Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:05
OTO čira čara
, epizoda 28
Slovenija

.

07:07
Zigby I.
sezona 1, epizoda 43
Avstralija,Kanada

Zigbi je zebra z bujno domišljijo, ki s svojo radovedno navihanostjo vedno pristane v težavah. Pri odštekanih dogodivščinah se Zigbiju največkrat pridružita še prijatelja, saj surikat Mrjavko in pegatka Berti zmeraj pristaneta v godlji skupaj z njim. Na srečo Zigbiju vedno uspe najti prebrisan in zanimiv način, da jih iz težav spet spravi na zeleno vejo.

07:15
Masha and the Bear III.
sezona 3, epizoda 6
Rusija

V medotovo hiško se zateče miška, ki ji je voda poplavila brlog. Ker je malčica sestradana, si privošči obilno kosilo kar iz medotovega hladilnika. Kar pa seveda medotu ni prav nič všeč, zato pokliče deratizatorja. Le kdo bi to bil in kaj je njegovo delo.

07:25
Wissper I.
sezona 1, epizoda 6
Anglija

Ste že slišali za Wissper? Malo, prikupno deklico, ki lahko govori z živalmi? S to čarobno lastnostjo se je že rodila in zaradi tega je ljubče povezana z vsemi bitji. Ko zašepeta čarobno besedo: Psssst!, se pojavi povsod tam, kjer se kakšna žival znajde v težavah in potrebuje njeno pomoč. Wissper je zelo prijazna, razen seveda takrat, ko se živali obnašajo zelo grdo in potrebujejo nekoga, da jih spravi v red.

07:35
Peter Pan II.
sezona 2, epizoda 5
Nemčija

Predstavljajte si svet, kjer vam nikoli ni treba odrasti ali se postarati! To je svet Petra Pana, dečka, ki živi v čarobni deželi Nije, kjer ni nikoli dolgčas in pravila odraslih ne veljajo. Prebrisani fantič jo rad zagode zlobnemu kapitanu Kljuki, iz zagate pa ga največkrat reši vila Zvončica. Pogosto se odpravi tudi v resnični svet, kjer leta nad strehami hiš in svoje prijatelje Vendi, Jana in Miho popelje na nepozabne pustolovščine.

08:00
Henrietta I.
sezona 1, epizoda 15
Nemčija

Prišel je dan, ki se ga Liska vsako leto najbolj veseli – njen rojstni dan! Zagotovo ji bodo prijatelji pripravili zabavo. A zdi se, da so vsi pozabili na to. Liska izkoristi vsako priložnost, da namigne na svoj praznik, a tudi poštarju to uide. Kako je to lahko mogoče? Tako na svoj rojstni dan žalostna in sama sedi na travniku za hišo ter se smili sama sebi.

08:05
Kid-E-Cats III.
sezona 3, epizoda 25
Rusija

Mucke se v banji igrajo z vodnimi igračkami. Kmalu pa jih igra tako zanese, da poplavijo celo hišo. Seveda sedaj igre v banji odpadejo! Očka zato potrtim muckam predlaga, naj si naredijo svojo banjo. Na vrtu naj izkopljejo luknjo in jo napolnijo z vodo.

08:10
Dinocity I.
sezona 1, epizoda 5
Rusija

Ko mami očiju omeni, da se je malce poredil in postal bolj okrogel, se oči dinozaver po premisleku loti športa. A kaj kmalu se izkaže, da ni rojen športnik in namesto, da bi izgubil kak kilogram, dobi le par poškodb.

08:15
Monsikids I.
sezona 1, epizoda 5
Rusija

Lučkin Pikec poje neko čudno rastlino, ki ga odnese na oblake sreče. Ker bi Blaž rad dokazal Lučki, da s Pikcem ne bo nič hudega, to čudno rastlino poje tudi sam. In kaj se zgodi? Znajde se na oblaku.

08:35
Vaše zdravje, naša skrb
08:50
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 93
TURKEY

Feride Azmija spomni, kdo mu je omogočil šolanje in zaposlitev, ko je kot najstnik prišel iz zapora. Oprostila mu je, da jo je kot najstnik zabodel v zapestje, ne more pa mu odpustiti, da ji je zdaj zaril nož v hrbet. Ponudi mu zadnjo priložnost. Sumru pride k Azri in tam naleti na Fatmo. Šokirana se izda, da jo pozna. Azro nagovarja, naj pokliče policijo. Azra pa ji odvrne, da bo policija prišla ponjo......IMDb ocena: 6.5/10

09:55
I: Hande Ercel, Kerem Bursin, Evrim Dogan, Anil Ilter, Neslihan Yeldan, Bige Onal... Sen Cal Kapimi II.
sezona 2, epizoda 37
TURKEY

Can Kiraz pove, da starši običajno živijo skupaj, zato Kiraz vztraja, da gresta z Edo na Serkanovo kmetijo. Can Edi pove, da ima Serkan skrivno sobo, v katero ne sme nihče. Eda vidi, da Serkan tam hrani vse, kar ga spominja nanjo. Vidi tudi škatle, v katerih Serkan hrani vsa darila, ki jih je kupil za njene rojstne dneve, ko nista bila skupaj. Ko pa Eda sliši, ko odvetnik Aydan naroči, naj vloži tožbo za skrbništvo nad Kiraz, je prepričana, da za tem stoji Serkan.

10:50
I: Hande Ercel, Kerem Bursin, Evrim Dogan, Anil Ilter, Neslihan Yeldan, Bige Onal... Sen Cal Kapimi II.
sezona 2, epizoda 38
TURKEY

Serkan in Eda se dogovorita, da bosta skupaj vzgajala Kiraz, ne bosta pa par. Serkan se pogovori z Edino teto, Eda pa s Serkanovo mamo, da bi pomirila strasti. Vendar Serkan odkrije, da teta zbira dokaze proti njemu, Eda pa, da Serkanova mama vlaga tožbo za skrbništvo. Na sodišču je cel cirkus, sodnica pa na koncu odloči, da morajo Eda, Serkan in Kiraz nekaj časa živeti v isti hiši. Ker pa starši spijo skupaj, na pobudo Kiraz pristaneta tudi v isti spalnici.

11:55
Bachelor XIX.
sezona 19, epizoda 3
ZDA

Pripravite se na romantiko, vrtnice in seveda dramo! Spremljali bomo ljubezensko pustolovščino privlačnega kmetovalca Chrisa Soulesa, ki se je gledalcem priljubil že kot tekmovalec v oddaji Sanjska ženska. Samooklicani romantik Chris uspešno vodi kmetijo v domačem kraju, a ostaja skromen in preprost. V tokratni sezoni se bo za njegovo srce potegovalo kar 30 tekmovalk, Chris pa si med njimi želi najti sorodno dušo, ki bi postala njegova žena.

12:55
Tv prodaja
13:10
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Janez Hočevar, Tjaša Železnik, Jernej Kuntner... Usodno vino III.
sezona 3, epizoda 15
Slovenija

Martin hoče ostati v Ljubljani dan dlje in Nina je razočarana. Martin je vso pozornost posvetil kongresu, medtem ko se Nina bori s kočljivo situacijo, ki jo je zakuhal André. Ines preseneti na pol gol Erik, ki se ves premočen od nevihte pojavi v njihovi hiši. Peter prepričuje Vero, naj da Gregorju še eno priložnost. Z Martinom sta navdušena nad novim članom družine. Ines izve, da je bil Brane žrtev Majinega napada. Maja pride k Branetu, da bi mu povedala resnico. Ivan zavrača idejo, da bi pridelovali le Mario, Erik pa grozi z odhodom iz podjetja. Rebeka je uničena, Ban pa želi izvedeti, kaj ji je storil Martin.

14:10
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 64
Slovenija

Timi napade Anjo zaradi njenega obnašanja do Špele in Darjana. Špela si premisli glede novega posnetka in od Darjana želi, da objavi prvega. Maks, ki se pretvarja, da ni užaljen, opozori Janka, naj preverja vse transakcije bratovščine. Majda sliši Špelin posnetek in je prepričana, da na posnetku ne poje Špela. Katja in Dušan si maneta roke zaradi finančne koristi z novo fundacijo. Matthias pove Luku, da ni sposoben izpolniti Kalindijevih zahtev......IMDb ocena: 6.4/10

15:20
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 59
Slovenija

Družinski obiski se nadaljujejo. Eden od članov z odzivom na obisk najdražjih mnoge močno preseneti. Gospodarica Nada ta teden prihaja že tretjič, saj si želi videti vznemirljivo konjeniško tekmovanje. Medtem ko je Nada ponosna na svoje posestvo in kmete, je črna ovca še vedno na skrivni misiji. Ji bo uspelo najti vstopnico za finalni teden? Dvobojevalca preživljata zadnje skupne trenutke na posestvu.

16:25
I: Hande Ercel, Kerem Bursin, Evrim Dogan, Anil Ilter, Neslihan Yeldan, Bige Onal... Sen Cal Kapimi II.
sezona 2, epizoda 39
TURKEY

Kiraz bi rada pripravila zajtrk za Serkana in Edo, pri tem pa pomaže vso kuhinjo. Povrhu pridejo še Aydan, Ayfer in Seyfi, da bi pazili na Kiraz. Melo upa, da bo Burak končno opazil njena čustva, pa ji usoda ni ravno naklonjena. Eda nepričakovano odkrije, da je Melo zaljubljena. Aydan in Ayfer skleneta premirje, ki pa ne traja dolgo. Serkan je trdno odločen ostati z Edo, zato jo osvaja na vse mogoče načine.

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Hande Ercel, Kerem Bursin, Evrim Dogan, Anil Ilter, Neslihan Yeldan, Bige Onal... Sen Cal Kapimi II.
sezona 2, epizoda 39
TURKEY

Kiraz bi rada pripravila zajtrk za Serkana in Edo, pri tem pa pomaže vso kuhinjo. Povrhu pridejo še Aydan, Ayfer in Seyfi, da bi pazili na Kiraz. Melo upa, da bo Burak končno opazil njena čustva, pa ji usoda ni ravno naklonjena. Eda nepričakovano odkrije, da je Melo zaljubljena. Aydan in Ayfer skleneta premirje, ki pa ne traja dolgo. Serkan je trdno odločen ostati z Edo, zato jo osvaja na vse mogoče načine.

17:55
I: Hande Ercel, Kerem Bursin, Evrim Dogan, Anil Ilter, Neslihan Yeldan, Bige Onal... Sen Cal Kapimi II.
sezona 2, epizoda 40
TURKEY

Piril sumi, da jo Engin vara. Za nasvet prosi Erdema, ki pa jo samo še bolj zmede. Eda zaradi nepazljivosti Serkanu izda svoja čustva, s tem pa Serkan dobi pravico, da ostane pri njej še naprej. Melo doseže, da se z Burakom pogovorita, srečanje pa se ne konča tako, kot si je želela. Serkan v podjetju odpre vrtec in prepričuje Edo, da bi tja hodila tudi Kiraz. V pisarni se nepričakovano pojavi Deniz. Eda pristane, da bo do konca preuredila hotelski vrt.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Ljubezen po domače V.
sezona 5, epizoda 18
Slovenija

Mitja razmišlja o svoji odločitvi. Se je prenaglil in bi eno od deklet vendarle odpeljal na romantičen izlet? S kom si želi na izlet, se bo morala kmalu odločiti tudi Mihaela. Pri sebi ima še tri fante in enega čaka izločitev, ko to najmanj pričakuje. Metka in Alen se vrneta z zmenka in sta videti tako zaljubljena, da Denis ne more skriti ljubosumja, tudi Petru ni vseeno. Mirko pelje Julijano na srečanje s svojo hčerko, plesalko Aleksandro. Julijana si želi, da bi jo dekle sprejelo odprtega srca. Se bo njena želja izpolnila.

21:00
Ljubezen po domače na kavču II.
sezona 2, epizoda 18
Slovenija

Saj veste, kako udobno je iz domačega kavča modrovati o ljubezni in ocenjevati ljudi od daleč! To bodo po vsaki oddaji Ljubezen po domače počeli tudi najbolj zabavni in prepoznavni obrazi preteklih sezon in komentirali dogajanje oddaje. Gostobesedni komentatorji brez cenzure bodo: brata Gašper in Jaka Hafner, ki se jima bosta občasno pridružila Janez Rebernik in Tamara Korošec, pa še Alenka Brezovšek in Doroteja Knehtl, Branko Cvek, Josip Drabik in Metka Šeškar.

21:30
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:15
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov. Žrebanja potekajo ob petkih zvečer v Helsinkih na Finskem.

22:19
I: Shantel VanSanten, Rob Mayes, Orson Bean, Mark Famiglietti, Nikki Deloach; R: Michael Feifer... Golden Christmas 3
ZDA

Heather je simpatična režiserka v malem gledališču, kjer mora za praznike pripraviti božično predstavo. Bobby je mornariški častnik, ki se je vrnil iz vojske in namerava odpreti novo poglavje v svojem življenju. Zahvaljujoč dvema zlatima prinašalcema se Heather in Bobby po dolgih letih ponovno srečata. Hitro ugotovita, da bi se lahko iz otroške zaljubljenosti razvilo po vseh teh letih tudi še kaj več......IMDb ocena: 5.7/10

00:05
I: Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan, Colin Firth, Sam Shepard; R: Griffin Dunne... Accidental Husband
ZDA,Irska

Emma Lloyd ima popularno radijsko oddajo, skorajšnji knjižni prvenec in ljubeče razmerje s svojim zaročencem in ta konvencionalni izbor je natančno to, kar Emma želi. Potem pa Emma ugotovi, da je že poročena z moškim, ki ga še nikoli ni videla, kot rezultat spodletele potegavščine, ki jo pusti osuplo in zbegano. Kar je še slabše, njeni načrti za prihodnost so ogroženi. Tik pred poroko mora Emma najti skrivnostnega moškega in doseči razveljavitev zakona.

01:50
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:35
Pavza!
, epizoda 17
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 12
Slovenija

.

07:01
Monchhichi I.
sezona 1, epizoda 12
Francija

Ko pade noč in otroci zaspijo, se bleščeče zvezdice spustijo na njihove speče obrazke. Dobrodošli na čarobnem drevesu, kjer v tovarni sanj nastajajo najlepše sanje. Pridružite se pogumnim in ljubkim varuhom sanj na njihovih čarobnih pustolovščinah. A ustvarjanje sladkih sanj ni tako preprosto, kot si morda mislite.

07:25
Vic the Viking I.
sezona 1, epizoda 4
Francija,Avstralija

Svenu uspe ugrabiti Halvarja skupaj z njegovimi možmi in ladjo. Viki jih mora rešiti, toda kako? S Snorejevo in Čurjevo pomočjo mu uspe ponovno zavzeti očetovo ladjo, ki pa je v zelo slabem stanju, saj je ostala brez jadra in se zato ne premakne nikamor. Viki, Snor in Čur morajo izdelati poseben mehanizem, s pomočjo katerega bodo lahko premaknili ladjo ter rešili Halvarja in ostale.

07:40
Tashi I.
sezona 1, epizoda 49
Nemčija

Kako se znajti v povsem novem svetu, kjer se ti na prvi pogled nič ne zdi znano? Jaka in njegov novi prijatelj Tashi se podata v raziskovanje dežele daleč stran in skupaj doživljata številne razburljive pustolovščine. Vsakič znova morata Tashijevo mesto braniti pred množico nenavadnih bitij, kot so velikani, duhovi, čarovnice, razbojniki, pošasti in zmaji.

07:50
Talking Tom and Friends V.
sezona 5, epizoda 1
CYPRUS,Avstrija,Tajska

Govoreči Tom dobi novega soseda, carja vseh carjev, rakuna Roka. Vsem Tomovim prijateljem Rok takoj priraste k srcu, le Tomu nekaj na prišleku ni všeč. In njegovi sumi se potrdijo, ko Tom med vselitveno zabavo v Rokovi kleti najde načrte za rop muzeja.

08:00
Grizzy and the Lemmings III.
sezona 3, epizoda 55
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živi Grizzy. Nobena druga žival ne sme nagajati in nasprotovati njegovim medvedjim pravicam. No, nobena žival, razen skupine glodavčkov, ki Grizzyju grenijo življenje. Zoperstavlja se jim z vsemi močmi in s svojo zvitostjo poskuša razmišljati kot oni, da bi jih le ugnal. Tudi glodavčki vedo, da je Grizzy zelo premeten, a kljub temu hočejo doseči svoje. Ker nihče od njih noče odnehati, njihovim pustolovščinam ni videti konca.

08:10
Fixies I.
sezona 1, epizoda 11
Rusija

Mamita Lučko in Norija odpelje na ekskurzijo v mikrovalovno pečico. Prav takrat pa si hoče Tomi Tomaž pogreti svojo zelenjavo. In kot da zapletov še ne bi bilo dovolj, si hoče Tomaž v mikrovalovki hrano pogreti z vilico na krožniku.

08:25
Super poklici I.
sezona 1, epizoda 13
Slovenija

Tokrat bo prigrizek obvezen, saj spoznaš poklic, ob katerem bomo kar hitro postali lačni. Kuhar točno ve, kako pripraviti najboljšo juho, slastne pohančke in odlične palačinke. Če rad dobro ješ in ustvarjaš jedi, potem je to mogoče tvoj bodoči poklic.

08:30
Živalice I.
sezona 1, epizoda 8
Slovenija

Mačji panda je za marsikoga najbolj ljubka žival na svetu, saj izgleda kot prikupna mešanica različnih “zverinic”. Ima rakunji rep in medvedje šapke, obraz pa ima mačje, medvedje in pandine poteze. Pleza kot opica, počiva in umiva se kot mačka, bambus pa grizlja kot orjaški panda.

08:35
Little Tiaras I.
sezona 1, epizoda 21
Rusija

Liza je ponovno žalostna, ker edina nima kakšne posebne čarovniške moči, razen te, da se zna spremeniti v žabo. Njeno žalost takoj izkoristi zlobna jaga baba in Lizi pošlje čarobni vrček, da bi s poplavo uničila čarovniško šolo.

08:45
Dennis & Gnasher: Unleashed! I.
sezona 1, epizoda 11
Anglija

Župan izda odlok, po katerem morajo vsi v mestu jesti le njegovo grahovo kašo. Da bi bila stvar še hujša, se začnejo vsi spreminjati v zelene zombije. Denis se mora hitro domisliti nečesa, da reši svoje mesto.

09:00
Miraculous II.
sezona 2, epizoda 3
Francija,J. Koreja,Japonska

Na prvi pogled je Marjetka čisto običajna deklica, ki staršem pomaga v družinski pekarni, v šoli pa se preganja s sošolci. Vendar pa ima Marjetka par čarobnih uhanov, s pomočjo katerih se spremeni v čudežno junakinjo Pikapolono, ki navdušuje celoten Pariz. Njen pajdaš je Črni mačkon in s skupnimi močmi prebivalce Pariza branita pred zlobnim Metuljem, ki hoče nadzorovati vse ljudi.

09:20
I: Mira Sorvino, Peter Fonda, Louis Gossett Jr., Jason London, Brandon Tyler Russell; R: David Mickey Evans... Smitty
ZDA

Problematični trinajstletnik Ben jo je spet zakuhal in njegova mama samohranilka ima dovolj njegovih lumparij. Tokrat se je s prijatelji zapletel v resne težave in na izbiro ima tri leta v zaporu za mladoletnike ali eno poletje na dedkovi kmetiji v Iowi. Ko prispe na kmetijo, bi si najraje premislil, saj ga namerava dedek s trdim delom spraviti k pameti. Da bi se Ben lažje privadil na podeželsko življenje, mu dedek podari kužka Smittyja. Ben se tako s pomočjo dedka, prijaznega soseda in Smittyja, za katerega mora skrbeti, nauči odgovornosti, nesebičnosti in vztrajnosti.

11:10
I: Uma Thurman, Jeffrey Dean Morgan, Colin Firth, Sam Shepard; R: Griffin Dunne... Accidental Husband
ZDA,Irska

Emma Lloyd ima popularno radijsko oddajo, skorajšnji knjižni prvenec in ljubeče razmerje s svojim zaročencem in ta konvencionalni izbor je natančno to, kar Emma želi. Potem pa Emma ugotovi, da je že poročena z moškim, ki ga še nikoli ni videla, kot rezultat spodletele potegavščine, ki jo pusti osuplo in zbegano. Kar je še slabše, njeni načrti za prihodnost so ogroženi. Tik pred poroko mora Emma najti skrivnostnega moškega in doseči razveljavitev zakona.

12:50
Vaše zdravje, naša skrb
13:10
Slovenija ima talent VIII.
sezona 8, epizoda 10
Slovenija

Tokrat bodo na polfinalni oder stopili pevka Tereza Kavka, pevec Dino Petrić, freestayle raper Matic Klemenc, artist na kolebnici Miro Gavrić, zbor medicinskih sester La Vita ter Suzana in Julija, mama in hči, ki sta na avdicijskem nastopu dobili Anin zlati gumb. Izmed šestih polfinalistov pa gresta v finale le dva - tisti, ki bo dobil največ glasov gledalcev, med drugim in tretjim po številu glasov pa bo odločala žirija.

15:20
Vaše zdravje, naša skrb
15:35
I: Ashley Clements, Brendan Bradley, Shanna Malcolm, Katie Wee, Christopher Nicholas Smith; R: Brendan Bradley... Non-Transferable
ZDA

Amy Tyler je za svojega fanta Josha pripravila popolno presenečenje: rezervirala jima je počitnice. Toda pravo presenečenje doleti njo, ko Josh na dan njune obletnice konča razmerje. Amy se sprašuje, kaj naj naredi z rezervacijo na ime njenega bivšega fanta. Prijateljici imata zanjo nenavaden predlog: če že ne more zamenjati vozovnic, naj najde nekoga z istim imenom! Tako se na razburljivo potovanje čez tri celine podata dva popolna neznanca. Bo med njima preskočila tudi iskrica......IMDb ocena: 5.5/10

17:15
Preverjeno
Slovenija

Človek lahko s svojo navidezno dobroto povzroči tudi veliko slabega. Zaradi neprimernega hranjenja so na velenjskem jezeru poginili štirje labodi. Tako je tudi v živalskih vrtovih in pri rejnih živalih, ki se prosto pasejo. Pred 30 leti je za aidsom umrl eden največjih rock pevcev, Freddie Mercury. Takrat je bila to prava epidemija, ki je pobila na stotisoče ljudi. Kako je s tem danes? Ena izmed najbolj znanih humanitark v Sloveniji, zdravnica Ninna Kozorog, je ogorčena ugotovila, da je nekdo registriral društvo s povsem enakim imenom. Je šlo za način, kako na račun znane humanitarne ustanove dobiti denar? Mladi zdravniki na družbenih omrežjih neutrudno pojasnjujejo vse o covidu ter odgovarjajo tudi na najbolj trdovratne nesmisle in neresnice.

18:15
Kuhinja na kolesih: Goriška I.
sezona 1, epizoda 10
Slovenija

Filip se tokrat povzpe visoko nad cerkljanske doline, na Zakojco, kjer spozna izredno zanimivo družino in njihovo domačijo pri Flandru. Vsi člani družine so pridni, talentirani, predvsem pa izredno predani vsemu, česar se lotijo. Filipa naučijo kuhanja lokalne specialitete - smukavca in še česa. Zapojejo pa tudi na festivalu Jazz Cerkno.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Ljubezen po domače V.
sezona 5, epizoda 19
Slovenija

Mihaelina fanta sta na zadnji preizkušnji, preden bo padla končna odločitev. Ko Mihaela izgovori ime svojega izbranca, se začne zabava s presenečenji in solzami sreče. Izločanje pa čaka tudi Metko. V Bovcu Vanji nekaj ne da miru in o tem iskreno spregovori, David pa se ji popolnoma odpre. Zvečer Vanja osupne Davida še s popolnoma drugačno podobo. Mirko in Julijana se v Čateških toplicah predajata svoji nežni ljubezni.

21:10
Ljubezen po domače na kavču II.
sezona 2, epizoda 19
Slovenija

Saj veste, kako udobno je iz domačega kavča modrovati o ljubezni in ocenjevati ljudi od daleč! To bodo po vsaki oddaji Ljubezen po domače počeli tudi najbolj zabavni in prepoznavni obrazi preteklih sezon in komentirali dogajanje oddaje. Gostobesedni komentatorji brez cenzure bodo: brata Gašper in Jaka Hafner, ki se jima bosta občasno pridružila Janez Rebernik in Tamara Korošec, pa še Alenka Brezovšek in Doroteja Knehtl, Branko Cvek, Josip Drabik in Metka Šeškar.

21:40
I: Anna Faris, Rose Byrne, Simon Baker, Rafe Spall; R: Dan Mazer... I Give It a Year
Anglija,Francija

Ambiciozna Nat in nadarjeni romanopisec Josh sta v srečnem razmerju, odkar sta se spoznala na zabavi. Med njima je takoj preskočila iskrica, čeprav sta si povsem različna. Josh je mislec, Nat pa bolj praktičnega značaja. Poroka je sanjska, toda družina, prijatelji in celo duhovnik jima ne pripisujejo veliko možnosti za dolgotrajni zakon. Privlačni zamenjavi bi bila lahko Joshevo bivše dekle Chloe in Natina čedna ameriška stranka Guy. Ob skorajšnji prvi obletnici poroke zakonca še vedno nočeta obupati in uničiti zakona. Jima bo uspelo......IMDb ocena: 5.7/10

23:35
I: Anne Hathaway, James McAvoy, Julie Walters, James Cromwell, Maggie Smith; R: Julian Jarrold... Becoming Jane
Anglija

Spremljamo življenje Jane Austen, slavne angleške pisateljice iz 18. stoletja. Jane je živahna hčerka duhovnika Austena, ki s svojo ženo vodi majhno cerkveno skupnost na jugu podeželske Anglije. Njena starejša sestra Cassandra se bo kmalu poročila, Jane pa se odločno upira poskusom, da bi se zaročila s premožnim in dolgočasnim Wisleyjem. Ker je po srcu umetnica, bi se rada dokazala kot pisateljica ali glasbenica, čeprav njena starša nista preveč navdušena nad to idejo. Ko spozna mladega in revnega intelektualca Toma Lefroya, Jane prek njega spozna popolnoma nov svet drzne literature in seveda ljubezni. Pa bo njuna ljubezen lahko kljubovala strogim pravilom družbe.

01:50
Pavza!
, epizoda 19
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 13
Slovenija

.

07:01
Monchhichi I.
sezona 1, epizoda 14
Francija

Ko pade noč in otroci zaspijo, se bleščeče zvezdice spustijo na njihove speče obrazke. Dobrodošli na čarobnem drevesu, kjer v tovarni sanj nastajajo najlepše sanje. Pridružite se pogumnim in ljubkim varuhom sanj na njihovih čarobnih pustolovščinah. A ustvarjanje sladkih sanj ni tako preprosto, kot si morda mislite.

07:25
Vic the Viking I.
sezona 1, epizoda 36
Francija, Avstralija

Halvar in njegovi možje odkrijejo skrivno votlino, v kateri Sven in njegovi pirati skrivajo svoj plen. V votlini so med drugim shranjene tudi vse besede, ki so si jih Sven in njegovi možje izmenjali med preteklo zimo, zato se Vikingi odločijo to izkoristiti v svoj prid. Kako se bodo na njihovo ukano odzvali Sven in njegovi gusarji.

07:40
Robocar Poli IV.
sezona 4, epizoda 2
J. Koreja

Vlečko že dolgo zbira gume vseh vrst. Včasih so mu prišle prav pri njegovem poslu, počasi pa je to postala prava zbirateljska strast. Njegova zbirka je zdaj že tako velika, da se okoli njegove hiše kar grmadijo visoki kupi gum. Ko ga obiščeta Pošti in Hitri, se en izmed kupov gum podre. To pa je lahko zelo nevarno.

07:50
Tashi I.
sezona 1, epizoda 50
Nemčija

Kako se znajti v povsem novem svetu, kjer se ti na prvi pogled nič ne zdi znano? Jaka in njegov novi prijatelj Tashi se podata v raziskovanje dežele daleč stran in skupaj doživljata številne razburljive pustolovščine. Vsakič znova morata Tashijevo mesto braniti pred množico nenavadnih bitij, kot so velikani, duhovi, čarovnice, razbojniki, pošasti in zmaji.

08:05
Talking Tom and Friends V.
sezona 5, epizoda 2
CYPRUS, Avstrija, Tajska

Govoreča Henk in Brina gresta na zmenek, a Henk je tako nervozen, da je prej pozabil rezervirati mizo. To pa je šele začetek katastrofe. Ko Henka zamenjajo za zloglasnega kralja podzemlja Tonija Makaronija, takoj dobi najboljšo mizo, a kaj, ko se pravi cirkus tukaj šele začne.

08:15
Grizzy and the Lemmings III.
sezona 3, epizoda 63
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živi Grizzy. Nobena druga žival ne sme nagajati in nasprotovati njegovim medvedjim pravicam. No, nobena žival, razen skupine glodavčkov, ki Grizzyju grenijo življenje. Zoperstavlja se jim z vsemi močmi in s svojo zvitostjo poskuša razmišljati kot oni, da bi jih le ugnal. Tudi glodavčki vedo, da je Grizzy zelo premeten, a kljub temu hočejo doseči svoje. Ker nihče od njih noče odnehati, njihovim pustolovščinam ni videti konca.

08:25
Fixies I.
sezona 1, epizoda 13
Rusija

Tomi Tomaž mora za nalogo napisati spis o svojem najboljšem prijatelju. Rad bi pisal o Noriju in njihovem prijateljstvu, pa ga Lučka hitro spomni, da nikomur ne sme povedati zanj. Saj samo on ve za obstoj njihove družine v Tomaževem stanovanju. Le kaj bi se zgodilo, če bi o tem zvedeli tudi ostali.

08:40
Super poklici I.
sezona 1, epizoda 14
Slovenija

Kakšna je bila tvoja vzgojiteljica? Takoj ko slišimo za ta poklic, se spomnimo vseh radosti iz vrtca in začetkov osnovne šole. Vzgojiteljice izobražujejo in vzgajajo otroke ter poskrbijo, da otroci osvojijo novo znanje na zanimiv in igriv način. Veliko pojejo, plešejo, rišejo in obvladajo cel kup stvari.

08:45
Živalice I.
sezona 1, epizoda 9
Slovenija

Črne čopičarke merijo v višino le dobrih 20 centimetrov, a se lahko pohvalijo z najlepšimi čopki daleč naokoli. In prav po čopkih na uhljih so te majhne opice dobile tudi ime. So zelo inteligentne, njihovi obrazi pa so podobni človeškim - imajo tanke ustnice, droben nos in oči, ki jih obdajajo veke z obrvmi.

08:50
Little Tiaras I.
sezona 1, epizoda 22
Rusija

Sredi dolgočasnega predavanja o Mobiusovem traku Dora zadrema in dogajati se začnejo čudne reči. Zdi se, da njene sanje kar oživijo. Najprej potres, nato leteče ribe, pa Dorine dvojnice, ... Kaj neki se le dogaja.

09:00
My Little Pony: Friendship is Magic V.
sezona 5, epizoda 4
ZDA, Kanada

V čarobni deželi pisanih konjičkov Ponijevo živijo poniji s prav posebno močjo. Med njimi je tudi poni Večerna Iskra, ki uživa v knjigah in ima zmajčka Pika. Ima pa tudi čudovite prijateljice, Rozi, Jabi, Sončico, Mavrico in Rubi. Vsaka od njih ima svojo lastnost, zaradi katere izstopa. A do popolnosti jim pomaga prav njihovo trdno prijateljstvo, s katerim se izoblikuje vsaka izmed njih in žari v svoji srčnosti.

09:20
Miraculous II.
sezona 2, epizoda 4
Francija, J. Koreja, Japonska

Na prvi pogled je Marjetka čisto običajna deklica, ki staršem pomaga v družinski pekarni, v šoli pa se preganja s sošolci. Vendar pa ima Marjetka par čarobnih uhanov, s pomočjo katerih se spremeni v čudežno junakinjo Pikapolono, ki navdušuje celoten Pariz. Njen pajdaš je Črni mačkon in s skupnimi močmi prebivalce Pariza branita pred zlobnim Metuljem, ki hoče nadzorovati vse ljudi.

09:45
Dennis & Gnasher: Unleashed! I.
sezona 1, epizoda 12
Anglija

Denis in Hrupneži so na trnih, saj imajo v mestnem parku zelo pomemben koncert. Le Valter ne prenese njihovega hrupa, zato skuje pretkan načrt. Preoblekel se bo v dekle in postal velika Denisova oboževalka, tako pa bo seveda Hrupnežem preprečil uspeh.

10:10
R: Chuck Powers... Ribbit
MALAYSIA, ZDA

Globoko v amazonskem gozdu živi žabec z nenavadnimi težavami: ne mara skakanja in ne prenese vode. V iskanju svojega življenjskega poslanstva se s prijatelji odpravi na pot po reki, nesrečna hipnoza pa ga prepriča, da je zgolj v žabo začaran princ. Da bi našel in rešil svojo princeso, se zabavni žabec poda med ljudi, na nepozabno pustolovščino, polno nevarnosti, akcije in smešnih nezgod......IMDb ocena: 4.1/10

11:45
Vaše zdravje, naša skrb
12:00
Preverjeno
Slovenija

Človek lahko s svojo navidezno dobroto povzroči tudi veliko slabega. Zaradi neprimernega hranjenja so na velenjskem jezeru poginili štirje labodi. Tako je tudi v živalskih vrtovih in pri rejnih živalih, ki se prosto pasejo. Pred 30 leti je za aidsom umrl eden največjih rock pevcev, Freddie Mercury. Takrat je bila to prava epidemija, ki je pobila na stotisoče ljudi. Kako je s tem danes? Ena izmed najbolj znanih humanitark v Sloveniji, zdravnica Ninna Kozorog, je ogorčena ugotovila, da je nekdo registriral društvo s povsem enakim imenom. Je šlo za način, kako na račun znane humanitarne ustanove dobiti denar? Mladi zdravniki na družbenih omrežjih neutrudno pojasnjujejo vse o covidu ter odgovarjajo tudi na najbolj trdovratne nesmisle in neresnice.

13:00
Ena na ena
, epizoda 10
Slovenija

Aljoša Bagola velja za čudežnega dečka oglaševanja. Z odkritostjo v svoji knjigi o izgorelosti je tako navdušil Slovence, da je bila njegova prva knjiga že štirikrat razprodana. Kako bi prepovedal sovražni govor, zakaj mladi za všečke na svojih osebnih profilih tvegajo tudi svoja življenja in kaj mu je poleg strokovne pomoči še pomagalo pri spoprijemanju z izgorelostjo.

14:05
Kuhinja na kolesih: Goriška I.
sezona 1, epizoda 10
Slovenija

Filip se tokrat povzpe visoko nad cerkljanske doline, na Zakojco, kjer spozna izredno zanimivo družino in njihovo domačijo pri Flandru. Vsi člani družine so pridni, talentirani, predvsem pa izredno predani vsemu, česar se lotijo. Filipa naučijo kuhanja lokalne specialitete - smukavca in še česa. Zapojejo pa tudi na festivalu Jazz Cerkno.

14:40
Zdravo, Tereza! III.
sezona 3, epizoda 9
Slovenija

Tereza tokrat ustvarja enostavne, zdrave in okusne recepte za naše malčke. Pri tem se ji pridružita še mladi kuharski mojstrici in vse skupaj pripravijo leteče palačinke brez sladkorja. Pomaga jim tudi ustvarjalka otroških kuharskih delavnic, Mateja Ulaga. Tereza obišče še Permakulturni inštitut Maribor, kjer se borijo za bolj zdravo in ekološko hrano v vrtcih.

15:10
Vaše zdravje, naša skrb
15:25
I: Shantel VanSanten, Rob Mayes, Orson Bean, Mark Famiglietti, Nikki Deloach; R: Michael Feifer... Golden Christmas 3
ZDA

Heather je simpatična režiserka v malem gledališču, kjer mora za praznike pripraviti božično predstavo. Bobby je mornariški častnik, ki se je vrnil iz vojske in namerava odpreti novo poglavje v svojem življenju. Zahvaljujoč dvema zlatima prinašalcema se Heather in Bobby po dolgih letih ponovno srečata. Hitro ugotovita, da bi se lahko iz otroške zaljubljenosti razvilo po vseh teh letih tudi še kaj več......IMDb ocena: 5.7/10

17:10
Extreme Makeover: Home Edition VIII.
sezona 8, epizoda 18
ZDA, Nizozemska

V priljubljeni oddaji spremljamo zgodbe družin, ki so se iz različnih razlogov znašle v stiski in potrebujejo prenovo doma. V vsaki epizodi ekipa oblikovalcev, ki jih vodi energični in vedno nasmejani Ty Pennington, preseneti družino z novico, da bo njihova hiša dobila povsem novo podobo. V tednu dni, ko srečna družina uživa na počitnicah, oblikovalci, gradbeni mojstri in na stotine prostovoljcev zgradijo dom, ki odseva želje in potrebe članov družine. Ekipi bodo pomagali tudi številni gostje iz sveta slavnih, kot so Shaquille O'Neal, Katy Perry, Kylie Minogue, John Legend, Mariah Carey in mnogi drugi.

18:05
Štartaj, Slovenija! VI.
sezona 6, epizoda 10
Slovenija

Vsak podjetnik sanja o trenutku, ko bo svoj izdelek postavil na trgovinsko polico, da bo dostopen tudi kupcem. Te sanje so se uresničile vsem osmim podjetnikom letošnje sezone. Tokrat bodo na vprašanja gledalcev odgovarjali ustvarjalci proizvodov Batasta, Feedko, Bossy cafe in Malner cider. Tudi sami so beležili vsak pomemben korak na poti njihovega izdelka. Nekateri so proizvodnjo šele postavljali, drugi pa so se odločili za zunanjo proizvodnjo. Vsi pa so se soočali s preprekami, ki so jih reševali z dobro voljo.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:53
Štartaj, Slovenija! VI.
sezona 6, epizoda 10
Slovenija

Vsak podjetnik sanja o trenutku, ko bo svoj izdelek postavil na trgovinsko polico, da bo dostopen tudi kupcem. Te sanje so se uresničile vsem osmim podjetnikom letošnje sezone. Tokrat bodo na vprašanja gledalcev odgovarjali ustvarjalci proizvodov Batasta, Feedko, Bossy cafe in Malner cider. Tudi sami so beležili vsak pomemben korak na poti njihovega izdelka. Nekateri so proizvodnjo šele postavljali, drugi pa so se odločili za zunanjo proizvodnjo. Vsi pa so se soočali s preprekami, ki so jih reševali z dobro voljo.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Slovenija ima talent VIII.
sezona 8, epizoda 11
Slovenija

V peti pofinalni oddaji se bo za mesta v finalu borila zadnja šesterica polfinalistov. To so glasbena skupina Muzikalci, plesalec David Stojanović, raperka Nushy, pevec Martin Arbi, pevka Ana Grdadolnik, ki ji je Lado namenil svoj zlati gumb, in Žigan Kranjčan, ki mu je zlati gumb dodelila Marjetka. Le dva izmed šesterice se bosta uvrstila v finale šova Slovenija ima talent.

22:10
Štartaj, Slovenija! VI.
sezona 6, epizoda 10
Slovenija

Vsak podjetnik sanja o trenutku, ko bo svoj izdelek postavil na trgovinsko polico, da bo dostopen tudi kupcem. Te sanje so se uresničile vsem osmim podjetnikom letošnje sezone. Tokrat bodo na vprašanja gledalcev odgovarjali ustvarjalci proizvodov Batasta, Feedko, Bossy cafe in Malner cider. Tudi sami so beležili vsak pomemben korak na poti njihovega izdelka. Nekateri so proizvodnjo šele postavljali, drugi pa so se odločili za zunanjo proizvodnjo. Vsi pa so se soočali s preprekami, ki so jih reševali z dobro voljo.

23:00
I: Chris O'Donnell, Renee Zellweger, Artie Lange, Hal Holbrook, Mariah Carey; R: Gary Sinyor... Bachelor
ZDA

Jimmie Shannon je zaprisežen samec. Ker se približuje tridesetemu rojstnemu dnevu, bi se rad počasi ustalil. Edino dekle zanj je prikupna Anne. Toda Jimmie se boji resnega razmerja in vsega, kar spada zraven. Življenje mu dodatno zaplete še dedkova oporoka, po kateri se mu obeta ogromno bogastvo. Vendar le pod pogojem, da se točno na trideseti rojstni dan poroči in si nato z izvoljenko ustvari družino......IMDb ocena: 5.1/10

00:55
I: Manon Mathews, Shawn Roe, Katie Leclerc, Matt Riedy; R: Temple Mathews... Holiday Breakup
ZDA

Chloe in Jeff, ki sta si popolnoma različna, se zaljubita do ušes in se spustita v burno razmerje. Vse kaže, da se nasprotja res privlačijo, saj sta nora drug na drugega, toda njuna zveza se tik pred božičem znajde v težavah. Da bi praznike preživela brez večje drame in pojasnil svojima družinama, se odločita, da se bosta še nekaj časa pretvarjala, da sta zaljubljena. Toda njuni načrti se nepričakovano zasukajo.......IMDb ocena: 4.3/10

02:40
Pavza!
, epizoda 14
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.