Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

TV3 Medias
08:15
sezona 7, epizoda 1
.
09:00
TV prodaja
09:15
sezona 1, epizoda 6
.
10:00
sezona 4, epizoda 32
.
10:30
Vaše zdravje, naša skrb
11:30
TV prodaja
11:45
Žan Roj, Monja Lorenčič, Vanja Kolanovič in Maša Čuček Bezjak
sezona 7
V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah bodo plesale mariborske plesalke in plesalec. Duet Žan Roj in Monja Lavrenčič je štartal z lastno plesno šolo imenovano Tovarna plesa. Spoznajte mlado plesno generacijo, ki prisega na sodoben ples. Vanja Kolanovič pleše v Plesni izbi Maribor in je del kolektiva ŠIK, Maša Čuček Bezjak pa Galeriji plesa. Parada plesa, vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!
12:15
TV prodaja
12:30
sezona 1, epizoda 8
Na način late night show bo voditelj Tine Murn gostil po štiri goste, ki bodo poleg zabavnega pogovora sodelovali tudi pri različnih izzivih, kot npr. pantomima, karaoke,….
13:15
TV prodaja
13:30
I: Roy Link;Mike Adler;Sanam Afrashteh;Katharina Nesytowa;Mirka Pigulla... Ja življenju
sezona 2, epizoda 35
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte; Nutricionist se se med rutinskim pregledom zgrudi, dr. Moreau si ne zna razložiti pacientovih simptomov. Dr. Ruhland zdravi očeta samohranilca z migreno in zlomljeno ključnico. Druga sezona serije Mladi zdravniki na preizkušnji je še bolj zanimiva in napeta kot prva! V seriji spremljamo življenje zdravnikov, pa tudi vsakič nove zanimive zdravniške primere. Dr. Niklas je ugleden in briljantnen, a tudi impulziven zdravnik, ki se ne boji soočiti z drugim mnenjem. Ko je prišel na novo delovno mesto, so mu zaupali tudi mentorstvo mladih stažistov, v bolnici pa ima tudi svojo novo ljubezen ... Nekateri mladi zdravniki so zelo predani svojemu delu, nekateri pa so že kar preveč motivirani … A krotenje mladih pomočnikov ni njegova edina težava. Ima namreč nasprotnika - plastičnega kirurga dr. Matteu Moreauja, ki je vodilni na svojem področju in si v kliniki ne želi tekmeca. Dr. Moreau je strah in trepet sodelavcev, pogosto pa tudi bolnikov, čeprav mu nihče ne more očitati, da ni izjemno nadarjen. Dr. Leyloa je travmatologinja in anesteziologinja, ki se trudi pomiriti nasprotnika, kadar si skočita v lase, pa tudi sicer ima za vsakega nasvet in toplo besedo. Na kliniki pa pride tudi do zapletov v vodstvu, saj se direktor odloči za še eno primarijko ... V Niklasovi ekipi stažistov so zanimivi mladi zdravniki. Julia je hči upravnika klinike, kar se ji ne zdi prednost, prej nasprotno! Zaradi očetovega vmešavanja je pred časom celo za nekaj časa pustila svoje delo, vendar je spoznala, da ne more brez tega poklica. Še bolj zagnana je Theresa: za vsako ceno se želi povzpeti po karierni lestvici in je pri tem ne moti, da bi naprej prišla s komolci. Ali preko postelje … Ampak po tem, ko je imela afero z Julijinim očetom, se je menda pokesala in Juliji tudi opravičila, tako da sta (vsaj začasno) zakopali bojno sekiro … Vljuden, marljiv Elias trpi, ker ga ženske ne opazijo. Spoznal je, da si tudi sam želi postavo, kot jo ima lepi Ben, sicer njegov najboljši prijatelj, ki mu na vsak način želi pomagati na ljubezenskem področju. Benu se za ženske ni treba truditi, čeprav ga je Dr. Leyla prizadela, ko je končala njuno romanco, češ da ne vidi prihodnosti zaradi razlike v letih.
14:30
TV prodaja
14:45
sezona 1, epizoda 15
Oddaja, ki predstavlja delo veterinarjev. Oni so Super reševalci, doktorji za živali. Spremljamo tako ambulantne primere kot tudi dogajanje na terenu. V pravi oskrbi bodo tako naši ljubljenčki, domače živali, kot tudi malo večje živali kot so krave, konji in pujsi. Lastniki domačih ljubljenčkov pokažejo, da so navezani na njihove živali in jim ni vseeno za njihovo zdravje, medtem ko na terenu poskušamo rešiti zaplete predvsem na domačih kmetijah.
15:30
I: Kevin McCloud... Čile
sezona 1, epizoda 2
Kevin McCloud's Escape to the Wild; Kevin z družino Pickering z juga Anglije odpotuje v Čile. Kje si želijo zgraditi svojo sanjsko hišo? Na enem najaktivnejših vulkanov v Čilu, Villarrica, ki se dviga nad istoimenskim jezerom in mestecem, 750 km južno od Santiaga. Znan je tudi kot Rucapillán, beseda mapuče, ki pomeni Pilanova hiša. Voditelj Kevin McColoud bo skozi štiri oddaje predstavil ljudi, ki živijo stran od vsakodnevnega vrveža, v osrčju narave, da bi našli svoj mir in srečo.
16:30
I: Hannah James ;McKinley Belcher III;Anna Sophia Robb; R: Roxann Dawson... Mrtva soba
sezona 1, epizoda 5
Mercy Street; Po propadlem poskusu umora in detektivom Allanom Pinkeronom tik za petami se Frank skrije v kleti družine Green. Med tem, ko Silas okreva, mu Frank prereže vrat. Njegovo življenje tako ponovno visi na nitki. Rešita ga Jed in Byron s transfuzijo krvi. Med prebujanjem Silas kot svojega napadalca prepozna Franka, kar spodbudi Emmo, da Franka postavi na cesto. Jedova in Maryjina razvijajoča se romanca močno trpi, ko pride Charlotte Jenkins, ki so jo poslali na pomoč ob izbruhu črnih koz. Mary ugotovi, da Jed zaradi njune romance ni opazil izbruha bolezni, zato se odloči z njim zaključiti. Z Emmino pomočjo Jamesa izpustijo iz zapora. Na vratih bolnišnice se pojavi Caleb, ki trdi, da je Aurelijin mož in oče njenega otroka.
17:30
Izvir zdravja
18:45
sezona 1, epizoda 6
.
19:15
sezona 7, epizoda 1
.
20:00
I: Roy Link;Mike Adler;Sanam Afrashteh;Katharina Nesytowa;Mirka Pigulla... Bo že šlo
sezona 2, epizoda 36
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte; Niklas Ahrend in Ben Ahlbeck skupaj operirata Egona Garowskega. Temu je na nos padel sosedov otrok. Kar naj bi bila rutinska operacije, se spremeni v medicinsko srhljivko. Ko se tajnica Wolfganga Bergerja zgrudi, ji dr. Matteo Moreau takoj priskoči na pomoč. Berger mora sam pripraviti poročilo, a ima pri tem težave z računalniškim programom. Druga sezona serije Mladi zdravniki na preizkušnji je še bolj zanimiva in napeta kot prva! V seriji spremljamo življenje zdravnikov, pa tudi vsakič nove zanimive zdravniške primere. Dr. Niklas je ugleden in briljantnen, a tudi impulziven zdravnik, ki se ne boji soočiti z drugim mnenjem. Ko je prišel na novo delovno mesto, so mu zaupali tudi mentorstvo mladih stažistov, v bolnici pa ima tudi svojo novo ljubezen ... Nekateri mladi zdravniki so zelo predani svojemu delu, nekateri pa so že kar preveč motivirani … A krotenje mladih pomočnikov ni njegova edina težava. Ima namreč nasprotnika - plastičnega kirurga dr. Matteu Moreauja, ki je vodilni na svojem področju in si v kliniki ne želi tekmeca. Dr. Moreau je strah in trepet sodelavcev, pogosto pa tudi bolnikov, čeprav mu nihče ne more očitati, da ni izjemno nadarjen. Dr. Leyloa je travmatologinja in anesteziologinja, ki se trudi pomiriti nasprotnika, kadar si skočita v lase, pa tudi sicer ima za vsakega nasvet in toplo besedo. Na kliniki pa pride tudi do zapletov v vodstvu, saj se direktor odloči za še eno primarijko ... V Niklasovi ekipi stažistov so zanimivi mladi zdravniki. Julia je hči upravnika klinike, kar se ji ne zdi prednost, prej nasprotno! Zaradi očetovega vmešavanja je pred časom celo za nekaj časa pustila svoje delo, vendar je spoznala, da ne more brez tega poklica. Še bolj zagnana je Theresa: za vsako ceno se želi povzpeti po karierni lestvici in je pri tem ne moti, da bi naprej prišla s komolci. Ali preko postelje … Ampak po tem, ko je imela afero z Julijinim očetom, se je menda pokesala in Juliji tudi opravičila, tako da sta (vsaj začasno) zakopali bojno sekiro … Vljuden, marljiv Elias trpi, ker ga ženske ne opazijo. Spoznal je, da si tudi sam želi postavo, kot jo ima lepi Ben, sicer njegov najboljši prijatelj, ki mu na vsak način želi pomagati na ljubezenskem področju. Benu se za ženske ni treba truditi, čeprav ga je Dr. Leyla prizadela, ko je končala njuno romanco, češ da ne vidi prihodnosti zaradi razlike v letih.
21:00
sezona 1, epizoda 14
.
22:30
R: Lea Mederal Gams... sezona 3, epizoda 32
Potep z Leo je popotniška vlogerska oddaja, v kateri voditeljica Lea Mederal Gams, v družbi znanih Slovencev predstavlja zanimive izletniške točke po Sloveniji.
23:00
I: Billy Connolly... sezona 1, epizoda 4
Billy Connolly's Route 66; Billy opravi zadnji del svojega motorističnega potovanja po svetovno znani cesti 66. V Arizoni obišče masiven krater meteorita, preden se odpravi v Veliki kanjon. Spozna kampanjo, ki skuša ohraniti zgodovinsko pot, in v svetišču za neželene eksotične hišne ljubljenčke hrani levja mladiča. Končno razmisli o svoji 3000 milj vožnje, ko konča potovanje v Santa Monici v Kaliforniji.
00:00
sezona 7, epizoda 1
.
00:45
Glasbeni utrip
08:15
TV prodaja
08:30
sezona 7, epizoda 1
.
09:15
TV prodaja
09:30
sezona 1, epizoda 7
.
10:15
TV prodaja
10:30
Vaše zdravje, naša skrb
11:30
TV prodaja
11:45
sezona 5, epizoda 1
.
12:15
sezona 1, epizoda 6
.
12:45
sezona 3, epizoda 1
.
14:00
Izola
sezona 1, epizoda 37
Voditeljica Ingrid Ulaga se je tokrat odpravila v Izolo - živahno mediteransko mesto, znano po prisrčnosti in gostoljubnosti prijaznih prebivalcev. Danes je Izola predvsem turistično središče, a njena duša se še vedno ohranja v ribištvu ter pridelavi vina in olja. Ponedeljkovo oddajo bo začela v Izolani - hiši morja, kjer je mali butični muzej. V pritličju so makete ribiških bark in ladij ter je posvečen Marcelu Blažini (modelar, ki je barke pomanjšal v pravilnih proporcih), del v prvem nadstropju je posvečen predelavi rib (Delamaris - začetki predelave najprej na roko, kasneje stroji), tam pa je razstavljena tudi originalna ribiška barka “pasara”. Dandanes avtentičnih starodobnih plovil skoraj ni več, pomembno ohranjanje te tradicije pa predstavlja ladijsko modelarstvo, spretnost, ki terja raziskovalnega duha, potrpežljivost, natančnost in vztrajnost. V hiši morja vas čaka preko petintrideset razstavljenih ladijskih modelov lesenih jadrnic in drugih plovil, ki so plula ob obalah Jadranskega morja, predvsem Izole, Pirana in Kopra. Med vrhunskimi deli modelarjev, med njimi sta tudi Izolana Marcel Blažina in Mihael Huszer, boste našli tudi ladje svetovnega kova. Tak primer je zagotovo Kolumbova Santa Maria. Po muzeju se je Ingrid odpravila v Hišo Torkla. To je hiša s pestro zgodovino. Zgrajena je bila leta 1862 in na začetku je dišala po oljkah in sveže stisnjenem olju. Bila je namreč torkljarna – stiskalnica olja, nato pa je naredila preobrat v gostinstvo. Najprej so tukaj ponujali klasiko: pršut in testenine, zdaj pa so tam predvsem mojstri za meso in predjedi, pa tudi sicer je njihova ponudba izjemno zanimiva, saj so vse jedi pristne, pestre in barvite. Na krožnikih domujejo sestavine in okusi v kombinacijah, ki zagotavljajo nepozaben užitek, za katerega bi želeli, da se ne bi nikoli končal. Ampak seveda se vse enkrat konča - tudi ponedeljkova oddaja, ki jo je Ingrid zaključila na razgledni točki s katere si je lahko dobro ogledala Izolo in okoliško pokrajino.
14:20
Izola
sezona 1, epizoda 38
Voditeljica Ingrid Ulaga se je tokrat odpravila v Izolo - živahno mediteransko mesto, znano po prisrčnosti in gostoljubnosti prijaznih prebivalcev. Danes je Izola predvsem turistično središče, a njena duša se še vedno ohranja v ribištvu ter pridelavi vina in olja. V drugi oddaji se je voditeljica Ingrid Ulaga najprej odpravila v Arheološki park Simonov zaliv. Tam si lahko ogledate obnovljene zidove stanovanjskega dela rimske vile, ki so bili odkriti med izkopavanji v 20. stoletju. Na severnem delu je položen del rekonstruiranega talnega mozaika iz stanovanjskega dela, na jugu pa hodnik, ki povezuje vilo in pristanišče. V zaledju vile so bili odkriti tudi ostanki vodovoda, ki je kompleks vile oskrboval z vodo. Po ogledu rimskih ostankov pa se je voditeljica odpravila v Manzioli Wine bar, kjer jo je vinarska družina Zaro poučila o primorskih vinih. Družina Zaro je v zapisih omejena že leta 1348. Njihov grb, ki je upodobljen tudi v današnjem znaku Zaro, izraža globoko pripadnost domačemu kraju ter ljubezen do zemlje in vinske trte. Vina Zaro pridelujejo na dvajsetih hektarjih vinogradov na izbranih legah, ki so že v času Beneške republike veljale za vrhunske in najbolj rodovitne na področju Izole. Naslednja točka za Ingrid je izolski Montmartre - torej ulica umetnikov. Več o lokalni kulturi je Ingrid razložil eden najbolj znanih Primorcev Drago Mislej Mef, ki ga poznamo tako po njegovem novinarskem delu (je tudi urednik in novinar tednika Mandrač) kot tudi po besedilih za številne pop uspešnice. Drugo oddajo pa je Ingrid končala v TIC IZola, kjer je izvedela še nekaj več o občini, trajnostnem turizmu, načrtih Izolske občine za prihodnost in drugih zanimivostih glede turizma v tej občini.
14:40
Izola
sezona 1, epizoda 39
Voditeljica Ingrid Ulaga se je tokrat odpravila v Izolo - živahno mediteransko mesto, znano po prisrčnosti in gostoljubnosti prijaznih prebivalcev. Danes je Izola predvsem turistično središče, a njena duša se še vedno ohranja v ribištvu ter pridelavi vina in olja. Med posebnimi doživetji v Izoli je tudi rimska večerja, ki jo prirejajo v arheološkem parku Simonov zaliv. Vse o tem gurmanskem doživetju, med katerim spoznate tudi rimsko kulturo, običaje in zgodovino boste izvedeli na začetku tretje oddaje o Izoli, ki jo je voditeljica Ingrid Ulaga nadaljevala z ogledom Besenghijeve palače. Ta je bila zgrajena v drugi polovici 18. stoletja in je ena najpomembnejših poznobaročnih zgradb v Sloveniji. Palača je bila zgrajena po načrtih Filipa Dongetta, in je pripadal ugledni istrski družini Beseghni. Fasada stavbe je simetrično zgrajena, palača je trinadstropna, v njeni notranjosti pa je dvonadstropna dvorana. Danes je v palači glasbena šola, tam pa je tudi odprta instalacija na temo prepisovanja rokopisov. Instalacija postavi obiskovalce v središče in jim v okviru zgodovine nastajanja, širjenja in preučevanja komedije ter deleža, ki ga ima pri tem Izola, ponuja Dantejevo izkušnjo popotovanja po onostranstvu. Ingrid je nato obiskala turistično kmetijo Medljan, ki je samozadostna kmetija, kjer imajo dva nastanitvena objekta za goste, pa tudi jahalno šolo. Jahanje ponuja izvrstno možnost za ogled naravnih lepot, seveda pa je največje bogastvo Izole morje, zato je svoj obisk v tej občini Ingrid zaključila na Strunjanskem klifu, kjer jo je že čakala barka, da jo je odpeljala na morje.
15:00
sezona 1, epizoda 14
.
16:30
I: Hannah James ;McKinley Belcher III;Anna Sophia Robb; R: Roxann Dawson... Diabolična zarota
sezona 1, epizoda 6
Mercy Street; Jed se želi znebiti Silasa, a temu močno nasprotuje Bryon. Naroči mu, naj sledi medicinskim protokolom in ne povzroča trpljenja bolnikom. Silas pomaga Bryonu, da se znebi kloroforma, ki ga uporabljajo kot anestetik. James Sr. je že vedno v priporu in namerava tam tudi ostati do zavzetja Alexandrije. Jimmy načrtuje potek tihotapljenja, Alice pa se pridruži Vitezom zlatega obroča. Ravno, ko so Jamesa nameravali premestiti v glavni zapor, Jimmy podpiše zavezništvo. Frank pomaga kletne prostore bolnišnice napolniti z razstrelivom, Silas pa s tem postane odveč in ga smatra kot postransko škodo. Aurelia se odloči oditi na sever. Načrte ji prepreči ponovno srečanje s Samuelom, saj je pripeljal njeno mamo in sedemletnega sina.
17:30
Izvir zdravja
18:45
Žan Roj, Monja Lorenčič, Vanja Kolanovič in Maša Čuček Bezjak
sezona 7
V Paradi plesa, še vedno edini oddaji o plesu na slovenskih televizijah bodo plesale mariborske plesalke in plesalec. Duet Žan Roj in Monja Lavrenčič je štartal z lastno plesno šolo imenovano Tovarna plesa. Spoznajte mlado plesno generacijo, ki prisega na sodoben ples. Vanja Kolanovič pleše v Plesni izbi Maribor in je del kolektiva ŠIK, Maša Čuček Bezjak pa Galeriji plesa. Parada plesa, vsako drugo nedeljo zvečer, ker je dan s plesom odličen dan!
19:15
sezona 7, epizoda 1
.
20:00
I: Ilyas Salman, Mariam Buturishvili, Irakli Samushia, Tamer Levent; R: George Ovashvili... Corn Island; Življenje med Gruzijo in Abhazijo vse prej kot lahko. Rodovitni otočki, ki vsako pomlad nastanejo na reki Enguri so zelo pomembni za tamkajšnje prebivalce, saj je prst, ki jo reka prinese s Kavkaza izredno rodovitna. Film nam predstavi življenje starca, ki si na enem izmed otočkov zgradi kolibo in poseje koruzo, družbo pa mu dela vnukinja.
21:55
I: Billy Connolly... sezona 1, epizoda 4
Billy Connolly's Route 66; Billy opravi zadnji del svojega motorističnega potovanja po svetovno znani cesti 66. V Arizoni obišče masiven krater meteorita, preden se odpravi v Veliki kanjon. Spozna kampanjo, ki skuša ohraniti zgodovinsko pot, in v svetišču za neželene eksotične hišne ljubljenčke hrani levja mladiča. Končno razmisli o svoji 3000 milj vožnje, ko konča potovanje v Santa Monici v Kaliforniji.
22:50
I: Kevin McCloud... Čile
sezona 1, epizoda 2
Kevin McCloud's Escape to the Wild; Kevin z družino Pickering z juga Anglije odpotuje v Čile. Kje si želijo zgraditi svojo sanjsko hišo? Na enem najaktivnejših vulkanov v Čilu, Villarrica, ki se dviga nad istoimenskim jezerom in mestecem, 750 km južno od Santiaga. Znan je tudi kot Rucapillán, beseda mapuče, ki pomeni Pilanova hiša. Voditelj Kevin McColoud bo skozi štiri oddaje predstavil ljudi, ki živijo stran od vsakodnevnega vrveža, v osrčju narave, da bi našli svoj mir in srečo.
23:50
sezona 7, epizoda 1
.
00:35
Glasbeni utrip
06:55
sezona 7
Ne zamudite nove sezone oddaje Faktor na TV3, resnica boli, komentarji še bolj, najbolj politično nekorektne oddaje slovenskih televizij z neprekosljivim voditeljem Aljušem Pertinačem. Izvrstni in strokovni stalni komentatorji ter posebni, odmevni gostje. Pronicljive analize, sočni in iskreni komentarji brez dlake na jeziku. Za nas ni tabu tem, mi na glas govorimo o tem, česar si ostali niti misliti ne upajo. Glejte oddajo Faktor v vsak dan in ne pozabite: Ni vseeno, kdo kaj reče.
07:45
TV prodaja
08:00
sezona 1, epizoda 30
The Immortals;.
08:30
Vaše zdravje, naša skrb
09:30
TV prodaja
09:45
sezona 2, epizoda 65
.
10:30
TV prodaja
10:45
sezona 1, epizoda 30
The Immortals;.
11:15
TV prodaja
11:30
sezona 1, epizoda 271
.
12:15
TV prodaja
12:30
I: Roy Link;Mike Adler;Sanam Afrashteh;Katharina Nesytowa;Mirka Pigulla... Bo že šlo
sezona 2, epizoda 36
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte; Niklas Ahrend in Ben Ahlbeck skupaj operirata Egona Garowskega. Temu je na nos padel sosedov otrok. Kar naj bi bila rutinska operacije, se spremeni v medicinsko srhljivko. Ko se tajnica Wolfganga Bergerja zgrudi, ji dr. Matteo Moreau takoj priskoči na pomoč. Berger mora sam pripraviti poročilo, a ima pri tem težave z računalniškim programom. Druga sezona serije Mladi zdravniki na preizkušnji je še bolj zanimiva in napeta kot prva! V seriji spremljamo življenje zdravnikov, pa tudi vsakič nove zanimive zdravniške primere. Dr. Niklas je ugleden in briljantnen, a tudi impulziven zdravnik, ki se ne boji soočiti z drugim mnenjem. Ko je prišel na novo delovno mesto, so mu zaupali tudi mentorstvo mladih stažistov, v bolnici pa ima tudi svojo novo ljubezen ... Nekateri mladi zdravniki so zelo predani svojemu delu, nekateri pa so že kar preveč motivirani … A krotenje mladih pomočnikov ni njegova edina težava. Ima namreč nasprotnika - plastičnega kirurga dr. Matteu Moreauja, ki je vodilni na svojem področju in si v kliniki ne želi tekmeca. Dr. Moreau je strah in trepet sodelavcev, pogosto pa tudi bolnikov, čeprav mu nihče ne more očitati, da ni izjemno nadarjen. Dr. Leyloa je travmatologinja in anesteziologinja, ki se trudi pomiriti nasprotnika, kadar si skočita v lase, pa tudi sicer ima za vsakega nasvet in toplo besedo. Na kliniki pa pride tudi do zapletov v vodstvu, saj se direktor odloči za še eno primarijko ... V Niklasovi ekipi stažistov so zanimivi mladi zdravniki. Julia je hči upravnika klinike, kar se ji ne zdi prednost, prej nasprotno! Zaradi očetovega vmešavanja je pred časom celo za nekaj časa pustila svoje delo, vendar je spoznala, da ne more brez tega poklica. Še bolj zagnana je Theresa: za vsako ceno se želi povzpeti po karierni lestvici in je pri tem ne moti, da bi naprej prišla s komolci. Ali preko postelje … Ampak po tem, ko je imela afero z Julijinim očetom, se je menda pokesala in Juliji tudi opravičila, tako da sta (vsaj začasno) zakopali bojno sekiro … Vljuden, marljiv Elias trpi, ker ga ženske ne opazijo. Spoznal je, da si tudi sam želi postavo, kot jo ima lepi Ben, sicer njegov najboljši prijatelj, ki mu na vsak način želi pomagati na ljubezenskem področju. Benu se za ženske ni treba truditi, čeprav ga je Dr. Leyla prizadela, ko je končala njuno romanco, češ da ne vidi prihodnosti zaradi razlike v letih.
13:30
Izvir zdravja
14:45
TV prodaja
15:00
TV prodaja
15:15
, epizoda 38
Arena Esports;.
15:45
sezona 1, epizoda 8
Na način late night show bo voditelj Tine Murn gostil po štiri goste, ki bodo poleg zabavnega pogovora sodelovali tudi pri različnih izzivih, kot npr. pantomima, karaoke,….
16:30
Vaše zdravje, naša skrb
17:30
Gileadski balzam
sezona 2, epizoda 1
Mercy Street; Po propadlem poskusu umora in detektivom Allanom Pinkeronom tik za petami se Frank skrije v kleti družine Green. Medtem ko Silas okreva, mu Frank prereže vrat. Njegovo življenje tako ponovno visi na nitki. Rešita ga Jed in Byron s transfuzijo krvi. Med prebujanjem Silas kot svojega napadalca prepozna Franka, kar spodbudi Emmo, da Franka postavi na cesto. Jedova in Maryna razvijajoča se romanca močno trpi, ko pride Chartlotte Jenkins, ki so jo poslali na pomoč ob izbruhu črnih koz. Mary ugotovi, da Jed ni opazil, da so izbruhnile črne koze, saj se ves čas ukvarjata drug z drugim, zato ga zapusti. Z Emmino pomočjo Jamesa izpustijo iz zapora. Na vratih bolnišnice se pojavi Caleb, ki trdi, da je Aurelijn mož in oče njenega otroka.
18:30
sezona 2, epizoda 66
.
18:55
Kdor zna, zna, 2021
19:15
sezona 7, epizoda 9
Ne zamudite nove sezone oddaje Faktor na TV3, resnica boli, komentarji še bolj, najbolj politično nekorektne oddaje slovenskih televizij z neprekosljivim voditeljem Aljušem Pertinačem. Izvrstni in strokovni stalni komentatorji ter posebni, odmevni gostje. Pronicljive analize, sočni in iskreni komentarji brez dlake na jeziku. Za nas ni tabu tem, mi na glas govorimo o tem, česar si ostali niti misliti ne upajo. Glejte oddajo Faktor v vsak dan in ne pozabite: Ni vseeno, kdo kaj reče.
20:00
I: Roy Link;Mike Adler;Sanam Afrashteh;Katharina Nesytowa;Mirka Pigulla... Priznaj resnico
sezona 2, epizoda 37
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte; Duhovnika Thomasa Schirmerja odpeljejo na urgenco, saj se je med pripravami na mašo zgrudil. Dr. Niklas izve, da je vzrok v pacientovi epilepsiji. Poleg tega ima duhovnik zapleten zlom ledvenega vretenca. Medtem na kliniko prispe Sonja Riemann, ki se predstavi kot Thomasova tajnica, a kmalu postane jasno, da ju z duhovnikom povezuje več kot le poslovno sodelovanje. Thomas kljub zdravilom doživi še en napad, s čemer se tveganje za trajno ohromelost znatno poveča. Druga sezona serije Mladi zdravniki na preizkušnji je še bolj zanimiva in napeta kot prva! V seriji spremljamo življenje zdravnikov, pa tudi vsakič nove zanimive zdravniške primere. Dr. Niklas je ugleden in briljantnen, a tudi impulziven zdravnik, ki se ne boji soočiti z drugim mnenjem. Ko je prišel na novo delovno mesto, so mu zaupali tudi mentorstvo mladih stažistov, v bolnici pa ima tudi svojo novo ljubezen ... Nekateri mladi zdravniki so zelo predani svojemu delu, nekateri pa so že kar preveč motivirani … A krotenje mladih pomočnikov ni njegova edina težava. Ima namreč nasprotnika - plastičnega kirurga dr. Matteu Moreauja, ki je vodilni na svojem področju in si v kliniki ne želi tekmeca. Dr. Moreau je strah in trepet sodelavcev, pogosto pa tudi bolnikov, čeprav mu nihče ne more očitati, da ni izjemno nadarjen. Dr. Leyloa je travmatologinja in anesteziologinja, ki se trudi pomiriti nasprotnika, kadar si skočita v lase, pa tudi sicer ima za vsakega nasvet in toplo besedo. Na kliniki pa pride tudi do zapletov v vodstvu, saj se direktor odloči za še eno primarijko ... V Niklasovi ekipi stažistov so zanimivi mladi zdravniki. Julia je hči upravnika klinike, kar se ji ne zdi prednost, prej nasprotno! Zaradi očetovega vmešavanja je pred časom celo za nekaj časa pustila svoje delo, vendar je spoznala, da ne more brez tega poklica. Še bolj zagnana je Theresa: za vsako ceno se želi povzpeti po karierni lestvici in je pri tem ne moti, da bi naprej prišla s komolci. Ali preko postelje … Ampak po tem, ko je imela afero z Julijinim očetom, se je menda pokesala in Juliji tudi opravičila, tako da sta (vsaj začasno) zakopali bojno sekiro … Vljuden, marljiv Elias trpi, ker ga ženske ne opazijo. Spoznal je, da si tudi sam želi postavo, kot jo ima lepi Ben, sicer njegov najboljši prijatelj, ki mu na vsak način želi pomagati na ljubezenskem področju. Benu se za ženske ni treba truditi, čeprav ga je Dr. Leyla prizadela, ko je končala njuno romanco, češ da ne vidi prihodnosti zaradi razlike v letih.
21:00
sezona 1, epizoda 40
Nova avtorska oddaja nas bo popeljala po Sloveniji! S prikupno voditeljico Ingrid Ulaga do gledalci v zabavnem popotniškem raziskovalnem kvizu odkrivali slovenske kraje, spoznavali naravne znamenitosti in zanimivosti, krajevno zgodovino, kulturno in etnološko dediščino, turistično ponudbo, legende in mite, zanimive sogovornike, hkrati pa boste reševali uganke, povezane s konkretnim krajem … V vsaki oddaji bodo gledalci z voditeljico iskali ključ z uganko, ki bo vsak teden pripeljal do nagradnega gesla. Voditeljico Ingrid Ulaga gledalci TV3 že dobro poznajo. Lani je vodila oddajo Moja pesem, tvoj glas, v kateri so znani slovenski pevci in pevke peli priredbe svojih kolegov, več sezon pa je vodila oddajo Odtenki slavnih, v kateri je razkrivala podrobnosti iz življenja zvezdnikov. Ingrid je z novim izzivom več kot zadovoljna: “Nova oddaja je popolnoma nov izziv zame. Ne samo, da oblačila niso več studijska (oblečena sem v stilu Indiana Jones), tudi tematika je popolnoma druga - meni bolj pisana na kožo. Ravno zato, ker sem tako strastna raziskovalka sveta okoli sebe, je to kot nalašč zame. Najbolj uživam ob pogovoru z domačini, ki mi predstavijo določeno postojanko, povedo kaj o življenju na lokaciji v sedanjosti in preteklosti, ter me navdušijo s svojo prijaznostjo in narečji. Prav tako, ne vem točno, kaj me določen dan čaka, kar je svojevrstni izziv. V vsaki občini spoznam kar nekaj novih ljudi in prav vsak izmed njih je edinstven. Čisto sem navdušena, saj sem v oddaji lahko jaz jaz, točno takšna kot sem. Izkazujem lahko svojo ljubezen do narave, živali in zgodovine. Pogovor z domačini obiskanih krajev je veliko bolj prijeten in me bolj zanima kot pa informacije o življenju slavnih, saj v tem ne vidim nobene dodane vrednosti zase. Na splošno niti na Instagramu ne sledim skoraj nobenim influencerjem ali slavnim, razen tistim, ki me navdihujejo.”.
21:20
sezona 1, epizoda 1
L10k Holiday Home; Lastništvo nepremičnine v tujini ni namenjeno le bogatim. Skozi različne oddaje vam bo voditeljica Julia Bradbury pokazala in dokazala, da se lahko ustvari sanjsko počitniško hišo tudi z majhnimi proračuni. V Veliki Britaniji v povprečju na leto porabijo 5 tisoč funtov za družinske počitnice. Kaj pa, če bi lahko kupili nepremičnino za 10 tisoč funtov? Julia Bradbury raziskuje fenomen počitniških hiš za »le« 10 tisoč funtov. Sama se tudi loti lastnega projekta - nakupa in prenove počitniške hiše na Portugalskem. Prijatelj in oblikovalec, Max McMurdo, ji pomaga pri zastavljenem izzivu. Ideje in navdih za svoj projekt Julia črpa od iznajdljivih lastnikov nepremičnin, da bi z izjemno majhnim proračunom dosegla pametne in okusne zasnove ter ustvarila vrhunske počitniške oaze. Toda ali bo vse skupaj dovolj za uresničitev sanj?
22:00
I: Gordon Ramsay... Indija - 2. del
sezona 1, epizoda 2
Gordon's Great Escape; Gordon ima okus za pustolovščino in se odpravi po uhojeni poti v nepregledno severovzhodno Indijo, kjer so najbolj varovane kulinarične skrivnosti države. Potopil se je v življenje lokalnega plemena, ki ljubi meso v Nagalandu, nekoč bolj znanega po lovu na glavo kot njihovi kariji. Potem se odpravi v Assam, preden končno ustanovi trgovino med uličnimi stojnicami s hrano v Kalkuti.
23:00
Moč usode z Gordano
00:15
sezona 7, epizoda 9
Ne zamudite nove sezone oddaje Faktor na TV3, resnica boli, komentarji še bolj, najbolj politično nekorektne oddaje slovenskih televizij z neprekosljivim voditeljem Aljušem Pertinačem. Izvrstni in strokovni stalni komentatorji ter posebni, odmevni gostje. Pronicljive analize, sočni in iskreni komentarji brez dlake na jeziku. Za nas ni tabu tem, mi na glas govorimo o tem, česar si ostali niti misliti ne upajo. Glejte oddajo Faktor v vsak dan in ne pozabite: Ni vseeno, kdo kaj reče.
01:00
Glasbeni utrip