Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP HD
06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:30
Kmetija X.
sezona 10, epizoda 18
Slovenija

Odnosi med družinami še nikoli niso bili bolj napeti. Stanovalci hiše sosede iz hleva obtožijo, da so jim ukradli šivalni pribor. Brez njega tedenske naloge ne morejo dokončati. Zdaj je njihovo edino upanje pismo, ki ga pošljejo prodajalcu v upanju, da bodo te stvari na trgu. A stvari so seveda še veliko bolj zapletene. Novinar Luka nadaljuje s skritimi načrti, saj mora dobiti čim več sočnih informacij.

07:40
Vaše zdravje, naša skrb
08:00
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović... TV Dober dan II.
sezona 2, epizoda 8
Slovenija

Na TV Dober dan pride Cojzova teta Ofelija, blazno premožna dama iz Argentine. Po moževi smrti potuje po svetu in tako pride tudi do Meglenika, da bi preverila, če njen nečak Valentin živi zgledno življenje. O tem se hoče pogovoriti s samim direktorjem televizije, vendar se najprej zaleti v Podrepnika, ki takoj zasluti velike nevšečnosti. Da ne bi šlo kaj narobe, ji Mercatorija predstavi kot ameriškega direktorja, Ingrid pa med tem časom poskrbi za gospoda Smitha oziroma zanj poskrbi Fata......IMDb ocena: 7.6/10

08:55
TV prodaja
09:10
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 45
Hrvaška

Vsi na trgu so šokirani, potem ko so bili priča spopadu med bratoma in Šimo. Ivka obvesti Stipana, kaj se je zgodilo. Janku nič ne gre od rok in Lara ga okara, ko izve, da si je od dedka Akrapa sposodil denar. Matijo moti nered v hiši in se odloči, da bo odšla k Akrapovim, nad čimer sta presenečena Jadranka in Vinko. Vedrana pa je jezna na Milico, ker sta izginila škatla z orodjem in prstan......IMDb ocena: 6.4/10

10:10
Dobra misel
10:30
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor III.
sezona 3, epizoda 16
Nemčija, Avstrija

Martina peče vest, saj je prevaral Andreo. Ne želi ji lagati, vendar ve, da jo bo izgubil, če ji prizna resnico. Ko odpelje Lilli v šolo, ob cesti zdravnik opazi mlado dekle, ki je skočilo v prepad. Gre za gensko bolezen ali je na ta način samo želela pritegniti pozornost? Klara spakira kovčke in se odloči zapustiti Hansa, ko on pade z lestve in nepremično obleži na tleh......IMDb ocena: 6.3/10

11:25
Vaše zdravje, naša skrb
11:30
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor III.
sezona 3, epizoda 17
Nemčija, Avstrija

Potem ko sta spoznala, da ne moreta eden brez drugega, Hans in Klara družini povesta, da se bosta poročila. Medtem v mesto prispe Jonasov stric, ki ga namerava odpeljati od Susanne. Martin ji obljubi, da ga bo skušal prepričati, naj Jonasa pusti v Ellmauu. Poleg tega se zdravnik želi pogovoriti z Andreo, ki se namerava vrniti na Dunaj, ko dobi nov klic na pomoč......IMDb ocena: 6.3/10

12:30
Vaše zdravje, naša skrb
12:45
MasterChef Slovenija IX.
sezona 9, epizoda 17
Slovenija

V MasterChef kuhinji zadiši po spominih iz otroštva, saj morajo tekmovalci v svojih najljubših jedeh poiskati inspiracijo in ustvariti nove jedi. Otroštva se spominjajo tudi sodniki. Čutiti je močna čustva, na dan privre otroška igrivost, radost, pa tudi solze. Še posebej čustveno je, ko tekmovalec zasliši glas ljubljene osebe. Pa tudi, ko izjava drugega tekmovalca razbesni ostale.

13:50
Vaše zdravje, naša skrb
13:55
I: Lara Komar, Tadej Pišek, Marijana Brecelj, Bernarda Oman, Branko Šturbej, Mojca Funkl, Aleš Valič... Reka ljubezni III.
sezona 3, epizoda 18
Slovenija

Mojca pove Francu, da je pustila službo. Marija tarna Sari, da bi bilo boljše, če bi umrla ona. Vida je šokirana. Janezu dodelijo nalogo, da za pogreb pripravi govor. Marija nažene Bojana iz hiše, celotna vas pa se pripravlja na pogreb. Sara najde zaročni prstan......IMDb ocena: 5.7/10

15:10
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović... TV Dober dan II.
sezona 2, epizoda 9
Slovenija

Prvomajski prazniki so pred vrati in osebje na televiziji se pripravlja na zabavo ob kresu na Megleniškem vrhu. Podrepniku, ki je po pomoti vzel Cojzove tablete, ves čas ob strani stoji Titova silhueta in ga nagovarja, da mora biti 1. maj spet to, kar je bil včasih. Zato Podrepnik Smitha prepriča, da hočejo zaposleni namesto veselice imeti program, zaposlenim pa trosi zgodbice o kapitalističnem izkoriščevalcu. Samo, ki je na Smitha ljubosumen že zaradi Ane, mu pri tem izdatno pomaga......IMDb ocena: 7.6/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:10
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović... TV Dober dan II.
sezona 2, epizoda 9
Slovenija

Prvomajski prazniki so pred vrati in osebje na televiziji se pripravlja na zabavo ob kresu na Megleniškem vrhu. Podrepniku, ki je po pomoti vzel Cojzove tablete, ves čas ob strani stoji Titova silhueta in ga nagovarja, da mora biti 1. maj spet to, kar je bil včasih. Zato Podrepnik Smitha prepriča, da hočejo zaposleni namesto veselice imeti program, zaposlenim pa trosi zgodbice o kapitalističnem izkoriščevalcu. Samo, ki je na Smitha ljubosumen že zaradi Ane, mu pri tem izdatno pomaga.

16:25
I: Dilara Buyukbayraktar, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Selin Sezgin... Canim Annem I.
sezona 1, epizoda 4
TURKEY

Nazli je osupla nad Rustemovo snubitvijo in nad Sumbulinino predrznostjo. Odločno zavrne Rustema, Halit pa mu mora vrniti denar. Cemre odpeljejo v bolnišnico, kjer jo takoj odpeljejo na nujno operacijo. Melek je medtem besna, ker je Cemre še živa. Hatice pa je zelo zaskrbljena za Cemre......IMDb ocena: 7.2/10

17:25
I: Dilara Buyukbayraktar, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Selin Sezgin... Canim Annem I.
sezona 1, epizoda 5
TURKEY

Zdravniki uspejo rešiti Cemre, zato se Murat odpravi domov k Zeynep. Pri Cemre ostane le še Melek in ko se Cemre za trenutek zbudi, ji pove, da jo je videla ob nesreči. Melek se prestraši in panično išče rešitev. Nazli odpelje očeta v bolnišnico, ker si je poškodoval glavo. Halit se obremenjuje, ker ji ne more omogočiti boljšega življenja, kot bi ji ga njeni pravi starši. Njegove besede sliši Sumbul in se jezno sooči z njim.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:50
I: Dilara Buyukbayraktar, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Selin Sezgin... Canim Annem I.
sezona 1, epizoda 5
TURKEY

Zdravniki uspejo rešiti Cemre, zato se Murat odpravi domov k Zeynep. Pri Cemre ostane le še Melek in ko se Cemre za trenutek zbudi, ji pove, da jo je videla ob nesreči. Melek se prestraši in panično išče rešitev. Nazli odpelje očeta v bolnišnico, ker si je poškodoval glavo. Halit se obremenjuje, ker ji ne more omogočiti boljšega življenja, kot bi ji ga njeni pravi starši. Njegove besede sliši Sumbul in se jezno sooči z njim......IMDb ocena: 7.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:10
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 46
Hrvaška

Vedrana je panična zaradi izginulega Zlatanovega zaročnega prstana in prosi Milico, naj ga poišče kakor ve in zna. Medtem ko se Milica trudi kupiti enak prstan, se Vedrana skuša izogniti temu, da bi jo Zlatan zasnubil. Šima in Neno odpeljeta Stipana k Luce zaradi krvavitve iz nosu. Aljoša in Vinko se medtem začneta dogovarjati o funkcijah v novem podjetju, ki ne bo imelo nobene zveze s Stipanom. Toda do težav pride že takoj na začetku......IMDb ocena: 6.4/10

21:15
Kmetija X.
sezona 10, epizoda 19
Slovenija

Začne se z razpletom dileme, saj se morata dva tekmovalca odločiti za osebno korist ali za prednost cele družine. Odločitev ni preprosta. Na posestvo prihaja nova številka Kmečkega lista, v kateri izzivalci izvedo, kaj jih čaka. V listu se skriva še pomembnejša informacija - med njimi je še en novinar! Sledi velik šok za vse, na posestvo pa prispe še nenavadna miza. Le čemu služi.

22:25
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

23:05
I: Shemar Moore, Jay Harrington, Alex Russell, Lina Esco, Kenny Johnson, David Lim... S.W.A.T. III.
sezona 3, epizoda 2
ZDA

Ko vdovo vodje kulta iz zapora rešijo njeni tri sinovi, se Hondo boji, da nameravajo uresničiti zlonamerni načrt, ki so ga specialci preprečili v preteklosti. Njegova ekipa se mora poslužiti novih taktik, da bi rešili življenja zaslepljenih fanatikov kot tudi nedolžnih ljudi. Deacon in Hicks se medtem sprašujeta, s kakšnimi nameni jih je obiskala detektivka Lynch. Luca pa svoje kolege prosi, naj vložijo denar v njegov novi projekt......IMDb ocena: 7.1/10

00:00
I: David Caruso, Emily Procter, Adam Rodriguez, Khandi Alexander, Jonathan Togo, Brendan Fehr... C.S.I. Miami IV.
sezona 4, epizoda 25
ZDA

Pred nami je še zadnji del 4. sezone. Horatio in Delko še vedno iščeta Riaza, ki je umoril Delkovo sestro in Horatiovo ženo Marisol. Tolpa Mala Noche se medtem pripravlja na poslednji obračun. FBI ima polne roke dela s preiskovanjem Horatiove ekipe. Odkrijejo, da je nekdo ukradel denar, ki so ga policisti odkrili v času aretacije članov tolpe Mala Noche. Kdo je ukradel denar? In kdo je vohun, o katerem se je toliko govorilo v zadnjih mesecih.

00:55
I: William Petersen, Marg Helgenberger, Gary Dourdan, George Eads, Jorja Fox, Eric Szmanda... C.S.I. I.
sezona 1, epizoda 1
ZDA

Gil Grissom, Catherine Willows, Warrick Brown, Nick Stokes, Sara Sidle in Jim Brass so forenzični strokovnjaki, ki se prvi znajdejo na kraju zločina, za rumenim policijskim trakom, ki ga navadni smrtniki ne smemo prestopiti. Umori, samomori, ropi in nasilni zločini so del njihove službe. Las Vegas je njihov kraj dogajanja. Rokavice, pincete, plastične vrečke, povečevalna stekla so njihovi delovni pripomočki. Potrpežljivost, vztrajnost, razgledanost, izkušenost so njihove najboljše lastnosti. Njihova glavna naloga je zbiranje dokazov......IMDb ocena: 7.1/10

01:45
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:40
Pavza!
, epizoda 24
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

04:50
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 84
TURKEY

Talatov načrt za Ahmeta je v polnem teku. Vse je pripravljeno za to, da si lahko Ahmet ustvari novo življenje. Preden pa bi se to lahko zgodilo, ima Ahmet nenavadno prošnjo. Onur se z mamo dogovori, da grejo vsi trije z Zeynep na večerjo. Zeynep je nemirna, a ji vsi zagotavljajo, da bo vse v redu. Cemre izve, da je bil Suat tisti, ki ji je priskrbel službo......IMDb ocena: 5.4/10

05:35
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 85
TURKEY

Emre dela na jahti, ko se pojavi Asya in hoče, da jo kam popelje. Emreju se to zdi upravičeno sumljivo, saj ima Asya nov načrt, kako se ga znebiti. Nefise se mora zaradi Emreja spet srečati s Kemalom. Tudi tokrat ju vidi Muzaffer, ki mu Azime pove, da ga je Tuba omamila in zlezla k njemu v posteljo. Ob tem pride do nevarnega soočenja med Azime in Tubo......IMDb ocena: 5.4/10

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:30
Kmetija X.
sezona 10, epizoda 19
Slovenija

Začne se z razpletom dileme, saj se morata dva tekmovalca odločiti za osebno korist ali za prednost cele družine. Odločitev ni preprosta. Na posestvo prihaja nova številka Kmečkega lista, v kateri izzivalci izvedo, kaj jih čaka. V listu se skriva še pomembnejša informacija - med njimi je še en novinar! Sledi velik šok za vse, na posestvo pa prispe še nenavadna miza. Le čemu služi.

07:35
Vaše zdravje, naša skrb
07:50
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović... TV Dober dan II.
sezona 2, epizoda 9
Slovenija

Prvomajski prazniki so pred vrati in osebje na televiziji se pripravlja na zabavo ob kresu na Megleniškem vrhu. Podrepniku, ki je po pomoti vzel Cojzove tablete, ves čas ob strani stoji Titova silhueta in ga nagovarja, da mora biti 1. maj spet to, kar je bil včasih. Zato Podrepnik Smitha prepriča, da hočejo zaposleni namesto veselice imeti program, zaposlenim pa trosi zgodbice o kapitalističnem izkoriščevalcu. Samo, ki je na Smitha ljubosumen že zaradi Ane, mu pri tem izdatno pomaga......IMDb ocena: 7.6/10

08:55
TV prodaja
09:10
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 46
Hrvaška

Vedrana je panična zaradi izginulega Zlatanovega zaročnega prstana in prosi Milico, naj ga poišče kakor ve in zna. Medtem ko se Milica trudi kupiti enak prstan, se Vedrana skuša izogniti temu, da bi jo Zlatan zasnubil. Šima in Neno odpeljeta Stipana k Luce zaradi krvavitve iz nosu. Aljoša in Vinko se medtem začneta dogovarjati o funkcijah v novem podjetju, ki ne bo imelo nobene zveze s Stipanom. Toda do težav pride že takoj na začetku......IMDb ocena: 6.4/10

10:25
Dobra misel
10:40
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor III.
sezona 3, epizoda 18
Nemčija, Avstrija

Na posestvu Gruberjevih se vsi pripravljajo na poroko Hansa in Klare. Vendar morata Hans in Martin pred tem pomagati dementnemu starcu, ki je ostal ujet na nevarni strmini. Martin se odloči, da bo zaprosil Andreo. Odpotuje na Dunaj in vdre v odvetniško pisarno, ravno ko ona namerava podpisati pogodbo za delo. Pred njenimi sodelavci ji izpove ljubezen in pade na kolena. Bo pristala na zdravnikovo snubitev......IMDb ocena: 6.3/10

11:40
Vaše zdravje, naša skrb
11:45
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher... Bergdoktor IV.
sezona 4, epizoda 1
Nemčija, Avstrija

Spremljali bomo 4. sezono priljubljene serije o tirolskem zdravniku. Martin je v strahu za Andreino življenje. Muči ga, ker ne ve, zakaj je padla v komo. Po operaciji jo odpelje na svojo domačijo, da bi okrevala in si nabrala novih moči. Hans in Klara sta razočarana, ker je njuna poroka propadla, nato pa ju preseneti še nenapovedan obisk njenega bivšega moža. Toda Hans in Martin nimata časa za svoje težave, saj se morata odzvati na nov klic na pomoč v gorah......IMDb ocena: 6.3/10

12:45
Vaše zdravje, naša skrb
13:00
MasterChef Slovenija IX.
sezona 9, epizoda 18
Slovenija

Pred tekmovalci je izločitveni test, kjer imajo možnost popraviti stare napake. Kuhajo s sestavino, s katero so do zdaj v MasterChef kuhinji pripravili najslabšo jed, saj morajo dokazati, da so se iz napak tudi kaj naučili. Kdor v kulinaričnem znanju ne napreduje, mora domov. Komu se tik pred pomembnim mejnikom izmakne zadnje mesto v deseterici najboljših.

14:00
Vaše zdravje, naša skrb
14:05
I: Lara Komar, Tadej Pišek, Marijana Brecelj, Bernarda Oman, Branko Šturbej, Mojca Funkl, Aleš Valič... Reka ljubezni III.
sezona 3, epizoda 19
Slovenija

Irena še vedno tolaži Saro. Mojca pove Francu o srečanju z Valentino. Gašper in Rok načrtujeta pogreb, skrušena Vida poskuša pomagati pri pripravah, a se zlomi. Babica Marija ne želi na pogreb, zasači pa Vido, ki uteho ponovno išče v alkoholu. Helena spregovori svojo prvo besedo......IMDb ocena: 5.7/10

15:15
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović... TV Dober dan II.
sezona 2, epizoda 10
Slovenija

Fata že zjutraj iz kave razbere, da se bo danes na TV Dober dan zgodilo nekaj zelo čudnega. Ana je prepričana, da se je zamerila Smithu, ker ni hotela z njim v Ameriko. Zdaj se boji, da bo ob službo. Na razgovor namreč prihaja neka študentka novinarstva, pravzaprav brucka. Samo seveda nima nič proti, če na televizijo pride še kakšna postavna mladenka. No, Ana je prepričana, da k njim prihaja neka zakompleksana in v raztegnjen pulover oblečena očalarka. Toda v prostorih televizije se kmalu prikaže lepotica, ki povsem očara Mercatorija, Podrepnika, Smitha in predvsem Samota......IMDb ocena: 7.6/10

16:00
24UR novice
Slovenija

24UR novice je informativna oddaja, na programu POP TV je od ponedeljka do petka ob 16.00. Oddaja ponuja prve novice dneva, ki bodo še podrobneje predstavljene v osrednji oddaji 24UR. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

16:10
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović... TV Dober dan II.
sezona 2, epizoda 10
Slovenija

Fata že zjutraj iz kave razbere, da se bo danes na TV Dober dan zgodilo nekaj zelo čudnega. Ana je prepričana, da se je zamerila Smithu, ker ni hotela z njim v Ameriko. Zdaj se boji, da bo ob službo. Na razgovor namreč prihaja neka študentka novinarstva, pravzaprav brucka. Samo seveda nima nič proti, če na televizijo pride še kakšna postavna mladenka. No, Ana je prepričana, da k njim prihaja neka zakompleksana in v raztegnjen pulover oblečena očalarka. Toda v prostorih televizije se kmalu prikaže lepotica, ki povsem očara Mercatorija, Podrepnika, Smitha in predvsem Samota.

16:25
I: Dilara Buyukbayraktar, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Selin Sezgin... Canim Annem I.
sezona 1, epizoda 6
TURKEY

Nazli nima sreče pri iskanju službe. Gizem ji pove še za en razgovor, a ji tudi tokrat ne uspe. Sumbul jo še vedno sili, naj se poroči z Rustemom, da se bo družina izkopala iz finančnih težav. Sumbul ve, da Nazli noče zapustiti očeta. Ker je pravkar izvedela, da je Nazli posvojena, ugotovi, da ji je v naročje padel novi adut. Murat v bolnišnici prejme slabo novico......IMDb ocena: 7.2/10

17:25
I: Dilara Buyukbayraktar, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Selin Sezgin... Canim Annem I.
sezona 1, epizoda 7
TURKEY

Murat družini in zaposlenim ukaže, da nihče Zeynep ne sme povedati, da je njena mama umrla. Vsi se morajo pretvarjati, da je Cemre še vedno živa, Zeynep pa govoriti, da je njena mama v službi. Melek Ayse naroči, da na pogreb pripelje ženske iz bolnišnice, da bodo glasno govorile o Camrejinem ljubimkanju z Melihom. Asude jih sliši in zmerja z lažnivkami, nakar ji Ayse pokaže fotografijo. Nazli Halitu oprosti, da ji ni povedal, da je posvojena. Potem se odpravi na pokopališče k mami.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:50
I: Dilara Buyukbayraktar, Erol Gedik, Gece Isik Demirel, Ozlem Savas, Selin Sezgin... Canim Annem I.
sezona 1, epizoda 7
TURKEY

Murat družini in zaposlenim ukaže, da nihče Zeynep ne sme povedati, da je njena mama umrla. Vsi se morajo pretvarjati, da je Cemre še vedno živa, Zeynep pa govoriti, da je njena mama v službi. Melek Ayse naroči, da na pogreb pripelje ženske iz bolnišnice, da bodo glasno govorile o Camrejinem ljubimkanju z Melihom. Asude jih sliši in zmerja z lažnivkami, nakar ji Ayse pokaže fotografijo. Nazli Halitu oprosti, da ji ni povedal, da je posvojena. Potem se odpravi na pokopališče k mami......IMDb ocena: 7.2/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:10
I: Milan Štrljić, Marina Redžepović, Momčilo Otašević, Ana Uršula Najev, Vladimir Tintor, Olga Pakalović... Kumovi II.
sezona 2, epizoda 47
Hrvaška

Zlatan skuša od Milice dobiti pojasnilo o Vedraninem nenavadnem obnašanju. A Milica ni v veliko pomoč, zato se Zlatan pogovori z Vinkom, ki mu svetuje, naj se sooči z Vedrano. Neno namerava Šimo za rojstni dan peljati na zipline, a ju prestreže Stipan, ki jima pove, da pripravlja večerjo za njen rojstni dan. Jadranka, Vinko, Vesna in Aljoša se odločijo Šimi javno opravičiti. Janko Luce zaupa svoje načrte za prihodnost......IMDb ocena: 6.4/10

21:15
Kmetija X.
sezona 10, epizoda 20
Slovenija

V hiši ostane edina punca, v hlevu pa je nekdo blažen med ženami. Sosedje se še vedno pritožujejo drug nad drugim. To se nadaljuje tudi po prihodu gospodarice Nade. Namesto da bi poslušala o nalogi, posluša zmerjanje in pritoževanje. Izzivalce pa skrbi nekaj drugega - kakšna usoda jih čaka v areni! Nato pa še Natalija vse šokira z novico.

22:45
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

23:25
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.

23:30
I: Lyndon Smith, Abbie Cobb, Sean Faris, Griffin Morgan; R: Michael Feifer... Evil Intent
ZDA

Mira in Todd se trudita sprijazniti s sinovo zdravstveno diagnozo, ki zahteva posebno prehrano in zdravljenje, da bi lahko preživel. Odločita se, da bosta najela medicinsko sestro Gwen, ki se zdi popolna za njunega sina. Ko pa je Mira nenehno utrujena in slabotna, postane jasno, da je Gwen angel smrti, ki želi zavzeti Mirino mesto v družini in si prisvojiti njen dom.

01:10
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

02:10
Pavza!
, epizoda 25
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelj: Uroš Slak.

06:30
OTO čira čara
, epizoda 27
Slovenija

.

06:34
Guess with Jess I.+II.
sezona 1, epizoda 46
ZDA

Jaka bi rad okrasil smrečico, s katere je veter odnesel vse Mimine božične okraske. Ko pri prijateljih sprašuje, ali ima kdo kakšne okraske, se mu porodi zamisel, da bi jih s prijatelji lahko naredili sami.

06:55
Maya the Bee I.
sezona 1, epizoda 65
Nemčija

Ko se ponoči vrača z zabave, se kraljica skupaj s svojimi spremljajočimi stražarji izgubi sredi gozda. Maja izve za njeno izginotje in sklene, da jo bo našla in pripeljala nazaj v panj. Toda ker je noč, tudi Maja ne vidi dobro, zato ji pri tem pomagajo kresnice......IMDb ocena: 5.7/10

07:20
Tommy the Little Dragon I.
sezona 1, epizoda 1
Rusija

Manca ne more zaspati, saj se boji pošasti, ki se gotovo skrivajo pod njeno posteljo. Tomi se zato pogumno odpravi na čisto pravi lov na podposteljne pošasti.

07:25
Dr. Panda I.
sezona 1, epizoda 17
Nizozemska

Doktor Panda pomaga kravici Mu prati perilo, ki pa ga je za celo goro! Tudi Hugo bi rad pomagal, zato predela pralni stroj.

07:40
Smurfs I.
sezona 1, epizoda 17
Belgija, ZDA, Francija, Nemčija

Smrkcem ves pridelek uniči škodljivec. Ko raziskujejo, kako in kaj se je zgodilo, Smrkci odkrijejo Gargamelov načrt, s katerim jih želi zvabiti k sebi.

07:55
Smurfs I.
sezona 1, epizoda 18
Belgija, ZDA, Francija, Nemčija

A ne bi bilo krasno, če bi se vsake toliko časa lahko preobrazili in dobili nov videz! Puhlica želi oblikovati nov videz za Smrkce, vendar imata s Krojačem kmalu drugačne ideje.

08:05
Barbapapa: One Big Happy Family! I.
sezona 1, epizoda 17
Francija

Dragi otroci! Pred vami je v sodobni različici risanka, ob kateri so odraščali vaši stari starši. Govori o čudovitih bitjih različnih barv in nenavadnih oblik, ki pa jih lahko poljubno spreminjajo. Na čelu številne in raznolike barba družine sta Barbapapa in Barbamama, ki svoje potomstvo z ljubeznijo učita plemenitih vrednot. Otroci pa kot otroci – gradijo raketo za na Mars ali pa poskušajo pred starši skriti hišnega slona, ki so ga našli v divjini. Risanka za velike in male, da se opomnimo, kako domišljija ne pozna meja.

08:15
Barbapapa: One Big Happy Family! I.
sezona 1, epizoda 18
Francija

Dragi otroci! Pred vami je v sodobni različici risanka, ob kateri so odraščali vaši stari starši. Govori o čudovitih bitjih različnih barv in nenavadnih oblik, ki pa jih lahko poljubno spreminjajo. Na čelu številne in raznolike barba družine sta Barbapapa in Barbamama, ki svoje potomstvo z ljubeznijo učita plemenitih vrednot. Otroci pa kot otroci – gradijo raketo za na Mars ali pa poskušajo pred starši skriti hišnega slona, ki so ga našli v divjini. Risanka za velike in male, da se opomnimo, kako domišljija ne pozna meja.

08:30
Cry Babies Magic Tears V.
sezona 5, epizoda 15
Španija

Dotty, Lady, Coney in Daisy vadijo pesem, ki jo bodo zaigrale na koncertu, vendar jih zmoti toliko ljudi, da začnejo zveneti grozno. Dojenčki bodo torej morali počakati na veliki koncert, da vidijo, iz kakšnega testa so......IMDb ocena: 0/10

08:50
Gabbys Dollhouse I.
sezona 1, epizoda 21
ZDA

Gabi v svojem mijav mijav poštnem nabiralniku čaka enkratno presenečenje. Dobi čisto pravi svetleči vlakec, ki pa mu žal manjkajo trije vagoni. Gabimucki ne stojijo križem rok, združijo moči, zavihajo rokave in manjkajoče vagone izdelajo kar sami......IMDb ocena: 7.3/10

09:15
Gabbys Dollhouse I.
sezona 1, epizoda 22
ZDA

Zunaj dežuje in Gabi nima prave ideje, kaj naj bi počela na tak dan. Na srečo pa prav tedaj dobi banano za deževne dni. To je prav posebna banana, ki ti pomaga najti idejo, kaj početi na deževen dan, kot je današnji......IMDb ocena: 7.3/10

09:40
I: Janez Hočevar - Rifle, Tanja Ribič Đurić, Jernej Šugman, Bojan Emeršič, Jurij Zrnec, Alenka Tetičkovič, Dario Varga, Rado Mulej, Janez Škof; R: Branko Đurić... Naša mala klinika II.
sezona 2, epizoda 15
Slovenija

Velepičevo udari v križu, zato ji Ferdo Perdec pošlje elektronski voziček. Veso na recepcijo dobi star televizor, ki je popolnoma imun na daljinca. Se pa daljinec izkaže še kako dejaven pri upravljanju Velepičinega vozička! Na NMK se spet prikaže gospod Klizma, Japonec, ki so ga že enkrat brez potrebe operirali samo zato, ker se je držal za trebuh. Klizma pa se spet drži za trebuh, stoka in nihče ga ne razume. Nekako sklenejo, da ima prebavne motnje, saj ga mučijo vetrovi. Zadržijo ga na opazovanju in ga dajo k Debevcu v bolniško sobo. Da se ne bi zadušil zaradi neprijetnih vonjav, Debevc ves čas prižiga dišeče palčke......IMDb ocena: 5.5/10

10:30
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović... TV Dober dan II.
sezona 2, epizoda 6
Slovenija

Fata v svoji čistilni vnemi ravno snema sliko Mona Lize, ko v sobo stopita Podrepnik in Mercatori. Da ne bi veliki skrivnosti prišla do dna, se tržnika odločita, da Fati ne bosta podaljšala delovne vize. Družba v Klapi hoče problem rešiti tako, da bi se Fata formalno poročila z nekom iz televizije, in tako prišla do državljanstva. V igri za ženina sta Samo in Jože, vendar to nekako ni prav ne Ani ne Zofki. Po prostorih televizije se nabira čedalje več smeti, Smith pa ves paničen pričakuje pomemben poslovni obisk iz Amerike......IMDb ocena: 7.6/10

11:30
I: Tjaša Železnik, Primož Ekart, Jernej Kuntner, Kondi Pižorn, Damjan Perne, Alenka Kozolc, Barica Blenkuš, Lucija Čirović... TV Dober dan II.
sezona 2, epizoda 7
Slovenija

Tudi v Meglenik je prišla pomlad in vse po vrsti kar malce razganja od dobre volje. Kmalu pa se zalomi. Ingrid ne more preboleti dejstva, da jo je Frane dal na čevelj. Še večji šok doleti Luka, ko dobi poziv za služenje vojaškega roka. Prijatelji mu predlagajo civilno služenje, vendar ima Luka zaradi tega velike probleme z očetom. Njegova nesrečna usoda kmalu gane vse na televiziji in vsi mu hočejo pomagati po svojih močeh......IMDb ocena: 7.6/10

12:25
I: Lyndon Smith, Abbie Cobb, Sean Faris, Griffin Morgan; R: Michael Feifer... Evil Intent
ZDA

Mira in Todd se trudita sprijazniti s sinovo zdravstveno diagnozo, ki zahteva posebno prehrano in zdravljenje, da bi lahko preživel. Odločita se, da bosta najela medicinsko sestro Gwen, ki se zdi popolna za njunega sina. Ko pa je Mira nenehno utrujena in slabotna, postane jasno, da je Gwen angel smrti, ki želi zavzeti Mirino mesto v družini in si prisvojiti njen dom.

14:10
TV prodaja
14:25
I: Greta Ferro, Margherita Buy, Fiammetta Cicogna, Guiseppe Cederna, Valentina Carnelutti... Made in Italy I.
sezona 1, epizoda 3
Italija

Irene se namerava pobotati z zaročencem Luigijem. Medtem ko se mora Monica soočiti z zahtevnim izzivom, Irene pošljejo v tovarno priznane modne znamke. Ko se Irene za modno fotografiranje odpravi po modne kose k modni hiši Missoni, se uspe spoprijateljiti z ustanoviteljema in modnima kreatorjema Ottaviom in in Rosito, ki dekle povabita na kosilo in privolita v njen intervju. Kasneje Luigi preseneti Irene z nepričakovano snubitvijo......IMDb ocena: 7.6/10

15:30
TV prodaja
15:45
Slovenija ima talent IX.
sezona 9, epizoda 1
Slovenija

Šov Slovenija ima talent se vrača v velikem slogu! Deveta sezona prinaša vrhunsko zabavo, ganljive trenutke, še nikoli videne točke in novega žiranta! Andrej Škufca, Ana Klašnja, Marjetka Vovk in Lado Bizovičar ne skrivajo navdušenja nad letošnjimi talenti. Že v prvi avdicijski oddaji bo Andrej navdušen nad eksplozivno glasbeno točko z nenavadnimi inštrumenti, Ano bo očarala množica strastnih plesalcev, Lado nas bo zabaval skupaj z duhovitimi nastopajočimi, Marjetko pa bo nekdo ganil kot še nihče do zdaj. V središču pozornosti se bo znašel tudi deček iz publike, ki ga bo mama pustila odprtih ust. Pa si bo kdo od njih prislužil zlati gumb.

17:30
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak dan ob 17.30 in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:40
Slovenija ima talent IX.
sezona 9, epizoda 1
Slovenija

Šov Slovenija ima talent se vrača v velikem slogu! Deveta sezona prinaša vrhunsko zabavo, ganljive trenutke, še nikoli videne točke in novega žiranta! Andrej Škufca, Ana Klašnja, Marjetka Vovk in Lado Bizovičar ne skrivajo navdušenja nad letošnjimi talenti. Že v prvi avdicijski oddaji bo Andrej navdušen nad eksplozivno glasbeno točko z nenavadnimi inštrumenti, Ano bo očarala množica strastnih plesalcev, Lado nas bo zabaval skupaj z duhovitimi nastopajočimi, Marjetko pa bo nekdo ganil kot še nihče do zdaj. V središču pozornosti se bo znašel tudi deček iz publike, ki ga bo mama pustila odprtih ust. Pa si bo kdo od njih prislužil zlati gumb.

17:55
I: Boris Isaković, Mirjana Karanović, Tijana Marković, Milan Marić, Vuk Kostić, Isidora Simijonović... Porodica I.
sezona 1, epizoda 4
SRBIJA

Slobodan Milošević je z družino zaznamoval celo desetletje in pustil neizbrisen pečat v svojem narodu. V zadnjih urah na prostosti Miloševićeva usoda vpliva tudi na življenja navadnih ljudi. Mlada novinarka dobi enkratno priložnost v svojem življenju; upokojenka se mora soočiti s propadom vsega, v kar je verjela; nova pomočnica v vili Mir iz prve roke doživlja družinsko tragedijo družine Milošević. Po dolgem in nepredvidljivem pogajanju Milošević in Jovanović uspeta najti skupen jezik......IMDb ocena: 7.3/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Špela Jereb, Jana Morelj.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Gerard Butler, Gary Oldman, Common, Linda Cardellini, Toby Stephens; R: Donovan Marsh... Hunter Killer
Anglija, Kitajska, Francija, ZDA

Razburljiv akcijski triler z Gerardom Butlerjev v vlogi kapitana ameriške podmornice, ki mora rešiti ugrabljenega ruskega predsednika, če želi preprečiti tretjo svetovno vojno. Globoko v Arktičnem oceanu kapitan ameriške nuklearne podmornice Joe Glass dobi informacijo, da je prišlo do ruskega državnega udara, ki ogroža svetovni mir. Ruskega predsednika je namreč ugrabila skupina odpadnikov, ki skuša zanetiti tretjo svetovno vojno. Kapitan Glass mora s svojo posadko in s pomočjo vojaškega poveljništva sestaviti elitno skupino tjulnjev, da bi rešili ugrabljenega predsednika in ustavili novo svetovno vojno......IMDb ocena: 6.6/10

22:25
I: Zac Efron, Michael B. Jordan, Miles Teller, Imogen Poots, Mackenzie Davis, Jessica Lucas; R: Tom Gormican... That Awkward Moment
ZDA

V komediji bomo spoznali, kako neznansko zapletena je lahko ljubezenska igra zmenkov. Ko Mikeyja zapusti dekle, njegova najboljša prijatelja Jason in Daniel skleneta dogovor, da bosta tudi sama ostala samska, dokler Mikey ne bo spet v vrtincu newyorških zmenkarij. Vendar potem Jason spozna Ellie, Danielovo prijateljstvo s Chelseo pa se spremeni v nekaj drugega – in fantje spoznajo, da je meja med neobveznimi zmenki in resno ljubezensko zvezo veliko tanjša, kot so mislili.

00:15
I: Daniel Amalm, Ennio Fantastichini, Jessica Marais, Paul Pantano; R: Shawn Seet... Two Fists, One Heart
Avstralija

Anthony Argo je boksarski prvak in vratar v nočnem klubu. Njegov trener je njegov oče Joe, ki je ponosen na svoje sicilijanske korenine in ga je vedno vzgajal s trdo roko. Ko Anthony spozna lepo Kate, se njegov pogled na svet in boks popolnoma spremeni, zaradi česar se spre z očetom in opusti boks. Toda ko pride do nepričakovanega incidenta, se mladi boksar odloči, da bo branil očetovo čast in se ponovno podal v ring......IMDb ocena: 5.8/10

02:10
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

03:00
Pavza!
, epizoda 28
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.