Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
The Menendez Brothers: The Crimes That Changed Us: Po brutalnem umoru hollywoodskega izvršnega direktorja in njegove žene sta glavna osumljenca njuna dva sinova. Ko ju obtožijo umora, brata razkrijeta srhljive družinske skrivnosti.
07:00
The Nanny Trial: The Crimes That Changed Us: 18-letna varuška je obtožena umora osemmesečnega Matthewa Eappena. Njeno sojenje sproži pravo medijsko vihro v Ameriki in Britaniji.
08:00
Nightmare Next Door: Devils in the Details; sezona 2, epizoda 20

Okruten umor matere samohranilke Cindy Pavey razjezi prebivalce mirnega mesta Murphysboro. Policija preiskuje morebitno nevaren ljubezenski trikotnik.

09:00
Nightmare Next Door: Murder on the Menu; sezona 3, epizoda 1

Tammy najdejo usmrčeno v lokalu s hitro prehrano. Potem ko zgodbe osumljencev ne vodijo nikamor, detektivom priskočijo na pomoč prostitutka in pisma iz zapora.

10:00
I Almost Got Away With It: Got a Death Certificate; sezona 2, epizoda 24

Zgodbe o teh zločincih se morda razlikujejo med seboj, toda njihov motiv je vselej isti: ostati na begu in se izogniti življenju za rešetkami.

11:00
I Almost Got Away With It: Got a Family Coming After Me; sezona 2, epizoda 25

Zgodbe o teh zločincih se morda razlikujejo med seboj, toda njihov motiv je vselej isti: ostati na begu in se izogniti življenju za rešetkami.

12:00
Most Evil: Sexual Deviants; sezona 3, epizoda 5

Klinični in forenzični psiholog dr. Kris Mohandie proučuje zločinski um, da bi razkril morilčev motiv, metodo in miselne procese.

13:00
Most Evil: Fantasy Killers; sezona 3, epizoda 6

Fantazijski morilci si predstavljajo najmanjšo podrobnost svojih zločinov. Daniel Conahan je moške zvabljal v gozd, Angela Sanford pa je morila v sklopu satanističnega obreda.

14:00
Dead Of Winter: The Empty Chair; sezona 1, epizoda 2

Dan po snežnem viharju izgine najstnik Shaun Ouillette. Anonimno pismo kriminalisti privede do zamrznjenega gozda, kjer jih čaka pretresljivo odkritje.

15:00
Dead Of Winter: Winter's Bone; sezona 1, epizoda 3

Nekaj dni pred božičem odkrijejo truplo zadavljenega Robbieja Schmidta. Ko že kaže, da je preiskava obstala na mestu, njegov brat razkrije pretresljivo skrivnost.

16:00
Suspicious Minds: Rumors In The Halls; sezona 1, epizoda 5

17-letno Aquillo Flood najdejo mrtvo v njeni spalnici. Njena družina mora odgovarjati na težka vprašanja, medtem ko Aquillini prijatelji s prstom pokažejo na tri mlade moške.

17:00
Suspicious Minds: Who Killed The Councilman?; sezona 1, epizoda 6

Ustrelitev priljubljenega svetnika razbesni tako politike kot javnost. Detektivi obravnavajo številne osumljence, dokler policije ne kontaktira skrivnostni moški.

18:00
The Murder Tapes: This Guy's Getting Paranoid; sezona 3, epizoda 9

Preiskave resničnih zločinov ob pomoči posnetkov telesnih kamer policistov iz vseh delov ZDA. Kakšni dramatični preobrati bodo vodili do prijetja morilca?

19:00
The Murder Tapes: The Girl In The Park; sezona 4, epizoda 2

Skupina moških odkrije žensko truplo v parku v Arizoni. Preiskovalci imajo cel kup sledi, toda ali jim bo uspelo zbrati dovolj trdne dokaze?

20:00
Evil Lives Here: Shadows Of Death: The Monster; sezona 1, epizoda 14

Ko se je marljiva mati samohranilka iz Oak Cliffa v Teksasu na novo poročila, se ji še sanjalo ni, kako nevarno osebo je pripeljala v svoj dom.

21:00
The Grim Sleeper: Mind Of A Monster: Okrutni serijski morilec iz Los Angelesa nenadoma ponikne za polni dve desetletji. Policija domneva, da je mrtev oziroma za zapahi, toda v resnici se je le ogreval.
23:00
Reasonable Doubt: Deadhead; sezona 4, epizoda 9

Bruce Walton je bil obsojen za umor z nožem svojega dolgoletnega prijatelja Roya Fullerja. Bruceovi sestri pokličeta Chrisa in Fatimo, da bi pomagala dokazati njegovo nedolžnost.

00:00
Where Murder Lies: The Girl in the Lockbox; sezona 2, epizoda 3

Ko najdejo Lori Ruff mrtvo, so njena družina in prijatelji neutolažljivi. Toda sledi še dodaten šok, ko preiskava razkrije, da jim je dolga leta lagala glede svoje identitete.

01:00
The Grim Sleeper: Mind Of A Monster: Okrutni serijski morilec iz Los Angelesa nenadoma ponikne za polni dve desetletji. Policija domneva, da je mrtev oziroma za zapahi, toda v resnici se je le ogreval.
03:00
Still A Mystery: The Dangerous Houses; sezona 4, epizoda 2

Najstnica Brookelyn Farthing je leta 2013 odšla na zabavo in izginila neznano kam, družina Lindsay Buziak pa želi ugotoviti, kaj se je zgodilo z njihovo hčerko.

04:00
I Almost Got Away With It: Got that Tough Girl Look; sezona 3, epizoda 27

Juanita s prijateljema nekega moškega oropa in zbrca, da pade v komo, potem pa se skuša skriti. Zaradi epilepsije pa ji to ne uspe.

05:00
I Almost Got Away With It: Got a Bad Temper; sezona 3, epizoda 28

Čeprav je za njim razpisana tiralica, se McClarty niti za trenutek ne potuhne. Vse, kar si želi, so denar, droge in ženske in storil bo vse, da vse to tudi dobi.

06:00
In Pursuit With John Walsh: Witness To Murder; sezona 2, epizoda 12

John je na lovu za moškim, ki je zagrešil zločin, kateremu je bil priča otrok. Cal se loti reševanja primera, pri katerem oblasti nujno potrebujejo pomoč javnosti.

07:00
Killing Time: Keep Your Friends Close; sezona 1, epizoda 6

Ženska ob vrnitvi domov odkrije svojega moža v mlaki krvi. Policisti najprej menijo, da je šlo za nesrečo, potem pa ugotovijo, da je izginil tudi njegov avtomobil.

08:00
Deadly Affairs: In Too Deep; sezona 1, epizoda 1

Afere so lahko smrtonosne. Afera spravi v težave enega od zakoncev v zakonu direktorja pogrebnega zavoda. Mladi par pa se zabava, dokler se ne vmeša študent s kampusa.

09:00
Deadly Affairs: Fatal Finale; sezona 1, epizoda 2

Mladenka se poroči s sanjskim princem, a enemu od njiju pogledi kmalu odtavajo drugam. Zakon učiteljev pa je razbit, ko se prikaže tujec, ki trdi, da je del družine.

10:00
Drew Peterson: The Wife Killer Cop?: Part 1; sezona 1, epizoda 1

Po izginotju 23-letne mame Stacey Peterson za glavnega osumljenca velja njen mož Drew, ki je policist. Policija ugotovi, da je njegova prva žena umrla v skrivnostnih okoliščinah.

11:00
Drew Peterson: The Wife Killer Cop?: Part 2; sezona 1, epizoda 2

Tožilci še naprej preiskujejo okoliščine izginotja Stacey Peterson. Ob tem odkrijejo, da je bil Drew Paterson nasilen do partnerk v prejšnjih razmerjih.

12:00
People Magazine Investigates: The Darkest Of Nights; sezona 1, epizoda 1

Mestece Craig pretrese novica o odkritju zoglenelega trupla predane matere Lauri Waterman. Kdo bi lahko stal za tem grozljivim zločinom?

13:00
People Magazine Investigates: Mystery In The Swamp; sezona 3, epizoda 1

Ko se Mike Williams ne vrne z lova na race, vsi menijo, da se je utopil v nesreči. Toda sedemnajst let kasneje odkrijejo njegovo umorjeno truplo.

14:00
Killer Instinct with Chris Hansen: Murder On Highway 23; sezona 2, epizoda 1

Dvajsetletna Megan Barroso izgine med vračanjem domov z zabave. Njen prerešetan avto odkrijejo na avtocesti 23. Chris Hansen se odloči raziskati primer.

15:00
Killer Instinct with Chris Hansen: Forever Missing; sezona 2, epizoda 6

Chris Hansen uporabi svoje novinarsko znanje, s katerim razkriva najgrozljivejše ameriške umore. Ob tem ima dostop do ključnih prič, preživelih, sosedov in policistov.

16:00
Reasonable Doubt: The Truck Driver's Wife; sezona 2, epizoda 7

Perry Mikell priznava, da je serijski prešuštnik, vendar prisega, da ni umoril svoje žene. Njegova zaročenka in sestra želita dokazati, da ima policija napačnega moža.

17:00
Reasonable Doubt: Lies Or Alibis; sezona 2, epizoda 8

Deset let po umoru fanta svoje odtujene žene se Scott Davis znajde v zaporu, kjer služi dosmrtno kazen. Toda njegova družina verjame, da je šlo v tem primeru za sodno zmoto.

18:00
Still A Mystery: The Party Murders; sezona 5, epizoda 7

19-letnico pogrešajo, odkar se je odpravila na zabavo. Ko po 15 mesecih odkrijejo njene posmrtne ostanke, nihče ne more verjeti, da je nekdo zmožen tako krutega zločina.

19:00
Still A Mystery: Her Last Night Out; sezona 5, epizoda 8

Dve mladi ženski izgineta, potem ko sta odšli ponočevat. Ali lahko namig, ki prihaja iz bližnjega zapora, pomaga rešiti skrivnost okrog teh izginotij?

20:00
Still A Mystery: Why Did She Leave?; sezona 5, epizoda 12

20-letnica izgine na dolgi poti domov od zaročenčevega doma. Preiskovalci sumijo, da bi za zločin utegnil biti odgovoren uslužbenec organov pregona.

21:00
American Monster: Nothing Can Stop Us; sezona 6, epizoda 6

Leta 2012 so na dnu ribnika odkrili truplo motorista in očeta samohranilca Brandona Durana. Kdo je zagrešil ta grozljiv zločin?

22:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: Tale Of Two Knives; sezona 1, epizoda 4

Študentko medicine najdejo zabodeno na tleh v njeni spalnici. Detektiv Frank Dillard mora uporabiti svoje znanje kot izpraševalec, da bi ujel serijskega morilca.

23:00
Dead Silent: His Blue Light; sezona 4, epizoda 11

Miti, urbane legende in prizori iz grozljivk se nasilno združijo z resničnimi morilci na samotnih krajih, kjer nihče ne sliši žrtev kričati.

00:00
Dead Silent: The Sinner And The Saint; sezona 4, epizoda 12

Miti, urbane legende in prizori iz grozljivk se nasilno združijo z resničnimi morilci na samotnih krajih, kjer nihče ne sliši žrtev kričati.

01:00
People Magazine Investigates: Law & Murder; sezona 4, epizoda 8

Dvojni umor, ki vključuje družino zveznega sodnika, je popeljal FBI, zvezne šerife in čikaško policijo na sled obsežne preiskave in k morebiti še večjemu številu smrtnih žrtev.

02:00
People Magazine Investigates: Nine Years In The Shadows; sezona 4, epizoda 9

Ko leta 1988 najdejo umorjeno žensko na njenem domu, policija odkrije znake razdorov in nezvestobe v zakonu. Presenetljiva priča jih pripelje do morilca.

03:00
Still A Mystery: The Party Murders; sezona 5, epizoda 7

19-letnico pogrešajo, odkar se je odpravila na zabavo. Ko po 15 mesecih odkrijejo njene posmrtne ostanke, nihče ne more verjeti, da je nekdo zmožen tako krutega zločina.

04:00
People Magazine Investigates: The Darkest Of Nights; sezona 1, epizoda 1

Mestece Craig pretrese novica o odkritju zoglenelega trupla predane matere Lauri Waterman. Kdo bi lahko stal za tem grozljivim zločinom?

05:00
People Magazine Investigates: Mystery In The Swamp; sezona 3, epizoda 1

Ko se Mike Williams ne vrne z lova na race, vsi menijo, da se je utopil v nesreči. Toda sedemnajst let kasneje odkrijejo njegovo umorjeno truplo.

06:00
Killer Instinct with Chris Hansen: Murder On Highway 23; sezona 2, epizoda 1

Dvajsetletna Megan Barroso izgine med vračanjem domov z zabave. Njen prerešetan avto odkrijejo na avtocesti 23. Chris Hansen se odloči raziskati primer.

07:00
Killer Instinct with Chris Hansen: Forever Missing; sezona 2, epizoda 6

Chris Hansen uporabi svoje novinarsko znanje, s katerim razkriva najgrozljivejše ameriške umore. Ob tem ima dostop do ključnih prič, preživelih, sosedov in policistov.

08:00
Reasonable Doubt: The Truck Driver's Wife; sezona 2, epizoda 7

Perry Mikell priznava, da je serijski prešuštnik, vendar prisega, da ni umoril svoje žene. Njegova zaročenka in sestra želita dokazati, da ima policija napačnega moža.

09:00
Reasonable Doubt: Lies Or Alibis; sezona 2, epizoda 8

Deset let po umoru fanta svoje odtujene žene se Scott Davis znajde v zaporu, kjer služi dosmrtno kazen. Toda njegova družina verjame, da je šlo v tem primeru za sodno zmoto.

10:00
Still A Mystery: The Party Murders; sezona 5, epizoda 7

19-letnico pogrešajo, odkar se je odpravila na zabavo. Ko po 15 mesecih odkrijejo njene posmrtne ostanke, nihče ne more verjeti, da je nekdo zmožen tako krutega zločina.

11:00
Still A Mystery: Her Last Night Out; sezona 5, epizoda 8

Dve mladi ženski izgineta, potem ko sta odšli ponočevat. Ali lahko namig, ki prihaja iz bližnjega zapora, pomaga rešiti skrivnost okrog teh izginotij?

12:00
Border Control Poland: Episode 5; sezona 1, epizoda 5

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki poljske meje varuje pred vnosom nedovoljenega v državo. Njihova naloga je odkrivanje kaznivih dejanj.

13:00
Border Control Poland: Episode 6; sezona 1, epizoda 6

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki poljske meje varuje pred vnosom nedovoljenega v državo. Njihova naloga je odkrivanje kaznivih dejanj.

14:00
Still A Mystery: Down The Hill; sezona 4, epizoda 3

Mlada najstnika sta leta 2017 odšla na kratek sprehod in izginila neznano kam, v Koloradu pa je med odmorom izginil 13-letni deček. Kaj se je zgodilo z njimi?

15:00
Still A Mystery: Secrets In The Cars; sezona 4, epizoda 4

Dvajsetletna Jaleayah Davis je odšla na zabavo, drugo jutro pa so jo našli mrtvo. Je šlo za grozljivo nesrečo ali kaj mračnejšega? Kelsie Schelling pa je odšla od doma in izginila.

16:00
The Murder Tapes: Cover The Camera And I'll Talk; sezona 4, epizoda 3

Prava kriminalistična preiskava s pomočjo posnetkov policijskih kamer z vse Amerike. Kakšni dramatični trenutki bodo privedli do ulova morilca?

17:00
The Murder Tapes: The Move Out; sezona 4, epizoda 4

Prava kriminalistična preiskava s pomočjo posnetkov policijskih kamer z vse Amerike. Kakšni dramatični trenutki bodo privedli do ulova morilca?

18:00
Deadly Recall: Truck Stop; sezona 2, epizoda 2

Na postajališču za tovornjake v Nashvillu najdejo truplo mlade mamice. Sledi po vsej ZDA vodijo Pata Postigliona do serijskega morilca.

19:00
Deadly Recall: Cris-Cross; sezona 2, epizoda 3

Detektiv Postiglione preiskuje dvojni umor študentov v bližini univerze v Nashvillu. Ko je ustreljena še tretja žrtev, Pat sproži vsesplošen lov na storilca.

20:00
Where Murder Lies: The Glass Heart; sezona 2, epizoda 6

Par uživa idilično podeželsko življenje v Kaliforniji, dokler ju ne pretrese grozljiv umor. Preiskovalci naposled odkrijejo sledi prevare in plačanih morilcev.

21:00
Evil Lives Here: I Still Love My Daddy; sezona 6, epizoda 16

Deborahin oče nenadoma izgine, potem ko se je vrnil iz zapora. Domnevno naj bi bil na begu zaradi manjšega prekrška, a resnica je precej bolj grozljiva.

22:00
Signs Of A Psychopath: I Always Feel That I Am Strange; sezona 2, epizoda 9

Psihopati razkrijejo svoj pravi obraz skozi prepoznavne znake in lastne besede.

22:30
Signs Of A Psychopath: The Good Girl; sezona 2, epizoda 6

Psihopati razkrijejo svoj pravi obraz skozi prepoznavne znake in lastne besede.

23:00
A Deadly Dose: Preiskovalci nadaljujejo s preiskavo domnevnega samomora odvetnice Susan Winters, potem ko njeni starši posumijo v hčerinega moža. Bi lahko šlo za umor?
02:00
Evil Lives Here: I Still Love My Daddy; sezona 6, epizoda 16

Deborahin oče nenadoma izgine, potem ko se je vrnil iz zapora. Domnevno naj bi bil na begu zaradi manjšega prekrška, a resnica je precej bolj grozljiva.

03:00
Deadly Recall: Truck Stop; sezona 2, epizoda 2

Na postajališču za tovornjake v Nashvillu najdejo truplo mlade mamice. Sledi po vsej ZDA vodijo Pata Postigliona do serijskega morilca.

04:00
Border Control Poland: Episode 5; sezona 1, epizoda 5

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki poljske meje varuje pred vnosom nedovoljenega v državo. Njihova naloga je odkrivanje kaznivih dejanj.

05:00
Border Control Poland: Episode 6; sezona 1, epizoda 6

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki poljske meje varuje pred vnosom nedovoljenega v državo. Njihova naloga je odkrivanje kaznivih dejanj.