Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP HD
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:50
OTO čira čara
, epizoda 11
Slovenija

.

06:54
Maya the Bee I.
sezona 1, epizoda 49
Nemčija

Maja se spoprijatelji z mladim trotom Edgarjem, ki pa je še bolj strahopeten kot Vili. Ker se boji zapustiti panj, saj ne ve, kaj ga čaka v širnem svetu, je Maja tista, ki mu mora priskočiti na pomoč in ga prepričati, da življenje v naravi ni tako zahtevno......IMDb ocena: 5.6/10

07:15
Kid-E-Cats III.
sezona 3, epizoda 30
Rusija

Danes so mucke ponovno neučakane, da doživijo fantastičen dan, saj jih očka odpelje na balonarski festival. Tam pa navdušene mucke ne samo gledajo balone, ampak takoj poskačejo v enega izmed njih. In glej ga zlomka, balon se začne dvigovati ... Še sreča, da je varno zasidran.

07:25
Fixies I.
sezona 1, epizoda 36
Rusija

Tomi Tomaž ustvari risanko, nad katero je Nori čisto navdušen. Malo manj navdušen pa je, ko mu Tomi razkrije, da je glavni lik v risanki, tisti, ki se kot neroda zaleti v zid, narejen prav po njem, Noriju. Kaj takega.

07:30
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 14
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. In tako se znajdejo sredi Afrike, v Mehiki in kdo bi vedel, kje še vse. A kjerkoli že so, njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:40
Talking Tom and Friends V.
sezona 5, epizoda 20
CYPRUS,Avstrija,Tajska

Angelci piškotki sreče napovejo, da ji bo njen Tom opolnoči zlomil srce. Henk ji predlaga naj se nesramni usodi upre in zato se Angelca zagnano loti reševanja svoje zveze. A vse kaže, da kruto vesolje hoče žalosten konec ljubezni med Angelco in Tomom.

07:50
Ranch I.
sezona 1, epizoda 15
ZDA

Lea in ostali odkrijejo, da je reka v parku zastrupljena. Sila in nekateri drugi divji konji so se zastrupili, ko so pili iz nje, zato jih je čim prej treba pozdraviti, reko pa očistiti. Izkaže se, da zastrupitev reke ni naključna, sledi pa vodijo do podjetja, ki povsem zavestno zastruplja tako konje kot okolje.

08:10
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 35
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

08:15
Zak Storm I.
sezona 1, epizoda 29
ZDA,Francija,J. Koreja,INDONESIA

Najstnik Zak Storm je lastnik očetove ogrlice, ki je v resnici mitično oko starodavnega morja Beru. Med surfarskim tekmovanjem Zaka posesa ogromen val in znajde se v Bermudskem trikotniku. Naenkrat se kot kapitan znajde na ladji Kaos, kjer skupaj s svojim govorečim mečem, princeso Atlanto, Vikingom, vesoljcem in duhcem jadra med sedmimi morji trikotnika. Predvsem pa bi rad našel pot nazaj domov.

09:05
Spin Fighters IV.
sezona 4, epizoda 26
Kitajska

Spin Fighters so predhodniki Beyblade. Doktor Čud po skrbnem opazovanju sklene, da je Klemen pripravljen na knjigo trikov. A Klemen je Klemen in takoj pove vsem svojim prijateljem, da bodo knjigo dobili vsi! Ker je knjiga le ena, doktor Čud nima druge možnosti, kot da priredi dvoboj zanjo. Kdo bo najboljši.

09:25
Vaše zdravje, naša skrb
09:45
I: Maia Reficco, Alex Hoyer, Sara Cobo, Sarai Meza... Kally's Mashup I.
sezona 1, epizoda 29
Argentina

Kally se trudi sprejeti razmerje med Dantejem in Liso. Danteju celo svetuje, kam naj pelje Liso na zmenek. Andy spodbuja Lucy, naj odide na Dunaj. Lisa je jezna zaradi Kevinove pesmi. Da bi mu vrnila milo za drago, mu pove, da se njegov brat sestaja z Jessie. Alex zahteva od Danteja, da se odloči med Liso in bendom......IMDb ocena: 7.2/10

10:45
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Mark Keller... Bergdoktor XII.
sezona 12, epizoda 2
Nemčija,Avstrija

Potem ko sta se Hermina in Tom pred snežnim plazom uspela skriti v ledeno votlino, jo k sreči odneseta brez večjih poškodb, le z nekaj ozeblinami. Travmatična izkušnja ju nepričakovano poveže. Toda ko se Hermina s svojim partnerjem odpravi domov, pade v nezavest. Martin pregleda svojo prijateljico in ugotovi, da ima težave s srcem, poleg tega pa naleti na presenetljivo odkritje. Lahko gorski zdravnik reši zakon svojih prijateljev.

11:45
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 51
TURKEY

Murat je v dno duše razočaran nad Hayatinimi lažmi, zato jo odvrača od sebe. Hayatin dedek hoče vnukinjo odpeljati nazaj v rodni Girasun. Murat si medtem premisli in jo prestreže, dedku pa pove, da bi jo rad poročil. Hayat je presrečna, Murata pa obhajajo dvomi, ali ji bo sploh lahko kdaj odpustil prevaro......IMDb ocena: 7.5/10

12:40
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 52
TURKEY

Murat in Hayat se nameravata poročiti. Njen dedek hoče, da dvorjenje in priprave potekajo v skladu s tradicijo. Murat hoče Hayat kupiti drug prstan, njuni družini pa povabiti na skupno večerjo, da se spoznata. Azime pozna še eno veliko družinsko laž. Zanjo izve tudi Derya, ki jo bo uporabila kot močno orožje. Kerem da odpoved......IMDb ocena: 7.5/10

13:35
Tv prodaja
13:55
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 11
Slovenija

Valerijo preseneti obisk mačehe. Suzana začne kovati maščevanje proti Karmen. Kristjan občuduje Monikine sposobnosti in požrtvovalnost. Vse bolj se mu vračajo stara čustva do Monike. Karmen se čedalje predrzneje in nedvoumno spogleduje z Zokijem. Boris izpove Tanji svoje težave, Robert pa očita Moniki, da je naščuvala otroka proti njemu. Kristjana obhajajo dvomi, ali je Tanja prava zanj.

15:00
Ljubav je na selu IV.
sezona 4, epizoda 22
Hrvaška

Nekateri kmetje preživljajo zadnji dan romantičnega potovanja s svojimi izbrankami, dva od njih pa še posebej presenetita svoji dami. Nekateri fantje šele ta dan končno odprejo svojo dušo in izrečejo, kar jim že dolgo leži na srcu. Najdejo pa se tudi taki, ki preizkusijo svojo usodo, pogumno pokleknejo in svojo izvoljenko zaprosijo za roko. Seveda v upanju, da jih osrečijo z besedami, kako želijo z njimi preživeti svoje življenje.

16:05
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Mark Keller... Bergdoktor XII.
sezona 12, epizoda 3
Nemčija,Avstrija

Po nenadni smrti svojega kolega dr. Melchingerja, se Martin vrne v ordinacijo, saj ga bolniki potrebujejo. Tokrat ima opravka s Thereso, ki je pri petdesetih zanosila s svojim veliko mlajšim ljubimcem Chrisom. Ker ne želi ogroziti svojega zakona, Chrisu zamolči nosečnost in namerava splaviti otroka, medtem ko on verjame v njuno zvezo in skupno prihodnost, kljub veliki starostni razliki.

17:00
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 53
TURKEY

Murat, Hayat in njuni družini se pripravljajo na slavnostno večerjo in zaroko. Hayat noče sprejeti njegove ponudbe, da ji plača obleko in modne dodatke, ker želi obleči nekaj, kar že ima. Emine je prevzeta ob pogledu na elegantno restavracijo. Derya je vzvišena in skrivaj povabi celo fotografa. Srečanje Muratove babice in Hayatinega deda je posebno dramatično. Zdi se namreč, da se poznata iz mladih let......IMDb ocena: 7.5/10

18:00
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 54
TURKEY

Murat s Keremovo pomočjo ustvari umeten rdeč sneg pred Hayatino hišo, da bi mu njen ded dal nevesto, toda Hasmet ga prijavi policiji zaradi nadlegovanja. Vnukinjo namerava odpeljati na deželo, zato Murat predlaga Hayat, da zbežita. Naslednji dan načrtujeta poroko. Ko Muratu očistijo avto, mu izročijo pozabljeno kuverto, ki jo je poslala Derya. V njej je pismo Muratove matere......IMDb ocena: 7.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:05
Ljubav je na selu VI.
sezona 6, epizoda 23
Hrvaška

Nekateri se hrabro soočijo s svojim strahom, spet drugje se strah konča v solzah. Tudi pri Krunu ne gre vse po načrtih, pojavijo se celo obsodbe o lažeh in igranju. Medtem ko Branko in Milan s svojima izbrankama debatirata o skupni prihodnosti, Ivo ne izgublja časa in svoji dami naravnost pove, kaj vse pričakuje od nje. Gospa je seveda zelo presenečena. Pri Damirju je čas za strastne poljube, videli pa bomo, ali je to dovolj, da prijateljstvo preraste v kaj več.

21:05
I: Hilal Altinbilek, Sibel Tascioglu, Selin Yeninci, Kerem Alisik, Hulya Darcan... Bir zamanlar Cukurova IV.
sezona 4, epizoda 17
TURKEY

Betul se zbudi pri Fikretu. Fikret ni vesel, da sta bila skupaj, zato odhiti od doma, Betul pa je razočarana. A ne vdaja se dolgo žalosti, saj se mora spraviti še na Ercana, da bi dobila, kar hoče. Gaffur in Rasit sta navdušena nad idejo, da bi kupila zemljo, katere vrednost naj bi se kmalu potrojila. Zbirati začneta denar, za kar pa njuni ženi ne smeta izvedeti.

22:05
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 48
TURKEY

Lacin zbere pogum in Yekto vpraša o nesreči, v kateri so umrli štirje ljudje, pozneje pa za pomoč prosi Sedo, ki pa jo zavrne. Ilgaz in Eren kljub prepovedi še vedno sodelujeta in Eren najde pomembno sled. Yekta izve, da je Ceylin dobra strelka in da je bil Ilgaz na kraju zločina. Cinar prosi Merdana za pomoč......IMDb ocena: 8.6/10

23:00
I: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Višnjić, Sakina Jaffrey, Matt Frewer... Timeless I.
sezona 1, epizoda 2
ZDA

Lucy, Wyatt in Rufus se upirajo želji, da bi spremenili preteklost, ko morajo ustaviti Flynna, ki se vpleta v napad na Abrahama Lincolna. Flynn namreč skupaj z napadalcem Boothom načrtuje atentat na predsednika ter njegove bližnje sodelavce in ga skuša prepričati, naj v napadu uporabi moderno orožje. V sedanjosti Lucy naleti na šokantno odkritje......IMDb ocena: 7.6/10

23:45
I: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Višnjić, Sakina Jaffrey, Matt Frewer... Timeless I.
sezona 1, epizoda 3
ZDA

Lucy skupaj z Wyattom in Rufusom tokrat lovi Flynna v Las Vegasu leta 1962, kjer hoče s pomočjo ljubice predsednika Johna F. Kennedyja ukrasti jedrsko bombo. Wyatt se odloči, da bo svoji ženi poslal telegram, ki ga bo prejela čez petdeset let, ter ji na ta način skušal rešiti življenje leta 2012. Toda v sedanjosti Wyatt odkrije, da je njegova žena vseeno umrla, medtem pa se Lucy odseli k svoji materi......IMDb ocena: 7.6/10

00:35
Pavza!
, epizoda 113
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:55
OTO čira čara
, epizoda 12
Slovenija

.

06:57
Maya the Bee I.
sezona 1, epizoda 51
Nemčija

Vili izgubi Bernijeva očala, ki ponesreči padejo v propolis. Ta se kmalu zatem strdi in tako očala ostanejo v strdku. Mali trot je ves iz sebe, zato za pomoč prosi Majo. Skupaj se odpravita k ptici, ki s kljunom tre oreške, toda ali bo lahko strla tudi kepo propolisa? Berni je medtem brez svojih očal popolnoma slep, a se vseeno pretvarja, da vidi......IMDb ocena: 5.6/10

07:20
Fixies I.
sezona 1, epizoda 37
Rusija

Tomijev oči izgubi prenosni telefon, v katerem se nahajata Papi in Mamita. Med tuhtanjem, kako bi prišli do telefona in seveda do Papija in Mamite, pa Tomi Tomaž dobi sijajno idejo. Poklical bo na številko očijevega telefona in ju vprašal, kje sta.

07:25
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 15
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. In tako se znajdejo sredi Afrike, v Mehiki in kdo bi vedel, kje še vse. A kjerkoli že so, njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:30
Talking Tom and Friends V.
sezona 5, epizoda 25
CYPRUS,Avstrija,Tajska

Tom in Ben izumita ročnega pomočnika, ki takoj postane prodajni hit. Kar naenkrat se njuno življenje zdi kot iz pravljice. Nimata več težav z najemnino, vabijo ju na razkošne zabave in vsi ju poznajo. Nato pa se pomagaškim rokam zmeša in začnejo ropati po mestu.

07:45
Ranch I.
sezona 1, epizoda 16
ZDA

Potem ko je Lea zmagala na dirki, Samanta priseže, da je bil to njen zadnji poraz. Njena izjava zveni kot grožnja in ko kasneje nekdo zaneti požar na ranču, ki so ga zgradili Lea in njeni prijatelji, vsi sumijo, da je zanj kriva Samanta.

08:05
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 36
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

08:10
Zak Storm I.
sezona 1, epizoda 31
ZDA,Francija,J. Koreja,INDONESIA

Najstnik Zak Storm je lastnik očetove ogrlice, ki je v resnici mitično oko starodavnega morja Beru. Med surfarskim tekmovanjem Zaka posesa ogromen val in znajde se v Bermudskem trikotniku. Naenkrat se kot kapitan znajde na ladji Kaos, kjer skupaj s svojim govorečim mečem, princeso Atlanto, Vikingom, vesoljcem in duhcem jadra med sedmimi morji trikotnika. Predvsem pa bi rad našel pot nazaj domov.

08:30
Spin Fighters IV.
sezona 4, epizoda 27
Kitajska

Klemen dobi prav poseben, trostrelni izstreljevlanik Holy Wind, ki je prav tako močan kot Janov Lostland. Opogumljen z novo pridobitvijo se loti treniranja, prijatelji pa medtem začnejo iskati izmuzljivega Jana Fera, da bi ga ustavili. Najdejo ga v zapuščeni ladji, kjer pa jih Jan ujame v past.

09:00
Vaše zdravje, naša skrb
09:10
I: Maia Reficco, Alex Hoyer, Sara Cobo, Sarai Meza... Kally's Mashup I.
sezona 1, epizoda 30
Argentina

Dante in Lisa se prepirata zaradi njenih težav z Alexom in Kevinom. Kally se trudi svoja čustva postaviti na stranski tir, zato skuša zgladiti spor med Dantejem in Liso ter ju znova pobotati. Gloria zagrizeno vadi Vivaldija za nastop na Odkritju leta. Tina je še vedno na lovu za @mico635 in doživi presenečenje......IMDb ocena: 7.2/10

10:10
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Mark Keller... Bergdoktor XII.
sezona 12, epizoda 3
Nemčija,Avstrija

Po nenadni smrti svojega kolega dr. Melchingerja, se Martin vrne v ordinacijo, saj ga bolniki potrebujejo. Tokrat ima opravka s Thereso, ki je pri petdesetih zanosila s svojim veliko mlajšim ljubimcem Chrisom. Ker ne želi ogroziti svojega zakona, Chrisu zamolči nosečnost in namerava splaviti otroka, medtem ko on verjame v njuno zvezo in skupno prihodnost, kljub veliki starostni razliki.

11:15
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 53
TURKEY

Murat, Hayat in njuni družini se pripravljajo na slavnostno večerjo in zaroko. Hayat noče sprejeti njegove ponudbe, da ji plača obleko in modne dodatke, ker želi obleči nekaj, kar že ima. Emine je prevzeta ob pogledu na elegantno restavracijo. Derya je vzvišena in skrivaj povabi celo fotografa. Srečanje Muratove babice in Hayatinega deda je posebno dramatično. Zdi se namreč, da se poznata iz mladih let......IMDb ocena: 7.5/10

12:05
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 54
TURKEY

Murat s Keremovo pomočjo ustvari umeten rdeč sneg pred Hayatino hišo, da bi mu njen ded dal nevesto, toda Hasmet ga prijavi policiji zaradi nadlegovanja. Vnukinjo namerava odpeljati na deželo, zato Murat predlaga Hayat, da zbežita. Naslednji dan načrtujeta poroko. Ko Muratu očistijo avto, mu izročijo pozabljeno kuverto, ki jo je poslala Derya. V njej je pismo Muratove matere......IMDb ocena: 7.5/10

13:00
Tv prodaja
13:15
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 12
Slovenija

Ivan ne zaupa Robertu, da bo brezhibno organiziral podpis pogodbe. Lovro se ne javlja na Robertove klice. Monika okleva, ali naj pomaga Krisu pridobiti dokumente. Dragica in Kristjan se navdušujeta nad Monikino odločnostjo med reševalno akcijo. Suzana pred lekarno zagleda nekaj, kar jo tako prestraši, da pobegne.

14:15
Ljubav je na selu IV.
sezona 4, epizoda 23
Hrvaška

Še pred veliko zabavo se junaki in junakinja ter njihove izvoljenke in izvoljenec dobijo z voditeljico Anito, katero zanima, kakšni odnosi vladajo v njihovih vezah. Nekateri se pritožujejo nad ostalimi kandidatkami, drugi kar nad izbrankami, tudi punce so brez dlake na jeziku in povedo vse, kar jih muči in s čimer se ne strinjajo. Ena od dam še posebej izstopa, tudi po videzu, in Neven se na zadnji zabavi znajde v dilemi.

15:25
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Mark Keller... Bergdoktor XII.
sezona 12, epizoda 4
Nemčija,Avstrija

Potem ko je med obiskom Martinove ordinacije Chris od Lilli izvedel, da je Theresa noseča, se razveseli nepričakovane novice. Toda Theresa je že sklenila, da ne bo obdržala otroka. Ne glede na to, kako se bo na koncu odločila, jo Martin podpira. Ko od Alexandra in Vere izve nepričakovano novico, Martina začne skrbeti za pacientko. Poleg tega ima gorski zdravnik zopet opravka s stricom Ludwigom, ki zahteva svoj del kmetije.

16:25
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 55
TURKEY

Murat in Hayat se poročita, čeprav Murat ne more odpustiti Hayat. Medtem hoče Derya zapustiti dom, Nejat pa je jezen na Azime. Emine je žalostna, ker ni šla na poroko. Hayatin dedek zboli. Murat se napije in rani Hayat, nato pa odide po zdravilo za Hayatino opeklino. Nejat Deryi podari družinski prstan, Derya in Azime pa se spreta......IMDb ocena: 7.5/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 55
TURKEY

Murat in Hayat se poročita, čeprav Murat ne more odpustiti Hayat. Medtem hoče Derya zapustiti dom, Nejat pa je jezen na Azime. Emine je žalostna, ker ni šla na poroko. Hayatin dedek zboli. Murat se napije in rani Hayat, nato pa odide po zdravilo za Hayatino opeklino. Nejat Deryi podari družinski prstan, Derya in Azime pa se spreta......IMDb ocena: 7.5/10

17:55
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 56
TURKEY

Hasmet Muratu razkrije, da mu je njegov dedek ukradel zemljo in žensko, v katero je bil zaljubljen, vnukinje pa zato ne bo dal nikomur. Ipek obišče Kerema v službi in vidi, da se zabava s Tuval, zato misli, da je že pozabil nanjo. Derya prepričuje Nejata, da je Murat izgubil ravnovesje in bi ga bilo treba odstaviti z mesta direktorja. Hasmet se odloči, da bo Murata in Hayat spravil narazen......IMDb ocena: 7.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:05
Ljubav je na selu VI.
sezona 6, epizoda 24
Hrvaška

Na romantični večerji Milanova izbranka noče jesti, je pa zelo direktna z namigovanji o spolnosti. Medtem Kruno svojo prepričuje o posebni vzdržljivosti, ona pa je prepričana, da samo naklada. Očita mu, da je kot čebelica Maja, ki leta s cveta na cvet. Pri Branku sploh ni dileme, ali bo dal prednost sladkemu grozdju ali zreli ženski. Kata Ivu omeni neresnost, on pa jo resno preseneti.

21:00
I: Hilal Altinbilek, Sibel Tascioglu, Selin Yeninci, Kerem Alisik, Hulya Darcan... Bir zamanlar Cukurova IV.
sezona 4, epizoda 18
TURKEY

Zuleyha spoznava, da jo med Demirjevo odsotnostjo hočejo vsi opehariti. Betul izkoristi priložnost in Zuleyhi natvezi, da je Ercan kradel denar podjetju, zato ga Zuleyha odpusti, Betul pa del zemlje prepiše na Abdulkadirja. Saniye in Lutfiye pripravljata Fekelijeva oblačila, da bi jih podarili revežem. Hakan izve, da sta bila Hulya in Demir v razmerju.

22:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:30
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 49
TURKEY

Ceylin je pri psihologu, ki ji skuša pomagati, da bi se ji vrnil spomin. Eren še vedno hoče povedati Tugce, da je njen oče. Pars izve, da je Eren pomagal Ilgazu, zato ga umakne s primera. Zaradi nesreče v laboratoriju izgubijo ključen dokaz. Yekta grozi s tožbo. Ko Ilgaz ugotovi, da ne more priti do informacij, se odloči, da bo zapustil službo......IMDb ocena: 8.6/10

23:25
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.

23:30
I: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Višnjić, Sakina Jaffrey, Matt Frewer... Timeless I.
sezona 1, epizoda 4
ZDA

Lucy z drugimi sledi Mothershipu v nacistično Nemčijo, kjer se po srečanju s slavnim britanskim vohunom zapletejo v ugrabitev Wernerja Von Brauna. V sedanjosti ekipa odkrije, da je njihova pustolovščina v preteklosti navdihnila nov Bondov film. Rufus ne želi več vohuniti za svojimi sodelavci, toda kmalu se zaradi njegovih dejanj v nevarnosti znajde njegova družina......IMDb ocena: 7.6/10

00:20
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

00:45
Pavza!
, epizoda 16
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 13
Slovenija

.

07:01
Maya the Bee I.
sezona 1, epizoda 53
Nemčija

Maja si omisli zalogo cvetnega prahu za zimo, ki ga zato zakoplje v zemljo. Da bi točno vedela, kje se nahaja, nariše še zemljevid, s pomočjo katerega bo zlahka našla svojo zalogo. Zaplete se, ko ji ose ukradejo zemljevid, odločene, da se bodo polastile plena......IMDb ocena: 5.6/10

07:30
Fixies I.
sezona 1, epizoda 38
Rusija

Tomiju Tomažu sta starša kupila novo bundo. Tomiju je bunda tako zelo všeč, da je niti slučajno ne odloži več s sebe, v njej celo spi. Dokler se zjutraj ne zgodi nekaj nerodnega, prava katastrofa! Zadrga bunde se noče in noče odpreti.

07:35
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 16
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. In tako se znajdejo sredi Afrike, v Mehiki in kdo bi vedel, kje še vse. A kjerkoli že so, njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:40
Talking Tom and Friends V.
sezona 5, epizoda 26
CYPRUS, Avstrija, Tajska

Roku uspe zlobni načrt. Uničil je Toma in prevzel njegovo mesto. Postal je Benov poslovni partner in Henkov, Žigijev in Angelčin najboljši prijatelj. Ampak Tom se ne namerava predati kar tako. Odločen je, da bo dokazal, da je Rok baraba! Potem pa nepričakovano dobi celo pomoč.

07:50
Ranch I.
sezona 1, epizoda 17
ZDA

Ranč in tamkajšnje območje prizadenejo hude nevihte. Hugova kobila Josephine se nevihte tako ustraši, da pobegne z ranča. Ker je bližnje območje poplavljeno, se žival hitro znajde v težavah, Lea, Andrej, Anja in Hugo pa se medtem odpravijo na lov za njo. Jim jo bo uspelo še pravočasno najti in ji rešiti življenje.

08:15
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 37
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

08:20
Zak Storm I.
sezona 1, epizoda 32
ZDA, Francija, J. Koreja, INDONESIA

Najstnik Zak Storm je lastnik očetove ogrlice, ki je v resnici mitično oko starodavnega morja Beru. Med surfarskim tekmovanjem Zaka posesa ogromen val in znajde se v Bermudskem trikotniku. Naenkrat se kot kapitan znajde na ladji Kaos, kjer skupaj s svojim govorečim mečem, princeso Atlanto, Vikingom, vesoljcem in duhcem jadra med sedmimi morji trikotnika. Predvsem pa bi rad našel pot nazaj domov.

08:45
Spin Fighters IV.
sezona 4, epizoda 28
Kitajska

Klemen in prijatelji se končno srečajo z Janom Ferom in oči v oči. Jan jih izzove na dvoboj in hitro pokaže, zakaj je tak velemojster Spin Fighter dvobojev. Njegov Demon the Lord pregazi vse pred seboj. Nato pa Jan začne izgubljati nadzor nad močjo, ki mu jo daje ojačevalni čip.

09:10
Vaše zdravje, naša skrb
09:25
I: Maia Reficco, Alex Hoyer, Sara Cobo, Sarai Meza... Kally's Mashup I.
sezona 1, epizoda 31
Argentina

Kally se na vso moč trudi, da bi ji Tina oprostila, a njen trud se konča brez uspeha. Zato ji na pomoč priskoči še Dante in DAK, ki skujejo plan, kako stari prijateljici spet spoprijateljiti. Medtem Andy priredi poslovilno zabavo za Lucy, vendar se ne izide vse po njegovih načrtih......IMDb ocena: 7.2/10

10:25
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Mark Keller... Bergdoktor XII.
sezona 12, epizoda 4
Nemčija, Avstrija

Potem ko je med obiskom Martinove ordinacije Chris od Lilli izvedel, da je Theresa noseča, se razveseli nepričakovane novice. Toda Theresa je že sklenila, da ne bo obdržala otroka. Ne glede na to, kako se bo na koncu odločila, jo Martin podpira. Ko od Alexandra in Vere izve nepričakovano novico, Martina začne skrbeti za pacientko. Poleg tega ima gorski zdravnik zopet opravka s stricom Ludwigom, ki zahteva svoj del kmetije.

11:30
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 55
TURKEY

Murat in Hayat se poročita, čeprav Murat ne more odpustiti Hayat. Medtem hoče Derya zapustiti dom, Nejat pa je jezen na Azime. Emine je žalostna, ker ni šla na poroko. Hayatin dedek zboli. Murat se napije in rani Hayat, nato pa odide po zdravilo za Hayatino opeklino. Nejat Deryi podari družinski prstan, Derya in Azime pa se spreta......IMDb ocena: 7.5/10

12:25
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 56
TURKEY

Hasmet Muratu razkrije, da mu je njegov dedek ukradel zemljo in žensko, v katero je bil zaljubljen, vnukinje pa zato ne bo dal nikomur. Ipek obišče Kerema v službi in vidi, da se zabava s Tuval, zato misli, da je že pozabil nanjo. Derya prepričuje Nejata, da je Murat izgubil ravnovesje in bi ga bilo treba odstaviti z mesta direktorja. Hasmet se odloči, da bo Murata in Hayat spravil narazen......IMDb ocena: 7.5/10

13:20
TV prodaja
13:35
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 13
Slovenija

Boris pred hotelom zbira pogum, da se sooči s Ksenijo in njenim ljubimcem. Karmen zagrozi, da bo v kavarno poslala inšpekcijo. Ksenija Vitu pove, kako sta Barona utišala Milana. Suzana se naslaja nad rezultatom svojega maščevanja. Specialistka meni, da se pri Franji kažejo prvi znaki izboljšanja. Monika obljubi Kristjanu pomoč.

14:30
Ljubav je na selu IV.
sezona 4, epizoda 24
Hrvaška

Po razburljivi sezoni, polni zmenkov, poljubov, prepirov, potovanj, tudi zarok, je sedaj čas, da se podeželski junaki in junakinja, njihove izbranke in izbranec ter vsi ostali, ki so prebivali na njihovih posestvih, ponovno srečajo. Že prvi vtis ob prihodu da vedeti, kdo je iskreno vesel in kdo še vedno poln zamer in pripravljen na nove prepire. Ne manjka niti iskrenih želja niti nevoščljivih pripomb, najbolj pa šokira priznanje Nevenove izpadle kandidatke.

15:35
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Mark Keller... Bergdoktor XII.
sezona 12, epizoda 5
Nemčija, Avstrija

Gorski zdravnik ima opravka z nenavadnim primerom. Njegova pacientka Lena ima hudo osebnostno motnjo in že nekaj mesecev s svojo družino živi kot ''Kim''. Njena hčerka se je privadila na novo mamo, medtem ko se je njen mož zaljubil v novo ženo. Toda njihovo življenje se zopet obrne na glavo, ko se Kim zopet spremeni v Leno, ki se ne spomni dogodkov zadnjih mesecev.

16:30
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 57
TURKEY

Doruk pove Tuval, da Muratova mama ni mrtva. Murat skliče sestanek in ponudi polovico Sartovih delnic Hasmetu, da bi poplačal dedkov dolg, a ker jih ta zavrne, določijo, da jih dobi Hayat. Doruk prizna Ipek, da je zaljubljen v Asli, Asli pa to vidi in misli, da se med njima nekaj plete. Ko za delnice izve Derya, z jeze naroči objavo šokantnega članka. Hasmet ukaže sorodniku, naj mu prinese pištolo......IMDb ocena: 7.5/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:55
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 58
TURKEY

Ipek in Asli izvesta za novico o Hayat in Hasmetu. Murat domov odpelje pijano Hayat, dedek Hasmet pa mora zaradi novice na urgenco. Murat in Hayat se poljubita. Emine se glede novice sooči z Deryo in Azime, nato pa Azime Murata prosi za odpuščanje. Tudi Hayat izve za novico. Dedek Hasmet pride v Sarte s pištolo......IMDb ocena: 7.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Ljubav je na selu VI.
sezona 6, epizoda 25
Hrvaška

Milana njegova dama preseneti z masažo. Prepričana je, da bo to zadetek v polno, a počakajmo, kaj na to poreče Milan. Kruno je še vedno prepričan, da bo očaral svojo izbranko. Mu bo uspelo? Tomislavu se obeta še en romantičen trenutek z izbranim dekletom, pa se spet zatakne. Bosta tudi tokrat uspela zgladiti nesporazum? Med Ivom in Kato pa se ponovno vmeša Branka.

21:00
I: Hilal Altinbilek, Sibel Tascioglu, Selin Yeninci, Kerem Alisik, Hulya Darcan... Bir zamanlar Cukurova IV.
sezona 4, epizoda 19
TURKEY

Zuleyha se odloči, da se ne bo pustila izsiljevati zaradi Demirjevega pisma. Odpravi se v Izmir, da bi našla Hulyo in odkrila resnico, Hakan pa jo skuša ustaviti. Hkrati jo preplavijo spomini na Demirjevo krutost v preteklosti in sprašuje se, kako ga je sploh lahko ljubila. Betul se končno odkriža Ercana in vse ji gre po načrtu.

21:55
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:25
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 50
TURKEY

Ilgaz poda odstopno izjavo. Pars je šokiran nad njegovo odločitvijo, Yekta pa je navdušen. Merdan pritiska na Sedo, da mu pove, kje je Zafrovo truplo. Ker ne ve, se obrne še na Yekta. Pars od Erena izve, da so ga odstranili s primera, zato gre do Metina, da to popravi. Metin obišče Ceylin v priporu, prav tako Gul in Aylin. Ilgaz se za nasvet obrne na nekdanjo profesorico......IMDb ocena: 8.6/10

23:25
I: Abigail Spencer, Matt Lanter, Malcolm Barrett, Goran Višnjić, Sakina Jaffrey, Matt Frewer... Timeless I.
sezona 1, epizoda 5
ZDA

Lucy, Wyatta in Rufusa pošljejo skozi čas, da bi Flynnu preprečili spremeniti zgodovino pri Alamu. Flynn namreč skuša prepričati mehiškega generala Santa Anna, da bi napad na sloviti samostan Alamo, ki je predstavljal začetek ameriško-mehiške vojne, izvedel tri dni prej. Lucy prevzame pomembno nalogo v Teksaški revoluciji, v sedanjosti pa od mame končno izve ime svojega očeta......IMDb ocena: 7.6/10

00:15
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

00:45
Pavza!
, epizoda 6
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.