Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
The Real Death In Paradise: Grenada: The Body In The Suitcase; sezona 1, epizoda 7

Leta 2009 je mlada mamica Nixiann Downes-Clack izginila iz svojega doma na Grenadi. Njena družina spregovori o obupanem iskanju, ki je sledilo.

07:00
The Real Death In Paradise: Tanzania: Shot From The Sky; sezona 1, epizoda 8

Pilot helikopterja Roger Gower je pomagal pri odkrivanju nezakonitih lovcev v Tanzaniji. Leta 2016 se Roger ni vrnil iz ene od svojih rutinskih misij.

08:00
The Perfect Murder: Ride With The Devil; sezona 4, epizoda 3

Šestindvajsetletni prodajalec avtomobilov Christopher O'Brien se z nenavadnim moškim odpravi na testno vožnjo, s katere se ne vrne. Ga je dohitela njegova zločinska preteklost?

09:00
The Perfect Murder: Fade To Black; sezona 4, epizoda 4

Filmsko režiserko Adrienne Shelly v njeni kopalnici najdejo obešeno z rjuho. Videti je kot samomor, toda njen mož je prepričan, da gre za umor. Kaj se je zgodilo v resnici?

10:00
I Went Undercover: The Hit On The Handyman; sezona 1, epizoda 2

Izjemne zgodbe običajnih ljudi, ki so se podali pod krinko, da bi pomagali rešiti umor. V seriji nam zaupajo, kako so sodelovali s policijo in morilca privedli pred roko pravice.

11:00
I Went Undercover: Mercenary Rules; sezona 1, epizoda 3

Jim kontaktira policijo z informacijo o grozljivem zločinu svojega prijatelja, a si mora nazadnje oprati svoje lastno ime. Da bi se dokopal do resnice, se poda pod krinko.

12:00
Where Murder Lies: Murder is A Heavy Burden; sezona 1, epizoda 8

Ko ustrelijo marljivega tovornjakarja, detektivi nimajo veliko sledi, ki bi jih vodile do morilca. Toda dve leti kasneje uspejo rešiti primer zahvaljujoč nepričakovanemu priznanju.

13:00
Where Murder Lies: Enemy Inside The Gate; sezona 3, epizoda 1

Ko nek milijonar prijavi svoje dekle za pogrešano, policija nima veliko sledi pri iskanju. A nato se pojavi nepričakovana priča, ki razkrije mrežo spletk in prevar.

14:00
Blood Runs Cold: In the Cards; sezona 1, epizoda 5

Ko na novega leta dan odkrijejo truplo mlade mame, policisti odkrijejo le malo sledi. Skoraj 20 let kasneje se njena sestra pri lovu na morilca pridruži novopečenemu policistu.

15:00
Blood Runs Cold: Never Say Die; sezona 1, epizoda 6

Petinštirideset let star primer umora dobi nov zagon, ko ga prevzame nečak žrtve. Njegovo iskanje resnice razkrije številne zakopane skrivnosti.

16:00
Southern Gothic: Memphis Blues; sezona 1, epizoda 3

Ljubeča mama je žrtev treh strelnih ran na bencinsko črpalki v Memphisu. Medtem ko policija išče sledi, v lokalni skupnosti buri duhove skrivnostno pismo.

17:00
Southern Gothic: Bloodshed In The Bayou; sezona 1, epizoda 4

Mater brutalno umorijo na njenem domu, policija pa upa, da bodo primer razrešili s pomočjo nenavadnih dokazov. Odkritje novega trupla kaže na serijskega morilca.

18:00
In Pursuit With John Walsh: Tragically Taken; sezona 3, epizoda 12

John je na lovu za moškim, ki je osumljen umora svojega dekleta in ugrabitve njunega mladega sina. Kasneje John in Cal iščeta mladenko, ki je bila ugrabljena leta 2017.

19:00
In Pursuit With John Walsh: Lying In Wait; sezona 4, epizoda 1

John je na lovu za Williamom Strandom, ki naj bi umoril svoje bivše dekle. Cal je na sledi Leslieju Lagrotti, ki je osumljen spolnih napadov na ženske.

20:00
Evil Lives Here: My Brother Let The Evil In; sezona 8, epizoda 11

Christina Thomas tudi po dveh grozljivih zločinih ostaja zvesta svojemu bratu Johnu Whitu. A ko se to zgodi še tretjič, se začne spraševati, ali je hudič v preobleki.

21:00
I Killed My Family When I Was 16: Episode 1; sezona 1, epizoda 1

José Rabadán je pri šestnajstih s katano pobil svoje starše in mlajšo sestro. Sedemnajst let kasneje je povsem integriran v družbo.

22:30
Signs Of A Psychopath: I Killed Him. Boom. Boom; sezona 2, epizoda 15

Psihopati razkrijejo svoj pravi obraz skozi prepoznavne znake in lastne besede.

23:00
Deadliest Kids: The Murder Of Jason Sweeney; sezona 1, epizoda 3

Po izginotju 16-letnega Jasona Sweeneyja je policija njegov primer uspela povezati z neidentificiranim truplom. Jasonova sestra spregovori o tem groznem umoru.

00:00
Deadliest Kids: The Murder Of Cole Cannon; sezona 1, epizoda 4

52-letnega Cola Cannona so našli mrtvega v njegovi pogoreli bivalni prikolici v Lawrence Countyju. Njegovi otroci spregovorijo o svojih prizadevanjih, da bi odkrili resnico.

01:00
I Killed My Family When I Was 16: Episode 1; sezona 1, epizoda 1

José Rabadán je pri šestnajstih s katano pobil svoje starše in mlajšo sestro. Sedemnajst let kasneje je povsem integriran v družbo.

02:30
Signs Of A Psychopath: I Killed Him. Boom. Boom; sezona 2, epizoda 15

Psihopati razkrijejo svoj pravi obraz skozi prepoznavne znake in lastne besede.

03:00
Betrayed: Death By Design; sezona 2, epizoda 8

Sedemindvajsetletna Laura Ackerson želi v novem mestu začeti znova. Toda ravno ko se začne vse odvijati po njenih željah, brez opozorila izgine.

04:00
I Went Undercover: No Turning Back; sezona 1, epizoda 4

Prepovedani ljubezenski trikotnik se konča z umorom. Ko na površje privrejo skrivni posnetki, le-ti opisujejo zgodbo o prijateljstvu, ljubezni in izdajstvu.

05:00
I Went Undercover: Family Business; sezona 1, epizoda 5

Stari prijateljici na družbenem omrežju tarnata o bivših partnerjih in se pošalita o najetju morilca. Toda šala kmalu postane smrtno resna, ko začneta kovati morilski načrt.

06:00
Atlanta Justice: Closer Than You Think; sezona 1, epizoda 5

Ko Candiace Person najdejo umorjeno na njenem domu, detektivi odkrijejo dokaz, da jo je morilec pred smrtjo zalezoval.

07:00
Atlanta Justice: Death Of Innocence; sezona 1, epizoda 6

Ko v Atlanti umorijo 9-letnega Annaijha Rolaxa in 15-letnega Shawna Powa, je ekipa oddelka za reševanje umorov odločena zadostiti pravici.

08:00
Extreme Measures: Try, Try Again; sezona 2, epizoda 3

Pretreseni posamezniki se zaradi nerešenih umorov svojih najbližjih na lastno pest podajajo na misijo, s katero želijo policiji pomagati najti odgovore in pravico.

09:00
Extreme Measures: Night Crawlers; sezona 2, epizoda 4

Pretreseni posamezniki se zaradi nerešenih umorov svojih najbližjih na lastno pest podajajo na misijo, s katero želijo policiji pomagati najti odgovore in pravico.

10:00
Disappeared: New Mom Missing; sezona 10, epizoda 8

Poglejte v zakulisje primerov pogrešanih oseb in spremljajte nepredvidljivo delo preiskovalcev na lovu za ključnimi namigi, ki bi jim pomagali razvozlati skrivnostna izginotja.

11:00
Disappeared: Road to Nowhere; sezona 7, epizoda 1

Študent Bryce naj bi se z avtom odpeljal na obisk k staršem, toda vozilo najdejo zaleteno in zapuščeno v odmaknjenem parku v Kaliforniji. Kaj se je zgodilo Bryceu?

12:00
Married With Secrets: Fatal Fixation; sezona 1, epizoda 8

Bill Douglas je spoštovani doktor na Univerzi v Bostonu, ki pa ni osredotočen na znanost, temveč na prostitutko. Njuno dvojno življenje naposled pripelje do umora.

13:00
Married With Secrets: Dancing with Death; sezona 2, epizoda 2

Stephanie Roller Bruner je ljubljena žena. Ko tik pred zahvalnim dnem izgine, policisti razkrijejo umazane podrobnosti skrivnega ljubezenskega trikotnika.

14:00
Deadly Sins: Spider's Kiss; sezona 6, epizoda 9

Samonikli mogotec se po upokojitvi preseli na Florido, toda zaradi težav v razmerju so mu dnevi na soncu šteti. Priljubljeni pravnik pa se ujame v mrežo laži.

15:00
Deadly Sins: Kiss 'N Kill; sezona 6, epizoda 10

Uspešnemu paru zavidajo vsi njuni prijatelji, toda nebrzdana sla po slavi pripelje do nesrečnega konca. Grešna skrivnost poročenega amiša pa vodi do umora.

16:00
Love Kills: Us Against The World; sezona 1, epizoda 3

Mika po vrnitvi iz zapora usoda zbliža z Lori. A ker mu ne uspe najti službe, kmalu spet zaide na kriva pota, s seboj pa vzame še Lori.

17:00
The Playboy Murders: All That Glitters; sezona 1, epizoda 1

Potem ko je osvojila svet lepotnih tekmovanj, se želi Playboyeva zajčica povezati s svojimi oboževalci. Toda ko gre nek obsedeni oboževalec predaleč, se poruši njen ves svet.

18:00
Web of Lies: Lost Rider; sezona 2, epizoda 8

Autumn je nora na svoje novo bmx kolo. Toda leta 2012 dvanajstletnica in njeno novo kolo izgineta. Za njima ostaja sled v družabnih omrežjih, toda kam bo vodila?

19:00
Web of Lies: Hate Mail; sezona 2, epizoda 10

Kmalu po nastopu službe glavnega varnostnika krščanske duhovščine prične Chris Coleman prejemati grozilna elektronska pisma. Nato pride do tragedije.

20:00
Broken Trust: Gold, Guns & God; sezona 1, epizoda 3

Pridigar Allen Keith v majhnem kraju vodi tudi zastavljalnico, kamor zahajajo preprodajalci orožja. Ta svet se zelo razlikuje od prižnice, ki je je vajen, in kmalu udari morilec.

21:00
American Monster: Say Daddys The Best; sezona 8, epizoda 19

Sanjska selitev v Fort Worth se za nova starša konča s krvavo nočno moro, ko postaneta žrtev sprevrženca z morilskimi načrti.

22:00
Man With A Van: Into The Woods; sezona 1, epizoda 1

Po izginotju Katie Horn so nekateri mnenja, da sledi skupini Grateful death. Drugi mislijo, da je bila žrtev rituala Wicca. Ve kaj o tem moški s kombijem?

23:00
People Magazine Investigates: Where Is Mark Himebaugh?; sezona 7, epizoda 3

Nekaj dni pred zahvalnim dnevom leta 1991 se zgodi tragedija, v kateri izgine 11-letni deček na obali Jerseyja. Pri preiskavi policija naleti na vznemirljive skrivnosti.

00:00
The Big Swindle: The Fake Cancer Scammer; sezona 1, epizoda 1

Ljudje so zbrali 45.000 funtov za 39-letno Nicole Elkabbas, da bi plačali njeno drago zdravljenje raka. A kasneje je fotografija vzbudila sum, da je bilo vse laž.

01:00
Murder Shift: Bloodlines; sezona 2, epizoda 1

Detektiv Jeff Breedlove preiskuje umor upokojenega tovarniškega delavca. Ker ni bilo prič, se Breedlove z vprašanji obrne na družino, a dobi šokantne odgovore.

02:00
Murder Shift: A Body with Nothing; sezona 2, epizoda 2

Moškega ustrelijo v njegovem avtomobilu. Detektiv Beavers izsledi osumljence, vendar mora izločiti vse laži, da bi našel morilca.

03:00
Web of Lies: Lost Rider; sezona 2, epizoda 8

Autumn je nora na svoje novo bmx kolo. Toda leta 2012 dvanajstletnica in njeno novo kolo izgineta. Za njima ostaja sled v družabnih omrežjih, toda kam bo vodila?

04:00
Married With Secrets: Fatal Fixation; sezona 1, epizoda 8

Bill Douglas je spoštovani doktor na Univerzi v Bostonu, ki pa ni osredotočen na znanost, temveč na prostitutko. Njuno dvojno življenje naposled pripelje do umora.

05:00
Married With Secrets: Dancing with Death; sezona 2, epizoda 2

Stephanie Roller Bruner je ljubljena žena. Ko tik pred zahvalnim dnem izgine, policisti razkrijejo umazane podrobnosti skrivnega ljubezenskega trikotnika.

06:00
Deadly Sins: Spider's Kiss; sezona 6, epizoda 9

Samonikli mogotec se po upokojitvi preseli na Florido, toda zaradi težav v razmerju so mu dnevi na soncu šteti. Priljubljeni pravnik pa se ujame v mrežo laži.

07:00
Deadly Sins: Kiss 'N Kill; sezona 6, epizoda 10

Uspešnemu paru zavidajo vsi njuni prijatelji, toda nebrzdana sla po slavi pripelje do nesrečnega konca. Grešna skrivnost poročenega amiša pa vodi do umora.

08:00
Love Kills: Us Against The World; sezona 1, epizoda 3

Mika po vrnitvi iz zapora usoda zbliža z Lori. A ker mu ne uspe najti službe, kmalu spet zaide na kriva pota, s seboj pa vzame še Lori.

09:00
The Playboy Murders: All That Glitters; sezona 1, epizoda 1

Potem ko je osvojila svet lepotnih tekmovanj, se želi Playboyeva zajčica povezati s svojimi oboževalci. Toda ko gre nek obsedeni oboževalec predaleč, se poruši njen ves svet.

10:00
Web of Lies: Lost Rider; sezona 2, epizoda 8

Autumn je nora na svoje novo bmx kolo. Toda leta 2012 dvanajstletnica in njeno novo kolo izgineta. Za njima ostaja sled v družabnih omrežjih, toda kam bo vodila?

11:00
Web of Lies: Hate Mail; sezona 2, epizoda 10

Kmalu po nastopu službe glavnega varnostnika krščanske duhovščine prične Chris Coleman prejemati grozilna elektronska pisma. Nato pride do tragedije.

12:00
I'd Kill for You: Alaskan Blood Pact; sezona 2, epizoda 9

Watermanovi so v svoji vasi priljubljena družina. Toda ko v gozdu odkrijejo človeške ostane, začnejo dokazi kazati na najmanj verjetnega osumljenca za umor.

13:00
I'd Kill for You: Ménage A Murder; sezona 2, epizoda 10

Newyorška gospodinja Susan se zaplete v prepovedano afero z lokalnim poslovnežem. Ko za to izve njen mož, se afera spremeni v smrtonosen ljubezenski trikotnik.

14:00
Betrayed: Hells Bells; sezona 2, epizoda 9

Rhonda Smith po selitvi v drugo mesto ne najde zgolj nove službe, pač pa tudi novo sovražnico. Po tem, ko pride do hude krvi, je Rhonda komaj še živa.

15:00
Betrayed: Suited For Murder; sezona 3, epizoda 4

Dvakrat ločena mama dveh otrok Kathy Goble je končno pričela na prvo mesto postavljati sebe. A njene nove življenjske odločitve so privedle do okrutne in usodne izdaje.

16:00
In Pursuit With John Walsh: Collateral Damage; sezona 4, epizoda 2

John je na lovu za Jonathanom Doradom, ki je na begu zaradi umora nosečnice. Cal je na sledi osumljencu, ki je obtožen, da je preslepil ranljivo žensko.

17:00
In Pursuit With John Walsh: Unforgotten; sezona 4, epizoda 3

John pomaga pri iskanju Celine Mays, katere izginotje je policijo pripeljalo do njene družinsko vodene kultu podobne cerkve. Cal je na lovu za domnevnim morilcem Efrenom Mezo.

18:00
Most Evil: Control Killers; sezona 3, epizoda 3

Obsedenci z nadzorom pridobivajo moč skozi ubijanje. Richard Angelo je bil medicinski tehnik, ki je zastrupljal svoje bolnike, Ronald Simmons pa je ubil 14 članov lastne družine.

19:00
Most Evil: Stone Cold Killers; sezona 3, epizoda 4

Maksim Gselman je v New York Cityju zabodel več naključnih mimoidočih, Henry Lee Lucas pa je bil barbarski nekrofil, ki je trdil, da je ubil več sto ljudi.

20:00
Broken Trust: In-Law, Outlaw; sezona 1, epizoda 4

Nepremičninski agent se ukloni prošnjam svoje žene, ki želi, da se k njima vseli tudi njena mama. A sprva sočutna gesta se sprevrže v srdito vojno.

21:00
Evil Lives Here: Murder At Sea; sezona 8, epizoda 9

Ko se mladi Vince Boston nenamerno znajde v vlogi sostorilca grozljivega zločina, mu postane jasno, da je njegov oče Silas Boston serijski morilec.

22:00
The Murder Of Grace Millane: A Faking It Special: Strokovnjaki lingvistike, telesne govorice in forenzične psihologije vzamejo pod drobnogled glavnega osumljenca za umor britanske popotnice Grace Millane.
23:00
I Killed My Family When I Was 16: Episode 1; sezona 1, epizoda 1

José Rabadán je pri šestnajstih s katano pobil svoje starše in mlajšo sestro. Sedemnajst let kasneje je povsem integriran v družbo.

00:30
Signs Of A Psychopath: I Killed Him. Boom. Boom; sezona 2, epizoda 15

Psihopati razkrijejo svoj pravi obraz skozi prepoznavne znake in lastne besede.

01:00
Murder Among Friends: Friend Fatale; sezona 1, epizoda 5

Skupinski umor je pojav zase. Težko je ugotoviti, kdo je sprožil orožje, še posebej ko se morilci obrnejo drug proti drugemu.

02:00
Evil Lives Here: Murder At Sea; sezona 8, epizoda 9

Ko se mladi Vince Boston nenamerno znajde v vlogi sostorilca grozljivega zločina, mu postane jasno, da je njegov oče Silas Boston serijski morilec.

03:00
Most Evil: Control Killers; sezona 3, epizoda 3

Obsedenci z nadzorom pridobivajo moč skozi ubijanje. Richard Angelo je bil medicinski tehnik, ki je zastrupljal svoje bolnike, Ronald Simmons pa je ubil 14 članov lastne družine.

04:00
I'd Kill for You: Alaskan Blood Pact; sezona 2, epizoda 9

Watermanovi so v svoji vasi priljubljena družina. Toda ko v gozdu odkrijejo človeške ostane, začnejo dokazi kazati na najmanj verjetnega osumljenca za umor.

05:00
I'd Kill for You: Ménage A Murder; sezona 2, epizoda 10

Newyorška gospodinja Susan se zaplete v prepovedano afero z lokalnim poslovnežem. Ko za to izve njen mož, se afera spremeni v smrtonosen ljubezenski trikotnik.