Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

TV3 Medias
07:45
TV prodaja
08:00
USA Davis Cup in češki pokal federacij
, epizoda 27
Dream Teams;.
08:30
Vaše zdravje, naša skrb
09:30
TV prodaja
09:45
TOP 4, 2022
10:00
TV prodaja
10:15
TV prodaja
10:30
Več kot 70-letna Emilija Pavlič, ki v svoji kuhinji ne tolerira predelanih, nesezonskih in uvoženih sestavin, bo v tokratni oddaji pripravljala obrok, ki ga poustvarite vsi tisti s težavami z aknami. V nadaljevanju pa tudi nekaj ključnih informacij o parazitih – povzročiteljih več kot 80 % bolezni. Kako se jih znebiti naravno in brez tveganj?
11:15
TV prodaja
11:30
Voditelj in urednik oddaje Aljuš Pertinač s komentatorji osvetljuje aktualne dogodke v družbi z različnih strani. Provokativna in poglobljena debata dokazuje, da lahko na vsako stvar gledamo iz različnih strani, kompetentni sogovorniki pa pogosto razkrivajo stvari, ki se skrivajo v ozadju, a so še kako pomembne za naša življenja. V času, ko ne manjka anonimnežev, ki splet uporabljajo kot orodje za blatenje svojih nasprotnikov, je še kako pomembna oddaja, ki dokazuje, da lahko tudi ljudje z nasprotnimi mnenji sodelujejo v konstruktivni debati, ki je za gledalce izjemno zanimiva.
12:15
TV prodaja
12:30
Izhod
sezona 6, epizoda 32
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte; Ben Ahlbeck prevzame glavno skrb za vodjo tveganja Amona Maya. Ko se ekipi pridruži specialistka Julia Berger, spozna nekdanjo pacientko centra za neplodnost. Po operaciji ga čaka presenečenje. Nenadoma mu nasproti stoji njegova žena Janina May, od katere se je ločil pred meseci - v 27. tednu nosečnosti. Nova pacientka doktorja Mattea Moreauja Lara Körner je prava borka, kar se starejšemu zdravniku zdi odlično, vendar tega nikoli ne bi priznal. Lara si je med boksanjem zlomila nos. Vendar to mlade ženske ne ustavi pri želji, da bi še naprej trenirala. Že dolgo živi z življenjsko nevarno diagnozo, vendar ne dovoli, da bi jo ovire na njeni življenjski poti spravile iz ravnotežja! Ko prof. dr. Karin Patzelt prosi Emmo Jahn in Eliasa Bährja, naj predstavita trenutno stanje raziskav, Emma ne meni, da je v celoti vključena v sodelovanje. Čas je, da nekaj spremenite. Izjemno priljubljena serija bo tudi v novi sezoni postregla z zanimivimi medicinskimi težavami, pa tudi zapleti na področju intimnih odnosov. Vsak del je zaključena celota z močnim sporočilom, tudi o tem, da smo močnejši, če si pomagamo, sodelujemo. V bolnici v Erfurtu je še vedno pestro. Mladi stažisti iz prvih sezon so zdaj že opravili izpit in so samostojni zdravniki, v ekipo pa je prišlo spet nekaj novih nadebudnih začetnikov. Dr. Julia Berger, ki zdaj v prvi vrsti pomaga svojim pacientom, ki si želijo otroke, je pred časom izvedela, da ima polsestro, zdaj pa se z Rebecco, ki je še stažistka, trudita za boljši odnos. Dr. Ben Ahlbeck je z Dr. Leylo Sherbaz dobil hčerko, zaradi katere bosta morala najti kompromis med delom in domom. Dr. Bahr ima vedno več odgovornosti, a kljub pohvalam še vedno dvomi o sebi, čeprav se po drugi strani zna postaviti za svoje mlajše varovance, kadar gre dr. Moreau, ki je še vedno strah in trepet klinike, predaleč. Dr. Lindner še vedno upa, da bo osvojil ledeno princeso dr. Koshko. Mlada Emma pa je prava genialka, tako da jo Mikko in Tom včasih gledata občudujoče, drugič pa kar malo zavistno ….
13:30
Vaše zdravje, naša skrb
14:30
Ptuj - 1
Voditeljica Suzana Bajrič se je tokrat odpravila v mesto z dolgo zgodovino, rojstni kraj boksarskega šampiona Dejana Zavca - Ptuj. Ptuj je ena od mestnih občin v Podravju. Središče občine je mesto Ptuj - osmo največje mesto v Sloveniji. Ptuj je zgrajen na križišču cest, ki so povezovale sončno Italijo s Panonsko nižino ter alpske doline z deželami Balkana. Že ob nastanku mu je bila zaradi pomembne lege določena usoda, da je bil večkrat vpleten v zgodovinske dogodke evropskega pomena. Ta usoda je Ptuj, sicer naše najslikovitejše celinsko mesto, obdarila tudi z najbogatejšo dediščino preteklosti. Naravne danosti so povzročile, da je na tem mestu zrasla prometno, strateško in gospodarsko pomembna naselbina, ki je odigrala opazno zgodovinsko vlogo tako na področju politike in uprave kot na področju umetnosti in kulture. V času rimskega imperija je bil Ptuj pomembno, mogočno mesto (Poetovio) in vojaška postojanka. Z vojaki iz vzhodnih dežel se je tukaj uveljavil mitraizem, perzijska vera s skrivnostnimi obredi, ki so se jih udeleževali le moški. Za začetek se je Suzana odpravila v mitrej, kjer je izvedela več o tej veri, nato pa se je lotila raziskovanja Term Ptuj, ki veljajo za ene največjih term v Sloveniji, predvsem po površinah bazenov in drugih vodnih atrakcij (na voljo je skupaj 7 zunanjih bazenov s termalno vodo v skupni površini 3.500 m2 in največji sistem toboganov v Sloveniji), prav tako pa nudijo raznolike možnosti nastanitve. Tam je Suzana poskusila tudi wellness ritual z rimsko simboliko, saj so Rimljani zelo zaznamovali to mesto, zato se je kasneje Suzana odpravila še do Orfejevega spomenika. Marmornati spomenik so postavili v spomin Marku Valeriju Veru, ki je mestu Poetovio županoval v drugem stoletju. Pet metrov visok monolit še danes stoji na mestu, na katerem so ga dvignili Rimljani. Še več o rimskem obdobju pa je Suzana izvedela v rimskem kampu Poetovio. To je inovativni projekt prikaza življenja v starem Rimu. V okviru kampa so vsako leto organizirane rimske igre, ki časovno zajemajo dogodke in običaje rimskega Poetovia leta 69.
14:50
TV prodaja
15:05
Potep z Leo, 2022
15:35
Zahodna Avstralija
sezona 3, epizoda 8
Travel Guides; Raj za enega je pekel na zemlji za drugega. . . Zabavni in zasvojljivi Vodniki po Avstraliji se vračajo z nekaterimi vašimi najljubšimi vodniki in novimi obrazi za raziskovanje novih krajev doma in v tujini. Pripnite si varnostni pas in se pripravite na vzlet, ko zelo različne skupine običajnih Avstralcev postanejo kritiki potovanj. V vsaki epizodi se bodo odpravili na iste enotedenske počitnice, kjer bodo poskusili hrano, nastanitev in si ogledali lokalne znamenitosti. Njihove dogodivščine vas bodo zabavale in presenetile, ko bodo brez zadržkov podali mnenje in svoje bivanje ocenili s petimi zvezdicami. V tej seriji so predstavljena potovanja po Evropi, Južni Afriki in Aziji ter nekateri najljubši avstralski počitniški kraji. Vendar je lahko za nekoga raj, za drugega pekel.
16:30
Vaše zdravje, naša skrb
17:30
TOP 4, 2022
18:00
Pop Design spet napada velike odre, še pred tem pa male zaslone – njihov član Martin Erjavec tokrat ne bo pel, bo pa z nami delil recept za lahko pomladno-poletno solato. Nadaljujemo s pogovorom z artistko Ana Balažic, ki nas bo popeljala v svet ognja, za konec pa z dr. Urško Videmšek zaupamo smernice, kako lajšati ali celo povsem odpraviti sladkorno bolezen – holističen pristop za diabetike (opazni rezultati v 14 dneh).
18:50
Kdor zna, zna, 2022
19:15
Voditelj in urednik oddaje Aljuš Pertinač s komentatorji osvetljuje aktualne dogodke v družbi z različnih strani. Provokativna in poglobljena debata dokazuje, da lahko na vsako stvar gledamo iz različnih strani, kompetentni sogovorniki pa pogosto razkrivajo stvari, ki se skrivajo v ozadju, a so še kako pomembne za naša življenja. V času, ko ne manjka anonimnežev, ki splet uporabljajo kot orodje za blatenje svojih nasprotnikov, je še kako pomembna oddaja, ki dokazuje, da lahko tudi ljudje z nasprotnimi mnenji sodelujejo v konstruktivni debati, ki je za gledalce izjemno zanimiva.
20:00
Pristaš
sezona 6, epizoda 33
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte; Dr. Matteo Moreau in asistentka dr. Emma Jahn sprejmeta mladega Nicka Kranza na urgenci. Ukrepati je treba hitro, vendar njegov brat Uwe to prepove. Matteo in Emma se morata umakniti od Nicka. Dr. Elias Bähr mora posredovati in se kasneje sooči z velikim izzivom, ko ga Emma sooči z incidentom. Uwe ima težave z Emmino in Matteovo barvo kože - in Elias se je neprimerno obnašal. Ole Breuer, krstni sin profesorice Karin Patzelt, končno sme v operacijsko dvorano. Toda veselje se nenadoma razblini, ko Ole nenadoma izgubi zavest. Medtem ko Julia Berger še vedno poskuša postaviti diagnozo, je Karin že izrazila svoje nestrinjanje: pomanjkanje spanja, ker Ole dela vse noči. Ben in Leyla želita skupaj praznovati Rayin prvi rojstni dan, Mikko pa izgubi sponko, ki v resnici pripada Matteu. Izjemno priljubljena serija bo tudi v novi sezoni postregla z zanimivimi medicinskimi težavami, pa tudi zapleti na področju intimnih odnosov. Vsak del je zaključena celota z močnim sporočilom, tudi o tem, da smo močnejši, če si pomagamo, sodelujemo. V bolnici v Erfurtu je še vedno pestro. Mladi stažisti iz prvih sezon so zdaj že opravili izpit in so samostojni zdravniki, v ekipo pa je prišlo spet nekaj novih nadebudnih začetnikov. Dr. Julia Berger, ki zdaj v prvi vrsti pomaga svojim pacientom, ki si želijo otroke, je pred časom izvedela, da ima polsestro, zdaj pa se z Rebecco, ki je še stažistka, trudita za boljši odnos. Dr. Ben Ahlbeck je z Dr. Leylo Sherbaz dobil hčerko, zaradi katere bosta morala najti kompromis med delom in domom. Dr. Bahr ima vedno več odgovornosti, a kljub pohvalam še vedno dvomi o sebi, čeprav se po drugi strani zna postaviti za svoje mlajše varovance, kadar gre dr. Moreau, ki je še vedno strah in trepet klinike, predaleč. Dr. Lindner še vedno upa, da bo osvojil ledeno princeso dr. Koshko. Mlada Emma pa je prava genialka, tako da jo Mikko in Tom včasih gledata občudujoče, drugič pa kar malo zavistno ….
21:00
Ptuj - 2
Drugi dan raziskovanja je Suzana začela na Ptujskem gradu, ki je bil v pisnih virih prvič omenjen v 70. letih 12. stol. Takrat je na osrednjem delu griča že stala skupina stavb s palacijem in mogočnim obrambnim Konradovim stolpom. Grič, na katerem stoji grad, pa naj bi bil poseljen že v kameni dobi! Danes z njim upravlja Pokrajinski muzej Ptuj. Ptujski grad je bil leta 1999 razglašen za kulturni spomenik državnega pomena. Včasih je bil bogato opremljen, dokler ga niso med vojnama izropali, gospoda pa primorana v prodajo umetnin. Danes si na gradu lahko ogledate zbirko starih glasbil, ki so jih imeli že ptujski mestni godbeniki, arheološke najdbe, zbirko orožja, grajske sobe, v katerih so živeli graščaki in njihovo veličastno pohištvo ter tradicionalne ptujske maske in like s Ptujskega in Dravskega polja, Haloz in Slovenskih goric. Suzana si je seveda ogledala zbirke, izvedela pa je tudi več o gospodih Ptujskih in o projektu Travel Ar Ptujski grad, ki omogoča interaktivno raziskovanje ptujske kulturne dediščine. Z gradu se je Suzana odpravila v mestno jedro, kjer si je med drugim ogledala Minoritski samostan. Stara izročila trdijo, da so samostan ustanovili gospodje Ptujski v času vlade solnograškega nadškofa Engelberta II. 1239 leta. Samostan ima lepo baročno fasado in dobro opremljeno knjižnico.
21:20
Havaji
sezona 4, epizoda 1
Travel Guides; Raj za enega je pekel na zemlji za drugega. . . Vodniki po potovanjih zagotavljajo največjo zabavo, ki jo boste doživeli na počitnicah vse leto. V tej zabavni seriji se šest skupin običajnih Avstralcev - družin, parov in prijateljev - prelevi v potovalne kritike. Izkušajo enake tedenske mednarodne in domače počitnice ter si ogledujejo isto nastanitev, kulinariko in lokalne znamenitosti.
22:12
I: Kevin McCloud... Tonga
sezona 1, epizoda 1
Kevin McCloud's Escape to the Wild; Kevin McCloud odpotuje na Tongo, otok v južnem Tihem oceanu, ki leži med Novo Zelandijo in Havaii, da bi spoznal britansko družino, ki je zapustila mestni vrvež za preprostejše življenje na rajskem otoku. Zdi se, da Karyn, Boris in njihovi trije otroci živijo pravljično življenje. Toda Kevin pokaže tudi drugo plat »pravljice«. Bi vas tako življenje resnično osrečilo? Voditelj Kevin McColoud bo skozi štiri oddaje predstavil ljudi, ki živijo stran od vsakodnevnega vrveža, v osrčju narave, da bi našli svoj mir in srečo.
23:05
Živi življenje
00:20
Voditelj in urednik oddaje Aljuš Pertinač s komentatorji osvetljuje aktualne dogodke v družbi z različnih strani. Provokativna in poglobljena debata dokazuje, da lahko na vsako stvar gledamo iz različnih strani, kompetentni sogovorniki pa pogosto razkrivajo stvari, ki se skrivajo v ozadju, a so še kako pomembne za naša življenja. V času, ko ne manjka anonimnežev, ki splet uporabljajo kot orodje za blatenje svojih nasprotnikov, je še kako pomembna oddaja, ki dokazuje, da lahko tudi ljudje z nasprotnimi mnenji sodelujejo v konstruktivni debati, ki je za gledalce izjemno zanimiva.
01:00
Glasbeni utrip
07:45
TV prodaja
08:00
ZDA, Evropa
, epizoda 29
Dream Teams;.
08:30
Vaše zdravje, naša skrb
09:30
TV prodaja
09:45
TOP 4, 2022
10:00
TV prodaja
10:15
TV prodaja
10:30
Pop Design spet napada velike odre, še pred tem pa male zaslone – njihov član Martin Erjavec tokrat ne bo pel, bo pa z nami delil recept za lahko pomladno-poletno solato. Nadaljujemo s pogovorom z artistko Ana Balažic, ki nas bo popeljala v svet ognja, za konec pa z dr. Urško Videmšek zaupamo smernice, kako lajšati ali celo povsem odpraviti sladkorno bolezen – holističen pristop za diabetike (opazni rezultati v 14 dneh).
11:15
TV prodaja
11:30
Voditelj in urednik oddaje Aljuš Pertinač s komentatorji osvetljuje aktualne dogodke v družbi z različnih strani. Provokativna in poglobljena debata dokazuje, da lahko na vsako stvar gledamo iz različnih strani, kompetentni sogovorniki pa pogosto razkrivajo stvari, ki se skrivajo v ozadju, a so še kako pomembne za naša življenja. V času, ko ne manjka anonimnežev, ki splet uporabljajo kot orodje za blatenje svojih nasprotnikov, je še kako pomembna oddaja, ki dokazuje, da lahko tudi ljudje z nasprotnimi mnenji sodelujejo v konstruktivni debati, ki je za gledalce izjemno zanimiva.
12:15
TV prodaja
12:30
Pristaš
sezona 6, epizoda 33
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte; Dr. Matteo Moreau in asistentka dr. Emma Jahn sprejmeta mladega Nicka Kranza na urgenci. Ukrepati je treba hitro, vendar njegov brat Uwe to prepove. Matteo in Emma se morata umakniti od Nicka. Dr. Elias Bähr mora posredovati in se kasneje sooči z velikim izzivom, ko ga Emma sooči z incidentom. Uwe ima težave z Emmino in Matteovo barvo kože - in Elias se je neprimerno obnašal. Ole Breuer, krstni sin profesorice Karin Patzelt, končno sme v operacijsko dvorano. Toda veselje se nenadoma razblini, ko Ole nenadoma izgubi zavest. Medtem ko Julia Berger še vedno poskuša postaviti diagnozo, je Karin že izrazila svoje nestrinjanje: pomanjkanje spanja, ker Ole dela vse noči. Ben in Leyla želita skupaj praznovati Rayin prvi rojstni dan, Mikko pa izgubi sponko, ki v resnici pripada Matteu. Izjemno priljubljena serija bo tudi v novi sezoni postregla z zanimivimi medicinskimi težavami, pa tudi zapleti na področju intimnih odnosov. Vsak del je zaključena celota z močnim sporočilom, tudi o tem, da smo močnejši, če si pomagamo, sodelujemo. V bolnici v Erfurtu je še vedno pestro. Mladi stažisti iz prvih sezon so zdaj že opravili izpit in so samostojni zdravniki, v ekipo pa je prišlo spet nekaj novih nadebudnih začetnikov. Dr. Julia Berger, ki zdaj v prvi vrsti pomaga svojim pacientom, ki si želijo otroke, je pred časom izvedela, da ima polsestro, zdaj pa se z Rebecco, ki je še stažistka, trudita za boljši odnos. Dr. Ben Ahlbeck je z Dr. Leylo Sherbaz dobil hčerko, zaradi katere bosta morala najti kompromis med delom in domom. Dr. Bahr ima vedno več odgovornosti, a kljub pohvalam še vedno dvomi o sebi, čeprav se po drugi strani zna postaviti za svoje mlajše varovance, kadar gre dr. Moreau, ki je še vedno strah in trepet klinike, predaleč. Dr. Lindner še vedno upa, da bo osvojil ledeno princeso dr. Koshko. Mlada Emma pa je prava genialka, tako da jo Mikko in Tom včasih gledata občudujoče, drugič pa kar malo zavistno ….
13:30
Vaše zdravje, naša skrb
14:30
Ptuj - 2
Drugi dan raziskovanja je Suzana začela na Ptujskem gradu, ki je bil v pisnih virih prvič omenjen v 70. letih 12. stol. Takrat je na osrednjem delu griča že stala skupina stavb s palacijem in mogočnim obrambnim Konradovim stolpom. Grič, na katerem stoji grad, pa naj bi bil poseljen že v kameni dobi! Danes z njim upravlja Pokrajinski muzej Ptuj. Ptujski grad je bil leta 1999 razglašen za kulturni spomenik državnega pomena. Včasih je bil bogato opremljen, dokler ga niso med vojnama izropali, gospoda pa primorana v prodajo umetnin. Danes si na gradu lahko ogledate zbirko starih glasbil, ki so jih imeli že ptujski mestni godbeniki, arheološke najdbe, zbirko orožja, grajske sobe, v katerih so živeli graščaki in njihovo veličastno pohištvo ter tradicionalne ptujske maske in like s Ptujskega in Dravskega polja, Haloz in Slovenskih goric. Suzana si je seveda ogledala zbirke, izvedela pa je tudi več o gospodih Ptujskih in o projektu Travel Ar Ptujski grad, ki omogoča interaktivno raziskovanje ptujske kulturne dediščine. Z gradu se je Suzana odpravila v mestno jedro, kjer si je med drugim ogledala Minoritski samostan. Stara izročila trdijo, da so samostan ustanovili gospodje Ptujski v času vlade solnograškega nadškofa Engelberta II. 1239 leta. Samostan ima lepo baročno fasado in dobro opremljeno knjižnico.
14:50
TV prodaja
15:05
V Paradi plesa, spoznajte energično pedagoginjo Matejo Terčon Knap, ki v Komnu in Sežani vodi plesno društvo Be Funky za staro in mlado. Daniela Preskar je plesalka, pedagoginja in koreografinja Galerije plesa, ki pravi, da s plesom pripoveduje zgodbe, ki jih z besedami ne more. Parada plesa, ker je dan s plesom odličen dan!
15:35
Havaji
sezona 4, epizoda 1
Travel Guides; Raj za enega je pekel na zemlji za drugega. . . Vodniki po potovanjih zagotavljajo največjo zabavo, ki jo boste doživeli na počitnicah vse leto. V tej zabavni seriji se šest skupin običajnih Avstralcev - družin, parov in prijateljev - prelevi v potovalne kritike. Izkušajo enake tedenske mednarodne in domače počitnice ter si ogledujejo isto nastanitev, kulinariko in lokalne znamenitosti.
16:30
Vaše zdravje, naša skrb
17:30
TOP 4, 2022
18:00
Dobri stari kis – včasih ultimativni pripomoček za zdravje, lepoto in čistočo, danes sestavina za okisanje solate. Pa ni nujno, da ostane samo pri tem! Danes vam predstavljamo mnogotero uporabo jabolčnega in drugih sort kisa – za hujšanje in razstrupljanje telesa, pri zvinih in podplutbah, pa pri glavobolu, razdraženem želodcu, artritisu, žuljih, zadahu itd. Sledi pogovor z bioenergetikom Robertom Borenovićem, zaključimo pa s temelji – kje je sedež imunskega sistema in kako ga okrepiti?
18:50
Kdor zna, zna, 2022
19:15
Voditelj in urednik oddaje Aljuš Pertinač s komentatorji osvetljuje aktualne dogodke v družbi z različnih strani. Provokativna in poglobljena debata dokazuje, da lahko na vsako stvar gledamo iz različnih strani, kompetentni sogovorniki pa pogosto razkrivajo stvari, ki se skrivajo v ozadju, a so še kako pomembne za naša življenja. V času, ko ne manjka anonimnežev, ki splet uporabljajo kot orodje za blatenje svojih nasprotnikov, je še kako pomembna oddaja, ki dokazuje, da lahko tudi ljudje z nasprotnimi mnenji sodelujejo v konstruktivni debati, ki je za gledalce izjemno zanimiva.
20:00
Otopeli čuti
sezona 6, epizoda 34
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte; Dr. Leyla Sherbaz in zdravniški asistent Mikko Rantala želita slepi pacientki Valentini Grebe z mikročipom vrniti vid. Valentina še nikoli ni videla svoje hčerke in je nad njenim novim življenjem zelo navdušena. Toda nenadoma se birokracija postavi na pot spektakularni operaciji oči, zato Leyla in Mikko dobita nepričakovano pomoč. Izvajalca sta Dr. Matteo Moreau in Elly Winter! Ko Patrick Schmudke pred stavbo JTK pade s kolesa, doktor Emma Jahn in doktor Marc Lindner menita, da gre za običajno nesrečo s kolesom. Ko pa postane jasno, da je Patrick pozabil voziti kolo, imajo takoj pripravljene domnevne diagnoze. Prof. dr. Karin Patzelt poskrbi, da se stvari ne zapletejo preveč . . . Rebecca se ukvarja s parkiranjem, vendar ne brez puščanja sledi. Medtem se Leyla in Matteo potegujeta za želeno nagrado. Odločitev ni neznana. Izjemno priljubljena serija bo tudi v novi sezoni postregla z zanimivimi medicinskimi težavami, pa tudi zapleti na področju intimnih odnosov. Vsak del je zaključena celota z močnim sporočilom, tudi o tem, da smo močnejši, če si pomagamo, sodelujemo. V bolnici v Erfurtu je še vedno pestro. Mladi stažisti iz prvih sezon so zdaj že opravili izpit in so samostojni zdravniki, v ekipo pa je prišlo spet nekaj novih nadebudnih začetnikov. Dr. Julia Berger, ki zdaj v prvi vrsti pomaga svojim pacientom, ki si želijo otroke, je pred časom izvedela, da ima polsestro, zdaj pa se z Rebecco, ki je še stažistka, trudita za boljši odnos. Dr. Ben Ahlbeck je z Dr. Leylo Sherbaz dobil hčerko, zaradi katere bosta morala najti kompromis med delom in domom. Dr. Bahr ima vedno več odgovornosti, a kljub pohvalam še vedno dvomi o sebi, čeprav se po drugi strani zna postaviti za svoje mlajše varovance, kadar gre dr. Moreau, ki je še vedno strah in trepet klinike, predaleč. Dr. Lindner še vedno upa, da bo osvojil ledeno princeso dr. Koshko. Mlada Emma pa je prava genialka, tako da jo Mikko in Tom včasih gledata občudujoče, drugič pa kar malo zavistno ….
21:00
Ptuj - 3
Zadnji dan je Suzana mesto raziskovala kar na kolesu, s katerim se je najprej odpravila v Ptujsko klet, ki je moderna in ambiciozna vinska klet z bogato tradicijo. Od leta 2012 je sedem let zaporedoma kraljevala na prestolu najboljšega slovenskega vinarja, posebnega priznanja, ki ga podeljujejo na največjem neodvisnem ocenjevanju vin na Dunaju. Od tam pa se je odpravila do hotela Mitra, ki ima svojo vinsko klet, ki je stara že skoraj tisoč let! Hotel ima res dolgo in pestro zgodovino - v hotelu je bila recimo od leta 1785 tudi ena prvih in najbolj znanih kavarn v mestu. Ker pa si je Suzana zaželela še kaj bolj konkretnega za v trebušček kot samo kavo ali vino, se je od tam za konec odpravila še v gostilno Grabar, ki slovi po tipičnih lokalnih specialitetah, pripravljenih po starih lokalnih receptih in s pridihom sodobnega gostoljubja. Tam je izvedela tudi nekaj več o Okusih Ptuja. Po vzoru nekaterih slovenskih mest lahko obiskovalci pri nekaterih ptujskih gostincih spoznavajo tudi lokalno kulinariko, saj je pod okriljem Zavoda za turizem Ptuj delovna skupina pripravila meni, ki vključuje jedi oziroma prehranske posebnosti tega območja.
21:20
sezona 4, epizoda 2
Travel Guides; Raj za enega je pekel na zemlji za drugega. . . Vodniki po potovanjih zagotavljajo največjo zabavo, ki jo boste doživeli na počitnicah vse leto. V tej zabavni seriji se šest skupin običajnih Avstralcev - družin, parov in prijateljev - prelevi v potovalne kritike. Izkušajo enake tedenske mednarodne in domače počitnice ter si ogledujejo isto nastanitev, kulinariko in lokalne znamenitosti.
22:30
Vedeževalec Blaž
23:45
I: Mads Mikkelsen;Caroline Dhavernas;Hugh Dancy... sezona 2, epizoda 6
Telo mestnega svetnika je prepleteno z drevesom. Jack prekine Hannibalovo družabno večerjo, da bi preveril ali je Willov sum opravičen. Razodetje šokira vse.
00:30
Voditelj in urednik oddaje Aljuš Pertinač s komentatorji osvetljuje aktualne dogodke v družbi z različnih strani. Provokativna in poglobljena debata dokazuje, da lahko na vsako stvar gledamo iz različnih strani, kompetentni sogovorniki pa pogosto razkrivajo stvari, ki se skrivajo v ozadju, a so še kako pomembne za naša življenja. V času, ko ne manjka anonimnežev, ki splet uporabljajo kot orodje za blatenje svojih nasprotnikov, je še kako pomembna oddaja, ki dokazuje, da lahko tudi ljudje z nasprotnimi mnenji sodelujejo v konstruktivni debati, ki je za gledalce izjemno zanimiva.
01:10
Glasbeni utrip
07:45
TV prodaja
08:00
Avstralija, podcelina
, epizoda 30
Dream Teams;.
08:30
Vaše zdravje, naša skrb
09:30
TV prodaja
09:45
TOP 4, 2022
10:00
TV prodaja
10:15
TV prodaja
10:30
Dobri stari kis – včasih ultimativni pripomoček za zdravje, lepoto in čistočo, danes sestavina za okisanje solate. Pa ni nujno, da ostane samo pri tem! Danes vam predstavljamo mnogotero uporabo jabolčnega in drugih sort kisa – za hujšanje in razstrupljanje telesa, pri zvinih in podplutbah, pa pri glavobolu, razdraženem želodcu, artritisu, žuljih, zadahu itd. Sledi pogovor z bioenergetikom Robertom Borenovićem, zaključimo pa s temelji – kje je sedež imunskega sistema in kako ga okrepiti?
11:15
TV prodaja
11:30
Voditelj in urednik oddaje Aljuš Pertinač s komentatorji osvetljuje aktualne dogodke v družbi z različnih strani. Provokativna in poglobljena debata dokazuje, da lahko na vsako stvar gledamo iz različnih strani, kompetentni sogovorniki pa pogosto razkrivajo stvari, ki se skrivajo v ozadju, a so še kako pomembne za naša življenja. V času, ko ne manjka anonimnežev, ki splet uporabljajo kot orodje za blatenje svojih nasprotnikov, je še kako pomembna oddaja, ki dokazuje, da lahko tudi ljudje z nasprotnimi mnenji sodelujejo v konstruktivni debati, ki je za gledalce izjemno zanimiva.
12:15
TV prodaja
12:30
Otopeli čuti
sezona 6, epizoda 34
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte; Dr. Leyla Sherbaz in zdravniški asistent Mikko Rantala želita slepi pacientki Valentini Grebe z mikročipom vrniti vid. Valentina še nikoli ni videla svoje hčerke in je nad njenim novim življenjem zelo navdušena. Toda nenadoma se birokracija postavi na pot spektakularni operaciji oči, zato Leyla in Mikko dobita nepričakovano pomoč. Izvajalca sta Dr. Matteo Moreau in Elly Winter! Ko Patrick Schmudke pred stavbo JTK pade s kolesa, doktor Emma Jahn in doktor Marc Lindner menita, da gre za običajno nesrečo s kolesom. Ko pa postane jasno, da je Patrick pozabil voziti kolo, imajo takoj pripravljene domnevne diagnoze. Prof. dr. Karin Patzelt poskrbi, da se stvari ne zapletejo preveč . . . Rebecca se ukvarja s parkiranjem, vendar ne brez puščanja sledi. Medtem se Leyla in Matteo potegujeta za želeno nagrado. Odločitev ni neznana. Izjemno priljubljena serija bo tudi v novi sezoni postregla z zanimivimi medicinskimi težavami, pa tudi zapleti na področju intimnih odnosov. Vsak del je zaključena celota z močnim sporočilom, tudi o tem, da smo močnejši, če si pomagamo, sodelujemo. V bolnici v Erfurtu je še vedno pestro. Mladi stažisti iz prvih sezon so zdaj že opravili izpit in so samostojni zdravniki, v ekipo pa je prišlo spet nekaj novih nadebudnih začetnikov. Dr. Julia Berger, ki zdaj v prvi vrsti pomaga svojim pacientom, ki si želijo otroke, je pred časom izvedela, da ima polsestro, zdaj pa se z Rebecco, ki je še stažistka, trudita za boljši odnos. Dr. Ben Ahlbeck je z Dr. Leylo Sherbaz dobil hčerko, zaradi katere bosta morala najti kompromis med delom in domom. Dr. Bahr ima vedno več odgovornosti, a kljub pohvalam še vedno dvomi o sebi, čeprav se po drugi strani zna postaviti za svoje mlajše varovance, kadar gre dr. Moreau, ki je še vedno strah in trepet klinike, predaleč. Dr. Lindner še vedno upa, da bo osvojil ledeno princeso dr. Koshko. Mlada Emma pa je prava genialka, tako da jo Mikko in Tom včasih gledata občudujoče, drugič pa kar malo zavistno ….
13:30
Vaše zdravje, naša skrb
14:30
Ptuj - 3
Zadnji dan je Suzana mesto raziskovala kar na kolesu, s katerim se je najprej odpravila v Ptujsko klet, ki je moderna in ambiciozna vinska klet z bogato tradicijo. Od leta 2012 je sedem let zaporedoma kraljevala na prestolu najboljšega slovenskega vinarja, posebnega priznanja, ki ga podeljujejo na največjem neodvisnem ocenjevanju vin na Dunaju. Od tam pa se je odpravila do hotela Mitra, ki ima svojo vinsko klet, ki je stara že skoraj tisoč let! Hotel ima res dolgo in pestro zgodovino - v hotelu je bila recimo od leta 1785 tudi ena prvih in najbolj znanih kavarn v mestu. Ker pa si je Suzana zaželela še kaj bolj konkretnega za v trebušček kot samo kavo ali vino, se je od tam za konec odpravila še v gostilno Grabar, ki slovi po tipičnih lokalnih specialitetah, pripravljenih po starih lokalnih receptih in s pridihom sodobnega gostoljubja. Tam je izvedela tudi nekaj več o Okusih Ptuja. Po vzoru nekaterih slovenskih mest lahko obiskovalci pri nekaterih ptujskih gostincih spoznavajo tudi lokalno kulinariko, saj je pod okriljem Zavoda za turizem Ptuj delovna skupina pripravila meni, ki vključuje jedi oziroma prehranske posebnosti tega območja.
14:50
TV prodaja
15:05
Gianni Rijavec je avtor pogovorne oddaje v kateri gosti popularne osebnosti iz javnega življenja. Posebnost je, da pogovor med njim in gostom poteka v lokalu-restavraciji »ob kavi« in ne v studiu, zato je še bolj sproščen in spontan. Dotika se aktualnih tem iz vsakdanjega družbenega življenja, izveste pa tudi veliko zanimivosti o samem gostu. V poplavi negativizma poizkuša prikazati predvsem pozitivne strani (tudi) našega življenja in delovanja.
15:35
sezona 4, epizoda 2
Travel Guides; Raj za enega je pekel na zemlji za drugega. . . Vodniki po potovanjih zagotavljajo največjo zabavo, ki jo boste doživeli na počitnicah vse leto. V tej zabavni seriji se šest skupin običajnih Avstralcev - družin, parov in prijateljev - prelevi v potovalne kritike. Izkušajo enake tedenske mednarodne in domače počitnice ter si ogledujejo isto nastanitev, kulinariko in lokalne znamenitosti.
16:30
Vaše zdravje, naša skrb
17:30
TOP 4, 2022
18:00
Šparglji so odličen diuretik in čistilec, ki odstranjuje odvečno vodo iz telesa, krepi ledvice in tudi pomaga zmanjšati videz pomarančne kože. Da pa bi iz njega v kratkem času iztržili največ, vam zaupamo recept tri v enem – kako v par minutkah z malo prilagoditvami narediti namaz, omako za testenine ali juho iz špargljev? Nadaljujemo s pripravo tradicionalne jedi iz čemaža, za konec pa smo pripravili tudi ključna vprašanja, ki bi si jih morali zastaviti, da bi ugotovili, ali vaša jetra potrebujejo remont.
18:50
Kdor zna, zna, 2022
19:15
Voditelj in urednik oddaje Aljuš Pertinač s komentatorji osvetljuje aktualne dogodke v družbi z različnih strani. Provokativna in poglobljena debata dokazuje, da lahko na vsako stvar gledamo iz različnih strani, kompetentni sogovorniki pa pogosto razkrivajo stvari, ki se skrivajo v ozadju, a so še kako pomembne za naša življenja. V času, ko ne manjka anonimnežev, ki splet uporabljajo kot orodje za blatenje svojih nasprotnikov, je še kako pomembna oddaja, ki dokazuje, da lahko tudi ljudje z nasprotnimi mnenji sodelujejo v konstruktivni debati, ki je za gledalce izjemno zanimiva.
20:00
Zastrupitev
sezona 6, epizoda 35
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte; Mikko Rantala in Dr. Marc Lindner dobita primer, ki Mikku pokaže, da je prvi vtis včasih zavajajoč. Izčrpana starša Nora in Julius Claas prideta z dojenčkom Michelom na kliniko Johannes Thal na kontrolni pregled. Pri tem mlada mati Nora izgubi zavest in se poškoduje. Mikko je zaskrbljen zaradi duševnega zdravja in pri Nori sumi na poporodno depresijo. Toda Marc ga izzove, naj razmišlja drugače. To ne prizadene le mater! Wolfgang Berger želi še naprej družiti svojo družino, zato pripravi večerjo, ki ima nepričakovane posledice. Dr. Leyla Sherbaz bo nepričakovano imela govor. Situacija je že tako ali tako živčna, pa še Lejlina izbira obleke je več kot vprašljiva. . . Elias ima kamen v želodcu. Po vaji s stanovalci jo želi oceniti drugače kot Leylo. Bo vztrajal pri svoji odločitvi? Izjemno priljubljena serija bo tudi v novi sezoni postregla z zanimivimi medicinskimi težavami, pa tudi zapleti na področju intimnih odnosov. Vsak del je zaključena celota z močnim sporočilom, tudi o tem, da smo močnejši, če si pomagamo, sodelujemo. V bolnici v Erfurtu je še vedno pestro. Mladi stažisti iz prvih sezon so zdaj že opravili izpit in so samostojni zdravniki, v ekipo pa je prišlo spet nekaj novih nadebudnih začetnikov. Dr. Julia Berger, ki zdaj v prvi vrsti pomaga svojim pacientom, ki si želijo otroke, je pred časom izvedela, da ima polsestro, zdaj pa se z Rebecco, ki je še stažistka, trudita za boljši odnos. Dr. Ben Ahlbeck je z Dr. Leylo Sherbaz dobil hčerko, zaradi katere bosta morala najti kompromis med delom in domom. Dr. Bahr ima vedno več odgovornosti, a kljub pohvalam še vedno dvomi o sebi, čeprav se po drugi strani zna postaviti za svoje mlajše varovance, kadar gre dr. Moreau, ki je še vedno strah in trepet klinike, predaleč. Dr. Lindner še vedno upa, da bo osvojil ledeno princeso dr. Koshko. Mlada Emma pa je prava genialka, tako da jo Mikko in Tom včasih gledata občudujoče, drugič pa kar malo zavistno ….
21:00
R: Boris Jurjaševič... Eden naših najbolj uspešnih nogometašev vseh časov Zlatko Zahovič je 1. februarja dopolnil 50 let. Ob tem jubileju si lahko pogledate izvrsten dokumentarec, ki ga je režiral Boris Jurjaševič, za scenarij pa sta poskrbela Jurij Hudolin in Jaka Lucu. Zlatko Zahovič je legenda evropskega nogometa in prvi nogometaš, ki je v času samostojne Slovenije nastopal za evropske velikane. Dokumentarni film je več kot le zgodba o nastajanju slovenske nogometne pravljice, je tudi zgodba o oblikovanju novih družbenih idolov in nove oblike zabave ter o zavzemanju različnih vlog in pozicij. Čeprav je bilo o Zahoviču že dosti napisanega, pa se njegovega življenja ni resno lotilo še nobeno avdiovizualno delo. »Pregnani mojster« je sestavljanka arhivskega gradiva in intervjujev, ki bodo gledalcu pomagali dopolniti sliko o tem izjemnem športniku.
22:10
I: Mads Mikkelsen;Caroline Dhavernas;Hugh Dancy... sezona 2, epizoda 8
Will pomaga pri preiskavi ženskega trupla, ki so ga našli znotraj konja. Alana je nemirna glede Willove obsedenosti s Hannibalom. Oba želita zaščititi pričo, za katero verjameta, da je v veliki nevarnosti.
23:00
Vedeževalec Blaž
00:15
Voditelj in urednik oddaje Aljuš Pertinač s komentatorji osvetljuje aktualne dogodke v družbi z različnih strani. Provokativna in poglobljena debata dokazuje, da lahko na vsako stvar gledamo iz različnih strani, kompetentni sogovorniki pa pogosto razkrivajo stvari, ki se skrivajo v ozadju, a so še kako pomembne za naša življenja. V času, ko ne manjka anonimnežev, ki splet uporabljajo kot orodje za blatenje svojih nasprotnikov, je še kako pomembna oddaja, ki dokazuje, da lahko tudi ljudje z nasprotnimi mnenji sodelujejo v konstruktivni debati, ki je za gledalce izjemno zanimiva.
01:00
Glasbeni utrip