Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP HD
05:25
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 85
TURKEY

Elif mamo pelje od vodnjaka do vodnjaka, kjer natoči vodo in ji poljubi roko. Eko na poti domov sreča sosede, ki vse vedo, da z Elif skušata spočeti otroka. Esra bi rada organizirala zabavo presenečenja za Ozanov rojstni dan, a so vsi lokali zasedeni, zato ji pomaga Efe. K Zeyno pridejo prosit. Tudi Musa se odloči, da bo šel prosit zanjo, a staršev ni doma, zato Ozan prepriča mamo......IMDb ocena: 6.7/10

06:05
24UR Fokus
, epizoda 108
Slovenija

Nina, Nea in Magda so zbolele za rakom dojke. Pogumno, da ozaveščajo, so stopile pred kamero, pred fotografski objektiv in pokazale brazgotine po odstranitvi dojke, ki pripovedujejo zgodbo o soočanju, strahovih.

06:25
24UR Inšpektor
, epizoda 125
Slovenija

Zvok kosilnic in vonj po sveže pokošeni travi letos prehitevata za mesec dni. Kdaj je treba kositi za krmo, kaj pustiti za čebele? Kakšni so trendi za zelenice in kdaj se sme kositi denimo okoli blokov.

06:40
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič Pirc, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 7
Slovenija

Franja je še vedno v komi. Kristjan je prepričan, da je kriv za napad, zato se ne premakne od njene bolniške postelje. Lovro pove Robertu, da so ga odkrili. Dragica končno dobi priložnost za pogovor z Moniko. Ksenija skrivaj preveri Borisov spisek osumljencev. Kristjan je prepričan, da za napadom na Franjo stojita Barona. Monika želi Kristjanu razkriti svojo skrivnost, vendar ju prekine Tanja......IMDb ocena: 6.6/10

07:40
Vaše zdravje, naša skrb
07:55
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 21
Slovenija

Dogajanje je postavljeno v leto 1985. Diana je več kot očitno zaljubljena v Borisa. Maks ne pokliče Jožefe, ki zvesto čaka pri telefonu. Ljubomir načrtuje Dianino možitev v Srbijo, čeprav se ona temu upira. Srbska družina je užaljena zaradi odkritega spogledovanja Diane in Borisa. Diana se Janku zaupa glede morebitne nosečnosti, Janko pa se stepe z Borisom......IMDb ocena: 5.9/10

08:55
TV prodaja
09:10
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 37
Hrvaška

Čeprav se je uspel rešiti Larisse in Barbare, Mateu ni všeč, da tudi Tina misli, da je gej. V vas se medtem vrne Srečko, saj želi Diano prepričati, da bi z Josipom čim prej imela otroke. Ker Katarina nikakor ne uspe zanositi, Damirju predlaga, da bi skupaj opravila zdravniški pregled, nad čimer pa on ni niti najmanj navdušen. Mile in Stipe izvesta, da v Oštrovac in Krasinac prihaja minister, ki namerava izbrati lokacijo za gradnjo azilnega doma.

10:10
Vaše zdravje, naša skrb
10:25
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 38
Hrvaška

Mile in Marko se skregata glede tega, kateri izmed njunih otrok je kriv za neplodnost. Damir se razjezi in končno privoli v preiskavo, zato se s Katarino odpravita v Zagreb. Ko Mile izve, da bo država prispevala denar za gradnjo azilnega doma, se odloči organizirati parado, da bi pokazal strpnost svojih sovaščanov. Mate je presenečen, da je glavna zvezda parade, zato se odloči poljubiti Tino, da bi dokazal, da ni gej.

11:25
Vaše zdravje, naša skrb
11:30
Farmer Wants a Wife (Australia) X.
sezona 10, epizoda 8
Avstralija

Spremljali bomo deseto sezono resničnostnega šova, v katerem očarljivi in ljubezni željni kmetje iščejo svojo življenjsko spremljevalko. Pet samskih kmetov – Sam, Nick, Neil, Harry in Alex – se bo podalo na pravo ljubezensko pustolovščino. Vsak bo na začetku spoznal osem kandidatk in izmed njih izbral štiri, ki se jim bodo za mesec dni pridružile pri delu in življenju na kmetiji. Priča bomo romantiki, prvim iskricam ljubezni in številnim presenečenjem, pa tudi zavrnitvam in razočaranjem. Kmete najpomembnejša odločitev čaka na koncu, ko se bodo morali odločiti med dvema preostalima dekleta. Bodo našli svojo sorodno dušo.

12:35
Vaše zdravje, naša skrb
12:50
Ženim sina? III.
sezona 3, epizoda 4
Hrvaška

Pred kandidati je drugi dan spoznavanja. Medtem ko se fantje pripravljajo na nove zmenke, Mirkov oče Miljenko vzame stvari v svoje roke in namerava zaslišati dekleta. Da bi lažje sprejel odločitev pred prihajajočimi izločitvami, Miljenko za sinove izbranke pripravi igro ˝detektor laži˝. Sumničav je predvsem do dvojčic, za kateri želi ugotoviti, ali sta res v krvnem sorodu. Eno izmed deklet pa zmoti njegovo provokativno vprašanje.

14:05
Vaše zdravje, naša skrb
14:10
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 3
Nemčija

Martina v ordinaciji obišče prijateljica Ina s svojim bodočim možem Janom, ki krvavi zaradi rane na glavi, ker je med pripravami na poroko padel z lestve. Čeprav lahko Martin pri Janu izključi pretres možganov, bi rad ugotovil, kako je prišlo do padca. Lilli se medtem vse bolj vključuje v posel svojega dedka Rolfa, čeprav bi Martin potreboval njeno pomoč v ordinaciji......IMDb ocena: 6.3/10

15:05
Vaše zdravje, naša skrb
15:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist V.
sezona 5, epizoda 12
ZDA

Lisbonova in ostali preiskujejo smrt geologa, čigar truplo so našli v zapuščenem naselju dva meseca po njegovem izginotju. Glede na to, da je geolog izginil tik zatem, ko je posnel izjavo, v kateri je milijarderja Tommyja Volkerja obtožil za pokol v Amazoniji, je Lisbonova prepričana, da ima Volker na vesti tudi njegovo smrt. Ko Patrick na prizorišču zločina najde otroško igračo, začne sumiti, da je bil deček, ki mu igrača pripada, priča umora geologa......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist V.
sezona 5, epizoda 12
ZDA

Lisbonova in ostali preiskujejo smrt geologa, čigar truplo so našli v zapuščenem naselju dva meseca po njegovem izginotju. Glede na to, da je geolog izginil tik zatem, ko je posnel izjavo, v kateri je milijarderja Tommyja Volkerja obtožil za pokol v Amazoniji, je Lisbonova prepričana, da ima Volker na vesti tudi njegovo smrt. Ko Patrick na prizorišču zločina najde otroško igračo, začne sumiti, da je bil deček, ki mu igrača pripada, priča umora geologa.

16:15
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Ugur Aslan, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi II.
sezona 2, epizoda 96
TURKEY

V zadnjem delu 2. sezone se Eren, Derya, Ceylin in Yekta lotijo iskanja dokazov. Najdejo kravato Turguta Alija, ki je prežeta s smodnikom, Osman pa odkrije bančne prenose od Haluka za Turguta Alija. Odkrijejo tudi, kdo je ukradel dokument z Ilgazovim podpisom. Na koncu aretirajo Turgut Alija, Omerja, načelnika Rafeta pa vržejo iz službe......IMDb ocena: 8.5/10

17:20
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 1
TURKEY

Zeynep je deklica s hudo srčno okvaro, ki je ostala brez mame. Da se ne bi še bolj vznemirjala, njen oče Murat najame Nazli, ki je na las podobna pokojni mamici, da deklici igra mamo. Materina ljubezen je s strani Nazli zagotovljena, Murat in Nazli se zaljubita, a je Muratova mama Asude pripravljena narediti vse, da prepreči to ljubezen. Vsi, ki nasprotujejo njuni ljubezni, pa za razdor izkoriščajo malo Zeynep.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:50
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 1
TURKEY

Zeynep je deklica s hudo srčno okvaro, ki je ostala brez mame. Da se ne bi še bolj vznemirjala, njen oče Murat najame Nazli, ki je na las podobna pokojni mamici, da deklici igra mamo. Materina ljubezen je s strani Nazli zagotovljena, Murat in Nazli se zaljubita, a je Muratova mama Asude pripravljena narediti vse, da prepreči to ljubezen. Vsi, ki nasprotujejo njuni ljubezni, pa za razdor izkoriščajo malo Zeynep......IMDb ocena: 7.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Katja Jevšek, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:10
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 4
Nemčija

Potem ko je med pripravami na poroko Jan padel z lestve, ga Martin pregleda. Ker zdravnik naleti na zaskrbljujoče ugotovitve, pacienta prosi za kontakt njegovega zdravnika, da bi si ogledal njegovo zdravstveno kartoteko. Toda kmalu Martin posumi, da mu moški nekaj prikriva. Lisbeth se še vedno zdravi v bolnišnici in ne govori s svojima sinovoma, zaradi česar sta oba nervozna. Dr. Gruber se znajde v hudi dilemi......IMDb ocena: 6.3/10

21:15
MasterChef Slovenija X.
sezona 10, epizoda 36
Slovenija

V izločitvenem testu se tekmovalci spoznajo z delikateso, ki nam je vsem zelo poznana, vendar ne iz jedilnika. Nekateri tekmovalci jo sovražijo, drugim je nadležna, nekomu pa je celo prijateljica. Vsem tekmovalcem pa predstavlja edino pot do balkona in obstoja. Tistega, ki delikateso najslabše pripravi, čaka konec sanj o MasterChef zmagi.

22:20
Vsi za naše!
sezona 1, epizoda 10
Slovenija

Ekipa Vsi za naše! na Južnem Tirolskem obišče izkušenega reprezentančnega asa, vedno dobro razpoloženega Jasmina Kurtića. V Wuppertalu preverjajo dom, v katerem bodo naši fantje nastanjeni med evropskim nogometnim prvenstvom. Najslajše pa je, ko se lotijo iskanja najprimernejšega vzdevka za naše nogometne heroje.

23:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

23:30
I: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter... Rookie II.
sezona 2, epizoda 15
ZDA

Z Nolanovega računa zmanjka precej denarja. Izkaže se, da mu je nekdo ukradel identiteto, kar bi lahko ogrozilo njegovo kariero. S Harperjevo morata najti storilca. Grey in Lopezova se odpravita v zapor, kjer mora Grey pričati na zaslišanju za pogojni izpust moškega, ki je ustrelil Greya in ubil njegovega partnerja. Med njuno odsotnostjo je West zadolžen, da na postaji vse poteka po pravilih......IMDb ocena: 8/10

00:20
I: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Sofia Milos... C.S.I. Miami I.
sezona 1, epizoda 16
ZDA

Ekipa preiskuje smrt ruskega priseljenca, ki ga je nekdo zabodel do smrti. Edina priča zločina je bila striptizeta, ki je v času pokojnikove smrti plesala zanj. Horatia in ostale torej čaka še več dela kot ponavadi. Kmalu tudi striptizeto najdejo mrtvo. Na prvi pogled kaže, da je umrla v prometni nesreči, vendar ima Horatio drugačno teorijo.

01:15
I: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Sofia Milos... C.S.I. Miami I.
sezona 1, epizoda 17
ZDA

Horatio mora pričati na sodišču zaradi umora, za katerega obtožijo moža mestne svetnice. Toda še preden Horatio stopi na stol za priče, dobi nove dokaze, da je nesrečnik na zatožni klopi nedolžen. Poleg tega najdejo tudi novo žrtev, ki ustreza profilu morilca in Horatio se znajde pred veliko dilemo. Je morilec še vedno na prostosti ali že sedi na sodišču.

02:05
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

03:10
Pavza!
, epizoda 167
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:25
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 86
TURKEY

Esra Ozanu na skrivaj pripravlja zabavo presenečenja za rojstni dan, on pa narobe razume in jo pred vsemi osramoti, ker ji očita, da ga vara z Efejem. Esra se odloči, da dokončno prekine zvezo, Ozan pa se hoče na vsak način spremeniti in pokazati, da zna krotiti svojo jezo......IMDb ocena: 6.7/10

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:30
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič Pirc, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 8
Slovenija

Kristjanu se mudi v Vipavo, da bi razčistil nekaj stvari z Lovrom. Tanjo ponovno muči ljubosumje. Karmen in sekretar še vedno neuspešno iščeta Baronovega sovražnika. Monika je odločena, da bo pozabila na Kristjana. Ivana zanima, ali Kristjan ve, kdo stoji za napadom na Franjo. Karmen se vrne iz Ljubljane z dobro novico. Robert od Monike zahteva, da gre z njim do Valerije na degustacijo, namesto, da odide na iskalno akcijo......IMDb ocena: 6.6/10

07:20
Vaše zdravje, naša skrb
07:35
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 22
Slovenija

Diana sanja o življenju z Jankom. Janko se veseli nove televizije, Majda pa je zadržana. Razočarana Rozika razmišlja o prodaji hiše. Luka očetu predstavi svojo poslovno idejo. Luka mu obelodani tudi, da Majda še vedno manipulira z njim. Vanesa pretreseno poroča Špeli o srečanju z Aljošo. Diana pove Janku, da je vedno obžalovala svojo odločitev......IMDb ocena: 5.9/10

08:35
TV prodaja
08:50
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 39
Hrvaška

Potem ko Miranda ugotovi, da pogreša svojo dragoceno ogrlico, zahteva, da aretirajo azilante, ki so prišli v vas, saj je prepričana, da se tat skriva med njimi. Srečko medtem namerava z ukradeno ogrlico Diani in Josipu plačati potovanje v London. Barbara se odloči, da bo azilante naučila hrvaščine. Tina je prepričana, da jo je Mate samo izkoristil, da bi dokazal svojo heteroseksualnost.

09:45
Vaše zdravje, naša skrb
10:00
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 40
Hrvaška

V hotelu izbruhne kaos in pesti letijo vsevprek, vendar Stipe uspe vzpostaviti mir s svojo pištolo. Zaradi streljanja pride do incidenta, zato Mile in Stipe azilante odpeljeta na lovski izlet, da bi jim odvrnila pozornost od dogodka in jih spravila v dobro voljo. Vendar medtem ko se onadva prepirata, kateri izmed njiju bolje pozna gozd, se azilanti izgubijo. Tina, Josip in Damir načrtujejo, kako bi se maščevali Mrkemu in Vjeku, ker sta se spravila na Matea.

10:55
Vaše zdravje, naša skrb
11:00
Farmer Wants a Wife (Australia) X.
sezona 10, epizoda 9
Avstralija

Spremljali bomo deseto sezono resničnostnega šova, v katerem očarljivi in ljubezni željni kmetje iščejo svojo življenjsko spremljevalko. Pet samskih kmetov – Sam, Nick, Neil, Harry in Alex – se bo podalo na pravo ljubezensko pustolovščino. Vsak bo na začetku spoznal osem kandidatk in izmed njih izbral štiri, ki se jim bodo za mesec dni pridružile pri delu in življenju na kmetiji. Priča bomo romantiki, prvim iskricam ljubezni in številnim presenečenjem, pa tudi zavrnitvam in razočaranjem. Kmete najpomembnejša odločitev čaka na koncu, ko se bodo morali odločiti med dvema preostalima dekleta. Bodo našli svojo sorodno dušo.

12:25
Vaše zdravje, naša skrb
12:40
Ženim sina? III.
sezona 3, epizoda 5
Hrvaška

Kandidati se tokrat z izbrankami odpravijo na zanimive izlete. Antonio dekleta odpelje v Gorski kotar in jih navduši s kočo, kjer bodo prespale. Eno izmed njih povabi tudi na intimni zmenek v gozd. Oče Miljenko se trudi, da bi s Kristino zakopal bojno sekiro, toda kmalu pride do nepričakovanega preobrata. Mirko ne zadovolji pričakovanj svojih izbrank. Sebastian se medtem s puncami odpravi proti Opatiji, kjer jih čaka posebno presenečenje. Kristian pa doživi razočaranje.

13:55
Vaše zdravje, naša skrb
14:00
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 4
Nemčija

Potem ko je med pripravami na poroko Jan padel z lestve, ga Martin pregleda. Ker zdravnik naleti na zaskrbljujoče ugotovitve, pacienta prosi za kontakt njegovega zdravnika, da bi si ogledal njegovo zdravstveno kartoteko. Toda kmalu Martin posumi, da mu moški nekaj prikriva. Lisbeth se še vedno zdravi v bolnišnici in ne govori s svojima sinovoma, zaradi česar sta oba nervozna. Dr. Gruber se znajde v hudi dilemi......IMDb ocena: 6.3/10

15:05
Vaše zdravje, naša skrb
15:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist V.
sezona 5, epizoda 13
ZDA

V zapuščenem skednju najdejo ostanke treh trupel. Forenzična preiskava pokaže, da so vse tri žrtve umrle pred 25 leti in da jih je nekdo ustrelil, zato se Patrick odloči starejše prebivalce v okolici povprašati, kaj se je dogajalo na zdaj zapuščeni kmetiji. Izkaže se, da je posest nekoč pripadala Bretu Stilesu in njegovemu kultu, obenem pa Patrick na skednju najde njemu zelo znani simbol Red Johna. Je možno, da je Patrick po naključju naletel na Johnove morilske začetke......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:15
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 2
TURKEY

Medtem ko se Nazli igra z malo Zeynep, se Murat sooči z Omerjem, Halitovim nečakom, ki je pred kratkim prispel v mesto. Murat ne ve, da sta Omer in Nazli bratranec in sestrična, zato Omerja zamenja za romantičnega tekmeca. Kasneje Murat od Nazli odločno zahteva, da mu končno pojasni, zakaj je odpovedala njuno poroko......IMDb ocena: 7.2/10

17:20
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 3
TURKEY

Murat je zelo razočaran, ko vidi Nazli, kako vesela in nasmejana je ob srečanju z Omerjem. Ne vedoč, da gre za njenega bratranca, je prepričan, da je Nazli njuno zaroko prekinila prav zaradi Omerja, ki ga po njegovem mnenju obožuje. Medtem ima Muratova mama Asude dobre novice za Melek, ki se še vedno trudi pridobiti Muratovo srce.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

18:00
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 3
TURKEY

Murat je zelo razočaran, ko vidi Nazli, kako vesela in nasmejana je ob srečanju z Omerjem. Ne vedoč, da gre za njenega bratranca, je prepričan, da je Nazli njuno zaroko prekinila prav zaradi Omerja, ki ga po njegovem mnenju obožuje. Medtem ima Muratova mama Asude dobre novice za Melek, ki se še vedno trudi pridobiti Muratovo srce......IMDb ocena: 7.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Katja Jevšek, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 5
Nemčija

Ko mladi računalničar Vinzent odpravi problem v ordinaciji Martina Gruberja, nenadoma doživi napad panike. Martin Vinzenta prepriča, da ga pregleda, njegovega mlajšega brata Lennarta pa začne skrbeti, da Vinzent, tako kot njun oče, trpi za depresijo. Medtem ko Martin išče vzrok za Vinzentov napad, se stanje mladega pacienta dramatično poslabša......IMDb ocena: 6.3/10

21:15
MasterChef Slovenija X.
sezona 10, epizoda 37
Slovenija

Tekmovalci se spopadejo v parih, v roke pa dobijo prestižnega jastoga. Presenečeni so, kje vse se skriva meso, še bolj pa jih preseneti gost. Luka Jezeršek je ljubezen do morskih okusov prenesel tudi na sina Urha in prav on s tekmovalci deli svoje znanje. Tekmovalci navdušijo z vrhunskimi krožniki. Karim si za spomin poslika kar dve vrhunski jedi iz jastoga.

22:20
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

23:00
I: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter... Rookie II.
sezona 2, epizoda 16
ZDA

Chenova in Bradford se odzoveta na klic iz studia, kjer potekajo avdicije za Ameriški idol. Chenova se po spletu okoliščin znajde na odru pred žirijo. Spoprijatelji se tudi z novinarko, katere nameni niso povsem jasni. Harperjeva prosi Nolana, naj se z njo odpravi na dom njenega bivšega moža, da bi pomagal pri težavah njune hčerke, ki ne more spati......IMDb ocena: 8/10

23:50
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.

23:55
I: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Sofia Milos... C.S.I. Miami I.
sezona 1, epizoda 18
ZDA

Med vožnjo policijskega konvoja, ki prevaža velike količine droge za uničenje, pride do streljanja. Posledice: dva policista sta mrtva, Speedle, ki mu je zatajila pištola, pa je ranjen. Preiskovalci se tako znajdejo pod budnim očesom detektivov z oddelka za narkotike, saj sumijo, da je eden od njih zločincem povedal za pošiljko mamil. Speedle mora tako opraviti test z detektorjem laži.

00:50
I: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Sofia Milos... C.S.I. Miami I.
sezona 1, epizoda 19
ZDA

Ob hotelskem bazenu najdejo umorjeno žensko, ki je bila dvakrat ustreljena v glavo. Zbrani dokazi govorijo o tem, da je umor zagrešil poklicni morilec, stvari pa postanejo še bolj bizarne, ko se v preiskavo vmešajo agentje FBI. Poleg tega morilsko orožje povežejo s starim primerom umora, ki ga je preiskovala Horatiova svakinja. Calleigh ima medtem težave s svojim očetom, ki je težak alkoholik.

01:45
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:45
Pavza!
, epizoda 13
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:15
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 87
TURKEY

Esra si poišče stanovanje, čeprav jo Ozan prepričuje, da se bo spremenil. Čeprav živita ločeno, gresta skupaj v vrtec na družinski dan, ker se ga je Atlas tako veselil. Tam se izkaže, da je Ozanova ambicioznost Esri pravzaprav všeč. Zumrut ponovno kandidira v krajevni skupnosti, toda znebiti se mora tekmeca Nazima, ki je v soseski pred kratkim odprl papirnico......IMDb ocena: 6.7/10

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:55
I: Robert Korošec, Maša Grošelj, Marijana Brecelj, Rok Kunaver, Jernej Kuntner, Tina Gorenjak; R: Jaka Šuligoj, Rahela Jagrič Pirc, Marko Naberšnik, Maja Prettner, Nikolaj Vodošek... Najini mostovi II.
sezona 2, epizoda 9
Slovenija

Monika kljub Robertovi prepovedi odide na reševalno akcijo. V Kristjanu se zbuja stara naklonjenost do Monike. Karmen začne načrtno poniževati Suzano. Ksenija sporoči Vitu, da je minister Baronoma obljubil podpis pogodbe. Boris sliši Ksenijin skrivni telefonski pogovor, Monika pa sredi noči prejme sporočilo......IMDb ocena: 6.6/10

07:55
Vaše zdravje, naša skrb
08:10
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 23
Slovenija

Avtoštoparja ob cesti najdeta Nacetov denar. Anja prepričuje Špelo, da mora povedati resnico. Majda znori ob novici, da se je Janko družil z Diano. Nace in Vlasta se prepirata zaradi izgubljenega denarja. Župnik Majdo spodbuja, naj se pogovori z Bernardo, Bernarda pa Majdi pove za Špelino laž. Diana Bernardi pove za svojo finančno stisko......IMDb ocena: 5.9/10

09:10
TV prodaja
09:25
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 41
Hrvaška

Potem ko so Mrkega in Vjeka posneli, kako gola tekata po vasi, ju Damir, Josip in Tina izsiljujejo s sramotnim posnetkom. Don Ante zahteva, da ga uničita, preden pristane na internetu. Suzana se vrne v Oštrovac, da bi odpeljala Saro, saj bo kmalu morala nazaj v šolo. Vendar bi deklica rajši obiskovala šolo na vasi, zato se za pomoč obrne na Damirja in Katarino. Medtem se Stipe in Mate trudita, da ne bi zaprli vaške policijske postaje.

10:20
Vaše zdravje, naša skrb
10:35
I: Mirna Medaković, Momčilo Otašević, Miran Kurspahić, Janko Popović Volarić, Željko Pervan... Kud puklo da puklo II.
sezona 2, epizoda 42
Hrvaška

Tina prosi očeta, naj se kot predsednik vaškega odbora obrne na ministerstvo, da bi Mate kljub zaprtju policijske postaje ostal v Oštrovcu. Dario nad idejo ni navdušen, vendar ji vseeno obljubi svojo pomoč. Stipe in Mile medtem skušata povišati stopnjo zločinov v vasi, da ne bi ukinili policijske postaje, zato okradeta Mirando. Pri zločinu pa ju Josip po naključju posname s svojim dronom.

11:35
Vaše zdravje, naša skrb
11:40
Farmer Wants a Wife (Australia) X.
sezona 10, epizoda 10
Avstralija

Spremljali bomo deseto sezono resničnostnega šova, v katerem očarljivi in ljubezni željni kmetje iščejo svojo življenjsko spremljevalko. Pet samskih kmetov – Sam, Nick, Neil, Harry in Alex – se bo podalo na pravo ljubezensko pustolovščino. Vsak bo na začetku spoznal osem kandidatk in izmed njih izbral štiri, ki se jim bodo za mesec dni pridružile pri delu in življenju na kmetiji. Priča bomo romantiki, prvim iskricam ljubezni in številnim presenečenjem, pa tudi zavrnitvam in razočaranjem. Kmete najpomembnejša odločitev čaka na koncu, ko se bodo morali odločiti med dvema preostalima dekleta. Bodo našli svojo sorodno dušo.

12:45
Vaše zdravje, naša skrb
13:00
MasterChef Slovenija X.
sezona 10, epizoda 36
Slovenija

V izločitvenem testu se tekmovalci spoznajo z delikateso, ki nam je vsem zelo poznana, vendar ne iz jedilnika. Nekateri tekmovalci jo sovražijo, drugim je nadležna, nekomu pa je celo prijateljica. Vsem tekmovalcem pa predstavlja edino pot do balkona in obstoja. Tistega, ki delikateso najslabše pripravi, čaka konec sanj o MasterChef zmagi.

14:00
Vaše zdravje, naša skrb
14:05
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 5
Nemčija

Ko mladi računalničar Vinzent odpravi problem v ordinaciji Martina Gruberja, nenadoma doživi napad panike. Martin Vinzenta prepriča, da ga pregleda, njegovega mlajšega brata Lennarta pa začne skrbeti, da Vinzent, tako kot njun oče, trpi za depresijo. Medtem ko Martin išče vzrok za Vinzentov napad, se stanje mladega pacienta dramatično poslabša......IMDb ocena: 6.3/10

15:05
Vaše zdravje, naša skrb
15:10
I: Simon Baker, Robin Tunney, Tim Kang, Owain Yeoman, Amanda Righetti... Mentalist V.
sezona 5, epizoda 14
ZDA

Patrick preiskuje umor študentke biologije, ki je delala v univerzitetnem prirodoslovnem muzeju. Glede na to, da jo je dekan univerze pred kratkim zaposlil na univerzi, je to povzročilo pravi val ljubosumja med njenimi kolegi. Poleg tega jo je pred kratkim zapustil njen fant, ki je bil policist. Medtem ko skuša Patrick ugotoviti, kdo jo je umoril, namerava Lisbonova prepričati Bertrama, naj Van Peltovi nameni plačan dopust, da se bo lahko udeležila enomesečnega seminarja na temo računalniških hekerjev......IMDb ocena: 8.2/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:15
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 4
TURKEY

Murat še vedno ne more sprejeti Nazlijine zavrnitve. Ne more skriti jeze in kriči na Nazli, kako dobro ve, da je v njenem življenju še ena oseba. Nazli ga sicer ne popravi, temveč mu zagotovi, da ne dela ničesar narobe. Medtem Ela, Sumbulina nečakinja, sreča Furkana v nekoliko nerodnem položaju......IMDb ocena: 7.2/10

17:20
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 5
TURKEY

Hatice prosi Nazli, naj se odkrito pogovori z Muratom in naj končno uredi stvari. Mala Zeynep izgine in vsi se bojijo najhujšega, namreč, da so deklico ugrabili. Medtem Sumbul poskuša prepričati nečakinjo Elo, naj se poroči. Tudi na Furkana se spravi njegova teta in ga spodbuja, naj si ustvari družino.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

18:00
I: Selin Sezgin, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Dilara Buyukbayraktar... Canim Annem II.
sezona 2, epizoda 5
TURKEY

Hatice prosi Nazli, naj se odkrito pogovori z Muratom in naj končno uredi stvari. Mala Zeynep izgine in vsi se bojijo najhujšega, namreč, da so deklico ugrabili. Medtem Sumbul poskuša prepričati nečakinjo Elo, naj se poroči. Tudi na Furkana se spravi njegova teta in ga spodbuja, naj si ustvari družino......IMDb ocena: 7.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj, Katja Jevšek, Aleš Satler.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Mark Keller, Ronja Forcher... Bergdoktor XVII.
sezona 17, epizoda 6
Nemčija

Gorski zdravnik se na vso moč trudi pomagati bratoma Vinzentu in Lennartu, ki sta ostala brez očeta. Zakaj Vinzent doživlja panične napade? Vendar Martina ne skrbi le zdravstveno stanje njegovega mladega pacienta, temveč tudi njegove matere Lisbeth. Še vedno se ni umirilo tresenje njene desne roke. Medtem banka povečuje pritisk na Pflügerjeve, Lillijinemu dedku Rolfu pa grozi obtožba zaradi goljufije......IMDb ocena: 6.3/10

21:10
MasterChef Slovenija X.
sezona 10, epizoda 38
Slovenija

Boj za prednost poteka v dveh delih. Prvi del je barvit in okusen, kajti tekmovalci se pomerijo v poznavanju okusov. Eden izmed njih dobi možnost, da se za prednost bori z nekdanjo finalistko MasterChef Slovenija. Kuhinja se obarva zeleno. Kdo je bolj uspešen v pripravi zelenih jedi, nekdanja tekmovalka ali zdajšnji tekmovalec, pa odločijo modri sodniki.

22:10
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

22:50
I: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter... Rookie II.
sezona 2, epizoda 17
ZDA

Nolan in Harperjeva naletita na Nolanovo obveščevalko Bianco, ki je spet zašla v preprodajo droge. Da bi prijeli preprodajalca, morata Nolan in Harperjeva pod krinko, a se stvari zapletejo. Chenova spozna gasilca Emmetta, ki vzbudi njeno zanimanje, a je po travmatični ugrabitvi še vedno nezaupljiva. Lopezova preiskuje umor in pride v navzkrižje s Calderonovo......IMDb ocena: 8/10

23:40
I: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Sofia Milos... C.S.I. Miami I.
sezona 1, epizoda 20
ZDA

Nekdanji zapornik, ki ga je Horatio spravil za zapahe, zdaj prosi Horatia za pomoč. Rad bi našel svojega izginulega sina. Ekipa preišče fantovo sobo in tam najde marihuano in municijo, izstreljeno v drevo na dvorišču. Sledi vodijo na pokopališče, kjer najdejo truplo še enega mladeniča. Ko postane jasno, s čim imajo opravka, mora ekipa s Horatiom na čelu čimprej najti izginulega fanta, še preden se zgodi nova tragedija.

00:35
I: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Rory Cochrane, Sofia Milos... C.S.I. Miami I.
sezona 1, epizoda 21
ZDA

Ekipa preiskuje smrt dveh študentov, ki sta v Miamiju preživljala počitnice. Prva žrtev je dekle, ki jo najdejo na plaži z zlomljenim vratom, druga žrtev pa je mladenič, ki ga najdejo na dnu hotelskega bazena. Preiskava pokaže, da je fant umrl, še preden ga je nekdo vrgel v vodo. Horatio sumi, da gre za delo potencialnega serijskega morilca.

01:25
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:25
Pavza!
, epizoda 27
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

05:15
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 88
TURKEY

Ozan na vse pretege zatrjuje Esri, da se je spremenil, in jo prosi odpuščanja. Ne naredi pa si nobene usluge, ko Esra izve, kaj se je dogajalo na Musovi fantovščini. Najhuje od vsega je, da naslednji dan, na dan poroke, Muse ni na spregled. Začne se mrzličen lov za izginulim ženinom. Medtem se volitve za predsednika soseske bližajo koncu......IMDb ocena: 6.7/10