Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
Border Control: Spain: Episode 11; sezona 5, epizoda 11

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

06:30
Border Control: Spain: Episode 12; sezona 5, epizoda 12

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

07:00
Border Control: Spain: Episode 15; sezona 5, epizoda 15

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

07:30
Border Control: Spain: Episode 16; sezona 5, epizoda 16

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

08:00
The Perfect Murder: The Honeymoon Killers; sezona 3, epizoda 6

Belgijski medeni tedni doživijo tragičen konec, ko čudaška prometna nesreča terja smrtni davek. Preiskava razkrije nasilje, prevaro in vodi do mednarodnega lova na storilca.

09:00
The Perfect Murder: Silent Killer; sezona 3, epizoda 8

Diane Girts najdejo mrtvo v njeni kadi in nihče ne zna ugotoviti, kako je umrla. Detektivi naposled odkrijejo zaskrbljujoče namige, ki kažejo na pretkanega in nevarnega morilca.

10:00
I Almost Got Away With It: Got to Hide in a Swamp; sezona 3, epizoda 37

Kaznjenec pobegne iz kombija za prevoz zapornikov in se skrije v floridskem močvirju, preden se zateče k pomočniku, ki mu pravijo Batman. Pa je Batman odkrit?

11:00
I Almost Got Away With It: Got Shot in the Leg; sezona 3, epizoda 38

Ko iz neke restavracije odpustijo njegovega prijatelja, se Konh Ching Bounnam odloči, da jo bo oropal. A načrt spodleti, zaradi česar življenje izgubijo tri osebe, on pa pobegne.

12:00
Impact of Murder: Dragged To Hell; sezona 1, epizoda 6

Fant, s katerim se je Amanda Storms pričela videvati v srednji šoli, se je spremenil v nasilnega moža. Ko se ta odseli, ji na pomoč priskoči prijatelj. Neke noči se vse spremeni.

13:00
Impact of Murder: Stolen Dreams; sezona 2, epizoda 2

911 dispečer v Koloradu prejme klic ženske v stiski. Medtem ko dispečer posluša tragično zgodbo, sklene hitro prijateljstvo z žrtvijo.

14:00
Extreme Measures: Try, Try Again; sezona 2, epizoda 3

Pretreseni posamezniki se zaradi nerešenih umorov svojih najbližjih na lastno pest podajajo na misijo, s katero želijo policiji pomagati najti odgovore in pravico.

15:00
Extreme Measures: Night Crawlers; sezona 2, epizoda 4

Pretreseni posamezniki se zaradi nerešenih umorov svojih najbližjih na lastno pest podajajo na misijo, s katero želijo policiji pomagati najti odgovore in pravico.

16:00
Diabolical: Deadly Love: Who Needs Enemies; sezona 2, epizoda 6

Kmet v nekem avtu odkrije truplo ženske in policisti menijo, da je šlo za sprevržen spolni zločin. Toda preiskovalci razkrijejo zloveščo resnico.

17:00
Diabolical: Deadly Love: A Life Of Lies; sezona 2, epizoda 7

Po odkritju zabodenega trupla ljubečega očeta Re'Mana Campbella v njegovi hiši v Prichardu v Alabami tamkajšnji preiskovalci razkrijejo zloveščo mrežo laži.

18:00
The Murder Tapes: Things Weigh On You; sezona 2, epizoda 5

Prava kriminalistična preiskava s pomočjo posnetkov policijskih kamer z vse Amerike. Kateri dramatični zasuki bodo privedli do ulova morilca?

19:00
The Murder Tapes: Twisted Upside Down; sezona 2, epizoda 6

Prava kriminalistična preiskava s pomočjo posnetkov policijskih kamer z vse Amerike. Kateri dramatični zasuki bodo privedli do ulova morilca?

20:00
Evil Lives Here: Shadows Of Death: The Lake House; sezona 1, epizoda 10

Leta 1980 je brucka izginila brez vsake sledi po večerni zabavi. Policija je sledila njenim korakom do skrivnostne hišice ob jezeru, toda 40 let kasneje še vedno nimamo odgovorov.

21:00
The Chameleon Killer: The Bear Brook Murders; sezona 1, epizoda 1

Ameriški detektivi se lotijo grozljivega nerešenega primera iz New Hampshira, ki vključuje človeške ostanke.

23:00
Lady Gucci: The Story Of Patrizia Reggiani: Nekdanja ga. Gucci predstavi svojo zgodbo. Kako je spoznala Maurizia, se zaljubila, dahnila usodni da na pravljični poroki ter nazadnje doživela nočno moro.
00:30
Beauty Queen Murders: Buried Secrets; sezona 2, epizoda 5

Tara Grinstead se udeležuje številnih lepotnih tekmovanj. Toda ko ta lepotna kraljica iz majhnega kraja izgine, je policija v bitki s časom, da jo čim prej najde.

01:30
Beauty Queen Murders: Last Call; sezona 2, epizoda 6

Ko manekenka za kopalke Julie Wills zmaga na lepotnem tekmovanju v Teksasu, se hitro znajde v vrtincu slave, nato pa postane žrtev okrutnega umora.

02:30
Signs Of A Psychopath: Chase Me; sezona 1, epizoda 1

Videli bomo nekaj najbolj brutalnih serijskih morilcev v zgodovini. S televizijskimi posnetki in njihovimi lastnimi besedami bomo spoznali njihove srhljive značilnosti.

03:00
Betrayed: Unholy Alliances; sezona 4, epizoda 7

Ko najdejo truplo cerkvene tajnice, policija preiskuje, ali je krivec človek, ki ga je spoznala prek spleta, ali kdo iz njenega družinskega kroga.

04:00
I Almost Got Away With It: Got to Work on a Crab Boat; sezona 3, epizoda 39

Kennetha Raulersona iščejo zaradi oboroženega ropa. Pobegne na Aljasko in tam lovi rakovice, pol leta pozneje pa se vrne, pripravljen na boj.

05:00
I Almost Got Away With It: Got to Escape with One Leg; sezona 6, epizoda 69

Zgodbe teh storilcev se morda razlikujejo, a njihovi motivi so vselej enaki: ostati na prostosti in živeti življenje na begu.

06:00
In Pursuit With John Walsh: A Personal Mission; sezona 2, epizoda 3

Ko dvojno streljanje terja življenje ženske, drugo pa pusti v kritičnem stanju, se John priključi policiji na sledi za ubežnikom Lenellom Kirbyjem.

07:00
In Pursuit With John Walsh: Catch Me If You Can; sezona 2, epizoda 4

Napaka dovoli kriminalcu, da pobegne pravici, tako da John pomaga preiskovalcem pri pregonu zločinca Lesterja Eubanksa. Cal pa pregleda primer Williama Stansona.

08:00
Sin City Justice: All For Eighty Dollars; sezona 1, epizoda 3

Predani oče v tej srce parajoči zgodbi išče pravico za umor svojega ljubljenega petnajstletnega sina, ki ga je nekdo oropal in povozil samo zaradi njegovega iPada.

09:00
Sin City Justice: Making A Statement; sezona 1, epizoda 4

Analiza DNK v primeru posilstva razkrije identiteto posiljevalca, toda žrtvina zgodba je polna lukenj. Dva eksotični plesalki pa se stepeta zaradi stranke.

10:00
Cold Hearted: Blinding Fantasy; sezona 1, epizoda 4

Zakon Coryja in Cat gre po zlu, ko ona sprazni njegov bančni račun in ga zapusti zaradi Michaela. Toda ali gre ob odkritju Coryjevega trupla res za posledico spodletelega ropa?

11:00
Diabolical: An Unhappy Birthday; sezona 1, epizoda 1

Neala Jacobsona najdejo okrvavljenega ob cesti na Floridi. Neal trdi, da je pravkar umoril svojo družino. Je resnično hladnokrvni morilec ali zgolj še ena žrtev?

12:00
Who on Earth Did I Marry?: World Wide Web of Lies; sezona 4, epizoda 10

Sabrina se je z navdušenjem poročila z možem postave, a je njeno navdušenje kmalu splahnelo, ko se je ta odtujil in vse noči preživljal v svoji računalniški sobi.

12:30
Who on Earth Did I Marry?: Home Fire Burning; sezona 4, epizoda 11

Beth je vedno živela po pravilih, a se je to spremenilo, ko je srečala Adama. Toda še sanjalo se ji ni, da bo Adamova temna obsesija sprožila tragičen niz dogodkov.

13:00
Who on Earth Did I Marry?: Deployment and a Double Life; sezona 3, epizoda 9

Rachel je čakala na poziv na delovno mesto in medtem služila kruh. Zaljubila se je v poslovodjo Michaela. Toda par se je moral kmalu soočiti z življenjem, polnih laži.

13:30
Who on Earth Did I Marry?: Blinded by Love; sezona 3, epizoda 7

Jamie je imel veliko deklet, preden je spoznal Melisso. Povedala mu je, da je noseča, in srečni Jamie jo je prosil za roko. Toda takrat so se začele težave.

14:00
Breaking Homicide: The Killer In My Bed; sezona 2, epizoda 7

Leta 1996 so na njenem domu odkrili zabodeno truplo priljubljene učiteljice Norme Luobikis. Iz dokazov je bilo moč sklepati, da sta si bila žrtev in morilec blizu.

15:00
Breaking Homicide: A Murder In Paradise; sezona 2, epizoda 8

Leta 2010 Amber Jackson izgine iz svojega doma v Kauaiju, nekja dni kasneje pa jo najdejo brutalno umorjeno. Je bilo to dejanje temperamentnega ljubimca ali neznanca?

16:00
American Monster: Stay With Me; sezona 5, epizoda 8

Poročeni par se zaplete v umazano ločitev in borbo za sinovo skrbništvo. Stvari uidejo z vajeti, kar privede do krvavega napada.

17:00
American Monster: Have You Seen This Woman?; sezona 5, epizoda 9

Par je vzgajal svoje otroke v idiličnem podeželskem mestu. Toda njihova spokojna življenja so postavljena na glavo, ko najdejo dva družinska člana brutalno umorjena.

18:00
Grave Secrets: Secrets Of The Desert; sezona 1, epizoda 7

Po odkritju trupla okrutno umorjene Shaune Tiaffay je glavni osumljenec njen mož George, ki ima alibi. A že kmalu to na videz popolno družino pretrese razkrita skrivnost.

19:00
Grave Secrets: Her Mother's Secrets; sezona 1, epizoda 8

Leta 2004 med nakupovanjem izgine Loretta Bowersock. Preiskovalcem ne uspe identificirati osumljenca, dokler ne odkrijejo njene osupljive skrivnosti.

20:00
Grave Secrets: Beneath The Stairs; sezona 2, epizoda 4

Leta 1999 je novega lastnika nekega doma pretreslo odkritje razpadlega in mumificiranega trupla. Policisti so pretreseni, ko se izkaže, da je bila žrtev visoko noseča.

21:00
Dead Silent: When A Stranger Knocks; sezona 3, epizoda 4

Deborah Brown ubeži težavnemu zakonu in se z otroci zateče na podeželje v zvezni državi Maine. Njihovo življenje se spremeni neke noči, ko se prikaže neznanec.

22:00
Dead Silent: Get Out; sezona 3, epizoda 5

Mlada ljubezen vodi petnajstletno dijakinjo Jessico Keen v vse bolj uporniško vedenje, ki se zaključi z grozljivo nočjo na podeželju okrožja Madison County v Ohiu.

23:00
Dead Silent: Taken For A Ride; sezona 3, epizoda 6

Triindvajsetletna Jacey McWilliams se kmalu po koncu ljubezenskega razmerja zaljubi v čednega moškega. Toda zmenek v floridskem gozdu doživi grozljiv preobrat.

00:00
Crimes Gone Viral: Bold Moves; sezona 1, epizoda 6

Ko se mati in hči postavita po robu napadalcem v njuni trgovini, izbruhne strelski spopad. In nek moški se nespametno odloči oropati inštruktorja borilnih veščin.

00:30
Crimes Gone Viral: Caught In The Act; sezona 1, epizoda 8

Čudaški moški poskuša nasilno ugrabiti otroke neke ženske, ko jim na pomoč priskoči mladi rokoborec. Grozljiv rop se zgodi kar sredi belega dne.

01:00
People Magazine Investigates: Murder On Newberry St.; sezona 3, epizoda 9

Zaupanja vredni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate in presenetljive razplete razvpitih primerov, ki so jih pokrivali v svojih karierah.

02:00
People Magazine Investigates: The Unicorn Killer; sezona 3, epizoda 10

Zaupanja vredni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate in presenetljive razplete razvpitih primerov, ki so jih pokrivali v svojih karierah.

03:00
Grave Secrets: Secrets Of The Desert; sezona 1, epizoda 7

Po odkritju trupla okrutno umorjene Shaune Tiaffay je glavni osumljenec njen mož George, ki ima alibi. A že kmalu to na videz popolno družino pretrese razkrita skrivnost.

04:00
Who on Earth Did I Marry?: World Wide Web of Lies; sezona 4, epizoda 10

Sabrina se je z navdušenjem poročila z možem postave, a je njeno navdušenje kmalu splahnelo, ko se je ta odtujil in vse noči preživljal v svoji računalniški sobi.

04:30
Who on Earth Did I Marry?: Home Fire Burning; sezona 4, epizoda 11

Beth je vedno živela po pravilih, a se je to spremenilo, ko je srečala Adama. Toda še sanjalo se ji ni, da bo Adamova temna obsesija sprožila tragičen niz dogodkov.

05:00
Who on Earth Did I Marry?: Deployment and a Double Life; sezona 3, epizoda 9

Rachel je čakala na poziv na delovno mesto in medtem služila kruh. Zaljubila se je v poslovodjo Michaela. Toda par se je moral kmalu soočiti z življenjem, polnih laži.

05:30
Who on Earth Did I Marry?: Blinded by Love; sezona 3, epizoda 7

Jamie je imel veliko deklet, preden je spoznal Melisso. Povedala mu je, da je noseča, in srečni Jamie jo je prosil za roko. Toda takrat so se začele težave.

06:00
Breaking Homicide: The Killer In My Bed; sezona 2, epizoda 7

Leta 1996 so na njenem domu odkrili zabodeno truplo priljubljene učiteljice Norme Luobikis. Iz dokazov je bilo moč sklepati, da sta si bila žrtev in morilec blizu.

07:00
Breaking Homicide: A Murder In Paradise; sezona 2, epizoda 8

Leta 2010 Amber Jackson izgine iz svojega doma v Kauaiju, nekja dni kasneje pa jo najdejo brutalno umorjeno. Je bilo to dejanje temperamentnega ljubimca ali neznanca?

08:00
American Monster: Stay With Me; sezona 5, epizoda 8

Poročeni par se zaplete v umazano ločitev in borbo za sinovo skrbništvo. Stvari uidejo z vajeti, kar privede do krvavega napada.

09:00
American Monster: Have You Seen This Woman?; sezona 5, epizoda 9

Par je vzgajal svoje otroke v idiličnem podeželskem mestu. Toda njihova spokojna življenja so postavljena na glavo, ko najdejo dva družinska člana brutalno umorjena.

10:00
Grave Secrets: Secrets Of The Desert; sezona 1, epizoda 7

Po odkritju trupla okrutno umorjene Shaune Tiaffay je glavni osumljenec njen mož George, ki ima alibi. A že kmalu to na videz popolno družino pretrese razkrita skrivnost.

11:00
Grave Secrets: Her Mother's Secrets; sezona 1, epizoda 8

Leta 2004 med nakupovanjem izgine Loretta Bowersock. Preiskovalcem ne uspe identificirati osumljenca, dokler ne odkrijejo njene osupljive skrivnosti.

12:00
Before I Die: Message From The Grave; sezona 1, epizoda 2

Na ulici odkrijejo umirajočo 50-letno mater Sharon Denson, ki jo je večkrat ustrelil neznani storilec. Njena poslednja izpoved je policistom v veliko pomoč.

13:00
Before I Die: Amber Alert; sezona 1, epizoda 3

Amando Mangas iz Ohia so ustrelili v prsi in z zadnjimi močmi se bori za življenje. Končno uspe policiji izustiti, da so ji ugrabili otroka.

14:00
Betrayed: The Other Modesto Girl; sezona 4, epizoda 8

Izginotje Dene Raley-McCluskey je potonilo v pozabo, dokler se ga ni po več letih zopet lotil zdolgočaseni policist.

15:00
Betrayed: One Way Ticket Out; sezona 4, epizoda 9

Ko na Long Islandu rojena Donna Bocklet naznani, da se seli na Florido, to sproži šok med njenimi prijatelji in družino, ki se konča z njenim umorom.

16:00
The Murder Tapes: Don't Look Back; sezona 2, epizoda 10

Preiskave resničnih zločinov ob pomoči posnetkov telesnih kamer policijskih enot iz celotne ZDA. S kakšnimi dramatični preobrati bodo prijeli morilca?

17:00
The Murder Tapes: He's Not Going To Stop; sezona 3, epizoda 2

Skupnost v Arizoni je pretresena, ko se neznani strelec poda na strelski pohod. Policijske telesne kamere ujamejo lov za morilcem.

18:00
The Shadows Of Death: The Pledge; sezona 1, epizoda 4

Debbie Smith prejme klic, ki se ga boji vsaka mama: njen sin Matthew je umrl. Policisti ugotovijo, da ni šlo za nesrečo. Ali so imeli prste vmes njegovi najbližji?

19:00
The Shadows Of Death: The Promise; sezona 1, epizoda 6

Policisti ob izginotju neke mame menijo, da je odšla po lastni volji. Toda njena mama ve, da hči nikoli ne bi zapustila svojih otrok, zato se jo odloči najti.

20:00
Where Murder Lies: Disappearance Act; sezona 2, epizoda 1

Ko izgine mati treh otrok, prebivalci mesteca Renovo prečešejo vse podolgem in počez. Bosta dva sumljiva zahtevka za odkupnino policijo pripeljala do storilca?

21:00
Evil Lives Here: Episode 14; sezona 6, epizoda 14

Sumljivi znaki vodijo k šokantnim razkritjem - v teh resničnih zgodbah so ljudje odkrili, da so živeli z morilcem. Se bodo ujeli v zlo?

22:00
Web of Lies: The Model Predator; sezona 7, epizoda 6

Ko modna agentka nagovori dva srednješolca, se ta ne znata upreti njenim obljubam. Toda njene intimne zahteve kmalu privedejo do grozljivih posledic.

23:00
Kentucky Murder Mystery: The Trials Of Anthony Gray: Leta 2007 sta bila James in Vivian Gray ustreljena do smrti na njunem domu. Za ta grozljiv zločin je bil naposled obtožen njun edini sin Anthony.
01:00
Evil Lives Here: Episode 14; sezona 6, epizoda 14

Sumljivi znaki vodijo k šokantnim razkritjem - v teh resničnih zgodbah so ljudje odkrili, da so živeli z morilcem. Se bodo ujeli v zlo?

02:00
Web of Lies: The Model Predator; sezona 7, epizoda 6

Ko modna agentka nagovori dva srednješolca, se ta ne znata upreti njenim obljubam. Toda njene intimne zahteve kmalu privedejo do grozljivih posledic.

03:00
The Shadows Of Death: The Pledge; sezona 1, epizoda 4

Debbie Smith prejme klic, ki se ga boji vsaka mama: njen sin Matthew je umrl. Policisti ugotovijo, da ni šlo za nesrečo. Ali so imeli prste vmes njegovi najbližji?

04:00
Before I Die: Message From The Grave; sezona 1, epizoda 2

Na ulici odkrijejo umirajočo 50-letno mater Sharon Denson, ki jo je večkrat ustrelil neznani storilec. Njena poslednja izpoved je policistom v veliko pomoč.

05:00
Before I Die: Amber Alert; sezona 1, epizoda 3

Amando Mangas iz Ohia so ustrelili v prsi in z zadnjimi močmi se bori za življenje. Končno uspe policiji izustiti, da so ji ugrabili otroka.