Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 3
06:00
Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore, VB.....Profesor Albus Dumbledore naloži magizoologu Salamandru Scamandru nalogo, da sestavi in povede neustrašno ekipo čarovnikov, čarovnic in enega pogumnega bunkeljskega peka na nevarno misijo proti številni vojski Grindelwaldovih privržencev.

.... IMDb ocena: 7.3/10

08:26
Vanille: A Caribbean Tale, Francija.....Mlada Parižanka Vanille, ki je nedavno prišla na karibski otok Gvadelup, se potopi v skrivnostno pustolovščino, kjer sreča niz živopisnih likov in čarobno cvetlico. Počitnice bodo gotovo bogate z zasuki in presenečenji.

.... IMDb ocena: 7.4/10

09:00
The Adventures Of Tintin, ZDA.....Potopljena ladja menda skriva velikansko bogastvo, a se je drži starodavno prekletstvo. Tintin in njegov zvesti pasji tovariš gresta na lov na zaklad okrog sveta.

.... IMDb ocena: 6.8/10

10:50
Full Circle...S1E6, ZDA.....Ko na dogodku gospe Mahabir izbruhne kaos, agentka Harmony najde dokončno povezavo med McCuskerjevimi in Gvajano.

Režiser Steven Soderbergh in scenarist Ed Solomon prinašata zgodbo o zaobljubi maščevanju, ki spodbudi neuspešno ugrabitev in razkrije skrivnosti. Režiser Steven Soderbergh in scenarist Ed Solomon prinašata zgodbo o zaobljubi maščevanju, ki spodbudi neuspešno ugrabitev in razkrije skrivnosti.... IMDb ocena: 6.4/10

11:42
I: Jerrod Carmichael... Jerrod Carmichael Reality Show...S1E3, ZDA.....Njegova najboljša prijateljica iz otroštva Jessica se preseli k njemu, da bi začela iskati uspeh v New Yorku, in Jerrod se trudi nadoknaditi vsa pretekla leta, ko je bil slab prijatelj.

Črnokomična dokumentarna serija spremlja z emmyjem nagrajenega komika in igralca Jerroda Carmichaela (predstava Jerrod Carmichael: Rothaniel programa HBO) na burnem iskanju ljubezni, seksa in resnice. V surovih in pogosto absurdnih soočenjih s prijatelji in družino – pa tudi obračunavanju s samim seboj na odru in zunaj njega – resničnostni šov Jerroda Carmichaela prinaša njegove nebrzdane, včasih celo katastrofalne poskuse, da bi bil radikalno iskren za vsako ceno. Črnokomična dokumentarna serija spremlja z emmyjem nagrajenega komika in igralca Jerroda Carmichaela (predstava Jerrod Carmichael: Rothaniel programa HBO) na burnem iskanju ljubezni, seksa in resnice. V surovih in pogosto absurdnih soočenjih s prijatelji in družino – pa tudi obračunavanju s samim seboj na odru in zunaj njega – resničnostni šov Jerroda Carmichaela prinaša njegove nebrzdane, včasih celo katastrofalne poskuse, da bi bil radikalno iskren za vsako ceno.... IMDb ocena: 7.9/10

12:16
We're Here...S4E3, ZDA.....Ko se srečanje v mestni hiši odvije slabše od pričakovanj, Sasha, Priyanka in Jaida usmerijo svojo pozornost na svoje drag otroke. Medtem ko se vsi pripravljajo stopiti na oder, kraljice preobleke upajo, da bodo njihovi otroci naleteli na ljubezen in sprejemanje svoje krajevne skupnosti.

Serija v šestih delih spremlja prebivalce različnih majhnih krajev v ZDA, ki sodelujejo v enkratni večerni moški drag predstavi. V vsakem delu bodo navdihovali in poučevali nove rodove nastopajočih drag queen kandidatov.

13:16
Dounia & The Princess Of Aleppo, Kanada.....Šestletna Dounia z nekaj semeni črne kumine v dlani zapusti mesto s pomočjo princese iz Alepa in odpotuje novemu svetu naproti.

.... IMDb ocena: 7.2/10

14:35
The Hobbit: An Unexpected Journey, Nova Zelandija.....Bilbo uživa življenje v mirni in zakotni Šajerski, ko nekega dne na njegova vrata potrka čarovnik Gandalf. Z njim so tudi škratje, ki naj bi se obema pridružili na poti, da zmaju Smaugu odvzamejo izgubljeno škratje kraljestvo Erebor.

.

17:26
Aquaman And The Lost Kingdom, ZDA.....Jason Momoa se spet pojavi v vlogi podmorskega superjunaka Arthurja Curryja oziroma Aquamana, ki zdaj živi rutinsko življenje kralja Atlantide in očeta družine. Toda ko se njegov stari sovražnik Črna Manta vnovič pojavi močnejši kot prej, odločen maščevati svojega očeta in uničiti vse, kar je kralju ljubo, mora Arthur poiskati pomoč svojega zaprtega, zamerljivega brata Orma (Patrick Wilson); pozabiti morata na razlike in združiti moči, da rešita družino, Atlantido in ves svet pred uničenjem. V nadaljevanju se vračata režiser James Wan in sam Jason Momoa, skupaj s Patrickom Wilsonom, Amber Heard, Yahyo Abdul-Mateen II in Nicole Kidman.

.

19:32
Starstruck...S3E2, VB.....Tomova zaročna zabava z novim partnerjem in igralskim kolegom Clemom pomeni nov pritisk za Kate, saj se mora odločiti o svoji zvestobi. Medtem se Jessie zamoti z zmenkom z Liamom in s parom, ki se zbliža na kegljišču, vendar je ta zmenek prekinjen, ko odhitita nujno pomagat Joeju s pohištvom.

Serijo v šestih delih je napisala zmagovalka festivala v Edinburgu leta 2018 za najboljšo komedijo Rose Matafeo, ki v njej tudi igra glavno vlogo. Zgodba spremlja dvajsetletnico, pripadnico milenijske generacije v Londonu, ki ima dve zahtevni službi in se sooča z nelagodjem naslednjega jutra; tedaj se razkrijejo zapleti po tistem, ko je po pomoti spala s filmskim zvezdnikom.

20:02
The Sympathizer...S1E1, ZDA.....Vohun komunistične stranke Stotnik ves čas usklajuje zahteve svojega šefa južnovietnamske vojske, generala, z navodili vodje pri CII, Clauda. Spopada se z bremenom lastne vesti, ko enega od njegovih tovarišev ujamejo častniki njegove lastne enote. Ker je padec Saigona neizbežen, mora Stotnik sestaviti seznam evakuirancev za selitev v ZDA, ko dobi presenetljivo novo nalogo.

Serija spremlja življenje francosko-vietnamskega komunističnega vohuna v zadnjih dneh vojne v Vietnamu in v času izgnanstva v Združene države.... IMDb ocena: 0/10

20:57
The Sympathizer...S1E2, ZDA.....Stotnik in njegovi rojaki, vietnamski begunci, se poskušajo naseliti v Los Angelesu. Poraženi general postane sumničav in od Stotnika zahteva, naj poišče vohuna, za katerega verjame, da se je vtihotapil v njihove vrste. Medtem ko se Stotnik bliža tarči, se vnovič poveže s svojim nekdanjim učiteljem, profesorjem Hammerjem, in sreča njegovo zapeljivo pomočnico, gospodično Mori.

Serija spremlja življenje francosko-vietnamskega komunističnega vohuna v zadnjih dneh vojne v Vietnamu in v času izgnanstva v Združene države.... IMDb ocena: 0/10

21:56
The Sympathizer...S1E3, ZDA.....Generalov ukaz, naj odstrani vohuna v njihovih vrstah, močno bremeni Stotnika, ki prosi Bona za pomoč pri oblikovanju in izvedbi načrta, posebej načrtovanega za dan neodvisnosti. Na razkošnem kosilu Claude predstavi Stotnika režiserju, ki ga hoče najeti za svetovalca pri snemanju hollywoodskega filma o vojni.

Serija spremlja življenje francosko-vietnamskega komunističnega vohuna v zadnjih dneh vojne v Vietnamu in v času izgnanstva v Združene države.... IMDb ocena: 0/10

22:56
The Sympathizer...S1E4, ZDA.....Stotnik naleti na nepovabljenega gosta med vožnjo proti severu, da bi se z režiserjem posvetoval o njegovem vojnem filmu. Med snemanjem je Stotnik čedalje bolj zaskrbljen, ko se sooča z nestanovitnim egom režiserja, temperamentnimi hollywoodskimi igralci, skrbmi vietnamskih statistov in lastnim čustvenim odzivom na film.

Serija spremlja življenje francosko-vietnamskega komunističnega vohuna v zadnjih dneh vojne v Vietnamu in v času izgnanstva v Združene države.... IMDb ocena: 0/10

23:52
The Sympathizer...S1E5, ZDA.....Po dolgotrajnem bivanju v bolnišnici Stotnik ugotovi, da je njegovo življenje v zmedi in se skuša z nepričakovanim dobitkom odkupiti za pretekla dejanja. Lana pripravlja nov nastop proč od svojih staršev, gospa Mori je v romantični zvezi z znanim obrazom, general pa je skoval načrt, da bi povrnil domovino.

Serija spremlja življenje francosko-vietnamskega komunističnega vohuna v zadnjih dneh vojne v Vietnamu in v času izgnanstva v Združene države.... IMDb ocena: 0/10

00:52
The Sympathizer...S1E6, ZDA.....Ker je prepričan, da je generalov načrt obsojen na propad, se Stotnik odloči izslediti generalov vir denarja in se skuša prikupiti kongresniku. Vse bolj je obupan, ko išče načine, kako razkriti vojaško operacijo in izpolniti svoj končni cilj: rešiti Bona.

Serija spremlja življenje francosko-vietnamskega komunističnega vohuna v zadnjih dneh vojne v Vietnamu in v času izgnanstva v Združene države.... IMDb ocena: 0/10

01:42
The Sympathizer...S1E7, ZDA.....Preden jih pošlje v Vietnam, Claude privošči ekipi nočni izlet na Tajskem in razkrije Stotniku nekaj grozljivih podatkov. Misija se sooči s hudim odporom in Stotnik je v taborišču za »prevzgojo« prisiljen povedati svojo zgodbo ... ter se soočiti z odločitvami iz preteklosti, ki ga preganjajo.

Serija spremlja življenje francosko-vietnamskega komunističnega vohuna v zadnjih dneh vojne v Vietnamu in v času izgnanstva v Združene države.... IMDb ocena: 0/10

02:47
I: Henriette Confurius, Robert Stadlober, Noah Saavedra, August Zirner, Johanna Bittenbinder... The Silent Forest, Nemčija.....Študentka gozdarstva Anja Grimm opravlja nujno študijsko prakso v istem gozdu, kjer je izginil njen oče, ko je bila še otrok. Nočna mora njenega otroštva jo pripelje do tega, da razkrije smrtonosno skrivnost, ki jo goji celotno mesto.

.

04:25
Mikado, Romunija.....Magda ponudi svojo ogrlico otroku v bolnišnici, kjer dela kot prostovoljka. Njen oče je prepričan, da spet laže. Hči dokaže svojo nedolžnost, vendar je oče nezmožen priznati, da se je motil. Odnosi so skrhani, odločitve pa imajo nepovratne posledice.

.

06:00
Oblivion, ZDA.....Piše se leto 2077 in Jack Harper (Tom Cruise) je edini tehnični vzdrževalec naprav na zapuščeni Zemlji, kjer poteka le še operacija pobiranja nujnih virov po desetletjih vojne z grozljivimi vesoljci, ki še vedno hodijo po uničenih ostankih planeta. Jackova naloga je skoraj pri koncu. Čez dva tedna se bo pridružil drugim preživelim na lunarni koloniji daleč od opustošenega sveta, ki ga je dolgo imel za dom. Jack živi in patruljira iz postojanke visoko na nebu, vendar pristane na trdih tleh, ko iz strmoglavljenega plovila reši čedno neznanko. Njen prihod sproži niz dogodkov, zaradi katerih začne Jack dvomiti o vsem, za kar je mislil, da ve. Resničnost se dokončno sesuje, ko Jack odkrije pretresljivo resnico, ki ga povezuje z Zemljo iz preteklosti. Odkritje ga požene v junaštvo, za katerega ni vedel, da ga je zmožen. Usoda človeštva je zdaj v rokah moža, ki je bil še nedavno prepričan, da bo njegov svet vsak čas izgubljen za vedno.

.

08:02
Looking For Santa, Francija.....Osemletni William je vajen dobiti vse, kar si želi. Za božično darilo zahteva kar samega Božička, zato oče najame slavnega lovca. Bo Williamova čudaška želja prinesla konec božične čarobnosti?

.

08:31
Aquaman And The Lost Kingdom, ZDA.....Jason Momoa se spet pojavi v vlogi podmorskega superjunaka Arthurja Curryja oziroma Aquamana, ki zdaj živi rutinsko življenje kralja Atlantide in očeta družine. Toda ko se njegov stari sovražnik Črna Manta vnovič pojavi močnejši kot prej, odločen maščevati svojega očeta in uničiti vse, kar je kralju ljubo, mora Arthur poiskati pomoč svojega zaprtega, zamerljivega brata Orma (Patrick Wilson); pozabiti morata na razlike in združiti moči, da rešita družino, Atlantido in ves svet pred uničenjem. V nadaljevanju se vračata režiser James Wan in sam Jason Momoa, skupaj s Patrickom Wilsonom, Amber Heard, Yahyo Abdul-Mateen II in Nicole Kidman.

.

10:35
Hop (2011), ZDA.....Ustvarjalci animiranih filmov Jaz, baraba ter Alvin in veverički prinašajo burlesko o praznikih, dekletih in rokenrolu. V prepletu igranega in animiranega filma spoznamo E.B.-ja, najstniškega sina velikonočnega zajčka. Tik preden bi moral prevzeti družinske posle, se E.B. odpravi v Hollywood uresničit svoje sanje o tem, da bi postal bobnar. Naleti na Freda, brezposelnega lenuha z lastnimi visokoletečimi načrti, ki zajčka po nesreči zbije z avtomobilom. Poškodovani E.B. prepriča Freda, naj ga vzame k sebi domov in skrbi zanj, dokler si ne opomore – Fred pa se znajde z najbolj zoprnim gostom vseh časov. Nova znanca čaka niz zabavnih pripetljajev ter dogodivščin in s skupnimi močmi bosta na novo odkrila pomen družine.

.... IMDb ocena: 5.4/10

12:11
I: Iain Armitage, Zoe Perry, Lance Barber, Montana Jordan, Raegan Revord, Annie Potts... Young Sheldon...S7E3, ZDA.....Sheldon raziskuje Nemčijo za Maryjinim hrbtom, poskuša na hitro preigrati Georgea starejšega, Meemaw in Dale pa se privajata skupnemu življenju.

Serija se odvija pred Velikimi pokovci in spremlja 9-letnega Sheldona Cooperja, ki obiskuje srednjo šolo in skuša biti del sveta okrog sebe; medtem ko se njegovi svojci in prijatelji ubadajo z njegovimi edinstvenimi umskimi zmožnostmi.... IMDb ocena: 7.5/10

12:32
Young Sheldon...S7E4, ZDA.....Missy se postavi zase, Mary ima presenečenje za Georgea, Sheldon pa odkrije, da je njegova spalnica že zasedena.

Serija se odvija pred Velikimi pokovci in spremlja 9-letnega Sheldona Cooperja, ki obiskuje srednjo šolo in skuša biti del sveta okrog sebe; medtem ko se njegovi svojci in prijatelji ubadajo z njegovimi edinstvenimi umskimi zmožnostmi. Serija se odvija pred Velikimi pokovci in spremlja 9-letnega Sheldona Cooperja, ki obiskuje srednjo šolo in skuša biti del sveta okrog sebe; medtem ko se njegovi svojci in prijatelji ubadajo z njegovimi edinstvenimi umskimi zmožnostmi.

12:51
I: Rhys Darby, Joel Fry, Samson Kayo, Nathan Foad, Matthew Maher... Our Flag Means Death...S1E7, ZDA.....V strahu pred izbruhom skorbuta se posadka ustavi v pristanišču St. Augustine, kjer iskanje limon vodi v soočenje z nekim pomembnim likom iz Jimove preteklosti.

Priredba resničnih pustolovščin Steda Bonneta, premožnega pripadnika aristokracije z Barbadosa, ki je privilegije družbene elite zamenjal za surovo življenje pirata. Priredba resničnih pustolovščin Steda Bonneta, premožnega pripadnika aristokracije z Barbadosa, ki je privilegije družbene elite zamenjal za surovo življenje pirata.... IMDb ocena: 7.8/10

13:22
The Nannies, Francija.....Angele je mlada ženska brez dokumentov pri tridesetih, ki živi od majhnih goljufij in prevar na obrobju Pariza. Nekega dne se mora skriti zaradi groženj gangsterjev, ki jih je pretentala. Njen načrt? Zaposliti se kot varuška v elegantni pariški soseski pri Hélene, samohranilki in materi 8-letnega Arthurja. Angele odkriva svet varušk, povezanost z družinami in njihove delovne pogoje. Čeprav naj bi bila neopazna, se odloči, da jim bo pomagala. V svoje življenje pripelje mladega odvetnika, ki se kmalu zaljubi vanjo. Kaj pa, če bi bilo Angelino poslanstvo pomagati drugim?

.... IMDb ocena: 7.2/10

15:05
Wonka, VB.....Film pripoveduje čudovito zgodbo o tem, kako je največji svetovni izumitelj, čarovnik in izdelovalec čokolade postal priljubljeni Willy Wonka, kakor ga poznamo danes. Paul King, scenarist in režiser filmov Paddington, Davida Heyman, producent Harryja Potterja, Gravitacije, Fantastičnih zveri in Paddingtona, producent Alexandre Derbyshire (filma Paddington in Jurski svet: Dominion) ter Luke Kelly (Čarovnice Roalda Dahla) prinašajo opojno mešanico magije in glasbe, nereda in čustev, prikazano čudovito prisrčno in duhovito. Timothée Chalamet v glavni vlogi bo v živahnem in eksotičnem spektaklu na velikih platnih občinstvu predstavil mladega Willyja Wonko, mladeniča, polnega idej in odločenega, da bo slasten grižljaj za grižljajem spremenil svet.

.... IMDb ocena: 7.1/10

16:57
Oblivion, ZDA.....Piše se leto 2077 in Jack Harper (Tom Cruise) je edini tehnični vzdrževalec naprav na zapuščeni Zemlji, kjer poteka le še operacija pobiranja nujnih virov po desetletjih vojne z grozljivimi vesoljci, ki še vedno hodijo po uničenih ostankih planeta. Jackova naloga je skoraj pri koncu. Čez dva tedna se bo pridružil drugim preživelim na lunarni koloniji daleč od opustošenega sveta, ki ga je dolgo imel za dom. Jack živi in patruljira iz postojanke visoko na nebu, vendar pristane na trdih tleh, ko iz strmoglavljenega plovila reši čedno neznanko. Njen prihod sproži niz dogodkov, zaradi katerih začne Jack dvomiti o vsem, za kar je mislil, da ve. Resničnost se dokončno sesuje, ko Jack odkrije pretresljivo resnico, ki ga povezuje z Zemljo iz preteklosti. Odkritje ga požene v junaštvo, za katerega ni vedel, da ga je zmožen. Usoda človeštva je zdaj v rokah moža, ki je bil še nedavno prepričan, da bo njegov svet vsak čas izgubljen za vedno.

.

19:00
I: Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best... House Of The Dragon...S1E9, ZDA.....Alicent naroči Colu in Aemondu, naj poiščeta Aegona, Otto pa zbere velike hiše Zahodnjega, da bi potrdil njihovo zavezništvo.

Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.... IMDb ocena: 0/10

19:58
I: Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D'Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint, Eve Best... House Of The Dragon...S1E10, ZDA.....Rhaenyra žaluje po tragičnem dogodku in skuša ohraniti red v kraljestvu, medtem ko se Daemon pripravlja na vojno.

Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.... IMDb ocena: 0/10

21:01
Spy/master...S1E5, Romunija.....Potem ko izve za Ileanino zaslišanje doma, Victor zahteva, naj ji Američani pošljejo sporočilo – in izkoristi Ingridine informacije o neizbežnem bombnem napadu v Bonnu.

Victor Godeanu, desna roka predsednika Nicolaeja Ceau?escuja, vodi dvojno življenje kot tajni sovjetski agent ... in ima le eno možnost za pobeg iz Romunije, preden bi ga razkrinkali. Victor Godeanu, desna roka predsednika Nicolaeja Ceau?escuja, vodi dvojno življenje kot tajni sovjetski agent ... in ima le eno možnost za pobeg iz Romunije, preden bi ga razkrinkali.... IMDb ocena: 7.5/10

21:51
Warrior...S3E5, ZDA.....Ah Sahm in Hong tekmujeta s časom, da bi rešila Younga Juna. Zaprta Mai Ling je na koncu z močmi, Kong Pak namiguje, da Long Zii potrebuje spremembo.

Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti. Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti.

22:50
This Is The End, ZDA.....Šest prijateljev (v filmu vsakdo igra samega sebe) je ujetih v hiši slavnega hollywoodskega igralca Jamesa Franca, medtem ko skrivnostna katastrofa pustoši po Los Angelesu. Zunaj se odvija konec sveta, prestrašeni moški znotraj hišne barikade pa so na koncu s hrano in živci. Nazadnje morajo zapustiti varnost Francove hiše in se soočiti z usodo, pri tem pa bodo spoznali pomen prijateljstva in moč odrešitve.

.... IMDb ocena: 6.3/10

00:38
I: Philip Seymour Hoffman, Catherine Keener, Clifton Collins Jr., Chris Cooper, Bruce Greenwood... Capote, ZDA.....Leta 1959 Truman Capote izve za umor družine iz Kansasa in sklene o tem napisati knjigo. Medtem ko raziskuje za svoj roman Hladnokrvno, sklene nenavadno prijateljstvo z enim od morilcev, ki v zaporu čaka na smrtno kazen.

.... IMDb ocena: 7.3/10

02:31
Spy/master...S1E5, Romunija.....Potem ko izve za Ileanino zaslišanje doma, Victor zahteva, naj ji Američani pošljejo sporočilo – in izkoristi Ingridine informacije o neizbežnem bombnem napadu v Bonnu.

Victor Godeanu, desna roka predsednika Nicolaeja Ceau?escuja, vodi dvojno življenje kot tajni sovjetski agent ... in ima le eno možnost za pobeg iz Romunije, preden bi ga razkrinkali. Victor Godeanu, desna roka predsednika Nicolaeja Ceau?escuja, vodi dvojno življenje kot tajni sovjetski agent ... in ima le eno možnost za pobeg iz Romunije, preden bi ga razkrinkali.... IMDb ocena: 7.5/10

03:21
Warrior...S3E5, ZDA.....Ah Sahm in Hong tekmujeta s časom, da bi rešila Younga Juna. Zaprta Mai Ling je na koncu z močmi, Kong Pak namiguje, da Long Zii potrebuje spremembo.

Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti. Zgodba, ki se odvija v kitajski četrti San Francisca po državljanski vojni, spremlja mladega vajenca borilnih veščin. Nedavno je prispel iz Kitajske in kmalu se znajde v precepu spopadov azijskih tolp v kitajski četrti.

04:15
Aloha, ZDA.....Spoštovani vojaški pogodbenik se vrne na mesto svojih največjih zmag v karieri, kjer se spet poveže z davno ljubeznijo, medtem ko se nepričakovano zaljubi v zahtevnega pripadnika letalskih sil, ki mu je bil dodeljen.

.... IMDb ocena: 5.4/10

06:00
The Lorax, ZDA.....Dvanajstletnik išče tisto, zaradi česar bi ga vzljubilo dekle njegovih sanj. Da bi to dobil, mora najprej odkriti zgodbo o Loraxu, nergaškem in očarljivem bitju, ki se bori za ohranitev živega, zelenega sveta.

.... IMDb ocena: 6.4/10

07:25
As Good As It Gets, ZDA.....Melvin je nergaški, cinični pisatelj z obsesivno-kompulzivno motnjo. Njegovo življenje se zasuka na glavo, ko mora edina natakarica iz krajevne obedovalnice, ki ga je pripravljena streči, doma poskrbeti za kronično bolnega sina.

.... IMDb ocena: 7.5/10

09:40
I: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar... The Big Bang Theory...S5E23, ZDA.....Pri Nasi prestavijo Howardovo misijo in to ogrozi njegove poročne načrte, zato se je prisiljen soočiti s svojimi strahovi in očetom Bernardette. Medtem Leonard v spalnici pove Penny nekaj presenetljivega.

Leonard in Sheldon sta genialna fizika, ki se v laboratoriju odlično znajdeta, v zasebnem in družabnem življenju pa nekoliko manj. Njuna čedna, iznajdljiva in pragmatična soseda Penny ju bo skušala česa naučiti o resničnem življenju.... IMDb ocena: 8.4/10

10:01
I: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar... The Big Bang Theory...S5E24, ZDA.....V zadnjem delu pete sezone se Howard Wolowitz odpravi čez poslednjo mejo vesolja – in poroke.

Leonard in Sheldon sta genialna fizika, ki se v laboratoriju odlično znajdeta, v zasebnem in družabnem življenju pa nekoliko manj. Njuna čedna, iznajdljiva in pragmatična soseda Penny ju bo skušala česa naučiti o resničnem življenju.... IMDb ocena: 8.4/10

10:27
Always Amore, ZDA.....Elizabeth ni najbolj navdušena nad sodelovanjem z Benom, svetovalcem za lokale, medtem ko skuša ohraniti odprto restavracijo svojega pokojnega moža. Toda kmalu odkrije, da so spremembe lahko tudi dobre in da je vselej mogoče vnovič najti ljubezen.

.... IMDb ocena: 6.8/10

11:55
Overboard, ZDA.....Sebični bogati plejboj Leonardo (Eugenio Derbez) pade z jahte in se z amnezijo zbudi v bolnišnici. Ko njegova nekdanja delavka, ki jo je odpustil (Anna Faris), izve za nesrečo, se mu odloči maščevati in ga prepriča, da je njen mož.

.

13:46
I: Vivica A. Fox, Sara Ball, Noah Fearnley, Kimberly Dawn Guerrero, Natalie Daniels... Dognapped: Hound For The Holidays, ZDA.....Ko psa egoistične vplivnice na družbenih omrežjih DD Ward ugrabijo, njena potrpežljiva in premalo cenjena pomočnica Emily sklene zavezništvo z očarljivim lokalnim veterinarjem, da bi s skupnimi močmi psička našla še pred božičem. Medtem ko preiskujeta morebitne osumljence, se med njima splete vez, ki bi lahko pripeljala do tega, da bi postala več kot le partnerja, ki najdeta svojo pasjo ljubezen.

.... IMDb ocena: 5.5/10

15:11
I: Rhys Darby, Joel Fry, Samson Kayo, Nathan Foad, Matthew Maher... Our Flag Means Death...S1E7, ZDA.....V strahu pred izbruhom skorbuta se posadka ustavi v pristanišču St. Augustine, kjer iskanje limon vodi v soočenje z nekim pomembnim likom iz Jimove preteklosti.

Priredba resničnih pustolovščin Steda Bonneta, premožnega pripadnika aristokracije z Barbadosa, ki je privilegije družbene elite zamenjal za surovo življenje pirata. Priredba resničnih pustolovščin Steda Bonneta, premožnega pripadnika aristokracije z Barbadosa, ki je privilegije družbene elite zamenjal za surovo življenje pirata.... IMDb ocena: 7.8/10

15:42
The Game Of Trust, Bolgarija.....Zgodba o odločnih ženskah, ki prisegajo na svobodno voljo.

.... IMDb ocena: 9.3/10

17:27
Northern Comfort (2023), Islandija.....Vojni veteran posebnih enot, zadržana gradbenica, vplivnica s pol milijona sledilcev in nesposoben inštruktor se znajdejo na vrhunskem tečaju obvladovanja strahu pred letenjem. Zadnji izziv tečaja je izkustveni let iz Londona na Islandijo, ki se konča kot grozljiva preizkušnja. Izgubljeni na Islandiji, premraženi in prestrašeni morajo ugotoviti, kako se soočiti s svojimi strahovi in sodelovati, da bi razprli krila ... in poleteli.

.... IMDb ocena: 5.9/10

19:05
Venom (2018), ZDA.....Preiskovalni novinar Eddie Brock (Tom Hardy) se pobira po škandalu, ki mu je skoraj uničil kariero, vendar proti svoji volji postane gostitelj zunajzemeljskega simbiota Venoma – grozljivega bitja, ki mu podeli nadnaravne moči.

.... IMDb ocena: 6.6/10

21:01
House Of The Dragon...S2E1, ZDA.....Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.

Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen. Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.

22:00
Industry...S2E1, ZDA.....Ker Harper ne more več delati od doma, se vrne v hitro spreminjajoče se ozračje v Pierpointu. Medtem ko direktive novega ameriškega vodstva spravijo pisarno na rob, Robert poskuša privabiti stranko, Yasmin pa zavrne njen pripravnik.

Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu. Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu.... IMDb ocena: 0/10

23:00
Fantasmas...S1E1, ZDA.....Julio, ki se ne meni za nujna pisma svojega stanodajalca, dobi zlat uhan v obliki ostrige ... potem pa ga izgubi v nočnem klubu. Sopotnikom med skupno vožnjo pozneje razloži svojo dojemljivost za oblike, barve, številke in abecedo.

Pisatelj, režiser in komik Julio Torres (serija Grozljivčki na HBO) prinaša fantastično zgodbo v šestih delih o tem, kako je izgubil zlati uhan v obliki ostrige. V svojem iskanju dragocenega predmeta Julio razmišlja o nenavadnih likih, ki jih srečuje v introspektivnih, pogosto srhljivih in vselej zabavnih vinjetah, postavljenih v sanjsko, alternativno različico New Yorka. Serija Fantazme je kalejdoskop barv in nadrealizma; izpoveduje zgodbe ljudi, ki iščejo smisel, namen in povezanost v svetu, ki je čedalje bolj odtujen. Pisatelj, režiser in komik Julio Torres (serija Grozljivčki na HBO) prinaša fantastično zgodbo v šestih delih o tem, kako je izgubil zlati uhan v obliki ostrige. V svojem iskanju dragocenega predmeta Julio razmišlja o nenavadnih likih, ki jih srečuje v introspektivnih, pogosto srhljivih in vselej zabavnih vinjetah, postavljenih v sanjsko, alternativno različico New Yorka. Serija Fantazme je kalejdoskop barv in nadrealizma; izpoveduje zgodbe ljudi, ki iščejo smisel, namen in povezanost v svetu, ki je čedalje bolj odtujen.... IMDb ocena: 0/10

23:35
Hollow Man, ZDA.....Izjemno odkritje naredi znanstvenika nevidnega, vendar ga čudežna sposobnost obenem spremeni v vsemogočnega, nevarnega megalomana.

.

01:30
House Of The Dragon...S2E1, ZDA.....Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.

Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen. Serija se odvija 200 let pred dogodki v seriji Igra prestolov in nam predstavi zgodbo hiše Targaryen.

02:30
Industry...S2E1, ZDA.....Ker Harper ne more več delati od doma, se vrne v hitro spreminjajoče se ozračje v Pierpointu. Medtem ko direktive novega ameriškega vodstva spravijo pisarno na rob, Robert poskuša privabiti stranko, Yasmin pa zavrne njen pripravnik.

Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu. Serija prinaša vznemirljiv vpogled v svet mednarodnih financ. Zgodba spremlja skupino ambicioznih mladih diplomantov, ki tekmujejo za omejen nabor stalnih položajev pri pomembni investicijski banki v Londonu.... IMDb ocena: 0/10

03:31
Fantasmas...S1E2, ZDA.....Medtem ko njegova agentka Vanesja in robotski pomočnik Bibo vztrajata, da mora pridobiti dokaz o obstoju za novo stanovanje, se Julio posveti iskanju ostrige – rad bi dokazal, da je njegov krt zrasel. Iskanje začne z influencerjem Skyler, ki si obupno želi ostati pomemben.

Pisatelj, režiser in komik Julio Torres (serija Grozljivčki na HBO) prinaša fantastično zgodbo v šestih delih o tem, kako je izgubil zlati uhan v obliki ostrige. V svojem iskanju dragocenega predmeta Julio razmišlja o nenavadnih likih, ki jih srečuje v introspektivnih, pogosto srhljivih in vselej zabavnih vinjetah, postavljenih v sanjsko, alternativno različico New Yorka. Serija Fantazme je kalejdoskop barv in nadrealizma; izpoveduje zgodbe ljudi, ki iščejo smisel, namen in povezanost v svetu, ki je čedalje bolj odtujen. Pisatelj, režiser in komik Julio Torres (serija Grozljivčki na HBO) prinaša fantastično zgodbo v šestih delih o tem, kako je izgubil zlati uhan v obliki ostrige. V svojem iskanju dragocenega predmeta Julio razmišlja o nenavadnih likih, ki jih srečuje v introspektivnih, pogosto srhljivih in vselej zabavnih vinjetah, postavljenih v sanjsko, alternativno različico New Yorka. Serija Fantazme je kalejdoskop barv in nadrealizma; izpoveduje zgodbe ljudi, ki iščejo smisel, namen in povezanost v svetu, ki je čedalje bolj odtujen.... IMDb ocena: 0/10

04:07
Venom (2018), ZDA.....Preiskovalni novinar Eddie Brock (Tom Hardy) se pobira po škandalu, ki mu je skoraj uničil kariero, vendar proti svoji volji postane gostitelj zunajzemeljskega simbiota Venoma – grozljivega bitja, ki mu podeli nadnaravne moči.

.... IMDb ocena: 6.6/10