sezona 9, epizoda 3
Pati doživi dve pomembni sonorski kulinarični tradiciji. Najprej na obali v kraju Bahía Kino lokalni ribiči prejmejo blagoslov ženske iz plemena Seri, preden se odpravijo na vodo, da bi ulovili orjaške morske pokrovače.
sezona 2, epizoda 9
V Orduju Shanu predstavijo kuhinjo s severa Gruzije. Obišče farmo lešnikov in plantažo zelenega čaja in se seznani z drugačno šolo turške kuhinje. Domači kuharji lešnike spremenijo v slane užitke, kot je lobija, in hrustljavo solato z melaso iz sliv.
sezona 2, epizoda 10
Shane je odločen najti skrivni kulinarični svet Istanbula. Pod mostom Galata leži živahno prizorišče ulične hrane, ki ponuja užitke, kot je balik ekmek - ribji sendvič. Na ulicah Istanbula naleti na ulično restavracijo, ki streže piščančjo sladico.
sezona 1, epizoda 3
Adamovo raziskovanje kitajske zgodovine hrane se nadaljuje z obiskom provinc Jiangsu in Zhejiang, ki slovita po bogastvu in prefinjenosti.
sezona 1, epizoda 4
Adam Liaw prispe v eno največjih mest na svetu, Šanghaj, kjer raziskuje sodobno, kozmopolitansko in globalno usmerjeno mesto.
sezona 1, epizoda 7
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 8
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 2, epizoda 5
Če ste mislili, da se želatino naredi tako, da samo zmešate prašek in vodo ter jo postavite v hladilnik, vas lahko Franscisco veliko nauči. Pokazal bo pripravo želatine iz limone in lubenice, čokoladne želatine in mangove želatine.
sezona 2, epizoda 6
Z dobrim polnilom lahko običajno sladico povzdignete v pravi slaščičarski biser. Francisco nam pokaže tri primere tega: francoski toast, polnjen z vaniljevo kremo, čokoladni mousse, polnjen s kavo, in mafine, v katerih se skriva okus po pralinejih.
sezona 1, epizoda 9
Pri slapu Golitha, kjer se reka Fowey spušča v morje, Rick sreča Dawn French, britansko kraljico komedije, zaradi katere je Cornwall postal njen dom.
sezona 1, epizoda 10
Rick Stein se odpravi v globine Cornwalla, globoko v kitajske glinene jame, da bi odkril tisto, kar je znano kot belo zlato - eno najpomembnejših industrij te okrožja.
sezona 1, epizoda 10
Ta epizoda se vrti okrog različnih vrst paprik, od sladkih do pikantnih, ki prinašajo jedem okus. Pripravi posebno juho iz pečenih paprik, omako s posebnimi kombinacijami okusov in zeleno čili omako z mandlji.
sezona 4, epizoda 14
Hitro, a slastno. Tako lahko opišemo Lorine in Stoyanove recepte v tokratni oddaji.
sezona 1, epizoda 1
Donna Hay je ena izmed vodilnih svetovnih kreativk na področju hrane. Njena navdihujoča nova serija gledalcem predstavlja kako osvojiti repertoar preprostih receptov in jih preoblikovati v nekaj briljantnega. V tej epizodi: Azijske palačinke s svinjsko potrebušino.
sezona 1, epizoda 2
Donna Hay je ena izmed vodilnih svetovnih kreativk na področju hrane. Njena navdihujoča nova serija gledalcem predstavlja kako osvojiti repertoar preprostih receptov in jih preoblikovati v nekaj briljantnega. V tej epizodi: Popolna Pavlova.
sezona 1, epizoda 19
Jamie bo na hitro pripravil obrok kot iz restavracije, ki pa ga preprosto poustvarimo doma. To bo holandska omaka z avokadom, na pari skuhano ribo in šparglji. Sin Buddy pa mu bo pomagal pri pripravi pice.
sezona 1, epizoda 20
Jamie nam bo pokazal pripravo preproste jedi s piščancem v enem pekaču, pri kateri vse delo opravi pečica. Potem pa nam bo pokazal še nov način uporabe brokolija v cmočkih.
sezona 1, epizoda 1
Gregg se odpravi v eno svojih najljubših mest na tridnevni oddih za vikend. Večno mesto ima res vse, od vrhunske ugodne hrane do neverjetne zgodovine, ki sega tisočletja nazaj, vse do Rimljanov.
sezona 1, epizoda 9
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 10
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 11
V ospredju te epizode je veličastna figa. Şerife se spominja otroštva in v spomin otroštvu pripravi figov krožnik za zajtrk. Po starem otomanskem receptu pripravi obaro iz jagnjetine in suhih fig.
sezona 4, epizoda 14
Hitro, a slastno. Tako lahko opišemo Lorine in Stoyanove recepte v tokratni oddaji.
sezona 2, epizoda 7
Francisco rad v sladicah uporabi čaj, ki poudari glavni okus. K marelični piti se tako poda krema z okusom po kamilici. Poleg tega pripravi tudi breskve, skuhane v limetinem sirupu, in nepričakovano kombinacijo svežega sira, jasmina in sliv.
sezona 2, epizoda 8
Polnozrnati izdelki imajo intenzivnejši okus, zato Francisco rad poseže po njih tudi pri pripravi sladic. Pokazal vam bo, kako lahko pripravite polnozrnato sladico s stopljeno čokolado in ajdove palačinke z banano.
sezona 5, epizoda 40
Danes nas čaka druga runda izpadanja. Tri ekipe se bodo pomerile v kuhi in šlo bo na nož. Na koncu bo ena ekipa izločena. Kdo bo odšel domov?
sezona 1, epizoda 2
Donna Hay je ena izmed vodilnih svetovnih kreativk na področju hrane. Njena navdihujoča nova serija gledalcem predstavlja kako osvojiti repertoar preprostih receptov in jih preoblikovati v nekaj briljantnega. V tej epizodi: Popolna Pavlova.
sezona 1, epizoda 11
Rick raziskuje srce povojnega britanskega modernega umetniškega gibanja v obmorskem mestu St Ives, domu vodilnih umetnikov, kot sta Barbara Hepworth in Terry Frost.
sezona 1, epizoda 12
Rick je na čudovitem polotoku Roseland. Svojo pot začne na mestu, ki naj bi ga obiskal Jezus, nato pa se v slikovitem mestu St Mawes odpravi na ogled zaliva z Alexom in Olgo Polizzi, ki imata v lasti enega najbolj luksuznih hotelov v Cornwallu.
sezona 1, epizoda 9
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 10
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 1
Gregg se odpravi v eno svojih najljubših mest na tridnevni oddih za vikend. Večno mesto ima res vse, od vrhunske ugodne hrane do neverjetne zgodovine, ki sega tisočletja nazaj, vse do Rimljanov.
sezona 1, epizoda 19
Jamie bo na hitro pripravil obrok kot iz restavracije, ki pa ga preprosto poustvarimo doma. To bo holandska omaka z avokadom, na pari skuhano ribo in šparglji. Sin Buddy pa mu bo pomagal pri pripravi pice.
sezona 1, epizoda 20
Jamie nam bo pokazal pripravo preproste jedi s piščancem v enem pekaču, pri kateri vse delo opravi pečica. Potem pa nam bo pokazal še nov način uporabe brokolija v cmočkih.
sezona 4, epizoda 14
Hitro, a slastno. Tako lahko opišemo Lorine in Stoyanove recepte v tokratni oddaji.
sezona 1, epizoda 11
V ospredju te epizode je veličastna figa. Şerife se spominja otroštva in v spomin otroštvu pripravi figov krožnik za zajtrk. Po starem otomanskem receptu pripravi obaro iz jagnjetine in suhih fig.
sezona 3, epizoda 1
Ste se kdaj vprašali, kako kuharji izumljajo nove jedi? Vstopite v misli kuharskega mojstra, kot je Shane Delia, ki začenja povsem novo potovanje z začimbami v maroškem Fesu, išče nove ideje, nato pa jih postreže strankam v svoji restavraciji.
sezona 3, epizoda 2
Potujoče karavane so prečkale Saharo na poti v Maroko in s seboj prinašale eksotične začimbe in trgovsko blago, ki so vplivale na kuhinjo severne Afrike. Shane preživi večer pod zvezdami v puščavskem taboru in se potopi v okuse tehnike Amazigh.
sezona 1, epizoda 11
Rick raziskuje srce povojnega britanskega modernega umetniškega gibanja v obmorskem mestu St Ives, domu vodilnih umetnikov, kot sta Barbara Hepworth in Terry Frost.
sezona 1, epizoda 12
Rick je na čudovitem polotoku Roseland. Svojo pot začne na mestu, ki naj bi ga obiskal Jezus, nato pa se v slikovitem mestu St Mawes odpravi na ogled zaliva z Alexom in Olgo Polizzi, ki imata v lasti enega najbolj luksuznih hotelov v Cornwallu.
sezona 1, epizoda 27
Mojster italijanske kuhinje Gino DAcampo nam bo dokazal, da lahko doma jemo bolje kot v restavraciji. Danes bo poskusil ražo, svinjsko specialiteto in libanonsko jed.
sezona 5, epizoda 40
Danes nas čaka druga runda izpadanja. Tri ekipe se bodo pomerile v kuhi in šlo bo na nož. Na koncu bo ena ekipa izločena. Kdo bo odšel domov?
sezona 1, epizoda 11
V ospredju te epizode je veličastna figa. Şerife se spominja otroštva in v spomin otroštvu pripravi figov krožnik za zajtrk. Po starem otomanskem receptu pripravi obaro iz jagnjetine in suhih fig.
sezona 1, epizoda 1
Donna Hay je ena izmed vodilnih svetovnih kreativk na področju hrane. Njena navdihujoča nova serija gledalcem predstavlja kako osvojiti repertoar preprostih receptov in jih preoblikovati v nekaj briljantnega. V tej epizodi: Azijske palačinke s svinjsko potrebušino.
sezona 3, epizoda 1
Ste se kdaj vprašali, kako kuharji izumljajo nove jedi? Vstopite v misli kuharskega mojstra, kot je Shane Delia, ki začenja povsem novo potovanje z začimbami v maroškem Fesu, išče nove ideje, nato pa jih postreže strankam v svoji restavraciji.
sezona 3, epizoda 2
Potujoče karavane so prečkale Saharo na poti v Maroko in s seboj prinašale eksotične začimbe in trgovsko blago, ki so vplivale na kuhinjo severne Afrike. Shane preživi večer pod zvezdami v puščavskem taboru in se potopi v okuse tehnike Amazigh.
sezona 5, epizoda 1
Gino vam bo razkril svoje najljubše kotičke na italijanski mediteranski obali. Tokrat bo odšel na prelepo obalo Amalfi in nam pokazal pripravo slastnih lokalnih jedi.
sezona 1, epizoda 1
Gregg se odpravi v eno svojih najljubših mest na tridnevni oddih za vikend. Večno mesto ima res vse, od vrhunske ugodne hrane do neverjetne zgodovine, ki sega tisočletja nazaj, vse do Rimljanov.
sezona 1, epizoda 9
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 10
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 2, epizoda 7
Francisco rad v sladicah uporabi čaj, ki poudari glavni okus. K marelični piti se tako poda krema z okusom po kamilici. Poleg tega pripravi tudi breskve, skuhane v limetinem sirupu, in nepričakovano kombinacijo svežega sira, jasmina in sliv.
sezona 2, epizoda 8
Polnozrnati izdelki imajo intenzivnejši okus, zato Francisco rad poseže po njih tudi pri pripravi sladic. Pokazal vam bo, kako lahko pripravite polnozrnato sladico s stopljeno čokolado in ajdove palačinke z banano.
sezona 1, epizoda 11
Rick raziskuje srce povojnega britanskega modernega umetniškega gibanja v obmorskem mestu St Ives, domu vodilnih umetnikov, kot sta Barbara Hepworth in Terry Frost.
sezona 1, epizoda 12
Rick je na čudovitem polotoku Roseland. Svojo pot začne na mestu, ki naj bi ga obiskal Jezus, nato pa se v slikovitem mestu St Mawes odpravi na ogled zaliva z Alexom in Olgo Polizzi, ki imata v lasti enega najbolj luksuznih hotelov v Cornwallu.
sezona 1, epizoda 11
V ospredju te epizode je veličastna figa. Şerife se spominja otroštva in v spomin otroštvu pripravi figov krožnik za zajtrk. Po starem otomanskem receptu pripravi obaro iz jagnjetine in suhih fig.
sezona 4, epizoda 15
Lora in Stoyan bosta z nami delila recepte, ki so primerni za družinsko druženje ob nedeljskem kosilu, med drugim paradižnikovo juho s pečeno čebulo.
sezona 1, epizoda 3
Donna nas preseneti z izredno okusno in vsestransko mešanico mletega mesa. Naučili se bomo kako naredimo popolne blazinice iz njokov in rikota sira ter odkrili pregrešno dobre, klasične čokoladne brownieje.
sezona 1, epizoda 4
Donna nas bo naučila svojih trikov za pripravo najokusnejšega ocvrtega piščanca, kar ste ga kdaj jedli, cmočkov s kozicami, ki so tako nežni in okusni, a se vam bodo pocedile sline in pregrešnega pečenega vaniljevega sadja, popolnega za poletje!
sezona 7, epizoda 19
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 20
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 1, epizoda 2
Gregg se odpravi v Barcelono, v mesto, ki je postalo zelo priljubljeno med turisti, ki si želijo oddih z odlično hrano, čudovito umetnostjo in arhitekturo ter zanimivimi tradicijami.
sezona 1, epizoda 11
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 12
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 12
V tej epizodi Şerife z nami deli recepte, v katerih lahko uporabimo eno izmed najstarejših vrst sadja, jabolk. Iz jabolk in ingverja pripravi marmelado, pito, katere okus dopolni vaniljeva krema, in jabolčni kis.
sezona 4, epizoda 15
Lora in Stoyan bosta z nami delila recepte, ki so primerni za družinsko druženje ob nedeljskem kosilu, med drugim paradižnikovo juho s pečeno čebulo.
sezona 2, epizoda 9
Nekateri se karamele bojijo, drugi ne morejo brez nje, vsem pa se po njej cedijo sline. V tej epizodi bo Francisco pripravil karamelne bonbone, karamelno kremo in klasično karamelo, ki se jo postreže s čokoladno omako.
sezona 2, epizoda 10
Francisco pri peki slaščic poseže po številnih začimbah, a pri tem je treba vedeti, katero izbrati in koliko je dati v sladico. Naj vas navdihnejo njegova čokoladna krema s kardamomom ter pite, polnjene z žafranom in pomarančno kremo.
sezona 5, epizoda 41
Spet se bomo potepali po Avstraliji, saj nas čaka še ena instant restavracija. Ura tiktaka in čas je za zvonec na vratih.
sezona 1, epizoda 3
Donna nas preseneti z izredno okusno in vsestransko mešanico mletega mesa. Naučili se bomo kako naredimo popolne blazinice iz njokov in rikota sira ter odkrili pregrešno dobre, klasične čokoladne brownieje.
sezona 1, epizoda 4
Donna nas bo naučila svojih trikov za pripravo najokusnejšega ocvrtega piščanca, kar ste ga kdaj jedli, cmočkov s kozicami, ki so tako nežni in okusni, a se vam bodo pocedile sline in pregrešnega pečenega vaniljevega sadja, popolnega za poletje!
sezona 1, epizoda 13
Rick je v Tintagelu, najbolj mitičnem kraju Cornwalla, kjer odkrije, da je bilo to pomembno trgovsko pristanišče z Evropo in rojstni kraj morda največje britanske legende o kralju Arthurju.
sezona 1, epizoda 14
West Penwith je daleč na zahodu celinske Britanije. Tu Rick raziskuje bogato in raznoliko zgodovino - od zaliva Lamorna, ki je zaslovel s pesmijo in umetnostjo, do Unescovega zaščitenega območja rudarjenja kositra in bakra.
sezona 1, epizoda 11
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 12
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 2
Gregg se odpravi v Barcelono, v mesto, ki je postalo zelo priljubljeno med turisti, ki si želijo oddih z odlično hrano, čudovito umetnostjo in arhitekturo ter zanimivimi tradicijami.
sezona 7, epizoda 19
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 7, epizoda 20
Chef in pek Rudolph van Veen z nami deli svoje znanje in ljubezen do peke. Pripravil bo slastne sladke in slane jedi, ob katerih se vam bodo pocedile sline.
sezona 4, epizoda 15
Lora in Stoyan bosta z nami delila recepte, ki so primerni za družinsko druženje ob nedeljskem kosilu, med drugim paradižnikovo juho s pečeno čebulo.
sezona 1, epizoda 12
V tej epizodi Şerife z nami deli recepte, v katerih lahko uporabimo eno izmed najstarejših vrst sadja, jabolk. Iz jabolk in ingverja pripravi marmelado, pito, katere okus dopolni vaniljeva krema, in jabolčni kis.
sezona 3, epizoda 3
Vrhovi in doline Atlasa so vir idej za Shana, ko nadaljuje potovanje po Maroku. V gorski vasi ga naučijo tradicionalnega načina priprave kuskusa - mukotrpen, a navdušujoč postopek. Kako bo Shane vpeljal te starodavne tehnike v svojo sodobno kuhinjo?
sezona 3, epizoda 4
Shane je v prašnem in eksotičnem Marakešu z namenom odkriti okuse in tehnike živahne tržnice. S tem novo pridobljenim znanjem gre na delo v svojo kuhinjo v Melbournu in ustvarja nove jedi, ki jih postreže svojim strankam v restavraciji.
sezona 1, epizoda 13
Rick je v Tintagelu, najbolj mitičnem kraju Cornwalla, kjer odkrije, da je bilo to pomembno trgovsko pristanišče z Evropo in rojstni kraj morda največje britanske legende o kralju Arthurju.
sezona 1, epizoda 14
West Penwith je daleč na zahodu celinske Britanije. Tu Rick raziskuje bogato in raznoliko zgodovino - od zaliva Lamorna, ki je zaslovel s pesmijo in umetnostjo, do Unescovega zaščitenega območja rudarjenja kositra in bakra.
sezona 1, epizoda 28
Mojster italijanske kuhinje Gino DAcampo nam bo dokazal, da lahko doma jemo bolje kot v restavraciji. V Whitbyju bo poskusil divjačinsko pito in recept z morsko spako.
sezona 5, epizoda 41
Spet se bomo potepali po Avstraliji, saj nas čaka še ena instant restavracija. Ura tiktaka in čas je za zvonec na vratih.
sezona 1, epizoda 12
V tej epizodi Şerife z nami deli recepte, v katerih lahko uporabimo eno izmed najstarejših vrst sadja, jabolk. Iz jabolk in ingverja pripravi marmelado, pito, katere okus dopolni vaniljeva krema, in jabolčni kis.
sezona 1, epizoda 3
Donna nas preseneti z izredno okusno in vsestransko mešanico mletega mesa. Naučili se bomo kako naredimo popolne blazinice iz njokov in rikota sira ter odkrili pregrešno dobre, klasične čokoladne brownieje.
sezona 1, epizoda 4
Donna nas bo naučila svojih trikov za pripravo najokusnejšega ocvrtega piščanca, kar ste ga kdaj jedli, cmočkov s kozicami, ki so tako nežni in okusni, a se vam bodo pocedile sline in pregrešnega pečenega vaniljevega sadja, popolnega za poletje!
sezona 3, epizoda 3
Vrhovi in doline Atlasa so vir idej za Shana, ko nadaljuje potovanje po Maroku. V gorski vasi ga naučijo tradicionalnega načina priprave kuskusa - mukotrpen, a navdušujoč postopek. Kako bo Shane vpeljal te starodavne tehnike v svojo sodobno kuhinjo?
sezona 3, epizoda 4
Shane je v prašnem in eksotičnem Marakešu z namenom odkriti okuse in tehnike živahne tržnice. S tem novo pridobljenim znanjem gre na delo v svojo kuhinjo v Melbournu in ustvarja nove jedi, ki jih postreže svojim strankam v restavraciji.
sezona 5, epizoda 2
Gino nam bo razkril svoje najljubše kotičke na italijanski mediteranski obali. Tokrat bo odšel na prelep otok Capri in nam pokazal pripravo dveh slastnih lokalnih jedi.
sezona 1, epizoda 2
Gregg se odpravi v Barcelono, v mesto, ki je postalo zelo priljubljeno med turisti, ki si želijo oddih z odlično hrano, čudovito umetnostjo in arhitekturo ter zanimivimi tradicijami.
sezona 1, epizoda 11
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 12
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 2, epizoda 9
Nekateri se karamele bojijo, drugi ne morejo brez nje, vsem pa se po njej cedijo sline. V tej epizodi bo Francisco pripravil karamelne bonbone, karamelno kremo in klasično karamelo, ki se jo postreže s čokoladno omako.
sezona 2, epizoda 10
Francisco pri peki slaščic poseže po številnih začimbah, a pri tem je treba vedeti, katero izbrati in koliko je dati v sladico. Naj vas navdihnejo njegova čokoladna krema s kardamomom ter pite, polnjene z žafranom in pomarančno kremo.
sezona 1, epizoda 7
Matthew Goode in Matthew Rhys se iz italijanskih hribov odpravita v Rim na sladoledni zajtrk, delavnico izdelovanja peciva in pokušnjo sladkih vin.
sezona 1, epizoda 12
V tej epizodi Şerife z nami deli recepte, v katerih lahko uporabimo eno izmed najstarejših vrst sadja, jabolk. Iz jabolk in ingverja pripravi marmelado, pito, katere okus dopolni vaniljeva krema, in jabolčni kis.
sezona 5, epizoda 1
Polnjene paprike obstajajo v nešteto različicah, a le redki poznajo način njihove priprave v Velingradu. Lora in Stoyan sta odkrila edinstven način priprave, ki ga želita deliti z gledalci. Zvijali bomo liste in jih polnili z zanimivim nadevom.
sezona 1, epizoda 5
Donna razkriva, kako pripravimo okusen in sočen ramstek, skupaj s pikantno tajsko zeleno karijevo pasto in najpopolnejšim lahkim biskvitom, ki vas bo zagotovo takoj prepričal.
sezona 1, epizoda 6
V tej epizodi Donna demonstrira kako preprosto je pripraviti popolna, lepljiva svinjska rebrca in najboljšo čokoladno torto s čokoladno-karamelno kremo ter kako z domiselnimi spremembami v receptu obe jedi ponesemo na novo raven.
sezona 1, epizoda 1
Nadiya Hussain bo za družinske izlete pripravila pikantne testenine, sirne štručke s paradižnikom, slastno pito samoso in riž s kozicami.
sezona 1, epizoda 2
Nadiya Hussain bo za družinska druženja pripravila oreškast ocvrt krompirček s česnom, slastne goveje burgerje s slanino in posladek za vegetarijance - afriško rižoto s kumarično solato.
sezona 1, epizoda 3
Gregg si je od vedno želel obiskati nemško prestolnico. V treh dneh spozna njeno pestro zgodovino in tradicionalno hrano.
sezona 1, epizoda 13
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 14
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 13
V tej epizodi nam Şerife predstavi čudovite recepte, v katerih uporabi grozdje, ki ga je nabrala na svojem vrtu. Pripravi eno izmed najstarejših znanih pijač, hardalyie. Pripravi tudi hrustljavo jagnjetino z rožmarinom.
sezona 5, epizoda 1
Polnjene paprike obstajajo v nešteto različicah, a le redki poznajo način njihove priprave v Velingradu. Lora in Stoyan sta odkrila edinstven način priprave, ki ga želita deliti z gledalci. Zvijali bomo liste in jih polnili z zanimivim nadevom.
sezona 2, epizoda 11
Francisco deli z nami recepte za jedi, v katere vključi okusne in osvežilne citruse. In sicer pripravi pomarančno pito, grenivkino pito s hrustljavimi oreščki in božansko sladico iz limone in limete.
sezona 2, epizoda 12
Ena Franciscovih najljubših sestavin je čokolada. Tokrat bo predstavil recepte, v katerih odigra čokolada glavno vlogo, in sicer torto s čokoladno kremo in ananasovo marmelado, čokoladno kremo s kakavom in mandarinami ter panakoto iz bele čokolade.
sezona 5, epizoda 42
Spet se bomo potepali po Avstraliji, saj nas čaka še zadnja instant restavracija. Ura tiktaka, noži so v rokah in zvonec bo vsak čas zazvonil.
sezona 1, epizoda 6
V tej epizodi Donna demonstrira kako preprosto je pripraviti popolna, lepljiva svinjska rebrca in najboljšo čokoladno torto s čokoladno-karamelno kremo ter kako z domiselnimi spremembami v receptu obe jedi ponesemo na novo raven.
sezona 1, epizoda 8
Matthew Goode in Matthew Rhys se iz italijanskih hribov odpravita v Bologno, kjer je udeležita mojstrske delavnice priprave najbolj znane jedi v mestu.
sezona 1, epizoda 13
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 14
Ni pomembno, ali znate v kuhinji čarati ali ste popoln začetnik, uporabite te ubijalsko dobre sestavine v kombinaciji z zvijačami, ki vam prihranijo čas, da boste tudi tisti najbolj zaposleni navdušili vse v hiši.
sezona 1, epizoda 3
Gregg si je od vedno želel obiskati nemško prestolnico. V treh dneh spozna njeno pestro zgodovino in tradicionalno hrano.
sezona 1, epizoda 1
Nadiya Hussain bo za družinske izlete pripravila pikantne testenine, sirne štručke s paradižnikom, slastno pito samoso in riž s kozicami.
sezona 1, epizoda 2
Nadiya Hussain bo za družinska druženja pripravila oreškast ocvrt krompirček s česnom, slastne goveje burgerje s slanino in posladek za vegetarijance - afriško rižoto s kumarično solato.
sezona 5, epizoda 1
Polnjene paprike obstajajo v nešteto različicah, a le redki poznajo način njihove priprave v Velingradu. Lora in Stoyan sta odkrila edinstven način priprave, ki ga želita deliti z gledalci. Zvijali bomo liste in jih polnili z zanimivim nadevom.
sezona 1, epizoda 13
V tej epizodi nam Şerife predstavi čudovite recepte, v katerih uporabi grozdje, ki ga je nabrala na svojem vrtu. Pripravi eno izmed najstarejših znanih pijač, hardalyie. Pripravi tudi hrustljavo jagnjetino z rožmarinom.
sezona 3, epizoda 5
Na vetrovni atlantski obali Maroka je dom največje tovarne za predelavo sardel na svetu, Shane pa bi pokusil lokalne sardele z maroško marinado chermoula. Vs bolj iskano arganovo olje mu omogoča, da sprosti svojo ustvarjalnost vkuhinji.
sezona 3, epizoda 6
Arabci so naselili današnjo Španijo in Portugalsko leta 711. V treh generacijah je regija postala arabsko govoreča. Shane prispe v Andaluzijo in odkrije kuhinjo, katere korenine so trdno utemeljene v islamski kuhinji.
sezona 1, epizoda 8
Matthew Goode in Matthew Rhys se iz italijanskih hribov odpravita v Bologno, kjer je udeležita mojstrske delavnice priprave najbolj znane jedi v mestu.
sezona 1, epizoda 29
Chef Gino D'Acampo želi dokazati, da je domača kuha najboljša. Tokrat je v Manchestru, kjer bo poskusil šrilanški vegetarijanski kari, judovsko jed in portugalskega jagenjčka.
sezona 5, epizoda 42
Spet se bomo potepali po Avstraliji, saj nas čaka še zadnja instant restavracija. Ura tiktaka, noži so v rokah in zvonec bo vsak čas zazvonil.
sezona 1, epizoda 13
V tej epizodi nam Şerife predstavi čudovite recepte, v katerih uporabi grozdje, ki ga je nabrala na svojem vrtu. Pripravi eno izmed najstarejših znanih pijač, hardalyie. Pripravi tudi hrustljavo jagnjetino z rožmarinom.
sezona 1, epizoda 5
Donna razkriva, kako pripravimo okusen in sočen ramstek, skupaj s pikantno tajsko zeleno karijevo pasto in najpopolnejšim lahkim biskvitom, ki vas bo zagotovo takoj prepričal.
