Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:30
I: Freddie Highmore, Christina Chang, Hill Harper, Richard Schiff, Fiona Gubelmann, Will Yun Lee... Good Doctor VI.
sezona 6, epizoda 22
ZDA

Jared, Jerome in Perez so med prevozom bolnika v bolnišnico vpleteni v verižno trčenje, v katerem je Perez hudo poškodovan. Shaun in Asher se trudita rešiti poškodovano družino, ki je bila udeležena v nesreči, vendar jima ne uspe rešiti vseh družinskih članov. Limova prosi Glassmana za nasvet. Morgan se medtem trudi uskladiti materinstvo in službo. Andrews se znajde v smrtni nevarnosti. Shaun in Lea se odpravita v porodno sobo, kjer so tudi vsi njuni kolegi iz bolnišnice, razen ene pomembne osebe .......IMDb ocena: 8.1/10

07:15
Vaše zdravje, naša skrb
07:30
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović, Janez Cankar, Matjaž Javšnik, Vito Rožej, Peter Musevski... TV Dober dan IV.
sezona 4, epizoda 12
Slovenija

Ingrid ni najboljše volje, saj ji Merkatori ne da niti tolarja, da bi si kupila kakšno obleko. Zato ji Luka zvito predlaga, da bi bil najboljši način do finančne neodvisnosti, če odpre svojo vročo linijo. Opa, ideja sploh ni slaba, pomisli Ingrid in jo naslednji dan v službo veselo primaha z novim telefonom. Ker je njeno delovno mesto precej na udaru, svoje poslovanje preseli v Klapo, kjer ji bosta na pomoč priskočili še Fata in Zofi......IMDb ocena: 7.6/10

08:30
TV prodaja
08:45
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 146
Hrvaška

Andjela zaloti Martina, medtem ko jemlje stvari za Zvoneta, zato ga napade in skuša od njega izvedeti, kje je Zvone. Luce odpelje Andjelo v njeno sobo in ji reče, da se mora umiriti. Naslednji dan Andjela skuje poseben načrt. Šima prevzame iniciativo za pridobitev soglasja krajanov za odlagališče odpadkov. Za pomoč pri organiziranju zabave prosi Milico, ki ji pomaga, saj namerava kandidirati za županjo. Stipan pošlje inšpekcijo h Kuzmi v restavracijo......IMDb ocena: 6.4/10

09:45
Vaše zdravje, naša skrb
10:00
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 72
Hrvaška

Don Ante in Barbara se zarotita proti Mirku, zato mu nameravata podtakniti opolzka ljubezenska pisma in ga obtožiti za kršenje celibata pred škofom Andrijo. Ko Mile in Stipe izvesta, da v vas prihaja škof, mu priredita velik sprejem in Mirka skušata predstaviti v najboljši luči. V Miletovi hiši organizirajo molitveno skupino, kjer Diana škofa navduši z recitiranjem njegovih pesmi. Katarina in Damir pa se skregata, saj mu ona noče priznati razloga, zakaj se noče prepisati v Oštrovac.

10:55
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 73
Hrvaška

Mirko se jezi na Mileta in Stipeta, ki sta ga osramotila pred škofom. Ko Ante sliši, da je škof navdušen nad Oštrovčani, se odloči za radikalen ukrep. Barbaro prepriča, da na svečani večerji Mirka obtoži afere s Katarino. Škof se odloči, da bo raziskal zadevo, zato Mirku preiščejo pisarno, kjer odkrijejo ljubezenska pisma. Medtem Diana, Damir, Josip in Snježana načrtujejo, kako bodo Mirku oprali ime, zato se odločijo Antu ukrasti prenosni računalnik.

11:55
Vaše zdravje, naša skrb
12:00
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye I.
sezona 1, epizoda 12
ZDA

Izgine varnostni avtomobil z dvema milijonoma dolarjev. Sum pade na dolgoletnega voznika varnostnega avtomobila Ralpha McMullena in njegovega partnerja, novinca Dana. Medtem ko se Dimitrius in Myles pogovorita z McMullenovo ženo, se Sue in Jack osredotočita na Danovo partnerko Nancy. Avto kmalu najdejo, vendar v njem ni ne denarja ne obeh šoferjev. Sue medtem sreča staro prijateljico......IMDb ocena: 7.3/10

12:55
Vaše zdravje, naša skrb
13:10
I: Lara Komar, Tadej Pišek, Marijana Brecelj, Bernarda Oman, Branko Šturbej, Mojca Funkl, Aleš Valič... Reka ljubezni IV.
sezona 4, epizoda 45
Slovenija

Erik Roku privoščljivo pove, da se je Valentina znebila Blaznika. Janez se potoži Francu, da ga skrbi glede Sonje in otrok. Sonja spodbudi Ireno, naj se prepusti Dejanu. Tomaž Jožeta prepričuje, da je Frančeva vpletenost v odbor sumljiva. Franc Sanji predlaga, da bi živela skupaj. Gašper pritiska na Petro, naj pokliče Erika. Danilo in Mojca Bojanu povesta, da je njihovo sodelovanje zaključeno. Bojan pride k Slakovim v vinjenem stanju......IMDb ocena: 5.7/10

14:10
Vaše zdravje, naša skrb
14:15
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 12
Slovenija

Meri in Ines pod pretvezo obiščeta Jano na njenem domu, da bi dognali kaj več. Ela in David se čudita Julijini preobrazbi. Frenk Renatu razkrije, kaj glede njega sumi Ines, Renato pa mu zaupa, kar on sam ve o Ines. Mark se odloči, da se bo boril za Laro.

15:10
Vaše zdravje, naša skrb
15:15
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist II.
sezona 2, epizoda 15
ZDA

Patrick in ostali preiskujejo smrt slavnega kuharskega mojstra Jeffreyja Barga, ki ga je nekdo zastrupil med pomembnim kuharskim izzivom. Ker je bil Barge ošaben, se je v zasebnem in poklicnem življenju zameril marsikomu, zato je seznam osumljencev dolg. Med njimi so njegova odtujena žena, ambiciozni pomočnik in vrsta tekmecev, ki so ga hoteli poraziti......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist II.
sezona 2, epizoda 15
ZDA

Patrick in ostali preiskujejo smrt slavnega kuharskega mojstra Jeffreyja Barga, ki ga je nekdo zastrupil med pomembnim kuharskim izzivom. Ker je bil Barge ošaben, se je v zasebnem in poklicnem življenju zameril marsikomu, zato je seznam osumljencev dolg. Med njimi so njegova odtujena žena, ambiciozni pomočnik in vrsta tekmecev, ki so ga hoteli poraziti.

16:20
I: Hafsanur Sancaktutan, Kerem Bursin, Hatice Aslan, Serif Erol, Nazmi Kirik... Ya Cok Seversen I.
sezona 1, epizoda 8
TURKEY

Ates doseže, da prestavijo podpis pogodbe, dokler ne bodo sešili oblek, ki bodo ustrezale skicam. V podjetju se sprašujejo, kdo jih sabotira. Doma mora skupaj z Leylo poskrbeti za Berit, ki je že drugič ponoči pomočila posteljo. Vsi trije zaspijo na isti postelji, Ates pa ponoči doživi panični napad. V hiši najamejo nove zaposlene, družino Cihanli, Leyline pajdaše......IMDb ocena: 7/10

17:20
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 78
TURKEY

Nergis pride domov. Zuhal ima krče. Mahir jo pelje na pregled in izve, da nosi dvojčka. Meral se izseli od Zuhal, a jo peče vest, ker Mahir ne ve, da je Zuhal noseča z njim. Cemal izve, od kod je Necmi delil tisto sliko. Natakarju plača, da ga bo obvestil, ko bo spet prišel. Cemal otroka in Asiye pelje na ogled Istanbula. Helin si izmisli, da ima Ahmet vročino, da bi Cemal prišel in ostal čez noč.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:50
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 78
TURKEY

Nergis pride domov. Zuhal ima krče. Mahir jo pelje na pregled in izve, da nosi dvojčka. Meral se izseli od Zuhal, a jo peče vest, ker Mahir ne ve, da je Zuhal noseča z njim. Cemal izve, od kod je Necmi delil tisto sliko. Natakarju plača, da ga bo obvestil, ko bo spet prišel. Cemal otroka in Asiye pelje na ogled Istanbula. Helin si izmisli, da ima Ahmet vročino, da bi Cemal prišel in ostal čez noč......IMDb ocena: 5.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 13
Slovenija

Meri in Ines sta med obiskom pri Jani prepričani, da sta našli dokaz o Renatovem prešuštvu. Julija se odloči, da bo pri Pečniku ubrala nov pristop. Frenk pa Renatu obljubi svojo pomoč. Lara se vrne v kamp, a ne nujno tudi v Dinov objem.

21:00
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 147
Hrvaška

Potem ko izve, kje se skriva Zvone, razburjena Andjela Vinku ukrade ključe avta in se odpravi tja. Na poti skoraj zbije Vesno, ki jo zamenja za volanom. Andjela Zvoneta zaloti v nenavadni situaciji in naredi sceno. Kuzma ugotovi, da je Matov avto še vedno v Zaglavah, zato se ga odloči znebiti. Toda priče vidijo, kako Matov avto odpelje v neznano. Stana še naprej manipulira z Milico in Markom ter podžiga Miličine ambicije......IMDb ocena: 6.4/10

22:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

22:40
I: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, James Cromwell, Javier Camara, Cecile De France... Young Pope I.
sezona 1, epizoda 1
ZDA, Italija, Anglija, Francija, Španija

Kontroverzna zgodba o začetkih papeževanja Pija XIII., prvega ameriškega papeža v zgodovini s pravim imenom Lenny Belardo, z Judom Lawom v glavni vlogi. Pij XIII. je zapletena, negotova in razklana osebnost – tako konservativen, da njegovo nazadnjaštvo že meji na obskurantizem, hkrati pa neskončno sočuten do šibkih in revnih. Papež Pij XIII. je tudi človek velike moči, ki se trmasto zoperstavlja maniram vatikanskega dvora in ni obremenjen s posledicami, ki jih ima to na njegovo avtoriteto, saj je prav on še najbolj skrivnosten in kontradiktoren med vsemi. Toda Belardo skriva temno skrivnost .......IMDb ocena: 8.3/10

23:50
I: Jason Beghe, Jon Seda, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati... Chicago P.D. IV.
sezona 4, epizoda 17
ZDA

Ekipi sporočijo, da po gozdu teka bosa in pomanjkljivo oblečena ženska. Kmalu jo najdejo zaklenjeno v ladijskem zabojniku. Voight se sprašuje o legitimnosti primera in naroči ekipi, da pride zadevi do dna. Preiskovalci so presenečeni, ko jim žrtev ne želi pomagati pri iskanju osumljenca. Po ogledu viralnega posnetka pa se izkaže, da obstaja še ena žrtev, zato se detektivi znajdejo v napeti tekmi s časom. Olinsky se po hčerini smrti vrne na delo......IMDb ocena: 5.6/10

00:45
I: Jason Beghe, Jon Seda, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati... Chicago P.D. IV.
sezona 4, epizoda 18
ZDA

Zloglasnega video snemalca Bobbyja Trenta, ki je bil znan po snemanju krajev zločina, umorijo zaradi skrivnostnega posnetka, zato mora ekipa preiskovati eno izmed najbolj bogatih družin v Chicagu. Ko detektiva Olinsky in Ruzek odkrijeta skriti videoposnetek, naletita na veliko skrivnost. Je žrtev morala zaradi tega umreti? Burgessovo obišče sestra in jo preseneti z nepričakovano novico......IMDb ocena: 5.6/10

01:35
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:30
Pavza!
, epizoda 41
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:30
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 92
TURKEY

Leyla se dobi v parku s Hazal in jo hoče zabosti. Med prerivanjem Hazal zabode Leylo in ta umre. V zadnjih izdihljajih Muratu po telefonu pove, da ga je imela zelo rada. Emre hoče Muratu vse povedati, a ga Hayat v zadnjem trenutku prestreže in ga povabi na pogovor. Cemil se Emine zlaže, da je Hayat noseča......IMDb ocena: 7.4/10

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:30
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye I.
sezona 1, epizoda 12
ZDA

Izgine varnostni avtomobil z dvema milijonoma dolarjev. Sum pade na dolgoletnega voznika varnostnega avtomobila Ralpha McMullena in njegovega partnerja, novinca Dana. Medtem ko se Dimitrius in Myles pogovorita z McMullenovo ženo, se Sue in Jack osredotočita na Danovo partnerko Nancy. Avto kmalu najdejo, vendar v njem ni ne denarja ne obeh šoferjev. Sue medtem sreča staro prijateljico......IMDb ocena: 7.3/10

07:25
Vaše zdravje, naša skrb
07:40
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović, Janez Cankar, Matjaž Javšnik, Vito Rožej, Peter Musevski... TV Dober dan IV.
sezona 4, epizoda 13
Slovenija

Zofi je v svojem nosečniškem elementu pošteno zoprna do Jožeta in ta se zaradi tega čedalje bolj zateka k šilcu domačega. Na koncu iz tega šilca nastane kar kakšen liter na dan. Žre ga tudi to, ker ga Podrepnik in Merkatori stalno zafrkavata nekaj o kukavičjem otroku, ki ga baje nosi Zofka. Potem pa ima Zofi še alarm za porod in Jože totalno odpove. V takem stanju se mu najprej pokaže pokojna žena Marija, nato pa se mu pred očmi še Fana spremeni v Ano. Jože se pošteno prestraši in zamisli. Sklene, da ne bo spil niti kaplje alkohola več. Ker pa to ni najenostavneje, se na pomoč zateče k Rugljevi skupini......IMDb ocena: 7.6/10

08:30
TV prodaja
08:45
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 147
Hrvaška

Potem ko izve, kje se skriva Zvone, razburjena Andjela Vinku ukrade ključe avta in se odpravi tja. Na poti skoraj zbije Vesno, ki jo zamenja za volanom. Andjela Zvoneta zaloti v nenavadni situaciji in naredi sceno. Kuzma ugotovi, da je Matov avto še vedno v Zaglavah, zato se ga odloči znebiti. Toda priče vidijo, kako Matov avto odpelje v neznano. Stana še naprej manipulira z Milico in Markom ter podžiga Miličine ambicije......IMDb ocena: 6.4/10

09:40
Vaše zdravje, naša skrb
09:55
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 74
Hrvaška

V Oštrovcu se odvija prava drama! Krešotu za vratom visijo oblasti, medtem ko Katarino izsiljuje don Ante, ki od nje zahteva, da potrdi afero z Mirkom. Katarina škofu prizna, da sta z Mirkom ljubimkala, zaradi česar duhovnika premesti v drugo župnijo. Diana v opolzkih pismih prepozna materin rokopis. Tomislav pa mora zamenjati Snježano in pomagati Ane v krčmi, saj je kriv za njeno poškodbo. Bodo razkrinkali don Antove umazane spletke.

10:55
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 75
Hrvaška

Preteklo je nekaj dni. Cela vas je vznemirjena, ker morajo izvoliti novega člana odbora in novega predsednika. Po škandalu Barbaro vržejo iz odbora in celo Diana se je sramuje. V vas prispe Renata, ki od Katarine zahteva, da jo odpelje h Krešu. Za novega člana odbora izvolijo Josipa, za mesto predsednika pa se potegujejo Mile, Sveto in Ane. Stipe se znajde v dilemi, saj je razdvojen med Miletom in Ane. Med kandidati izbruhne strašen prepir.

11:55
Vaše zdravje, naša skrb
11:58
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye I.
sezona 1, epizoda 13
ZDA

Jack in njegova ekipa se pripravljajo na aretacijo terorista Akmeda al-Azirja, ki rekrutira nove člane teroristične organizacije Al Kaida. Med akcijo nekdo strelja na Mylesa in pred smrtjo ga reši samo njegov neprebojni jopič. Globoko pretreseni Myles se nenadoma zave, kako grobo ravna s svojimi sodelavci, še posebej s Sue. Vse kaže, da je Akmed vnaprej vedel za FBI-jevo akcijo, zato se Jack in Sue odpravita v lokalno mošejo, da bi temeljito izprašala tamkajšnjega duhovnega vodjo Imama Omarja......IMDb ocena: 7.3/10

12:50
Vaše zdravje, naša skrb
13:05
I: Lara Komar, Tadej Pišek, Marijana Brecelj, Bernarda Oman, Branko Šturbej, Mojca Funkl, Aleš Valič... Reka ljubezni IV.
sezona 4, epizoda 46
Slovenija

Rok se izpove Gašperju, Dejana pa pohvali glede reševanja situacije z Bojanom. Mojca Urošu prizna, česa jo je prosil Franc. Gašper se pred Petro trudi skriti, kaj je izvedel od Roka. Rok in Irena se s Sonjo pogovorita o ločitvenem postopku. Angelca prizna Bredi, da je napletla laž o Mariji. Danilo Bojanu pove za Uroševe prave namene......IMDb ocena: 5.7/10

14:10
Vaše zdravje, naša skrb
14:15
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 13
Slovenija

Meri in Ines sta med obiskom pri Jani prepričani, da sta našli dokaz o Renatovem prešuštvu. Julija se odloči, da bo pri Pečniku ubrala nov pristop. Frenk pa Renatu obljubi svojo pomoč. Lara se vrne v kamp, a ne nujno tudi v Dinov objem.

15:15
Vaše zdravje, naša skrb
15:19
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist II.
sezona 2, epizoda 16
ZDA

Patrick prejme klic dr. Alicie Seberg, ki se nahaja v laboratoriju podjetja Zitek. Znanstvenici grozi smrt, ker je nekdo odprl stekleničko smrtonosnega strupa. Podjetje je sicer izdelalo protistrup, vendar ga je potrebno vzeti pred stikom s strupom. Ker se Alicia zaveda, da zanjo ni več upanja, bi pred smrtjo rada Patricku pomagala najti svojega morilca......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist II.
sezona 2, epizoda 16
ZDA

Patrick prejme klic dr. Alicie Seberg, ki se nahaja v laboratoriju podjetja Zitek. Znanstvenici grozi smrt, ker je nekdo odprl stekleničko smrtonosnega strupa. Podjetje je sicer izdelalo protistrup, vendar ga je potrebno vzeti pred stikom s strupom. Ker se Alicia zaveda, da zanjo ni več upanja, bi pred smrtjo rada Patricku pomagala najti svojega morilca.

16:25
I: Hafsanur Sancaktutan, Kerem Bursin, Hatice Aslan, Serif Erol, Nazmi Kirik... Ya Cok Seversen I.
sezona 1, epizoda 9
TURKEY

Družina Arcali se udeleži zabave, ki jo organizira Orhan, da bi jim prevzel posel. Ates angažira Leylo, da predstavi njihovo novo modno kreacijo in jim spet dobi posel. Ilgaz medtem zaigra bolezen, da lahko ostane doma, ker je zmenjena drugje. Po zabavi Leyla prosi Umuta, da jo odpelje domov. Bige želi to izkoristiti in zapeljati Atesa......IMDb ocena: 7/10

17:20
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 79
TURKEY

Cemal Ahmeta pelje na zajtrk z Asiye, Ugurjem in Nergis, a ne pove Helin. Helin ga pokliče in izve, kje so, zato pride tja. Cemal ju pelje domov, doma pa vzame svojo aktovko in gre. Helin zagrozi, da se bo ubila, a Cemal vseeno gre. Helin se z Ahmetom po telefonu poslovi od Cemala in odpelje. Cemal Mahirju pove, da je Zuhal noseča z njim.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:50
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 79
TURKEY

Cemal Ahmeta pelje na zajtrk z Asiye, Ugurjem in Nergis, a ne pove Helin. Helin ga pokliče in izve, kje so, zato pride tja. Cemal ju pelje domov, doma pa vzame svojo aktovko in gre. Helin zagrozi, da se bo ubila, a Cemal vseeno gre. Helin se z Ahmetom po telefonu poslovi od Cemala in odpelje. Cemal Mahirju pove, da je Zuhal noseča z njim......IMDb ocena: 5.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 14
Slovenija

Edvard se sooča z dilemo, kako rešiti kliniko, Julija pa poskuša nanj pritisniti tudi preko Marka. Meri in Ines zalotita Renata pri sumljivem dejanju. Dino se trudi Laro spet pridobiti na svojo stran, Lara pa je zgrožena nad Hrvojevo okolju škodljivo rešitvijo v boju proti razraslem plevelu v kampu.

21:00
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 148
Hrvaška

Zvone roti Andjelo za novo priložnost. Pove ji celotno zgodbo, vendar mu Andjela ne verjame. Stipan poskuša zbrati domačine, da bi skupaj protestirali, vendar so domačini skeptični in za vse krivijo Macanove. Vinko in Aljoša odkrijeta nekaj, kar jima pokvari vse načrte in se znajdeta v težavah. Ko na trgu zagleda Zvoneta, Stana Milici pove, da je zdaj priložnost, da se ga znebi. Milica tega ne zmore, zato Stana vzame stvari v svoje roke......IMDb ocena: 6.4/10

22:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

22:40
I: Jude Law, Diane Keaton, Silvio Orlando, James Cromwell, Javier Camara, Cecile De France... Young Pope I.
sezona 1, epizoda 2
ZDA, Italija, Anglija, Francija, Španija

Lenny šokira svet s svojim prvim nagovorom, v katerem od katoličanov po vsem svetu zahteva, da svoja telesa in duše posvetijo Bogu, ne glede na posledice. Sestra Mary in kardinal Voiello se trudita obvladati Lennyja, medtem ko prizna, da so njegova konservativna verska stališča posledica odločitve njegovih staršev, da ga dasta v katoliško sirotišnico in se predajata hedonističnemu načinu življenja. Kardinal Spencer zavrne oljčno vejico......IMDb ocena: 8.3/10

23:50
I: Jason Beghe, Jon Seda, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati... Chicago P.D. IV.
sezona 4, epizoda 19
ZDA

Policistka Burgess spodbuja sestro, naj preživi noč s prijatelji, naslednje jutro pa ugotovi, da Nicole ni prišla domov. Njena ekipa združi moči in začne iskati Nicole. Najdejo jo komaj živo, potem ko jo je neznanec brutalno napadel in zlorabil. Burgessova se skupaj z Lindsayjevo odpravi pod krinko, da bi izsledila osumljenca. Kmalu se tudi sama znajde v hudi nevarnosti......IMDb ocena: 5.6/10

00:45
I: Jason Beghe, Jon Seda, Sophia Bush, Jesse Lee Soffer, Patrick John Flueger, Marina Squerciati... Chicago P.D. IV.
sezona 4, epizoda 20
ZDA

Voight preiskuje umor najstnika, ko odkrije morilsko orožje, povezano s primerom, ki ga je preiskoval pred 17 leti. Medtem ko skuša oče žrtve, ugledni odvetnik, prevzeti preiskavo, Voight začne preučevati star primer pod nadzorom nekdanjega partnerja Dennyja Woodsa. Toda kmalu postane sumničav glede Woodsa, ki Voighta šokira, ko ga obtoži nespoštovanja ukazov......IMDb ocena: 5.6/10

01:30
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:25
Pavza!
, epizoda 19
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:25
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 93
TURKEY

Hayat se dobi z Emrejem v kavarni. Dogovorita se, da bo Hayat s testom DNK preverila, če Emre govori resnico. Murat še vedno žaluje. Derya mu razkrije, da ga je mama hotela večkrat obiskati, pa jo je njegov oče vedno poslal stran. Zdaj Murat niti Hayat ne verjame več. Kerem pred Ipek skriva, da mu njen oče ni vrnil denarja......IMDb ocena: 7.4/10

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:40
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye I.
sezona 1, epizoda 13
ZDA

Jack in njegova ekipa se pripravljajo na aretacijo terorista Akmeda al-Azirja, ki rekrutira nove člane teroristične organizacije Al Kaida. Med akcijo nekdo strelja na Mylesa in pred smrtjo ga reši samo njegov neprebojni jopič. Globoko pretreseni Myles se nenadoma zave, kako grobo ravna s svojimi sodelavci, še posebej s Sue. Vse kaže, da je Akmed vnaprej vedel za FBI-jevo akcijo, zato se Jack in Sue odpravita v lokalno mošejo, da bi temeljito izprašala tamkajšnjega duhovnega vodjo Imama Omarja......IMDb ocena: 7.3/10

07:30
Vaše zdravje, naša skrb
07:45
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović, Janez Cankar, Matjaž Javšnik, Vito Rožej, Peter Musevski... TV Dober dan IV.
sezona 4, epizoda 14
Slovenija

Luka je čisto preč. Vanj se je zaljubilo dekle in mu ne da miru. Nikakor ji ne more dopovedati, da ga sploh ne zanima. Punca se je odločila, da bo Luka njen pa pika. Na Lukovo smolo se po televiziji kmalu izve, da je Tinkin oče premožni podjetnik, ki je zaradi hčerine naklonjenosti Luki pripravljen sponzorirati TV Dober dan. Tako pade poslovna odločitev: Luka mora postati pravi dec! Začne se šola možatega vedenja in Luka se prej ko slej znajde pred premožnim Kovačem......IMDb ocena: 7.6/10

08:35
TV prodaja
08:50
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 148
Hrvaška

Zvone roti Andjelo za novo priložnost. Pove ji celotno zgodbo, vendar mu Andjela ne verjame. Stipan poskuša zbrati domačine, da bi skupaj protestirali, vendar so domačini skeptični in za vse krivijo Macanove. Vinko in Aljoša odkrijeta nekaj, kar jima pokvari vse načrte in se znajdeta v težavah. Ko na trgu zagleda Zvoneta, Stana Milici pove, da je zdaj priložnost, da se ga znebi. Milica tega ne zmore, zato Stana vzame stvari v svoje roke......IMDb ocena: 6.4/10

09:45
Vaše zdravje, naša skrb
10:00
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 76
Hrvaška

Barbara kot novopečena dopisnica Gospićkega časopisa povsod vtika svoj nos in vse dogajanje v vasi marljivo zapisuje v svoj rokovnik. Stipe in Mile izvesta, da oblasti za izročitev Kreša ponujajo bogato nagrado, zato kreneta v iskalno akcijo, saj se bosta tako rešila enega vnuka v tekmi za nasledstvo in hkrati dodatno zaslužila. Medtem Damir agente v krogu vodi po gozdu in na ta način pomaga Krešu pri begu. Kdo ga bo prej našel.

11:00
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Ivan Herceg; R: Goran Rukavina, Stanislav Tomić... Kud puklo da puklo I.
sezona 1, epizoda 77
Hrvaška

Sveto odkrije, da se Krešo skriva pri Mirku. Pod prisilo ju s puško odpelje v svojo hišo, kjer Svetu Renata ponudi del nasledstva, da bi Krešu pomagal pobegniti. Nato Sveto Miletu in Stipetu obljubi, da bo večino denarja namenil vasi, če ga imenujejo za predsednika vaškega odbora. Agent Stanko, ki se je ujel v Đurovo past, okreva v krčmi, medtem ko Vlatka sama nadaljuje s preiskavo. Katarina predlaga Damirju, da začne osvajati Vlatko in ji tako odvrne pozornost od Kreša.

11:55
Vaše zdravje, naša skrb
12:00
I: Deanne Bray, Yannick Bisson, Rick Peters, Marc Gomes... Sue Thomas: F.B.Eye I.
sezona 1, epizoda 14
ZDA

FBI se ukvarja s primerom izginule priseljenske natakarice Kitty Chen. Potem ko so v njenem stanovanju našli nezakonito računalniško opremo in kri, vsi sumijo, da je Kitty vpletena v piratsko mrežo. Tara je edina, ki meni, da se je Kitty v kriminalni mreži znašla po naključju. Izkaže se, da je Kitty včasih hodila s Fredom Beckmanom, ki trdi, da je Kitty sicer res kdaj pa kdaj udaril, a obenem zanika, da bi imel karkoli opraviti z njenim izginotjem......IMDb ocena: 7.3/10

13:00
Vaše zdravje, naša skrb
13:15
I: Lara Komar, Tadej Pišek, Marijana Brecelj, Bernarda Oman, Branko Šturbej, Mojca Funkl, Aleš Valič... Reka ljubezni IV.
sezona 4, epizoda 47
Slovenija

Gašper in Petra Roku povesta za njuno zasledovanje Erika. Angelca in Breda prosita Marijo, naj ne razkrije resnice glede zasledovanja. Bojan se pred Miho zagovori, da je bil pri Slakovih, da bi videl Zalo. Sanja Vidi pove, kaj se dogaja z Marijo in Ferdom. Sanja poroča Francu o tem, kaj se je dogovorila z Vido. Valentina napade Uroša glede Blaznika......IMDb ocena: 5.7/10

14:15
Vaše zdravje, naša skrb
14:20
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 14
Slovenija

Edvard se sooča z dilemo, kako rešiti kliniko, Julija pa poskuša nanj pritisniti tudi preko Marka. Meri in Ines zalotita Renata pri sumljivem dejanju. Dino se trudi Laro spet pridobiti na svojo stran, Lara pa je zgrožena nad Hrvojevo okolju škodljivo rešitvijo v boju proti razraslem plevelu v kampu.

15:20
Vaše zdravje, naša skrb
15:25
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist II.
sezona 2, epizoda 17
ZDA

Patrick in Teresa preiskujeta smrt šolskega učitelja Jamesa Smithsona, ki je delal za premožno družino Banks in učil njihovo hčerko Lainie. Glede na to, da so njegovo truplo našli pri Banksovih, detektivi najprej pregledajo posnetke varnostnih kamer, kar pa ne obrodi sadov. Vse kaže, da je morilec dobro vedel, kje so nastavljene kamere. Detektivi kmalu pridejo na sled britanskemu preiskovalcu Francisu Slocombu, ki pove, da je bil Smithson v resnici veliko več kot le šolski učitelj......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:30
I: Hafsanur Sancaktutan, Kerem Bursin, Hatice Aslan, Serif Erol, Nazmi Kirik... Ya Cok Seversen I.
sezona 1, epizoda 10
TURKEY

Hotelski medežer Atesu prinese seznam žensk, ki so bile v hotelu. Ko mu hoče vse povedati, s policije kličejo, da sta pri njih Ilgaz in Baris. Ovojnico s podatki zanj najde Meryem in jo položi na mizo. Ilter jo da Atesu, ki je ne uspe odpreti, ker Leyla hlini, da se ji vrti, zato jo odpelje v bolnišnico. Ilter pisarno zaklene in vsi skušajo priti do ključa in ovojnice......IMDb ocena: 7/10

17:25
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 80
TURKEY

Družina je obupana, ker sta Helin in Ahmet pogrešana. Bojijo se najhujšega, sploh ko njen avto najdejo zapuščen na pečini ob morju. A Helin odide k stari prijateljici in hoče v tujino, kar ugotovijo tudi doma, ker so iz sefa izginili denar in potna lista. Ko prijateljica ugotovi, da želi sina odpeljati brez Cemalovega dovoljenja, ga o tem obvesti. Mahir Zuhal v nosečnosti stoji ob strani.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

18:00
I: Akin Akinozu, Meric Aral, Oyku Karayel, Sarp Apak... Kaderimin Oyunu I.
sezona 1, epizoda 80
TURKEY

Družina je obupana, ker sta Helin in Ahmet pogrešana. Bojijo se najhujšega, sploh ko njen avto najdejo zapuščen na pečini ob morju. A Helin odide k stari prijateljici in hoče v tujino, kar ugotovijo tudi doma, ker so iz sefa izginili denar in potna lista. Ko prijateljica ugotovi, da želi sina odpeljati brez Cemalovega dovoljenja, ga o tem obvesti. Mahir Zuhal v nosečnosti stoji ob strani......IMDb ocena: 5.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Aleksandra Balmazović, Aleš Valič, Blaž Valič, Gaber Trseglav, Gaja Filač, Matej Zemljič, Mila Peršin, Sabina Kogovšek, Tanja Potočnik, Vesna Pernarčič; R: Nikolaj Vodošek... Skrito v raju I.
sezona 1, epizoda 15
Slovenija

Hrvoje ugotovi, da je nekdo vlomil v recepcijo. Ines ne verjame Renatu, da odhaja na službeno pot. Edvard prepove hčeri Juliji, da bi prišla v kamp. Hrvoje je besen in Dino reši Laro pred njegovim besnenjem. Se pa Lara spomni okolju prijazne rešitve proti plevelu.

21:05
I: Gabrielle Union, Billy Burke, Richard Cabral, Ajiona Alexus, Jason George; R: James McTeigue... Breaking In
ZDA, Japonska

Po tragični smrti očeta se žalujoča Shaun s hčerko Jasmine in sinom Gloverjem odloči obiskati hišo, v kateri je odraščala. Stavbo, ki je opremljena z naprednim varnostnim sistemom, namerava prodati. Toda Shaun kmalu odkrije, da v hiši niso sami, saj nevarni vlomilci, ki iščejo skriti sef, ugrabijo njena otroka. Obupana Shaun je odločena, da bo storila vse, kar je v njeni moči, da zaustavi nepridiprave in reši svojo družino......IMDb ocena: 5.5/10

22:45
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

23:15
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.

23:20
I: Ryan Gosling, George Clooney, Philip Seymour Hoffman, Paul Giamatti, Evan Rachel Wood; R: George Clooney... Ides of March
ZDA

Stephen Meyers je sposobni in idealistični svetovalec guvernerja Mikea Morrisa, ki se trudi dobiti demokratsko predsedniško nominacijo. Mike je šarmanten, bister in prepričljiv, zakaj mu torej ne bi uspelo? Nekega dne Stephena na pogovor povabi Tom Duffy, ki bi rad, da Stephen začne delati za njegovega varovanca in Mikeovega tekmeca. Fant se iz gole radovednosti odloči sestati z njim, ker pa tega ne pove svojemu šefu Paulu Zari, ga ta odslovi. Stephen tako ostane brez službe in brez upanja na obetavno kariero. Toda morda mu kariero lahko reši umazana podrobnost iz Mikeovega življenja......IMDb ocena: 5.4/10

01:10
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:10
Pavza!
, epizoda 167
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:15
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 94
TURKEY

Murat ima vrh glave tega, da mu Hayat prikriva stvari in mu ničesar noče pojasniti. Zato jo postavi pred ultimat. Če mu ne pojasni, kaj se dogaja, bo njunega zakona konec! Hayat ugotovi, da Derya sodeluje z Emrejem. Asli ji pomaga pri spoznanju, da si je s tem pridobila prednost. Asli na družbenih medijih opazi, da je neka ženska objavilo sliko z Dorukom......IMDb ocena: 7.4/10