Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:55
OTO čira čara
, epizoda 15
Slovenija

.

07:00
Leo & Tig I.
sezona 1, epizoda 8
Rusija

Naši prijatelji Leo, Tig in Mila si ob jasi, kjer rastejo slastne maline, uredijo čudovito trdnjavo. Maline pa bi jedle tudi kune in ker jih sedaj ne morejo, na pomoč pokličejo medvedjega orjaka Bilzija, ki našo druščino spodi. Nihče pa ne računa na veverička Mihca in njegove čebelje prijatelje.

07:10
Masha and the Bear II.
sezona 2, epizoda 17
Rusija

Maša se napravi v super junakinjo in hoče vsakogar v gozdu pred čim rešiti, vendar naleti le na posmeh. Le kdo potrebuje njeno pomoč?! Nato pa se medvedu zatakne noga v železniške tire in grozi mu, da ga bo povozil vlak. Na pomoč mu priskoči njegova mala prijateljica Maša in dokaže, da je res prava super junakinja.

07:15
Wissper II.
sezona 2, epizoda 4
Anglija

Ste že slišali za Wissper? Malo, prikupno deklico, ki lahko govori z živalmi? S to čarobno lastnostjo se je že rodila in zaradi tega je ljubče povezana z vsemi bitji. Ko zašepeta čarobno besedo: Psssst!, se pojavi povsod tam, kjer se kakšna žival znajde v težavah in potrebuje njeno pomoč. Wissper je zelo prijazna, razen seveda takrat, ko se živali obnašajo zelo grdo in potrebujejo nekoga, da jih spravi v red.

07:25
Kindi Kids I.
sezona 1, epizoda 8
Avstralija

Kindi Kids v svojo družbo v vrtcu dobijo novo malčico. Mavrična Kate je zelo poskočna deklica in nikoli ji ne zmanjka energije. S tem pošteno pomeša ustaljeno rutino deklic. A malčice spoznajo, da jih prav raznolikost njihovih karakterjev in razpoloženj poveže v pravo pisano mavrico.

07:30
Whee Wheels I.
sezona 1, epizoda 17
Ptičja mati s svojim zarodom gnezdi na Joonovem dvorišču. Med iskanjem hrane pa se zaplete v vrvice od žaluzij in Rayevi gasilci jo s pomočjo Joona in Mine uspešno rešijo. Zlobneži pa hočejo nevarne vrvice in ptičje gnezdo uporabiti za obračun z otrokoma. Ptičja mati se sedaj počuti ogroženo in nažene vse reševalce, le Amby uspe pomiriti ptico. Le zakaj Amby.
07:40
Robocar Poli Fire Safety I.
sezona 1, epizoda 4
ZDA

Mami, Peter in Lučka kuhajo jagodno marmelado. Kuža Bučko poje ves kruh, zato morajo v trgovino po novega. Šele tam ugotovijo, da je mama pozabila ugasniti štedilnik. Marmelada se bo zažgala! Kaj marmelada, cela hiša! In kdo bo rešil Bučka?..

07:50
Robocar Poli Traffic Safety I.
sezona 1, epizoda 8
J. Koreja

Robocar Poli: Varno v prometu otroke izobražuje glede prometne varnosti na cestah. Vsaka epizoda je sestavljena iz treh preprostih delov, ki otrokom pomagajo razumeti prometno varnost. Ko se zgodi nezgoda, Poli reši otroke in jih poduči o varnosti v prometu. Otroci se bodo naučili varnostnih pravil, kot so varno izstopanje iz avtobusa, branje prometnih znakov, varnega prečkanja ceste, kolesarjenja, hoje po pločniku in še vrsto stvari, s katerimi se srečujejo vsak dan.

07:55
Henrietta I.
sezona 1, epizoda 4
Nemčija

Kravica Liska obožuje regrat in jabolka, a kaj, ko ji požrešna kozica vse poje pred nosom. Naj se še tako trudi skriti svoje priljubljene kotičke rastišč za hišo, ji je kozica ves čas za petami, zato ne more pred njo skriti ničesar. Mala navihanka izvoha celo njene najbolj skrite zaloge. A nič hudega, kmetica že peče slastne piškote.

08:00
Dinocity I.
sezona 1, epizoda 8
Rusija

Rokec najde zemljevid s križci in prepričan je, da gre za čisto pravi zemljevid zaklada, s tremi čisto pravimi gusarskimi križci na njem. A kateri križec je pravi? Pod katerim se skriva zaklad? Očitno bo treba izkopati tri luknje.

08:05
Kid-E-Cats III.
sezona 3, epizoda 6
Rusija

Mucke se z mami odpravijo na ogled starodavnega mesta, kar se sliši zelo razburljivo. Ko pa so tam, Čoko z velikim zanimanjem posluša turistično vodičko, Lučka in Roli pa se kmalu začneta dolgočasiti, zato raje brskata po telefonu.

08:10
Monsikids I.
sezona 1, epizoda 8
Rusija

Kaj se zgodi, če si preveč len, da bi s prijatelji igral nogomet in bi namesto tega raje cel dan drnjohal? Pristaneš v Puščavi lenobe, seveda! In prav to Blaž izkusi na lastni koži. Le kako se znebiti lenobe.

08:20
Meteoheroes I.
, epizoda 8
Italija

Šesterica otrok nekega dne odkrije, da lahko s svojo supermočjo prikličejo atmosferske pojave, s katerimi lahko posežejo v naravo. Svoje supermoči se morajo sedaj naučiti upravljati, da jih bodo uspešno uporabljali za reševanje številnih težav na Zemlji, povezanih s podnebnimi in okoljskimi spremembami. Današnji otroci so kreatorji reševanja globalnih težav v prihodnosti, povezanih z vse bolj naseljenim in onesnaženim planetom, s spoštovanjem narave in poznavanjem njene dinamike.

08:25
5KA I.
sezona 1, epizoda 20
Slovenija

Zvemo, kako opišemo osebo in kako opisati samega sebe.

08:29
Lepši svet I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Zima je. Rok sedi v sobi z odprtim oknom, radiator pa je vroč in odprt na najvišjo jakost. Ko pa se pokvari peč, Roka naenkrat zelo zebe. K sreči Nik hitro zapre okno in otrokoma razloži, kako se ogrevajo hiše in zakaj pozimi odpiramo okna le za zračenje. Tina in Rok se naučita, da tudi toplota ni samoumevna.

08:30
5KA II.
sezona 2, epizoda 11
Slovenija

Spoznamo modele geometrijskih teles (kocka, kvader, krogla, stožec, valj) in geometrijskih likov (trikotnik, kvadrat, pravokotnik, krog), rdeč in moder obroč, klanec.

08:35
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Danes bomo zvedeli kaj več o goskah. Te domače živali prepoznamo po oranžnem kljunu, dolgem vratu in kratkih nogah. Imajo ostre zobke in to v kar dveh vrstah. Koliko je stara goska, ugotovimo po njenih nogah, saj imajo mlajše gosi bolj rumeno barvo nog, starejše pa rdečo.

08:40
5KA III.
sezona 3, epizoda 55
Slovenija

Razlika med poklicem in hobijem (konjičkom). Ali je lahko poklic tudi naš hobi.

08:45
Vsevedi I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Kaj boš pa ti, ko boš velik/a? Kaj si želiš biti po poklicu? Danes bomo končno izvedeli, zakaj se moramo toliko učiti vsa dolga šolska leta. Naši vsevedi bodo pojasnili, kdo je šef, kako izgledajo sestanki ter zakaj babice in dedki ne hodijo več v službo.

08:49
5KA V.
sezona 5, epizoda 46
Slovenija

Voda je eden od ključnih dejavnikov na našem planetu, brez katerih si življenja ne moremo zamisliti.

08:50
5KA VII.
sezona 7, epizoda 163
Slovenija

Grško-perzijske vojne so potekale med grškimi polisi in Perzijo. Po 15-ih letih bojevanja so Grki premagali Perzijo.

08:55
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca: Fashion Friends I.
sezona 1, epizoda 3
Italija

Predavanja se začnejo, Maggie in Bianco že čaka prva skupna domača naloga. Narisati morata skico obleke, ki bo natančna, izvirna in elegantna. Ker ima vsaka svoj okus, jima to predstavlja velik problem. Maggie pa stric Max zaupa še eno nalogo. Ustanoviti mora bend, ki bo v živo nastopal v njegovem lokalu. Težave nastanejo, ko mora najti pevca. Začnejo se avdicije..

09:25
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca: Fashion Friends I.
sezona 1, epizoda 4
Italija

Profesor Ferrari študentom naloži domačo nalogo. V parih morajo posneti popolno modno fotografijo. Za nameček pa Maggie še vedno obupano išče člane glasbene skupine, ki bi v živo zaigrala na razprodanem koncertu v Mlečni cesti. Bianco skuša prepričati, naj se pridruži skupini, toda ta ima pomisleke zaradi svojega strogega očeta, ki ni niti malo navdušen nad hčerinim petjem.

10:00
I: Emanuela Rei, Giorgia Boni, Sergio Ruggeri, Luca Murphy, Federica Corti... Maggie & Bianca: Fashion Friends I.
sezona 1, epizoda 5
Italija

Bend se zbere, Bianca zapoje. Drugo jutro pa se zbudi z moralnim mačkom. Zlaže se, da jo je Maggie prisilila v petje in doseže, da jo kaznujejo. Modno akademijo medtem obišče slavna pop pevka in stilistka Debby Granada, ki išče primerno skico za popolno obleko, ki bi jo oblekla na dan uresničitve svojih sanj. Le komu jo bo uspelo prepričati s svojim dizajnom.

10:30
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 122
ZDA

Na dan poroke Armando zaman čaka pred oltarjem na svojo zaročenko. Ko jo le najde, mu Marcela pove, da se ne želi poročiti z njim, zato mu vrne zaročni prstan. Armandu ne preostane drugega, kot da gostom sporoči, da poroka odpade. Dekleta hočejo Betty čim prej spraviti na letališče, da se ne bi premislila. A na letališče hiti tudi Armando, pri tem pa doživi nesrečo. Fabio pristane v zaporu, od koder na pomoč pokliče Huga......IMDb ocena: 7.8/10

11:25
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 123
ZDA

Pred nami je zadnji del nadaljevanke o dobrosrčni Betty, ki je vedno vsakemu pripravljena priskočiti na pomoč. Ko Joaquin vidi Bettyjin odziv ob Armandovi nesreči, mu postane jasno, kakšna čustva goji Betty. Ali se bo boril za njeno ljubezen ali jo bo prepustil Armandu? Kako bosta končala Patricia in Nicolas? Kdo bo pristal pred oltarjem in zakorakal na skupno življenjsko pot......IMDb ocena: 7.8/10

12:20
Vaše zdravje, naša skrb
12:40
Preverjeno
Slovenija

Kdo so jezni mladi moški, ki ne najdejo partnerke in zato živijo v nenamernem celibatu? Za to krivijo izključno ženske in so lahko tudi nasilni. Kamničani se pritožujejo zaradi skupine ljudi, ki se kopajo v ledeni vodi izvira Kamniške Bistrice, po drugi strani pa se s priljubljene Velike planine zlivajo fekalije v njihove izvire vode. Posneli so cevi, iz katerih gredo odpadne vode, fekalije, neposredno do brega Kamniške Bistrice. Kako bodo novi PCT pogoji vplivali na obisk gora.

13:40
I: Jack Wagner, Merritt Patterson, Josie Bissett, Andrew W. Walker, Emily Tennant; R: Peter DeLuise... Wedding March 4: Something Old, Something New
Kanada,ZDA

Willow Lake Inn, romantični hotel Micka in Olivie, je priljubljeno letovišče za mladoporočence. Njun težko pričakovani oddih je nenadoma prekinjen, ko nevesta naslednje predvidene poroke pride tja prezgodaj – in to z vse daljšim seznamom zahtevanih sprememb in posebnih organizacijskih želja. K zmedi prispeva tudi nepričakovani obisk Olivijine hčere in njenega fanta, ki prinašata veselo novico: poročila se bosta.

15:25
Vaše zdravje, naša skrb
15:40
I: Elizabeth Banks, James Marsden, Gillian Jacobs, Sarah Wright; R: Steven Brill... Walk of Shame
ZDA

Za Meghan Miles je zelo težak dan. Potem ko je televizijska voditeljica iz Los Angelesa najprej ostala samska, nato pa še brez sanjske službe, si privošči zanjo neobičajen žurerski večer in se zbudi v postelji z neznancem. Na svojem odzivniku sliši, da je služba vseeno na voljo, če se bo med naslednjim nastopom izkazala, zato takoj odide. Oblečena v izzivalno rumeno obleko, brez telefona, denarja in avta se znajde v neznanem delu mesta in pred vrsto nezgod. Zatava med preprodajalce mamil in prostitutke, za petami pa so ji policisti, jezen taksist in nadležen smrkavec.

17:25
Extreme Makeover: Home Edition VIII.
sezona 8, epizoda 8
ZDA,Nizozemska

V priljubljeni oddaji spremljamo zgodbe družin, ki so se iz različnih razlogov znašle v stiski in potrebujejo prenovo doma. V vsaki epizodi ekipa oblikovalcev, ki jih vodi energični in vedno nasmejani Ty Pennington, preseneti družino z novico, da bo njihova hiša dobila povsem novo podobo. V tednu dni, ko srečna družina uživa na počitnicah, oblikovalci, gradbeni mojstri in na stotine prostovoljcev zgradijo dom, ki odseva želje in potrebe članov družine. Ekipi bodo pomagali tudi številni gostje iz sveta slavnih, kot so Shaquille O'Neal, Katy Perry, Kylie Minogue, John Legend, Mariah Carey in mnogi drugi.

18:30
COVID-19
Slovenija

Svetovno znani režiser Mitja Okorn subtilno odstira osebne, pretresljive zgodbe posameznikov, ki so preboleli covid-19 in še vedno čutijo posledice dolgotrajne bolezni. Čustvene izpovedi, ki bi bile lahko tudi naše, nikogar ne pustijo ravnodušnega, vsak pa jih doživlja po svoje. V dokumentarcu spregovorijo prebolevniki, njihovi najbližji in zdravstveno osebje, ki je skrbelo za njih.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Slovenija ima talent VIII.
sezona 8, epizoda 1
Slovenija

Oddaja Slovenija ima talent se vrača v velikem slogu in že prva avdicija prinaša pošteno dozo težko pričakovane zabave. Branko Čakarmiš bo stopil na oder in s pomočjo čarobnega umetnika nasmejal celotno dvorano. Marjetka in Ana bosta spremenili usodo talentom, ki se jim na odru ponesreči, Lado pa bo ostal brez svojega žirantskega sedeža, saj bo njegovo mesto prevzela skoraj stoletna gospa Fani. Največja presenečenja pa prinašata voditelja Peter Poles in Sašo Stare. Eni od pevk bosta izpolnila dolgoletno željo, saj bo sredi odra spoznala svojega glasbenega idola. Najbolj pa se ju bo dotaknilo mlado dekle z ganljivo življenjsko zgodbo in osupljivim talentom ..

21:50
I: Blake Lively, Oscar Jaenada, Sedona Legge, Brett Cullen; R: Jaume Collet-Serra... Shallows
ZDA

Napeta zgodba o drzni deskarki Nancy, ki se poda v boj z valovi na osamljeni plaži. Na žalost si je sinjemodro plitvino za svoje lovišče izbral velikanski beli morski pes, ki mu Nancy komaj uide na bližnjo čer. Ranjena in obupana najprej čaka na pomoč, toda ko vidi, da se približuje plima, mora zbrati pogum in skovati načrt, kako bo ušla na varno ter premagala zloveščo nevarnost iz globin.

23:30
I: Visar Vishka, Asli Bayram, Senad Bašić, Bojan Emeršič, Jasna Diklić; R: Marko Naberšnik... Šanghaj
Slovenija

Spremljamo zgodbo štirih generacij, ki jo v prvi osebi pripoveduje Lutvija Belmondo Mirga, romski kralj, ki se odloči ustvariti lastno vas, katero poimenuje Šanghaj. S pomočjo miličnika in z blagoslovom lokalnih oblasti njegovo naselje hitro raste. Ko pa se prične razpad Jugoslavije, se Belmondo zaplete v preprodajo orožja, kar pa ga oddalji od družine in ogrozi njegove sanje. Film je posnet v izvirnem romskem jeziku.

01:50
Pavza!
, epizoda 13
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 27
Slovenija

.

07:01
Robocar Poli I. + II.
sezona 1, epizoda 3
J. Koreja

Gospod Gradbinec in ekipa popravljajo počeno vodovodno cev. Brunerja prosijo, naj jim pomaga paziti na novo skopano luknjo, zalito z betonom. A Bruner popolnoma nič ne pazi in pade v moker beton, ki pa se hitro strjuje. Le kdo mu bo pomagal? Kdo drug kot Robocar Poli.

07:15
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 1
TURKEY

V ospredju zgodbe sta Cenk in Azra. Cenk prihaja iz premožne in slavne družine v Istanbulu. Ker so ga izpisali iz fakultete, se odloči vrniti v domače mesto in najti svojo pot. Med odhodom domov pa mu pot prekriža simpatična Azra, ki se iz študija kuharstva v ZDA prav tako vrača v rodni kraj. Na letališču pomotoma zamenjata kovčke in tu se začne njuna zgodba šele dobro zapletati. Vprašanje pa je, ali se bosta njuna tako različna svetova uspela združiti in kljubovati vsem nasprotnikom.

08:05
Vaše zdravje, naša skrb
08:20
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 2
TURKEY

Babica pride po Cenka v hotel, da bi ga odpeljala domov. Cenk ji prizna, da ni diplomiral, ker so ga vrgli s fakultete. Cenk babici tudi pove, da ne želi življenja, ki ga je načrtovala zanj, in da si bo ustvaril svojega. Azra na dogovorjeno mesto pride s Cenkovim kovčkom, Cenk pa njenega ne prinese, ker je po prepiru z babico naglo zapustil hišo. Azra zato Cenku noče izročiti njegovega kovčka.

09:30
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 69
TURKEY

Zuleyha pregleduje knjige, kdo je delal v hiši leta 1947 in sprašuje Saniye, če koga pozna. Slišala je za oskrbnika Huseyina, ki je bil tam pred Gaffurjevim očetom. Demir Umit čez vikend povabi v Antalijo, Zuleyhi pa se zlaže, da gre v Ankaro na ministrstvo. Zuleyha in Sevda gresta za vikend v Istanbul, da bi našli Huseyinovo ženo Esmo. Ko jo najdeta, jima pove zgodbo o ženski s sinom.

10:35
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 70
TURKEY

Demir je odločen, da bo Zuleyho prosil za ločitev in si ustvaril novo življenje z Umit. Skupaj preživljata romantičen vikend, njegovi pa so prepričani, da je na poslovni poti. Zuleyha in Sevda skušata odkriti razlog, zakaj bi Adnan na cesto postavil žensko, ki je trdila, da je mati njegovega nezakonskega otroka. Mujgan ne razume, zakaj ji Fikret ne more obljubiti sreče.

11:45
Bachelor XVII.
sezona 17, epizoda 3
ZDA

Romantika, rivalstvo in mogoče celo ljubezen! Tokrat bo med privlačnimi tekmovalkami skušal najti ljubezen simpatični in uspešni podjetnik Sean Lowe, ki se je v eni od preteklih sezon potegoval za srce Sanjske ženske. Sean bo dekleta odpeljal na romantične in avanturistične zmenke, kjer jih bo skušal bolje spoznati. Se bodo vsa dekleta upala plavati v ledenem jezeru? Finalistki bo sanjski moški odpeljal na Tajsko, kjer bo razkril, katera mu je ukradla srce.

12:45
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Tjaša Železnik, Aljaž Jovanovič, Nina Ivanič, Jernej Kuntner... Usodno vino II.
sezona 2, epizoda 31
Slovenija

Maja se je odločila povedati Ivanu resnico o Ines. Martin se želi vrniti domov iz Konga. Nina hoče vedeti, kdo je oče Evinega otroka - Peter ali Robi? Ko Martin izve za Ninino poroko z Andréjem, se odloči, da ji bo izpovedal svojo ljubezen in jo prosil, naj še enkrat razmisli o svoji odločitvi. Se bo uspel še pravočasno vrniti domov......IMDb ocena: 4.3/10

13:45
Tv prodaja
14:05
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 20
Slovenija

Majdi je žal, da sta z Diano pobegnili. Ogovorita ju moška srednjih let. Matthias prizna Roziki, da ga je Anja zapustila. Anja, Luka, Špela in Janko se strinjajo, da mora Majda vsem razkriti resnico. Aljoša se potoži Bernardi zaradi neutemeljenih obtožb. Luka odslovi Jerco, Maks pa Veroniko zaprosi za roko. Majda pove Janku, kaj se je zgodilo z avtom.

15:15
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 15
Slovenija

Dvobojevalca se pridno pripravljata na dvoboj. Kljub temu, da je teden že pri kraju, tegobam glave družine še ni videti konca. To bi moral biti steber na posestvu in opora družini, zato se pojavljajo vprašanja, čemu to ni bilo tako. Očitki kar padajo in razčiščevanje se nadaljuje tudi v areni. Ali bo to prispevalo k izboljšanju odnosov? Za preobrat z izborom nove glave družine pa poskrbi izpadli dvobojevalec.

16:15
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 71
TURKEY

Cela Cukurova je na nogah, saj je Zuleyha še vedno pogrešana. Ko Fekeliju povedo, da sumijo človeka, ki izsiljuje Demirja, Fekeli začne mrzlično iskati Fikreta. Slednji prisega, da ničesar ne ve o tem, kje bi lahko bila Zuleyha. Zbrani ugotovijo tudi, da Demir ni v Ankari na sestanku. Demir med preživljanjem romantičnega vikenda z Umit seveda ne ve, kaj se dogaja doma.

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 71
TURKEY

Cela Cukurova je na nogah, saj je Zuleyha še vedno pogrešana. Ko Fekeliju povedo, da sumijo človeka, ki izsiljuje Demirja, Fekeli začne mrzlično iskati Fikreta. Slednji prisega, da ničesar ne ve o tem, kje bi lahko bila Zuleyha. Zbrani ugotovijo tudi, da Demir ni v Ankari na sestanku. Demir med preživljanjem romantičnega vikenda z Umit seveda ne ve, kaj se dogaja doma.

17:45
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 72
TURKEY

Mujgan Fikretu pove, da sta od zdaj dalje samo tujca, ki živita pod isto streho. Zuleyho končno najdejo v gozdu, kjer se je ujela v past. Zuleyha Demirju končno izpove svojo ljubezen do njega, Umit pa ne more skriti jeze, ker ju vidi srečna.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 21
Slovenija

Dogajanje je postavljeno v leto 1985. Diana je več kot očitno zaljubljena v Borisa. Maks ne pokliče Jožefe, ki zvesto čaka pri telefonu. Ljubomir načrtuje Dianino možitev v Srbijo, čeprav se ona temu upira. Srbska družina je užaljena zaradi odkritega spogledovanja Diane in Borisa. Diana se Janku zaupa glede morebitne nosečnosti, Janko pa se stepe z Borisom.

21:00
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 16
Slovenija

Jutro zaznamuje nestrpno pričakovanje pisma izpadlega tekmovalca in njegove izbire nove glave družine. Strici iz ozadja nekomu dodelijo uganko in le-ta je odločen, da bo uganka razrešena. Že tako pestro dogajanje začini še Nadin obisk. Gospodarica se odloči, da svojim kmetom in kmeticam zaupa do sedaj najtežjo nalogo. Zakaj se Gino po posestvu sprehaja nag in komu večer prinese nepričakovan obrat.

22:05
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:45
I: Luka Marčetič, Lara Vouk, Niko Zagode, Živa Selan... V dvoje I.
sezona 1, epizoda 5
Slovenija

Nika povabi Majo, da se ji pridruži na rekreaciji. Bolj kot tek pa ju zaposluje debatiranje o njunih razmerjih ter o Aleševih in Sandijevih navadah in razvadah. Moški samski večer skupaj uživata tudi Aleš in Sandi, ki pa nit razvijata okoli svojih deklet. Ali jima lahko zaupata ali pa kdaj plane na dan potreba po kontroliranju......IMDb ocena: 8.1/10

23:05
I: Luka Marčetič, Lara Vouk, Niko Zagode, Živa Selan... V dvoje I.
sezona 1, epizoda 6
Slovenija

Četverica se skupaj odpravi v hribe. Njihov podvig je Toško Čelo, Aleš pa gre poleg samo zato, ker mu Maja kupi celotno opremo. Sicer mu je njihov podvig dokaj naporen, zato hitro obupa in Nika mu nesebično priskoči na pomoč. Sandi in Maja odideta naprej in Sandi Majo preseneti s svojo poetičnostjo, oba pa preseneti poljub.

23:20
I: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Marisa Ramirez... Blue Bloods IX.
sezona 9, epizoda 5
ZDA

Danny in Baezova preiskujeta poskus umora znanega zdravnika za plodnost navidez brezhibnega slovesa. Eddie priskoči na pomoč Reaganovim, ko se Dannyjev sin Sean znajde v težavah in jim pomaga razčistiti družinske zadeve. Potem ko Anthony na zmenku postane žrtev tatvine, mu Erin pomaga zadostiti pravici, Frank pa obišče starega prijatelja.

00:10
I: Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Ennis Esmer... Blindspot V.
sezona 5, epizoda 1
ZDA

V peti in obenem zadnji sezoni se bodo junaki serije podali na najnevarnejšo misijo doslej. Po eksploziji na Islandiji, ki je niso preživeli vsi člani ekipe, so Jane in ostali na begu. Zdaj že nekdanji člani FBI se spustijo v bitko s časom, da bi si oprali ime in dokončno zaustavili Madeline Burke. V prvi epizodi Jane prejme nenavadno sporočilo od neznanega zaveznika. Ekipa mora rešiti Richa, ki je ujet na skrivni Ciini lokaciji, pri čemer pa bodo potrebovali pomoč starega nasprotnika Shoja Akhtarja.

01:05
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

01:50
Pavza!
, epizoda 68
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 28
Slovenija

.

07:01
Robocar Poli I. + II.
sezona 1, epizoda 4
J. Koreja

V mestu Metla se izgubi mucka. Najde jo Čisti, zato ga zadolžijo, da mucka ostane v njegovem varstvu, dokler ne najdejo njenega lastnika. A Čisti se tako močno naveže na mucko, da je noče vrniti Mariji, ko se izkaže, da je mucka njena. K sreči na pomoč priskoči Robocar Poli ekipa.

07:15
Luna Petunia I.
sezona 1, epizoda 10
ZDA

Luna Petunia je majhna deklica, ki s pomočjo svojih čarobnih igračk lahko vstopi v sanjsko deželo Fantazijo, v kateri se nauči, kako nemogoče spreminjati v mogoče. Čarobna Fantazija je priložnost za nove pustolovščine, nova prijateljstva in nova znanja. Če zares verjameš vase, si sposoben narediti osupljive stvari.

07:40
Vaše zdravje, naša skrb
07:55
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 3
TURKEY

V restavraciji Azrinega očeta Kemala pride do eksplozije, v kateri Kemal nesrečno umre. Sumru izve, da je bil Kemal življenjsko zavarovan in da ji bo zavarovalnica izplačala visoko vsoto, takoj ko bo imela potrdilo o dedovanju. Za Azro in njenega avtističnega brata Merta se ne meni kaj dosti, zato Azri noče povedati glede zavarovalnine, prosi jo samo za podpis, da bo vse pravne zadeve urejala sama.

08:45
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 4
TURKEY

Sumru nažene Azro in Merta k Mesutu, staremu prijatelju njunega očeta. Azri prenočišče ponudi tudi Gonul, a ker ji noče biti v breme, z bratom odideta k Mesutu. Zvečer se sestane s Cenkom, da si izmenjata kovčka. Ko se vrne domov, vidi, da je Mesut udaril Merta, zato takoj odideta in Azra pokliče Gonul, vendar je ne dobi. Kot da to ni dovolj, jo nato še oropajo in Azra je povsem obupana. Cenk se vrne domov.

09:50
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 71
TURKEY

Cela Cukurova je na nogah, saj je Zuleyha še vedno pogrešana. Ko Fekeliju povedo, da sumijo človeka, ki izsiljuje Demirja, Fekeli začne mrzlično iskati Fikreta. Slednji prisega, da ničesar ne ve o tem, kje bi lahko bila Zuleyha. Zbrani ugotovijo tudi, da Demir ni v Ankari na sestanku. Demir med preživljanjem romantičnega vikenda z Umit seveda ne ve, kaj se dogaja doma.

10:55
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 72
TURKEY

Mujgan Fikretu pove, da sta od zdaj dalje samo tujca, ki živita pod isto streho. Zuleyho končno najdejo v gozdu, kjer se je ujela v past. Zuleyha Demirju končno izpove svojo ljubezen do njega, Umit pa ne more skriti jeze, ker ju vidi srečna.

12:05
Bachelor XVII.
sezona 17, epizoda 4
ZDA

Romantika, rivalstvo in mogoče celo ljubezen! Tokrat bo med privlačnimi tekmovalkami skušal najti ljubezen simpatični in uspešni podjetnik Sean Lowe, ki se je v eni od preteklih sezon potegoval za srce Sanjske ženske. Sean bo dekleta odpeljal na romantične in avanturistične zmenke, kjer jih bo skušal bolje spoznati. Se bodo vsa dekleta upala plavati v ledenem jezeru? Finalistki bo sanjski moški odpeljal na Tajsko, kjer bo razkril, katera mu je ukradla srce.

12:55
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Tjaša Železnik, Aljaž Jovanovič, Nina Ivanič, Jernej Kuntner... Usodno vino II.
sezona 2, epizoda 32
Slovenija

Ivan je pretresen zaradi resnice o Ines. Ujame jo v situaciji, ko ji pomaga, da se znebi Tiborja. Stane verjame, da mu Gérard lahko pomaga odkriti pravega agenta - Vinárja. Martin se s Kofijem vrača v Slovenijo in upa, da bo še pravočasno našel Nino......IMDb ocena: 4.3/10

13:50
TV prodaja
14:05
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 21
Slovenija

Dogajanje je postavljeno v leto 1985. Diana je več kot očitno zaljubljena v Borisa. Maks ne pokliče Jožefe, ki zvesto čaka pri telefonu. Ljubomir načrtuje Dianino možitev v Srbijo, čeprav se ona temu upira. Srbska družina je užaljena zaradi odkritega spogledovanja Diane in Borisa. Diana se Janku zaupa glede morebitne nosečnosti, Janko pa se stepe z Borisom.

15:10
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 16
Slovenija

Jutro zaznamuje nestrpno pričakovanje pisma izpadlega tekmovalca in njegove izbire nove glave družine. Strici iz ozadja nekomu dodelijo uganko in le-ta je odločen, da bo uganka razrešena. Že tako pestro dogajanje začini še Nadin obisk. Gospodarica se odloči, da svojim kmetom in kmeticam zaupa do sedaj najtežjo nalogo. Zakaj se Gino po posestvu sprehaja nag in komu večer prinese nepričakovan obrat.

16:10
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 73
TURKEY

Zuleyha Demirju prizna, da ga ljubi. Vsa Cukurova se sprašuje, kdo po mestu lepi plakate in skuša očrniti spomin na Adnana Yamana. Umit Mujgan prizna, da je zaljubljena v Demirja. Zuleyhi se vrne spomin in dojame, da je Fikret Adnanov sin, a se odloči, da Demirju tega ne bo povedala, saj je že tako besen zaradi plakatov.

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:40
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 74
TURKEY

Gulten izve, da je Gaffur zastavil njeno polje, zato se sooči z njim. Sliši ju Saniye, ki Gaffurja nažene. Fikret za nekaj dni odide. Mujgan ga kasneje vidi v mestu in mu sledi do njegovega stanovanja. Fekeli obišče Lutfiye v Bursi in ji pove, kaj se dogaja s Fikretom. Najdejo zapuščen Zuleyhin avto, Zuleyha pa Demirju natvezi zgodbo, kaj naj bi se zgodilo z avtom.

18:45
Moja Slovenija
, epizoda 14
Slovenija

Moja Slovenija je oddaja, v kateri predstavljajo znane in nekoliko manj znane turistične destinacije naše dežele. Skupaj z oddajo bomo odkrivali skrite kotičke, ki se jih splača obiskati, in doživetja, ki jih nikakor ne gre izpustiti. Poleg tega bomo spoznali tudi lokalno in regionalno kulinariko, tradicionalne dobrote, ki jih pripravljajo tako najboljši kuharski mojstri in mojstrice kot izkušene domače kuharice in kuharji.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 22
Slovenija

Diana sanja o življenju z Jankom. Janko se veseli nove televizije, Majda pa je zadržana. Razočarana Rozika razmišlja o prodaji hiše. Luka očetu predstavi svojo poslovno idejo. Luka mu obelodani tudi, da Majda še vedno manipulira z njim. Vanesa pretreseno poroča Špeli o srečanju z Aljošo. Diana pove Janku, da je vedno obžalovala svojo odločitev.

21:00
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 17
Slovenija

Glava družine skuša držati vajeti v svojih rokah. Čeprav želi družino na vse pretege spraviti pod isto streho, je trud videti zaman. Nekomu včerajšnja najdba daje veliko prednost pri glasovanju, zato si kar malce oddahne. Vprašanje pa je, kdaj bo skriti as prišel na plano. Ob izboru prvega dvobojevalca poleg kamenja padajo tudi težke besede. Več kot jasno je, da so odnosi med družinskimi člani zelo zapleteni.

22:00
Preverjeno
Slovenija

“Samo če imaš denar, imaš lahko lepe in zdrave zobe,” tako vsaj pravijo tisti, ki že mesece čakajo na pregled pri osebnem zobozdravniku. Dolge čakalne vrste, doplačila za storitve, … Ali sploh še imamo javno zobozdravstvo? “Zadnje moči sem zbral le zato, ker nisem želel, da me pokoplje oče,” tako pripoveduje športnik in športni menedžer, ki mu je življenje zaradi hude oblike covid bolezni več dni viselo na nitki. Kdo je goljuf, ki je s sladkimi besedami in obljubami prevaral že več žensk, da so mu dajale denar in mu kupovale stvari? Kako okreva fotograf Miro Majcen, ki je čudežno preživel strmoglavljenje letala.

23:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

23:40
I: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Marisa Ramirez... Blue Bloods IX.
sezona 9, epizoda 6
ZDA

Eddie in njena nova partnerka Maya si prideta navzkriž z Jamiejem, ko neuspešno posredujeta pri sporu v trgovini. Kmalu pa se izkaže, da lastnik trgovine ni govoril resnice. Danny in Baezova preiskujeta smrt bruca na zabavi študentske bratovščine. Podrobnejša preiskava pokaže, da ni šlo za nedolžno smrt. Franku grozi tožba, ko narednik oddelek obtoži obratne diskriminacije.

00:35
I: Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Ennis Esmer... Blindspot V.
sezona 5, epizoda 2
ZDA

Jane in ekipa se tokrat obrnejo na Pattersoninega očeta, da bi se vtihotapili na pomembno konferenco na Finskem. Tam se nameravajo srečati z direktorjem FBI Weitzem in ga prositi za pomoč, ker potrebujejo Mastersov mobilni telefon, ki ga je Rich skril na sedežu FBI v New Yorku. Weller in Pattersonova pod odrom najdeta bombo, ki jo morata onesposobiti.

01:30
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:00
Pavza!
, epizoda 15
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.