Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:05
OTO čira čara
, epizoda 23
Slovenija

.

07:07
Masha and the Bear II.
sezona 2, epizoda 25
Rusija

Medved ima nenehnega pričkanja Maše in malega pande dovolj. Da bi temu neprestanem direndaju naredil konec, najame varuško. Ta pa ni nihče drug, kot črni medved, ki pa hoče mir in tišino v hiši. A mala nagajivca se ne data. Spremenita se v nindži in mu jo pošteno podkurita.

07:10
Cry Babies Magic Tears III.
sezona 3, epizoda 4
Španija

Coney se vsak večer pred spanjem boji, saj je prepričana, da so pod njeno posteljo res strašljive pošasti. Preostale Cry Babies Magic Tears ji poskušajo pomagati z nasveti, da bi Coney olajšale strah. In res se izkaže, da pošasti počasi izginejo.

07:20
Whee Wheels I.
sezona 1, epizoda 25
Potem ko potres strese tla pod Joonovo hišo, se otroka s staršema zaradi varnosti odpravita v začasno zatočišče. Python medtem odkrije, da globoko v Zemljini skorji tiči kamen moči. S pomočjo tega kamna se Python, Sparky in Gaston povečajo, Rayevi gasilci pa pred njimi obstanejo nemočni. Kaj pa sedaj.
07:35
Robocar Poli Fire Safety I.
sezona 1, epizoda 12
ZDA

Sanji Pošti dostavi dolgo pričakovano knjigo. Na ulici jo srečata Peter in Jani med tem, ko se igrata z vodnimi balončki. Eden pristane na Sanji in zmoči njeno novo knjigo. Fanta ji obljubita, da jo bosta posušila. Domislita se poskusiti s pralnim strojem, opekačem in nazadnje s fenom, ki pa se pregreje in začne goreti.

07:45
Henrietta I.
sezona 1, epizoda 13
Nemčija

Kravica Liska in poštar si v vročem dnevu privoščita limonado, po kateri pa začne Liska strahovito kolcati. Medtem ko močno kolca, noben od njiju ne opazi, da zaradi tega pisma in paketi kar letijo iz torbe. Poštar poskusi vse, da bi ustavil Liskino kolcanje, a nič ne pomaga. Nato pa le opazita prazno torbo in ne preostane jima drugega, kot da se obrneta in poberata vso izgubljeno pošto.

08:00
Kid-E-Cats III.
sezona 3, epizoda 14
Rusija

Ker je divjalo strašno neurje, je v parku, kjer se mucke tako rade zadržujejo, veter napravil pravo razdejanje. Zaradi tega bodo v parku posekali tudi najljubše drevo naše male mačje družine. Da jim ne bi bilo preveč hudo zaradi tega, se mucke odločijo, da bodo vzgojile svoj lasten gozd.

08:05
Monsikids I.
sezona 1, epizoda 16
Rusija

Blaž poje cel pehar sliv sramu, a se Lučki zlaže, da ni bil on. Katjuša ga takoj pošlje v Jamo sramu, kjer mora Blaž v samoti premagati svoj sram. Kako pa bo to naredil? S smehom, seveda.

08:10
Meteoheroes I.
, epizoda 16
Italija

Šesterica otrok nekega dne odkrije, da lahko s svojo supermočjo prikličejo atmosferske pojave, s katerimi lahko posežejo v naravo. Svoje supermoči se morajo sedaj naučiti upravljati, da jih bodo uspešno uporabljali za reševanje številnih težav na Zemlji, povezanih s podnebnimi in okoljskimi spremembami. Današnji otroci so kreatorji reševanja globalnih težav v prihodnosti, povezanih z vse bolj naseljenim in onesnaženim planetom, s spoštovanjem narave in poznavanjem njene dinamike.

08:15
5KA I.
sezona 1, epizoda 5
Slovenija

Učiteljica ponazori pravilen zapis števila 2. Za aktivno sodelovanje otroka lahko pripravite vezalko, zamaške in veliki karo zvezek.

08:25
Super poklici I.
sezona 1, epizoda 2
Slovenija

Njegov najboljši prijatelj je računalnik, obožuje številki 0 in 1, hkrati lahko miži in tipka, ... Ali že veš, kateri poklic bomo spoznali danes? Da, to je programer! Brez programerjev svet ne bi bil tak, kot ga poznamo danes, sploh zato, ker večino stvari poganjajo računalniki, tako da imajo programerji veliko dela.

08:30
5KA II.
sezona 2, epizoda 28
Slovenija

Razlika med prvim in tujim jezikom. Za nas je slovenščina prvi jezik, saj smo se ga učili in ga poslušali že kot majhni otroci.

08:35
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 12
Slovenija

Tokrat bomo spoznali žival, ki obožuje vodo. Raca se rada potaplja, ampak vedno samo toliko globoko, da ima ritko še zmeraj nad gladino. Race zelo dobro vidijo in slišijo. Znajo tudi leteti in to zelo hitro, saj lahko dosežejo kar do 80 kilometrov na uro.

08:40
5KA III.
sezona 3, epizoda 57
Slovenija

Predstavitev življenja in dela na kmetiji v različnih letnih časih. Spoznamo gospodarska poslopja, obdelovalne površine, orodja, stroje in dogajanje na tržnici, branjevko, suho robo, pridelke in izdelke.

08:45
Vsevedi I.
sezona 1, epizoda 12
Slovenija

Pred ogledom Vsevedov hitra telovadba! Stegni levo roko, potem tudi desno roko, zamigaš z glavo, narediš en velik krog z boki in dvakrat poskočiš! Smo pripravljeni? Smo! Danes z našimi vsevedi spoznavamo človeško telo. Kako je sestavljeno, kako deluje in kaj vse se skriva pod kožo.

08:48
5KA V.
sezona 5, epizoda 4
Slovenija

Naučili se bomo opisati svoj dan. Uporabili bomo čas Present Simple.

08:50
Little Tiaras I.
sezona 1, epizoda 11
Rusija

Jaga baba ne more predreti zaščitnega polja, ki varuje čarovniško šolo. Naj še tako tuhta in si razbija glavo, se ji ne posveti nič uporabnega. Nato pa se ji le utrne genijalna zamisel! Zaljubljenemu duhcu Anžetu podari čarobne lasne sponke.

09:00
5KA VIII.
sezona 8, epizoda 62
Slovenija

Poznamo zbiralne in razpršilne leče. Optična os, gorišče, leča. Vzporedni žarek, temenski žarek, goriščni žarek.

09:05
Mia and Me I.
sezona 1, epizoda 21
ZDA

Mia in njeni sošolci se nahajajo na šolskem dvorišču, ko začne njena zapestnica nenadoma utripati. Pri tem opazi Violeto in njene prijateljice, ki se smukajo okrog vrtne hišice. Paula se jih pomaga Miji znebiti, pri tem pa se sprašuje, zakaj se Violeta tako zanima za vrtno hišico. V Centopiji ima Mia težave z zelo močnim vetrom, ki jo odpihne daleč stran od njenih prijateljev in si za nameček zlomi krilo......IMDb ocena: 6.6/10

09:30
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 8
Italija

Na akademiji je dan kavalirstva, dan ko se študenti oblečejo v plemenite viteze, študentke pa v mile princese. Za piko na i pa na akademijo pride še veleslavna Miss Ballet, svetovno znana kreatorka poročnih oblek, ki jo morajo študenti intervjuvati za svoj osnutek revije. Medtem morata Maggie in Bianca sprejeti težko odločitev glede Quinna in Jacquesa.

10:00
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 9
Italija

Študenti drugega letnika Milanske modne akademije dobijo še zadnjo nalogo pri pripravi revije za tisk: izdelavo zadnje platnice za katero morajo prej še izbrati modni predmet meseca in zanj napisati tudi recenzijo. Toda zatakne se že pri izbiri predmeta, saj Maggie in Bianca nikakor ne prideta skupaj. Maggie in Andrew se zbližata, medtem ko Bianca končno reši situacijo s Quinnom.

10:35
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 10
Italija

Po prekrokani noči je Bianca povsem brez energije, Yuki pa se ne spomni, kam je pospravila revijo. Bodo MoodBoardsi zamudili pomemben rok? Prosti dan pouka in utrujenost s pridom izkoristi stric Max za trening hipnoze. Vendar pa stvari ne gredo po načrtih. Andrew in Felipe povabita Maggie in Bianco na zmenek in četverica se ujame. Medtem pa sta Jacques in Quinn zelena od ljubosumja.

11:05
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca Fashion Friends II.
sezona 2, epizoda 11
Italija

Študenti morajo tokrat pomagati profesorju Ruggeru pri temi za modno revijo v New Yorku. Quinn zameri Bianci, da je šla tako hitro po njunem razhodu na dvojni zmenek z Maggie, Andrewom in Felipejem, zato se je izogiba. Bianco pa to pošteno moti, saj bi rada, da s Quinnom ostaneta prijatelja. Maggie ji predlaga 'tri korake do prijateljstva': podpiranje, poslušanje in... popuščanje, oziroma nesebičnost.

11:40
Vaše zdravje, naša skrb
12:00
Preverjeno
Slovenija

Ali otroke cepiti proti covidu, pri kateri starosti, s katerimi cepivi, kakšne so znane posledice? Kaj pa otroci, ki so že zboleli in so zaradi hujšega poteka potrebovali dolgotrajnejše zdravljenje v bolnišnici? Odgovarjajo zdravniki, strokovnjaki in starši s takimi izkušnjami. Preiskovalni novinarji so objavili dokumente o bogataših, ki se izogibajo plačilu davkom. Med njimi je trikrat več Slovencev, kot v prejšnjih odkritjih. Ali vemo, kdo so? Kdo je skrivnostni dobrotnik, ki učencem vseh šol na Koroškem podarja knjige, donira pa tudi druge stvari.

13:00
Ena na ena
, epizoda 4
Slovenija

Gost Uroša Slaka bo tokrat Blaž Švab, frontman ansambla Modrijani. Narodnozabavno glasbo je postavil nazaj na veliki oder in tudi v srca mlajših, ki so se do prihoda Modrijanov in danes že ponarodele Rožice nad njo zmrdovali. Kako krepi narodno zavest? Kako se spominja trenutkov, ko je stopil v bran Magnificu in postal tarča rumenih jopičev? Ali je zahvaljujoč prav Modrijanom narodno zabavna glasba postala pop.

14:00
Kuhinja na kolesih: Goriška I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Dober glas seže v deveto vas! Tako bi lahko začeli opis naslednje kulinarične avanture. Filip na skrajnem zahodu Slovenije obišče Goriška Brda. Zadnja leta vse bolj petično destinacijo, ki jo lokalni proizvajalci vin, turistični delavci, gostinci in pridelovalci hrane uspešno izvažajo preko meja naše domovine. Pravzaprav so oni, skupaj s športniki, najboljši ambasadorji Slovenije.

14:35
Zdravo, Tereza! III.
sezona 3, epizoda 3
Slovenija

Tereza tokrat odkriva slovenska superživila. Skupaj z Dariom Corteseom se odpravi v naravo in nabira divje sestavine, s katerimi bosta nato skuhala pravo zdravo pojedino. Tereza nato tudi v kuhinji dokaže, kako zelo je lahko tako imenovani “plevel” okusen in tudi zdravilen.

15:05
Vaše zdravje, naša skrb
15:20
I: Matt Lanter, Francia Raisa, Christy Carlson Romano, Sarah Gadon; R: Stuart Gillard... Cutting Edge 3: Chasing the Dream
ZDA

Umetnostni drsalec Zack Conroy in njegova partnerka Celeste trdo trenirata za nastop na pomembnem tekmovanju. Toda Celeste se poškoduje, s tem pa v vodo padejo tako njene ambicije kot tudi njegove. Ko Zack spozna vročekrvno hokejistko Alexandro, je prepričan, da bi lahko z njenimi drsalnimi veščinami tvorila izredno uspešen drsalni par. Toda Alexandra o umetnostnem drsanju nima pojma, obenem pa ji trening z Zackom prav nič ne diši. Jo bo Zack uspel prepričati, da postane njegova partnerka na ledu......IMDb ocena: 6.3/10

17:10
Extreme Makeover: Home Edition VIII.
sezona 8, epizoda 12
ZDA,Nizozemska

V priljubljeni oddaji spremljamo zgodbe družin, ki so se iz različnih razlogov znašle v stiski in potrebujejo prenovo doma. V vsaki epizodi ekipa oblikovalcev, ki jih vodi energični in vedno nasmejani Ty Pennington, preseneti družino z novico, da bo njihova hiša dobila povsem novo podobo. V tednu dni, ko srečna družina uživa na počitnicah, oblikovalci, gradbeni mojstri in na stotine prostovoljcev zgradijo dom, ki odseva želje in potrebe članov družine. Ekipi bodo pomagali tudi številni gostje iz sveta slavnih, kot so Shaquille O'Neal, Katy Perry, Kylie Minogue, John Legend, Mariah Carey in mnogi drugi.

18:05
Štartaj, Slovenija! VI.
sezona 6, epizoda 4
Slovenija

Prehranska svetovalka za živali Daša Korže predstavlja hrano za pse Feedko, ki vsebuje popolno kombinacijo puranjega ali govejega mesa, žit in zelenjave. Namenjena je vsem, ki želite svojim štirinožnim ljubljencem ponuditi le najboljše! Pasji gurmani bodo uživali v treh okusih: govedina in ovseni kosmiči, govedina in riž ter puran in ovseni kosmiči.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Slovenija ima talent VIII.
sezona 8, epizoda 5
Slovenija

Tokrat je vse drugače! Žirantje ostanejo brez svojih žirantskih sedežev in ugotovijo, da so stoli prevzeli značaje bivših lastnikov, zato jih spoznamo v povsem novi luči. Marjetka asistira čarovniku iz voza, Ana od ganjenosti joka med stand up nastopom, Ladota pa v jok spravijo ženske v modrem. Oder talentov gosti tudi inštrument, kot ga še ni bilo. Žirantje se preizkusijo kot soavtorji besedila freestyle repa in obnemijo ob plesno-pevski točki. Marjetka še ni izkoristila svojega zlatega gumga in vprašanje je, ali jo bo kdo sploh prepričal v to.

21:55
Štartaj, Slovenija! VI.
sezona 6, epizoda 4
Slovenija

Prehranska svetovalka za živali Daša Korže predstavlja hrano za pse Feedko, ki vsebuje popolno kombinacijo puranjega ali govejega mesa, žit in zelenjave. Namenjena je vsem, ki želite svojim štirinožnim ljubljencem ponuditi le najboljše! Pasji gurmani bodo uživali v treh okusih: govedina in ovseni kosmiči, govedina in riž ter puran in ovseni kosmiči.

22:40
I: James D'Arcy, Maria Valverde, Jack Davenport, Burn Gorman, Alex Garcia; R: Koldo Serra... Guernica
Španija,ZDA

Ljubezenska zgodba v času španske državljanske vojne, leta 1937. Državljanska vojna, ki divja med republikansko vlado in bojnimi silami poznejšega diktatorja Francisca Franca, vpliva tudi na življenja prebivalcev baskovskega mesteca Gernika. Tu se prekrižata usodi ciničnega ameriškega novinarja Henryja in Terese – republiške cenzorke, zadolžene za nadzor novic, ki jih novinarji pošiljajo v tujino. V njuno razmerje se vplete sovjetski aparatčik Vasilij, ki so ga proti njegovi volji poslali v Španijo, da bi svetoval republikanski vladi. Njihova življenja in čustva se znajdejo na preizkušnji, ko nemške letalske sile napadejo mesto......IMDb ocena: 5.8/10

00:40
I: Freddie Prinze Jr., Jessica Biel, Matthew Lillard, Fred Ward, Jason Gedrick, Brittany Murphy; R: Michael Tollin... Summer Catch
ZDA

Vsako poletje se najbolj nadarjeni univerzitetni igralci baseballa potegujejo za mesto v elitnem baseballskem moštvu, ki pomeni prvi korak do poklicne baseballske lige in velikih zaslužkov. Med njimi je tudi Ryan Dunne, ki je prekinil šolanje, hodi s sumljivim dekletom in cele dneve dela v očetovem podjetju. Ko Ryan spozna prikupno Tenley Parrish, ki prihaja iz bogate družine, se med njima vname ljubezen. Njen snobovski oče ne more skriti svojega zgražanja, zato ju poskuša na vse načine ločiti. To pa ni edina ovira, s katero se morata soočiti mlada zaljubljenca.

02:35
Pavza!
, epizoda 13
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:05
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 41
TURKEY

Cenk mami prizna, da ljubi Azro. Serap to zelo razburi in takoj pokliče Sumru. Azmi obljubi Serap, da bo našel Merta. Hulya obtoži Mesuta, da je bil vpleten v umor Kemala in ga nažene iz hiše. Cenk odpelje Azro iz hiše in ji prizna svoja čustva. Večer preživita skupaj, Mesut pa je besen. Obišče Sumru in ji zagrozi, da bo Celanovim povedal vse o njej......IMDb ocena: 6.5/10

08:00
Vaše zdravje, naša skrb
08:10
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 42
TURKEY

Hulya in Sumru skleneta partnerstvo. Sumru jo skuša prepričati, naj ne bo prestroga do Mesuta. Azra in Cenk iščeta steklenico z željami, ki jo je Azra zakopala na šolskem dvorišču. Tarik začne delati s svojim očetom. Azmijev uslužbenec v sirotišnici išče Merta, a upravnica mu zatrdi, da deček ni pri njih. Cenk uči Azro voziti kolo in ji tako skuša uresničiti eno od treh želja. Serap spozna Ece, Cenkovo prijateljico iz Amerike, ki hoče z njim navezati stik......IMDb ocena: 6.5/10

09:15
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 109
TURKEY

Umit odpelje Betul na kosilo, kjer izve, da ne mara Demirja in Zuleyhe. Demir se z zdravnikom dogovori za splav, Sevda pa ga skuša odvrniti od tega. Zvečer Umit ugrabijo, da bi ji na silo naredili splav, a Sevda pokliče policijo, zato Umit pobegne in Sevda jo odpelje k Aliju Rahmetu. Sermin sliko pokaže Betul, ki naredi načrt......IMDb ocena: 5.5/10

10:15
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 110
TURKEY

Ali Rahmet Umit vrže iz hiše zaradi slik, ki jih je raztrosila Betul. Proti Umit uvedejo preiskavo. Sevda bi rada takoj odšla, a sta brez denarja. Demir od Sermin izve, da sta Sevda in Umit mati in hči. Demir se zato sooči s Sevdo, da bi tako pršel še do Umit. Ker Sevdi uspe posvariti Umit, jo Demir nažene iz hiše. Umit na pomoč pokliče Fikreta......IMDb ocena: 5.5/10

11:30
Bachelor XVII.
sezona 17, epizoda 23
ZDA

Romantika, rivalstvo in mogoče celo ljubezen! Tokrat bo med privlačnimi tekmovalkami skušal najti ljubezen simpatični in uspešni podjetnik Sean Lowe, ki se je v eni od preteklih sezon potegoval za srce Sanjske ženske. Sean bo dekleta odpeljal na romantične in avanturistične zmenke, kjer jih bo skušal bolje spoznati. Se bodo vsa dekleta upala plavati v ledenem jezeru? Finalistki bo sanjski moški odpeljal na Tajsko, kjer bo razkril, katera mu je ukradla srce.

12:20
Ena na ena
, epizoda 4
Slovenija

Gost Uroša Slaka bo tokrat Blaž Švab, frontman ansambla Modrijani. Narodnozabavno glasbo je postavil nazaj na veliki oder in tudi v srca mlajših, ki so se do prihoda Modrijanov in danes že ponarodele Rožice nad njo zmrdovali. Kako krepi narodno zavest? Kako se spominja trenutkov, ko je stopil v bran Magnificu in postal tarča rumenih jopičev? Ali je zahvaljujoč prav Modrijanom narodno zabavna glasba postala pop.

13:25
Tv prodaja
13:40
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 40
Slovenija

Timi Anji pove resnico o potegavščini. Majda besni nad Jankom, Luka pa mu pove resnico glede kipca. Rozika zaslišuje Janka in Diano, zakaj nista na Šrilanki. Anja mami prizna svoje ljubezenske tegobe. Luka se trudi pobotati Maksa in Veroniko. Majda želi razčistiti z Diano glede laži z Miranom. Veronika in Maks uspeta ukaniti Luko pri njegovi megainvesticiji......IMDb ocena: 6.4/10

14:45
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 35
Slovenija

Gozd je ostal brez enega prebivalca, preostala trojica pa se že od ranega jutra sprašuje, kdo se jim bo pridružil. Na posestvu medtem udari novica, da se umika eden od dvobojevalcev. Kot pa se rado zgodi, se nato v areni vse spremeni. Poleg fizičnega boja se v areni odvija tudi besedni dvoboj. V gozd pride nova prebivalka, ki začne takoj sklepati nova prijateljstva, zaradi tega pa nekomu postaja jasno, da se njegovo bivanje na kmetiji morda bliža koncu.

16:00
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 111
TURKEY

Umit pove Fikretu, da jo je Demir hotel ubiti, ker je izvedel, da je noseča. Fikret ji predlaga, naj zapusti Cukurovo, on pa ji bo pomagal po najboljših močeh. Ona privoli, a se načrt izjalovi. Fikreta pokliče Fekeli, naj takoj pride domov, ker imajo težave s Keremom Alijem. Sredi pravnih sporov jih Nazire obvesti, da ima mali vročino in bruha, zato ga odpeljejo v bolnišnico......IMDb ocena: 5.5/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 111
TURKEY

Umit pove Fikretu, da jo je Demir hotel ubiti, ker je izvedel, da je noseča. Fikret ji predlaga, naj zapusti Cukurovo, on pa ji bo pomagal po najboljših močeh. Ona privoli, a se načrt izjalovi. Fikreta pokliče Fekeli, naj takoj pride domov, ker imajo težave s Keremom Alijem. Sredi pravnih sporov jih Nazire obvesti, da ima mali vročino in bruha, zato ga odpeljejo v bolnišnico......IMDb ocena: 5.5/10

17:35
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 112
TURKEY

V hiši Yamanovih vlada mračno vzdušje. Gaffur in Saniye sta strta, ker se je pojavil Uzumin biološki oče. Batul meni, da bi morali zadevo raziskati, saj ne verjame, da govori resnico. Ostali razpravljajo o Umitinem in Sevdinem odhodu, medtem ko samo Demir pozna resnico. Fekeli in Cetin se odpravita k odvetniku, ki zastopa strica Kerema Alija......IMDb ocena: 5.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 41
Slovenija

Rozika pri frizerki razširi novico o Jankovi in Majdini ločitvi. Diana se prilizuje Janku, ki se kuja, Miran pa se po telefonu opraviči Majdi. Maks Veroniki prepove delo v kavarni. Špela in Anja se prepirata zaradi Timija. Luka svari Veroniko pred nezdravo zvezo z Maksom. Anja in Matthias predlagata Timiju, kako naj se oddolži Špeli. Janko hoče razčistiti stvari z Majdo......IMDb ocena: 6.4/10

20:55
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 36
Slovenija

Novi teden prinese preobrat, saj bosta ta teden družino vodili kar dve glavi. Težka odločitev v gozdu kmalu privede do izrednega stanja. Na kmetiji pa dva člana s pomočjo mrtve ribe poskrbita za velik nemir. Kot uročeno pa družino dodatno razdeli še gospodarica Nada, saj se morajo družinski člani tokrat eni proti drugim boriti tudi s tedensko nalogo. Delitev nekatere spodbudi k umazani igri in prevari preostalih družinskih članov.

22:10
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:55
I: Luka Marčetič, Niko Zagode, Živa Selan, Nina Ivanišin, Dora Dimić Rakar... V dvoje II.
sezona 2, epizoda 3
Slovenija

Po nerodnem trojčku, kjer on praktično ni odigral nobene vloge, se Sandi počuti izigranega. Potem pa se še Nika ves čas druži z Marino in je videti vsa zmedena, Sandi pa je zaradi tega izdatno ljubosumen. Aleš dobi klic in takoj izkoristi dano priložnost, da se približa Maji. Njena starša ga povabita na družinsko kosilo in izkaže se, da se jima niti sanja ne o razhodu njune hčere z Alešem.

23:25
I: Luka Marčetič, Niko Zagode, Živa Selan, Nina Ivanišin, Dora Dimić Rakar... V dvoje II.
sezona 2, epizoda 4
Slovenija

Maja ima v službi veliko dela, nato pa, zato ker ji je Davud ugasnil budilko, še zaspi. Ko se ji končno uspe na hitro poslovi od njega, ji v šali uide, kako lepo bi bilo kar pobegniti, kupiti kombi in oditi v Nemčijo. Davud pa njen predlog vzame zelo resno. Kot da to še ni dovolj, jo v službi preseneti še mama, ki na vsak način hoče, da postaneta prijateljici.

23:55
I: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Marisa Ramirez... Blue Bloods IX.
sezona 9, epizoda 21
ZDA

Dannyja in Baezovo, ki se ukvarjata s primerom umora, dokaz DNK privede do enojajčnih dvojčkov z identičnima alibijema. Frank izve, da se Nicky poteguje za službo pri Koaliciji za pravičnost, s katero se on le redko strinja, Jamie pa v zaporu obišče Eddiejinega očeta Armina......IMDb ocena: 7.6/10

00:50
I: Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Camren Bicondova, Robin Lord Taylor... Gotham V.
sezona 5, epizoda 6
ZDA

Gordon sestavlja ekipo, ki bo Gotham zaščitila pred Eduardom Dorranceem in njegovo vojaško skupino. Ko se ponovno pojavi Lee Thompkins, Barbara razkrije šokantno novico, ki bo za vedno spremenila Gordonovo življenje. Medtem Selina in Penguin združita svoje moči v prizadevanju, da bi skupaj porazila sovražnico z imenom Sraka......IMDb ocena: 7.8/10

01:45
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:30
Pavza!
, epizoda 69
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 26
Slovenija

.

07:01
Zigby I.
sezona 1, epizoda 15
Avstralija, Kanada

Zigbi je zebra z bujno domišljijo, ki s svojo radovedno navihanostjo vedno pristane v težavah. Pri odštekanih dogodivščinah se Zigbiju največkrat pridružita še prijatelja, saj surikat Mrjavko in pegatka Berti zmeraj pristaneta v godlji skupaj z njim. Na srečo Zigbiju vedno uspe najti prebrisan in zanimiv način, da jih iz težav spet spravi na zeleno vejo.

07:15
Talking Tom Heroes I.
sezona 1, epizoda 17
Nemčija

Govoreči Žigi ima zelo rad svojo malo morsko želvico. Zato je zelo nesrečen, ko njegova želvica izgine. A Govoreči Tom in superjunaki ne izgubljajo časa in prijatelju takoj priskočijo na pomoč. Ustavile jih ne bodo niti strašne podvodne pošasti. Bodo superjunaki uspeli najti pogrešanega prijatelja.

07:25
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 43
TURKEY

Cenk popusti in dovoli, da Efkan in njegovi spoznajo njihovo družino. Medtem ko Efkan išče znance, ki jih bo predstavil kot svoje sorodnike, Cenk izve, da je podjetje, ki ga razglaša za svojega, v resnici last njegovega prijatelja, Efkan pa tja hodi samo na obisk. Ece obišče Cenka v restavraciji in pusti zanj pismo, ki ga Azra prebere. Ece je že leta v globoki depresiji, ki se je po Cenkovem odhodu še poslabšala......IMDb ocena: 6.5/10

08:15
Vaše zdravje, naša skrb
08:30
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 44
TURKEY

Arda namesto Ceydi pomotoma pošlje Mertovo fotografijo Cenku, ki takoj prepozna Merta, pograbi Azro in jo odpelje v sirotišnico. Merta izsledita tudi Azmi in Sumru in prav tako prihitita v sirotišnico. Azra je presrečna, takoj zatem pa bridko razočarana, saj je Mert, misleč, da ga je zapustila, ne mara več. Oklene se Sumru in hoče oditi z njo. Ece naredi samomor, njen brat Kadir pa Cenku priseže maščevanje......IMDb ocena: 6.5/10

09:35
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 111
TURKEY

Umit pove Fikretu, da jo je Demir hotel ubiti, ker je izvedel, da je noseča. Fikret ji predlaga, naj zapusti Cukurovo, on pa ji bo pomagal po najboljših močeh. Ona privoli, a se načrt izjalovi. Fikreta pokliče Fekeli, naj takoj pride domov, ker imajo težave s Keremom Alijem. Sredi pravnih sporov jih Nazire obvesti, da ima mali vročino in bruha, zato ga odpeljejo v bolnišnico......IMDb ocena: 5.5/10

10:40
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 112
TURKEY

V hiši Yamanovih vlada mračno vzdušje. Gaffur in Saniye sta strta, ker se je pojavil Uzumin biološki oče. Batul meni, da bi morali zadevo raziskati, saj ne verjame, da govori resnico. Ostali razpravljajo o Umitinem in Sevdinem odhodu, medtem ko samo Demir pozna resnico. Fekeli in Cetin se odpravita k odvetniku, ki zastopa strica Kerema Alija......IMDb ocena: 5.5/10

11:55
Bachelor XVII.
sezona 17, epizoda 24
ZDA

Romantika, rivalstvo in mogoče celo ljubezen! Tokrat bo med privlačnimi tekmovalkami skušal najti ljubezen simpatični in uspešni podjetnik Sean Lowe, ki se je v eni od preteklih sezon potegoval za srce Sanjske ženske. Sean bo dekleta odpeljal na romantične in avanturistične zmenke, kjer jih bo skušal bolje spoznati. Se bodo vsa dekleta upala plavati v ledenem jezeru? Finalistki bo sanjski moški odpeljal na Tajsko, kjer bo razkril, katera mu je ukradla srce.

12:50
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Tjaša Železnik, Aljaž Jovanovič, Nina Ivanič, Jernej Kuntner... Usodno vino II.
sezona 2, epizoda 48
Slovenija

Brane misli, da je Maja samomorilka. Ko med njima pride do prepira, jo Brane užali in Maja noče njegove pomoči. Vendar si Brane premisli in se vrne ponjo. Maja se mu zlaže, da v centru za zdravljenje odvisnosti dela kot medicinska sestra. Nina privoli v srečanje z Andréjem. Družini se zlaže, da je z Martinom, a on se pojavi v bolnici pri Adamu in vsem je jasno, s kom se je Nina v resnici dobila. Njeno srečanje z Andréjem ne poteka v prijateljskem duhu in Nina začne obžalovati svojo odločitev. Brane v svojem avtu najde stvar, ki pripada Maji. Pride v center za zdravljenje odvisnosti, kjer jo išče kot medicinsko sestro. Kako se bo končala Majina nedolžna laž......IMDb ocena: 4.4/10

13:50
TV prodaja
14:05
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 41
Slovenija

Rozika pri frizerki razširi novico o Jankovi in Majdini ločitvi. Diana se prilizuje Janku, ki se kuja, Miran pa se po telefonu opraviči Majdi. Maks Veroniki prepove delo v kavarni. Špela in Anja se prepirata zaradi Timija. Luka svari Veroniko pred nezdravo zvezo z Maksom. Anja in Matthias predlagata Timiju, kako naj se oddolži Špeli. Janko hoče razčistiti stvari z Majdo......IMDb ocena: 6.4/10

15:05
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 36
Slovenija

Novi teden prinese preobrat, saj bosta ta teden družino vodili kar dve glavi. Težka odločitev v gozdu kmalu privede do izrednega stanja. Na kmetiji pa dva člana s pomočjo mrtve ribe poskrbita za velik nemir. Kot uročeno pa družino dodatno razdeli še gospodarica Nada, saj se morajo družinski člani tokrat eni proti drugim boriti tudi s tedensko nalogo. Delitev nekatere spodbudi k umazani igri in prevari preostalih družinskih članov.

16:10
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 113
TURKEY

Mujganin brat hoče prevzeti skrbništvo nad Keremom Alijem, a se njegov odvetnik, potem ko vidi, kako zelo ga imajo Fikret, Ali Rahmet in Lutfiye radi, odloči, da ga ne bo več zastopal. Zuleyha si premisli in noče, da Umit splavi. Sevda hoče oditi z Umit in od Demirja zahteva denar in avto. Umit hoče ustreliti Demirja, a Sevda skoči pred njega in tako Umit ustreli njo......IMDb ocena: 5.5/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:50
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 114
TURKEY

Demir hoče zakopati Sevdo. Ustavi ga policijska zapora, ker iščejo begunca, a Demir zahteva poveljnika, ki ga spusti naprej. Ali Rahmet bi se rad predal, da Cetin ne bi zanj trpel v zaporu, a ga Lutfiye pregovori, da mora poskrbeti za vnuka. Gulten odpeljeta na obisk k Cetinu in potem k sebi domov. Sadi najde odvetnika, ki je uredil nakup deleža družbe......IMDb ocena: 5.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 42
Slovenija

Majda v trgovini naleti na ljudi, ki razpravljajo o njeni ločitvi. Majda skuša Anjo, ki pakira svoje stvari za selitev k Matthiasu, tolažiti glede Timija. Diana se s kovčki vrne domov, Rozika pa ima tisoč vprašanj. Majda izve, da bo Fonzi živel pri njih. Janko sprašuje Luko o podrobnostih njegovih finančnih dogovorov. Rozika novinarki namigne, da ima Majda ljubimca......IMDb ocena: 6.4/10

21:00
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 37
Slovenija

Glavi sta pripravljeni na boj. Ena od glav družine odločno udari po mizi in začne deliti navodila, s tem se družini pokaže v čisto novi luči. A energija do popoldneva že upeša. Da družina ni razdeljena le na Nadini tedenski ekipi, je jasno na izboru prvega dvobojevalca. Za mizo kroži kar nekaj imen, glasovanje pa je napeto, kot še nikoli. Medtem pa nekateri Ambrožu pripravljajo predstavo, ki ga lahko stane obstoja na kmetiji.

22:10
Preverjeno
Slovenija

Kako danes starši vzgajajo otroke? Katere smernice so bolj priljubljene, permisivna, avtoritarna ali sočutna vzgoja? Preizkusili so, koliko protiteles imaš nekaj tednov ali nekaj mesecev po cepljenju proti covidu-19 ali po prebolelosti bolezni. Kaj te številke sploh povedo, bi tudi pri nas morali uvesti potrdilo na temelju števila protiteles? Zaenkrat ima takšno potrdilo samo Avstrija. Videli bomo, kako so se zakonskemu paru uresničile življenjske sanje o plemiškem življenju, kako sta prišla do gradu in kakšno je zdaj njuno življenje.

23:10
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

23:50
I: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Marisa Ramirez... Blue Bloods IX.
sezona 9, epizoda 22
ZDA

Jamiejev in Eddiejin poročni dan se približuje in Frank je zaskrbljen zaradi govora, ki ga bo imel na vaji pred poroko. Ko Erin zasliši pričo, začne zaradi nasprotujočih si izjav dvomiti v Eddiejino odkritost, saj je pričo ona prva zaslišala. Danny in Baezova razvozlata zapleteno ljubezensko življenje mlade žrtve umora......IMDb ocena: 7.6/10

00:45
I: Ben McKenzie, Donal Logue, David Mazouz, Camren Bicondova, Robin Lord Taylor... Gotham V.
sezona 5, epizoda 7
ZDA

Gordon tekmuje s časom, da bi odkril in preprečil kriminalna dejanja, ki grozijo, da bodo dokončno prekinila pogovore o združitvi Gothama s preostalo celino. Izkaže se, da je izginuli Jeremiah še kako živ. Vrne se in organizira zahrbten umor staršev Brucea Waynea, pri tem pa mu pomaga kriminalec Jevis Tetcha......IMDb ocena: 7.8/10

01:40
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:10
Pavza!
, epizoda 16
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.