Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
05:30
California Investigator: Dead Walking; sezona 3, epizoda 8

Debbie je v poznih tridesetih in obupno si želi otroka, njen mož Hal pa se izmika. Ali jo vara? Debbie najame Wolfa, da bi zadevi prišla do dna.

06:00
Who on Earth Did I Marry?: Weathering the Storm; sezona 4, epizoda 5

Amy Anderton se je kmalu za tem, ko je postala samska, zaljubila v učitelja. Toda ta vzoren dobrosrčnež je v sebi skrival sprevrženo skrivnost.

06:30
Who on Earth Did I Marry?: Heart Attack; sezona 4, epizoda 6

Karieristka in predana mama Louise Gallagher spozna šarmantnega podjetnika Conrada Cinija. Toda Conradova temna preteklost uniči njuno srečno sedanjost.

07:00
Who on Earth Did I Marry?: Justice Served; sezona 4, epizoda 7

Valerie je bila šokirana, ko jo je fant Laurence zaprosil za roko. Njena najstniška hči Erin ji je kljub pomislekom stala ob strani - dokler ga nekega dne ni obtožila posilstva.

07:30
Who on Earth Did I Marry?: Insufficient Funds; sezona 4, epizoda 12

Čeprav je Katherine redno hodila na zmenke, ji je zares v oči padel šele Anthony. Toda njegov skrajen in nasilen značaj je njeno življenje kmalu spremenil v pekel.

08:00
My Family's Deadly Secret: Who killed Cathy?; sezona 1, epizoda 3

Potem ko odkrijejo truplo 20-letne študentke Cathy Torrez v prtljažniku njenega lastnega avtomobila, njena družina ne bo mirovala, dokler ne bo pravici zadoščeno.

09:00
Before I Die: In The Line Of Duty; sezona 1, epizoda 1

Namestnik Floyd Moore opazi sumljivega moškega, in nemudoma zahteva okrepitve. Pomoč prispe prepozno - Floyd obleži pod streli, a v žepu skriva pomembno sled.

10:00
Breaking Homicide: Justice For Geno; sezona 2, epizoda 1

Kriminalist Derrick Levasseur in dr. Kris Mohandie preiskujeta nerešene umore. S pregledom starih dokazov in novih namigov jih želita dokončno rešiti.

11:00
Breaking Homicide: Lost In The Woods; sezona 2, epizoda 2

Kriminalist Derrick Levasseur in dr. Kris Mohandie preiskujeta nerešene umore. S pregledom starih dokazov in novih namigov jih želita dokončno rešiti.

12:00
Betrayed: Little Shop Of Horrors; sezona 4, epizoda 3

Nadobudna arhitektka Claudette Ficik zna s svojim prijetnim značajem očarati vsakogar. Toda nekega hladnega februarskega popoldneva izgine neznano kam.

13:00
Betrayed: Murder In The Mortuary; sezona 4, epizoda 4

Ko umorijo priznano terapevtko za rakava obolenja in delavko na pogrebnem zavodu Julie Bowling, se preiskava hitro osredotoči na skrivno življenje in negotove finance njenega moža.

14:00
Grave Secrets: What My Mother Knew; sezona 1, epizoda 3

Izvrstna čelistka in predana mama Janine Sutphen nekega večera za zmeraj izgine. Ali je odšla po lastni volji?

15:00
Grave Secrets: The Signs On Their Bodies; sezona 1, epizoda 4

Leta 1987 so se okoli Delawara pričela pojavljati iznakažena ženska trupla. Šlo je za delo prvega serijskega morilca iz te države. Lov za njim je vodil po zelo temačni poti.

16:00
A Fatal Confession: Keith Morrison Investigates: Leta 1993 je takrat 16-letni Daniel Villegas priznal umor dveh najstnikov v El Pasu. Toda kaj, če se je zlagal in je bil prisiljen priznati zločin, o katerem ni vedel ničesar?
18:00
American Monster: Brothers In Arms; sezona 5, epizoda 2

Najboljša prijatelja sta skupaj odraščala v Kaliforniji. Zakaj se je njuno prijateljstvo končalo na tragičen in krvav način?

19:00
American Monster: Body Type; sezona 5, epizoda 3

Videti je, da sta Lindsay in Jason po ločitvi ostala v prijateljskih odnosih. A po brutalnem umoru je jasno, da temu ni bilo tako.

20:00
The Perfect Suspect: Triangles And Tribulations; sezona 1, epizoda 6

Ko se noseča mlada mama zaplete v ljubezenski trikotnik, zlomljeno srce privede do umora. Kriminalisti v iskanju resnice prečešejo njeno daljno preteklost.

21:00
Body Cam: Race Against Time; sezona 2, epizoda 15

Napadalec z mačeto popelje policijo na divji pregon z avtomobilom skozi mesto v Teksasu. Reševalci odhitijo na prizorišče grozljive nesreče z verižnim trčenjem.

22:00
American Monster: Unmasked; sezona 6, epizoda 3

Na pogled popoln par iz Knoxvilla v Tennesseeju je po tihem živel v nočni mori. Žena je bila kasneje obsojena nagovarjanja svojega novega partnerja k umoru nekdanjega moža.

23:00
Evil Lives Here: I Don't Believe In Forgiveness; sezona 5, epizoda 15

V tej seriji o resničnih zločinih razkrivamo zgodbe o ljudeh, ki so po sumljivih dogodkih pretreseni ugotovili, da živijo z morilcem. Ali se bodo tudi sami zapletli v mrežo zla?

00:30
Signs Of A Psychopath: Into the Woods at Midnight; sezona 1, epizoda 2

Videli bomo nekaj najbolj brutalnih serijskih morilcev v zgodovini. S televizijskimi posnetki in njihovimi lastnimi besedami bomo spoznali njihove srhljive značilnosti.

01:00
American Monster: Staten Island Love Story; sezona 5, epizoda 4

Priljubljeno učiteljico najdejo mrtvo v njenem stanovanju na Staten Islandu. Detektivi se poglobijo v primer in odkrijejo kopico laži, skrivnosti in prevar.

02:00
American Monster: Flesh And Blood; sezona 5, epizoda 5

Zaljubljenca imata tri majhne otroke in na videz idilično družinsko življenje. Toda naraščanje nezadovoljstva in prikrita odvisnost vodita do grozovitega dvojnega umora.

03:00
Breaking Homicide: Death By The Bay; sezona 2, epizoda 3

Kriminalist Derrick Levasseur in dr. Kris Mohandie preiskujeta nerešene umore. S pregledom starih dokazov in novih namigov jih želita dokončno rešiti.

04:00
Breaking Homicide: Death At Dawn; sezona 2, epizoda 4

Leta 2015 so na njenem domu odkrili na pol golo in modric polno truplo Devan Schmidt. Toksikološka preiskava je pokazala prevelik odmerek mamil. Toda ali je šlo za zločin?

05:00
Betrayed: Little Shop Of Horrors; sezona 4, epizoda 3

Nadobudna arhitektka Claudette Ficik zna s svojim prijetnim značajem očarati vsakogar. Toda nekega hladnega februarskega popoldneva izgine neznano kam.

06:00
Disappeared: Last Stop; sezona 9, epizoda 8

Izginotje trinajstletne Tabithe Tuders policisti pripišejo pobegu od doma. A njena družina si zaradi pretresljivih podrobnosti izginotja še toliko bolj želi odkriti resnico.

07:00
Disappeared: In Broad Daylight; sezona 9, epizoda 9

Holly Cantrell se nekega dne ne vrne iz službe in njeni trije sinovi so pretreseni. A Holly je skrivala kup skrivnosti, ki bi lahko bile povezane z izginotjem.

08:00
Nightmare Next Door: Burning Secret; sezona 2, epizoda 5

Edith Meyer, ki ji pravijo Pen, je pogrešana. Policija sumi, da jo je umoril krajan, ki kuha zamero. Ali je zares morilec, samo zato ker se čudaško vede?

09:00
Nightmare Next Door: Murder 101; sezona 2, epizoda 7

Sosedje onemijo, ko nekdo odkrije zadavljeno Susan Schumake. Policija ima težave zaradi pomanjkanja dokazov, nova tehnologija pa detektivom nakaže nekaj nepričakovanega.

10:00
I Almost Got Away With It: Got to Escape in My Underwear; sezona 3, epizoda 32

Mladoletni prestopnik Ricky McCurry je bil večkrat v zaporu. Zdaj že tretjič pobegne. Mu bo uspelo ostati na prostosti?

11:00
I Almost Got Away With It: Got to Impersonate a Guard; sezona 3, epizoda 34

Slepar se zamaskira v oboroženega varnostnika in odnese pol milijona dolarjev. Pobegne iz zapora in beži pred zakonom. Ga bosta vrhunska lovca na ubežnike izsledila?

12:00
Impact of Murder: Any Other Day; sezona 1, epizoda 4

Po odkritju zabodenih trupel Shirlee Sherman in Thomasa Hunterja kriminalisti več let lovijo storilca, medtem pa ta ponovno udari.

13:00
Impact of Murder: I Speak For Amy; sezona 1, epizoda 5

Študentska atletinja Kayleigh Ballantyne se neke noči vrne domov, pri tem pa postane žrtev nasilnega zločina. Med njenim bojem za življenje odkrijejo truplo mlade ženske.

14:00
Extreme Measures: Deadliest Catch; sezona 2, epizoda 1

Pretreseni posamezniki se zaradi nerešenih umorov svojih najbližjih na lastno pest podajajo na misijo, s katero želijo policiji pomagati najti odgovore in pravico.

15:00
Extreme Measures: Don't You Be My Neighbor; sezona 2, epizoda 2

Pretreseni posamezniki se zaradi nerešenih umorov svojih najbližjih na lastno pest podajajo na misijo, s katero želijo policiji pomagati najti odgovore in pravico.

16:00
Diabolical: Deadly Love: Murder Is No Accident; sezona 2, epizoda 2

Sredi kopalcev polnega jezera utone triintridesetletna žrtev. Preiskava razkrije mračno zločinsko preteklost, ki vključuje tatvine in več umorov.

17:00
Diabolical: Deadly Love: Someone's Lying; sezona 2, epizoda 5

Leta 2015 je lovec v gozdu odkril truplo umorjene ženske. Kriminalisti so med preiskavo razkrili mrežo mračnih skrivnosti in laži, ki jih je pripeljala do izprijenega morilca.

18:00
The Murder Tapes: Is That Blood; sezona 2, epizoda 1

Prava kriminalistična preiskava s pomočjo posnetkov policijskih kamer z vse Amerike. Kateri dramatični zasuki bodo privedli do ulova morilca?

19:00
The Murder Tapes: Down By Fire; sezona 2, epizoda 4

Prava kriminalistična preiskava s pomočjo posnetkov policijskih kamer z vse Amerike. Kateri dramatični zasuki bodo privedli do ulova morilca?

20:00
Evil Lives Here: Shadows Of Death: I Forgive You; sezona 1, epizoda 7

Leta 2003 je v Georgii mladenič ustrelil svojega očeta v glavo kar šestnajstkrat. Nekaj dni kasneje so ob cesti v Virginiji našli razkosano truplo nune.

21:00
If I Can't Have You: The Jodi Arias Story: Jodi Arias je ena najbolj zloglasnih morilk v ameriški zgodovini. Njeno sojenje za umor Travisa Alexanderja je potekalo v živo na televiziji in je pritegnilo pozornost ljudstva.
23:00
Unseamly: The Investigation Of Peter Nygard: The Pamper Parties; sezona 1, epizoda 3

Peter Nygard je domnevno uporabil svoj vpliv na Bahamih in začel prirejati zabave, da bi privabil mlada lokalna dekleta na svoje obalno posestvo.

00:00
Unseamly: The Investigation Of Peter Nygard: The Reckoning; sezona 1, epizoda 4

Februarja 2020 je deset žensk na Bahamih vložilo tožbo zoper Petra Nygarda. Kasneje se je tožbi pridružil še ducat drugih deklet in decembra je sledila njegova aretacija v Kanadi.

01:00
Beauty Queen Murders: Field of Screams; sezona 2, epizoda 3

Vsi obožujejo lepotno kraljico Curtisho Morning, toda ko najdejo srednješolko umorjeno, si mora skupnost priznati, da se med njimi skriva morilec.

02:00
Beauty Queen Murders: If Looks Could Kill; sezona 2, epizoda 4

Lepotna kraljica Cindy George ima na videz vse, toda ko njen prijatelj podleže strelom najetega morilca, se lepotica znajde v središču preiskave umora.

03:00
Betrayed: Murder In The Mortuary; sezona 4, epizoda 4

Ko umorijo priznano terapevtko za rakava obolenja in delavko na pogrebnem zavodu Julie Bowling, se preiskava hitro osredotoči na skrivno življenje in negotove finance njenega moža.

04:00
I Almost Got Away With It: Got to Hide in a Swamp; sezona 3, epizoda 37

Kaznjenec pobegne iz kombija za prevoz zapornikov in se skrije v floridskem močvirju, preden se zateče k pomočniku, ki mu pravijo Batman. Pa je Batman odkrit?

05:00
I Almost Got Away With It: Got Shot in the Leg; sezona 3, epizoda 38

Ko iz neke restavracije odpustijo njegovega prijatelja, se Konh Ching Bounnam odloči, da jo bo oropal. A načrt spodleti, zaradi česar življenje izgubijo tri osebe, on pa pobegne.

06:00
In Pursuit With John Walsh: Stolen Life; sezona 1, epizoda 12

Borec za pravice žrtev John Walsh pomaga ameriškim oblastem iskati sledi v nerešenih primerih, s čimer želi ubežnike pred roko pravice spraviti za zapahe.

07:00
In Pursuit With John Walsh: Mother And Child; sezona 2, epizoda 2

Majhno skupnost prizadane nepopisna tragedija in Johna se poda na lov za ubežnikom Joryem Worhenom. Callahan prevzame primer prestopnika z mračno preteklostjo.

08:00
Sin City Justice: An Uncontrollable Rage; sezona 1, epizoda 1

Nekemu moškemu grozi doživljenjska ječa, saj je do smrti zabodel svojo zaročenko. Njena družina na pravico čaka več let. Zločinski par pa v svojih zločinih hlini nosečnost.

09:00
Sin City Justice: Blood Brothers; sezona 1, epizoda 2

Brata iščeta pravico za smrt staršev, ki sta umrla v prometni nesreči, ki jo je povzročil pijani voznik. Na ponovnem sojenju proti obtožencu priča tudi njegov brat.

10:00
Cold Hearted: Reputations Matter; sezona 1, epizoda 2

Rebecca Simpson, ki živi razkošno življenje, hrepeni po več vznemirjenja, zato se zaplete v afero, ki ji življenje zagreni z ljubosumjem in umorom.

11:00
Cold Hearted: Collateral Damage; sezona 1, epizoda 3

Marinec James Glass je bil prepričan, da živi popolno družinsko življenje, potem pa je eksplozija v bazi sprožila preiskavo, ki je razkrila mračen morilski načrt.

12:00
Border Control: Spain: Episode 1; sezona 5, epizoda 1

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

12:30
Border Control: Spain: Episode 2; sezona 5, epizoda 2

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

13:00
Border Control: Spain: Episode 3; sezona 5, epizoda 3

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

13:30
Border Control: Spain: Episode 4; sezona 5, epizoda 4

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

14:00
Breaking Homicide: A Deadly Encounter; sezona 2, epizoda 5

Leta 2013 je Amber Bass po vrnitvi z zabave na svojem dovozu padla pod streli. Ali je šlo za naključno nasilno dejanje ali je bil vpleten ljubosumni ljubimec?

15:00
Breaking Homicide: Murder In The Bayou; sezona 2, epizoda 6

Ko so v bližini New Orleansa odkrili truplo Sharon Robinson, je sum padel na nasilnega in pokvarjenega policista, s katerim se je videvala. Ali se je zapletla v kaj resnejšega?

16:00
American Monster: Who Am I?; sezona 5, epizoda 6

Dianne in Donnie se ustalita v premožni četrti v predmestju Chicaga. Videti sta kot prijeten par, a za nasmeški se skrivajo srhljive skrivnosti.

17:00
American Monster: My Body; sezona 5, epizoda 7

Sandy Miles je zelo tesno povezana s hčerko. Ko jo najdejo brutalno umorjeno, so preiskovalci ob razkritjih, ki sledijo, popolnoma šokirani.

18:00
Grave Secrets: Secret Vows; sezona 1, epizoda 5

Odkritje trupla devetnajstletne Devon Guzman v njenem avtu pretrese celotno skupnost. Preiskovalci kmalu ugotovijo, da je bilo njeno ljubezensko življenje pravi sod smodnika.

19:00
Grave Secrets: Ten Weeks Later; sezona 1, epizoda 6

Preiskovalci osupli ugotovijo, da so prijavo o izginotju Jamie Laiaddee prejeli kar deset tednov po samem dogodku. Kmalu pridejo na dan Jamiejine temačne skrivnosti.

20:00
Grave Secrets: The Manner Of Murder; sezona 2, epizoda 3

Ob vsakem umoru je gotova ena stvar: prej ali slej bodo skrivnosti prišle na dan. Kriminalisti srečujejo ljudi, ki bi storili vse, da bi te skrivnosti ostale zakopane.

21:00
Lady Gucci: The Story Of Patrizia Reggiani: Nekdanja ga. Gucci predstavi svojo zgodbo. Kako je spoznala Maurizia, se zaljubila, dahnila usodni da na pravljični poroki ter nazadnje doživela nočno moro.
22:30
Crimes Gone Viral: Do No Harm; sezona 1, epizoda 1

Možakar za valentinovo obišče svoje dekle na njenem delovnem mestu, ko se pojavi ropar. In nek moški je priča prizoru, ko nepridiprav odvleče žensko proti njeni volji.

23:00
Dead Silent: Quiet The Dogs; sezona 4, epizoda 3

Po več letih življenja v Dallasu želi par uživati v prostrani pokrajini vzhodnega Teksasa. Toda podajata se naravnost proti veliki preteči grožnji.

00:00
Dead Silent: The Red River; sezona 4, epizoda 4

Duhovnikova hčerka skrivnostno izgine le nekaj dni pred božičem. Ko pride na dan grozljiva resnica, se odpira več vprašanj kot odgovorov.

01:00
Lady Gucci: The Story Of Patrizia Reggiani: Nekdanja ga. Gucci predstavi svojo zgodbo. Kako je spoznala Maurizia, se zaljubila, dahnila usodni da na pravljični poroki ter nazadnje doživela nočno moro.
02:30
Crimes Gone Viral: Do No Harm; sezona 1, epizoda 1

Možakar za valentinovo obišče svoje dekle na njenem delovnem mestu, ko se pojavi ropar. In nek moški je priča prizoru, ko nepridiprav odvleče žensko proti njeni volji.

03:00
Grave Secrets: Secret Vows; sezona 1, epizoda 5

Odkritje trupla devetnajstletne Devon Guzman v njenem avtu pretrese celotno skupnost. Preiskovalci kmalu ugotovijo, da je bilo njeno ljubezensko življenje pravi sod smodnika.

04:00
Border Control: Spain: Episode 1; sezona 5, epizoda 1

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

04:30
Border Control: Spain: Episode 2; sezona 5, epizoda 2

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

05:00
Border Control: Spain: Episode 3; sezona 5, epizoda 3

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.