Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 3
05:25
Hollywood On Set (917); magazin; Francija... Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov z ekskluzivnimi posnetki zgodb. Vsak del oddaje predstavi tri filmske celovečerce, ki prihajajo na velika platna, ter igralce in filmske ustvarjalce, ki so zaslužni zanje.
06:00
I: George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Andy Garcia, Don Cheadle; R: Steven Soderbergh... Ocean's Thirteen; kriminalka, komedija; ZDA... Danny Ocean (George Clooney) in preostala ekipa imajo lahko samo en razlog, da se lotijo zelo tveganega ropa igralnice – zaščititi morajo enega svojih članov. Da jim bo uspelo pobrati ves denar, bodo potrebovali več kot le srečo. Neusmiljeni lastnik igralnice Willy Bank (Al Pacino) ni niti pomislil na to, da sreča ni njegovi strani, ko je naletel na Reubena Tishkoffa (Elliott Gould), prijatelja in mentorja Dannyja Oceana, in ga v kritičnem stanju spravil v bolnišnico. Bank se je uštel. Morda mu je uspelo načeti prvotno ekipo Oceanovih enajst, vendar preostali še vztrajajo in – smola pa taka – imajo povod, da ga porazijo v noči, ki bi morala biti zanj najbolj zmagovita: med velikim odprtjem njegove nove igralnice, ki jo je poimenoval zelo ustrezno – Bank. Načrt je dvoslojen.
08:05
Hollywood On Set (918); magazin; Francija... Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov z ekskluzivnimi posnetki zgodb. Vsak del oddaje predstavi tri filmske celovečerce, ki prihajajo na velika platna, ter igralce in filmske ustvarjalce, ki so zaslužni zanje.
08:35
I: Elijah Wood, Ian McKellen, Sean Astin, Viggo Mortensen, Liv Tyler; R: Peter Jackson... Lord Of The Rings: The Return Of The King; domišljijski, pustolovski; NEW ZEALAND... Zadnji del Tolkienove trilogije je bil nagrajen z enajstimi oskarji. Poleg napete zgodbe nas čakajo novi liki, nove bitke, novi epski vrhunci, idilična pokrajina in osupljivi posebni učinki. Popotovanje bratovščine gre počasi h koncu. Vsi se pripravljajo na zgodovinsko bitko proti Sauronu, ki namerava napasti in uničiti človeško kraljestvo Gondor. Nekoč veliko kraljestvo počasi izginja, zato obupno potrebuje novega kralja. Prihodnost Srednjega sveta je tako odvisna zlasti od Aragorna, ki je dedič gondorskega kraljestva. Vendar Aragorna razjeda dilema glede svojega porekla, ki se mu je do sedaj predvsem zaradi napačnih odločitev svojih prednikov odpovedoval. Medtem se Frodo in Samo s prstanom prebijata skozi sovražnikovo ozemlje, kamor ju vodi Golum.
11:55
Last Week Tonight With John Oliver; pogovorna oddaja, komedija; ZDA... John Oliver je ena najduhovitejših televizijskih osebnosti zadnjega časa; že leta 2013 je požel pohvale kritikov in navdušenje občinstva kot gost oddaje The Daily Show voditelja Jona Stewarta. Na program HBO se vrača s svojo polurno pogovorno oddajo, v kateri že v osmi sezoni z značilno pronicljivostjo razgrinja številne sodobne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.
12:25
Pretty Little Liars: The Perfectionists; drama, kriminalka; ZDA... Mestece Beacon Heights se zdi idealen kraj za življenje; ima vse, od vrhunskega kolidža do prizadevnih prebivalcev – vendar v resnici nič ni tako, kakor se zdi. Okolje, ki od ljudi zahteva, da se ženejo do skrajnih meja doseganja ciljev, jih nazadnje privede do točke zloma: nekdo se spozabi in zagreši umor. Medtem ko krajani sodelujejo, da bi razrešili zločin, postane jasno, da ima vsak perfekcionist svojo skrivnost – pa tudi izdelan alibi.
13:10
Friends; komedija; ZDA... Joey je živčen, ker njegova vloga v televizijski seriji zahteva, da je njegov lik čez glavo zaljubljen v žensko, in vlogo vadi skupaj z Rachel. Ta pozneje opazuje domači posnetek čustvenega prizora in tisto noč ima presenetljive sanje o Joeyju. Medtem Chandler nepovratno rezervira podeželsko letovišče v Vermontu, da bi presenetil Monico. Vendar je ta zaposlena s službo, zato Ross pospremi Chandlerja v romantično skrivališče. Monica se domisli taktnega načina, kako bi Phoebe prosila, naj preneha s svojo čudaško folk glasbo pred njeno restavracijo.
13:35
Friends; komedija; ZDA... Ross je vznemirjen, ko spozna kolegico profesorico paleontologije Charlie Wheeler (Aisha Tyler), ki je tudi izjemna lepotica. Ko jo odpelje na strešno zabavo, da bi spoznala zvezde Joeyjeve televizijske serije Dnevi našega življenja, pa je prestrašen nad njenim zvezdniških seznamom nekdanjih fantov. Rachel in pijana Monica se na zabavi trapasto vedeta in preganjata čedne igralce. Chandler se udeleži vznemirjajoče ženske monodrame.
13:55
Friends; komedija; ZDA... Ross je obupan, saj briljantna in čedna profesorica Charlie (Aisha Tyler), ki ima običajno raje paleontologe, namesto tega zdaj hodi s plehkim Joeyjem. Kljub temu bi rad pomagal obupanemu Joeyju pretvarjati se, kako je inteligenten, da bi tako navdušil Charlie, vendar je rezultat precej mešan. Med živčnim obiskom na kliniki za plodnost se Chandler in Monica znajdeta v še večjem nelagodju, ko se nepričakovano pojavi Chandlerjeva nekdanja punca Janice (Maggie Wheeler). Rachel se prepira s Phoebe zaradi korporativne verige toplic, ki jih Phoebe prezira.
14:20
Friends; komedija; ZDA... Monica in Chandler sta razočarana nad novico, da po naravni poti ne bosta mogla spočeti otroka, in zdaj razmišljata o svojih možnostih. Chandler na večerjo domov pripelje čednega in nič hudega slutečega sodelavca Zacka (John Stamos), Monica in Chandler pa ga v zadregi zaslišujeta kot morebitnega darovalca sperme. Med nakupovanjem s Phoebe ji Rachel zaupa, da jo je nepričakovano pritegnil Joey. Na žalost pa to sliši Joeyjeva trenutna punca Charlie (Aisha Tyler). Phoebe po dolgem času spet sreča svojega nekdanjega fanta Davida (Hank Azaria).
14:45
Friends; komedija; ZDA... Ross je navdušen, da bo imel govor na konvenciji paleontologov na Barbadosu, in za vse svoje prijatelje priskrbi brezplačne vstopnice. Na otoku je Joey presenečen, kako oboževalci pozdravljajo Rossa namesto njega, vendar v svojo tolažbo in Rossovo jezo on vsaj hodi s čedno paleontologinjo Charlie (Aisha Tyler). Po tem, ko se je nedavno razšla z Mikom (Paul Rudd), Phoebe na otok pripelje svojega nekdanjega fanta Davida (Hank Azaria).
15:35
Friends; komedija; ZDA... Prijatelji so še vedno na Barbadosu, kjer je imel Ross govor, in ukvarjajo se z mnogimi dilemami. Ross je poljubil kolegico Charlie Wheeler (Aisha Tyler), čeprav ta uradno še vedno hodi z Joeyjem. Tudi Joey in Rachel sta se poljubila, vendar ju zdaj muči, kako to povedati Rossu. Phoebejin nekdanji fant Mike (Paul Rudd) ji je sledil na otok in jo prosil z roko, klub temu, da ima zdaj drugega fanta. Monica je zaradi vlage dobila nenavadno bujne lase. Chandlerjeva težava je ta, da se komaj premaguje, da se ne bi norčeval iz svoje žene.
16:05
Friends; komedija; ZDA... Rachel, Joey in Charlie se udeležijo nelagodne večerje v Rossovem stanovanju in skrbi jih njegova nerazsodnost, saj se Ross nenavadno strastno predaja vinu, pesmi in smehu. Medtem Chandler stori nekaj nedopustnega, ko z Monico obiščeta par, ki je posvojil čednega dečka. Nekdanja nadomestna mati Phoebe je deležna obiska svojega brata Franka mlajšega (Giovanni Ribisi), ki je na robu obupa, ker ne more več prenašati svojih nenavadno nadarjenih trojčkov.
16:25
Friends; komedija; ZDA... Elegantni Joey je samozavesten kot vedno, ko se pripravlja, da se bo prvič ljubil z Rachel. A kmalu postane nenavadno neroden in tudi Rachel je nenadoma skrajno nelagodno. Sprašujeta se, kako sta Chandler in Monica iz nekdanjih prijateljev tako zlahka postala ljubimca. Medtem je na obisku Monicina in Chandlerjeva zoprna prijateljica Amanda (Jennifer Coolidge), ki poskrbi za razdor med dekleti. Ross gre v lepotni salon za porjavitev, vendar mu spodleti pri upoštevanju preprostih navodil.
16:50
Friends; komedija; ZDA... Za prvi Emmin rojstni dan Rachel prepriča Monico in Chandlerja, naj odložita težko pričakovani izlet v Vermont in ostaneta na zabavi. Težave se začnejo, ko otrok zaspi in prispe spotakljiva torta za odrasle. Medtem skuša Ross pomagati Rachel, zato pusti Joeyja, da bi pazil na prijatelje, zaklenjene v stanovanje, dokler ne bi prispela prava torta.
17:10
Friends; komedija; ZDA... Rachel se zdi, da je njena zoprna in vase zaverovana mlajša sestra Amy (Christina Applegate) končno pred pomembno značajsko spremembo. Da bi ji pomagala postati bolj odgovorna oseba, Rachel presliši odločno Rossovo nasprotovanje in dovoli Amy, da pazi na Emmo. Kmalu obžaluje svojo nepremišljenost. Phoebe pomotoma pokvari Mikovo presenečenje ob obletnici zanjo. Monica in Chandler sta še bolj zaskrbljena, ko skuša Joey z razkošnimi besedami napisati priporočilno pismo agenciji za posvojitve v njunem imenu.
17:45
City On A Hill; drama, kriminalka; ZDA... Glede na vpletenost bratov Campbell v obračun na ozemlju Copelandov se Jackie sooči z Grace, ki ne more več prikrivati zločinskih dejavnosti svojega sina. Prisiljena je v grozljiv kompromis. Decourcy, ki ne more pozabiti na izid pogajanj, v katerih ni mogel sodelovati, najde uteho pri moči Siobhan. Ta ohrani trezno glavo tudi potem, ko udari tragedija. Jenny vztraja pri pomoči Maeve ne glede na to, ali bi to pomenilo zoperstavljati se Jackieju.
18:40
I: Don Cheadle, Andrew Rannells, Paul Scheer, Regina Hall, Casey Wilson; R: Payman Benz... Black Monday; komedija; ZDA... Mo in Dawn sta v precepu, kar zadeva glasbeno prihodnost Nomi. Keith, Tiff in Corkie združijo moči, da bi z namenom omejevanja škode izdelali oglas za Pfaffashions. Blair dobi sobo za paniko, kjer si lahko da duška.
19:10
All American; drama, šport; ZDA... Spencer, Olivia, Jordan in Simone sklenejo za nekaj dni oditi iz mesta in obiskati Simonino teto Amaro na univerzi za temnopolte v Atlanti, kjer dela kot profesorica novinarstva. Skupina uživa v vzdušju študentskega življenja, medtem ko Simone in Olivia razmišljata še o nečem drugem. Simone se ima lepo in naleti na bejzbolskega zvezdnika po imenu Damon, ki ima poseben razlog za bivanje v študentskem naselju. Amara preučuje pomembno zgodbo o svojem kolidžu in pri tem tvega lasten ugled ter priljubljenost.
20:00
Warrior; akcijski, drama; ZDA... 1. del: San Francisco leta 1878. Ah Sahm je kitajski priseljenec, ki do potankosti obvlada borilne veščine. Posrednik Chao ga v kitajski četrti predstavi tamkajšnji najbolj neusmiljeni tolpi Hop Wei. Potem ko je navdušil Young Juna, sina vodje očeta Juna, Ah Sahma ožigosajo in odpeljejo v krajevni bordel. Tam se spoprijatelji z Ah Toy, vplivno kurtizano z mnogimi poznanstvi. Ah Sahm pozneje išče žensko, ki je pred dvema letoma zapustila Kitajsko, in pot mu prekrižata Mai Ling ter Li Yong, pripadnika nasprotne tolpe Long Zii, ki skuša preprečiti opijsko vojno s tolpo Hop Wei. Vendar pa si Walter Buckley, pomočnik župana San Francisca, želi prav to in dejavno spodbuja vojno......IMDb ocena: 8.2/10
21:00
Warrior; akcijski, drama; ZDA... 2. del: Young Jun je s pomočjo Ah Sahma in svojega pribočnika Bola pri tolpi Hop Wei prestregel ladijsko pošiljko opija v pristanišču in odloči se poslati opozorilo tolpi Long Zii. Medtem Big Bill in Lee preiskujeta grozljiv primer umora v ulici pri irski točilnici The Banshee. Penny Blake, mlada žena župana San Francisca, se med obiskom pomola s svojim kitajskim služabnikom Jacobom znajde v škripcih. Ah Sahm plača visoko ceno za to, da skuša biti junak. Long Zii uredi zmešnjavo in se pripravi na še več prelivanja krvi......IMDb ocena: 8.2/10
21:40
Warrior; akcijski, drama; ZDA... 3. del: Leary pritiska na Byrona Mercerja, Pennyjinega očeta ter poštenega industrialca, da bi najel njegove može za delo pri novi mestni žičnici, kljub dejstvu, da župan Blake pogodbeno še ni pooblastil Mercerja. Z obtožbo napada in morda še česa hujšega je Ah Sahm deležen hladnega sprejema s strani tolpe Hop Wei, njegova usoda pa je v rokah nepričakovanega zavezništva. Buckley prepričuje Mai Ling, da bi pomagala zanetiti vojno s tolpo Hop Wei......IMDb ocena: 8.2/10
22:30
Warrior; akcijski, drama; ZDA... 4. del: Big Bill je v težavah zaradi prekomernega igranja na srečo, vendar odkrije morebitno rešitev, potem ko se zgodi racija v skrivališču opija. Penny razkrije okoliščine, ki so jo gnale v poroko z županom Blakom, ta pa je odločen pokazati svojim volivcem, da ne bo prenašal rumene nevarnosti v čudovitem San Franciscu. Po srečanju z voditelji tolpe Fung Hai Mai Ling ponudi Ah Sahmu izhod iz vse večje in čedalje bolj krvave vojne med tolpami......IMDb ocena: 8.2/10
23:15
Warrior; akcijski, drama; ZDA... 5. del: Med prevozom dragocenega tovora s kočijami skozi Sierro Nevado sta Ah Sahm in Young Jun prisiljena preživeti noč s tremi neznanci v mejnem prenočišču sredi ničesar. Obvoz se izkaže za nevarnega, ko se tam pojavi razvpiti izobčenec Harlan French s svojimi pajdaši, ki se ženejo za dobičkom......IMDb ocena: 8.2/10
00:00
Warrior; akcijski, drama; ZDA... 6. del: Napetost med tolpama Hop Wei in Long Zii se stopnjuje po poskusu umora med razkošno parado v kitajski četrti. Big Bill sklene odplačati dolg Jacku Damonu in medtem naj bi Lee pazil na Lucy ter otroke. Župan Blake in Buckley dobita naročilo s strani Roberta Crestwooda, senatorja in ambicioznega politika, ki meri na Belo hišo......IMDb ocena: 8.2/10
00:45
Warrior; akcijski, drama; ZDA... 7. del: Ah Sahm se mora odločiti, ko Bolo pošlje po očeta Juna, da bi izsledil in ujel vodjo tolpe Long Zii ter Mai Ling. Ah Toy od zvodnika najame posebno dekle in se loti poslovnega partnerja za nepremičninski posel. Pred Penny je nelagodna dilema, da bi rešila svoj dom. Leeja dohiti lastna preteklost......IMDb ocena: 8.2/10
01:30
Warrior; akcijski, drama; ZDA... 8. del: Po pokolu na ulicah kitajske četrti tolpi Hop Wei in Long Zii razmišljata o novem načinu prekinitve sovražnosti. Ah Toy in njen nepremičninski partner Leonard Patterson naletita na razpotje v svojem poskusu, da bi prišla do dragocenega zemljišča. Potem ko je Learyjevim irskim delavcem obljubil službo, Mercer privije Crestwooda na prireditvi za zbiranje denarja, medtem ko se Penny trudi držati jezik za zobmi. Mai Ling opozori svojega brata na bitko, v kateri morda ne bo zmagal......IMDb ocena: 8.2/10
02:15
Warrior; akcijski, drama; ZDA... 9. del: Kitajska četrt se zbere, da bi bila priča poslednjemu boju med tolpama Hop Wei in Long Zii. Buckley sklene blefirati, da bi Mercer znižal svojo ceno. Ah Sahm se spominja svojih korenin bojevnika, ko ga Ah Toy opomni na nevarnosti, ki ga čakajo. Bill in Lee zaslišujeta Wang Chaa glede niza nedavnih ubojev z mečem v San Franciscu......IMDb ocena: 8.2/10
03:00
Warrior; akcijski, drama; ZDA... 10. del: Zaključek sezone. Ah Sahm zavrne svoj bojevniški izvor in se umakne v podzemlje kitajskega delavskega razreda. Krivec Big Bill budno pazi na Leeja v bolnišnici. Policija se grobo loteva pripadnikov tolp kot povračilo za njihovo nasilje. Zing in Fung Hai pa pokažeta zobe, da bi prisilila Mai Ling v spoštovanje njenih partnerskih obveznosti. Ponižan s strani od Buckleyja se Leary odloči vzeti stvari v svoje roke v Mercerjevi tovarni. Da bi Ah Sahma zvabil iz skrivališča, Chao razkrije strašljivo zgodbo o osebnih preizkušnjah. Ah Toy nameni ne prav starodavno sporočilo Ah Sahmu: V vsakem kaosu se skriva tudi priložnost......IMDb ocena: 8.2/10
04:00
I: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas; R: Roar Uthaug... Tomb Raider (2018); akcijski, pustolovski; VB... Laro Croft (Alicio Vikander) spoznamo kot mlado žensko, ki kot dostavljavka na kolesu kraljuje ulicam vzhodnega Londona. Stara je 21 let, zanemarja študij in se brani, da bi prevzela podjetje svojega očeta, ki je pred sedmimi leti izginil brez vsakršne sledi. Vendar Lara noče verjeti, da je mrtev, prav nasprotno – ko ves svet izhaja iz dejstva, da ekscentričnega pustolovca lorda Richarda Crofta (Dominic West) ni več med živimi, se Lara odpravi po njegovih zadnjih sledeh, da bi ga našla. Tudi če njen oče tega nikoli ne bi dovolil. Lara se tako s pomočjo mladega kapitana Lu Rena (Daniel Wu) odpravi na zadnji kraj, kjer so videli njenega očeta: skrivnostni grobnici sredi ničesar, na otoku nekje pred japonsko obalo. Kmalu po tem ugotovi, da ni edina, ki išče Richarda Crofta.
06:00
I: Eva Green, Zélie Boulant-Lemesle, Matt Dillon, Aleksey Fateev, Lars Eidinger; R: Alice Winocour... Proxima; drama; Francija... Priznana znanstvenica in astronavtka Sarah Loreau (Eva Green) je dosegla vrhunec svoje kariere, ko so jo izbrali za eno izmed udeleženk enoletne odprave na mednarodno vesoljsko postajo. Ko začne z napornim telesnim in umskim urjenjem, se sooča z resničnostjo tega, kar pomeni uresničenje sanj zanjo kot mater in za njeno sedemletno hčer Stello, od katere se bo morala za eno leto ločiti. Ko se bliža izstrelitev, se srečuje še z drugimi izzivi v mednarodni posadki pod vodstvom izkušenega ameriškega astronavta (Matt Dillon), Sarahina predanost svojemu delu in obveznostim matere pa se znajde na težki preizkušnji......IMDb ocena: 6.4/10
07:45
I: Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter; R: Gary Ross... Ocean's 8; kriminalka, komedija; ZDA... Pet let, osem mesecev in 12 dni je Debbie Ocean (Sandra Bullock) v zaporu kovala načrt za največji in najbolj drzen rop svoje kariere. Dobro se zaveda, kaj bo potrebovala – ekipo najboljših na svojem področju, ki se bo začela pri bivši partnerici v kriminalnih dejanjih Lou (Cate Blanchett). Skupaj bosta rekrutirali skupino pravih specialistk: draguljarko Amito (Mindy Kaling), ulično prevarantko Constance (Awkwafina), izkušeno preprodajalko Tammy (Sarah Paulson), hekerko Nine Ball (Rihanna) in modno oblikovalko Rose Weil (Helena Bonham Carter). Tarča je 150 milijonov dolarjev vredna diamantna ogrlica, ki bo na najbolj prestižnem dogodku leta krasila vrat svetovno znane filmske igralke Daphne Kluger (Anne Hathaway).
09:35
I: Michael B. Jordan, Jamie Foxx, Brie Larson, Rob Morgan, Tim Blake Nelson; R: Destin Daniel Cretton... Just Mercy; drama, kriminalka; ZDA... Čustveno intenzivna in navdihujoča resnična zgodba spremlja mladega odvetnika Bryana Stevensona (Michael B. Jordan) in njegov dolgoletni pravni boj za pravico. Potem ko je diplomiral na Harvardu, bi lahko izbral katerokoli obetavno in dobičkonosno službo, vendar je odšel v Alabamo in se posvetil obrambi po krivem obtoženih s pomočjo lokalne odvetnice Eve Ansley (Brie Larson). Eden njegovih prvih in najbolj kontroverznih sodnih primerov je Walter McMillian (Jamie Foxx), ki so ga leta 1987 obsodili na smrt zaradi zloglasnega umora 18-letnega dekleta, čeprav je bilo obilo dokazov, ki so pričali o njegovi nedolžnosti, in dejstvu, da je bil tedaj edini očividec zločinec, ki je imel več kot dovolj razlogov za laganje.
11:50
I: Jessica Lord, Hannah Dodd, Eubha Akilade, Castle Rock, Christy O'Donnell; R: Matt Bloom... Find Me In Paris; družinski; Francija... 1. del: Zgodba se nadaljuje tam, kjer se je v negotovosti zaključila prejšnja sezona, Lena in druščina pa obtičijo v letu 1983. Henrija je izbrisal Časovni urad.
12:15
I: Jessica Lord, Hannah Dodd, Eubha Akilade, Castle Rock, Christy O'Donnell; R: Matt Bloom... Find Me In Paris; družinski; Francija... 2. del: V današnjem času in z izbrisanim spominom na časovna potovanja morata Lena in njena druščina opraviti letne šolske izpite, čeprav ne vesta niti za svojo prihodnost niti za preteklost.
12:40
I: Jessica Lord, Hannah Dodd, Eubha Akilade, Castle Rock, Christy O'Donnell; R: Matt Bloom... Find Me In Paris; družinski; Francija... 3. del: Zdaj ko ni Maxa, se Lena prestraši, ker nima plesnega partnerja, vendar se zdi, da je njenih težav konec, ko spozna Nica.
13:05
Legacies; drama, domišljijski; ZDA... 7. del: Potem ko Salvatorejeva šola naleti na finančne težave, Lizzie predlaga, da bi organizirali dobrodelno prireditev za zbiranje sredstev. Medtem ko skuša Alaric urediti zadeve v banki, naroči Kalebu nadzor nad dogodki v šoli. Cleo pomaga Hope soočiti se s svojimi čustvi, medtem ko M.G. prosi za pomoč Alysso. Ko se v šoli prikaže škrat, je morda prav to tisto, kar jim bo pomagalo preobrniti kolo sreče.
13:45
Legacies; drama, domišljijski; ZDA... 8. del: M.G. se znajde v sporu s super moštvom, potem ko se razkrije neka njegova nenavadna odločitev. Hope se loti tveganega načrta, ne glede na morebitne posledice. Kaleb, Cleo in Alaric združijo moči, ko se vnovič prikaže še ena pošast.
14:30
I: Alicia Vikander, Dominic West, Walton Goggins, Daniel Wu, Kristin Scott Thomas; R: Roar Uthaug... Tomb Raider (2018); akcijski, pustolovski; VB... Laro Croft (Alicio Vikander) spoznamo kot mlado žensko, ki kot dostavljavka na kolesu kraljuje ulicam vzhodnega Londona. Stara je 21 let, zanemarja študij in se brani, da bi prevzela podjetje svojega očeta, ki je pred sedmimi leti izginil brez vsakršne sledi. Vendar Lara noče verjeti, da je mrtev, prav nasprotno – ko ves svet izhaja iz dejstva, da ekscentričnega pustolovca lorda Richarda Crofta (Dominic West) ni več med živimi, se Lara odpravi po njegovih zadnjih sledeh, da bi ga našla. Tudi če njen oče tega nikoli ne bi dovolil. Lara se tako s pomočjo mladega kapitana Lu Rena (Daniel Wu) odpravi na zadnji kraj, kjer so videli njenega očeta: skrivnostni grobnici sredi ničesar, na otoku nekje pred japonsko obalo. Kmalu po tem ugotovi, da ni edina, ki išče Richarda Crofta.
16:25
The Good Fight; drama, politični; ZDA... Začetek pete sezone. Časovni preblisk v leto 2020 razkrije, kako je moštvo pisarne Reddick, Boseman & Lockhart doživljalo najpomembnejše dogodke leta.
17:15
Billions; drama; ZDA... Dobitnika emmyja in zlatega globusa Paul Giamatti ter Damian Lewis sta soigralca v zapleteni drami, ki v že četrti sezoni spremlja politiko moči v svetu newyorških visokih financ. Premeteni državni pravobranilec Chuck Rhoades (Giamatti) in briljantni, častihlepni tajkun investicijskih skladov Bobby 'Axe' Axelrod (Lewis) se spopadata v nevarno eksplozivni igri na vse ali nič, v kateri uporabita vso svojo iznajdljivost, vpliv in politične zveze, da bi prekosila drug drugega. Brezčasna in provokativna sodobna serija, v kateri so stave vredne milijarde.
18:15
I: Kate Winslet, Julianne Nicholson, Jean Smart, Angourie Rice, Evan Peters; R: Craig Zobel... Mare Of Easttown; drama, kriminalka; ZDA... 5. del Med prisilno terapijo Mare zaupa svojo družinsko preteklost z duševnimi boleznimi. Lori skuša priti do dna izbruhu sinovega besa v šoli, Mare pa se pozneje sestane z napol upokojenim ovaduhom, ki naj bi ji pomagal najti morebitne povezave z njenimi tremi detektivskimi primeri......IMDb ocena: 8.6/10
19:15
The Handmaid's Tale; drama, znanstvena fantastika; ZDA... June razmišlja o tem, ali obstaja možnost svobode......IMDb ocena: 8.4/10
20:00
I: Oscar Isaac, Jessica Chastain, Nicole Beharie, Corey Stoll, Tovah Feldshuh; R: Hagai Levi... Scenes From A Marriage; drama; ZDA... Moderna priredba klasične filmske serije Prizori iz zakonskega življenja slavnega švedskega režiserja Ingmarja Bergmana iz leta 1973, v kateri kot mož in žena nastopita Oscar Isaac in Jessica Chastain, na novo interpretira prikaz ljubezni, sovraštva, poželenja, monogamije, zakona in ločitve skozi oči sodobnega ameriškega para.
21:00
Sharp Objects; triler, kriminalka; ZDA... Kriminalna serija v osmih delih je posneta po istoimenskem romanu avtorice Gillian Flynn (po njeni prejšnji knjigi je slavni David Fincher leta 2014 posnel triler Ni je več). Zgodba spremlja novinarko Camille Preaker (Amy Adams), ki se vrne v domači kraj, da bi poročala o tamkajšnjem umoru dveh mladih deklet. Ko skuša sestaviti psihološko uganko iz svoje preteklosti, ugotovi, da se je malce preveč poistovetila z nesrečnima žrtvama. 6. del Načelnik Vickery razkrije ključni dokaz zločinov; Amma se zbliža s Camille med divjo zabavo in po njej.
22:00
I: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass... Miracle Workers: Oregon Trail; komedija; ZDA... V tretji sezoni serije Čudodelnika se leta 1844 idealistični pridigar iz majhnega mesta (Daniel Radcliffe) pridruži iskanemu izobčencu (Steve Buscemi) in osvobojeni prerijski ženi (Geraldine Viswanathan) v konjski vpregi na Oregonski poti. Komična pustolovščina jih vodi po zgodovinskih ameriških planjavah, polnih neslutenih nevarnosti in obetov novih priložnosti.
22:20
I: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass... Miracle Workers: Oregon Trail; komedija; ZDA... V tretji sezoni serije Čudodelnika se leta 1844 idealistični pridigar iz majhnega mesta (Daniel Radcliffe) pridruži iskanemu izobčencu (Steve Buscemi) in osvobojeni prerijski ženi (Geraldine Viswanathan) v konjski vpregi na Oregonski poti. Komična pustolovščina jih vodi po zgodovinskih ameriških planjavah, polnih neslutenih nevarnosti in obetov novih priložnosti.
22:40
I: Michael B. Jordan, Michael Shannon, Sofia Boutella, Lilly Singh, Laura Harrier; R: Ramin Bahrani... Fahrenheit 451 (2018); drama, znanstvena fantastika; ZDA... Michael B. Jordan in Michael Shannon sta soigralca v sodobni filmski priredbi slovitega romana Fahrenheit 451 ameriškega avtorja znanstvene fantastike Raya Bradburyja na programu HBO. Zgodba prikazuje prihodnost, kjer so mediji omama za ljudstvo, zgodovino pa spreminjajo gasilci, ki namesto gašenja požarov sežigajo prepovedane knjige. Med njimi je tudi mladi gasilec Guy Montag, ki težko sprejema vlogo moža zakona in se upira svojim nadrejenim, zlasti stotniku gasilcev Beattyju, v idealističnem boju, da bi pridobil svojo človečnost. Sofia Boutella je ovaduhinja Clarisse, ki se znajde v precepu različnih interesov Montaga in Beattyja. V filmu igrajo še Lilly Singh v vlogi novinarke tabloida po imenu Raven, ki širi lažno propagando in poroča o uspešnih zažigalnih akcijah gasilcev.
00:20
I: Eva Green, Zélie Boulant-Lemesle, Matt Dillon, Aleksey Fateev, Lars Eidinger; R: Alice Winocour... Proxima; drama; Francija... Priznana znanstvenica in astronavtka Sarah Loreau (Eva Green) je dosegla vrhunec svoje kariere, ko so jo izbrali za eno izmed udeleženk enoletne odprave na mednarodno vesoljsko postajo. Ko začne z napornim telesnim in umskim urjenjem, se sooča z resničnostjo tega, kar pomeni uresničenje sanj zanjo kot mater in za njeno sedemletno hčer Stello, od katere se bo morala za eno leto ločiti. Ko se bliža izstrelitev, se srečuje še z drugimi izzivi v mednarodni posadki pod vodstvom izkušenega ameriškega astronavta (Matt Dillon), Sarahina predanost svojemu delu in obveznostim matere pa se znajde na težki preizkušnji......IMDb ocena: 6.4/10
02:10
Sharp Objects; triler, kriminalka; ZDA... Kriminalna serija v osmih delih je posneta po istoimenskem romanu avtorice Gillian Flynn (po njeni prejšnji knjigi je slavni David Fincher leta 2014 posnel triler Ni je več). Zgodba spremlja novinarko Camille Preaker (Amy Adams), ki se vrne v domači kraj, da bi poročala o tamkajšnjem umoru dveh mladih deklet. Ko skuša sestaviti psihološko uganko iz svoje preteklosti, ugotovi, da se je malce preveč poistovetila z nesrečnima žrtvama. 6. del Načelnik Vickery razkrije ključni dokaz zločinov; Amma se zbliža s Camille med divjo zabavo in po njej.
03:00
I: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass... Miracle Workers: Oregon Trail; komedija; ZDA... V tretji sezoni serije Čudodelnika se leta 1844 idealistični pridigar iz majhnega mesta (Daniel Radcliffe) pridruži iskanemu izobčencu (Steve Buscemi) in osvobojeni prerijski ženi (Geraldine Viswanathan) v konjski vpregi na Oregonski poti. Komična pustolovščina jih vodi po zgodovinskih ameriških planjavah, polnih neslutenih nevarnosti in obetov novih priložnosti.
03:20
I: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass... Miracle Workers: Oregon Trail; komedija; ZDA... V tretji sezoni serije Čudodelnika se leta 1844 idealistični pridigar iz majhnega mesta (Daniel Radcliffe) pridruži iskanemu izobčencu (Steve Buscemi) in osvobojeni prerijski ženi (Geraldine Viswanathan) v konjski vpregi na Oregonski poti. Komična pustolovščina jih vodi po zgodovinskih ameriških planjavah, polnih neslutenih nevarnosti in obetov novih priložnosti.
03:45
I: Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Alessandro Nivola, Nathan Darrow, Kristen Connolly; R: Barry Levinson... The Wizard Of Lies; drama, biografija; ZDA... Robert De Niro kot Nernie Madoff in Michelle Pfeiffer kot njegova žena Ruth sta soigralca v zgodbi režiserja Barryja Levinsona o zakulisju zloglasnega piramidnega naložbenega sistema, t.i. Ponzijeve sheme, na videz dobičkonosne finančne goljufije iz začetka 20. let prejšnjega stoletja – kako so jo predstavili javnosti in denarno opustošenje, ki ga je povzročila množična prevara družine Madoff. Ta je vlagateljem obljubljala 50-odstotni dobiček v 45 dneh ali 100-odstotni v 90 dneh, češ da pri tem izkorišča razliko med cenami ameriških in italijanskih poštnih kuponov, vendar se je piramidni sistem investiranja denarja začel podirati, ko se je shemi pridružilo še več članov, ki jih Madoff ni mogel več izplačevati......IMDb ocena: 6.8/10
06:00
R: Nathan Greno, Byron Howard... Tangled (2010); animirani, komedija; ZDA... Studio Walt Disney Pictures predstavlja Zlatolasko, eno najbolj komičnih, veselih in (z lasmi) prepletenih zgodb vseh časov. Ko se najbolj iskani in najbolj očarljivi razbojnik Flynn Fakin skrije v skrivnostni stolp, ga vzame za talca lepa in muhasta Zlatolaska. Ujetnica tako išče izhod, saj je bila dolga leta zaprta v stolpu. S čednim tatičem Flynnom sklene lahkomiseln dogovor, ker si želi spoznati zunanji svet. Skupaj se podata na pustolovščino, kjer bosta spoznala super konja, pretirano zaščitniškega kameleona in zadirčno druščino barskih razbojnikov. Zlatolaska je zgodba o pustolovščini, srčnosti, veselju in laseh - veliko laseh.
07:40
R: Steven Spielberg... The Adventures Of Tintin; pustolovski, animirani; ZDA... Steven Spielberg in Peter Jackson prinašata epsko pustolovščino Tintina, v kateri najslavnejši stripovski poročevalec in njegov zvesti pasji tovariš odkrijeta modelček ladje z eksplozivno skrivnostjo. Radovednost ju žene v svet starodavnih skrivnosti in nemilost neusmiljenega zlikovca Ivana Ivanoviča – ki meni, da je Tintin ukradel neprecenljivi zaklad strahopetnega pirata Reda Rackaha. S pomočjo svojega psička, nergaško zbadljivega kapitana Haddocka ter detektivske dvojice Thompson & Thompson se Tintin poda na pot okrog sveta, da bi z bistroumnostjo in iznajdljivostjo prehitel svoje sovražnike v lovu na poslednje počivališče Samoroga; ladijske razbitine, ki menda skriva velikansko bogastvo, a se je drži starodavno prekletstvo.
09:25
I: Woody Harrelson, Julianne Moore, Ed Harris, Ron Livingston, Sarah Paulson; R: Jay Roach... Game Change; drama, politični; ZDA... Po knjižni uspešnici Marka Halperina in Johna Heilemanna posneta zgodba prinaša vpogled v zakulisje predsedniške kampanje Johna McCaina leta 2008, od njegove izbire aljaške guvernerke Sarah Palin za sodelavko do končnega poraza na predsedniških volitvah. Skozi oči McCainovega stratega Steva Schmidta prikazan film opisuje ključne trenutke v politiki ZDA. Režiser Jay Roach in scenarist Danny Strong sta ustvarjalca z emmyjem nagrajene drame programa HBO Recount.
11:25
Last Week Tonight With John Oliver; pogovorna oddaja, komedija; ZDA... John Oliver je ena najduhovitejših televizijskih osebnosti zadnjega časa; že leta 2013 je požel pohvale kritikov in navdušenje občinstva kot gost oddaje The Daily Show voditelja Jona Stewarta. Na program HBO se vrača s svojo polurno pogovorno oddajo, v kateri že v osmi sezoni z značilno pronicljivostjo razgrinja številne sodobne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.
11:55
The Good Fight; drama, politični; ZDA... Začetek pete sezone. Časovni preblisk v leto 2020 razkrije, kako je moštvo pisarne Reddick, Boseman & Lockhart doživljalo najpomembnejše dogodke leta.
12:50
I: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg; R: Steven Spielberg... Ready Player One; znanstvena fantastika, pustolovski; ZDA... Slavni Steven Spielberg prinaša novo znanstvenofantastično pustolovščino po istoimenski knjižni uspešnici Ernesta Clina, ki je postala fenomen po vsem svetu. Zgodba se odvija leta 2045, ko je svet na robu kaosa in propada. Ljudje so odrešitev našli v obširnem vesolju navidezne resničnosti OASIS, ki ga je ustvaril sijajni in ekscentrični milijarder James Halliday (Mark Rylance). Ko ta umre, svoje bajno premoženje zapusti tistemu, ki bo prvi našel velikonočno jajce, skrito nekje v OASISu. To podžge tekmovanje, ki se razplamti po vsem planetu......IMDb ocena: 7.4/10
15:10
I: Edward Norton, Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Cherry Jones; R: Edward Norton... Motherless Brooklyn; kriminalka, drama; ZDA... Kriminalna drama se odvija v New Yorku leta 1957. Lionel Essrog (Edward Norton), osamljeni zasebni detektiv s Tourettovim sindromom, skuša razrešiti primer umora svojega mentorja in edinega prijatelja Franka Minne (Bruce Willis), oborožen samo z bežnimi sledmi in s svojim obsedenim umom. Lionel postopno razvozlava trdno varovane skrivnosti, ki držijo v ravnotežju vse mesto. Pot ga vodi od pijanskih džezovskih klubov v Harlemu do zanikrnih predmestij Brooklyna in naposled v bleščeče dvorane mestnih veljakov; sooča se z nasilneži, korupcijo in nazadnje z najnevarnejšim možem v mestu, da bi počastil spomin na prijatelja in rešil žensko, ki bi lahko pomenila odrešitev tudi zanj......IMDb ocena: 6.8/10
17:30
I: Tiffany Haddish, Rose Byrne, Salma Hayek, Jennifer Coolidge, Billy Porter; R: Miguel Arteta... Like A Boss; komedija; ZDA... Najboljši prijateljici Mia (Rose Byrne) in Mel (Tiffany Haddish) živita izpolnjeno življenje kot lastnici kozmetičnega podjetja, ki sta ga skupaj ustvarili. Ko se znajdeta v velikih finančnih težavah, je ponudba slavne kozmetične hiše v lasti Claire Luna (Salma Hayek) za odkup preveč mamljiva, da bi se ji odrekli. Nastala situacija pa ogrozi njuno prijateljstvo, saj prijateljici, ki sta si karakterno popolnoma različni, prihodnost podjetja vidita popolnoma drugače – poleg tega pa jima nova šefica krade ideje. Lepotna industrija bo kmalu postala zelo grda. V komediji igrajo tudi Billy Porter, Jennifer Coolidge, Ari Graynor, Natasha Rothwell, Jessica St. Clair in Karan Soni......IMDb ocena: 4.6/10
18:55
I: Jeanine Mason, Nathan Parsons, Michael Vlamis, Lily Cowles, Tyler Blackburn; R: Lance Anderson... Roswell: New Mexico; drama, znanstvena fantastika; ZDA... Liz Ortecho je že pred desetimi leti po smrti ljubljene sestre Rose pustila za seboj rodni Roswell v Novi Mehiki. A zdaj je njen oče bolan in Liz se preseli nazaj v turistično mestece, da bi skrbela zanj. V domačem kraju se vnovič sreča z Maxom Evansom, svojo nekdanjo ljubeznijo, ki je zdaj policist. Njuna privlačnost je neizpodbitna in med njima se spet zaiskri. Vendar Liz kmalu spozna pretresljivo resnico: Max je v resnici Nezemljan, ki je vse življenje prikrival svoje nenavadne sposobnosti, podobno pa tudi njegova čudaška sestra Isobel Izzie Evans-Bracken in njun prijatelj Michael Guerin. Ko se po desetletju z Maxom spet zbližata, Liz vse težje prikriva skrivnost pred najboljšo prijateljico Mario De Luco in svojim zaupljivim nekdanjim fantom z univerze dr. Kylom Valentijem.
19:35
I: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass... Miracle Workers: Oregon Trail; komedija; ZDA... V tretji sezoni serije Čudodelnika se leta 1844 idealistični pridigar iz majhnega mesta (Daniel Radcliffe) pridruži iskanemu izobčencu (Steve Buscemi) in osvobojeni prerijski ženi (Geraldine Viswanathan) v konjski vpregi na Oregonski poti. Komična pustolovščina jih vodi po zgodovinskih ameriških planjavah, polnih neslutenih nevarnosti in obetov novih priložnosti.
19:55
I: Steve Buscemi, Daniel Radcliffe, Geraldine Viswanathan, Karan Soni, Jon Bass... Miracle Workers: Oregon Trail; komedija; ZDA... V tretji sezoni serije Čudodelnika se leta 1844 idealistični pridigar iz majhnega mesta (Daniel Radcliffe) pridruži iskanemu izobčencu (Steve Buscemi) in osvobojeni prerijski ženi (Geraldine Viswanathan) v konjski vpregi na Oregonski poti. Komična pustolovščina jih vodi po zgodovinskih ameriških planjavah, polnih neslutenih nevarnosti in obetov novih priložnosti.
20:15
All American; drama, šport; ZDA... Spencer, Olivia, Jordan in Simone sklenejo za nekaj dni oditi iz mesta in obiskati Simonino teto Amaro na univerzi za temnopolte v Atlanti, kjer dela kot profesorica novinarstva. Skupina uživa v vzdušju študentskega življenja, medtem ko Simone in Olivia razmišljata še o nečem drugem. Simone se ima lepo in naleti na bejzbolskega zvezdnika po imenu Damon, ki ima poseben razlog za bivanje v študentskem naselju. Amara preučuje pomembno zgodbo o svojem kolidžu in pri tem tvega lasten ugled ter priljubljenost.
21:00
I: Oscar Isaac, Jessica Chastain, Nicole Beharie, Corey Stoll, Tovah Feldshuh; R: Hagai Levi... Scenes From A Marriage; drama; ZDA... Moderna priredba klasične filmske serije Prizori iz zakonskega življenja slavnega švedskega režiserja Ingmarja Bergmana iz leta 1973, v kateri kot mož in žena nastopita Oscar Isaac in Jessica Chastain, na novo interpretira prikaz ljubezni, sovraštva, poželenja, monogamije, zakona in ločitve skozi oči sodobnega ameriškega para.
22:00
I: Don Cheadle, Andrew Rannells, Paul Scheer, Regina Hall, Casey Wilson; R: Tiffany Johnson... Black Monday; komedija; ZDA... Skupina je dobesedno prignana na kup v tajnem oporišču za zasliševanje, ki so ga spremenili v prizorišče za skupinsko terapijo.
22:30
Friends; komedija; ZDA... Ross ima priložnost, da bi ga dr. Benjamin Hobart (Greg Kinnear) priporočil za ugledno paleontološko štipendijo. Na žalost pa je Hobart tudi obsedeni nekdanji fant Charlie. Zato Rossu ponudi štipendijo le pod pogojem, da se razide s Charlie. Medtem skuša Phoebe podariti svojo grozljivo umetnino, ki jo je naslikala, skrajno nezaupljivi Monici in Rachel. Joey je užaljen, ko Chandler laže glede tega, da je videl čudaški posnetek Joeyjeve avdicije.
22:55
Friends; komedija; ZDA... Monica in Chandler se živčno pripravljata na obisk uslužbenke pri agenciji za posvojitev Laure, ki naj bi odločila, ali sta primerna starša. Laura močno prestraši zadržani par, ko jima prizna, da ji je nekoč dvoril prostaški fant po imenu Joey, ki menda živi v tisti stavbi in se ji nikoli več ni odzval na telefonske klice. Phoebe in Mike se dogovorita za poroko v ožjem krogu, višek denarja pa bi podarila otrokom v dobrodelne namene, a bi ga pozneje zahtevala nazaj. Ross skuša pomagati Rachel pri premagovanju njenega nerazumnega strahu pred gugalnicami, da bi lahko mala Emma brezskrbno uživala na otroškem igrišču.
23:25
I: Nicole Kidman, Clive Owen, Rodrigo Santoro, Robert Duvall, Connie Nielsen; R: Philip Kaufman... Hemingway & Gellhorn; drama, romanca; ZDA... Clive Owen in Nicole Kidman nastopita v glavnih vlogah filma priznanega režiserja Philipa Kaufmana o strastni ljubezenski zvezi ter burnem zakonu slavnega pisatelja Ernesta Hemingwaya ter vojne poročevalke Marthe Gellhorn. Pustolovskega književnika spremljamo po sedmih celinah do španske državljanske vojne in onstran nje. V nedoumljivo privlačni zvezi sta bila Hemingway in Gellhornova eden prvih zvezdniških parov v visokih družabnih krogih, med hollywoodsko elito, literarno aristokracijo in predsedniško družino Združenih držav. V zgodovino sta se zapisala med nekaterimi največjimi konflikti svojega časa.
02:00
I: Oscar Isaac, Jessica Chastain, Nicole Beharie, Corey Stoll, Tovah Feldshuh; R: Hagai Levi... Scenes From A Marriage; drama; ZDA... Moderna priredba klasične filmske serije Prizori iz zakonskega življenja slavnega švedskega režiserja Ingmarja Bergmana iz leta 1973, v kateri kot mož in žena nastopita Oscar Isaac in Jessica Chastain, na novo interpretira prikaz ljubezni, sovraštva, poželenja, monogamije, zakona in ločitve skozi oči sodobnega ameriškega para.
03:00
I: Don Cheadle, Andrew Rannells, Paul Scheer, Regina Hall, Casey Wilson; R: Tiffany Johnson... Black Monday; komedija; ZDA... Skupina je dobesedno prignana na kup v tajnem oporišču za zasliševanje, ki so ga spremenili v prizorišče za skupinsko terapijo.
03:35
I: Edward Norton, Bruce Willis, Gugu Mbatha-Raw, Bobby Cannavale, Cherry Jones; R: Edward Norton... Motherless Brooklyn; kriminalka, drama; ZDA... Kriminalna drama se odvija v New Yorku leta 1957. Lionel Essrog (Edward Norton), osamljeni zasebni detektiv s Tourettovim sindromom, skuša razrešiti primer umora svojega mentorja in edinega prijatelja Franka Minne (Bruce Willis), oborožen samo z bežnimi sledmi in s svojim obsedenim umom. Lionel postopno razvozlava trdno varovane skrivnosti, ki držijo v ravnotežju vse mesto. Pot ga vodi od pijanskih džezovskih klubov v Harlemu do zanikrnih predmestij Brooklyna in naposled v bleščeče dvorane mestnih veljakov; sooča se z nasilneži, korupcijo in nazadnje z najnevarnejšim možem v mestu, da bi počastil spomin na prijatelja in rešil žensko, ki bi lahko pomenila odrešitev tudi zanj......IMDb ocena: 6.8/10