Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP HD
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:50
OTO čira čara
, epizoda 6
Slovenija

.

06:54
Maya the Bee I.
sezona 1, epizoda 38
Nemčija

Sodnik Vosek meni, da je panj premajhen za toliko čebel, kolikor se jih tare v njem, zato jih namerava nekaj izseliti. Čebele, ki bodo prisiljene oditi, si bodo morale same najti novo domovanje, toda kako in kje? Maja kmalu ugotovi, da bo zato morda izgubila svojega najboljšega prijatelja. Odloči se spremeniti sodnikovo mnenje......IMDb ocena: 5.6/10

07:15
Fixies I.
sezona 1, epizoda 31
Rusija

Tomi Tomaž dobi čisto pravo čarobno palico. In kaj bo naredil s tem dragocenim predmetom? Odloči se, da bo najprej odčaral šolo, nato pričaral kar tri Čupke, za konec pa povečal še Lučko in Norija, da ne bosta več tako majhna.

07:20
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 9
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. In tako se znajdejo sredi Afrike, v Mehiki in kdo bi vedel, kje še vse. A kjerkoli že so, njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:30
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 36
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

07:50
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 30
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

07:55
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 12
Slovenija

Tokrat bomo spoznali žival, ki obožuje vodo. Raca se rada potaplja, ampak vedno samo toliko globoko, da ima ritko še zmeraj nad gladino. Race zelo dobro vidijo in slišijo. Znajo tudi leteti in to zelo hitro, saj lahko dosežejo kar do 80 kilometrov na uro.

08:00
Zak Storm I.
sezona 1, epizoda 24
ZDA,Francija,J. Koreja,INDONESIA

Najstnik Zak Storm je lastnik očetove ogrlice, ki je v resnici mitično oko starodavnega morja Beru. Med surfarskim tekmovanjem Zaka posesa ogromen val in znajde se v Bermudskem trikotniku. Naenkrat se kot kapitan znajde na ladji Kaos, kjer skupaj s svojim govorečim mečem, princeso Atlanto, Vikingom, vesoljcem in duhcem jadra med sedmimi morji trikotnika. Predvsem pa bi rad našel pot nazaj domov.

08:20
Spin Fighters IV.
sezona 4, epizoda 21
Kitajska

Klemna na poti do osvojitve turnirja čaka nov nasprotnik - Staš. Ta vedno neugodni Spin Fighter vrtavkar se je že dvakrat zapored prebil vse do četrtfinala. Mu bo v tretje uspelo narediti korak naprej? Ojačevalni čipi v njegovih vrtavkah pravijo, da ja.

08:45
Vaše zdravje, naša skrb
09:05
I: Maia Reficco, Alex Hoyer, Sara Cobo, Sarai Meza... Kally's Mashup I.
sezona 1, epizoda 24
Argentina

Dante odkrije, da Ramiro ni Lisin fant in da Lisa sploh nima fanta. Kally mora za ponoven nastop za nagrado Odkritje leta vaditi skupaj s Felixom. Njuno vajo prekine Tina, ki Kally pove, da si Dante želi, da je tudi ona prisotna na prvencu njegove nove pesmi. S Tino se odpravita na koncert benda DAK, kjer pa Kally čaka razočaranje......IMDb ocena: 7.2/10

10:05
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor XI.
sezona 11, epizoda 13
Nemčija,Avstrija

Gorski zdravnik ima opravka s pacientom Michaelom, ki je že večkrat pristal v njegovi ordinaciji in je znani hipohonder. Toda tokrat je njegov klic na pomoč upravičen, saj doživi srčni infarkt. Ker Michael trdi, da to ni prvič, da je doživel srčni napad, Martin z Lillijino pomočjo skuša odkriti vzrok v njegovih prejšnjih diagnozah. Lilli se preseli v Ludwigovo kočo.

11:10
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 41
TURKEY

Prijatelji se po romantičnem večeru odpravijo v sobe. Hayat prijateljicama prizna, da Muratu ni povedala resnice, ker raje uživa v sreči z njim, pa čeprav bo kratkotrajna. Asli, Ipek, Doruk in Kerem gredo na pijačo. Doruk vpraša Asli, ali naj jo obravnava kot dekle ali prijateljico. Ker Asli presenečena izbere prijateljstvo, mu mora pomagati pri osvajanju deklet......IMDb ocena: 7.5/10

12:00
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 42
TURKEY

Muratova ekipa zmaga v vlečenju vrvi. Didem svari Ibrahima pred Muratom, nato pa še Ibrahim pred Muratom svari Hayat. Asli prepriča Doruka, da se spravi z mamo. Pobotata se tudi Doruk in Derya. Hayat hoče v službi prikriti, da sta z Muratom par. Murat je hladen do nje, Asli pa hoče, da ji Doruk prizna svoja čustva......IMDb ocena: 7.5/10

13:00
Tv prodaja
13:15
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 6
Slovenija

Lovro tik po soočenju z Dragico naleti na Kristjana. Franja je vesela, da bo Kristjan vendarle pogledal dokumente. Karmen na kosilu opozori sekretarja, da se ni pametno igrati z Ivanom. Ksenija je namenjena k Borisu, da bi mu poročala o delu. Lovro sporoči Robertu, kdaj in kam bo Franja prinesla Kristjanu dokumente. Med dokumenti je tudi pismo za Kristjana.

14:25
Ljubav je na selu IV.
sezona 4, epizoda 17
Hrvaška

Po nepričakovanem prihodu nove gostje je na Marijanovem posestvu čedalje manj prostora, zato mora domov poslati še eno od svojih dam. Medtem ko najstarejši med kmeti vso svojo pozornost posveča eksotični lepotici, pa ostali kmetje sprejemajo težke odločitve. Da bi se dobro odločili, se eni zanašajo na romantične izlete, drugi dekleta postavijo pred nove zapletene izzive, tretji pa zaupajo svojim občutkom v upanju na najboljše.

15:40
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor XI.
sezona 11, epizoda 14
Nemčija,Avstrija

Martin je prepričan, da so za srčni infarkt njegovega pacienta poleg okužbe z bakterijo krive tudi duševne težave zaradi razhoda z dekletom. Kmalu po izgubi svoje srčne izbranke se Michael znajde v hudih težavah, ki mu jih zdravnik pomaga rešiti. Martin, Hans in Lilli od Lisbeth želijo izvedeti, kaj se je zgodilo v preteklosti, da je pripeljalo do razdora med njo in Ludwigom. Niti ne slutijo, kakšna je resnica.

16:35
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 43
TURKEY

Hayat ne želi, da bi se razvedelo za njeno zvezo z Muratom, zato ga prosi, naj bosta v službi uradna. Fant je zato do nje hladen in žaljiv. Prijatelji si prizadevajo, da bi šla skupaj na večerjo. Didem medtem spletkari, da bi s pomočjo Ibrahima prekinila njuno zvezo. V njegovem avtu neopazno pusti verižico. Resnične težave pa se začnejo, ko pri tem spozna Hayatino mamo......IMDb ocena: 7.5/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 43
TURKEY

Hayat ne želi, da bi se razvedelo za njeno zvezo z Muratom, zato ga prosi, naj bosta v službi uradna. Fant je zato do nje hladen in žaljiv. Prijatelji si prizadevajo, da bi šla skupaj na večerjo. Didem medtem spletkari, da bi s pomočjo Ibrahima prekinila njuno zvezo. V njegovem avtu neopazno pusti verižico. Resnične težave pa se začnejo, ko pri tem spozna Hayatino mamo......IMDb ocena: 7.5/10

18:00
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 44
TURKEY

Didem si prizadeva, da bi senzacionalno novico spravila do Murata, ki je noče poslušati. Uspe ji povedati Tuval, ki pa trdi, da je Emine prismuknjena ženska, ki je izgubila lastne otroke in misli, da je Hayatina mama. Hayat prespi v Ibrahimovem kombiju. Zavrne mamo, ki ji spet predlaga, naj se vrne v vas, preden odkrijejo njeno prevaro. Fantje si medtem izmislijo divjo zabavo, da bi izvedeli, kaj se dogaja......IMDb ocena: 7.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:05
Ljubav je na selu VI.
sezona 6, epizoda 19
Hrvaška

Milan dekleta odpelje na jahanje, Damirju pa Josephina očita, da je v njeni družbi še vedno zaprt vase. Medtem Kata in Branka ne izbirata sredstev, s katerimi bi si priborili Ivovo naklonjenost. Kata trdi, da je prišla v hišo in na Ivu zagledala golo Branko, Branka pa se izmika odgovoru. Čeprav nerad, mora Tomislav punce odpeljati v lunapark. Še najbolj pa ga zmoti, da se nekdanji sovražnici, Stela in Marina, sedaj odlično razumeta.

21:35
I: Hilal Altinbilek, Sibel Tascioglu, Selin Yeninci, Kerem Alisik, Hulya Darcan... Bir zamanlar Cukurova IV.
sezona 4, epizoda 13
TURKEY

Zuleyha in Lutfiye sta v hudih skrbeh. Poleg tega, da še vedno ni ne duha ne sluha o Demirju, ne moreta priklicati niti Fikreta, hkrati pa je na sumljiv način izginil še Fekeli. Lutfiye je popolnoma prepričana, da ni šel v Ankaro na poslovno pot, kot ji je dejal. Betul je jezna, ker ji Zuleyha ni povedala za poslovno večerjo. Prepričana je, da jo izključuje.

22:35
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

23:05
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 44
TURKEY

Metin hoče vreči Merdana iz hiše, a ga Cinar prepriča, da mu dovoli ostati. Potem Metina pokličejo v gozd, kjer so našli Ceylin, za njo pa še Enginovo truplo. Ilgaz odpelje Ceylin v bolnišnico, kjer jo pregledajo. Policija ugotovi, da je Engin umrl zaradi strela v srce, na pištoli pa najdejo Ceylinine odtise......IMDb ocena: 8.6/10

23:55
I: Gabrielle Union, Jessica Alba, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest II.
sezona 2, epizoda 11
ZDA

Detektivoma Syd Burnett in Benu Bainesu grozi notranja preiskava zaradi primera smrti Beverly Gamble. Medtem Nancy McKenna in Ben Walker zaslišujeta Duka Ingrama. Njuno zasliševanje se obrestuje, saj nepričakovano prideta na sled trgovcu z orožjem......IMDb ocena: 6.1/10

00:45
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

01:10
Pavza!
, epizoda 114
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 7
Slovenija

.

07:01
Maya the Bee I.
sezona 1, epizoda 41
Nemčija

Govnač Ben spozna Rudija, ki je prav tako govnač. Ker sta na svoje kepe, ki jih po cele dneve kotalita po travniku, zelo ponosna, se odločita tekmovati v tem, kateri izmed njiju bo naredil lepšo. Seveda brez Majine pomoči kaj takega ne bi bilo mogoče......IMDb ocena: 5.6/10

07:30
Fixies I.
sezona 1, epizoda 32
Rusija

Nori v steklenici lepi jambore ladje. Ko konča nalogo in uspešno prilepi vse jambore, pa nesrečno ostane ujet v steklenici. Tomi Tomaž in Lučka morata hitro poiskati ustrezno rešitev in Norija spraviti iz steklenice, saj so hlapi lepila strupeni.

07:35
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 10
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. In tako se znajdejo sredi Afrike, v Mehiki in kdo bi vedel, kje še vse. A kjerkoli že so, njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:40
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 37
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:05
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 31
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

08:10
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 13
Slovenija

Danes bomo spoznali žival, ki prihaja iz vroče Afrike! Prednik udomačenega osla je divji afriški osel, ki se od evropskega udomačenega osla razlikuje po dolgih uhljih. Osli so močni in okretni, zato so jih vrsto let uporabljali za delovno silo. Pri ljubezni se poslužujejo reka: ena ni nobena! En osel ima lahko okrog sebe kar deset oslic.

08:15
Zak Storm I.
sezona 1, epizoda 25
ZDA, Francija, J. Koreja, INDONESIA

Najstnik Zak Storm je lastnik očetove ogrlice, ki je v resnici mitično oko starodavnega morja Beru. Med surfarskim tekmovanjem Zaka posesa ogromen val in znajde se v Bermudskem trikotniku. Naenkrat se kot kapitan znajde na ladji Kaos, kjer skupaj s svojim govorečim mečem, princeso Atlanto, Vikingom, vesoljcem in duhcem jadra med sedmimi morji trikotnika. Predvsem pa bi rad našel pot nazaj domov.

08:40
Spin Fighters IV.
sezona 4, epizoda 22
Kitajska

Tudi Jakobu, Viliju in Dejanu skrivnostni zamaskiranec v Spin Fighterje vgradi ojačevalne čipe. Vesela trojica, polna samozavesti, na dvoboj takoj izzove Klemna. Začnejo zares dobro in Klemen se znajde v težavah. Nato pa vsi ojačani Spin Fighterji kot mrtvi popadajo po tleh.

09:05
Vaše zdravje, naša skrb
09:20
I: Maia Reficco, Alex Hoyer, Sara Cobo, Sarai Meza... Kally's Mashup I.
sezona 1, epizoda 25
Argentina

Kally mora pred komisijo ponovno opravljati teste in vsi hočejo videti njen nastop. Gloria umira od ljubosumja, vendar to skriva pred Andyjem. Dante in Lisa postaneta par. Kevin in Alex v Music Shakeu ujameta skrivnostnega moža, Tina pa ugotovi, da @mica635 sploh ni tako daleč, kot je mislila do sedaj......IMDb ocena: 7.2/10

10:20
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor XI.
sezona 11, epizoda 14
Nemčija, Avstrija

Martin je prepričan, da so za srčni infarkt njegovega pacienta poleg okužbe z bakterijo krive tudi duševne težave zaradi razhoda z dekletom. Kmalu po izgubi svoje srčne izbranke se Michael znajde v hudih težavah, ki mu jih zdravnik pomaga rešiti. Martin, Hans in Lilli od Lisbeth želijo izvedeti, kaj se je zgodilo v preteklosti, da je pripeljalo do razdora med njo in Ludwigom. Niti ne slutijo, kakšna je resnica.

11:25
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 43
TURKEY

Hayat ne želi, da bi se razvedelo za njeno zvezo z Muratom, zato ga prosi, naj bosta v službi uradna. Fant je zato do nje hladen in žaljiv. Prijatelji si prizadevajo, da bi šla skupaj na večerjo. Didem medtem spletkari, da bi s pomočjo Ibrahima prekinila njuno zvezo. V njegovem avtu neopazno pusti verižico. Resnične težave pa se začnejo, ko pri tem spozna Hayatino mamo......IMDb ocena: 7.5/10

12:20
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 44
TURKEY

Didem si prizadeva, da bi senzacionalno novico spravila do Murata, ki je noče poslušati. Uspe ji povedati Tuval, ki pa trdi, da je Emine prismuknjena ženska, ki je izgubila lastne otroke in misli, da je Hayatina mama. Hayat prespi v Ibrahimovem kombiju. Zavrne mamo, ki ji spet predlaga, naj se vrne v vas, preden odkrijejo njeno prevaro. Fantje si medtem izmislijo divjo zabavo, da bi izvedeli, kaj se dogaja......IMDb ocena: 7.5/10

13:15
TV prodaja
13:30
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 7
Slovenija

Franja je še vedno v komi. Kristjan je prepričan, da je kriv za napad, zato se ne premakne od njene bolniške postelje. Lovro pove Robertu, da so ga odkrili. Dragica končno dobi priložnost za pogovor z Moniko. Ksenija skrivaj preveri Borisov spisek osumljencev. Kristjan je prepričan, da za napadom na Franjo stojita Barona. Monika želi Kristjanu razkriti svojo skrivnost, vendar ju prekine Tanja.

14:25
Ljubav je na selu IV.
sezona 4, epizoda 18
Hrvaška

Pred podeželskimi junaki so težke odločitve, saj se približuje čas glavne odločitve, katero od svojih deklet bodo peljali na romantično potovanje. Medtem ko nekateri še vedno nihajo glede izbire, pa drugi brez razmišljanja sprejmejo odločitev, ne bo pa šlo brez solz, niti pri moških. Nekateri najdejo iskrene prijatelje, drugi za končno odločitev iščejo mnenje drugih, tretji pa so na izbiro popolnoma šokirani.

15:35
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor XI.
sezona 11, epizoda 15
Nemčija, Avstrija

Martin je zbegan glede rezultatov preiskave bolne medicinske sestre Erianne. Zdravnik odkrije, da pacientka namerno jemlje napačna zdravila, saj se želi izogniti deportaciji iz države. Skupaj s hčerko sta se pred leti priselili iz Belorusije, toda izkazalo se je, da so njuni dokumenti ponarejeni, zato jima grozi izgon. Gruber jo skuša prepričati, naj se neha igrati s svojim življenjem, preden bo prepozno.

16:30
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 45
TURKEY

Fantje puncam nočejo povedati, kam gredo zvečer. Didem Muratu pove, da je Derya sabotirala Sarte. Ker pa ji ne verjame, je Didem odločena, da mu bo to dokazala. Hayat mami prizna, da je zaljubljena. Didem se Ibrahimu zlaže, da jo Murat osvaja. Tako je Ibrahim prepričan, da Murat vara Hayat z Didem. Punce odkrijejo, da imajo fantje filmski večer......IMDb ocena: 7.5/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:55
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 46
TURKEY

Didem Muratu dokaže, da je Derya sabotirala podjetje, zato se Murat sooči z Deryo. Ipek Keremu prizna, da se samo igra z njim. Ibrahim grozi Muratu, Murat pa je jezen, ker Hayat prespi v Ibrahimovem karavanu. Emine izve, kdo je Hayatin fant. Emine obišče Sarte in zaslišuje Tuval glede Murata. Tudi Kamuran odide v Sarte......IMDb ocena: 7.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Ljubav je na selu VI.
sezona 6, epizoda 20
Hrvaška

Prišel je dan, ko se morajo kmetje odločiti, katero od žensk bodo odpeljali na romantično potovanje. To pa je vse prej kot lahka naloga, saj se nekateri kmetje ne morejo odločiti samo za eno izbranko in odločitev sprejmejo v zadnjih sekundah. Kruno se ponovno pogovori z Ireno in ji očita druženje z njegovim prijateljem. Tomislava po včerajšnjem izpadu danes čaka resen pogovor, v katerem pričakuje pojasnitve.

21:10
I: Hilal Altinbilek, Sibel Tascioglu, Selin Yeninci, Kerem Alisik, Hulya Darcan... Bir zamanlar Cukurova IV.
sezona 4, epizoda 14
TURKEY

Cukurova žaluje za Fekelijem. Pripravijo pogreb, vreden veljaka, ki je ljubil svoj rojstni kraj, rojstni kraj pa njega. Ker sam ni več imel doma, se Cukurovčani po pogrebu zberejo v Yamanovi vili. Lutfiye in Zuleyhi se njegova smrt zdi sumljiva. Betul se ta čas bolj ukvarja s svojimi načrti. Na svojo stran skuša dobiti Ercana in Yamanovo domače osebje.

22:10
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:40
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 45
TURKEY

Eren pride v bolnišnico po Ceylin in jo odvede v pripor, ker je osumljena umora Engina, a Ceylin ne more dati izjave, saj je v šoku in se ničesar ne spomni. Ko Yekta izve zanjo, privihra na postajo. Ilgaz ji zagotovi, da bo dokazal njeno nedolžnost. K njeni družini pošlje svojega očeta, da jim sporoči novico o njeni aretaciji......IMDb ocena: 8.6/10

23:35
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.

23:40
I: Gabrielle Union, Jessica Alba, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest II.
sezona 2, epizoda 12
ZDA

Medtem ko Patrick McKenna nestrpno čaka na izid volitev, se ekipa detektivov in policistov trudi izslediti morilca Malcolma Warda. Detektivka Syd Burnett je še vedno predmet notranje preiskave glede Beverly Gamble. Raziskovalcem se trudi povedati resnico o tem, kaj se je zgodilo na odpadu......IMDb ocena: 6.1/10

00:35
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

01:05
Pavza!
, epizoda 12
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 8
Slovenija

.

07:01
Maya the Bee I.
sezona 1, epizoda 43
Nemčija

Mravlje se znajdejo v novi nevarnosti, saj jih napade volkec. Maja in Vili prestrašenim mravljam pomagata skriti njihova jajčeca. Kje bodo jajčeca najbolj varna......IMDb ocena: 5.6/10

07:30
Fixies I.
sezona 1, epizoda 33
Rusija

Bliža se božični večer in Tomi Tomaž veselo okrašuje božično drevesce. Ko že opravi z okraševanjem, pa hoče prižgati še okrasne lučke. Pri tem z grozo ugotovi, da lučke ne delajo. Kdo bo sedaj rešil božični večer.

07:35
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 11
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. In tako se znajdejo sredi Afrike, v Mehiki in kdo bi vedel, kje še vse. A kjerkoli že so, njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:40
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 38
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:05
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 32
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

08:10
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 14
Slovenija

Tako kot imamo mi svoj glas, ga ima tudi puran. Purani spuščajo zvoke in preko njih komunicirajo. Sicer pa jih prepoznamo po golši in mesnem čepku, ki mu visi z glave. Mesni čepek se obarva rdeče in bolj kot je rdeč, več verjetnosti je, da mu pomežikne kakšna pura.

08:15
Zak Storm I.
sezona 1, epizoda 26
ZDA, Francija, J. Koreja, INDONESIA

Najstnik Zak Storm je lastnik očetove ogrlice, ki je v resnici mitično oko starodavnega morja Beru. Med surfarskim tekmovanjem Zaka posesa ogromen val in znajde se v Bermudskem trikotniku. Naenkrat se kot kapitan znajde na ladji Kaos, kjer skupaj s svojim govorečim mečem, princeso Atlanto, Vikingom, vesoljcem in duhcem jadra med sedmimi morji trikotnika. Predvsem pa bi rad našel pot nazaj domov.

08:40
Spin Fighters IV.
sezona 4, epizoda 23
Kitajska

Klemen in prijatelji še vedno iščejo skrivnostnega zamaskiranca, ki v Spin Fighterje vgrajuje ojačevalne čipe in jih s tem spravlja v nevarnost. Kaj neki hoče? To zanima tudi Marcela, ki skrivnostneža prvi izsledi in ga tudi prepozna. Za masko se skriva sam veliki Jan Fer.

09:05
Vaše zdravje, naša skrb
09:20
I: Maia Reficco, Alex Hoyer, Sara Cobo, Sarai Meza... Kally's Mashup I.
sezona 1, epizoda 26
Argentina

Kally je žalostna zaradi Dantejevega razmerja z Liso, poleg tega pogreša tudi mamo. Na konservatoriju organizirajo glasbeno revijo in to brez Kally, se pa sporečeta Gloria in Tina. Lisa pade z odra in za to krivi Kevina. Alex in Kevin se kregata zaradi punce, Kally pa čaka nepričakovano, a prijetno presenečenje......IMDb ocena: 7.2/10

10:20
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor XI.
sezona 11, epizoda 15
Nemčija, Avstrija

Martin je zbegan glede rezultatov preiskave bolne medicinske sestre Erianne. Zdravnik odkrije, da pacientka namerno jemlje napačna zdravila, saj se želi izogniti deportaciji iz države. Skupaj s hčerko sta se pred leti priselili iz Belorusije, toda izkazalo se je, da so njuni dokumenti ponarejeni, zato jima grozi izgon. Gruber jo skuša prepričati, naj se neha igrati s svojim življenjem, preden bo prepozno.

11:25
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 45
TURKEY

Fantje puncam nočejo povedati, kam gredo zvečer. Didem Muratu pove, da je Derya sabotirala Sarte. Ker pa ji ne verjame, je Didem odločena, da mu bo to dokazala. Hayat mami prizna, da je zaljubljena. Didem se Ibrahimu zlaže, da jo Murat osvaja. Tako je Ibrahim prepričan, da Murat vara Hayat z Didem. Punce odkrijejo, da imajo fantje filmski večer......IMDb ocena: 7.5/10

12:20
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 46
TURKEY

Didem Muratu dokaže, da je Derya sabotirala podjetje, zato se Murat sooči z Deryo. Ipek Keremu prizna, da se samo igra z njim. Ibrahim grozi Muratu, Murat pa je jezen, ker Hayat prespi v Ibrahimovem karavanu. Emine izve, kdo je Hayatin fant. Emine obišče Sarte in zaslišuje Tuval glede Murata. Tudi Kamuran odide v Sarte......IMDb ocena: 7.5/10

13:15
TV prodaja
13:30
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 8
Slovenija

Kristjanu se mudi v Vipavo, da bi razčistil nekaj stvari z Lovrom. Tanjo ponovno muči ljubosumje. Karmen in sekretar še vedno neuspešno iščeta Baronovega sovražnika. Monika je odločena, da bo pozabila na Kristjana. Ivana zanima, ali Kristjan ve, kdo stoji za napadom na Franjo. Karmen se vrne iz Ljubljane z dobro novico. Robert od Monike zahteva, da gre z njim do Valerije na degustacijo, namesto, da odide na iskalno akcijo.

14:25
Ljubav je na selu IV.
sezona 4, epizoda 19
Hrvaška

Po velikem priznanju in razočaranju mora Rasema premisliti, s katerim od kandidatov bo našla skupni jezik. Pred težkim izzivom je tudi Neven, ki svoji dekleti še zadnjič preizkuša za lažjo odločitev o tem, s katero si želi ustvariti ljubezenski odnos in katero bo poslal domov. Medtem pa Dragan, Marijan in Zoran že uživajo na romantičnih potovanjih s svojimi izbrankami, a tudi tam ne gre brez nesoglasij. Eden od zaljubljenih junakov pa preseneti še sam sebe.

15:35
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor XI.
sezona 11, epizoda 16
Nemčija, Avstrija

Potem ko je Martin izvedel, da se njegova pacientka igra s svojim življenjem, saj bi svoji hčerki rada omogočila boljše življenje, ji skuša pomagati. Lisbeth ni navdušena nad dejstvom, da bo Ludwig ostal v Ellmauu dlje, kot je načrtoval. Lilli, ki se je medtem navezala na Ludwiga, skupaj z njim doživi hudo prometno nesrečo. Zaskrbljeni Martin je besen na Ludwiga, saj se je Lilli zaradi njega znašla v smrtni nevarnosti.

16:30
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 47
TURKEY

Emine se pod lažnim imenom sreča z Muratom in Azime ter v Sartu pusti Hayatino osebno izkaznico. Kamuran hoče Muratu spremeniti pričesko. Murat Hayat posvari pred Ibrahimom, Hayat pa se sooči z mamo. Kerem odkrije Hayatino osebno izkaznico in se sooči z Ipek. Ibrahim Hayat prizna, da jo ljubi. Razkrije ji, da je videl Murata v objemu Didem......IMDb ocena: 7.5/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:55
I: Hande Ercel, Burak Deniz, Oguzhan Karbi, Tugce Karabacak... Ask Laftan Anlamaz I.
sezona 1, epizoda 48
TURKEY

Azime sliši Kerema in Ipek, ko govorita o tem, da Hayat ni Suna Pektas. Od njiju zahteva Hayatin naslov in izkaznico, hkrati pa jima prepove, da bi to povedala Muratu. Kerem je jezen na Ipek, ker je pomagala Hayat pri laži. Ibrahim pobere šila in kopita. Ko se Azime oglasi pri Hayat, ji vrata odpre Emine in obe sta šokirani. Azime preda Muratu družinski poročni prstan......IMDb ocena: 7.5/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Ljubav je na selu VI.
sezona 6, epizoda 21
Hrvaška

Tomislav se mora ukvarjati z nepričakovanimi gosti. Najbolj napeto pa je pri Ivu, kjer Kata in Branka nikakor ne najdeta skupnega jezika in tudi ne šparata z njim. Hudo je že, ko poskusita razčistiti včerajšnji Katin trač, ko pa se v debato vključi še Ivo, stvari popolnoma uidejo izpod nadzora. Le kako se bo zaključila ta burna razprava in katero od dam bo Ivo izbral za romantično potovanje.

21:00
I: Hilal Altinbilek, Sibel Tascioglu, Selin Yeninci, Kerem Alisik, Hulya Darcan... Bir zamanlar Cukurova IV.
sezona 4, epizoda 15
TURKEY

Fikret in Lutfiye žalujeta za Fekelijem, kar s pridom izkoristita Sermin in Betul. Betul tolaži Fikreta, da bi se zbližala z njim, enako pa Sermin počne pri Lutfiye. Fikret se ne more otresti sumov, da z Mehmetovo zgodbo nekaj ni v redu. V nos mu gre, da se vrti okoli Zuleyhe. Pri Yamanovih se pojavi neznanka, ki hoče na vsak način govoriti z Demirjem.

22:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:30
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 46
TURKEY

Izsledki preiskav potrdijo, da je streljala Ceylin, ki jo odpeljejo na sodišče. Čeprav se ničesar ne spomni, se sprašuje, ali ni morda le kriva. Ker pred sodiščem molči, sodnica odloči, da bo do sojenja počakala v priporu. Ilgaz jo ob nasprotovanju Parsa odpelje v svojo pisarno in s tem ogrozi svojo kariero. Metin preti Merdanu, da ga bo zaprl, če ima kaj z umorom, Gul pa krivi sebe zaradi Ceylin......IMDb ocena: 8.6/10

23:25
I: Gabrielle Union, Jessica Alba, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest II.
sezona 2, epizoda 13
ZDA

Nancy McKenna žaluje zaradi smrti ljubljene osebe, ob strani pa ji zvesto stoji Syd. V korejski četrti kriminal obvladuje vsak kotiček in temu ni videti konca. Zaradi tega losageleška policija združi vse sile, da bi enkrat za vselej uničila kriminalno združbo Lustrum in v korejsko četrt povrnila mir......IMDb ocena: 6.1/10

00:25
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

00:55
Pavza!
, epizoda 10
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.