Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
Living A Nightmare: Karma Comes Late; sezona 1, epizoda 3

V zapuščeni ulici najdejo truplo 27-letne ženske. Pred kratkim ločeno mater so nazadnje videli, ko se je sprla s fantom in jezno odvihrala. Policija skuša razvozlati sledi.

07:00
Living A Nightmare: Trouble In Giles County; sezona 1, epizoda 4

Ko v Tennesseeju izgine moški, nekateri menijo, da je pobegnil z ljubimko, drugi pa sumijo, da se je zgodil zločin. 25 let kasneje preiskovalci odkrijejo resnico.

08:00
Nightmare Next Door: Devil in the Desert; sezona 3, epizoda 9

Ko Adele Curtis doleti grozen konec na njenem domu v Phoenixu, policija preiskuje več osumljencev. A ko postanejo sledi hladne, ujamejo morilca s pomočjo DNK-ja.

09:00
Nightmare Next Door: Million Dollar Murder; sezona 3, epizoda 11

Ko nepremičninskega mogotca Alana umorijo v njegovi vili, vse kaže na ponesrečen vlom. Toda preiskovalci hitro posumijo, da je kriva njegova zagrenjena bivša žena. Ali je res?

10:00
Scott Peterson: Pregnant Wife Missing: Episode 1; sezona 2, epizoda 1

Izginotju Laci Peterson, ki je bila v osmem mesecu nosečnosti, je v Modestu sledila obsežna iskalna akcija. Policija se je osredotočila na njenega moža Scotta. Kaj se je zgodilo?

11:00
Scott Peterson: Pregnant Wife Missing: Episode 2; sezona 2, epizoda 2

Izginotju Laci Peterson, ki je bila v osmem mesecu nosečnosti, je v Modestu sledila obsežna iskalna akcija. Policija se je osredotočila na njenega moža Scotta. Kaj se je zgodilo?

12:00
The Lies That Bind: Wheeling And Dealing; sezona 1, epizoda 8

Uspešen poslovnež se je leta 1996 odpravil na pot, da bi spoznal skrivnostno žensko. Po njegovem izginotju policisti menijo, da se je zgodilo nekaj zloveščega.

13:00
Where Murder Lies: Disappearance Act; sezona 1, epizoda 1

Ko izgine mati treh otrok, prebivalci mesteca Renovo prečešejo vse podolgem in počez. Bosta dva sumljiva zahtevka za odkupnino policijo pripeljala do storilca?

14:00
The 93 Victims Of Samuel Little: Part 2; sezona 1, epizoda 2

Potem ko odkrijejo velikanski obseg umorov Samuela Littla, mora skupina strokovnjakov razvozlati identiteto več kot 90 žrtev.

16:00
I'd Kill for You: Bloody Custody; sezona 2, epizoda 2

Jessica in Jeff McCord v Alabami uživata v svojem mladem zakonu, potem pa se pojavi Jessicin zlovoljen bivši mož, ki grozi, da bo njuno življenje obrnil na glavo.

17:00
I'd Kill for You: Anything for My Baby; sezona 2, epizoda 3

Tabitha se je pred kratkim razšla s fantom in spoznava nove moške, toda zadnja avantura ji prinese težave in iz strasti vodi do okrutnega dvojnega umora.

18:00
Murder Loves Company: Killer Coverup; sezona 1, epizoda 1

Odročno gorsko letovišče se za tamkajšnje zaposlene iz raja spremeni v pekel, ko eden od njih izgine. Ali se med njimi skriva morilec?

19:00
Murder Loves Company: Friends To The End; sezona 1, epizoda 2

Radoživi sodelavci v restavraciji so na prvi pogled najboljši prijatelji, nato pa na nogometnem igrišču na obrobju mesta odkrijejo truplo enega od njih.

20:00
Heart Of Darkness: Lust For Murder; sezona 1, epizoda 6

Ob odkritju trupla Stacie Smith in zapisu na zidu na prizorišču umora, ki jo obtožuje nezvestobe, policisti menijo, da je storilec ljubosumni ljubimec.

21:00
Deadly Affairs: Women on Top; sezona 2, epizoda 13

Brandan Perry je Veronico Paz zmeraj imel za svoje dekle, toda ko njeno pozornost ujame mlajši moški, to privede do ognja v strehi. Kako daleč bo šel v svojem maščevanju?

22:00
Kindred Spirits: The Body Box; sezona 4, epizoda 13

Amy, Adam in Chip raziskujejo staro bolnišnico v Tennesseeju. Nekoč je bila svetilnik upanja, zdaj pa naj bi v zapuščeni zgradbi strašila psu podobna prikazen.

23:00
Kindred Spirits: Shadowed; sezona 5, epizoda 1

Novi lastniki prenočišča Toboggan Inn trdijo, da v zgradbi straši napadalen duh. Amy, Adam in Chip izvedejo eksperiment s šokantnimi rezultati.

00:00
Destination Fear: Sheboygan County Asylum; sezona 2, epizoda 5

Dakota obišče umobolnico v Wisconsinu in tam preživi najbolj grozljivo noč doslej. Skupaj postanejo prva ekipa, ki je kdaj prespala v tamkajšnjih zapuščenih hodnikih.

01:00
Destination Fear: Cambria County Jail; sezona 2, epizoda 6

Dakota ekipo vodi globoko v notranjost zastarelega zapora v okrožju Cambria. Kako se bodo spopadli z izgubo orientacije in grozljivo osamo?

02:00
Scorned: Crimes of Passion: Naughty Not Nice; sezona 5, epizoda 9

Yamisha je poročena ženska in žurerka. Prizadevanja njenega moža, da bi jo obvladal, imajo ravno nasproten učinek. Jo bodo njene odločitve začele preganjati?

03:00
Murder Loves Company: Killer Coverup; sezona 1, epizoda 1

Odročno gorsko letovišče se za tamkajšnje zaposlene iz raja spremeni v pekel, ko eden od njih izgine. Ali se med njimi skriva morilec?

04:00
The Lies That Bind: Wheeling And Dealing; sezona 1, epizoda 8

Uspešen poslovnež se je leta 1996 odpravil na pot, da bi spoznal skrivnostno žensko. Po njegovem izginotju policisti menijo, da se je zgodilo nekaj zloveščega.

05:00
Where Murder Lies: Disappearance Act; sezona 1, epizoda 1

Ko izgine mati treh otrok, prebivalci mesteca Renovo prečešejo vse podolgem in počez. Bosta dva sumljiva zahtevka za odkupnino policijo pripeljala do storilca?

06:00
Diabolical: Deadly Love: The Rich Get Richer; sezona 2, epizoda 8

Triindevetdesetletno Penny Knell sprejmejo v dom, kjer stanovalcem nudijo posebno nego. A tam jo že čaka sprevržen um, ki preži na najbolj ranljive pripadnike družbe.

07:00
Diabolical: Deadly Love: Control Freak; sezona 2, epizoda 10

Mamo Ramsayja Scriva prične skrbeti, ko se ji sin nekaj dni ne javi. Pretresljivo odkritje ob avtocesti razkrije nasilen zločin.

08:00
Blood Relatives: Fresh Heir; sezona 4, epizoda 2

V vročini Houstona nek odvetnik in njegova družina uživajo razkošno življenje. Toda ko eden od članov postane preveč lakomen, to sproži medgeneracijsko vojno, ki se konča z umorom.

09:00
Blood Relatives: I, Thee Dead; sezona 4, epizoda 4

Kalifornijska Osrednja dolina je ena od ameriških žitnic. Toda ena tamkajšnjih družin žanje pohlep, slo in umor. Denarne težave in neželena nosečnost imajo hude posledice.

10:00
Killer Instinct with Chris Hansen: Murder On Highway 23; sezona 2, epizoda 1

Dvajsetletna Megan Barroso izgine med vračanjem domov z zabave. Njen prerešetan avto odkrijejo na avtocesti 23. Chris Hansen se odloči raziskati primer.

11:00
Killer Instinct with Chris Hansen: A Deadly Diamond; sezona 2, epizoda 2

Floridska upokojenka Jean Schwarzkopf uživa v družbi mlajših moških, zato je ob odkritju njenega trupla v njenem lastnem domu kar nekaj osumljencev. Kaj je bil motiv za umor?

12:00
Deadline: Crime with Tamron Hall: The Professor's Wife; sezona 1, epizoda 10

Nekdo umori ženo mednarodno priznanega profesorja z elitne ameriške univerze, in izkaže se, da jo je umorila oseba, od katere tega nihče ne bi pričakoval.

13:00
Deadline: Crime with Tamron Hall: Web of Lies; sezona 1, epizoda 12

V ZDA prispe Nemec, ki trdi, da je član družine Rockefeller. Potem ga nekdo obdolži posilstva in nedolžni Nemec gre v zapor. Bo nedolžnost lahko dokazal izza zapahov?

14:00
True Conviction: For the Love of Money; sezona 3, epizoda 10

Taksist iz New Yorka je do smrti ustreljen v njegovem avtomobilu, pri tem pa ostaja nedoumljivo, kdo bi umoril človeka, ki je bil znan po svojo veliki radodarnosti.

15:00
True Crime with Aphrodite Jones: Loyalty, Lies, and Loss; sezona 2, epizoda 1

Scott Rothstein je bil uspešen poslovnež v Fort Lauderdalu, vse dokler nekdo ni umoril nadarjenega mladega odvetnika, ki je delal zanj. Raziskava razkrije razsežno prevaro.

16:00
Reasonable Doubt: Murder In A Bottle; sezona 1, epizoda 9

Učiteljica verouka je obtožena, da je zastrupila izotonični napitek svojega moža in ga tako umorila. Bosta Chriss in Melissa odkrila nove dokaze, ki pričajo o njeni nedolžnosti?

17:00
Reasonable Doubt: For Her Love; sezona 4, epizoda 1

Vojni veteran Tim Wright sedi v zaporu zaradi umora bivšega partnerja svoje punce. Njegova družina verjame v njegovo nedolžnost, zato se zavzemajo za ponovno odprtje primera.

18:00
Who Killed Jane Doe?: The Disappearing Doe; sezona 2, epizoda 6

V kanalu ob neki cesti v Arizoni odkrijejo truplo najstnice. Pred tem pa se v zvezni državi Washington neka najstnica, ki je preživela težko otroštvo, odloči poiskati ljubezen.

19:00
Sin City Justice: An Uncontrollable Rage; sezona 1, epizoda 1

Nekemu moškemu grozi doživljenjska ječa, saj je do smrti zabodel svojo zaročenko. Njena družina na pravico čaka več let. Zločinski par pa v svojih zločinih hlini nosečnost.

20:00
The Murder Tapes: Episode 5; sezona 5, epizoda 5

Preiskave resničnih zločinov ob pomoči posnetkov telesnih kamer policijskih enot iz vseh držav ZDA. Kakšni dramatični preobrati bodo vodili do prijetja morilca?

21:00
I Went Undercover: No Turning Back; sezona 1, epizoda 4

Prepovedani ljubezenski trikotnik se konča z umorom. Ko na površje privrejo skrivni posnetki, le-ti opisujejo zgodbo o prijateljstvu, ljubezni in izdajstvu.

22:00
Portals To Hell: Fort William Henry; sezona 2, epizoda 3

Jack in Katrina preiskujeta prizorišče enega najbolj krvavih pokolov kolonialne Amerike. Poroča se namreč, da naj bi na lokaciji strašile duše umrlih vojakov.

23:00
Portals To Hell: Captain Grant's Inn; sezona 2, epizoda 10

Jack in Katrina preiskujeta najbolj strašljivo prenočišče v Conneticutu. Lastnika so že dvakrat obsedli demoni, vodil pa je celo proces eksorcizma.

00:00
The Holzer Files: Death To Tyrants; sezona 2, epizoda 5

Ekipa odpre skriti spis Hansa Holzerja o taverni Surratt, kamor se je skril John Wilkes Booth, ko je leta 1865 ustrelil Abrahama Lincolna.

01:00
The Holzer Files: Ties That Burn; sezona 2, epizoda 6

Leta 1976 je Hans pomagal družini, ki jo je strašil duh žalujoče vdove. Ekipa obišče Port Clyde, kjer raziskuje znova prisotne nadnaravne dogodke.

02:00
Portals To Hell: The Alaskan Hotel; sezona 1, epizoda 1

Jack Osbourne in Katrina Weidman obiščeta Juneau na Aljaski, kjer se lotita sploh prve preiskave hotela, v katerem naj bi strašili demoni.

03:00
Killer Instinct with Chris Hansen: A Kid To Kill For; sezona 2, epizoda 5

Mlada mama Ana Ceja odide od doma s svojim dojenčkom in se nikoli ne vrne. Policija odkrije njen avto in hudo ožgano truplo. Grozljivega primera se loti Chris Hansen.

04:00
Killer Instinct with Chris Hansen: Forever Missing; sezona 2, epizoda 6

Chris Hansen uporabi svoje novinarsko znanje, s katerim razkriva najgrozljivejše ameriške umore. Ob tem ima dostop do ključnih prič, preživelih, sosedov in policistov.

05:00
Deadline: Crime with Tamron Hall: The Professor's Wife; sezona 1, epizoda 10

Nekdo umori ženo mednarodno priznanega profesorja z elitne ameriške univerze, in izkaže se, da jo je umorila oseba, od katere tega nihče ne bi pričakoval.

06:00
Breaking Homicide: Little Girl Lost; sezona 1, epizoda 2

Leta 1986 so sedemletno Michelle Norris ugrabili in umorili v bližnjem gozdu. Policija ni poznala krivca za zločin, dokler sumljivo pismo ni razkrilo koristnega nasveta.

08:00
Last Night In...: Message from the Grave; sezona 2, epizoda 9

Ko najdejo truplo Johna Raya, uspešnega pripravnika v odvetniški pisarni, na njegovem domu, so detektivi zmedeni. Leta pozneje pa žrtvino skrito sporočilo omogoči nov vpogled.

09:00
Last Night In...: A Shot in the Dark; sezona 2, epizoda 10

Truplo Eve Shoen najdejo v skrivnostnih okoliščinah. Oblasti več let preiskujejo številne sledove, da bi prišle resnici do dna.

10:00
Lone Star Justice: Cold As Ice; sezona 1, epizoda 3

Trije upokojeni preiskovalci se spominjajo najbolj zloglasnih in nasilnih primerov, ki so jih preiskovali v šerifovem uradu okrožja Smith in ki so pretresli vso državo.

11:00
Lone Star Justice: Driven To Murder; sezona 1, epizoda 4

Trije upokojeni preiskovalci se spominjajo najbolj zloglasnih in nasilnih primerov, ki so jih preiskovali v šerifovem uradu okrožja Smith in ki so pretresli vso državo.

12:00
Living A Nightmare: Karma Comes Late; sezona 1, epizoda 3

V zapuščeni ulici najdejo truplo 27-letne ženske. Pred kratkim ločeno mater so nazadnje videli, ko se je sprla s fantom in jezno odvihrala. Policija skuša razvozlati sledi.

13:00
Living A Nightmare: Trouble In Giles County; sezona 1, epizoda 4

Ko v Tennesseeju izgine moški, nekateri menijo, da je pobegnil z ljubimko, drugi pa sumijo, da se je zgodil zločin. 25 let kasneje preiskovalci odkrijejo resnico.

14:00
Swamp Murders: Murder of the Medic; sezona 3, epizoda 9

Živahna zdravstvena delavka, zaposlena v vojski, uživa večer, ko moža ni, in se zabava v lokalu v Severni Karolini. Domov pa se ne vrne več.

15:00
Swamp Murders: Murder on the Hudson; sezona 3, epizoda 2

Mlada ženska odvihra iz hiše, da bi izsledila svojega svojeglavega fanta, nato pa njeno truplo najdejo naplavljeno na blatnem bregu reke Hudson.

16:00
Scott Peterson: Pregnant Wife Missing: Episode 1; sezona 2, epizoda 1

Izginotju Laci Peterson, ki je bila v osmem mesecu nosečnosti, je v Modestu sledila obsežna iskalna akcija. Policija se je osredotočila na njenega moža Scotta. Kaj se je zgodilo?

17:00
Scott Peterson: Pregnant Wife Missing: Episode 2; sezona 2, epizoda 2

Izginotju Laci Peterson, ki je bila v osmem mesecu nosečnosti, je v Modestu sledila obsežna iskalna akcija. Policija se je osredotočila na njenega moža Scotta. Kaj se je zgodilo?

18:00
Still A Mystery: Death And Silence; sezona 5, epizoda 16

V slepi ulici najdejo truplo glasbenika in gradbinec izgine na delu. Policija obupno išče sledi o teh brezčutnih umorih.

19:00
Still A Mystery: Somebody Knows Something; sezona 5, epizoda 17

Družina študenta je pretresena, ko je izdan nalog za njegovo aretacijo. Nekega jutra nenadoma izgine mati petih otrok, potem ko so jo videli zapustiti hišo.

20:00
American Monster: Put Yourself Out There; sezona 7, epizoda 20

Randyju Fergusonu se za vedno spremeni življenje, ko sreča mamico samohranilko Angelo Phillips. Skupaj zgradita čudovito življenje, ki pa skriva grozljivo skrivnost.

21:00
Hell House: Murder Mansion; sezona 1, epizoda 1

Od dvojnega umora milijonarjev Brucea in Darlene Rouse pa do mafijskega podzemlja, kjer se je pripetil umor. V tej hiši se je zgodilo prav vse.

22:00
Hell House: Greystone Murders; sezona 1, epizoda 2

Graščino Greystone je v 20-ih letih 20. stoletja zgradil naftni mogotec Edward Doheny, njena krvava zgodovina pa obsega umor, samomor in nepojasnljive nesreče.

23:00
Hell House: House of Lost Souls; sezona 1, epizoda 3

V hiši v Kentuckyju so živeli zdravnik, ki je delal preizkuse na pacientih, podnajemnik, ki je najemodajalca pretepel do smrti, in ljubimca, ki sta bila prisiljena zagrešiti umor.

00:00
Desperate Measures: Desire Turned Deadly; sezona 1, epizoda 1

David je srečno poročen moški, a se za zaprtimi vrati zaplete v strastno razmerje. Vse se zdi popolno, dokler njegova ljubica ne razkrije šokantne skrivnosti.

01:00
Desperate Measures: Spare the Rod; sezona 1, epizoda 2

Dennis in Merna Koula sta ustvarila družino in precejšnje premoženje, a je njuno bogastvo postalo nevaren predmet zavisti med njunimi otroki.

02:00
American Monster: Put Yourself Out There; sezona 7, epizoda 20

Randyju Fergusonu se za vedno spremeni življenje, ko sreča mamico samohranilko Angelo Phillips. Skupaj zgradita čudovito življenje, ki pa skriva grozljivo skrivnost.

03:00
Deadline: Crime with Tamron Hall: Web of Lies; sezona 1, epizoda 12

V ZDA prispe Nemec, ki trdi, da je član družine Rockefeller. Potem ga nekdo obdolži posilstva in nedolžni Nemec gre v zapor. Bo nedolžnost lahko dokazal izza zapahov?

04:00
Lone Star Justice: Killing Fields; sezona 1, epizoda 5

Trije upokojeni preiskovalci se spominjajo najbolj zloglasnih in nasilnih primerov, ki so jih preiskovali v šerifovem uradu okrožja Smith in ki so pretresli vso državo.

05:00
Lone Star Justice: Long Arm Of The Law; sezona 1, epizoda 6

Trije upokojeni preiskovalci se spominjajo najbolj zloglasnih in nasilnih primerov, ki so jih preiskovali v šerifovem uradu okrožja Smith in ki so pretresli vso državo.