Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery
06:00
How It's Made: Navajo Rugs: Crude Oil: Kaleidoscopes; sezona 19, epizoda 12

Oglejte si, kako nastanejo vsakodnevni predmeti kot so slanina, snežne freze in luksuzni avtomobili.

06:30
How It's Made: 1000th Product; sezona 20, epizoda 11

Oglejte si, kako nastanejo kolesarski čevlji, jurte, barve za oljno in enkavstično tehniko ter vezane plošče okume.

07:00
How It's Made: Horse Bits, Oat Cereal, Turquoise Jewelry; sezona 20, epizoda 2

Oglejte si, kako nastanejo brzde, ovseni kosmiči, turkizni nakit in električni skuterji.

07:30
How It's Made: Stagecoaches, Road Reflectors; sezona 20, epizoda 4

Oglejte si, kako nastanejo poštne kočije, talna cestna osvetlitev, žgana lončenina in po meri izdelani motociklistični rezervoarji za gorivo.

08:00
Diesel Brothers: De-Ice Ice Baby; sezona 2, epizoda 4

Ekipa predeluje land roverja, pri katerem prestavljajo krmilo z desne na levo, Heavy D pa želi nekaj zaslužiti tudi s prodajo opreme, s katero z vojaških letal odstranjujejo led.

09:00
How It's Made: Stainless Steel: Football Helmets: Resin Figurines: Laboratory Glassware; sezona 10, epizoda 7

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov: nerjavno jeklo, nogometne čelade, kipce iz smole in laboratorijsko steklo.

09:30
How It's Made: Fire Extinguishers, Doughnuts, Shock Absorbers; sezona 10, epizoda 8

Več vsakdanjih predmetov je postavljenih pod drobnogled, ko spoznavamo, kako so izdelani jekleni transportni kontejnerji, policijske piščalke, miniaturni vlakci in steklene kocke.

10:00
Wheeler Dealers: Dream Car: Tony's Dream Land Rover 2A; sezona 1, epizoda 1

Vrhunski trgovec z avtomobili Mike Brewer in mehanik Marc Priestly - Elvis pomagata obupanim ljubiteljem jeklenih konjičkov priti do avtomobilov svojih sanj.

11:00
Shed And Buried: Stumpie's American Take Away; sezona 2, epizoda 7

Voditelj Henry Cole in predelovalec motociklov Sam Lovergrove po vsem Združenem kraljestvu iščeta in odkupujeta zapuščene avtomobile in motocikle, ki jih želita z dobičkom prodati.

11:30
Shed And Buried: Harley Heaven; sezona 2, epizoda 8

Voditelj Henry Cole in predelovalec motociklov Sam Lovergrove po vsem Združenem kraljestvu iščeta in odkupujeta zapuščene avtomobile in motocikle, ki jih želita z dobičkom prodati.

12:00
Baggage Battles: Oils Well That Ends Well; sezona 5, epizoda 7

Spremljajte pretkane obiskovalce dražb, ki potujejo po svetu v lovu za zapuščeno in izgubljeno lastnino, s prodajo katere želijo ustvariti lep dobiček.

12:30
Baggage Battles: Live Free Or Buy; sezona 5, epizoda 8

Spremljajte pretkane obiskovalce dražb, ki potujejo po svetu v lovu za zapuščeno in izgubljeno lastnino, s prodajo katere želijo ustvariti lep dobiček.

13:00
Baggage Battles: Scotland; sezona 1, epizoda 7

Više od 8 tisuća policajaca radi u policiji u Glasgowu, a godišnje prikupe robu u vrijednosti od preko 2 milijuna dolara. Mark, Billy i Martinovi natječu se za te unosne predmete.

13:30
Baggage Battles: Florida; sezona 1, epizoda 8

Za dražbu u zračnoj luci u Miamiju govori se da je najveća na svijetu. Billy, Mark, Laurence i Sally vraćaju se u Miami da bi se natjecali za skrivena blaga u tim koferima.

14:00
Salvage Hunters: Right Price; sezona 11, epizoda 4

Drew sklene dobro kupčijo na »veleblagovnici šare« v Margatu , ki jo vodijo njegovi najboljši poslovni stiki. V jurijanski graščini v Fifu pa odkrije presenetljivo najdbo.

15:00
Salvage Dawgs: Smith Mountain Lake; sezona 1, epizoda 7

Mike, Robert in ekipa Black Dog rešujejo les iz koče ob jezeru Smith Mountain, iz katerega Mike izdela štiristebrno posteljo, ki jo želi dati na prodaj v prodajalni.

15:30
Salvage Dawgs: First Baptist Church; sezona 1, epizoda 8

Mike, Robert in ekipa Black Dog rešujejo dele nekdanje baptistične cerkve v Bluefieldu v Zahodni Virginiji.

16:00
Salvage Hunters: Classic Cars: Episode 4; sezona 4, epizoda 4

Fanta zgrabita priložnost za nakup redke pickup različice minija. Toda kaj narediti s cenenim pokrivalom za tovorni prostor? Njuno nestrinjanje obrodi cel kup ustvarjalnih rešitev.

17:00
Wheeler Dealers: On the Road: Landrover - Part 1; sezona 1, epizoda 7

Po nemirni testni vožnji se Mike odloči za nakup land roverja serije III iz leta 1981. Z Eddom se odločita, da bosta starega bojevnika predelala na plinski pogon.

17:30
Wheeler Dealers: On the Road: Landrover - Part 2; sezona 1, epizoda 8

Land rover serije III iz leta 1981, ki ga je kupil Mike, se bliža tehničnemu pregledu in fanta sta na trnih. Preden ga začneta prodajati, ga temeljito preizkusita še sama.

18:00
Billy Buys Brooklyn: Cannons & Cocktails; sezona 1, epizoda 6

Billy odkrije Napierjev mešalnik za koktajle, ki je bil izdelan v času prohibicije. Kasneje si prizadeva izslediti top iz 19. stoletja za zbiratelja vojaških predmetov Petra.

18:30
Billy Buys Brooklyn: Pinball Wizard; sezona 1, epizoda 4

Paul najde fliper avtomat iz 1930-ih, ki ga je nekdo odvrgel ob cesti v Brooklynu. Billy predstavi izredno dragocen predmet, ki je bil nekdaj v lasti Franka Sinatre.

19:00
Gold Rush: Band Of Brothers; sezona 11, epizoda 5

Nekdanji vojaški zdravnik Fred Lewis in njegova ekipa veteranov razkrijejo, kako so se iz bojišč preselili na nahajališča zlata v upanju, da bi obogateli.

20:00
Expedition: Back To The Future: DeLorean Debacle; sezona 1, epizoda 2

Lov za DeLoreanom vodi Josha Gatesa in Christopherja Lloyda do super oboževalca in njegove kolekcije v Massachusettsu. Obiščeta tudi sedež podjetja DeLorean v Teksasu.

21:00
Estonia: Episode 2; sezona 1, epizoda 2

Posamezniki strnejo svoje misli o nesreči trajekta MS Estonia. Prav tako bomo preučili odločitve švedske vlade po tem tragičnem dogodku.

22:00
How the Universe Works: The First Oceans; sezona 4, epizoda 8

Voda predstavlja pomemben del našega planeta, saj polni naša telesa in oceane. Toda znanstveniki menijo, da je bila Zemlja na začetku suha. Od kod je prišla voda?

23:00
Expedition X: Into The Alien Ocean; sezona 2, epizoda 12

Josh Gates sestavi vrhunsko ekipo strokovnjakov za raziskovanje nepojasnjenih skrivnosti. Skupaj nato potujejo po svetu na lovu za resnico.

00:00
Naked And Afraid: The Spirits Are Angry; sezona 5, epizoda 2

V odročnem deževnem gozdu blizu Casa Lome v Kolumbiji bodo na preizkus postavljene sposobnosti preživetja Bulenta in Cat. Kako se bosta spopadla z ekstremnim vremenom in živalmi?

01:00
Naked And Afraid: Swamp Don't Care; sezona 5, epizoda 7

Dva mojstra preživetja morata preživeti 21 dni brez hrane, vode ali obleke v enem najbolj neizprosnih in najodročnejših krajev na svetu. Kako se bosta odrezala?

02:00
Expedition: Back To The Future: DeLorean Debacle; sezona 1, epizoda 2

Lov za DeLoreanom vodi Josha Gatesa in Christopherja Lloyda do super oboževalca in njegove kolekcije v Massachusettsu. Obiščeta tudi sedež podjetja DeLorean v Teksasu.

03:00
Estonia: Episode 2; sezona 1, epizoda 2

Posamezniki strnejo svoje misli o nesreči trajekta MS Estonia. Prav tako bomo preučili odločitve švedske vlade po tem tragičnem dogodku.

04:00
Wheeler Dealers: Episode 25; sezona 15, epizoda 25

Mike izsledi predelan merkur XR4Ti iz leta 1985, ki je potreben prenove. Z Antom temu redkemu ameriškemu avtomobilu vrneta turbo pogon in dodata klimatsko napravo.

05:00
Wheeler Dealers: Episode 26; sezona 15, epizoda 26

Fanta se ukvarjata s peto generacijo forda bronca. Ant na avtomobilu odkrije nekaj presenečenj, Mike pa ga pripravi za največjo dražbo za zbiratelje avtomobilov na svetu.

06:00
Wheeler Dealers: Ford F1 Pickup Truck; sezona 12, epizoda 2

Poltovornjak je ameriški simbol in Mike je odločen, da se bo prebil na cvetoč trg tovrstnih klasičnih avtomobilov. Izslediti mu uspe nedokončanega forda F1 iz petdesetih let.

07:00
Wheeler Dealers: Shop Talk; sezona 15, epizoda 18

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

08:00
How It's Made: Airstream Trailers; sezona 12, epizoda 10

Spoznajte zanimive postopke izdelave aerodinamičnih prikolic, industrijskih bojlerjev in deodorantov ter pridelave hrena.

08:30
How It's Made: Pressed Glass, Pickup Truck Caps, Alpaca Yarn; sezona 21, epizoda 21

Pod drobnogled smo postavili še več vsakodnevnih predmetov. Danes si bomo ogledali, kako izdelajo stiskano steklo, kabine za poltovornjake, alpakino prejo in večnamenske nože.

09:00
Shed And Buried: Herefordshire; sezona 1, epizoda 17

Henry in Sam v Herefordshiru odkrijeta lope, polno motorjev in nenavadnih avtožirojev, za piko na i pa sledi še najdba britanske klasike.

09:30
How Do They Do It?: Episode 17; sezona 11, epizoda 17

Kako iz dima elektrarn izdelajo mavčne plošče? Kako izdelajo kipce za podelitve nagrad? In kako izdelajo letalo, ki lahko vzleti in pristane skoraj povsod?

10:00
Alaskan Bush People: Back To The Bush; sezona 4, epizoda 1

Globoko v aljaški divjini živi divja družina. Billy in Amy Brown ter njunih sedem otrok živijo odrezani od sveta, zato se morajo za preživetje zanesti drug na drugega.

11:00
Salvage Hunters: Episode 16; sezona 14, epizoda 16

Drew in Tee se podata na avanturo po jugozahodu. Med drugim obiščeta pivovarno v St. Austellu in deskata na vodi v Penzancu.

12:00
Wheeler Dealers: 1987 Mercedes 560SL; sezona 13, epizoda 1

Če si imel v 80-ih letih pod palcem veliko denarja, si moral imeti mercedesa 560SL. Mike najde skrbno čuvan primerek, ki pa je potreben osvežitve.

13:00
Naked and Afraid XL: Banished But Not Broken; sezona 5, epizoda 11

Do odrešitve ostaja le še nekaj dni in izgnana mojstrica mora sama dokončati izziv. Gwen in Sarah sta še zadnjič na lovu v okolju, kjer je ugriz kače lahko tudi usoden.

15:00
Naked and Afraid XL: That All You Got, Louisiana; sezona 6, epizoda 1

12 zvezdniških kandidatov se pomeri v 60-dnevnem preizkusu preživetja sredi neizprosnega močvirja v Louisiani. Bodo kos agresivnim aligatorjem in hudim nevihtam?

17:00
How Do They Do It?: Fertiliser, Maple Syrup; sezona 16, epizoda 17

Številni predmeti iz vsakdanjika sodobnega sveta so rezultat zapletenih inženirskih in izdelovalnih procesov. Kako jim uspe?

17:30
Salvage Dawgs: Smith Mountain Lake; sezona 1, epizoda 7

Mike, Robert in ekipa Black Dog rešujejo les iz koče ob jezeru Smith Mountain, iz katerega Mike izdela štiristebrno posteljo, ki jo želi dati na prodaj v prodajalni.

18:00
How It's Made: Life Casting, Downdraft Cooktops, Compression Hosiery; sezona 21, epizoda 22

Pod drobnogled smo postavili še več vsakodnevnih predmetov. Danes si bomo ogledali, kako nastanejo mavčni odlitki teles, kompresijske nogavice in električni motocikli.

18:30
How It's Made: Riding Mowers; sezona 12, epizoda 9

Oglejte si, kako nastanejo sedežne kosilnice, pokovka, nastavljive postelje in umetni diamanti.

19:00
Wheeler Dealers: 1987 Mercedes 560SL; sezona 13, epizoda 1

Če si imel v 80-ih letih pod palcem veliko denarja, si moral imeti mercedesa 560SL. Mike najde skrbno čuvan primerek, ki pa je potreben osvežitve.

20:00
Naked and Afraid XL: A Feast Of The Eyes; sezona 6, epizoda 8

Tekmovalec ogrozi svoj izziv z nepremišljeno odločitvijo. Dva tabora si skočita v lase, ko ena ekipa zmoti drugo ekipo pri lovu.

22:00
Naked And Afraid: Don't Let The Jungle Bugs Bite; sezona 5, epizoda 5

Dva mojstra preživetja se podata v jame sredi kolumbijskega deževnega gozda. Tam sta soočena s strupenimi kačami, piranhami in pikajočimi insekti.

23:00
Salvage Hunters: France; sezona 11, epizoda 2

Drew in Tee se odpravita na svoj prvi izlet v Francijo, kjer obiščeta graščino iz 16. stoletja v loirskem departmaju. Starine nakupujeta tudi v Montsoreauju in Viarmu.

00:00
Expedition Unknown: The Lost Tomb Of Attila The Hun; sezona 3, epizoda 2

Josh obišče Madžarsko, kjer išče grobnico hunskega vojskovodje Atile. Legenda ga odpelje vse do gorskega gozda streljaj od Budimpešte.

01:00
Naked and Afraid XL: A Feast Of The Eyes; sezona 6, epizoda 8

Tekmovalec ogrozi svoj izziv z nepremišljeno odločitvijo. Dva tabora si skočita v lase, ko ena ekipa zmoti drugo ekipo pri lovu.

03:00
Naked And Afraid: Don't Let The Jungle Bugs Bite; sezona 5, epizoda 5

Dva mojstra preživetja se podata v jame sredi kolumbijskega deževnega gozda. Tam sta soočena s strupenimi kačami, piranhami in pikajočimi insekti.

04:00
Wheeler Dealers: Citroen HY Van; sezona 12, epizoda 16

Mike odpotuje v Francijo, da bi našel starinski in frajerski kombi Citroën HY. Edd nad najdbo ni navdušen, saj ve, da bo prenova draga. Bosta sploh našla kupca?

05:00
Wheeler Dealers: Austin-Healey; sezona 14, epizoda 8

Mike Brewer in Ant Anstead prihajata na dražbo z zelo iskanim austin-healeyjem 3000 mkIII iz leta 1965. Ali jima bo bleščeče nova notranjost prinesla lep dobiček?

06:00
Wheeler Dealers: MGA; sezona 12, epizoda 3

Vsi poznajo izjemno uspešen avtomobil MGB, Mike pa bi rad za svojo ameriško delavnico izsledil njegovega predhodnika, MGA.

07:00
Wheeler Dealers: 1971 Chevrolet C10 Truck; sezona 15, epizoda 22

Mike odkrije Chevrolet C10 iz leta 1971 z dolgo medosno razdaljo. Tovornjak je v odličnem stanju, toda zdi se mu, da bi lahko z njim več zaslužila, če bi izboljšala vozno izkušnjo.

08:00
How It's Made: Screwdrivers; sezona 12, epizoda 11

Oglejte si, kako nastanejo izvijači, kompaktni nakladalci, medicinske tehtnice in kiji iz ogljikovih vlaken.

08:30
How It's Made: Dragster Tires, Icing, Floating Docks; sezona 21, epizoda 26

Spet so pod drobnogledom vsakdanji predmeti in pri tem odkrivamo, kako so narejeni dirkalne gume, prelivi, plavajoči pomoli in spiralne cevi.

09:00
Shed And Buried: Gloucestershire; sezona 1, epizoda 18

Ekipa v Gloucestershiru odkrije nekaj podmazanih zakladov. Na idilični kmetiji se jelenjad, koze in svinje sprehajajo med starinsko kmetijsko opremo.

09:30
How Do They Do It?: Episode 18; sezona 11, epizoda 18

Kako izdelajo avtomobilska stekla, ki nas varujejo pred vetrom, dežjem, kamni, tatovi, hrupom in celo škodljivimi UV žarki? In kako ličilom za ustnice dodajo lesk?

10:00
Alaskan Bush People: Breaking Ground; sezona 4, epizoda 2

Globoko v aljaški divjini živi divja družina. Billy in Amy Brown ter njunih sedem otrok živijo odrezani od sveta, zato se morajo za preživetje zanesti drug na drugega.

11:00
Salvage Hunters: Episode 18; sezona 14, epizoda 18

Drew obišče trgovino v Lincolnshiru, ki je polna dragocenih zakladov. Prav tako si ogleda impresivno hišo v Yorkshiru. Toda je sploh kaj naprodaj?

12:00
Wheeler Dealers: 1963 Volvo PV544; sezona 13, epizoda 2

Mike je v lovu za klasičnim vzdržljivim športnim avtomobilom in volvo PV544 ustreza temu opisu. Avto, ki ga najde, je sicer vozen, ima pa motor, ki so mu kos le redki.

13:00
Expedition Unknown: Great Women Of Ancient Egypt; sezona 4, epizoda 10

Josh prečesava bregove reke Nil, kjer želi razkriti skrivnosti najmogočnejših in najskrivnostnejših žensk starega Egipta: Hačepsut, Nefretete in Kleopatre.

14:00
Expedition Unknown: Egypt's Lost Queens; sezona 4, epizoda 11

Josh nadaljuje svoje popotovanje po Egiptu, kjer razkriva skrivnosti najmogočnejših vladaric antičnega sveta: Nefretete in Kleopatre.

15:00
Expedition Unknown: Mahogany Ship; sezona 4, epizoda 12

Josh obišče zloglasno avstralsko obalo ladijskih razbitin, kjer išče pogrešano Mahagonijevo ladjo. Dokaz njenega obstoja bi lahko na novo napisal avstralsko zgodovino.

16:00
Shed And Buried: Ploughman's; sezona 2, epizoda 12

Henry in Sam brskata po zbirki navdušenca nad traktorji, katerega lope in polja so polne starinskih strojev. Njuno pozornost zbudi starinski plug.

16:30
Salvage Dawgs: Meek Farmhouse; sezona 3, epizoda 8

Mike in Robert s kmetije v Marionu odstranita dvodelno stopnišče. Kasneje Mike v delavnici iz lesenih vrat izdela točilni pult in ga podari možu svoje stranke.

17:00
How Do They Do It?: Basmati Rice, Mechanical Birds; sezona 16, epizoda 18

Številni predmeti iz vsakdanjika sodobnega sveta so rezultat zapletenih inženirskih in izdelovalnih procesov. Kako jim uspe?

17:30
Salvage Dawgs: First Baptist Church; sezona 1, epizoda 8

Mike, Robert in ekipa Black Dog rešujejo dele nekdanje baptistične cerkve v Bluefieldu v Zahodni Virginiji.

18:00
How It's Made: Sidecars, Frozen French Toast, Refrigerator Compressors; sezona 21, epizoda 23

Pod drobnogled smo postavili še več predmetov. Oglejte si, kako nastanejo prikolice za motocikle, zamrznjen opečenec, kompresorji za hladilnike in mehansko gnani polnilniki.

18:30
How It's Made: Airstream Trailers; sezona 12, epizoda 10

Spoznajte zanimive postopke izdelave aerodinamičnih prikolic, industrijskih bojlerjev in deodorantov ter pridelave hrena.

19:00
Wheeler Dealers: 1963 Volvo PV544; sezona 13, epizoda 2

Mike je v lovu za klasičnim vzdržljivim športnim avtomobilom in volvo PV544 ustreza temu opisu. Avto, ki ga najde, je sicer vozen, ima pa motor, ki so mu kos le redki.

20:00
Gold Rush: Ground War; sezona 12, epizoda 1

Jukonski zlatokopi postavijo vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova rudišča in nova tehnologija pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

22:00
Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue: The Gold Devil; sezona 1, epizoda 2

Freddy in Juan kljubujeta peklenski vročini v Arizoni, da bi pomagala oživiti rudnik z imenom Zlati hudič, ki domnevno skriva kepe v velikosti krompirja.

23:00
Salvage Hunters: Unusual Objects; sezona 11, epizoda 3

Drew je na lovu na zaklade v prodajalni v Devizesu, ki se nahaja v pubu. V kraju Leigh-on-Sea pa odkrije zbirko nenavadnih predmetov, ki so jih rešili z gradbišč.

00:00
Expedition Unknown: The Vanished Empire; sezona 3, epizoda 3

Josh Gates odpotuje v Grčijo, kjer želi ugotoviti, kako je mogočna minojska civilizacija izginila z obličja antičnega sveta.

01:00
Gold Rush: Ground War; sezona 12, epizoda 1

Jukonski zlatokopi postavijo vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova rudišča in nova tehnologija pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

03:00
Gold Rush: Freddy Dodge's Mine Rescue: For Pete's Sake; sezona 1, epizoda 4

Peter je vso svoje premoženje vložil v izgradnjo rudnika, a zlata še naprej ni na spregled. Freddy in Juan se domislita preproste rešitve, ki bi lahko srečo obrnila v Petrov prid.

04:00
Wheeler Dealers: VW Corrado VR6; sezona 12, epizoda 17

Mike se oduševi kad otkrije kultni kupe VW Corrado VR6 iz druge ruke za sjajnu cijenu. Ali jeftina vozila često donose skupa iznenađenja.

05:00
Wheeler Dealers: The Best Of Wheeler Dealers; sezona 14, epizoda 9

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.