Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP HD
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:50
OTO čira čara
, epizoda 22
Slovenija

.

06:55
New Teletubbies I.
sezona 1, epizoda 57
Anglija

Preko hribov in dolin, v deželi, kjer je vse mogoče, živijo vijolični Tinki Binki, zeleni Dipsi, rumena Li-Li in rdeča Po z antenami na glavi in s televizijskimi zaslončki na trebuhu. Ko se zavrti čarobna vetrnica in začnejo utripati majceni zaslončki na njihovih trebuščkih, čudežni mlin prinese slike od vsepovsod in združi debelušne Telebajske s svetom resničnih otrok. Trebušček postane mala televizija, iz katere mahajo otroci in popeljejo Telebajske medse na novo pustolovščino.

07:05
Zigby I.
sezona 1, epizoda 6
Avstralija,Kanada

Zigbi je zebra z bujno domišljijo, ki s svojo radovedno navihanostjo vedno pristane v težavah. Pri odštekanih dogodivščinah se Zigbiju največkrat pridružita še prijatelja, saj surikat Mrjavko in pegatka Berti zmeraj pristaneta v godlji skupaj z njim. Na srečo Zigbiju vedno uspe najti prebrisan in zanimiv način, da jih iz težav spet spravi na zeleno vejo.

07:15
Pixi and the Magic Wall I.
sezona 1, epizoda 18
Nemčija

Pixi je pameten in radoveden deček, ki se nadvse rad igra v gozdu, družbo pa mu delata zajček in veverica. Nekega dne med raziskovanjem odkrijejo čarobni zid, ki je kot nekakšen velik računalniški zaslon, v katerem se skriva vse znanje tega sveta. Čarobni zid lahko zato povprašajo o čemerkoli, pa naj bodo to dinozavri, vitezi in vlaki, ali pa balet in živali. Ta jim nato omogoči vstop v popolnoma nove svetove, kjer dobijo vse odgovore na svoja vprašanja.

07:30
Conni I.
sezona 1, epizoda 26
Nemčija

Kaja ugotovi, da je pri zdravniku zelo zabavno. Skakati mora na eni nogi, položiti prst na konico svojega nosu in si zapomniti veliko barvnih slikic. Tako zelo ji je všeč pri zdravniku, da bi rada, da jo spet naročijo na pregled kar čez en teden.

07:40
Masha and the Bear II.
sezona 2, epizoda 26
Rusija

Čas je za slovo. Maša se od prijateljev poslovi tako, da medvedu pospravi hišo in skuha poslovilno večerjo. Tudi pridna zna biti, če le hoče. Naslednje jutro ponjo pride sestrična Daša in skupaj se odpeljeta do naslednjih dogodivščin.

07:55
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 34
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:15
Vaše zdravje, naša skrb
08:35
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor II.
sezona 2, epizoda 9
Nemčija,Avstrija

Hans je končno našel srečo v ljubezni. Toda medtem ko on večino časa preživlja s Klaro, se njegova hčerka Lilli počuti vse bolj zapostavljeno in žalostno, saj je prepričana, da je njen oče prehitro pozabil na pokojno mamo. Martin medtem skuša pomagati svojemu staremu prijatelju Ferdinandu, ki je imel hudo vrtoglavico. Ko odkrije vzrok njegovih težav, mora Martin sprejeti težko odločitev, ki bo imela dolgoročne posledice.

09:35
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 131
TURKEY

Cenk se skrega s Kadirjem in ga vrže iz hiše. Melis prepove, da bi se še videvala z njim. Kadirja hoče tudi odpustiti, a se Feride pogovori z njim in mu dopove, naj še malo premisli. Melis je medtem popolnoma strta. Burhan razkrije svoj narčt, da se bo odselil daleč stran. S sabo hoče vzeti tudi Cansu, a se ta ne more odločiti, kaj bi. Azra izve, da je Cansu od Faruka dobila knjigo......IMDb ocena: 6.5/10

10:35
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 52
TURKEY

Cemre, Aysun in Zeynep imajo vedno večje težave pri Sengul, ki jih vse po vrsti prezira. Ceylan se trudi zgladiti odnose, a se vse še poslabša, ko začne Aysun lulati v posteljo. Emre v zaporu čaka, kakšna bo njegova usoda. Onur ga vedno glasneje zagovarja, saj Mert vztraja, da ga je Emre rešil. Nefise naleti na odprta vrata Muzafferjeve prepovedane sobe in odloči se vstopiti......IMDb ocena: 5.3/10

11:35
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 53
TURKEY

Mehmetu končno uspe urediti, da lahko bližnji obiščejo Emreja v zaporu. Povedo mu, da se Mert zaveda, da je nedolžen. Emreja pa še vedno skrbi, ker policija ne najde Aylin, čeprav je na lastne oči videl, da jo je Behzat ustrelil. Tuba se znova pojavi pred Muzafferjevo hišo. Tokrat Tarkana pripravi do tega, da reče, kako močno pogreša Merta in da je on zahteval, da prideta......IMDb ocena: 5.3/10

12:35
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Janez Hočevar, Tjaša Železnik, Jernej Kuntner... Usodno vino III.
sezona 3, epizoda 46
Slovenija

Ivan se zave, da je do goljufije lahko prišlo zaradi njegove lahkovernosti. Dojame, da ga je Erik res ogoljufal. Prepričan je, da ga je moral André nekako prisiliti k temu. Rad bi verjel, da je Erik nedolžen. Ines noče, da bi šel Ivan k Andréju, saj jo skrbi, kaj bi pri njem lahko izvedel. Martin zavrne Rebekino ponudbo. Škerjanec je vesel, da Martin zagotovo odhaja. Simon se ob Igorju zave, kako zelo je osamljen. Uteho najde v objemu Bojane. Ines Andréju jasno pokaže, da je še vedno ona tista, ki obvladuje situacijo.

13:35
Tv prodaja
13:50
Vrtičkanje IV.
sezona 4, epizoda 4
Slovenija

Tokrat bo v oddaji Vrtičkanje vse zeleno. Metka in Tina bosta poskrbeli za zeleno različnih vrst – gomoljno, listno in stebelno. Zelen in osvežujoč bo tudi napitek, ki ga bosta pripravili iz zdravilnega boreča. S koristnimi nasveti bosta poskrbeli tudi za tiste, ki so brez vrtička. Pripravili bosta uporaben in okusen nasad v posodi, ki je odličen način, da porabite čebulo ali česen, ki sta začela poganjati.

14:25
Farmer Wants a Wife (Australia) VIII.
sezona 8, epizoda 3
Avstralija

V osmi sezoni priljubljenega resničnostnega šova se nam bo predstavilo šest novih samskih kmetov, ki iščejo svojo boljšo polovico. Na hitrih zmenkih bodo spoznali kar 36 deklet, ki prav tako iščejo ljubezen, in med njimi izbrali tri, ki jih bodo peljali na svojo kmetijo. Čakajo jih romantični zmenki in izzivi, na katerih bodo dekleta poskušala osvojiti srca kmetov ter narediti dober vtis na njihove družine in prijatelje. Bo med kmeti in njihovimi izbrankami vzplamtela prava ljubezen.

15:30
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor II.
sezona 2, epizoda 10
Nemčija,Avstrija

Susanna se pripravlja na otvoritev svoje nove restavracije ob jezeru. Lilli očeta odpelje na izlet, saj upa, da bo tako vsaj za trenutek pozabil na svojo novo ljubezen. Martin ponovno sreča odvetnico Andreo Junginger, s katero se odpravita na jadranje s padalom, ko pride do nesreče. Andrea je hudo ranjena. Hans in Franz izvesta za nesrečo in s helikopterjem odhitita na pomoč.

16:25
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 54
TURKEY

Muzaffer se z Nefise odmakne, da bi pozabila na vse težave. Ahmet poskuša poljubiti Zeynep, pri tem pa ju zasači Ceylan, ki se zaradi tega stepe z Zeynep. Cemre s Kanoom zaide v težave in ker se zato pozno vrne, je Sengul ne spusti v hišo. Zeynep, Cemre in Aysun zato v jezi odidejo in se začasno namestijo pri Asli......IMDb ocena: 5.3/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 54
TURKEY

Muzaffer se z Nefise odmakne, da bi pozabila na vse težave. Ahmet poskuša poljubiti Zeynep, pri tem pa ju zasači Ceylan, ki se zaradi tega stepe z Zeynep. Cemre s Kanoom zaide v težave in ker se zato pozno vrne, je Sengul ne spusti v hišo. Zeynep, Cemre in Aysun zato v jezi odidejo in se začasno namestijo pri Asli......IMDb ocena: 5.3/10

17:50
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 55
TURKEY

Emre mora pred sodnika zaradi ugrabitve Merta. Ko je Mert v varstvu pri Tugbi, hočeta Cemre in Aysun odpeljati Merta na sodišče, da bi pričal še on. Med prerivanjem Tugba nesrečno pade. Mertovo pričanje sodnika ne prepriča, Muzaffer pa ponori, ko izve, da so Merta odpeljali pred sodnika. Poleg tega pred sodiščem Merta zbije avto in odpeljejo ga v bolnišnico......IMDb ocena: 5.3/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med II.
sezona 2, epizoda 8
Slovenija

Estera od Sama pričakuje pohvalo zaradi posnetka, ki je povzročil, da sta si Majda in Diana pred kamero skočili v lase in izpadli popolnoma neresno. Namesto tega pa jo Samo okrega zaradi neprevidnosti in jo odslovi. Silvija Nacetu izda svojo povezanost s Simono Šuster, zato je Nace prepričan, da je izdajalka Estera. Luka Steli zaupa, kaj ga muči, Stela pa mu zamolči, da pozna Simono. Ko Nace pove Majdi, da je Simona Silvijina prijateljica, v njej končno vzbudi dvome glede Estere. Janko pred vsemi naznani svoj odstop od kandidature.

20:55
Ljubav je na selu V.
sezona 5, epizoda 2
Hrvaška

Darinka Ljubica Goravica, Daniel Granja, Srečko Ponjavić, Domino Santro in Jack Vukoja so iz daljnjih krajev prispeli na Hrvaško, da bodo spoznali svoje kandidate. Prihajajo iz Avstralije, Čila, Ekvadorja, Kanade in Nemčije. Voditeljica Marijana jim bo najprej predala pisma kandidatk in kandidatov, ki se bodo potegovali za njihovo pozornost in ljubezen. Marijana pa ima še največ dela z najmlajšim kmetom Danielom.

22:05
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:45
I: Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Nina Janković, Katarina Radivojević, Miodrag Radonjić... Ubice mog oca II.
sezona 2, epizoda 9
SRBIJA

Aleksandar se odpravi v Banja Luko, da bi izprašal osumljence, povezane z umorom Bibinega moža, ker meni, da so vpleteni tudi v Lunetov umor. Avto osumljencev pošlje k izvedencu v Beograd. Končno spoznamo Mirkovo ženo. Mirko prosi Banetovega očeta za odpuščanje. Aleksandar Jeleni zaupa svoje domneve o očetovem umoru. Pritiski, da se Barona izpusti, postajajo vse večji.

23:45
I: Luke Roberts, Brandon Jay McLaren, Nazneen Contractor, Sarah Greene... Ransom I.
sezona 1, epizoda 12
Kanada,Francija,ZDA,Nemčija

Nathalie se za pomoč zopet obrne na Erica in njegovo izkušeno ekipo pogajalcev. Tokrat morajo pomagati ugrabljeni družini v Italiji, ki je med ropom v svoji hiši zalotila nepridiprava. Eric postane sumničav, ko izve, da so moža v preteklosti že ugrabili. Medtem ko skušajo rešiti nedolžni par in njuno hčerko, ekipa nepričakovano naleti na skrivnost tako ugrabitelja kot tudi ene izmed žrtev......IMDb ocena: 6.7/10

00:40
I: Luke Roberts, Brandon Jay McLaren, Nazneen Contractor, Sarah Greene... Ransom I.
sezona 1, epizoda 13
Kanada,Francija,ZDA,Nemčija

Tokrat mora ekipa pogajalcev sodelovati z zloveščim nasprotnikom iz Ericove preteklosti, Damienom Delainom, da bi preprečili katastrofo. Nevarni heker namreč grozi, da bo po svetu sprožil več eksplozij in ogrozil na tisoče nedolžnih življenj, če mu Agencija za nacionalno varnost ne odobri dostopa do zaupnih datotek. Eric ni naklonjen Damienovim načrtom in sumi, da je povezan z Maxine......IMDb ocena: 6.7/10

01:25
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:05
Pavza!
, epizoda 4
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 23
Slovenija

.

07:10
Zigby I.
sezona 1, epizoda 7
Avstralija,Kanada

Zigbi je zebra z bujno domišljijo, ki s svojo radovedno navihanostjo vedno pristane v težavah. Pri odštekanih dogodivščinah se Zigbiju največkrat pridružita še prijatelja, saj surikat Mrjavko in pegatka Berti zmeraj pristaneta v godlji skupaj z njim. Na srečo Zigbiju vedno uspe najti prebrisan in zanimiv način, da jih iz težav spet spravi na zeleno vejo.

07:20
Pixi and the Magic Wall I.
sezona 1, epizoda 19
Nemčija

Pixi je pameten in radoveden deček, ki se nadvse rad igra v gozdu, družbo pa mu delata zajček in veverica. Nekega dne med raziskovanjem odkrijejo čarobni zid, ki je kot nekakšen velik računalniški zaslon, v katerem se skriva vse znanje tega sveta. Čarobni zid lahko zato povprašajo o čemerkoli, pa naj bodo to dinozavri, vitezi in vlaki, ali pa balet in živali. Ta jim nato omogoči vstop v popolnoma nove svetove, kjer dobijo vse odgovore na svoja vprašanja.

07:35
Conni I.
sezona 1, epizoda 1
Nemčija

Kaja si že od nekdaj želi kolo, nato pa jo starši presenetijo s čisto novim kolesom. »Uauuu, kolooo!« se radosti Kaja in skače od sreče. Ko se usede na kolo, pa ugotovi, da ga sploh ni enostavno voziti. Seveda ji mama pomaga pri učenju, pa je takoj laže. In ko se nauči kolo voziti sama, Kaja sploh pomisli ne več, da je bilo na začetku težko.

07:45
Masha and the Bear I.
sezona 1, epizoda 10
Rusija

Ker so počitnice, bi se Maša rada naučila drsati. Ker se tega ne zna naučiti sama, pa še bolj zabavno je, če je poleg še kdo, iz postelje zvleče prijatelja medveda in ga prepriča, da jo nauči drsanja. ''Le kako bi lahko zavrnil svojo malo prijateljico, pa konec koncev je na ledu res luštno,'' se tolaži medved.

08:00
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 35
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:20
Vaše zdravje, naša skrb
08:35
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor II.
sezona 2, epizoda 10
Nemčija,Avstrija

Susanna se pripravlja na otvoritev svoje nove restavracije ob jezeru. Lilli očeta odpelje na izlet, saj upa, da bo tako vsaj za trenutek pozabil na svojo novo ljubezen. Martin ponovno sreča odvetnico Andreo Junginger, s katero se odpravita na jadranje s padalom, ko pride do nesreče. Andrea je hudo ranjena. Hans in Franz izvesta za nesrečo in s helikopterjem odhitita na pomoč.

09:35
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 132
TURKEY

Sumru sklepa, da obstaja povezava med sporočilom, ki ga je prejel Mesut, Azrino prodajo nakita in Burhanovim svežnjem denarja. Azra sumi, da je Cansujin znanec Faruk isti človek, ki je izsiljeval njo. Skupaj s Cenkom neseta knjigo, ki jo je Faruk podaril Cansu, k strokovnjaku, da jo pregleda. Serap na Zerrinini spominski kartici odkrije nekaj zanimivega, Melis pa izgine iz hiše......IMDb ocena: 6.5/10

10:45
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 54
TURKEY

Muzaffer se z Nefise odmakne, da bi pozabila na vse težave. Ahmet poskuša poljubiti Zeynep, pri tem pa ju zasači Ceylan, ki se zaradi tega stepe z Zeynep. Cemre s Kanoom zaide v težave in ker se zato pozno vrne, je Sengul ne spusti v hišo. Zeynep, Cemre in Aysun zato v jezi odidejo in se začasno namestijo pri Asli......IMDb ocena: 5.3/10

11:40
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 55
TURKEY

Emre mora pred sodnika zaradi ugrabitve Merta. Ko je Mert v varstvu pri Tugbi, hočeta Cemre in Aysun odpeljati Merta na sodišče, da bi pričal še on. Med prerivanjem Tugba nesrečno pade. Mertovo pričanje sodnika ne prepriča, Muzaffer pa ponori, ko izve, da so Merta odpeljali pred sodnika. Poleg tega pred sodiščem Merta zbije avto in odpeljejo ga v bolnišnico......IMDb ocena: 5.3/10

12:40
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Janez Hočevar, Tjaša Železnik, Jernej Kuntner... Usodno vino III.
sezona 3, epizoda 47
Slovenija

Ivan ve, da sta Erik in Ines ljubimca. Ines Andréju postavi pogoj – francosko podjetje mu ostane, če ji v zameno da denar za vinograd in Erika. Martin odhaja iz izolske bolnišnice. Ines hoče izvedeti resnico o Erikovi goljufiji. Grozi mu, da je z njim konec. Ivan bi rad od Ines slišal resnico. Sooči jo s prevaro, ki jo je izvedel Erik. Martin poizveduje o odnosu med Branetom in Majo. Daša bi rada rešila Ivanov primer. Martin pa mora Nini povedati nekaj pomembnega.

13:40
Tv prodaja
13:55
Vrtičkanje IV.
sezona 4, epizoda 5
Slovenija

Vrtičkarici se bosta tokrat posvetili skromni zelenjadnici, ki poskrbi za pomladne vitamine. Hrustljava kolerabica najbolje tekne Metki in Tini kar sveža, direktno iz gredice. Podrobneje bosta predstavili tudi kapucinke, ki so nepogrešljive na njunem vrtičku. Ne samo, da so čudovite cvetlice, odganjajo tudi številne škodljivce. Cvetovi so prava kulinarična poslastica, iz semen pa lahko pripravimo okusen shranek, ki nadomesti kapre.

14:25
Farmer Wants a Wife (Australia) VIII.
sezona 8, epizoda 4
Avstralija

V osmi sezoni priljubljenega resničnostnega šova se nam bo predstavilo šest novih samskih kmetov, ki iščejo svojo boljšo polovico. Na hitrih zmenkih bodo spoznali kar 36 deklet, ki prav tako iščejo ljubezen, in med njimi izbrali tri, ki jih bodo peljali na svojo kmetijo. Čakajo jih romantični zmenki in izzivi, na katerih bodo dekleta poskušala osvojiti srca kmetov ter narediti dober vtis na njihove družine in prijatelje. Bo med kmeti in njihovimi izbrankami vzplamtela prava ljubezen.

15:30
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor II.
sezona 2, epizoda 11
Nemčija,Avstrija

V Ellmau zaradi idilične gorske pokrajine prispejo mične manekenke na modno fotografiranje. Ena izmed lepotic nenadoma zboli, zato ji Martin priskoči na pomoč. Zdravnik sumi, da manekenka boleha za anoreksijo, toda njeno zdravstveno stanje se drastično poslabša. Poleg tega zboli tudi njena kolegica, zato Martin namerava raziskati zadevo.

16:25
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 56
TURKEY

Merta morajo operirati. Muzaffer in Nefise nestrpno čakata na novice v bolnišnici. Muzaffer je strašno jezen na Cemre in ostale otroke, ki nenehno povzročajo težave, ti pa so razočarani nad mamo. Emreja v zaporu takoj vzamejo na piko nasilen paznik in zapornika, ki sta v stiku z Behzatom. Azime prejme rezultat genskega testa in Nefise pove, da je Emre Muzafferjev biološki sin......IMDb ocena: 5.3/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 56
TURKEY

Merta morajo operirati. Muzaffer in Nefise nestrpno čakata na novice v bolnišnici. Muzaffer je strašno jezen na Cemre in ostale otroke, ki nenehno povzročajo težave, ti pa so razočarani nad mamo. Emreja v zaporu takoj vzamejo na piko nasilen paznik in zapornika, ki sta v stiku z Behzatom. Azime prejme rezultat genskega testa in Nefise pove, da je Emre Muzafferjev biološki sin......IMDb ocena: 5.3/10

17:50
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 57
TURKEY

Ceylan Onurju pove, da se Zeynep sestaja z njim in z Ahmetom hkrati. Onur odhiti v Ahmetovo trgovino ter mu zabiča, naj se njegovemu dekletu ne približuje več. Vname se pretep, med katerim Ahmet iz predala vzame očetovo pištolo in med ruvanjem odjekne strel. Mert se zbudi po uspešni operaciji, Muzaffer in njegovi pa lažje zadihajo. Nefise se izmuzne in obišče Emreja......IMDb ocena: 5.3/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med II.
sezona 2, epizoda 9
Slovenija

Špela, Majda in Nace Janka napadejo z argumenti proti odstopu, medtem ko je Estera odsotna in zadržana. Anjo zanima več o Lukovem skrivnostnem dekletu. Ko Matthias izve za Jankov odstop, je ogorčen in za vse okrivi Luko. Nace želi Majdi odpreti oči glede Estere, a ker ju sliši Estera, se takoj spravi na Naceta. Luka Steli nehote izda informacijo o Jankovem odstopu. Ko Majda na televiziji vidi Smuka, ki govori o prodaji vodnih virov, se zave, da bi bil Janko veliko boljši predsednik. Smuk celo naznani Jankov odstop od kandidature.

20:55
Ljubav je na selu V.
sezona 5, epizoda 3
Hrvaška

Kmetje spoznajo večino kandidatk in kandidatov, med njimi ni le njihovih zlatih deklet in zlatega fanta, katere je produkcijska ekipa izbrala kot najboljše kandidate za njih. Hitri zmenki prinesejo tako presenečenja kot razočaranja. Darinko preseneti komaj 33-letni kandidat, kateremu bi lahko bila mama. Daniel izkoristi priložnost za prvi poljub, najbolj pa ga razoroži kandidatka, ki z njim spregovori v španščini.

22:10
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:50
I: Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Nina Janković, Katarina Radivojević, Miodrag Radonjić... Ubice mog oca II.
sezona 2, epizoda 10
SRBIJA

Baron je na prostosti in se hoče maščevati za način, kako so ravnali z njim, zato hoče tožiti policijo. Aleksandar in Mirko nadaljujeta z delom, čeprav o malem Kizi ni sledu. Sava se še naprej ukvarja z bosanskim avtomobilom, Rada pa mu sledi na vsakemu koraku. Nemanjevi ljudje pridejo k Branki, kjer se pripravlja hud obračun.

23:50
I: Luke Roberts, Brandon Jay McLaren, Sarah Greene, Nazneen Contractor... Ransom II.
sezona 2, epizoda 1
Kanada,Francija,ZDA,Nemčija

V drugi sezoni serije se bodo uresničili Ericovi največji strahovi, saj se bodo njegovi najbližji znašli v hudi nevarnosti. Ericov dolgoletni sovražnik Damien Delaine namerava dokončno obračunati z njim. Da bi se mu maščeval, Damien ugrabi njegovo hčerko Evie in zahteva, da mu Eric izpolni tri želje, če jo še kdaj želi videti. V napeti tekmi s časom se Ericova ekipa trudi, da bi izpolnili ugrabiteljeve nenavadne zahteve in rešili Evie. Eric se znajde pred nemogočo odločitvijo.

00:45
I: Luke Roberts, Brandon Jay McLaren, Sarah Greene, Nazneen Contractor... Ransom II.
sezona 2, epizoda 2
Kanada,Francija,ZDA,Nemčija

Erica in njegovo ekipo tokrat preseneti oboroženi napadalec, ki vdre v njihove pisarne in namerava umoriti enega izmed njihovih sodelavcev. Medtem ko Zara uspe tarčo odpeljati na varno, se Eric začne pogajati z neuravnovešenim strelcem. Oliver skuša odkriti ugrabiteljevo identiteto, Eric pa namerava odkriti vzrok za njegovo morilsko misijo. Bo Eric uspel prepričati napadalca, da odloži svoje orožje.

01:35
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:10
Pavza!
, epizoda 11
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 24
Slovenija

.

07:01
New Teletubbies I.
sezona 1, epizoda 59
Anglija

Preko hribov in dolin, v deželi, kjer je vse mogoče, živijo vijolični Tinki Binki, zeleni Dipsi, rumena Li-Li in rdeča Po z antenami na glavi in s televizijskimi zaslončki na trebuhu. Ko se zavrti čarobna vetrnica in začnejo utripati majceni zaslončki na njihovih trebuščkih, čudežni mlin prinese slike od vsepovsod in združi debelušne Telebajske s svetom resničnih otrok. Trebušček postane mala televizija, iz katere mahajo otroci in popeljejo Telebajske medse na novo pustolovščino.

07:15
Zigby I.
sezona 1, epizoda 8
Avstralija, Kanada

Zigbi je zebra z bujno domišljijo, ki s svojo radovedno navihanostjo vedno pristane v težavah. Pri odštekanih dogodivščinah se Zigbiju največkrat pridružita še prijatelja, saj surikat Mrjavko in pegatka Berti zmeraj pristaneta v godlji skupaj z njim. Na srečo Zigbiju vedno uspe najti prebrisan in zanimiv način, da jih iz težav spet spravi na zeleno vejo.

07:30
Pixi and the Magic Wall I.
sezona 1, epizoda 20
Nemčija

Pixi je pameten in radoveden deček, ki se nadvse rad igra v gozdu, družbo pa mu delata zajček in veverica. Nekega dne med raziskovanjem odkrijejo čarobni zid, ki je kot nekakšen velik računalniški zaslon, v katerem se skriva vse znanje tega sveta. Čarobni zid lahko zato povprašajo o čemerkoli, pa naj bodo to dinozavri, vitezi in vlaki, ali pa balet in živali. Ta jim nato omogoči vstop v popolnoma nove svetove, kjer dobijo vse odgovore na svoja vprašanja.

07:45
Conni I.
sezona 1, epizoda 2
Nemčija

Kaja najde majhno mucko in jo odnese domov. Nadvse si želi, da bi mucica postala njihov družinski član, a se kljub rosnim letom dobro zaveda, da mora o tem najprej pripraviti starša, da privolita. To pa ni tako enostavna naloga, kot je videti na prvi pogled.

08:00
Masha and the Bear I.
sezona 1, epizoda 12
Rusija

Medved ugotovi, da mu zajček krade korenje. Poleg tega mu Maša ves čas krade mir, zato se znajde in jo pošlje na vrt za stražo. Tako bo volk sit in koza cela! Tako vsaj misli medved. Japajade! Veliki kosmatinec očitno podcenjuje navihanost svoje male prijateljice Maše.

08:15
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 36
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:40
Vaše zdravje, naša skrb
08:55
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor II.
sezona 2, epizoda 11
Nemčija, Avstrija

V Ellmau zaradi idilične gorske pokrajine prispejo mične manekenke na modno fotografiranje. Ena izmed lepotic nenadoma zboli, zato ji Martin priskoči na pomoč. Zdravnik sumi, da manekenka boleha za anoreksijo, toda njeno zdravstveno stanje se drastično poslabša. Poleg tega zboli tudi njena kolegica, zato Martin namerava raziskati zadevo.

10:00
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 133
TURKEY

Azra in Cenk iščeta Melis. Cenk se odloči, da bo govoril s Kadirjem. Serap očita Ardi, da je Melis pobegnila zaradi njega. Cenk napade Kadirja, Azra ga poskuša umiriti. Sumru prosi Hulyo, naj zavlačuje z nakupom Burhanovih delnic kavarne. Cenka kličejo iz bolnišnice. Z babico in Azro se odpravi tja, ampak Melis ne najdejo. Melis se skrivaj sestane s Kadirjem in mu pove, da hoče pobegniti z njim. Arado grize slaba vest......IMDb ocena: 6.5/10

11:05
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 56
TURKEY

Merta morajo operirati. Muzaffer in Nefise nestrpno čakata na novice v bolnišnici. Muzaffer je strašno jezen na Cemre in ostale otroke, ki nenehno povzročajo težave, ti pa so razočarani nad mamo. Emreja v zaporu takoj vzamejo na piko nasilen paznik in zapornika, ki sta v stiku z Behzatom. Azime prejme rezultat genskega testa in Nefise pove, da je Emre Muzafferjev biološki sin......IMDb ocena: 5.3/10

12:00
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 57
TURKEY

Ceylan Onurju pove, da se Zeynep sestaja z njim in z Ahmetom hkrati. Onur odhiti v Ahmetovo trgovino ter mu zabiča, naj se njegovemu dekletu ne približuje več. Vname se pretep, med katerim Ahmet iz predala vzame očetovo pištolo in med ruvanjem odjekne strel. Mert se zbudi po uspešni operaciji, Muzaffer in njegovi pa lažje zadihajo. Nefise se izmuzne in obišče Emreja......IMDb ocena: 5.3/10

12:55
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Janez Hočevar, Tjaša Železnik, Jernej Kuntner... Usodno vino III.
sezona 3, epizoda 48
Slovenija

Ivan je odločen, da se bo boril proti Ines in Eriku. Postavi jima pogoj – če se bo vse mirno rešilo, ju ne bo prijavil policiji. Ines prizna prevaro in je pripravljena sodelovati, izgubila pa je Ivanovo zaupanje. Maja se končno javi Branetu. Fantje rešujejo Simona pred Bojano, ki se je vsilila v družbo. Bojana Simona preseneti z vprašanjem, ki ga ni pričakoval. Ines ima v načrtu nekaj groznega. Ivan doma ne najde ne nje ne sina Adama. Dobi pa pismo, iz katerega izve, da je Ban res kupil njihovo podjetje.

13:50
TV prodaja
14:05
Vrtičkanje IV.
sezona 4, epizoda 9
Slovenija

Vrtičkarici bosta občudovali princeso med balkonskimi rožami - čudovito pelargonijo. Posvetili se bosta tudo pikantnim korenikam, ki jih veliko uporabljamo in so zelo zdravilne. Ali ste vedeli, da lahko pridelate ingver tudi doma, kljub temu, da pri nas velja za eksotično rastlino.

14:35
Farmer Wants a Wife (Australia) VIII.
sezona 8, epizoda 5
Avstralija

V osmi sezoni priljubljenega resničnostnega šova se nam bo predstavilo šest novih samskih kmetov, ki iščejo svojo boljšo polovico. Na hitrih zmenkih bodo spoznali kar 36 deklet, ki prav tako iščejo ljubezen, in med njimi izbrali tri, ki jih bodo peljali na svojo kmetijo. Čakajo jih romantični zmenki in izzivi, na katerih bodo dekleta poskušala osvojiti srca kmetov ter narediti dober vtis na njihove družine in prijatelje. Bo med kmeti in njihovimi izbrankami vzplamtela prava ljubezen.

15:35
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor II.
sezona 2, epizoda 12
Nemčija, Avstrija

Gorski reševalci so obveščeni o izginotju petletne Marie, vendar za deklico ni nobenih sledi. Izginotje je prijavila njena mama Stefanie, ko Martin od njenega moža izve, da je mala Maria že pred leti umrla, zato jo zdravnik napoti na psihiatrijo. Medtem Susanne ugotovi, da je zanosila. Toda kdo je otrokov oče, Jörg ali Martin? Hans in Klara se spreta zaradi svojih otrok.

16:30
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 58
TURKEY

Kaan obvesti Cemre, da ju iščejo zaradi torbice. Opozori jo, naj bo zelo previdna. Onur je v zaporu zaradi pretepa z Ahmetom, Zerrin pa se razjezi, ko vidi, da je pri njem Zeynep. Ahmet Zeynep izsiljuje, da bo ovadil Onurja, če se ne poroči z njim. Tugba prisluškuje Azime in Sengul med pogovorom, nato pa Sengul obljubi denar v zameno za informacije......IMDb ocena: 5.3/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:55
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 59
TURKEY

Mert se vrne iz bolnišnice. Tugba Muzafferju pove, da sta mu Azime in Nefise lagali, da Nefise nima otrok. Muzaffer Tugbi zabiča, naj molči in se pretvarja, da ničesar ne ve. V sebi pa besno čaka, da mu Nefise prizna resnico. Onur je v zaporu, ker je ustrelil Ahmeta. Ahmet od Zeynep zahteva, da se poroči z njim, sicer bo tožil Onurja......IMDb ocena: 5.3/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med II.
sezona 2, epizoda 10
Slovenija

Janko si premisli glede odstopa. Kampanja je spet v polnem zagonu, pripravljajo se na soočenje. Tik pred odhodom pa Anja Janku pove za Lukovo razmerje s Stelo. Nacetu uspe posneti Samovo priznanje, kar skrivaj opazuje Estera. Nace in Estera tekmujeta, kateri od njiju bo uspel prepričati Janka o tem, kdo je izdajalec. Silvija Steli pove za Maksovo vpletenost v Smukovo kampanjo, Luka pa se Anji izpove glede Steline izdaje. Na soočenju Janko pove, da ne namerava odstopiti od kandidature.

21:00
I: Mila Kunis, Justin Timberlake, Patricia Clarkson, Jenna Elfman, Bryan Greenberg; R: Will Gluck... Friends With Benefits
ZDA

Prijatelja Dylan in Jamie, ki sta popolno nasprotje in imata za sabo že veliko propadlih razmerij, se odločita za brezskrben seks brez čustev in obveznosti. Slišati je preprosto, a se podajata v nevarne vode. Kmalu se njune posteljne avanture počasi začnejo spreminjati v strastno razmerje in oba spoznata, da sta sorodni duši. Toda tako Dylana kot Jamie je strah priznati, da sta se zaljubila in tako se znajdeta pred največjo življenjsko preizkušnjo......IMDb ocena: 6.6/10

23:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

23:40
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov. Žrebanja potekajo ob petkih zvečer v Helsinkih na Finskem.

23:45
I: Amanda Clayton, Brandon Barash, Patrika Darbo, Laura Wiggins; R: Michael Feifer... Cradle Swapping
ZDA

Alicia in Ray sta presrečna, ko se jima rodi hčerka Hannah. Toda ko se pri dojenčici začnejo pojavljati resne zdravstvene težave, novopečena starša začne skrbeti, še bolj pa ju prestraši Alicijina mama, ki opazi, da Hannah ni niti malo podobna nobenemu od njiju. Kmalu se jima življenje obrne na glavo, ko obiščeta zdravnika in izvesta, da Hannah ni njun otrok. Izkaže se, da je v porodnišnici nekdo zamenjal dojenčka. Alicia in Ray začneta iskati svojo hčer in niti ne slutita, da bosta med iskanjem naletela na šokantno odkritje......IMDb ocena: 5.3/10

01:25
I: Marko Mandić, Katarina Stegnar, Primož Bezjak, Mateja Pucko, Aljoša Koltak; R: Miran Zupanič... Barabe
Slovenija

Kovač in Dara imata težavno otroštvo. Znajdeta se v zavodu in se vzljubita. Potem ju nekega dne ločijo. Po desetih letih se kot najstnika z dvema nedoraslima dušama zopet srečata. Kovač je kolovodja odštekane bande, ki trati svoj čas v sprva nedolžnih prestopkih. Dara medtem živi v svojem odmaknjeno začaranem svetu. Za oba je ponovno snidenje priložnost, da začneta iskati svoj košček sreče......IMDb ocena: 6.7/10

03:25
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

04:05
Pavza!
, epizoda 22
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.