Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

TLC Balkan
05:30
Say Yes to the Dress UK: Defying Expectations; sezona 1, epizoda 11

Maskerka Cassie obožuje poročno obleko Kristen Stewart iz sage Somrak, in si želi postati podobna vampirski princesi. Možača Crystal pa bi si želela bolj ženstvenega videza.

06:00
Kitchen Boss: Soup & Sandwiches; sezona 2, epizoda 5

Buddy pripravi zabavo z enolončnico in sendviči s puranom in artičokami, francosko čebulno juho s popečencem in juho iz školjk s sendviči s slanino, solato in paradižniki.

06:30
Cake Boss: Diggerland, Dol And Dresses; sezona 9, epizoda 5

Mauro izdela korejsko torto za prvi rojstni dan, Madeline izbira obleko za svojo 25. obletnico poroke, Buddy pa mora speči torto za tematski park, v katerem vladajo bagri.

07:00
Kitchen Boss: Mexican Fiesta; sezona 2, epizoda 6

Buddy, njegova žena in sestra odpotujejo na jug. Mehiška fiesta vsebuje fajite s paradižnikovo omako, quesadille in churro s čokoladno čili omako.

07:30
Cake Boss: Go Fly A Kite; sezona 9, epizoda 6

Buddy se preizkusi kot sodnik na velikem kuharskem dvoboju med lokalnimi policisti in gasilci, dogodek pa obeležijo z dvema izjemnima tortama.

08:00
90 Day Fiancé: Before The 90 Days: Treat Me Right; sezona 3, epizoda 10

Začnimo povsem na začetku, pred vizo K1, pred snubitvijo in preden so se pari prvič srečali v živo. Čas je, da si ogledamo, kakšno je bilo življenje pred usodnimi 90 dnevi.

10:00
Extreme Cheapskates: Cheap Hair Day; sezona 3, epizoda 3

Oglejte si najbolj neverjetne skopuhe na svetu, ko pokažejo izredno inovativne načine za varčevanje denarja.

10:30
Extreme Cheapskates: In Sickness And In Wealth; sezona 3, epizoda 4

Oglejte si najbolj neverjetne skopuhe na svetu, ko pokažejo izredno inovativne načine za varčevanje denarja.

11:00
Extreme Cheapskates: Pool Rules: No Spending; sezona 3, epizoda 5

Oglejte si najbolj neverjetne skopuhe na svetu, ko pokažejo izredno inovativne načine za varčevanje denarja.

11:30
Extreme Cheapskates: Father Knows Debt; sezona 3, epizoda 6

Oglejte si najbolj neverjetne skopuhe na svetu, ko pokažejo izredno inovativne načine za varčevanje denarja.

12:00
Too Large: Fat Girl's Dream; sezona 1, epizoda 6

Po prometni nesreči je Jennifer nakopičila kilograme in pridobila velik limfedem na nogi. Zdaj je prepričana, da je bariatrični poseg njena zadnja možnost za povrnitev mobilnosti.

13:00
Darcey & Stacey: Pillow Talk: Fights And Flights; sezona 2, epizoda 7

Elizabeth se ob spremljanju Darceyjine družinske večerje pošali na račun lastne družine.

14:00
David & Annie: After The 90 Days: Episode 7; sezona 1, epizoda 7

Zaradi 24-letne razlike v letih je bila Davidova in Anniejina zveza sprva precej negotova. Toda zdaj je za njima že pet let zakona. Kakšno je njuno življenje danes?

14:30
David & Annie: After The 90 Days: Episode 8; sezona 1, epizoda 8

Zaradi 24-letne razlike v letih je bila Davidova in Anniejina zveza sprva precej negotova. Toda zdaj je za njima že pet let zakona. Kakšno je njuno življenje danes?

15:00
Loren & Alexei: After The 90 Days: Two Under 2; sezona 1, epizoda 1

Loren in Alex pričakujeta prihod drugega otroka, toda ob vsem navdušenju so prisotne tudi skrbi. Povrh tega Loren izve, da se Alex odpravlja v Izrael brez nje.

15:30
Loren & Alexei: After The 90 Days: Look Who's Walking; sezona 1, epizoda 2

Alex prvič po dveh letih odpotuje domov v Izrael in za seboj pusti nosečo Loren. Ta tako preživi prvo težavno noč sama s Shaijem.

16:00
90 Day Fiancé: Before The 90 Days: Tell All Part 2; sezona 5, epizoda 18

Spoznajte dogajanje pred pridobitvijo vstopnega vizuma za partnerja/ko, pred snubitvijo, pred prvim srečanjem v živo: pred usodnimi 90 dnevi.

18:00
90 Day Fiancé: Happily Ever After?: Be Careful What You Wish For; sezona 6, epizoda 1

Angela se pripravlja na bariatrično operacijo. Natalie se sprašuje, zakaj Mike ne nosi poročnega prstana. Andrei pa pridobi licenco za nepremičninskega posrednika.

20:00
A Very Royal Wedding: Proslavitev 70. obletnice poroke britanske kraljice in princa Philipa. Kako je dotolčeni povojni Britaniji leta 1947 uspelo izpeljati poroko stoletja?
21:00
Elizabeth II: The Unlikely Queen: Kraljica Elizabeta II. je bila najdlje vladajoča monarhinja in temelj sodobne britanske države, a v resnici ne bi smela postati kraljica. Arhivski posnetki razkrivajo njeno zgodbo.
22:00
Love Off the Grid: Shaking Up; sezona 1, epizoda 2

Charlie pritiska na Jen, da naj pokaže predanost življenju v gorah, Spence pa je ljubosumen zaradi Lyndsayjinih preteklih ljubezenskih zvez.

23:00
90 Day Diaries: Baby Steps; sezona 3, epizoda 5

Kenny prisostvuje rojstvu vnuka, kar v Armandu vzpodbudi veliko željo po otroku. Chuck se iskreno pogovori o svojem zdravju in ljubezni. Steven in Olga se preselita v NYC.

00:00
Body Bizarre: Born With No Eyes; sezona 5, epizoda 7

Oglejte si zgodbe o ljudeh, ki trpijo za redkimi in skrivnostnimi boleznimi. Nekateri od njih potrebujejo tako zapletene operacije, da imajo zgolj minimalne možnosti za preživetje.

01:00
Last Chance Salon: Maciek; sezona 2, epizoda 7

Lepotni zmenek, ki ga gledalci ne smejo zamuditi, se vrača. Vodilni strokovnjaki kozmetične industrije se srečajo z žrtvami ponesrečenih lepotnih posegov.

02:00
The Bad Skin Clinic: Leanne, Trish, Carrie, Jak; sezona 3, epizoda 7

Leanne si zaradi strahu pred operacijo ni dala odstraniti velik lipom na svojem hrbtu. Jak trpi za skrivnostnim kožnim obolenjem na nogi.

02:50
Say Yes to the Dress Lancashire: Dragged Down The Aisle; sezona 3, epizoda 4

Kraljica preobleke Orla Nothin potrebuje Gokovo pomoč, da bi njena poroka potekala v duhu praznovanja in ne šova. Millie je pozabila, kako se je počutiti dobro v svoji koži.

03:40
The Bad Skin Clinic: Episode 3; sezona 2, epizoda 3

Robert zaradi svoje velike jajčaste ciste na čelu živi skoraj v popolni osami. Katie ima tako hudo obliko rozacee, da bi lahko imela trajne posledice.

04:30
Curvy Brides' Boutique: The Kim L Episode; sezona 4, epizoda 8

Kim išče sanjsko obleko za svojo nenadno poroko - toda treba bo rešiti kopico resnih težav. Teresa sanja o glamurozni obleki, ki bi izpostavila njene obline.

05:30
Say Yes to the Dress UK: Sibling Support; sezona 1, epizoda 12

Nesrin sanja o obleki v slogu morske deklice, a sestri ni všeč nič od tega, kar pomeri. Jennifer tekmuje s časom in išče obleko, njeni sestri Rebecci pa jo je težko spremljati.

06:00
Say Yes to the Dress Lancashire: Nan Knows Best; sezona 2, epizoda 3

Nekdanja misica Jodie na pomerjanje pripelje svojo zelo samozavestno babico, ki jo težko kaj navduši. Poleg tega Gok pomaga Bwalyji najti obleko, ki bi poudarila njene obline.

07:00
My 600-lb Life: Robin & Garrett's Story; sezona 7, epizoda 3

Serija prikazuje življenje ljudi, ki tehtajo več kot 300 kg. Da bi preživeli, se podajajo na enoletno popotovanje, na katerem želijo skupaj izgubiti na stotine kilogramov.

09:00
My Big Fat Fabulous Life: The Skinny; sezona 4, epizoda 13

Voditelj Shaun Robinson se z Whitney, njeno družino in njenimi prijatelji spominja dogodkov iz minule sezone, polne vzponov, padcev in čustvenih trenutkov.

10:00
Kitchen Boss: All in the Wrist; sezona 2, epizoda 10

Buddy in njegov svak pripravita dekadentni jedilnik z rižoto z govedino in gobami, zeleno solato z jabolki in nadrobljenim parmezanom in rogljiče za sladico.

10:30
Cake Boss: 25 Years And Counting; sezona 9, epizoda 10

Madeline in Mauro praznujeta 25. obletnico poroke, zato slednji z Buddyjem speče torto, kakršno je pred 25 leti izdelal Buddyjev oče. V vlogi priče se tokrat poskusi Maurov sin.

11:00
Doubling Down With The Derricos: Derrico Inferno; sezona 2, epizoda 1

Karen in Deon Derrico imata 14 otrok, vključno s peterčki. Jima bo uspelo preseči pričakovanja, prebroditi tragedijo in uspešno vzgojiti veliko družino?

12:00
Darcey & Stacey: Digging Up The Past; sezona 2, epizoda 3

Darcey sprejme odločitev, ki bi utegnila ogroziti njeno zvezo z Georgijem. Stacey in Florian sta pred težko odločitvijo glede njune skupne prihodnosti.

13:00
Sweet Home Sextuplets: 30,000 Dirty Diapers; sezona 3, epizoda 5

Waldropovi začenjajo s prenovo hiše, v svoji začasni mobilni hiški pa se počutijo utesnjeno. Courtney želi združiti devet rojstnih dni in šest malčkov naučiti uporabljati kahlico.

14:00
Sweet Home Sextuplets: Mobile Home For The Holidays; sezona 3, epizoda 6

Waldropovi tokrat za božič prestajajo pravo mučenje znotraj mobilne hiške! Courtney izpove svojo žalost po poporodni izgubi las.

15:00
Sweet Home Sextuplets: Tumbles And Tornadoes; sezona 3, epizoda 7

Waldropovi morajo evakuirati mobilno hiško, ko jih ogrozi bližajoč tornado. Dojenčki pa se pomerijo na svojem prvem tradicionalnem Waldropovem šesteroboju.

16:00
Extreme Couponing: Michelle & Tyler; sezona 2, epizoda 4

Michelle uporabi svoje kuponske prihranke za gradnjo sanjskega doma za svojo družino. Ali lahko 20-letni študent Tyler s svojim zbiranjem kuponov navduši mamo?

16:30
Extreme Couponing: Judy & Faatima; sezona 2, epizoda 5

Judy je poznana kot 'Kuponator', ker vedno išče ugodne ponudbe. Faatima pa zbira kupone, da bi se z družino lahko odselila iz nevarne soseske.

17:00
Extreme Couponing: Chris & Joni; sezona 2, epizoda 6

Spoznajte ljudi, ki bi radi veliko privarčevali. Od iskanja kuponov v koših za smeti, do sestavljanja matematičnih formul - uporabili bodo vsa sredstva, da bodo privarčevali.

17:30
Extreme Couponing: Callie & Kelly; sezona 2, epizoda 7

Spoznajte ljudi, ki bi radi veliko privarčevali. Od iskanja kuponov v koših za smeti do sestavljanja matematičnih formul - uporabili bodo vsa sredstva, da bodo privarčevali.

18:00
Extreme Couponing: Perry & Melissa; sezona 2, epizoda 8

Spoznajte ljudi, ki bi radi veliko privarčevali. Od iskanja kuponov v koših za smeti do sestavljanja matematičnih formul - uporabili bodo vsa sredstva, da bodo privarčevali.

18:30
Extreme Couponing: Katherine and Joel; sezona 2, epizoda 9

Spoznajte ljudi, ki bi radi veliko privarčevali. Od iskanja kuponov v koših za smeti do sestavljanja matematičnih formul - uporabili bodo vsa sredstva, da bodo privarčevali.

19:00
My Lottery Dream Home: Florida Dreaming; sezona 4, epizoda 1

Mož in žena po dobitku v višini milijona dolarjev sanjata o lastni hiši in posestvu v North Portu na Floridi.

19:30
My Lottery Dream Home: Lakehouse Luxury; sezona 4, epizoda 2

Nek par s Floride, ki je kar 36 let najemal počitniško hišico ob istem jezeru, si lahko po dobitku v višini dveh milijonov dolarjev tam končno uredi stalen drugi dom.

20:00
7 Little Johnstons: Eyebrows And Anxiety; sezona 8, epizoda 1

Člani družine Johnston živijo s pritlikavostjo zaradi ahondroplazije. Biti majhen v svetu povprečno visokih ni mačji kašelj, toda oni so kos vsakemu izzivu.

21:00
90 Day Diaries: Luck Be a Lady Part Tonight; sezona 3, epizoda 8

Molly prestane histerektomijo. Tania sanja o lastni trgovini z nakitom. Colt in Vanessa poskušata rešiti svoj zakon. Dean in Rigin se naučita sklepati kompromise.

22:00
Welcome to Plathville: I'm Done Choosing; sezona 4, epizoda 11

Družina Plath iz jugovzhodne Georgie šteje enajst plavolasih in modrookih članov, ki ljubijo glasbo, vero, družinsko življenje in tradicionalne vloge.

23:00
Last Chance Salon: Deborah; sezona 2, epizoda 6

Po 15 letih življenja s pohabljenimi prsmi gre Debbie na potrebno operacijo. Spoznajte tudi Cindy Jackson, žensko, ki drži svetovni rekord v številu lepotnih operacij.

00:00
Monsters Inside Me: My Evil Twin Is Driving Me Crazy; sezona 7, epizoda 5

Štiriletni deček trpi hude bolečine, študent se zaradi nedolžne ureznine znajde v smrtni nevarnosti, žensko pa ob pamet spravlja pošast v njenem telesu.

01:00
7 Little Johnstons: Eyebrows And Anxiety; sezona 8, epizoda 1

Člani družine Johnston živijo s pritlikavostjo zaradi ahondroplazije. Biti majhen v svetu povprečno visokih ni mačji kašelj, toda oni so kos vsakemu izzivu.

02:00
90 Day Diaries: Luck Be a Lady Part Tonight; sezona 3, epizoda 8

Molly prestane histerektomijo. Tania sanja o lastni trgovini z nakitom. Colt in Vanessa poskušata rešiti svoj zakon. Dean in Rigin se naučita sklepati kompromise.

02:50
Welcome to Plathville: I'm Done Choosing; sezona 4, epizoda 11

Družina Plath iz jugovzhodne Georgie šteje enajst plavolasih in modrookih članov, ki ljubijo glasbo, vero, družinsko življenje in tradicionalne vloge.

03:40
My Lottery Dream Home: Florida Dreaming; sezona 4, epizoda 1

Mož in žena po dobitku v višini milijona dolarjev sanjata o lastni hiši in posestvu v North Portu na Floridi.

04:05
My Lottery Dream Home: Lakehouse Luxury; sezona 4, epizoda 2

Nek par s Floride, ki je kar 36 let najemal počitniško hišico ob istem jezeru, si lahko po dobitku v višini dveh milijonov dolarjev tam končno uredi stalen drugi dom.

04:30
Doubling Down With The Derricos: Derrico Inferno; sezona 2, epizoda 1

Karen in Deon Derrico imata 14 otrok, vključno s peterčki. Jima bo uspelo preseči pričakovanja, prebroditi tragedijo in uspešno vzgojiti veliko družino?

05:30
Cake Boss: Bridges, Beaches And Bad News; sezona 7, epizoda 8

Ta teden je bilo v pekarni zelo pestro. Buddy je počaščen, ko ga prosijo, da izdela torto za z oskarjem nagrajena glasbenika Commona in Johna Legenda.

06:00
Say Yes to the Dress Lancashire: Making Mum Happy; sezona 2, epizoda 4

Jessini mami so postavili diagnozo hude oblike raka, zato si Jess želi, da bi poiskala obleko skupaj z njo. A glede obleke imata zelo različne ideje!

07:00
My 600-lb Life: Justin's Story; sezona 7, epizoda 4

Serija prikazuje življenje ljudi, ki tehtajo več kot 300 kg. Da bi preživeli, se podajajo na enoletno popotovanje, na katerem želijo skupaj izgubiti na stotine kilogramov.

09:00
My Big Fat Fabulous Life: Single, Fat and Crazy; sezona 5, epizoda 1

Whitney v Washingtonu obišče po novem treznega Buddyja. Z agencije za posvojitve prejme boleče novice, skrbi pa ji povzroča tudi Buddyjev bizaren nočni klic.

11:00
Doubling Down With The Derricos: A WHAT in the Oven?; sezona 2, epizoda 2

Karen in Deon Derrico imata 14 otrok, vključno s peterčki. Jima bo uspelo preseči pričakovanja, prebroditi tragedijo in uspešno vzgojiti veliko družino?

12:00
Darcey & Stacey: Lies And Ex-Wives; sezona 2, epizoda 4

Stacey in Darcey se skrivaje sestaneta z Georgijevo bivšo ženo in sta šokirani nad njenimi razkritji. Mike odpelje Aniko in Aspen na ogled avtomobilov.

13:00
Extreme Couponing: Michelle & Tyler; sezona 2, epizoda 4

Michelle uporabi svoje kuponske prihranke za gradnjo sanjskega doma za svojo družino. Ali lahko 20-letni študent Tyler s svojim zbiranjem kuponov navduši mamo?

13:30
Extreme Couponing: Judy & Faatima; sezona 2, epizoda 5

Judy je poznana kot 'Kuponator', ker vedno išče ugodne ponudbe. Faatima pa zbira kupone, da bi se z družino lahko odselila iz nevarne soseske.

14:00
Extreme Couponing: Chris & Joni; sezona 2, epizoda 6

Spoznajte ljudi, ki bi radi veliko privarčevali. Od iskanja kuponov v koših za smeti, do sestavljanja matematičnih formul - uporabili bodo vsa sredstva, da bodo privarčevali.

14:30
Extreme Couponing: Callie & Kelly; sezona 2, epizoda 7

Spoznajte ljudi, ki bi radi veliko privarčevali. Od iskanja kuponov v koših za smeti do sestavljanja matematičnih formul - uporabili bodo vsa sredstva, da bodo privarčevali.

15:00
Extreme Couponing: Perry & Melissa; sezona 2, epizoda 8

Spoznajte ljudi, ki bi radi veliko privarčevali. Od iskanja kuponov v koših za smeti do sestavljanja matematičnih formul - uporabili bodo vsa sredstva, da bodo privarčevali.

15:30
Extreme Couponing: Katherine and Joel; sezona 2, epizoda 9

Spoznajte ljudi, ki bi radi veliko privarčevali. Od iskanja kuponov v koših za smeti do sestavljanja matematičnih formul - uporabili bodo vsa sredstva, da bodo privarčevali.

16:00
My Big Fat Fabulous Life: Rescue Me; sezona 4, epizoda 1

Whitney je pripravljena na vznemirljivo turnejo, kjer bo v vlogi nadomestne plesalke, a skrivna ljubezen jo drži nazaj. In ali so težave v odnosu Buddyja in Heather nepopravljive?

18:00
The 685-lb Teen: Justin Williamson je najtežji najstnik v ZDA in njegovo vsakdanje življenje je izjemno naporno. Zadal si je dva cilja: postati zdrav in s svetom deliti svoj izjemen pevski talent.
19:00
My Lottery Dream Home: Minnesota Millions; sezona 4, epizoda 3

Par iz Minnesote po dobitku v višini milijona dolarjev išče nov dom, ki bo dovolj velik, da bo pod streho spravil njuno naraščajočo družino.

19:30
My Lottery Dream Home: Million-Dollar Siblings; sezona 4, epizoda 4

Brat in sestra, ki sta si razdelila dobitek v višini milijona dolarjev, imata možnost kupiti počitniško hišo v gozdu in tako ponovno obuditi dragocene spomine iz otroštva.

20:00
Seeking Sister Wife: No Kiss Friends; sezona 4, epizoda 13

Čustva se razplamtijo, ko Roberta izve resnico o Garricku in Lei. Eppsovi pretehtajo prednosti in slabosti glede Bine in Janae, Foleyjevi pa April povabijo živet pod skupno streho.

21:00
I Love a Mama's Boy: Are You Calling Me Fat?; sezona 3, epizoda 5

Lorenda se sprašuje, ali je čas narazen res tisto, kar potrebujeta Abbey in Tre. Robert se pripravlja na veliko borbo, medtem pa sta Nancy in Kristy na trnih.

22:00
Doubling Down With The Derricos: The Good Fight; sezona 3, epizoda 11

Prebijanje skozi življenje s štirinajstimi otroki je izredno težko! In zdaj, ko so otroci že nekoliko starejši, je pred staršema Deonom in Karen kopica novih izzivov.

23:00
Last Chance Salon: Maciek; sezona 2, epizoda 7

Lepotni zmenek, ki ga gledalci ne smejo zamuditi, se vrača. Vodilni strokovnjaki kozmetične industrije se srečajo z žrtvami ponesrečenih lepotnih posegov.

00:00
Monsters Inside Me: Backyard Killers; sezona 7, epizoda 6

Deček bruha lastne fekalije, najstnik pa stakne eno najstrašnejših bolezni na svetu. Kakšne pošasti se skrivajo na naših dvoriščih?

01:00
Seeking Sister Wife: No Kiss Friends; sezona 4, epizoda 13

Čustva se razplamtijo, ko Roberta izve resnico o Garricku in Lei. Eppsovi pretehtajo prednosti in slabosti glede Bine in Janae, Foleyjevi pa April povabijo živet pod skupno streho.

02:00
I Love a Mama's Boy: Are You Calling Me Fat?; sezona 3, epizoda 5

Lorenda se sprašuje, ali je čas narazen res tisto, kar potrebujeta Abbey in Tre. Robert se pripravlja na veliko borbo, medtem pa sta Nancy in Kristy na trnih.

02:50
Doubling Down With The Derricos: The Good Fight; sezona 3, epizoda 11

Prebijanje skozi življenje s štirinajstimi otroki je izredno težko! In zdaj, ko so otroci že nekoliko starejši, je pred staršema Deonom in Karen kopica novih izzivov.

03:40
My Lottery Dream Home: Minnesota Millions; sezona 4, epizoda 3

Par iz Minnesote po dobitku v višini milijona dolarjev išče nov dom, ki bo dovolj velik, da bo pod streho spravil njuno naraščajočo družino.

04:05
My Lottery Dream Home: Million-Dollar Siblings; sezona 4, epizoda 4

Brat in sestra, ki sta si razdelila dobitek v višini milijona dolarjev, imata možnost kupiti počitniško hišo v gozdu in tako ponovno obuditi dragocene spomine iz otroštva.

04:30
Doubling Down With The Derricos: A WHAT in the Oven?; sezona 2, epizoda 2

Karen in Deon Derrico imata 14 otrok, vključno s peterčki. Jima bo uspelo preseči pričakovanja, prebroditi tragedijo in uspešno vzgojiti veliko družino?