Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 22
Slovenija

.

07:05
Leo & Tig I.
sezona 1, epizoda 15
Rusija

Izgubi se Zala, hčerka strašne zmrzali, ki celo tajgo ovije v led, kadar je jezna in razburjena. Da se to ne bi zgodilo, se Leo in Tig odločita, da bosta malo Zalo poiskala. Toda prve Zalo najdejo kune in sedaj zanjo od naših prjateljev zahtevajo vso ozimnico.

07:15
Masha and the Bear II.
sezona 2, epizoda 24
Rusija

Medved povabi Mašo na ples v maskah in Maša takoj začne iskati primeren kostum, saj je to najpomembnejša stvar za tak ples! Toda ker ne najde nič primernega in ji že zmanjkuje časa, se Maša posluži medvedove čudežne skrinje, saj v njej vedno najde kaj zanimivega. Tokrat v skrinji naleti na čarobno paličico.

07:25
Cry Babies Magic Tears III.
sezona 3, epizoda 3
Španija

Dojenčica Lena se ne zna več odtrgati od svoje tablice. A njena igra nenadoma izreče nekaj čarobnih besed in, ojoj, mala Lena se naenkrat znajde ujata v igro in sploh ne ve, kaj naj naredi. Uboga Lena vsekakor potrebuje pomoč.

07:30
Whee Wheels I.
sezona 1, epizoda 24
Zunaj dežuje, bliska in grmi, zato morata Joon in Mina ostati doma. Da bi razvedril otroka, Beacon naredi napravo za ustvarjanje nevihtnih oblakov. Zlobneži napravo ukradejo in z nevihtnim oblakom napadejo otroka. Beacon na pomoč pokliče ostale člane posadke. Jim bo s skupnimi močmi uspelo prevzeti nadzor nad nevihtnim oblakom in spraviti otroka iz nevarnega položaja.
07:45
Dinocity I.
sezona 1, epizoda 15
Rusija

Ker prečudovite barve mavrice vedno izginejo neznano kam, je Rokec odločen, da mora ukrepati. Zato bi rad prebarval mavrico, še preden popolnoma izgine. V ta namen si zgradi čisto pravo ladjo, s katero bo odplul do mavrice in ji vrnil stari sijaj. Toda mavrica tako hitro bledi ..

07:50
Kid-E-Cats III.
sezona 3, epizoda 13
Rusija

Mucke danes čaka prav poseben dan. Skupaj z mami in očijem se odpravijo na festival lubenic, tam pa se prijavijo na super zanimivo družinsko tekmovanje. Najbolj zanimivo je seveda to, da bo najboljša ekipa domov odnesla lubenico velikanko.

07:55
Monsikids I.
sezona 1, epizoda 15
Rusija

Blaž in Rok hočeta Lučki dati čudovito ogrlico iz nebeških biserov. Tako krasno ogrlico pa bi imela tudi Saška, zato postane ljubosumna na Lučko. Pri čarobni školjki si zaželi, da bi jo spremenila v Lučko.

08:05
Meteoheroes I.
, epizoda 15
Italija

Šesterica otrok nekega dne odkrije, da lahko s svojo supermočjo prikličejo atmosferske pojave, s katerimi lahko posežejo v naravo. Svoje supermoči se morajo sedaj naučiti upravljati, da jih bodo uspešno uporabljali za reševanje številnih težav na Zemlji, povezanih s podnebnimi in okoljskimi spremembami. Današnji otroci so kreatorji reševanja globalnih težav v prihodnosti, povezanih z vse bolj naseljenim in onesnaženim planetom, s spoštovanjem narave in poznavanjem njene dinamike.

08:10
5KA I.
sezona 1, epizoda 46
Slovenija

Učiteljica razloži dneve v tednu s pomočjo koledarja.

08:15
Super poklici I.
sezona 1, epizoda 1
Slovenija

Kdo ti pomaga, ko imaš vročino in te boli trebušček? Tako je, zdravnik! Zdravniki zdravijo, pomagajo, rešujejo življenja in poznajo polno vrečo latinskih izrazov. Njihovi najboljši prijatelji so stetoskop, kladivce za reflekse, lopatka za pregled grla in še in še. Tokrat izveš, kaj vse mora zdravnik znati in kdo velja za očeta medicine.

08:25
5KA II.
sezona 2, epizoda 3
Slovenija

Spoznali bomo živali, ki jih imamo najraje.

08:27
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 11
Slovenija

Mačke so prave zaspanke, spijo namreč od 12 do 16 ur na dan! Ko so pokonci in se ne lovijo ali raziskujejo, se najraje umivajo. Če dve mački umivata ena drugo, to pomeni, da si izkazujeta ljubezen. Mijavkanje pa pomeni, da nam mačka želi nekaj povedati. Mijavka namreč samo zato, ker ljudje ne znamo razbrati njihove telesne govorice.

08:35
5KA III.
sezona 3, epizoda 37
Slovenija

Obravnavane so besede z enakim pomenom (sopomenke) in besede z nasprotnim pomenom (protipomenke).

08:40
Vsevedi I.
sezona 1, epizoda 11
Slovenija

Vsevedi tokrat pripravljajo prav poseben izziv! Tvoja naloga je, da naslednjič, ko greš peš v šolo ali pa z mamico na sprehod, dobro opazuješ okolico. Kaj vse najdeš na travniku zraven šole? Kdo vse živi v bližnjem gozdu? Kako to, da vode v potoku nikoli ne zmanjka? Vse to in še več danes v Vsevedih.

08:44
5KA VII.
sezona 7, epizoda 21
Slovenija

Sredozemsko morje spada med bolj topla in slana morja. Je tudi vse bolj onesnaženo. Vseeno pa vsako leto na njegove obale privablja na miljone turistov.

08:50
Little Tiaras I.
sezona 1, epizoda 10
Rusija

Gospod Nesmrtni nabavi prav poseben stroj, generator čarobnih nalog, saj je prepričan, da bo stroj pospešil proces učenja. Seveda bi rad stroj pred uporabo na šoli še preizkusil, a kljub prigovarjanju zaskrbljenega profesorja Muca gospod Nesmrtni noče prebrati navodil.

09:00
5KA IV.
sezona 4, epizoda 22
Slovenija

Obstaja velika razlika med biti prijatelj ali zgolj prijateljski. Vsi zagotovo ne morejo postati tvoji prijatelji.

09:05
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 4
Italija

Zaradi nenehnega pričkanja med člani MoodBoardsov in CoolGhostov, profesorji skušajo zgladiti njihove spore in jih naučiti medsebojnega sodelovanja. Odločijo se, da mora en član vsakega benda v drug bend. Tako Maggie postane članica CoolGhostov, Andrew pa član Moodboardsov. In da je stvar še hujša, morajo študenti drugega letnika CoolGhostom skreirati kolekcijo oblačil.

09:40
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 5
Italija

Profesorica Tucker študentom tokrat zada težko nalogo z naslovom »Zelena moda«. Ustvariti morajo stilsko dovršeno in zeleno kreacijo. Medtem Maggie Everblack že pošteno dviga pritisk, saj je vsaka njegova objava na blogu, ki je uperjena proti njej, bolj žaljiva. Ampak Maggie ne ne da kar tako - sklene, da se bo proti neznanemu veleslavnemu blogerju borila z njegovim lastnim orožjem: inovativnostjo.

10:10
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 6
Italija

Zaradi nespoštovanja do modne tradicije profesorica Tucker študentom za izpit naloži na videz nemogočo nalogo - splesti morajo izdelek po lastni izbiri. Vsi študenti so naravnost zgroženi, le Quinnu se smeji, saj je pletenje njegov skrivni konjiček. Maggie se skuša pogovoriti z Lussijem in vztraja, da morajo biti vsi študenti enako obravnavani.

10:40
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 7
Italija

Poleg tega, da morata Maggie in Bianca prenašati grde poglede prijateljev, ki jima vsi po vrsti zamerijo, da jim nista povedali, da sta sestri, za nalogo dobita še pisanje članka o svojem pradedku - legendarnem Gaultieru, ki je od reveža prilezel do statusa samega kralja mode. Maggie se odloči, da bo pomagala svojim prijateljem pri težki nalogi in se jim na ta način skušala odkupiti.

11:15
I: Felicity Jones, Ed Westwick, Tamsin Egerton, Ken Duken; R: Phil Traill... Chalet Girl
Anglija,Nemčija,Avstrija

Čedna Kim je bila nekoč prvakinja skateboarda, sedaj pa peče hamburgerje, da bi preskrbela sebe in očeta. Kmalu se ji ponudi priložnost v obliki strežnice v prestižnem smučarskem letovišču v Alpah. Sprva ni najbolj navdušena nad bizarnim svetom bogatih in vplivnih, nato pa odkrije deskanje na snegu. Zaradi svoje nadarjenosti začne trenirati za veliko tekmovanje, kjer ima možnost dobiti glavno nagrado. A še prej bo morala premagati svoje najgloblje strahove.

13:05
Vaše zdravje, naša skrb
13:20
Slovenija ima talent VIII.
sezona 8, epizoda 4
Slovenija

Videli bomo najbolj redek in nevaren talent vseh časov! Talenti tokrat premikajo meje in s svojimi nastopi šokirajo žirante. Ana kriči od strahu, Marjetka ne more gledati, Branko moli, Lado pa dobesedno pade s stola. Na odru talentov se preizkušajo pevci, plesalci, adrenalinski navdušenci, akrobati, glasbeni komiki, ne manjka niti poslednji lončkar. Je kdo izmed njih dovolj dober za zlati gumb? Ponovno se preizkusijo tudi talenti, ki sta jim Ana in Marjetka podarili drugo priložnost.

15:10
Vaše zdravje, naša skrb
15:25
I: Ben Isaacs, Mallory Corinne, Allie Rae Treharne, Jericho Lopez, Rebecca C. Olson; R: Austin Everett... Secondhand Hearts
ZDA,Japonska

Ben je fotograf, ki potuje po Japonski in na letališču sreča Američanko Emily. Ko letalska družba izgubi njuno prtljago, sta primorana potovati skupaj in med njima preskoči iskrica, čeprav sta oba že v zvezi. Po vrnitvi v Ameriko pride do nepričakovanega odkritja – izkaže se, da je Emily starejša sestra Benove punce Jamie. Ben in Emily ničesar ne razkrijeta, saj ima tudi Emily fanta, a resnica bo prej ali slej prišla na dan......IMDb ocena: 4.9/10

17:15
Preverjeno
Slovenija

Ali otroke cepiti proti covidu, pri kateri starosti, s katerimi cepivi, kakšne so znane posledice? Kaj pa otroci, ki so že zboleli in so zaradi hujšega poteka potrebovali dolgotrajnejše zdravljenje v bolnišnici? Odgovarjajo zdravniki, strokovnjaki in starši s takimi izkušnjami. Preiskovalni novinarji so objavili dokumente o bogataših, ki se izogibajo plačilu davkom. Med njimi je trikrat več Slovencev, kot v prejšnjih odkritjih. Ali vemo, kdo so? Kdo je skrivnostni dobrotnik, ki učencem vseh šol na Koroškem podarja knjige, donira pa tudi druge stvari.

18:15
Kuhinja na kolesih: Goriška I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Dober glas seže v deveto vas! Tako bi lahko začeli opis naslednje kulinarične avanture. Filip na skrajnem zahodu Slovenije obišče Goriška Brda. Zadnja leta vse bolj petično destinacijo, ki jo lokalni proizvajalci vin, turistični delavci, gostinci in pridelovalci hrane uspešno izvažajo preko meja naše domovine. Pravzaprav so oni, skupaj s športniki, najboljši ambasadorji Slovenije.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Ljubezen po domače V.
sezona 5, epizoda 8
Slovenija

Po zmenku z Mitjo Sonja spreminja taktiko. Kako bo to sprejela Nataša, ki želi Mitjo samo zase? Veselo vzdušje pri Mirku, kjer se zdi, da so že vsi sprejeli ljubezen med Mirkom in Julijano, se drastično spremeni, ko na vrata potrka četrta ženska. Posebne trenutke sreče pa malce stran od doma v družbi Danice preživlja Franci. A njegova hiša ne sameva. V roke jo vzame vsestranska voditeljica Tanja, ki želi v njegov dom vnesti nekaj topline.

21:00
Ljubezen po domače na kavču II.
sezona 2, epizoda 8
Slovenija

Saj veste, kako udobno je iz domačega kavča modrovati o ljubezni in ocenjevati ljudi od daleč! To bodo po vsaki oddaji Ljubezen po domače počeli tudi najbolj zabavni in prepoznavni obrazi preteklih sezon in komentirali dogajanje oddaje. Gostobesedni komentatorji brez cenzure bodo: brata Gašper in Jaka Hafner, ki se jima bosta občasno pridružila Janez Rebernik in Tamara Korošec, pa še Alenka Brezovšek in Doroteja Knehtl, Branko Cvek, Josip Drabik in Metka Šeškar.

21:35
I: Gina Gershon, Nicky Whelan, Nicolas Cage, Faye Dunaway; R: Jonathan Baker... Inconceivable
Anglija,ZDA

Skrivnostna Katie si skupaj s svojo hčerko ustvari novi dom v novem mestu, da bi zbežala pred svojo preteklostjo. Kmalu spozna simpatično mamico Angelo, s katero se spoprijateljita in zbližata. Ko Angela izve za Katijine težave, jo povabi v svojo hišo in ji ponudi delo varuške. Toda Katie se nenadoma začne spreminjati in postane obsedena z Angelino hčerko. Angela skupaj z možem Brianom ugotovi, da jima Katie laže in skuša manipulirati z njima ter uničiti njuno družino. Se je bosta uspela še pravočasno znebiti......IMDb ocena: 5.2/10

23:40
I: James Garner, Drew Fuller, Abigail Breslin, Bill Cobbs, Brian Dennehy; R: Michael O.Sajbel... Ultimate Gift
ZDA

Jason Stevens je brezbrižni mladenič, ki mu zaradi bogatih staršev nikoli ni bilo treba migniti s prstom. Nič čudnega, da je razvajen, neveden in povsem zazrt vase. Ko umre njegov premožni dedek Red, je Jason prepričan, da mu bo v naročje padla vsa njegova zapuščina. Toda Red, ki se je zavedal vnukovih slabosti, mu namesto denarja v oporoki zapusti 12 nalog, ki jih mora Jason opraviti, če hoče dobiti svojo dediščino. S pomočjo ljudi, ki jih na ta način spozna, začne Jason počasi odkrivati, kaj je zares pomembno v življenju in ali je denar res tisti, ki lahko osreči ljudi.

01:55
Pavza!
, epizoda 15
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:05
OTO čira čara
, epizoda 23
Slovenija

.

07:07
Masha and the Bear II.
sezona 2, epizoda 25
Rusija

Medved ima nenehnega pričkanja Maše in malega pande dovolj. Da bi temu neprestanem direndaju naredil konec, najame varuško. Ta pa ni nihče drug, kot črni medved, ki pa hoče mir in tišino v hiši. A mala nagajivca se ne data. Spremenita se v nindži in mu jo pošteno podkurita.

07:10
Cry Babies Magic Tears III.
sezona 3, epizoda 4
Španija

Coney se vsak večer pred spanjem boji, saj je prepričana, da so pod njeno posteljo res strašljive pošasti. Preostale Cry Babies Magic Tears ji poskušajo pomagati z nasveti, da bi Coney olajšale strah. In res se izkaže, da pošasti počasi izginejo.

07:20
Whee Wheels I.
sezona 1, epizoda 25
Potem ko potres strese tla pod Joonovo hišo, se otroka s staršema zaradi varnosti odpravita v začasno zatočišče. Python medtem odkrije, da globoko v Zemljini skorji tiči kamen moči. S pomočjo tega kamna se Python, Sparky in Gaston povečajo, Rayevi gasilci pa pred njimi obstanejo nemočni. Kaj pa sedaj.
07:35
Robocar Poli Fire Safety I.
sezona 1, epizoda 12
ZDA

Sanji Pošti dostavi dolgo pričakovano knjigo. Na ulici jo srečata Peter in Jani med tem, ko se igrata z vodnimi balončki. Eden pristane na Sanji in zmoči njeno novo knjigo. Fanta ji obljubita, da jo bosta posušila. Domislita se poskusiti s pralnim strojem, opekačem in nazadnje s fenom, ki pa se pregreje in začne goreti.

07:45
Henrietta I.
sezona 1, epizoda 13
Nemčija

Kravica Liska in poštar si v vročem dnevu privoščita limonado, po kateri pa začne Liska strahovito kolcati. Medtem ko močno kolca, noben od njiju ne opazi, da zaradi tega pisma in paketi kar letijo iz torbe. Poštar poskusi vse, da bi ustavil Liskino kolcanje, a nič ne pomaga. Nato pa le opazita prazno torbo in ne preostane jima drugega, kot da se obrneta in poberata vso izgubljeno pošto.

08:00
Kid-E-Cats III.
sezona 3, epizoda 14
Rusija

Ker je divjalo strašno neurje, je v parku, kjer se mucke tako rade zadržujejo, veter napravil pravo razdejanje. Zaradi tega bodo v parku posekali tudi najljubše drevo naše male mačje družine. Da jim ne bi bilo preveč hudo zaradi tega, se mucke odločijo, da bodo vzgojile svoj lasten gozd.

08:05
Monsikids I.
sezona 1, epizoda 16
Rusija

Blaž poje cel pehar sliv sramu, a se Lučki zlaže, da ni bil on. Katjuša ga takoj pošlje v Jamo sramu, kjer mora Blaž v samoti premagati svoj sram. Kako pa bo to naredil? S smehom, seveda.

08:10
Meteoheroes I.
, epizoda 16
Italija

Šesterica otrok nekega dne odkrije, da lahko s svojo supermočjo prikličejo atmosferske pojave, s katerimi lahko posežejo v naravo. Svoje supermoči se morajo sedaj naučiti upravljati, da jih bodo uspešno uporabljali za reševanje številnih težav na Zemlji, povezanih s podnebnimi in okoljskimi spremembami. Današnji otroci so kreatorji reševanja globalnih težav v prihodnosti, povezanih z vse bolj naseljenim in onesnaženim planetom, s spoštovanjem narave in poznavanjem njene dinamike.

08:15
5KA I.
sezona 1, epizoda 5
Slovenija

Učiteljica ponazori pravilen zapis števila 2. Za aktivno sodelovanje otroka lahko pripravite vezalko, zamaške in veliki karo zvezek.

08:25
Super poklici I.
sezona 1, epizoda 2
Slovenija

Njegov najboljši prijatelj je računalnik, obožuje številki 0 in 1, hkrati lahko miži in tipka, ... Ali že veš, kateri poklic bomo spoznali danes? Da, to je programer! Brez programerjev svet ne bi bil tak, kot ga poznamo danes, sploh zato, ker večino stvari poganjajo računalniki, tako da imajo programerji veliko dela.

08:30
5KA II.
sezona 2, epizoda 28
Slovenija

Razlika med prvim in tujim jezikom. Za nas je slovenščina prvi jezik, saj smo se ga učili in ga poslušali že kot majhni otroci.

08:35
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 12
Slovenija

Tokrat bomo spoznali žival, ki obožuje vodo. Raca se rada potaplja, ampak vedno samo toliko globoko, da ima ritko še zmeraj nad gladino. Race zelo dobro vidijo in slišijo. Znajo tudi leteti in to zelo hitro, saj lahko dosežejo kar do 80 kilometrov na uro.

08:40
5KA III.
sezona 3, epizoda 57
Slovenija

Predstavitev življenja in dela na kmetiji v različnih letnih časih. Spoznamo gospodarska poslopja, obdelovalne površine, orodja, stroje in dogajanje na tržnici, branjevko, suho robo, pridelke in izdelke.

08:45
Vsevedi I.
sezona 1, epizoda 12
Slovenija

Pred ogledom Vsevedov hitra telovadba! Stegni levo roko, potem tudi desno roko, zamigaš z glavo, narediš en velik krog z boki in dvakrat poskočiš! Smo pripravljeni? Smo! Danes z našimi vsevedi spoznavamo človeško telo. Kako je sestavljeno, kako deluje in kaj vse se skriva pod kožo.

08:48
5KA V.
sezona 5, epizoda 4
Slovenija

Naučili se bomo opisati svoj dan. Uporabili bomo čas Present Simple.

08:50
Little Tiaras I.
sezona 1, epizoda 11
Rusija

Jaga baba ne more predreti zaščitnega polja, ki varuje čarovniško šolo. Naj še tako tuhta in si razbija glavo, se ji ne posveti nič uporabnega. Nato pa se ji le utrne genijalna zamisel! Zaljubljenemu duhcu Anžetu podari čarobne lasne sponke.

09:00
5KA VIII.
sezona 8, epizoda 62
Slovenija

Poznamo zbiralne in razpršilne leče. Optična os, gorišče, leča. Vzporedni žarek, temenski žarek, goriščni žarek.

09:05
Mia and Me I.
sezona 1, epizoda 21
ZDA

Mia in njeni sošolci se nahajajo na šolskem dvorišču, ko začne njena zapestnica nenadoma utripati. Pri tem opazi Violeto in njene prijateljice, ki se smukajo okrog vrtne hišice. Paula se jih pomaga Miji znebiti, pri tem pa se sprašuje, zakaj se Violeta tako zanima za vrtno hišico. V Centopiji ima Mia težave z zelo močnim vetrom, ki jo odpihne daleč stran od njenih prijateljev in si za nameček zlomi krilo......IMDb ocena: 6.6/10

09:30
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 8
Italija

Na akademiji je dan kavalirstva, dan ko se študenti oblečejo v plemenite viteze, študentke pa v mile princese. Za piko na i pa na akademijo pride še veleslavna Miss Ballet, svetovno znana kreatorka poročnih oblek, ki jo morajo študenti intervjuvati za svoj osnutek revije. Medtem morata Maggie in Bianca sprejeti težko odločitev glede Quinna in Jacquesa.

10:00
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 9
Italija

Študenti drugega letnika Milanske modne akademije dobijo še zadnjo nalogo pri pripravi revije za tisk: izdelavo zadnje platnice za katero morajo prej še izbrati modni predmet meseca in zanj napisati tudi recenzijo. Toda zatakne se že pri izbiri predmeta, saj Maggie in Bianca nikakor ne prideta skupaj. Maggie in Andrew se zbližata, medtem ko Bianca končno reši situacijo s Quinnom.

10:35
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 10
Italija

Po prekrokani noči je Bianca povsem brez energije, Yuki pa se ne spomni, kam je pospravila revijo. Bodo MoodBoardsi zamudili pomemben rok? Prosti dan pouka in utrujenost s pridom izkoristi stric Max za trening hipnoze. Vendar pa stvari ne gredo po načrtih. Andrew in Felipe povabita Maggie in Bianco na zmenek in četverica se ujame. Medtem pa sta Jacques in Quinn zelena od ljubosumja.

11:05
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 11
Italija

Študenti morajo tokrat pomagati profesorju Ruggeru pri temi za modno revijo v New Yorku. Quinn zameri Bianci, da je šla tako hitro po njunem razhodu na dvojni zmenek z Maggie, Andrewom in Felipejem, zato se je izogiba. Bianco pa to pošteno moti, saj bi rada, da s Quinnom ostaneta prijatelja. Maggie ji predlaga 'tri korake do prijateljstva': podpiranje, poslušanje in... popuščanje, oziroma nesebičnost.

11:40
Vaše zdravje, naša skrb
12:00
Preverjeno
Slovenija

Ali otroke cepiti proti covidu, pri kateri starosti, s katerimi cepivi, kakšne so znane posledice? Kaj pa otroci, ki so že zboleli in so zaradi hujšega poteka potrebovali dolgotrajnejše zdravljenje v bolnišnici? Odgovarjajo zdravniki, strokovnjaki in starši s takimi izkušnjami. Preiskovalni novinarji so objavili dokumente o bogataših, ki se izogibajo plačilu davkom. Med njimi je trikrat več Slovencev, kot v prejšnjih odkritjih. Ali vemo, kdo so? Kdo je skrivnostni dobrotnik, ki učencem vseh šol na Koroškem podarja knjige, donira pa tudi druge stvari.

13:00
Ena na ena
, epizoda 4
Slovenija

Gost Uroša Slaka bo tokrat Blaž Švab, frontman ansambla Modrijani. Narodnozabavno glasbo je postavil nazaj na veliki oder in tudi v srca mlajših, ki so se do prihoda Modrijanov in danes že ponarodele Rožice nad njo zmrdovali. Kako krepi narodno zavest? Kako se spominja trenutkov, ko je stopil v bran Magnificu in postal tarča rumenih jopičev? Ali je zahvaljujoč prav Modrijanom narodno zabavna glasba postala pop.

14:00
Kuhinja na kolesih: Goriška I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Dober glas seže v deveto vas! Tako bi lahko začeli opis naslednje kulinarične avanture. Filip na skrajnem zahodu Slovenije obišče Goriška Brda. Zadnja leta vse bolj petično destinacijo, ki jo lokalni proizvajalci vin, turistični delavci, gostinci in pridelovalci hrane uspešno izvažajo preko meja naše domovine. Pravzaprav so oni, skupaj s športniki, najboljši ambasadorji Slovenije.

14:35
Zdravo, Tereza! III.
sezona 3, epizoda 3
Slovenija

Tereza tokrat odkriva slovenska superživila. Skupaj z Dariom Corteseom se odpravi v naravo in nabira divje sestavine, s katerimi bosta nato skuhala pravo zdravo pojedino. Tereza nato tudi v kuhinji dokaže, kako zelo je lahko tako imenovani “plevel” okusen in tudi zdravilen.

15:05
Vaše zdravje, naša skrb
15:20
I: Matt Lanter, Francia Raisa, Christy Carlson Romano, Sarah Gadon; R: Stuart Gillard... Cutting Edge 3: Chasing the Dream
ZDA

Umetnostni drsalec Zack Conroy in njegova partnerka Celeste trdo trenirata za nastop na pomembnem tekmovanju. Toda Celeste se poškoduje, s tem pa v vodo padejo tako njene ambicije kot tudi njegove. Ko Zack spozna vročekrvno hokejistko Alexandro, je prepričan, da bi lahko z njenimi drsalnimi veščinami tvorila izredno uspešen drsalni par. Toda Alexandra o umetnostnem drsanju nima pojma, obenem pa ji trening z Zackom prav nič ne diši. Jo bo Zack uspel prepričati, da postane njegova partnerka na ledu......IMDb ocena: 6.3/10

17:10
Extreme Makeover: Home Edition VIII.
sezona 8, epizoda 12
ZDA,Nizozemska

V priljubljeni oddaji spremljamo zgodbe družin, ki so se iz različnih razlogov znašle v stiski in potrebujejo prenovo doma. V vsaki epizodi ekipa oblikovalcev, ki jih vodi energični in vedno nasmejani Ty Pennington, preseneti družino z novico, da bo njihova hiša dobila povsem novo podobo. V tednu dni, ko srečna družina uživa na počitnicah, oblikovalci, gradbeni mojstri in na stotine prostovoljcev zgradijo dom, ki odseva želje in potrebe članov družine. Ekipi bodo pomagali tudi številni gostje iz sveta slavnih, kot so Shaquille O'Neal, Katy Perry, Kylie Minogue, John Legend, Mariah Carey in mnogi drugi.

18:05
Štartaj, Slovenija! VI.
sezona 6, epizoda 4
Slovenija

Prehranska svetovalka za živali Daša Korže predstavlja hrano za pse Feedko, ki vsebuje popolno kombinacijo puranjega ali govejega mesa, žit in zelenjave. Namenjena je vsem, ki želite svojim štirinožnim ljubljencem ponuditi le najboljše! Pasji gurmani bodo uživali v treh okusih: govedina in ovseni kosmiči, govedina in riž ter puran in ovseni kosmiči.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Slovenija ima talent VIII.
sezona 8, epizoda 5
Slovenija

Tokrat je vse drugače! Žirantje ostanejo brez svojih žirantskih sedežev in ugotovijo, da so stoli prevzeli značaje bivših lastnikov, zato jih spoznamo v povsem novi luči. Marjetka asistira čarovniku iz voza, Ana od ganjenosti joka med stand up nastopom, Ladota pa v jok spravijo ženske v modrem. Oder talentov gosti tudi inštrument, kot ga še ni bilo. Žirantje se preizkusijo kot soavtorji besedila freestyle repa in obnemijo ob plesno-pevski točki. Marjetka še ni izkoristila svojega zlatega gumga in vprašanje je, ali jo bo kdo sploh prepričal v to.

21:55
Štartaj, Slovenija! VI.
sezona 6, epizoda 4
Slovenija

Prehranska svetovalka za živali Daša Korže predstavlja hrano za pse Feedko, ki vsebuje popolno kombinacijo puranjega ali govejega mesa, žit in zelenjave. Namenjena je vsem, ki želite svojim štirinožnim ljubljencem ponuditi le najboljše! Pasji gurmani bodo uživali v treh okusih: govedina in ovseni kosmiči, govedina in riž ter puran in ovseni kosmiči.

22:40
I: James D'Arcy, Maria Valverde, Jack Davenport, Burn Gorman, Alex Garcia; R: Koldo Serra... Guernica
Španija,ZDA

Ljubezenska zgodba v času španske državljanske vojne, leta 1937. Državljanska vojna, ki divja med republikansko vlado in bojnimi silami poznejšega diktatorja Francisca Franca, vpliva tudi na življenja prebivalcev baskovskega mesteca Gernika. Tu se prekrižata usodi ciničnega ameriškega novinarja Henryja in Terese – republiške cenzorke, zadolžene za nadzor novic, ki jih novinarji pošiljajo v tujino. V njuno razmerje se vplete sovjetski aparatčik Vasilij, ki so ga proti njegovi volji poslali v Španijo, da bi svetoval republikanski vladi. Njihova življenja in čustva se znajdejo na preizkušnji, ko nemške letalske sile napadejo mesto......IMDb ocena: 5.8/10

00:40
I: Freddie Prinze Jr., Jessica Biel, Matthew Lillard, Fred Ward, Jason Gedrick, Brittany Murphy; R: Michael Tollin... Summer Catch
ZDA

Vsako poletje se najbolj nadarjeni univerzitetni igralci baseballa potegujejo za mesto v elitnem baseballskem moštvu, ki pomeni prvi korak do poklicne baseballske lige in velikih zaslužkov. Med njimi je tudi Ryan Dunne, ki je prekinil šolanje, hodi s sumljivim dekletom in cele dneve dela v očetovem podjetju. Ko Ryan spozna prikupno Tenley Parrish, ki prihaja iz bogate družine, se med njima vname ljubezen. Njen snobovski oče ne more skriti svojega zgražanja, zato ju poskuša na vse načine ločiti. To pa ni edina ovira, s katero se morata soočiti mlada zaljubljenca.

02:35
Pavza!
, epizoda 13
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:05
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 41
TURKEY

Cenk mami prizna, da ljubi Azro. Serap to zelo razburi in takoj pokliče Sumru. Azmi obljubi Serap, da bo našel Merta. Hulya obtoži Mesuta, da je bil vpleten v umor Kemala in ga nažene iz hiše. Cenk odpelje Azro iz hiše in ji prizna svoja čustva. Večer preživita skupaj, Mesut pa je besen. Obišče Sumru in ji zagrozi, da bo Celanovim povedal vse o njej......IMDb ocena: 6.5/10

08:00
Vaše zdravje, naša skrb
08:10
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 42
TURKEY

Hulya in Sumru skleneta partnerstvo. Sumru jo skuša prepričati, naj ne bo prestroga do Mesuta. Azra in Cenk iščeta steklenico z željami, ki jo je Azra zakopala na šolskem dvorišču. Tarik začne delati s svojim očetom. Azmijev uslužbenec v sirotišnici išče Merta, a upravnica mu zatrdi, da deček ni pri njih. Cenk uči Azro voziti kolo in ji tako skuša uresničiti eno od treh želja. Serap spozna Ece, Cenkovo prijateljico iz Amerike, ki hoče z njim navezati stik......IMDb ocena: 6.5/10

09:15
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 109
TURKEY

Umit odpelje Betul na kosilo, kjer izve, da ne mara Demirja in Zuleyhe. Demir se z zdravnikom dogovori za splav, Sevda pa ga skuša odvrniti od tega. Zvečer Umit ugrabijo, da bi ji na silo naredili splav, a Sevda pokliče policijo, zato Umit pobegne in Sevda jo odpelje k Aliju Rahmetu. Sermin sliko pokaže Betul, ki naredi načrt......IMDb ocena: 5.5/10

10:15
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 110
TURKEY

Ali Rahmet Umit vrže iz hiše zaradi slik, ki jih je raztrosila Betul. Proti Umit uvedejo preiskavo. Sevda bi rada takoj odšla, a sta brez denarja. Demir od Sermin izve, da sta Sevda in Umit mati in hči. Demir se zato sooči s Sevdo, da bi tako pršel še do Umit. Ker Sevdi uspe posvariti Umit, jo Demir nažene iz hiše. Umit na pomoč pokliče Fikreta......IMDb ocena: 5.5/10

11:30
Bachelor XVII.
sezona 17, epizoda 23
ZDA

Romantika, rivalstvo in mogoče celo ljubezen! Tokrat bo med privlačnimi tekmovalkami skušal najti ljubezen simpatični in uspešni podjetnik Sean Lowe, ki se je v eni od preteklih sezon potegoval za srce Sanjske ženske. Sean bo dekleta odpeljal na romantične in avanturistične zmenke, kjer jih bo skušal bolje spoznati. Se bodo vsa dekleta upala plavati v ledenem jezeru? Finalistki bo sanjski moški odpeljal na Tajsko, kjer bo razkril, katera mu je ukradla srce.

12:20
Ena na ena
, epizoda 4
Slovenija

Gost Uroša Slaka bo tokrat Blaž Švab, frontman ansambla Modrijani. Narodnozabavno glasbo je postavil nazaj na veliki oder in tudi v srca mlajših, ki so se do prihoda Modrijanov in danes že ponarodele Rožice nad njo zmrdovali. Kako krepi narodno zavest? Kako se spominja trenutkov, ko je stopil v bran Magnificu in postal tarča rumenih jopičev? Ali je zahvaljujoč prav Modrijanom narodno zabavna glasba postala pop.

13:25
Tv prodaja
13:40
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 40
Slovenija

Timi Anji pove resnico o potegavščini. Majda besni nad Jankom, Luka pa mu pove resnico glede kipca. Rozika zaslišuje Janka in Diano, zakaj nista na Šrilanki. Anja mami prizna svoje ljubezenske tegobe. Luka se trudi pobotati Maksa in Veroniko. Majda želi razčistiti z Diano glede laži z Miranom. Veronika in Maks uspeta ukaniti Luko pri njegovi megainvesticiji......IMDb ocena: 6.4/10

14:45
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 35
Slovenija

Gozd je ostal brez enega prebivalca, preostala trojica pa se že od ranega jutra sprašuje, kdo se jim bo pridružil. Na posestvu medtem udari novica, da se umika eden od dvobojevalcev. Kot pa se rado zgodi, se nato v areni vse spremeni. Poleg fizičnega boja se v areni odvija tudi besedni dvoboj. V gozd pride nova prebivalka, ki začne takoj sklepati nova prijateljstva, zaradi tega pa nekomu postaja jasno, da se njegovo bivanje na kmetiji morda bliža koncu.

16:00
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 111
TURKEY

Umit pove Fikretu, da jo je Demir hotel ubiti, ker je izvedel, da je noseča. Fikret ji predlaga, naj zapusti Cukurovo, on pa ji bo pomagal po najboljših močeh. Ona privoli, a se načrt izjalovi. Fikreta pokliče Fekeli, naj takoj pride domov, ker imajo težave s Keremom Alijem. Sredi pravnih sporov jih Nazire obvesti, da ima mali vročino in bruha, zato ga odpeljejo v bolnišnico......IMDb ocena: 5.5/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 111
TURKEY

Umit pove Fikretu, da jo je Demir hotel ubiti, ker je izvedel, da je noseča. Fikret ji predlaga, naj zapusti Cukurovo, on pa ji bo pomagal po najboljših močeh. Ona privoli, a se načrt izjalovi. Fikreta pokliče Fekeli, naj takoj pride domov, ker imajo težave s Keremom Alijem. Sredi pravnih sporov jih Nazire obvesti, da ima mali vročino in bruha, zato ga odpeljejo v bolnišnico......IMDb ocena: 5.5/10

17:35
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 112
TURKEY

V hiši Yamanovih vlada mračno vzdušje. Gaffur in Saniye sta strta, ker se je pojavil Uzumin biološki oče. Batul meni, da bi morali zadevo raziskati, saj ne verjame, da govori resnico. Ostali razpravljajo o Umitinem in Sevdinem odhodu, medtem ko samo Demir pozna resnico. Fekeli in Cetin se odpravita k odvetniku, ki zastopa strica Kerema Alija......IMDb ocena: 5.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 41
Slovenija

Rozika pri frizerki razširi novico o Jankovi in Majdini ločitvi. Diana se prilizuje Janku, ki se kuja, Miran pa se po telefonu opraviči Majdi. Maks Veroniki prepove delo v kavarni. Špela in Anja se prepirata zaradi Timija. Luka svari Veroniko pred nezdravo zvezo z Maksom. Anja in Matthias predlagata Timiju, kako naj se oddolži Špeli. Janko hoče razčistiti stvari z Majdo......IMDb ocena: 6.4/10

20:55
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 36
Slovenija

Novi teden prinese preobrat, saj bosta ta teden družino vodili kar dve glavi. Težka odločitev v gozdu kmalu privede do izrednega stanja. Na kmetiji pa dva člana s pomočjo mrtve ribe poskrbita za velik nemir. Kot uročeno pa družino dodatno razdeli še gospodarica Nada, saj se morajo družinski člani tokrat eni proti drugim boriti tudi s tedensko nalogo. Delitev nekatere spodbudi k umazani igri in prevari preostalih družinskih članov.

22:10
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:55
I: Luka Marčetič, Niko Zagode, Živa Selan, Nina Ivanišin, Dora Dimić Rakar... V dvoje II.
sezona 2, epizoda 3
Slovenija

Po nerodnem trojčku, kjer on praktično ni odigral nobene vloge, se Sandi počuti izigranega. Potem pa se še Nika ves čas druži z Marino in je videti vsa zmedena, Sandi pa je zaradi tega izdatno ljubosumen. Aleš dobi klic in takoj izkoristi dano priložnost, da se približa Maji. Njena starša ga povabita na družinsko kosilo in izkaže se, da se jima niti sanja ne o razhodu njune hčere z Alešem.

23:25
I: Luka Marčetič, Niko Zagode, Živa Selan, Nina Ivanišin, Dora Dimić Rakar... V dvoje II.
sezona 2, epizoda 4
Slovenija

Maja ima v službi veliko dela, nato pa, zato ker ji je Davud ugasnil budilko, še zaspi. Ko se ji končno uspe na hitro poslovi od njega, ji v šali uide, kako lepo bi bilo kar pobegniti, kupiti kombi in oditi v Nemčijo. Davud pa njen predlog vzame zelo resno. Kot da to še ni dovolj, jo v službi preseneti še mama, ki na vsak način hoče, da postaneta prijateljici.

23:55
I: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Marisa Ramirez... Blue Bloods IX.
sezona 9, epizoda 21
ZDA

Dannyja in Baezovo, ki se ukvarjata s primerom umora, dokaz DNK privede do enojajčnih dvojčkov z identičnima alibijema. Frank izve, da se Nicky poteguje za službo pri Koaliciji za pravičnost, s katero se on le redko strinja, Jamie pa v zaporu obišče Eddiejinega očeta Armina......IMDb ocena: 7.6/10

00:50
I: Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Camren Bicondova, Robin Lord Taylor... Gotham V.
sezona 5, epizoda 6
ZDA

Gordon sestavlja ekipo, ki bo Gotham zaščitila pred Eduardom Dorranceem in njegovo vojaško skupino. Ko se ponovno pojavi Lee Thompkins, Barbara razkrije šokantno novico, ki bo za vedno spremenila Gordonovo življenje. Medtem Selina in Penguin združita svoje moči v prizadevanju, da bi skupaj porazila sovražnico z imenom Sraka......IMDb ocena: 7.8/10

01:45
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:30
Pavza!
, epizoda 69
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.