Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:50
OTO čira čara
, epizoda 11
Slovenija

.

06:55
Kindi Kids I.
sezona 1, epizoda 13
Avstralija

Danes se v Kindi vrtcu spet igrajo nove igre. Najprej je na vrsti igra 'vidim nekaj', kjer Donatina odločno zmaga pri vseh igrah. Kako ne bo, saj je vedno najboljša v igrah! Ko pa se igrajo 'glasbeni stol', Donatina čisto odpove, kar pa zelo težko sprejme. Zato ji ostale malčice razložijo, da namen igre ni samo zmagovanje.

07:05
Monchhichi I.
sezona 1, epizoda 15
Francija

Ko pade noč in otroci zaspijo, se bleščeče zvezdice spustijo na njihove speče obrazke. Dobrodošli na čarobnem drevesu, kjer v tovarni sanj nastajajo najlepše sanje. Pridružite se pogumnim in ljubkim varuhom sanj na njihovih čarobnih pustolovščinah. A ustvarjanje sladkih sanj ni tako preprosto, kot si morda mislite.

07:15
Vic the Viking I.
sezona 1, epizoda 13
Francija,Avstralija

Ko se na Halvarjevem obrazu izriše nenavadna senca, je Robert prepričan, da so njihovega poglavarja obiskali bogovi. Kmalu so vsi vaščani prepričani, da se lahko Halvar zaradi na novo pridobljenih božanskih sposobnosti preobrazi v katerokoli žival ali osebo. Ko Halvar nenadoma izgine in namesto njega poveljstvo na ladji prevzame raca, mora Viki čim prej rešiti nastalo zmedo.

07:40
Rev & Roll I.
sezona 1, epizoda 45
Kitajska,Kanada

V mestecu Blatniški grad ima čisto vsak svojega posebnega pajdaša v svojem poskočnem štirikolesniku. Ta prevozna sredstva pa niso le kupček pleha, saj ima čisto vsak od njih svojo osebnost, ki spominja na lastnosti določenih živali. Tudi njihovi človeški lastniki so različni karakterji in skupaj se lepo dopolnjujejo. Najbolj pogumna med njimi sta 8-letni deček Rev in njegov zvesti tovornjak Roni, katerega lastnosti močno spominjajo na pasjega prijatelja. Skupaj se podajata na neverjetne pustolovščine, na katerih se jima z veseljem pridružijo še ostali junaki iz Blatniškega grada......IMDb ocena: 6.1/10

08:05
Peter Pan II.
sezona 2, epizoda 11
Nemčija

Predstavljajte si svet, kjer vam nikoli ni treba odrasti ali se postarati! To je svet Petra Pana, dečka, ki živi v čarobni deželi Nije, kjer ni nikoli dolgčas in pravila odraslih ne veljajo. Prebrisani fantič jo rad zagode zlobnemu kapitanu Kljuki, iz zagate pa ga največkrat reši vila Zvončica. Pogosto se odpravi tudi v resnični svet, kjer leta nad strehami hiš in svoje prijatelje Vendi, Jana in Miho popelje na nepozabne pustolovščine.

08:30
Heidi I.
sezona 1, epizoda 6
Nemčija

Peter pripoveduje Heidi, kako sovraži šolo in Heidi se prestraši, da bo morala pozimi šolo obiskovati tudi sama. Ko ded bere tetino pismo, kako bo spomladi odpeljala Heidi, je ded nejevoljen, saj je vzljubil malo navihanko. Heidi pa je prepričana, da so to papirji za šolo, zato zbeži sredi noči. Reši jo zaskrbljeni ded, ki ji obljubi, da ji to zimo še ne bo treba v šolo......IMDb ocena: 7.5/10

08:50
Miraculous II.
sezona 2, epizoda 11
Francija,J. Koreja,Japonska

Na prvi pogled je Marjetka čisto običajna deklica, ki staršem pomaga v družinski pekarni, v šoli pa se preganja s sošolci. Vendar pa ima Marjetka par čarobnih uhanov, s pomočjo katerih se spremeni v čudežno junakinjo Pikapolono, ki navdušuje celoten Pariz. Njen pajdaš je Črni mačkon in s skupnimi močmi prebivalce Pariza branita pred zlobnim Metuljem, ki hoče nadzorovati vse ljudi......IMDb ocena: 8.1/10

09:10
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 65
ZDA

Betty in Armando na plaži uživata v romantičnem dnevu. Ko Hugo vidi, kako Armando vstopi v Bettyjino sobo, skoraj umre od vseh spletk, ki mu rojijo po glavi. Medtem Armando Betty prvič razkrije, kako zelo jo ima rad in da si želi biti z njo. Strast pa se vnema tudi med Marcelo in Ricardom. Hugo Inesiti naroči, da v njegovem stanovanju zalije rože. Ko Inesita pride v stanovanje, pa naleti na Fabia in Romino v kočljivem položaju......IMDb ocena: 7.8/10

10:00
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 66
ZDA

Hugo sprašuje Armanda, kaj je počel v Bettyjini sobi, a se Armando izogne odgovoru. Marcela je po odpovedi poroke zelo potrta, Ricardo pa opozori Armanda na nevarnosti, ki jo to predstavlja za podjetje. Daniel res izkoristi sestrino razpoloženje in sam prevzame nadzor nad V&M, najprej pa odpusti Mariano. Efrain grozi Sofii, da ji bo odvzel otroke, po drugi strani pa Jenny uspe v njem zasejati seme dvoma glede očetovstva......IMDb ocena: 7.8/10

10:50
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 67
ZDA

Daniel je odločen zavzeti sestrin položaj v podjetju. Marcela mu bo s podpisom prepustila upravljanje in Daniel se takoj postavi napram Armandu, ki mu je jasno, da se ga želijo znebiti. Da bi to preprečil, si obupno prizadeva govoriti z Marcelo. Ricardo se počuti krivega za dogajanje v podjetju, Armandu pa svetuje, da mora ponovno osvojiti Marcelo, hkrati pa obdržati Betty......IMDb ocena: 7.8/10

11:45
Delovna akcija IV.
sezona 4, epizoda 3
Slovenija

Lešnica je idiličen kraj poleg Ormoža. Na enem od prleških gričev stoji tudi hiša Edite in Saša, ki v njej živita skupaj s svojimi štirimi otroki, z Megi, s Timom, Tinajo in z Aleksejem. Za to popolno sliko pa stoji drugačna zgodba. Edita in Sašo težko zbereta denar za najbolj osnovne dobrine, kaj šele za obnovitev hiše, kar je predpogoj za zdravo in srečno odraščanje njunih otrok. Nato na njihova vrata potrka Ana in njeni mojstri sprejmejo enega največjih izzivov do sedaj.

13:00
Vaše zdravje, naša skrb
13:15
MasterChef Slovenija VI.
sezona 6, epizoda 7
Slovenija

Skupinski izziv tokrat zaznamuje obisk ugledne gostje, saj v MasterChef kuhinji zasije Nika Ambrožič Urbas! Ognjeni temperament Primorcev se sliši po vsej kuhinji, samotni jezdec bije bitko z mlini na veter, levinje pa strastno rjovejo zaradi krvavega kosa mesa, okoli katerega nastane hud nesporazum. Vizualnost jedi je enako pomembna kot okusi, čimbolj pa se je treba približati trendom in okusom, ki jih je Nika doživljala v ugledni londonski restavraciji.

14:35
Vaše zdravje, naša skrb
14:50
Zadovoljna I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Kako si v laseh ali okoli vratu zavezati modno ruto, ki je med priljubljenimi trendi letošnje pomladno-poletne sezone? Boginjo v sebi bomo prebujali z gostjo Tjašo Dorelay in odkrivali lepotne rituale, s katerimi si vsaka ženska lahko v svoje življenje prikliče obilje užitkov. Slovenska voditeljica, ki je diplomirala iz kozmetike, bo razkrila preprost recept za negovanje kože na obrazu iz njene domače ustvarjalnice.

15:20
Nasmeh zdravju I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Kako poskrbite za to, da se imate vsak dan lepo? Pokazali bodo, kako se zbujamo s pozdravom soncu in pet vaj za čvrsto jedro telesa. Ker spomladi kožo vse pogosteje izpostavljamo sončnim žarkom, je pomembna prava in zdrava mera sonca na dan. Razbijali bodo mit o spomladanski utrujenosti in pripravili obrok za več energije. Dobrodošli na sončni strani življenja.

15:45
Dom in vrt I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Majhen čudež, v katerem je veliko ljubezni, je uspel mami in hčeri. Sprva majhen vrtiček je postal njun način življenja in vir preživetja, pa tudi turistična atrakcija. Za arhitekte je izjemen izziv, ko se lotevajo starih, propadajočih stanovanj. Velikokrat se po idejo zatečejo k naravi in iz stanovanja naredijo čudež. Razkrili nam bodo tudi bistvene podrobnosti pri peki na žaru, da bomo z njimi navdušili družino in prijatelje.

16:15
I: Lojze Rozman, Zlatko Šugman, Bert Sotlar, Bogdan Lubej, Majda Potokar; R: France Štiglic... Ne joči, Peter
Slovenija

Zgodba filmske klasike tudi več kot štirideset let po nastanku ni izgubila svojega čara. V glavnih vlogah nastopajo nekateri najbolj znani obrazi slovenskega filma: Lojze Rozman, Bert Sotlar, Majda Potokar, Zlatko Šugman, Polde Bibič in drugi. Malega navihanega Petra igra Bogdan Lubej. Zgodba je postavljena v čas 2. svetovne vojne. Dane in Lovro sta partizana, ki morata tri sirote iz nevarnega območja, kjer potekajo boji, prepeljati na osvobojeno ozemlje. Vojaka sta na začetku ponižana, da so jima dodelili takšno nalogo, a se kasneje z otroki spoprijateljita. Še posebej z najmlajšim Petrom, ob katerem doživita kar nekaj smešnih prizorov. Po naključju Lovru in Danetu kasneje celo uspe večja akcija, ko razstrelita nemško skladišče......IMDb ocena: 8.4/10

18:00
Extreme Makeover: Home Edition VII.
sezona 7, epizoda 22
ZDA,Nizozemska

V priljubljeni oddaji spremljamo zgodbe družin, ki so se iz različnih razlogov znašle v stiski in potrebujejo prenovo doma. V vsaki epizodi ekipa oblikovalcev, ki jih vodi energični in vedno nasmejani Ty Pennington, preseneti družino z novico, da bo njihova hiša dobila povsem novo podobo. V tednu dni, ko srečna družina uživa na počitnicah, oblikovalci, gradbeni mojstri in na stotine prostovoljcev zgradijo dom, ki odseva želje in potrebe članov družine. Ekipi bodo pomagali tudi številni gostje iz sveta slavnih, kot so Ashley Tisdale, Christian Slater, Selena Gomez in Tyler Perry.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Tom Holland, Michael Keaton, Robert Downey Jr., Marisa Tomei, Gwyneth Paltrow; R: Jon Watts... Spider-Man: Homecoming
ZDA

Spiderman se vrača. Navdušen nad vsem, kar je doživel z Maščevalci, se mladi Peter Parker vrača domov k teti May, kjer je tudi pod budnim očesom novega mentorja Tonyja Starka. Peter se skuša vrniti k normalnemu vsakdanjemu življenju, čeprav mu to preprečuje misel, da se mora še vedno dokazati kot pravi superjunak. Mogoče bo pravi trenutek za to nastopil veliko prej, kot si Peter misli, potem ko se v mestu pojavi nov zlikovec, Vulture.

22:05
I: Freddie Prinze Jr., Jessica Biel, Matthew Lillard, Fred Ward, Jason Gedrick, Brittany Murphy, Bruce Davison, Brian Dennehy; R: Michael Tollin... Summer Catch
ZDA

Vsako poletje se najbolj nadarjeni univerzitetni igralci baseballa potegujejo za mesto v elitnem baseballskem moštvu, ki pomeni prvi korak do poklicne baseballske lige in velikih zaslužkov. Med njimi je tudi Ryan Dunne, ki je prekinil šolanje, hodi s sumljivim dekletom in cele dneve dela v očetovem podjetju. Ko Ryan spozna prikupno Tenley Parrish, ki prihaja iz bogate družine, se med njima vname ljubezen. Njen snobovski oče ne more skriti svojega zgražanja, zato ju poskuša na vse načine ločiti. To pa ni edina ovira, s katero se morata soočiti mlada zaljubljenca......IMDb ocena: 5.1/10

23:50
I: Katherine Heigl, Tom Wilkinson, Linda Emond, Grace Gummer; R: Mary Agnes Donoghue... Jenny's Wedding
ZDA

Jenny Farrell svoje homoseksualnosti ne skriva pred vsem svetom, le pred svojo zelo konvencionalno družino. Zaveda se, da njena starša Eddie in Rose rada živita v svojem mirnem, poznanem in varnem svetu. Ta velik del sebe pa taji celo pred bratom in sestro. Ko družini pove, da je njena sostanovalka Kitty pravzaprav njena zaročenka, se svet Farrellovih podre kot hišica iz kart. Starša sta pretresena nad dejstvom, kako malo poznata svojo hčerko, obenem pa se v njiju naseli globok strah pred obrekovanjem skupnosti. Jenny zato prosita, naj resnico o svoji spolni usmerjenosti zadrži zase......IMDb ocena: 5.5/10

01:25
Pavza!
, epizoda 14
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:55
OTO čira čara
, epizoda 12
Slovenija

.

06:56
Kindi Kids I.
sezona 1, epizoda 1
Avstralija

Kindi Kids so že tako velike punce, da je pred njimi vrtec. Kindi vrtec pa je preprosto najboljše mesto za igro otrok, saj tam vse zaživi in svet domišljije ter odkritij dobi nov zalet. Malčice se prvi dan v vrtcu spoznajo in predstavijo ter takoj postanejo prijateljice.

07:05
Monchhichi I.
sezona 1, epizoda 16
Francija

Ko pade noč in otroci zaspijo, se bleščeče zvezdice spustijo na njihove speče obrazke. Dobrodošli na čarobnem drevesu, kjer v tovarni sanj nastajajo najlepše sanje. Pridružite se pogumnim in ljubkim varuhom sanj na njihovih čarobnih pustolovščinah. A ustvarjanje sladkih sanj ni tako preprosto, kot si morda mislite.

07:15
Vic the Viking I.
sezona 1, epizoda 15
Francija,Avstralija

Halvar je prepričan, da je uročen in da se ga drži smola. Zakaj? Ujeti ne more niti ene ribe, ves čas nekaj pada po njem, nazadnje pa ga zadane še strela. Toda trenutno ni najboljši čas za takšna pritoževanja, saj se vasici bližajo trije vikinški bojevniki, ki nameravajo izzvati njegovo poglavarstvo. Ga Viki in ostali lahko spravijo v dobro voljo in prepričajo, da se bori za svoj položaj poglavarja.

07:40
Rev & Roll I.
sezona 1, epizoda 47
Kitajska,Kanada

V mestecu Blatniški grad ima čisto vsak svojega posebnega pajdaša v svojem poskočnem štirikolesniku. Ta prevozna sredstva pa niso le kupček pleha, saj ima čisto vsak od njih svojo osebnost, ki spominja na lastnosti določenih živali. Tudi njihovi človeški lastniki so različni karakterji in skupaj se lepo dopolnjujejo. Najbolj pogumna med njimi sta 8-letni deček Rev in njegov zvesti tovornjak Roni, katerega lastnosti močno spominjajo na pasjega prijatelja. Skupaj se podajata na neverjetne pustolovščine, na katerih se jima z veseljem pridružijo še ostali junaki iz Blatniškega grada......IMDb ocena: 6.1/10

08:00
Peter Pan II.
sezona 2, epizoda 12
Nemčija

Predstavljajte si svet, kjer vam nikoli ni treba odrasti ali se postarati! To je svet Petra Pana, dečka, ki živi v čarobni deželi Nije, kjer ni nikoli dolgčas in pravila odraslih ne veljajo. Prebrisani fantič jo rad zagode zlobnemu kapitanu Kljuki, iz zagate pa ga največkrat reši vila Zvončica. Pogosto se odpravi tudi v resnični svet, kjer leta nad strehami hiš in svoje prijatelje Vendi, Jana in Miho popelje na nepozabne pustolovščine.

08:25
Heidi I.
sezona 1, epizoda 7
Nemčija

Ker se bliža zima, Heidi z dedom odide v vasico, da si bosta nabavila zaloge za dolgo in mrzlo zimo. Spotoma se ustavita pri Petrovi babici in ker babica obožuje svež kruh, ji Heidi obljubi, da ji ga bo nazaj grede prinesla. Pa trgovec noče prodati kruha za fosile, ki jih je našla v jami. Ji pa za fosile kruh ponudi Tereza, ki je kruh ukradla. A sedaj za krajo kruha obdolžijo Heidi......IMDb ocena: 7.5/10

08:45
Miraculous II.
sezona 2, epizoda 12
Francija,J. Koreja,Japonska

Na prvi pogled je Marjetka čisto običajna deklica, ki staršem pomaga v družinski pekarni, v šoli pa se preganja s sošolci. Vendar pa ima Marjetka par čarobnih uhanov, s pomočjo katerih se spremeni v čudežno junakinjo Pikapolono, ki navdušuje celoten Pariz. Njen pajdaš je Črni mačkon in s skupnimi močmi prebivalce Pariza branita pred zlobnim Metuljem, ki hoče nadzorovati vse ljudi......IMDb ocena: 8.1/10

09:20
Wild Kratts II.
sezona 2, epizoda 16
ZDA,Kanada

Kris in Martin Kratt sta zvedava brata, ki potujeta po celem svetu in spoznavata živali! V vsaki od svojih pustolovščin proučujeta življenje ene od živali, ki živi v tistem delu sveta. Kot se za pustolovščine spodobi, je dogajanje zavito v privlačne avanture in skrivnosti, začinjene z vragolijami bratov Kratt, ob kateri se boste krohotali na ves glas.

09:40
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 68
ZDA

Armando odpelje Marcelo v bolnišnico, kjer potrdijo, da ima Marcela akutni bakterijski meningitis, ki ga je sprožil velik stres. Armando se Marceli opraviči, ker ji ni stal ob strani. Marcela bratu pove, da ne bo podpisala dokumenta, s katerim bi delnice podjetja prenesla nanj. Sofia dokaže, da ji je Efrain storil veliko škode, zato sodišče odloči njej v prid. Jenny se huduje nad Efrainom, ker je ostal brez vsega......IMDb ocena: 7.8/10

10:30
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 69
ZDA

Marcela odide iz bolnišnice in z Armandom se vrneta domov. Ker bo Armando nekaj dni skrbel za zaročenko, vodenje podjetja zaupa Ricardu, ki se z novim vplivom takoj spravi na Betty. V podjetje se vrne tudi Marcela in čeprav bi se tega rada izognila, se ne more ubraniti skušnjavi, da ne bi pristala v Ricardovem strastnem objemu. Betty vidi vse, ne da bi jo golobčka opazila......IMDb ocena: 7.8/10

11:25
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 70
ZDA

Marcela je prepričana, da se jo Armando izogiba, zato povabi Betty na kosilo in jo zaslišuje o Armandu. Betty ji svetuje, da naj se v primeru negotovosti v svojega zaročenca raje ne poroči. Armando je vesel, ker se podjetje ponovno postavlja na noge, moti ga le Ricardovo grobo obnašanje do Betty. Svojo ekipo obvesti, da bo V&M podpisal pogodbo z Andersonom in vsem predstavi njihove naloge......IMDb ocena: 7.8/10

12:15
Pavza!
, epizoda 50
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

12:40
Vaše zdravje, naša skrb
13:00
MasterChef Slovenija VI.
sezona 6, epizoda 8
Slovenija

Nocoj se tekmovalci znajdejo v posebnih okoliščinah – soočijo se s praznimi predali, omejenim gibanjem in skrivnostnimi sestavinami. Taktična igra je ključ do zmage, med tekmovalci pa se začne metanje polen pod noge. A ko se že zdi, da globlje skorajda ne morejo pasti, sodniki nekatere tekmovalce neizprosno postavijo na realna tla. Nekomu dodelijo nalogo, s katero je usoda ostalih v njegovih rokah. Ali se bo napeta igra tekmovalcev poznala tudi na končnih krožnikih in kdo se bo moral posloviti.

14:15
Vaše zdravje, naša skrb
14:30
I: Manon Mathews, Shawn Roe, Katie Leclerc, Matt Riedy; R: Temple Mathews... Holiday Breakup
ZDA

Chloe in Jeff, ki sta si popolnoma različna, se zaljubita do ušes in se spustita v burno razmerje. Vse kaže, da se nasprotja res privlačijo, saj sta nora drug na drugega, toda njuna zveza se tik pred božičem znajde v težavah. Da bi praznike preživela brez večje drame in pojasnil svojima družinama, se odločita, da se bosta še nekaj časa pretvarjala, da sta zaljubljena. Toda njuni načrti se nepričakovano zasukajo..

16:15
I: Perica Jerković... Rojen v Jugi
Slovenija

Rojen v Jugi ni stand-up komedija o Jugoslaviji, temveč je osebna izpoved nekoga, ki je bil rojen v državi, ki je izginila v vojni. On pa je odrasel, postal kovinar, kasneje študent prometa, iskalec črvov v lesu, polnilec polic in prodajalec pohištva. Nekje vmes je prekolesaril Romunijo in se osramotil v Cankarjevem domu, postal oče in nenazadnje slovenski komik veteran, ki zdaj s stališča štiridesetletnika razmišlja o vsem tem, medtem ko na oltarju kapitalizma, v nakupovalnem centru izbira gel za lase in dvomi med ultra strong in mega strong. Te življenjske zgodbe, ki se je ne bi sramoval niti babilonski junak Gilgameš, preprosto ne smete zamuditi.

18:00
Extreme Makeover: Home Edition VII.
sezona 7, epizoda 23
ZDA,Nizozemska

V priljubljeni oddaji spremljamo zgodbe družin, ki so se iz različnih razlogov znašle v stiski in potrebujejo prenovo doma. V vsaki epizodi ekipa oblikovalcev, ki jih vodi energični in vedno nasmejani Ty Pennington, preseneti družino z novico, da bo njihova hiša dobila povsem novo podobo. V tednu dni, ko srečna družina uživa na počitnicah, oblikovalci, gradbeni mojstri in na stotine prostovoljcev zgradijo dom, ki odseva želje in potrebe članov družine. Ekipi bodo pomagali tudi številni gostje iz sveta slavnih, kot so Ashley Tisdale, Christian Slater, Selena Gomez in Tyler Perry.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Matthew McConaughey, Sarah Jessica Parker, Zooey Deschanel, Justin Bartha, Kathy Bates; R: Tom Dey... Failure to Launch
ZDA

Romantična komedija dokazuje, da je doma najlepše. Tripp je star 35 let, a še vedno živi pri starših. Doslej mu nekako ni uspelo, da bi zapustil gnezdo ter odšel na svoje. Zakaj tudi bi? Doma živi brezplačno, ima lepo sobo, mama mu pere umazano perilo. Njegova starša, ki ga imata sicer zelo rada, sta za razliko od njega prepričana, da morajo otroci, sploh odrasli, v nekem obdobju zapustiti domače gnezdo. Zato jima je počasi dovolj, da imata svojega odraslega sina še vedno pod svojo streho. Ker nič ne kaže, da se bo to kmalu spremenilo, si izmislita načrt. Najameta lepo dekle, ki bo Trippa pripravila do tega, da se bo odselil in končno osamosvojil. Tako Tripp spozna Paulo. Pa bo šlo vse po načrtu......IMDb ocena: 5.6/10

21:50
I: Jonny Lee Miller, Laura Fraser, Brian Cox, Billy Boyd; R: Douglas Mackinnon... Flying Scotsman
Anglija,Nemčija

Resnična zgodba Graema Obreeja, vrhunskega kolesarja, ki se je od nekdaj moral bojevati za preživetje. Ko je njegova trgovina s kolesi propadla, ni imel ne denarja ne sponzorjev, ki bi podprli njegove sanje, da bi tekmoval na najvišji ravni svetovnega kolesarstva. Vendar so bile njegova strastna predanost temu športu in številne krajevne zmage očiten znak, da mu je usojeno nekaj velikega. S pomočjo prijatelja Baxterja mu uspe izdelati kolo iz odpadnih delov pralnih strojev in tako je Graeme končno na poti na velodrom na Norveškem, da bi podrl svetovni rekord v enourni vožnji. Mu bo uspelo.

23:35
I: Lojze Rozman, Zlatko Šugman, Bert Sotlar, Bogdan Lubej, Majda Potokar; R: France Štiglic... Ne joči, Peter
Slovenija

Zgodba filmske klasike tudi več kot štirideset let po nastanku ni izgubila svojega čara. V glavnih vlogah nastopajo nekateri najbolj znani obrazi slovenskega filma: Lojze Rozman, Bert Sotlar, Majda Potokar, Zlatko Šugman, Polde Bibič in drugi. Malega navihanega Petra igra Bogdan Lubej. Zgodba je postavljena v čas 2. svetovne vojne. Dane in Lovro sta partizana, ki morata tri sirote iz nevarnega območja, kjer potekajo boji, prepeljati na osvobojeno ozemlje. Vojaka sta na začetku ponižana, da so jima dodelili takšno nalogo, a se kasneje z otroki spoprijateljita. Še posebej z najmlajšim Petrom, ob katerem doživita kar nekaj smešnih prizorov. Po naključju Lovru in Danetu kasneje celo uspe večja akcija, ko razstrelita nemško skladišče......IMDb ocena: 8.4/10

01:15
Pavza!
, epizoda 12
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 24
Slovenija

.

07:01
Talking Tom and Friends Minis I.-IV.
sezona 1, epizoda 33
CYPRUS, Avstrija, Tajska

Vsi dobro poznamo Govorečega Toma, pa njegovo Angelo in prijatelje Bena, Ginger in Hanka, nikoli pa se nismo spraševali, kako je Tom postal pravi mačkon ali kako je Hank postal tako globoko razmišljujoči kuža. V risani seriji bomo naše junake spoznali, ko so bili še malčki in so počasi izoblikovali svoje karakterje, ki so jih kasneje ponesli v odraslo dobo.

07:10
Henrietta I.
sezona 1, epizoda 21
Nemčija

Živali s kmetije imajo piknik in poštar jim prinese balone. A baloni začnejo en za drugim pokati, dokler jim ne ostane en sam balon, pa še tega jim kmalu odnese in zaplete se v drevesno krošnjo. »Kaj pa sedaj? Kako priti do balona?« se sprašujejo živalice, ki le nemočno stojijo pod drevesom. A kravica Liska ima že zamisel, kako spraviti balon z drevesa.

07:20
Kid-E-Cats III.
sezona 3, epizoda 21
Rusija

Igrišče je poseben prostor, na katerem se vsi hočejo igrati. Zato se mucke odločijo, da bodo izvedle volitve za novega župana igrišča. Tu pa se izkaže, kako različne interese imajo. Roli volivcem obljublja zabavne in aktivne igre, kot je kepanje, Lučka pa umirjene sprehode.

07:30
Vaše zdravje, naša skrb
07:45
I: Almila Ada, Berk Atan, Esra Ronabar, Zehra Yilmaz... Cennetin gozyaslari I.
sezona 1, epizoda 26
TURKEY

Cennet se Selimu odloči povedati, da je Ali. V podjetju naleti na Mine, ki je Arzu zagrozila, da bo Cennet povedala vse, če ne bo začela skrbeti zanjo. Ko gresta v kavarno, da bi ji Mine povedala resnico, ji Arzu zagrozi s hčerko, zato Mine umolkne. Cennet je v šoku in omedli, Cengiz pa jo prosi, naj Selimu ničesar ne pove......IMDb ocena: 5.1/10

08:35
I: Almila Ada, Berk Atan, Esra Ronabar, Zehra Yilmaz... Cennetin gozyaslari I.
sezona 1, epizoda 27
TURKEY

Selim Cennet pelje na kraj ob jezeru, kamor so hodili na taborjenje. Cennet se bori sama s seboj, ali naj mu pove resnico. Odloči se, da mu ne bo povedala in naredi konec z njim. Ko Cengiz izve, da sta Riza in Sema vedela za Mahirja in Ozlem, ponori in ju vrže iz hiše. Ozlem pokliče Mahirja, ki pride po njo in prtljago, a ju prestreže Cengiz, ki ponovno ponori......IMDb ocena: 5.1/10

09:35
I: Demet Ozdemir, Yusuf Cim, Ekin Mert Daymaz, Gozde Kaya, Zeynep Tugce Bayat... Cilek Kokusu I.
sezona 1, epizoda 2
TURKEY

Burak in Asli se spet srečata. Tokrat na letalu, ko pride do pomote in Asli presedejo v poslovni razred. Asli in Gonca v Bodrumu ugotovita, da je hotel, v katerem naj bi delali, še vedno zaprt, edina druga možnost pa je predraga. Receptor Erdem jima ponudi pomoč. Dekleti se odločita, da bosta prosti čas izkoristili za zabavo. V baru pride do pretepa, ko hoče Asli rešiti Gonco bred vsiljivim fantom in pomaga ji prav Burak.

10:30
I: Demet Ozdemir, Yusuf Cim, Ekin Mert Daymaz, Gozde Kaya, Zeynep Tugce Bayat... Cilek Kokusu I.
sezona 1, epizoda 3
TURKEY

Burak in Asli po pretepu skupaj pobegneta s taksijem. Gonca ugotovi, da so ji ukradli denar, zato pokliče Erdema. Burak nese Asli v svojo sobo, a ko na vrata potrka Volkan, pobegne. Erdem puncama uredi razgovor za službo. Asli dela v baru ob bazenu, kjer najprej sreča Volkana, nato pa še Buraka, s katerim se spet zapleteta v prepir. Burakovo dekle Cagla počasi izgublja potrpljenje, njegov oče pa ne popušča.

11:35
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 12
TURKEY

Hunkar Yilmazu prizna vse svoje napake in obljubi, da jima bo pomagala pobegniti. Zuleyhi izroči svoj nakit za na pot in ji da vedeti, da pozna celotno zgodbo. Behice pride na obisk k Sermin in pogovor nanese na Fikreta. Ko Sermin omeni Fikretove opekline, Behice postane sumničava. Doma ga nalašč polije s čajem, da bi slekel srajco, a je noče.

12:35
TV prodaja
12:50
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Zvone Hribar, Tjaša Železnik, Gregor Gruden, Nina Ivanič, Janez Hočevar, Judita Zidar, Iztok Jereb, Jernej Kuntner, Mojca Funkl... Usodno vino I.
sezona 1, epizoda 54
Slovenija

Ines vse preseneti s svojim sporočilom. Ivan zahteva od Matjaža, naj mu razloži, s čim je vezan na Tiborja, vendar ju prekine razglasitev rezultatov volitev. Martin postavi Alji pomembno vprašanje. Vera pove Stanetu, da se Martin namerava vrniti v Kongo. Peter preseneti Evo z darilom. Volitev se udeleži tudi Edi Ban, kar Violeti prikliče grozljive spomine......IMDb ocena: 4.3/10

13:55
Sanjski moški
sezona 1, epizoda 3
Slovenija

Gregorja čaka prvi zmenek v dvoje. Srečnico odpelje na najbolj romantično in neverjetno dogodivščino. Medtem ko uživata na večerji na ekskluzivni lokaciji ob spremljavi žive glasbe, med ostalimi dekleti vre. Mirno ni niti ponoči, ko se med njimi vname glasen prepir, niti na skupinskem zmenku, kjer eno od njih obtožijo, da se obnaša popolnoma neprimerno.

15:00
Ljubav je na selu III.
sezona 3, epizoda 20
Hrvaška

Izločitve so čedalje pogostejše, fantje pa čedalje bolj v zagati, kako naj to povedo svojim dekletom. Medtem ko se Hakija odloča, katero od punc bo odpeljal na romantično potovanje, se Marijana po posestvu že postavlja kot gospodarica, kar pa je Nikolini kaplja čez rob. Valter ima pred končno odločitvijo takšno tremo, da se kar trese in morata na koncu ženski tolažiti njega. Tudi pri Miru izločanje privede do solz.

16:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:00
I: Demet Ozdemir, Yusuf Cim, Ekin Mert Daymaz, Gozde Kaya, Zeynep Tugce Bayat... Cilek Kokusu I.
sezona 1, epizoda 4
TURKEY

Asli v hotelu odpustijo in vrniti se namerava domov. Buraka pokliče njegovo dekle in mu očita zaradi fotografije v časopisu. Burak se zlaže, da je Asli bratrančevo dekle. Cagla se takoj odloči, da bo prišla v Bodrum in preverila sama, zato mora Burak poiskati odpuščeno natakarico in jo prepričati, naj se pretvarja. Za njenim taksijem se poda kar z avtom ene od strank hotela.

17:55
I: Demet Ozdemir, Yusuf Cim, Ekin Mert Daymaz, Gozde Kaya, Zeynep Tugce Bayat... Cilek Kokusu I.
sezona 1, epizoda 5
TURKEY

Burak se Cagli zlaže, da je bila v nezgodo vpletena Volkanova punca. Volkana in Asli pregovori, naj se pretvarjata, da sta par. Asli in Burak na hotelski zabavi zagledata moškega, s katerim sta se stepla v baru. Bojita se maščevanja, zato ukradeta čoln in zbežita, vendar jima kmalu zmanjka goriva. Da bi se rešila, splezata na jahto, na kateri pa ni nikogar. Gonca in Erdem gresta na večerjo, tam pa Gonca opazi žensko, ki jo je prejšnji večer okradla.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Ines Lutz, Mark Keller... Bergdoktor XIV.
sezona 14, epizoda 4
Nemčija, Avstrija

Simon in njegova punca Kathi sta v sedmih nebesih. Zaljubljenca načrtujeta skupno prihodnost, ko se Kathi nenadoma zgrudi. Njen zdravnik Martin ima slabe novice zanjo, saj nujno potrebuje presaditev organa. Primer se še dodatno zaplete, ko med preiskavo krvi dr. Fendrichova naleti na šokantno odkritje. Izkaže se, da sta Kathi in njen zaročenec v tesnem sorodstvu. Gorski zdravnik se medtem spopada tudi s težavami v zasebnem življenju, saj se sprašuje, ali je lahko dober oče Franziskinemu otroku in se hkrati posveti Anne? Tudi Hansa čaka težka odločitev.

21:45
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:15
R: Richard Franc... MasterChef Australia X.
sezona 10, epizoda 21
Avstralija

Poražena četverica iz prejšnje oddaje se bo pomerila za obstoj na tekmovanju. Kdo se bo moral tokrat posloviti? Sodnikom se bo pridružil mojster slaščic Darren Purchese, ki jim bo predstavil tokratno nalogo: speči bodo morali njegovo znamenito breskovo sladico, ki zahteva veliko spretnosti. Tekmovalci bodo imeli na voljo tri ure časa, da jo poustvarijo. Kdor sodnikov ne bo navdušil, bo zapustil tekmovanje.

23:20
I: Taye Diggs, Kathleen Robertson, Tom Felton, James Cromwell, Steven Weber... Murder in the First I.
sezona 1, epizoda 3
ZDA

Detektiva Terry in Hildy se trudita najti osumljenca za Cindyjin umor. Ko se pojavi ženska iz Bluntove preteklosti s šokantnimi obtožbami in se začnejo kupičiti dokazi, se mladi genij znajde v težki situaciji. Je res on morilec? Na Hildy se obrne mlada priča iz preteklega primera, ki se boji za materino varnost, saj jo je njen novi partner začel fizično zlorabljati. Terry pa začne iskati novo stanovanje......IMDb ocena: 7.2/10

00:15
I: Jesse Spencer, Taylor Kinney, Monica Raymund, Eamonn Walker, Charlie Barnett... Chicago Fire IV.
sezona 4, epizoda 18
ZDA

Ko se Sylvie Brett odzove klicu in pomaga ranjeni žrtvi, je priča umoru, strelec pa ji grozi s smrtjo, če ga bo prijavila policiji. Ker ne ve, kaj bi, skuša izslediti Antonia iz chicaške policije. Medtem gasilci hitijo na gašenje požara v neki restavraciji, v kateri je ujetih več ljudi. Bolj ko se bliža poročni dan s Trudy, bolj nelagodno in nervozno se počuti Mouch. Otis obžaluje, ker ni Brettovo povabil na zmenek.

01:05
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

01:35
Pavza