jane Fonde s pomočjo tehnologije osvojijo ves svet in spremenijo, kako ženske telovadijo. Podjetje Ben in Jerry da sladoledu novo podobo, kapitalizmu pa vzbudi vest. .

11:05
Supercar Megabuild

sezona 2, epizoda 2
Ko Alex Prindiville obljubi, da lahko v le 4 tednih izdela porscheja za dirkanje po ledu, to pomeni težave. Se je Alexu zareklo? Ali pa mu lahko mehanika Shane in Dan priskočita na pomoč in znova rešita Alexov ugled? .

12:00
Ice Road Rescue

sezona 5, epizoda 4
Petdeset tonski tovornjak, ki prevaža asfalt, je zdrsnil na strmi bankini. Thord mu mora pomagati, preden se zemlja vda in pride do plazu blata.

13:00
Air Crash Investigation

sezona 9, epizoda 4
V najhujši letalski nesreči v ZDA zadnjih sedmih let je leta 2009 letalo na poti v Buffalo strmoglavilo na hišo v predmestju. Kaj je šlo narobe?

14:00
Banged Up Abroad

sezona 7, epizoda 6
Ko je mafija naročila Frankov uboj, se je ta odločil za program zaščite prič in spregovoril o kriminalni dejavnosti v Las Vegasu.

15:00
Rise of The Machines

sezona 3, epizoda 9
Eden največjih naftnih tankerjev na svetu tekmuje s časom v zahrbtnih vodah Južnokitajskega morja.

16:00
Drain The Oceans: Perfect Storm

, epizoda 1
Skrajni vremenski vzorci že stoletja ogrožajo ladje in pomorščake. Kaj lahko znanost razkrije o teh razbitinah, izgubljenih pod valovi?

17:00
Lost Treasures Of The Maya S

sezona 1, epizoda 2
Nov zemljevid zaklada razkrije dolgo izgubljen in skrivnosten piramidni kompleks, kjer strokovnjaki najdejo dokaze o nasilnih žrtvovanjih.

18:00
Car S.O.S.

sezona 6, epizoda 1
Tim in Fuzz se bosta lotila najslabšega avta v svoji zgodovini. MGA Roadster iz leta 1959 je na vlagi stal več kot 40 let. .

19:00
Food Factory

sezona 4, epizoda 18
Tovarna hrane vam razkrije vse o ploščicah Nanaimo, ploščicah iz zmrznjenega sadja, retro sadnem želeju in zgodovini slanih šanghajskih cmočkov.

19:30
Food Factory

sezona 4, epizoda 19
Tovarna hrane vam razkrije skrivnosti jedi pad thai s piščancem in božanskih bonbonov Angel Mints, potopi pa se tudi v ljubezensko zgodbo med argentinskim chimichurrijem in zmrznjeno bananino sladico.

20:00
Airport Security: First Class

sezona 2, epizoda 3
Starše z otroki aretirajo zaradi tihotapljenja drog. V tej epizodi so predstavljeni primeri tihotapljenja, v katere so vpletene družine, kot so mama z otroki, ki potujejo v Barcelono, mama, ki uporabi ponarejene dokumente, in par, ki ni to, kar pravi, da je.

21:00
Car S.O.S.

sezona 11, epizoda 7
Tim in Fuzz rešita Ford Mustang v slabem stanju, ki je po tragični smrti lastnikove žene propadal. 33 let zatem fanta upata, da bosta lahko ameriški starodobnik spet oživila. .

22:00
Inside Incredible Machines

sezona 1, epizoda 6
Štirideset let so letalonosilke razreda Nimitz dostavljale ameriški vojski vse, kar je potrebovala, kamorkoli na svetu. Toda zdaj bomo to velikansko letalonosilko razstavili in pogledali sestavne dele.

23:00
Air Crash Investigation: Season

sezona 13, epizoda 1
Ko zagori motor letala družbe British Midland na letu 92, poskušata pilota zasilno pristati. Preden varno pristanejo, odpove tudi drugi motor.

00:00
WW2 Hell Under The Sea

sezona 2, epizoda 1
USS Silversides se bori proti podvodnim bombam; tu so še zataknjen torpedo in nujna operacija slepiča globoko pod gladino med prestrezanjem japonskih ladij. .

00:50
Hard Time

sezona 4, epizoda 10
Tokrat bomo zapore odkrivali z vidika družine in prijateljev zapornikov, ki se spopadajo s svetom, v katerem lahko stres uniči družine.

01:35
Underworld, Inc.: Compilation Season

sezona 1, epizoda 1
V svetu tihotapstva imamo tiste, ki zakon kršijo in tiste, ki ga izvajajo. Od orožja do ponaredkov mamil... to je igra, ki se ne konča. Tihotapci se prilagajajo vladni taktiki, policija pa je vedno bolj spretna pri lovu na kršilce zakona.

02:15
80s Greatest, The: Season

sezona 1, epizoda 2
V 80. letih si lahko veliko zaslužil, če si bil pri delu strasten. Posnetki Jane Fonde s pomočjo tehnologije osvojijo ves svet in spremenijo, kako ženske telovadijo. Podjetje Ben in Jerry da sladoledu novo podobo, kapitalizmu pa vzbudi vest. .

02:40
Drugs Inc.

sezona 2, epizoda 7
Poceni sestavine, ki delujejo podobno kot kokain, ekstazi in marihuana so sicer legalne, vendar ni nujno, da so zaradi tega varne.

03:25
Hunting Hitler's Bomb

Ameriški profesor fizike po naključju odkrije nova dognanja o Hitlerjevem jedrskem programu. Kako blizu so bili nacisti pri izdelavii jedrske bombe?

04:10
Narco Wars: Season

sezona 1, epizoda 1
Razkrijemo, kako je peščica zločincev zasnovala kartel Medellin in v 70. in 80. letih začela s tihotapljenjem kokaina.

04:55
Science of Stupid

sezona 1, epizoda 12
Znanstveniki bodo razkrili, kako in zakaj se lahko pustolovščina hitro spremeni v katastrofo.

05:15
Food Factory

sezona 4, epizoda 18
Tovarna hrane vam razkrije vse o ploščicah Nanaimo, ploščicah iz zmrznjenega sadja, retro sadnem želeju in zgodovini slanih šanghajskih cmočkov.