Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO 2
06:00
The Boss Baby, ZDA.....Ustvarjalci zabavnih animiranih komedij Madagaskar in Megaum prinašajo komično zgodbo o sedemletnem Timu, katerega življenje na glavo obrne novi bratec. Čeprav starši ne opazijo nič nenavadnega, se čudaški dojenček zdi Timu ves čas sumljiv in nekega večera res odkrije, da bratec lahko govori, hodi in snuje nenavadne načrte. Mali šef mu razloži, da morata skupaj ustaviti zlobneža Francisa, ki želi človeštvu ukrasti ljubezen. Da bi starše in svet rešila pred temačno prihodnostjo, brata združita moči in s pomočjo brezmejnega otroškega kaosa poskrbita za nepozabno pustolovščino v bitki naklonjenosti med pasjimi mladički in novorojenčki.

.

07:41
I: Christoph Maria Herbst, Christiane Paul, Jürgen Vogel, Jytte-Merle Böhrnsen, Bettina Lamprecht... It's Just A Phase, Honey, Nemčija.....Zakonca v poznih štiridesetih ugotovita, da je njun odnos navidez idealnega para zašel v krizo, zato skleneta vnovič oživiti mladostno energijo in veselje – vsak zase. Medtem ko skuša Paul obuditi nekdanje življenje mladega pisatelja, med posteljnimi prigodami z mladimi dekleti in tabletami, se glasovna igralka Emilia muči s svojim novim življenjem samske, spolno dostopne ženske, ki se bliža petdesetim. Par se sooči s svojimi novimi strahovi glede staranja, spolnosti, družine in uspeha. Ko na neki zabavi nepričakovano trčita drug ob drugega, sta se prisiljena ozreti na tisto, kar sta imela. Komična drama je duhovita priredba knjižne uspešnice avtorjev Maxima Lea in Jochena-Martina Gutscha, v kateri se prepleta 25 različnih in nepovezanih anekdot o življenju v srednjih letih.

.

09:30
I: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz... Overboard, ZDA.....Sebični bogati plejboj Leonardo (Eugenio Derbez) pade z jahte in se z amnezijo zbudi v bolnišnici. Ko njegova nekdanja delavka, ki jo je odpustil (Anna Faris), izve za nesrečo, se mu odloči maščevati in ga prepriča, da je njen mož.

.

11:26
I: Naomi Ackie, Stanley Tucci, Ashton Sanders, Tamara Tunie, Nafessa Williams, Clarke Peters... Whitney Houston: I Wanna Dance With Somebody, ZDA.....Naomi Ackie upodobi Whitney Houston v ganljivem portretu čaščenja življenja in glasbe ene največjih vokalistk vseh časov. Ustvari brezkompromisen lik zapletene in večplastne ženske za legendarnim pevskim glasom.

.... IMDb ocena: 6.6/10

13:51
I: Xolo Mariduena, Adriana Barraza, Damián Alcázar, Raoul Max Trujillo, Susan Sarandon, George Lopez... Blue Beetle, ZDA.....Studio Warner Bros prinaša celovečerni film Blue Beetle, ki zaznamuje prvi nastop tega superjunaka založbe DC na velikem platnu. Zgodbo je režiral Angel Manuel Soto in v naslovni vlogi nastopi Xolo Mariduena, ki upodobi tudi njegov drugi jaz, Jaimeja Reyesa. Ta je nedavno diplomiral in domov se vrne poln načrtov za prihodnost, toda dom ni več tak, kakršnega je zapustil. Ko Jaime išče svoje mesto v svetu, se vmeša usoda: nepričakovano dobi v last starodavni predmet nezemeljske biotehnologije, nenavadnega skarabeja. Ko ta izbere Jaimeja za svojega simbiotičnega gostitelja, mu podari neverjetno opravo z izjemnimi in nepredvidljivimi močmi, ki za vedno spremenijo njegovo usodo: Jaime postane superjunak Blue Beetle.

.... IMDb ocena: 6/10

16:01
I: David Giuntoli, Gideon Adlon, Karan Brar, Jeffrey Combs, David Dastmalchian... Batman: The Doom That Came To Gotham, ZDA.....Srhljiva zgodba iz serije Elseworlds založbe DC je mešanica sveta Batmana in kozmične groze H. P. Lovecrafta. Po vrnitvi z dolgega raziskovalnega potovanja se Bruce Wayne vrne v mesto Gotham, kjer sta njegova starša pred 20 leti postala žrtvi norega morilca. Na svojem potovanju se Bruce spopade z mednarodno trojico osirotelih otrok z ulice – ki jih bodo oboževalci Batmana prepoznali kot različne inačice Robina. Med smrtonosnim srečanjem na Arktiki Pingvin obvesti Brucea, da zločinska združba Doomsday načrtuje uničenje Gothama. Bruce se mora zdaj vrniti domov in si nadeti opravo Batmana. A ta racionalni duh odkrije, da se ne sooča z običajnimi kriminalci in norci, temveč z dejansko starodavno magijo, ognjenimi demoni in meddimenzionalnimi starimi bogovi. Ali lahko ohrani zdrav razum?

.

17:31
I: Skye Coyne, Alex Trumble, Jackée Harry, Eamon Hunt, Emmanuel Del Arte... The Search For Secret Santa, ZDA.....Poročevalka Sophia misli, da je našla idealno božično zgodbo, ki ji bo rešila kariero, ko odkrije dolgo izgubljeno, nedostavljeno darilo skrivnega Božička. Sophia skuša odkriti in zaključiti zgodbo o zamujenem darilu pred božičem – vendar odkrije veliko več, kot je sploh lahko upala, ko ugotovi, da darilo ni samo neprecenljivo, ampak tudi ukradeno.

.... IMDb ocena: 6.5/10

19:01
I: Shailene Woodley, Jack Whitehall, Chelsea Edmundson, Richard Lippert, Emanuela Postacchini, Paul Rust, Nicholas Rutherford, Paul Jurewicz... Robots (2023), ZDA.....V bližnji prihodnosti so roboti prepuščeni enostavnim opravilom in delu, vendar jim je prepovedano, da bi bili videti enako kot ljudje zaradi strahu mnogih, da bi lahko nadomestili ljudi. Charles je ženskar, ki skrivaj uporablja natančno repliko robota za romance z ženskami, medtem ko igra videoigre in ... žanje koristi. Nekega dne na drsališču sreča Elaine in je navdušen nad njo. S pomočjo svojega robota C2 jo osvaja, vendar ne ve, da ima tudi Elaine lastno repliko robota E2, ki ga prav tako uporablja, da nagovarja bogate moške in pobira koristi od tega. Na žalost obeh prevarantov se njuna robota srečata, zaljubita in pobegneta čez mehiško mejo, da bi zaživela svobodno življenje. Elaine in Charles morata združiti moči in ju ustaviti, preden bi se njune skrivnosti razkrile.

.... IMDb ocena: 5.5/10

20:37
I: Hristo Shopov, Alexander Sano, Bashar Rahal, Igor Angelov, Hristo Petkov... In The Heart Of The Machine, Bolgarija.....Svoboda je v pravici, da si človek. Toda biti človek ni nikoli lahko. Avgust 1978, jeklarna v četrti Kremikovtsi; vročina, železo, prah in jedek vonj po olju. Tipičen dan za ekipo strogo varovanih jetnikov se bo izkazal za usodnega za vse. V enem od strojev najdejo nekaj nenavadnega in nepričakovan val sočutja prisili zapornike, da vzamejo talce in blokirajo vhod v delavnico. Možje prostovoljno tvegajo svoja življenja, saj je želja po človečnosti včasih močnejša od nagona za preživetje in sanje o odrešitvi zameglijo zdrav razum.

.... IMDb ocena: 7.6/10

22:30
I: Carrie Coon, Christine Baranski, Louisa Jacobson, Morgan Spector, Cynthia Nixon... The Gilded Age...S2E6, ZDA.....George se odpravi v Pittsburgh, da bi se soočil z morebitno stavko, Bertha pa izve, da se bo vojvoda vrnil na otvoritveni večer v Metu.

Mlada ženska se zaplete v konflikt med starimi in novopečenimi bogataši v newyorški visoki družbi konec 19. stoletja.... IMDb ocena: 0/10

23:26
I: Iain De Caestecker, Stuart Campbell, Ellie James, Valene Kane, Steven Elder... The Winter King...S1E7, ZDA.....Za noč pred poroko Arthurja in Ceinwyn so določene dejavnosti. Arturja vse bolj privlači Guinevere; skrivaj se sestaneta in poljubita. Gundleus napade Derfela, vendar je slednji zmagovalec. Artur prekine zaroko s Ceinwyn. Ona mu pove, da bo Gorfydd ubil Guinevere.

Serija Zimski kralj, posneta po knjižni trilogiji Warlord Chronicles avtorja Bernarda Cornwella, je drzen in revizionističen pogled na priljubljene legende o kralju Arturju. Zgodba je postavljena v peto stoletje, veliko preden je bila Britanija združena, v surovo deželo sprtih frakcij in plemen, kjer so bila življenja pogosto krhka in hitro minljiva. Serija spremlja Arturja Pendragona, ki se od izobčenca vzpenja do legendarnega bojevnika in vodje naroda.... IMDb ocena: 5.6/10

00:21
Accused...S1E13, ZDA.....Ljubezen do enega od njegovih potnikov pahne voznika limuzine na mračno pot.

Zgodba temelji na kriminalistični antologiji programa BBC, nagrajeni z odličjem BAFTA. Vsaka epizoda se začne v sodni dvorani z obtoženci, ki ne vedo, kaj so storili ali kako so se znašli na sodišču; drama se odvija z njihovega zornega kota. Gledalci odkrijejo, kako se je običajna oseba ujela v izjemno situacijo, na koncu pa se razkrije, kako vsaka napačna odločitev vodi do naslednje, dokler ni prepozno za vrnitev.... IMDb ocena: 7/10

01:05
I: Ilana Glazer, Justin Theroux, Pierce Brosnan, Sophia Bush, Gretchen Mol... False Positive, ZDA.....Ko Lucy z Adrianom ne more zanositi, končno najdeta sanjskega zdravnika za plodnost v dr. Hindlu. A ko se naposled posreči, začne Lucy odkrivati vznemirljivo resnico o svojem zdravniku in lastno porodno zgodbo.

.... IMDb ocena: 4.7/10

02:41
I: Natasa Stork, Márton Patkós, Máté Szabó, Magdi Bódi, Marica Tárnok... Veszelyes Lehet A Fagyi, Madžarska.....Enojajčni dvojčici živita različno življenje in druga drugo vidita v povsem drugačni luči. Prva je gospodinja z novorojenčkom, druga pa zdravnica.

.... IMDb ocena: 6.7/10

04:11
I: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz... Overboard, ZDA.....Sebični bogati plejboj Leonardo (Eugenio Derbez) pade z jahte in se z amnezijo zbudi v bolnišnici. Ko njegova nekdanja delavka, ki jo je odpustil (Anna Faris), izve za nesrečo, se mu odloči maščevati in ga prepriča, da je njen mož.

.

06:00
I: Skye Coyne, Alex Trumble, Jackée Harry, Eamon Hunt, Emmanuel Del Arte... The Search For Secret Santa, ZDA.....Poročevalka Sophia misli, da je našla idealno božično zgodbo, ki ji bo rešila kariero, ko odkrije dolgo izgubljeno, nedostavljeno darilo skrivnega Božička. Sophia skuša odkriti in zaključiti zgodbo o zamujenem darilu pred božičem – vendar odkrije veliko več, kot je sploh lahko upala, ko ugotovi, da darilo ni samo neprecenljivo, ampak tudi ukradeno.

.... IMDb ocena: 6.5/10

07:26
I: Kieran Culkin, Claire Danes, Jeff Goldblum, Jared Harris, Susan Sarandon... Igby Goes Down, ZDA.....Uporniški najstnik Igby se zoperstavlja privilegijem svoje premožne družine. Oče ima preganjavico, mati je zaposlena sama s seboj, starejši brat pa je kot kakšen morski pes. Igby se sprašuje, ali ga čaka kaj boljšega od tega.

.... IMDb ocena: 6.9/10

09:05
I: Seth Rogen, Jay Chou, Cameron Diaz, Tom Wilkinson, Christoph Waltz... The Green Hornet, ZDA.....Brezdelni nočni žurer se nenadoma prelevi v superjunaka: kot zamaskirani Zeleni sršen združi moči z genijem za tehnične napravice v boju zoper zločin v Los Angelesu.

.

11:01
Hollywood On Set...S20E49, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

11:30
I: Forest Whitaker, John Magaro, Matthew Glave, Sam Trammell, Sonja Sohn, Khris Davis, Jasmine Mathews, Sullivan Jones, Lawrence Gilliard Jr.... Big George Foreman: The Miraculous Story Of The Once And Future Heavyweight, ZDA.....Film je posnet po izjemni resnični zgodbi o enem največjih povratkov vseh časov in transformacijski moči druge priložnosti. Zaradi revnega otroštva je Foreman usmeril svojo jezo v to, da je postal dobitnik zlate olimpijske medalje in svetovni boksarski prvak v težki kategoriji; temu je sledila skoraj smrtna izkušnja, ki ga je iz boksarskega ringa popeljala na cerkveno prižnico. Ko vidi, kako se njegova skupnost spopada z duhovnimi in finančnimi težavami, se Foreman vrne v ring in se kot športnik zapiše v zgodovino, tako da si povrne naslov ter postane najstarejši in najbolj neverjeten svetovni boksarski prvak v težki kategoriji.

.... IMDb ocena: 6.6/10

13:40
I: Pepe Viyuela, José Mota, Eva Ugarte, Carlos Areces, Martita de Graná... Garcia & Garcia, Španija.....Majhna letalska družba v težavah skuša rešiti podjetje z najemom prestižnega svetovalca in strojnega strokovnjaka. Obema je enako ime: Javier García. Po naključju in zaradi zmede v podjetju ju zamešajo in tako zamenjata svoji vlogi.

.... IMDb ocena: 4.2/10

15:21
I: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt, Marisa Tomei, Melissa Leo... The Big Short, ZDA.....Film je posnet po resnični zgodbi štirih neznancev, ki so videli tisto, česar velike banke, mediji in vlada niso želeli videti: globalni propad gospodarstva.

.... IMDb ocena: 7.2/10

17:30
I: Jane Seymour, Joe Lando, Sarah Smyth, Tosca Baggoo, Frances Flanagan, Jason Tremblay... A Christmas Spark, ZDA.....Nedavno ovdovela Molly je izgubila veselje do življenja in obupala nad tem, da bo še kdaj našla ljubezen. Ko se za božič odloči obiskati hčer, niti najmanj ne sluti, kakšna praznična čarovnija se ji obeta. Kot nekdanja učiteljica dramske igre Molly nerada prevzame vodenje mestne božične prireditve, a kmalu ugotovi, da se je zaljubila v glavnega junaka gledališke predstave, Hanka, najbolj zaželenega samca v mestu. Molly in neustavljivi Hank se zbližata, ona pa vnovič odkrije svojega svobodnega duha in dobi nov zagon v življenju.

.... IMDb ocena: 5.8/10

19:00
I: Ezra Miller, Ben Kingsley, Frank Dillane, Barbara Sukowa, Charles Alexander, Christopher Briney, Rupert Graves... Dali Land, ZDA.....V ostrem nasprotju z živahno sceno New Yorka iz sedemdesetih let prejšnjega stoletja niz spominskih prebliskov sledi zgodbi o intenzivni mladi ljubezni Dalija in Gale. Skozi romantično prizmo, obarvano z njegovim hrepenenjem po tistem, kar je izgubil, Dali pripoveduje Jamesu zgodbe o svoji mladosti.

.... IMDb ocena: 5.9/10

20:40
I: Nikolaj Coster-Waldau, Caleb Ellsworth-Clark, Josh Cruddas, Annabelle Wallis, Zahn McClarnon, Hero Fiennes Tiffin, Melanie Scrofano... The Silencing, ZDA.....Nikolaj Coster-Waldau (Igra prestolov) igra nekdanjega lovca Rayburna Swansona, ki po izginotju hčere sam živi v odmaknjenem gozdu, da bi zaščitil tiste živali, ki jih je včasih lovil. Toda ko se izkaže, da je vrsta nedavnih umorov povezana z ugrabitvijo njegove hčere, Rayburn uporabi vse svoje lovske sposobnosti, da bi v smrtonosni igri mačke in miši izsledil morilca.

.... IMDb ocena: 6.2/10

22:15
Last Week Tonight With John Oliver...S10E18, ZDA.....Komik in scenarist John Oliver še naprej satirično in pomenljivo pretresa aktualne dogodke v deseti sezoni svoje serije, nagrajene z emmyjem.

John Oliver, ena najduhovitejših televizijskih osebnosti, prihaja na program HBO z novo pogovorno oddajo. V njej razgrinja številne družbene, politične in življenjske teme, ki so aktualne v ZDA in drugod po svetu.

22:56
I: Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney... Euphoria...S1E6, ZDA.....Za noč čarovnic se Rue sprašuje glede svoje odvisnosti od Jules, medtem ko ta začenja kazati zaskrbljujoče vedenje. McKay razmišlja o svoji prihodnosti. Nate se domisli načrta.

Zgodba drame o odraščanju Evforija spremlja skupino srednješolcev, ki spoznavajo ljubezen in prijateljstvo, pa tudi svet mamil, seksa, različnih strahov in družbenih medijev. Med zasedbo je tudi priljubljena igralka in pevka Zendaya.... IMDb ocena: 8.4/10

23:51
I: Dean-Charles Chapman, Finn Cole, Anya Taylor-Joy, Ferdia Walsh-Peelo, Travis Fimmel... Here Are The Young Men, Irska.....Dublin leta 2003. Brezskrbni najstnik Matthew in njegovi svojeglavi prijatelji pustijo šolo ter v zadnjem poletju pred odraslostjo vstopijo v družbeni vakuum pijančevanja in uživanja mamil. Matthew je zaljubljen v svobodomiselno Jen in se trudi ohranjati vse bolj čudaški odnos s karizmatičnim sadistom Kearneyjem, medtem pa se začne njihov dojemljivi prijatelj Rez vdajati preganjavici in depresiji. Matthewa in skupino blazni Kearney pahne v svet nihilističnega nasilja in prestopniška dejanja, ki jim bodo nepovratno spremenila življenje.

.... IMDb ocena: 4.7/10

01:26
I: Mia Artemis, John Batchelor, Elly Hiraani Clapin, Adam Golledge, Timothy Kersten... The Longest Weekend, Avstralija.....Odtujeni sestri in brat spet živijo pod isto streho, potem ko se je v njihova življenja vrnil oče, ki jih je zapustil. Vsak od sorojencev se mora odločiti, ali mu vnovično družinsko življenje ustreza.

.... IMDb ocena: 6.3/10

02:45
I: Emma Thompson, Daryl McCormack, Isabella Laughland, Charlotte Ware, Carina Lopes... Good Luck To You, Leo Grande, VB.....Upokojena učiteljica Nancy Stokes, ki v življenju še nikoli ni doživela orgazma, se odloči, da se bo dodatno izobraževala na področju seksa. Zaposli Lea Grandeja, mladega spolnega delavca. Njen največji izziv bo premagovanje lastne negotovosti.

.... IMDb ocena: 7.2/10

04:20
I: Cameron Diaz, Justin Timberlake, Jason Segel, Lucy Punch, John Michael Higgins... Bad Teacher, ZDA.....Preračunljiva Elizabeth je grozna učiteljica. Ko jo pusti zaročenec, vrže oči na novega, premožnega učitelja Scotta. Posledice njenih spletk občutijo njeni učenci, sodelavci in slednjič tudi sama.

.

06:00
Flushed Away, ZDA.....Pod londonskimi ulicami živi Roddy St. James, razvajen hišni mišek, ki misli, da mu je v življenju uspelo. Toda iz bruhajočega umivalnika pride kanalizacijska podgana po imenu Sid, pravcata živalska sodrga, in se odloči, da je zdaj on na vrsti za privilegirano življenje v razkošju. Roddy se namerava znebiti škodljivca tako, da ga zvabi v stranišče, kjer naj bi se kopal v vrtincu. Roddyjev načrt se izjalovi, saj sam postane tisti, ki ga odplavi v živahni svet spodaj.

.... IMDb ocena: 4.6/10

07:26
I: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Max Minghella, Josh Brener... The Internship, ZDA.....Trgovska potnika, katerih kariero je povozila digitalna doba, se potegujeta za službo pri Googlu; tam pa se morata kosati z vojsko mladih, tehnološko osveščenih in brezkompromisnih mladih genijev.

.

09:21
I: Carmen Machi, Paula Usero, Pablo Chiapella, Manolo Solo, Nuria González... Llenos De Gracia, Španija.....Sila neobičajno in nekonvencionalno redovnico sestro Marino (Carmen Machi) poleti 1994 pošljejo v deški internat El Parral, ki naj bi ga kmalu zaprli. Fantje jo pričakajo s potegavščinami in neslanimi šalami, vendar kmalu postane skoraj nekakšna članica družine, ki je mnogi otroci nikoli niso imeli.

.... IMDb ocena: 6.5/10

11:11
I: Wendi McLendon-Covey, Madison Iseman, Jeremy Ray Taylor, Caleel Harris, Ken Jeong... Goosebumps 2: Haunted Halloween, ZDA.....Pazite, kaj si želite. Najboljša prijatelja Sonny in Sam se po šoli lotevata zbiranja starih predmetov in druge šare, med katero skušata najti kaj dragocenega, kar so ljudje zavrgli. Nekoč naletita na zapuščeno hišo družine Stine in tam najdeta zaklenjeno knjigo z naslovom Strašljiva noč čarovnic, iz katere se sprosti groza tega praznika strahu: Slappy. S pomočjo Sonnyjeve sestre Sarah se znajdeta v dirki s časom, da bi nazaj v knjigo poslala zloveščo kreaturo in vsa druga bitja, ki jih je sprostila – med njimi so tudi čarovnice, volkodlaki in velikanski gumijasti medvedki – preden bi stvar ušla nadzoru in bi nastal pekel na Zemlji.

.... IMDb ocena: 5.6/10

12:40
I: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar... The Big Bang Theory...S12E3, ZDA.....Leonard in Sheldon sta genialna fizika, ki se v laboratoriju odlično znajdeta, v zasebnem in družabnem življenju pa nekoliko manj. Njuna čedna, iznajdljiva in pragmatična soseda Penny ju bo skušala česa naučiti o resničnem življenju.

Leonard in Sheldon sta genialna fizika, ki se v laboratoriju odlično znajdeta, v zasebnem in družabnem življenju pa nekoliko manj. Njuna čedna, iznajdljiva in pragmatična soseda Penny ju bo skušala česa naučiti o resničnem življenju.... IMDb ocena: 8.4/10

13:02
I: Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar... The Big Bang Theory...S12E4, ZDA.....4. del Sheldon noče povedati, zakaj nikoli ni omenjal Tama Nguyena, svojega najboljšega prijatelja iz otroštva, in Leonard vzame stvari v svoje roke. Bernardette in Penny peljeta Rajevo zaročenko Anu na večerjo, da bi o njej izvedeli čim več.

Leonard in Sheldon sta genialna fizika, ki se v laboratoriju odlično znajdeta, v zasebnem in družabnem življenju pa nekoliko manj. Njuna čedna, iznajdljiva in pragmatična soseda Penny ju bo skušala česa naučiti o resničnem življenju.... IMDb ocena: 8.4/10

13:25
I: Sarah Suco, Jean-Pierre Darroussin, Oussama Kheddam, Cécile Rebboah, Gérald Laroche, Lili Aupetit, Nah Bilé... School Society, Francija.....Virginie je nova učiteljica matematike na srednji šoli. Ko se vsi njeni kolegi odločijo za stavko, se ponudi, da bo v službi in skrbela za otroke. Virginijina metoda je drzna, preprosta ter inovativna: učencem omogočiti popolno svobodo, da počnejo le tisto, kar hočejo! Poskus se začne sramežljivo z nekaterimi preobrati. Toda ko bodo najstniki prevzeli šolo, bodo nekateri med njimi našli svoje poslanstvo, se naučili nekaj nepričakovanih lekcij ... in šolo resnično sprejeli za svojo.

.

15:15
I: Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Kieran Culkin, Chris Evans, Anna Kendrick... Scott Pilgrim Vs. The World, ZDA.....Scott Pilgrim je očarljiv in brezposeln adolescent. 22-letni bas kitarist zasedbe Sex Bob-Omb je pravkar srečal dekle svojih sanj – dobesedno. Edina ovira pri tem, da si pridobi srce skrivnostne Ramone Flowers, je njenih sedem nekdanjih fantov, ki ga pridejo ubit. Scott Pilgrim ni nikoli imel težav s pridobivanjem deklet; težavno se jih je bilo le znebiti. Od dekleta, ki mu je zlomilo srce in se vrača v mesto, do vsiljive najstnice, ki se je skuša znebiti, ko se v njegov svet pripelje Ramona – ljubezen ni nikoli preprosta. A kmalu ugotovi, da ima njegova najnovejša ljubezen nenavadno breme iz preteklosti: zlobno vojsko nekdanjih fantov, ki bodo storili vse, da bi se znebili njene nove simpatije. Bolj ko se Scott zbližuje z Ramono, zlobnejšim ljubezenskim tekmecem se mora zoperstaviti; od zloglasnega rolkarja do veganskih rokovskih zvezdnikov in strašljivih dvojčkov. Če naj si pridobi njeno srce, mora Scott premagati vse.

.... IMDb ocena: 6.4/10

17:06
I: Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis, Skyler Samuels, Sergio Peris-Mencheta, Jing Wu, Sophia Cai, Page Kennedy... The Meg 2, ZDA.....Pripravite se na naval adrenalina v vznemirljivi zgodbi, ki nadaljuje filmsko uspešnico iz leta 2018 ter ponese dogajanje v še večje globine z ogromnimi morskimi psi! Film se odpravi v neznane vode z Jasonom Stathamom in akcijsko legendo Wu Jingom, ki vodita raziskovalno ekipo na potopu v največje globine oceana. Njihova odprava se sprevrže v kaos, ko zlonamerna rudarska operacija ogrozi njihovo misijo in jih prisili v boj za preživetje. Naši junaki, ki se soočajo z velikanskimi morskimi plenilci in neizprosnimi izkoriščevalci okolja, morajo prehiteti, prelisičiti in preglasiti živalske in človeške nasprotnike v napeti dirki s časom. Doživite najbolj naelektreno kinematografsko izkušnjo leta – kjer globine oceana presega le še čisto, neustavljivo vznemirjenje.

.... IMDb ocena: 5.6/10

19:02
I: Adam Driver, Ariana Greenblatt, Chloe Coleman, Nika King... 65, ZDA.....V akcijskem znanstvenofantastičnem filmu Adam Driver igra pilota astronavta Millsa, ki strmoglavi na neznanem planetu. Za rešitev ima le eno priložnost in Mills se mora prebiti čez neraziskano ozemlje, kjer od vsepovsod prežijo velikanska, smrtonosna bitja.

.... IMDb ocena: 5.4/10

20:36
I: Eminem, Kim Basinger, Brittany Murphy, Mekhi Phifer, Eugene Byrd... 8 Mile, ZDA.....V tej pol-avtobiografski pripovedi o mladem belcu, ki se leta 1995 trudi uspeti na detroitski hip hop sceni, igra glavno vlogo rap zvezdnik Eminem. Film 8 milj je poln izjemnih raperskih dvobojev in odlično upodobi propadajočo urbano sceno.

.... IMDb ocena: 7.2/10

22:26
I: Vince Vaughn, Owen Wilson, Rose Byrne, Max Minghella, Josh Brener... The Internship, ZDA.....Trgovska potnika, katerih kariero je povozila digitalna doba, se potegujeta za službo pri Googlu; tam pa se morata kosati z vojsko mladih, tehnološko osveščenih in brezkompromisnih mladih genijev.

.

00:27
Gamechangers: Inventing The World...S1E3.....Scientists around the world are working on projects dealing with space and space travel - extraterrestrial life, colonising Mars, the Big Bang and rocket development.

.... IMDb ocena: 6.3/10

02:46
Undercurrent: The Disappearance Of Kim Wall...S1E2, ZDA.....Drugi del prikazuje sodni proces na Danskem, obenem pa slika portret neskesanega morilca. Zgodba se skuša poglobiti v Madsenovo razmišljanje ter raziskuje naravo narcizma in psihopatije.

Zgodba spremlja Kim Wall, mlado dansko poročevalko, ki jo je zloglasni samooklicani izumitelj Peter Madsen zvabil v svojo podmornico, jo tam ubil, njeno truplo pa razkosal.... IMDb ocena: 6.6/10

03:51
I: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, David Strathairn, Michael Hyatt... Where The Crawdads Sing, ZDA.....Triler, posnet po romanu avtorice Delie Owens, spremlja Kyo, ki je od otroštva sama živela v močvirjih Severne Karoline. Ko ubijejo moškega, s katerim sta imela zvezo, postane glavna osumljenka za umor.

.