Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Planet TV HD
06:07
Planet 18 (2023)
epizoda 89
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

07:01
Zlatni Dvori (Golden Gates)
sezona 1, epizoda 121
Hrvaška

Mladen in Nera uživata v radosti nove ljubezni. Nera sanja o skupni prihodnosti, Eva pa izve, da se je Nera vrnila v vas, zato se odloči za potezo iz obupa. Pri Mladenu se pojavi vsa krvava in v modricah. Medtem pa nikakor ne najdejo vzroka onesnaženja na gradbišču, Irena pa je panična zaradi Martininega propadlega študija. Ivica in Zvonko se odločita svojo zaroko proslaviti v Osijeku na koncertu skupine Hladno pivo.

08:00
Jutranji Program (2023)
epizoda 63
Slovenija

Oddajo Jutro na Planetu bo vsak dan zaznamovala nova tema dneva z gosti, stalnica pa bodo novice dneva, jutranja telovadba, vklopi s terena ter različne poučne vsebine z zanimivimi dejstvi. Ekipa Jutra na Planetu bo spregovorila o širokem naboru aktualnih tem, zdravstvu, vzgoji otrok, hortikulturi, estradi in še marsičem, obiskali pa bomo tudi zanimive kraje, spoznali lokalne zgodbe in ljudem dali glas.

10:00
All About Marriage (Evlilik Hakkinda Hersey)
sezona 1, epizoda 57
Turčija

Skrivnost Yildirimove in Borove preteklosti je odkrita, Sanem, ki se ji zdi Yildirim sumljiv, p medtem a išče načine, kako se vtihotapiti v sovražnikov (Borov) brlog, saj nima niti najmanjšega namena opustiti svoje preiskave. Azra se medtem domisli načrta za rešitev Songul, vendar bo za to potrebovala vrhunsko odvetniško ekipo – in tako ji na pomoč priskočita Erman in Colpan.

10:56
Vaše Zdravje, Naša Skrb - Planet (2023)
epizoda 65
Slovenija

Hiter tempo življenja, slaba kvaliteta hrane, stres, genska zasnova... vse to vpliva na naše življenje bolj kot bi si mislili. Po starosti 40 let pa se začnejo počasi kazati posledice na našem telesu. Slabo počutje, težave s prebavo, težave s sklepi, bolezni srca in ožilja, težave s sečili - ledvice, prostata, slaba koncentracija in slabši spomin... vse to in še mnogo več težav, s katerimi se borimo. Mi vam lahko pomagamo in svetujemo, kako lahko izboljšate svoj jutri.

11:56
I: Bárbara Mori (Rubí Pérez Ochoa), Eduardo Santamarina (Alejandro Cárdenas Ruiz), Jacqueline Bracamontes (Maribel de la Fuente), Sebastián Rulli (Héctor Ferrer Garza), Ingrid Martz (Lorena Trevino), Jan (Marco Rivera), José Elías Moreno (Genaro Duarte), Leonorilda Ochoa (Dolores Herrera 'Dona Lola'), Sergio Argueta (Paco Gómez Gallegos), Marco Méndez (Luis Duarte López)... Rubí
sezona 1, epizoda 109
Mehika

Ambiciozna ženska skromnega porekla in osupljive lepote je odločena, da bo svoj slab položaj spremenila in poskusila omrežiti bogatega zdravnika......IMDb ocena: 8.1/10

12:54
I: Eugenia Cauduro (Silvia Requena Ortiz), Edith González (Esperanza Gamboa Martel), Fernando Colunga (Luis Gustavo Uribe Del Valle), Alma Muriel (Consuelo Del Valle de Uribe), Delia Casanova (Dona Carmen), Humberto Elizondo (Fermín Requena), Evita Munoz 'Chachita' (Benita), Luis Gimeno (Dr. Alberto Rivero), Leticia Perdigón (Gudelia), Zully Keith (Irene), Silvia Caos (Serafina), Marisol Santacruz (Leticia)... Nunca Te Olvidare
sezona 1, epizoda 13
Mehika

Nepozabna zgodba o moči ljubezni, povezanosti družine in zavedanju tega, kako dragocen je vsak trenutek v življenju......IMDb ocena: 7.1/10

13:50
Tv Prodaja 15min Planet (2023)
epizoda 90
Slovenija

TV prodaja.

14:05
Hekimoglu
sezona 2, epizoda 20
Turčija

V bolnišnico pripeljejo fanta, ki omedli, potem ko ima občutek, da ga je stresla elektrika. Hekimoglu najprej misli, da gre za gensko bolezen. Vsi se sprašujejo, zakaj je Hekimoglu spremenil videz.

15:02
Uttaran
sezona 4, epizoda 186
Indija

Ekadaši je v zaporu in nikakor ne more poklicati domov, da bi nekdo priskrbel varščino zanjo. Ambika izkoristi moževo odsotnost in prepriča Miti, da gresta po nakupih. Medtem Ekadaši le uspe dobiti Pavitro. Zagrozi ji, da ne sme nikomur povedati, da je v zaporu.

15:30
Uttaran
sezona 4, epizoda 187
Indija

Miti plača varščino za svojo taščo Ekadeši, ki je v zaporu zaradi poskusa ugrabitve. V resnici gre za spletko Ambike, Miti pa slepo verjame, da prijazno dekle ne more nikomur škodovati. Akaševa mama dobiva novo podobo. Zaradi Ambikinega maščevanje njeno izgublja na pomenu. Kljub vsemu ji uspe prepričati Miti, da začne dvomiti v dobrosrčnost Ambike. Poskusi umora so njeno maslo. Ambika igra vlogo žrtve in ne prizna, da jo je Ekadeši razkrinkala. Višnuju se obeta nova služba v Muktinem podjetju. Juvradž bo izkoristil vse možnosti, da bo par čim bliže njegovemu nadzoru.

15:59
Planet 18 - Vklop (2023) 4min
epizoda 65
Slovenija

Novice Planet 18 prinašajo aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

16:03
Zlatni Dvori (Golden Gates)
sezona 1, epizoda 122
Hrvaška

Po Evini vrnitvi se Nera odloči zapustiti Mladena. On pa se odloči, da se bo boril zanjo, takoj ko si Eva opomore in odide. Nera izgubi tudi službo, tako da je vsa sama in obupana v Osijeku. Nikola in Petar končno najdeta vzrok obolelih konj. To je odvržen sod s strupom. Begovci se medtem trudijo, da bi Ireno dvignili iz depresije, kar uspe šele Vesni. Kato pa muči odnos z Zvonkom in Ani se zaupa, kako čudno se vede v njegovi bližini.

16:59
Planet 18 - Vklop (2023) 1min
epizoda 863
Slovenija

Novice Planet 18 prinašajo aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

17:00
All About Marriage (Evlilik Hakkinda Hersey)
sezona 1, epizoda 58
Turčija

Potrto Azro (eden tistih koncev tedna je, ko so otroci pri Sergenu) skuša v boljšo voljo spraviti Gunes - predlaga ji, da bi šli po sledi podatkov, ki jih je z zvijačo pridobila od Sergena, in jo tudi prepriča. Deniz in Sanem sta medtem že do vratu v akciji, Songulina hči Filiz pa se ujame v natanko tisto past, pred katero jo je mama pred poroko tako zelo opozarjala.

17:57
Planet 18 (2023)
epizoda 90
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

18:52
Hekimoglu
sezona 2, epizoda 21
Turčija

Ko Cinar zdravnikom prizna, da je bil v Maroku, se odprejo popolnoma nove možnosti, kaj bi bilo lahko narobe z njim. Hekimoglu je prepričan, da je užival droge, a mu ostali nasprotujejo. Hekimoglu je jezen, ker je Orhan organiziral večerjo z njegovimi starši, in se ji hoče na vsak način izogniti.

19:53
Who Wants To Be A Millionaire
sezona 6, epizoda 32
Slovenija

Ponovno bomo lahko preizkušali znanje v najbolj znanem televizijskem kvizu vseh časov. Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, prinaša znan format petnajstih vprašanj, na katera morajo tekmovalci pravilno odgovoriti na poti do bogate nagrade. Na voditeljskem stolčku je pronicljivi Jure Godler, ki je tudi sam velik ljubitelj kviza.

21:24
Planet 18 Večerna Izdaja (2023)
epizoda 65
Slovenija

Večerna informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

21:44
Ta Teden Z Juretom Godlerjem Xvii
sezona 17, epizoda 6
Slovenija

Oddaja, ki nikoli ne izgubi svoje kritične note, je na Planetu že 8 let, vseskozi pa ostaja zvesta satiričnemu pregledu tedenskega dogajanja na političnem in družbenem prizorišču, s katerim poskrbi tako za smeh kot tudi za kakšen razmislek – in pomislek.

22:16
I: Sean Connery (James Bond), Akiko Wakabayashi (Aki), Mie Hama (Kissy), Tetsurô Tanba (Tiger Tanaka), Teru Shimada (Mr. Osato), Karin Dor (Helga Brandt), Donald Pleasence (Blofeld), Lois Maxwell (Miss Moneypenny), Charles Gray (Henderson), Tsai Chin (Chinese Girl - Hong Kong); R: Lewis Gilbert... You Only Live Twice
VB

Ameriško raketo v vesolju zajame neznana vesoljska ladja. Američani za ugrabitev obtožijo Ruse, zato se svetovni supersili znajdeta na robu vojne. Britanska vlada je medtem prepričana, da je za vse skupaj kriv nekdo drug, saj vesoljska ladja pristane na japonskem ozemlju. James Bond mora sedaj zaustaviti človeka, ki si je zamislil in izpeljal vesoljsko ugrabitev, svojega dolgoletnega sovražnika Ernsta Blofelda. Ta je odločen zanetiti svetovno vojno iz velikanskega štaba, ki ga je ustvaril v mirujočem vulkanu. Ko se odštevanje začne, Bond združi moči z japonsko agentko Kissy Suzuki......IMDb ocena: 6.9/10

00:30
Planet 18 Večerna Izdaja (2023)
epizoda 65
Slovenija

Večerna informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

00:49
Nočni Program 2023 (Planet)
epizoda 90
Slovenija

Nočni program.

06:38
Planet 18 (2023)
epizoda 90
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

07:32
I: Michael McKean (Self - Host), Tori Avey (Self - Food Historian), Dan Kohler (Self - Food Nerd), Rose Lawrence (Self - /)... Food: Fact Of Fiction
sezona 2, epizoda 11
ZDA

Michael McKean v oddaji raziskuje stare reke in odkriva osupljive skrivnosti, ki so del vsega, kar jemo. Od palačink do burgerjev in jabolčne pite bomo razkrivali naključna odkritja, pametne marketinške trike in vojne kampanje, ki so naše najljubše jedi začinile s polno žlico dejstev in ščepcem mita.

08:00
Jutranji Program (2023) - Best Off
epizoda 14
Slovenija

V oddaji Jutro na Planetu si bodo gledalci lahko vsako soboto med 8. in 10. uro ogledali najbolj izstopajoče vsebine preteklega tedna, tiste, ki so najbolj ganile, nas največ naučile ali bile preprosto tako zelo zanimive, da bi si jih z veseljem ogledali se enkrat.

10:01
I: Will Arnett (Self - Host), Jamie Berard (Self - Judge), Zack Macasaet (Self - Contestant), Amy Clites (Self - The Newlyweds)... Lego Masters Usa
sezona 1, epizoda 9
ZDA

Navdušenci nad legokockami se pomerijo v izzivih, v katerih morajo na določeno temo in v določenem času zgraditi izvirno stvaritev iz legokock......IMDb ocena: 7.4/10

10:56
I: Engin Akyürek (Sancar Efeoglu), Erdal Küçükkömürcü (Güven Çelebi), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Sami Aksu (Necdet), Yagmur Baskurt (Gülsiye), Ilayda Ildir (Dudu)... The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 9
Turčija

Ambasadorjeva hči in bogataš iščeta pot drug do drugega in do svoje izgubljene mladostne ljubezni kljub vsem preprekam, ki jima prihajajo naproti......IMDb ocena: 5.9/10

11:55
The Royals Revealed
sezona 1, epizoda 5
VB

V tej odkriti osemdelni dokumentarni seriji gledalce popeljemo na potovanje skozi vse vidike kraljevega življenja v preteklosti in sedanjosti, v vsej njegovi veličini, sijaju in kontroverznosti ...

12:57
Junior Masterchef Usa
sezona 8, epizoda 3
ZDA

Mladi ameriški ljubiteljski kuharji, stari od 8 do 13 let, tekmujejo za naziv mladega kuharskega mojstra.

13:54
Tv Prodaja 15min Planet (2023)
epizoda 91
Slovenija

TV prodaja.

14:09
I: Will Arnett (Self - Host), Jamie Berard (Self - Judge), Zack Macasaet (Self - Contestant), Amy Clites (Self - The Newlyweds)... Lego Masters Usa
sezona 1, epizoda 10
ZDA

Navdušenci nad legokockami se pomerijo v izzivih, v katerih morajo na določeno temo in v določenem času zgraditi izvirno stvaritev iz legokock......IMDb ocena: 7.4/10

15:06
R: Donald Petrie... Just My Luck
ZDA

Kolo usode je včasih zelo muhasto, kar na lastni koži občuti ambiciozna Ashley, ki jo v življenju nenehno spremlja sreča, a se ji po naključnem poljubu z vedno nesrečnim Jakom življenje postavi na glavo. Čez noč ostane brez službe, stanovanja in bogatega fanta, a je odločena poiskati Jaka in znova pridobiti svojo srečo. Toda poti življenja (in ljubezni) so včasih zelo skrivnostne.

17:04
I: Engin Akyürek (Sancar Efeoglu), Erdal Küçükkömürcü (Güven Çelebi), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Sami Aksu (Necdet), Yagmur Baskurt (Gülsiye), Ilayda Ildir (Dudu)... The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 10
Turčija

Ambasadorjeva hči in bogataš iščeta pot drug do drugega in do svoje izgubljene mladostne ljubezni kljub vsem preprekam, ki jima prihajajo naproti......IMDb ocena: 5.9/10

18:00
Planet 18 (2023)
epizoda 91
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

18:24
Who Wants To Be A Millionaire
sezona 6, epizoda 32
Slovenija

Ponovno bomo lahko preizkušali znanje v najbolj znanem televizijskem kvizu vseh časov. Legendarni Milijonar, ki že 20 let ustvarja bogataše po vsem svetu, prinaša znan format petnajstih vprašanj, na katera morajo tekmovalci pravilno odgovoriti na poti do bogate nagrade. Na voditeljskem stolčku je pronicljivi Jure Godler, ki je tudi sam velik ljubitelj kviza.

19:54
R: Luc Besson... Anna (2018)
ZDA

Vsaka ženska ima dva obraza … Pod neizmerno lepoto Anne Poliatove leži skrivnost s katero bo postala najbolj iskana in strah-vzbujajoča politična morilka na svetu. Vznemirljiva, energična vožnja, polna obratov, spletk in akcije, ki vzame dih, ter vključuje odlično igralsko zasedbo: Sasha Luss, dobitnica oskarja Helen Mirren, Luc Evans in Cillian Murphy.

22:08
R: Peter Farrelly, Bobby Farrelly... There'S Something About Mary
ZDA

Nori na Mary je filmska uspešnica, ob kateri se boste jokali od smeha. Mary Jenson je mlada, lepa in prijazna zdravnica. Pred dvanajstimi leti je štorastega vrstnika Teda povabila na maturantski ples, vendar se ni vse izteklo po njunih pričakovanjih. Po končani šoli se je Mary preselila na drug konec države in s Tedom se nista več videla. A on je še vedno nor nanjo, zato najame zasebnega detektiva, da bi jo našel. Toda tudi zviti detektiv se zaljubi v Mary in zdi se, da jo je Ted dokončno izgubil.

00:23
R: Helmut Metzger... Katie Fforde: 42 - Du Lebst Nur Einmal
Nemčija

Rosie Goldschmitt povzroči prometno nesrečo. Nato tako hitro odvihra iz bolnišnice v Frankfurtu, da zdravniki Rosie ne uspejo povedati za možganski tumor. Zdaj je na njeni hčerki Marli, ki je že tako pod stresom zaradi družine in dela, da jo obvesti o diagnozi. Vendar odnos med njima ni najboljši ...

02:15
Nočni Program 2023 (Planet)
epizoda 91
Slovenija

Nočni program.

06:33
Planet 18 (2023)
epizoda 91
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

06:54
I: Michael McKean (Self - Host), Tori Avey (Self - Food Historian), Dan Kohler (Self - Food Nerd), Rose Lawrence (Self - /)... Food: Fact Of Fiction
sezona 2, epizoda 12
ZDA

Michael McKean v oddaji raziskuje stare reke in odkriva osupljive skrivnosti, ki so del vsega, kar jemo. Od palačink do burgerjev in jabolčne pite bomo razkrivali naključna odkritja, pametne marketinške trike in vojne kampanje, ki so naše najljubše jedi začinile s polno žlico dejstev in ščepcem mita.

07:21
I: Michael McKean (Self - Host), Tori Avey (Self - Food Historian), Dan Kohler (Self - Food Nerd), Rose Lawrence (Self - /)... Food: Fact Of Fiction
sezona 2, epizoda 13
ZDA

Michael McKean v oddaji raziskuje stare reke in odkriva osupljive skrivnosti, ki so del vsega, kar jemo. Od palačink do burgerjev in jabolčne pite bomo razkrivali naključna odkritja, pametne marketinške trike in vojne kampanje, ki so naše najljubše jedi začinile s polno žlico dejstev in ščepcem mita.

07:48
Family Feud (2022)
sezona 1, epizoda 1
Slovenija

Družinski dvoboj je eden od najbolj priljubljenih kvizov na svetu, ki ga bo slovenskim gledalcem tokrat predstavil igralec in komik Žan Papič. Odgovori v kvizu Družinski dvoboj so sestavljeni na podlagi raziskave med stotimi ljudmi. Tekmovalci morajo ugotoviti, kaj je bil najpogostejši odgovor anketirancev, in zbrati čim več točk. V kvizu tako ni toliko potrebno znanje kot povezanost v ekipi in dobre asociacije. Včasih pa je treba staviti tudi na kakšno drzno idejo – in se seveda zabavati!

08:54
I: Will Arnett (Self - Host), Jamie Berard (Self - Judge), Zack Macasaet (Self - Contestant), Amy Clites (Self - The Newlyweds)... Lego Masters Usa
sezona 1, epizoda 10
ZDA

Navdušenci nad legokockami se pomerijo v izzivih, v katerih morajo na določeno temo in v določenem času zgraditi izvirno stvaritev iz legokock......IMDb ocena: 7.4/10

09:50
I: Engin Akyürek (Sancar Efeoglu), Erdal Küçükkömürcü (Güven Çelebi), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Sami Aksu (Necdet), Yagmur Baskurt (Gülsiye), Ilayda Ildir (Dudu)... The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 10
Turčija

Ambasadorjeva hči in bogataš iščeta pot drug do drugega in do svoje izgubljene mladostne ljubezni kljub vsem preprekam, ki jima prihajajo naproti......IMDb ocena: 5.9/10

10:45
I: Holly Poff (Self), Angelica Alejandro (Nurse (as Angelica Alejandro)), Jennifer De Lucia (Self - Secret Shopper), Ali Palanio (Self - Contestant)... Be The Boss Canada
sezona 1, epizoda 1
Kanada

Dva enako zaslužna zaposlena iz kanadskega podjetja se udeležita teden dni dolgega razgovora za službo. Povedali so jim, da jih obravnavajo za veliko napredovanje, a šefi skrivajo skrbno varovano skrivnost ........IMDb ocena: 4.7/10

11:42
The Royals Revealed
sezona 1, epizoda 6
VB

V tej odkriti osemdelni dokumentarni seriji gledalce popeljemo na potovanje skozi vse vidike kraljevega življenja v preteklosti in sedanjosti, v vsej njegovi veličini, sijaju in kontroverznosti ...

12:40
Tv Prodaja 15min Planet (2023)
epizoda 92
Slovenija

TV prodaja.

12:55
Robson Green'S Wild Australia
sezona 1, epizoda 3
VB

Robson Green se poda na epsko serijo pustolovščin po Avstraliji. Njegov cilj je raziskati, kakšno je v resnici življenje stran od znanih in množično obiskanih destinacij.

13:54
I: Will Arnett (Self - Host), Jamie Berard (Self - Judge), Zack Macasaet (Self - Contestant), Amy Clites (Self - The Newlyweds)... Lego Masters Usa
sezona 2, epizoda 1
ZDA

Navdušenci nad legokockami se pomerijo v izzivih, v katerih morajo na določeno temo in v določenem času zgraditi izvirno stvaritev iz legokock......IMDb ocena: 7.4/10

14:49
R: Peter Farrelly, Bobby Farrelly... There'S Something About Mary
ZDA

Nori na Mary je filmska uspešnica, ob kateri se boste jokali od smeha. Mary Jenson je mlada, lepa in prijazna zdravnica. Pred dvanajstimi leti je štorastega vrstnika Teda povabila na maturantski ples, vendar se ni vse izteklo po njunih pričakovanjih. Po končani šoli se je Mary preselila na drug konec države in s Tedom se nista več videla. A on je še vedno nor nanjo, zato najame zasebnega detektiva, da bi jo našel. Toda tudi zviti detektiv se zaljubi v Mary in zdi se, da jo je Ted dokončno izgubil.

17:03
I: Engin Akyürek (Sancar Efeoglu), Erdal Küçükkömürcü (Güven Çelebi), Edip Tepeli (Kavruk Ömer), Sami Aksu (Necdet), Yagmur Baskurt (Gülsiye), Ilayda Ildir (Dudu)... The AmbassadorS Daughter (Sefirin Kizi)
sezona 1, epizoda 11
Turčija

Ambasadorjeva hči in bogataš iščeta pot drug do drugega in do svoje izgubljene mladostne ljubezni kljub vsem preprekam, ki jima prihajajo naproti......IMDb ocena: 5.9/10

18:00
Planet 18 (2023)
epizoda 92
Slovenija

Osrednja informativna oddaja Planet 18 prinaša aktualno dnevno dogajanja pri nas in po svetu.

18:19
Ura Moči Iii (2023)
sezona 3, epizoda 14
Slovenija

V pogovorno-analitični oddaji Ura moči z voditeljem Bojanom Požarjem bomo vsako nedeljo prisluhnili argumentirani debati o aktualnem političnem dogajanju. Voditelju se bodo v studiu pridružili tudi komentatorji.

19:01
Junior Masterchef Usa
sezona 8, epizoda 5
ZDA

Mladi ameriški ljubiteljski kuharji, stari od 8 do 13 let, tekmujejo za naziv mladega kuharskega mojstra.

19:59
R: Kevin Macdonald... Mauritanian, The
ZDA

Mavretanec je obtožen najema teroristov, ki so 11. septembra strmoglavili letala v stolpe Svetovnega trgovinskega centra. Salahi je bil zaprt 14 let v ameriškem vojaškem zaporu Guantanamo brez obtožbe in sojenja. Izgubljajoč upanje je Salahi našel zaveznico v odvetnici Nancy Hollander in njeni sodelavki Teri Duncan.

22:30
I: Everett Burrell (Self); R: John Moore... Good Day To Die Hard, A
ZDA

Kultni neuničljivi policist John McClane se pod taktirko režiserja akcijskih spektaklov Za sovražnikovo črto in Max Payne znova znajde v primežu okorelih kriminalcev. Med obiskom odtujenega sina Jacka, ki se je v Moskvi znašel v težavah z oblastmi, se John zaplete v neustavljivi vrtinec divjih spopadov s teroristi, ki želijo ogroziti svetovni mir. Pri divjih cestnih pregonih in smrtonosnih strelskih obračunih se mu pridruži tudi sin, ki sledi očetovemu zgledu dokazovanja, da je vsak dan dober dan za smrt......IMDb ocena: 6.5/10

00:20
R: Harold Ramis... Bedazzled
ZDA

Elliot je sramežljiv računalničar, ki je že štiri leta zaljubljen v sodelavko Alison, a ta sploh ne ve, da obstaja. Zapeljiva hudičevka mu podari sedem želja, da bi osvojil dekle svojih sanj. V zameno pa zahteva njegovo dušo. Elliot si med drugim zaželi, da bi bil dva metra visok košarkarski zvezdnik, bogat, vpliven mož in ljubeč moški. Toda hudičevka vsako od njegovih želja seveda priredi po svoje.

02:05
Nočni Program 2023 (Planet)
epizoda 92
Slovenija

Nočni program.