Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery
06:00
How It's Made: Turntable: Steam Engines: Playground Equipment; sezona 18, epizoda 13

Pod drobnogled postavljamo vsakodnevne predmete. Oglejte si, kako izdelajo gramofone, parne motorje, igrala in ponve z neoprijemljivo oblogo.

06:30
How It's Made: Episode 10; sezona 16, epizoda 10

Ste se kdaj spraševali, kako nastanejo stvari, kot so ščipalci za nohte in olje iz oljne ogrščice ter kako restavrirajo plakate? Pod drobnogled postavljamo vsakodnevne predmete.

07:00
How It's Made: Episode 11; sezona 16, epizoda 11

Ste se kdaj spraševali, kako nastanejo stvari, kot so kazalni termometri, namaz humus in slamnati sombreri? Pod drobnogled postavljamo vsakodnevne predmete.

07:30
How It's Made: Episode 12; sezona 16, epizoda 12

Ste se kdaj spraševali, kako nastanejo stvari, kot so tekila, vodne postelje in natikači? Pod drobnogled postavljamo vsakodnevne predmete.

08:00
Blowing Up History: Hunt For King Arthur's Castle; sezona 2, epizoda 6

Škotski grad bi lahko bil domovanje Arturjeve okrogle mize. Ali bi lahko odkritje iznakaženega okostja razkrilo njegove skrivnosti in podalo novo razlago zgodovinskih dogodkov?

09:00
Blowing Up History: Ghosts Of Stonehenge; sezona 2, epizoda 7

Nova odkritja razkrivajo najgloblje skrivnosti nenavadnega Stonehengea, katerega gradnji so botrovali starodavna magija, bizarni obredi in okruten umor.

10:00
Wheeler Dealers: Travelall Around The World; sezona 16, epizoda 14

Mike in Ant dodata nov košček zgodovine v svojo delavnico: vozilo International Harvester Travelall, letnik '68, ki je prednik sodobnih športnih terencev.

11:00
Wheeler Dealers: The British Are Leaving; sezona 16, epizoda 16

Mike in Ant se spominjata njune ameriške avanture. Preden se vrneta domov v ZK, uredita delavnico in pregledata vsebino svojega dela zadnjih pet let.

12:00
Salvage Hunters: Episode 15; sezona 12, epizoda 15

Drew obišče podeželsko posestvo, ki je omenjeno v knjigi Domesday Book. Tam odkrije kredenco, ki je že desetletja nihče ni odprl, najde pa tudi strešno vetrnico iz leta 1800.

13:00
Salvage Hunters: Episode 13; sezona 13, epizoda 13

Drew lahko kot prvi izbira med pohištvom v tovarni v t. i. Črni deželi, v Derbyju pa odkrije ročično gred iz vojaškega letala, ki je sodelovalo v Bitki za Britanijo.

14:00
How It's Made: Spinning Reels, Plasma Protein Therapies; sezona 26, epizoda 3

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo, kako so narejeni. Kako izdelajo skodelice s tridimenzionalnimi podobami in vrčke za pivo iz nerjavnega jekla?

14:30
How It's Made: Steamer Baskets, 3-Wheel Scooters; sezona 26, epizoda 4

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Kako nastanejo stvari, kot so montažni zimski vrtovi in bakrena posoda za kuhanje?

15:00
How It's Made: Mountain Bike Tyres; sezona 26, epizoda 5

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo, kako so narejeni. Kako izdelajo sesalnike za listje in drobir, konzervirano meso in nože za filiranje?

15:30
How It's Made: Rice Cookers, Concealment Furniture; sezona 26, epizoda 6

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo, kako so narejeni. Kako izdelajo origami, ki se uporablja v reklamne namene, in škarje za živo mejo?

16:00
Salvage Hunters: The Restorers: Episode 5; sezona 4, epizoda 5

Kovinar Ted obnovi pariško ulično svetilko iz 19. stoletja, nagačevalec Chris pa oživi pepelastega morskega psa in ga postavi v čudovito vitrino.

17:00
Salvage Hunters: The Restorers: Episode 6; sezona 4, epizoda 6

Strokovnjak za barve Gill reši 120 let staro kitajsko pisalno mizo, kipar Nick pa se loti znamenitega vrtnega stola.

18:00
Salvage Hunters: Classic Cars: Lancia Montecarlo & Citroen 2CV; sezona 5, epizoda 5

Paul in Drew se zagledata v vozilo Lancia Montecarlo. Gre za klasični avtomobil, ki je potreben resne obnove, vendar sta fanta kljub temu pripravljena zanj ponuditi 7.000 funtov.

19:00
Salvage Hunters: Classic Cars: Episode 1; sezona 4, epizoda 1

Paul se loti epske obnove, Drew pa se zaljubi in tudi kupi klasični oblikovalski avtomobil Fiat 130 Coupe, ki ima resno težavo z rjavenjem.

20:00
Billy Buys Brooklyn: Super Finds; sezona 1, epizoda 15

Glasbenik obišče Billyja s kolekcijo redkih spominkov z motivom Monty Pythona. Billy z navdušenjem kupi robotski podnožnik - toda ali bosta Lorraine in Brogan izrazila odobravanje?

20:30
Billy Buys Brooklyn: The Spy Who Loved Disco; sezona 1, epizoda 16

Billy se pogaja za nakup kovinskega znaka Greyhound. Neka stranka išče pomoč pri popravilu vohunske ure iz časa hladne vojne, ki pa ji manjka ključni sestavni del.

21:00
Pushing The Line: Just Tape The Bolts; sezona 1, epizoda 4

Ekipa se znajde v nevarnosti, ker so ubrali bližnjice pri namestitvi epske vrvi.

22:00
Homestead Rescue: Stuck In The Mud; sezona 4, epizoda 2

Misty in Matt morata sama na reševalno misijo, da bi rešila kmetovalce, ki so zboleli zaradi umazane pitne vode in so ujeti v propadajoči koči.

00:00
Gold Rush: Crank It Up; sezona 12, epizoda 5

Jukonski zlatokopi postavijo vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova rudišča in nova tehnologija pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

01:00
Gold Rush: The Hunker Creek Curse; sezona 12, epizoda 6

Jukonski zlatokopi postavijo vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova rudišča in nova tehnologija pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

02:00
Billy Buys Brooklyn: Super Finds; sezona 1, epizoda 15

Glasbenik obišče Billyja s kolekcijo redkih spominkov z motivom Monty Pythona. Billy z navdušenjem kupi robotski podnožnik - toda ali bosta Lorraine in Brogan izrazila odobravanje?

02:30
Billy Buys Brooklyn: The Spy Who Loved Disco; sezona 1, epizoda 16

Billy se pogaja za nakup kovinskega znaka Greyhound. Neka stranka išče pomoč pri popravilu vohunske ure iz časa hladne vojne, ki pa ji manjka ključni sestavni del.

03:00
Pushing The Line: Just Tape The Bolts; sezona 1, epizoda 4

Ekipa se znajde v nevarnosti, ker so ubrali bližnjice pri namestitvi epske vrvi.

04:00
Wheeler Dealers: 1965 Land Rover IIA; sezona 13, epizoda 7

Edd in Mike sta v lovu za trpežnim avtomobilom, ki se preprosto ne vda. Možen kandidat je samo eden: land rover serije IIA!

05:00
Wheeler Dealers: 1968 Chevy Corvette; sezona 13, epizoda 8

Mike in Edd se ne moreta zediniti glede definicije športnega avtomobila. Ker bi rad pohodil plin in drvel po cesti, Mike kupi corvetto iz leta 1968.

06:00
How It's Made: Mountain Bikes, Lever Action Rifles; sezona 22, epizoda 13

Spet so pod drobnogledom vsakdanji predmeti in pri tem odkrivamo, kako izdelujejo gorska kolesa in puške z zankastim repetirnim vzvodom.

06:30
How It's Made: Saunas, Wheelchair Lifts; sezona 22, epizoda 14

Spet so pod drobnogledom vsakdanji predmeti in pri tem odkrivamo, kako izdelujejo savne in dvigala za invalidske vozičke.

07:00
How It's Made: Upright Pianos, Flags; sezona 22, epizoda 15

Spet so pod drobnogledom vsakdanji predmeti in pri tem odkrivamo, kako izdelujejo pianine in zastave.

07:30
How It's Made: Oil Lamps, Chocolate Mints; sezona 22, epizoda 16

Spet so pod drobnogledom vsakdanji predmeti in pri tem odkrivamo, kako izdelujejo oljne svetilke in čokolado s poprovo meto.

08:00
Wheeler Dealers: Mini Mark; sezona 17, epizoda 1

Trgovec z avtomobili Mike Brewer se vrača v Združeno kraljestvo! Z nadarjenim mehanikom Marcom »Elvisom« Priestleyjem iščeta legendarne avtomobile, ki jih obnovita in prodata.

09:00
How It's Made: Custom Shoe Trees, Clay Targets; sezona 26, epizoda 15

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Kako izdelajo stvari, kot so lovilni boksi za govedo in ladijski vijaki iz kompozitnih materialov?

09:30
How It's Made: Orthodontic Retainer, Orange Juice; sezona 26, epizoda 16

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo, kako so narejeni. Kako izdelajo stvari, kot so zložljive savne in noži iz listov za žago?

10:00
Salvage Hunters: Classic Cars: Episode 3; sezona 4, epizoda 3

Paul in Drew si v Kentu ogledata glamuroznega roadsterja Sunbeam Alpine. Zaradi velikega povpraševanja je Paul je prepričan, da gre za pameten nakup, toda Drew ima pomisleke.

11:00
Shed And Buried: Cotswolds; sezona 1, epizoda 15

Henry in Sam obiščeta Cotswolds, kjer odkrijeta lope, polne stacionarnih motorjev, čudaških kmetijskih pripomočkov in presenetljive zbirke spominkov.

11:30
Shed And Buried: West Sussex; sezona 1, epizoda 16

Henry in Sam v Zahodnem Sussexu odkrivata starinske zaklade. V eni najznamenitejših britanskih motociklističnih delavnic se podata v zakulisje, kjer odkrijeta izjemna bisera.

12:00
Billy Buys Brooklyn: A Gambler's Gambit; sezona 1, epizoda 20

Billy tvega z nakupom starega igralnega avtomata iz časa prohibicije. Stranka obišče starinarnico s Sonyjevim walkmanom.

12:30
Billy Buys Brooklyn: Brooklyn's Booming; sezona 1, epizoda 1

Producent hip hopa Billyju ponudi izredno redek instrument Roland TR-808. Billy vidi potencial v sprehajalni palici s pištolo in starinskem BMX kolesu.

13:00
Baggage Battles: London; sezona 1, epizoda 2

Letno se na londonskih letališčih izgubi skoraj pol milijona kovčkov in po pol leta so ti prodani najboljšemu ponudniku. Lahko Mark, Billy, Laurence in Sally z njimi kaj zaslužijo?

13:30
Baggage Battles: Indianapolis; sezona 1, epizoda 3

Mark, Billy, Laurence in Sally obiščejo letališki hangar v Indianapolisu, kjer se na dražbi pomerijo med sabo in z domačini. Potegujejo se za prtljago, starine in športne spominke.

14:00
Salvage Hunters: Episode 15; sezona 13, epizoda 15

Drew obišče nekaj družinsko vodenih podjetij v Lincolnshiru, Norfolku in Grimsbyju, kjer upa, da bo našel nenavadne in redke starine, ki še nikoli niso bile naprodaj.

15:00
Salvage Dawgs: Former First National Bank; sezona 5, epizoda 2

Ekipa se posveti nekdanji banki v Gastonii v Severni Karolini. Med glavnimi rešenimi predmeti so deli dvigala in zamrežena okna. V delavnici Robert izdela točilni pult iz čolna.

15:30
Salvage Dawgs: Covington Church; sezona 5, epizoda 3

Ekipa raziskuje cerkev v Covingtonu in najde rolo vrata, stopnice in džuboks. Mike in Tay naredita klop, nato pa ekipa najde propanski žaromet.

16:00
Wheeler Dealers: Episode 3; sezona 17, epizoda 3

Trgovec z avtomobili Mike Brewer se vrača v Združeno kraljestvo! Z nadarjenim mehanikom Marcom »Elvisom« Priestleyjem iščeta legendarne avtomobile, ki jih obnovita in prodata.

17:00
Wheeler Dealers: Peugeot 205 - Part 1; sezona 2, epizoda 3

S pičlimi sredstvi popraviti starega Peugeota 205 je izziv, ki čaka vrhunsko ekipo Mikea Brewerja in mehanika Edda China.

17:30
Wheeler Dealers: Peugeot 205 - Part 2; sezona 2, epizoda 4

Pridružite se ljubiteljema jeklenih konjičkov Mikeu Brewerju in Eddu Chinu, ko zato, da bi ustvarila dobiček, rabljeni Peugeot 205 spravita v vozno stanje.

18:00
Billy Buys Brooklyn: Cannons & Cocktails; sezona 1, epizoda 6

Billy odkrije Napierjev mešalnik za koktajle, ki je bil izdelan v času prohibicije. Kasneje si prizadeva izslediti top iz 19. stoletja za zbiratelja vojaških predmetov Petra.

18:30
Billy Buys Brooklyn: Wall Of Boom; sezona 1, epizoda 7

Billy odkrije dragoceno staro uro v svoji priljubljeni lokalni starinarnici. Kasneje Billyja obišče vojna veteranka, ki išče vojaško obarvano darilo za svojega strica.

19:00
Gold Rush: Resurrecting Monsters; sezona 11, epizoda 12

Jukonski zlatokopi se vračajo, da bi postavili vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova nahajališča in novi stroji pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

20:00
Meet the Meerkats: Circle Of Life; sezona 1, epizoda 6

Shaka s prevratom svojemu bratu ukrade krono in hkrati naklonjenost kraljice krdela Divja druščina.

21:00
Expedition Unknown: The Lost Avenger; sezona 7, epizoda 2

Josh preiskuje primer izginotja vojaškega letala s tričlansko posadko sredi Pacifika leta 1945. Josh se poda na drzno misijo, da bi našel njihovo letalo.

22:00
Gold Rush: Glory Hole On The Hill; sezona 12, epizoda 11

Jukonski zlatokopi postavijo vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova rudišča in nova tehnologija pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

23:00
Naked and Afraid XL: A Feast Of The Eyes; sezona 6, epizoda 8

Tekmovalec ogrozi svoj izziv z nepremišljeno odločitvijo. Dva tabora si skočita v lase, ko ena ekipa zmoti drugo ekipo pri lovu.

01:00
Alaskan Bush People: A Very Bush Wedding; sezona 5, epizoda 4

Globoko v aljaški divjini živi divja družina. Billy in Amy Brown ter njunih sedem otrok živijo odrezani od sveta, zato se morajo za preživetje zanesti drug na drugega.

02:00
Meet the Meerkats: Circle Of Life; sezona 1, epizoda 6

Shaka s prevratom svojemu bratu ukrade krono in hkrati naklonjenost kraljice krdela Divja druščina.

03:00
Expedition Unknown: The Lost Avenger; sezona 7, epizoda 2

Josh preiskuje primer izginotja vojaškega letala s tričlansko posadko sredi Pacifika leta 1945. Josh se poda na drzno misijo, da bi našel njihovo letalo.

04:00
Wheeler Dealers: VW 181 Thing; sezona 12, epizoda 7

Mike pri zbiratelju najde Volkswagnov 181 Thing, vendar mora zanj seči globoko v žep. To pa pomeni, da Eddu ne ostane več veliko za prenovo.

05:00
Wheeler Dealers: De Soto Firedome; sezona 12, epizoda 8

Po nakupu slabo predelanega desota firedome se Mike in Edd odločita odpraviti vse njegove pomanjkljivosti in mu povrniti njegov nekdanji sijaj.

06:00
Wheeler Dealers: 2004 Mini Cooper S MC40; sezona 14, epizoda 16

Mike najde enega od le tisoč izdelanih modelov MC40, s katerim so počastili 40. obletnico zmage britanske dirkaške legende na reliju Monte Carlo. Mu lahko Ant povrne izvirni videz?

07:00
Wheeler Dealers: Aston Martin DB7; sezona 10, epizoda 1

Mike sklene dober posel, ko kupi starega Aston Martina DB7. Bosta z Eddom uspela obnoviti to zbledelo britansko umetnino, da bo spet zasijala, in ali ga bosta prodala za dobiček?

08:00
How It's Made: Canvas Wall Tents: Peace Pipes: Cannons; sezona 19, epizoda 3

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Tokrat si oglejte, kako izdelajo platnene šotore, pipe miru, pšenične kosmiče in topove.

08:30
How It's Made: Angle Grinders, Berry Baskets; sezona 24, epizoda 16

Oglejte si, kako nastanejo kotni brusilniki, košare za jagodičevje in zvočniki, ki predvajajo zvok v vse smeri.

09:00
Shed And Buried: Riding Shotgun; sezona 2, epizoda 16

Henry in Sam obiščeta Suffolk, kjer si ogledata zbirko starinskih motociklov. Henryjevo pozornost pritegnejo črpalke za gorivo, Sam pa opazi motorje s prikolico.

09:30
Billy Buys Brooklyn: The Spy Who Loved Disco; sezona 1, epizoda 16

Billy se pogaja za nakup kovinskega znaka Greyhound. Neka stranka išče pomoč pri popravilu vohunske ure iz časa hladne vojne, ki pa ji manjka ključni sestavni del.

10:00
Gold Rush: No Questions Asked; sezona 11, epizoda 16

Jukonski zlatokopi se vračajo, da bi postavili vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova nahajališča in novi stroji pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

11:00
Salvage Hunters: Episode 15; sezona 15, epizoda 15

Sodobni lovec na zaklade Drew Pritchard prečesava Združeno kraljestvo po dolgem in počez in išče nenavadne in čudovite predmete. Večji, kot je kup, srečnejši je.

12:00
Wheeler Dealers: 1985 Maserati Biturbo; sezona 13, epizoda 16

Mike izsledi maseratija biturbo iz leta 1985, ki je bil v zgodnjih devetdesetih predelan v avto na električni pogon. Ali jima bo njun prvi električni avtomobil prinesel dobiček?

13:00
Wheeler Dealers: Episode 10; sezona 17, epizoda 10

Trgovec z avtomobili Mike Brewer se vrača v ZK! Skupaj z zanesljivim mehanikom Marcom Elvisom Priestlyjem iščeta avtomobilske ikone, da bi jih obnovila in z dobičkom prodala.

14:00
Wheeler Dealers: Mini Mark; sezona 17, epizoda 1

Trgovec z avtomobili Mike Brewer se vrača v Združeno kraljestvo! Z nadarjenim mehanikom Marcom »Elvisom« Priestleyjem iščeta legendarne avtomobile, ki jih obnovita in prodata.

15:00
Wheeler Dealers: Episode 2; sezona 17, epizoda 2

Trgovec z avtomobili Mike Brewer se vrača v Združeno kraljestvo! Z nadarjenim mehanikom Marcom »Elvisom« Priestleyjem iščeta legendarne avtomobile, ki jih obnovita in prodata.

16:00
Baggage Battles: Man on Fire; sezona 2, epizoda 1

Lovci na zaklade se odpravijo v Greensboro, ki je pomembno uvozno-izvozno križišče. Bodo na dražbi v dražbeni hiši Quality Salvage odkrili kaj dragocenih predmetov?

16:30
Shed And Buried: West Sussex; sezona 1, epizoda 16

Henry in Sam v Zahodnem Sussexu odkrivata starinske zaklade. V eni najznamenitejših britanskih motociklističnih delavnic se podata v zakulisje, kjer odkrijeta izjemna bisera.

17:00
Billy Buys Brooklyn: The Spy Who Loved Disco; sezona 1, epizoda 16

Billy se pogaja za nakup kovinskega znaka Greyhound. Neka stranka išče pomoč pri popravilu vohunske ure iz časa hladne vojne, ki pa ji manjka ključni sestavni del.

17:30
Salvage Dawgs: Salvaging Items From Columbus; sezona 2, epizoda 3

Mike, Robert in ekipa Black Dog Salvage se lotijo demontaže 12-metrske replike Eifflovega stolpa v Columbusu v Ohiu.

18:00
How It's Made: Angle Grinders, Berry Baskets; sezona 24, epizoda 16

Oglejte si, kako nastanejo kotni brusilniki, košare za jagodičevje in zvočniki, ki predvajajo zvok v vse smeri.

18:30
How It's Made: Lace, Antique Frame Replicas, Orchids; sezona 21, epizoda 3

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Oglejte si, kako nastanejo čipke, replike starinskih okvirjev, orhideje in pesta za monocikle.

19:00
Wheeler Dealers: Episode 8; sezona 17, epizoda 8

Trgovec z avtomobili Mike Brewer se vrača v ZK! Skupaj z zanesljivim mehanikom Marcom Elvisom Priestlyjem iščeta avtomobilske ikone, da bi jih obnovila in z dobičkom prodala.

20:00
Naked and Afraid XL: That All You Got, Louisiana; sezona 6, epizoda 1

12 zvezdniških kandidatov se pomeri v 60-dnevnem preizkusu preživetja sredi neizprosnega močvirja v Louisiani. Bodo kos agresivnim aligatorjem in hudim nevihtam?

22:00
Naked And Afraid: Love At First Fight; sezona 4, epizoda 9

Vodnica Lea in gornik Wes se na obali otoka na jezeru Nikaragva spopadata z belimi morski psi in ptičjimi pajki. Kako se bosta odrezala?

00:00
Expedition Unknown: Finding Fenn's Fortune; sezona 2, epizoda 5

Josh se pridruži lovu na zaklad, vreden dva milijona dolarjev. Ob tem skuša dešifrirati namige o lokaciji, ki se skrivajo v skrivnostni pesmi, pot pa ga vodi do Skalnega gorovja.

01:00
Naked and Afraid XL: That All You Got, Louisiana; sezona 6, epizoda 1

12 zvezdniških kandidatov se pomeri v 60-dnevnem preizkusu preživetja sredi neizprosnega močvirja v Louisiani. Bodo kos agresivnim aligatorjem in hudim nevihtam?

03:00
Naked And Afraid: Love At First Fight; sezona 4, epizoda 9

Vodnica Lea in gornik Wes se na obali otoka na jezeru Nikaragva spopadata z belimi morski psi in ptičjimi pajki. Kako se bosta odrezala?

05:00
Wheeler Dealers: 1985 Maserati Biturbo; sezona 13, epizoda 16

Mike izsledi maseratija biturbo iz leta 1985, ki je bil v zgodnjih devetdesetih predelan v avto na električni pogon. Ali jima bo njun prvi električni avtomobil prinesel dobiček?