Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery
06:00
How Do They Do It?: Paddle Steamers; sezona 14, epizoda 18

Kako izdelajo in vzdržujejo slavne parnike na kolesa, ki križarijo po reki Misisipi? In kako so vzpostavili mogočen zaščitni sistem, ki so ga poimenovali vodni zid?

06:30
How Do They Do It?: Recycled Concrete; sezona 14, epizoda 19

Kako izdelajo sodobne tlakovce in kako se je postopek izdelave skozi tisočletja spremenil? In kako nastane klasično krojen smoking?

07:00
How Do They Do It?: Crawfish Gloves; sezona 14, epizoda 20

Oddaja prikazuje, kako deluje vse od vesoljskih raket do sijalk, ob tem pa razkriva zgodbe, ki se skrivajo za nekaterimi najosupljivejšimi predmeti iz našega vsakdana.

07:30
How Do They Do It?: Harris Tweed; sezona 15, epizoda 1

Številni predmeti iz vsakdanjika sodobnega sveta so rezultat zapletenih inženirskih in izdelovalnih procesov. Kako jim uspe?

08:00
Wheeler Dealers: Travelall Around The World; sezona 16, epizoda 14

Mike in Ant dodata nov košček zgodovine v svojo delavnico: vozilo International Harvester Travelall, letnik '68, ki je prednik sodobnih športnih terencev.

09:00
Wheeler Dealers: The British Are Leaving; sezona 16, epizoda 16

Mike in Ant se spominjata njune ameriške avanture. Preden se vrneta domov v ZK, uredita delavnico in pregledata vsebino svojega dela zadnjih pet let.

10:00
Shed And Buried: Penny For Your Thoughts; sezona 2, epizoda 30

Henry in Sam se vrneta na Severno Irsko, kjer odkrijeta nekaj lepih starinskih vozil in sodobnih motorjev. Kaj bosta odnesla s seboj?

10:30
Shed And Buried: Episode 1; sezona 4, epizoda 1

Henry in Sam obiščeta očeta in hčer v Devonu, ki si lastita lopo, polno starih ameriških avtomobilov. Ob prihodu se nemudoma zagledata v zaprašen čikaški policijski avtomobil.

11:00
Shed And Buried: Episode 2; sezona 4, epizoda 2

Henry in Sam si ogledata zavidljivo kolekcijo ameriških starodobnikov in opreme. Ko si pobliže ogledata različne klasične motorje, Sam šokira Henryja z velikim presenečenjem.

11:30
Shed And Buried: Episode 3; sezona 4, epizoda 3

Henry in Sam se odzoveta na povabilo v delavnice nacionalnega muzeja motociklov. Tam jima nemudoma v oči padeta motocikla Ariel 1926 in BSA 1927.

12:00
Salvage Hunters: Vintage Retro; sezona 9, epizoda 11

Drew skuša v okrožju Tyne and Wear zadovoljiti pričakovanja stranke, ki obožuje slog iz sredine 20. stoletja. V nekdanjem samostanu pa mu v oči pade redko zrcalo.

13:00
Salvage Hunters: Edinburgh Zoo; sezona 9, epizoda 12

Drew si v edinburškem živalskem vrtu ogleduje nenavadne živalske predmete, v stari tekstilni tovarni išče industrijsko pohištvo, v Bristolu pa obišče prijatelje.

14:00
Salvage Hunters: The Restorers: Episode 7; sezona 2, epizoda 7

Alex restavrira gugalnega konjička iz 1930-ih, kipar Nick reši kos retro pohištva, tapetnik Craig pa si prizadeva obnoviti klasičen viktorijanski stol.

15:00
Salvage Hunters: The Restorers: Episode 8; sezona 2, epizoda 8

Kovač Neville Morris se loti obnove tirnice, ki je nekoč služila kot zaščitna ograja za viktorijanski kamin. Martin pa obnovi bomber jakno iz 2. sv. v., ki jo je nosil heroj RAF-a.

16:00
Outback Opal Hunters: The Solar System; sezona 6, epizoda 12

Lisa ogrozi pomemben posel z izdelovalcem nakita. Rod se spopada s tatovi, ki so ukradli opal in opremo s svojega rudnika.

17:00
Maritime Masters: Expedition Antarctica: Ice; sezona 1, epizoda 9

Helena in John doživita nepozabno srečanje s pingvini na otoku Danco. Brendon uporabi led 10.000 let starega ledenika in pripravi prave antarktične koktajle.

17:30
Maritime Masters: Expedition Antarctica: New Beginnings; sezona 1, epizoda 10

Raziskovalna jahta je končala svojo misijo in sledijo razburljiva presenečenja. Člani posadke plavajo v ledenih vodah in predstavijo novo plovilo.

18:00
Salvage Hunters: The Restorers: Episode 17; sezona 5, epizoda 17

Kovinar Ted preoblikuje uničeno kuhinjsko pomivalno korito. Kipar Nick obnovi zlomljeno vrtno vazo, mizar Robin pa predela starinske predalnike.

19:00
This Is Mark Rober: Attack Of The Squirrels; sezona 1, epizoda 3

V svojem prizadevanju, da bi doumel končno hitrost, Mark skrbno preuči nekatere svoje puhaste prijatelje, nakar skoči iz letala in postane leteči človeški veveriček.

20:00
Hustlers Gamblers Crooks: $4.5 Million Gamble; sezona 1, epizoda 1

Neverjetne resnične zgodbe o kockanju z visokimi vložki. Igralci razkrijejo svoje trike ter kako so dobili bitko z igralnicami, mafijo in zakonom.

21:00
Homestead Rescue: Texas Rift; sezona 5, epizoda 7

Družine, ki živijo daleč stran od civilizacije, čaka veliko napornih preizkusov. Da bi rešili svoje domačije, se obrnejo na mojstre preživetja, ki jih pripravijo na najhujše.

23:00
The Garden: Commune or Cult?: Welcome To The Garden; sezona 1, epizoda 1

Skrivnostna samozadostna skupnost, ki je na TikToku zaslovela kot kult, prvič odpre svoja vrata radovednim kameram.

00:00
Nothing To Hide: Episode 4; sezona 1, epizoda 4

Vpogled v vsakdan carinskih in davčnih uradnikov, ki se s sodobno tehnologijo in službenimi psi borijo proti tihotapljenju prepovedanega blaga.

01:00
Naked And Afraid: Gag Me With A Turtle; sezona 7, epizoda 13

Dva mojstra preživetja morata preživeti 21 dni brez hrane, vode ali obleke v enem najbolj neizprosnih in najodročnejših krajev na svetu. Kako se bosta odrezala?

02:00
Salvage Hunters: The Restorers: Episode 5; sezona 2, epizoda 5

Kipar Nick je na veliki preizkušnji, ko dobi v roke konjeniški kip s pridihom klasike. Usnjar Martin pa obnovi staro prtljago, ki je nekoč pripadala ruski kraljevi družini.

03:00
Salvage Hunters: The Restorers: Episode 6; sezona 2, epizoda 6

Kovač Neville restavrira litoželezni kamin iz 19. stoletja, Alex pa mizo iz 1930-ih spremeni v osrednji predmet kmetije.

04:00
Salvage Hunters: Episode 14; sezona 16, epizoda 14

Novodobni lovec na zaklade Drew Pritchard potuje po deželi podolgem in počez in išče nenavadne ter čudovite predmete. Večji kot je izplen, bolj je Drew srečen.

05:00
Salvage Hunters: Episode 15; sezona 16, epizoda 15

Drew v Suffolku prevzame kolekcijo retro palic za rilce, ki so jih nekoč uporabljali na prašičjih dražbah. Drew in Tee opazita pravi gotski zaklad v filmskem studiu v Swanseju.

06:00
Wheeler Dealers: Morris Minor Traveller 1966; sezona 10, epizoda 5

Po tem, ko je odkril morris minorja za samo 2400 funtov, se Mike odloči, da ga bo prenovil in prodal za 7000 funtov. Zdaj je na vrsti Edd, ki ga čaka popolna prenova avtomobila.

07:00
Wheeler Dealers: 1965 Land Rover IIA; sezona 13, epizoda 7

Edd in Mike sta v lovu za trpežnim avtomobilom, ki se preprosto ne vda. Možen kandidat je samo eden: land rover serije IIA!

08:00
How It's Made: Rock Crushers, Fabric Lampshades, Cake Sprinkles; sezona 21, epizoda 15

Pod drobnogled smo postavili še več vsakodnevnih predmetov. Danes si bomo ogledali, kako nastanejo drobilci kamenja, senčniki za svetilke, sladkorni posip in parni likalniki.

08:30
How It's Made: Matches: Carousel Horses: Porcelain; sezona 7, epizoda 5

Vžigalice, konjički z vrtiljaka, fini porcelan in avtomobilski rezervoarji za gorivo: več vsakdanjih predmetov je postavljenih pod drobnogled.

09:00
Salvage Dawgs: Youngwood High School; sezona 2, epizoda 13

Mike, Robert in ekipa Black Dog Salvage rešujejo predmete iz leta 1917 zgrajene srednje šole Youngwood, nato pa Mike iz jahalne opreme izdela edinstveno kavno mizico.

09:30
Van Go: Wedding On Wheels; sezona 1, epizoda 3

Novo zaročeni par Brettu zaupa organizacijo njunega velikega dne. V ta namen izdela vrhunski prireditveni kombi, poln visokotehnoloških presenečenj.

10:00
Salvage Hunters: The Restorers: Magic Lantern; sezona 4, epizoda 1

Kovač Nev in izdelovalec vitražev Gordon prenovita poškodovano gotsko lanterno. Ted se ukvarja z zarjavelim letalom na pedala, Alex pa predela velikansko mizo.

11:00
Salvage Hunters: Episode 10; sezona 13, epizoda 10

Drew ima v Sussexu neverjetno srečo, saj lahko kot prvi izbira med predmeti v trgovini, polni francoskih izdelkov. V Kentu pa pokuka v zakulisje zgodovinske železnice.

12:00
Wheeler Dealers: MGA; sezona 12, epizoda 3

Vsi poznajo izjemno uspešen avtomobil MGB, Mike pa bi rad za svojo ameriško delavnico izsledil njegovega predhodnika, MGA.

13:00
Gold Divers: Episode 10; sezona 10, epizoda 10

Po polomu v Elimu mora Kris zasnovati nov načrt za iskanje zlata. Shawn je nervozen pred testno plovbo z Myrtle Irene, Vernon pa odkrije zlato v Clara Creeku.

14:00
Gold Divers: Episode 11; sezona 10, epizoda 11

Prenovljena Myrtle Irene je ponovno v akciji in na lovu za zlatom. Vernon Stevu ponudi novo priložnost, Kris pa končno najde zlato.

15:00
Gold Divers: Episode 12; sezona 10, epizoda 12

Shawn stehta zlato, ki so ga zbrali z ladjo Myrtle Irene na prvi plovbi v sezoni. Bo bera izpolnila njegova pričakovanja? Medtem se k potapljanju vrne Zekejev brat.

16:00
Shed And Buried: Riding Shotgun; sezona 2, epizoda 16

Henry in Sam obiščeta Suffolk, kjer si ogledata zbirko starinskih motociklov. Henryjevo pozornost pritegnejo črpalke za gorivo, Sam pa opazi motorje s prikolico.

16:30
Border Control: Spain: Episode 8; sezona 3, epizoda 8

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

17:00
Wheeler Dealers: BMW 335i; sezona 17, epizoda 4

Fanta nadgradita vozilo BMW 335i z zmogljivostjo in eleganco, kakršno bi pričakovali od modela M3. Toda ali bo njun končni izdelek premagal pravi BMW M3 na dirki v pospeševanju?

18:00
How Do They Do It?: Crystal Glass, Flat Screen TVs; sezona 13, epizoda 13

Kako spihajo najboljši kristal na svetu, izdelajo najtanjše televizorje, ogrejejo najgloblji bazen in vsak dan napolnijo milijon plastenk kečapa?

18:30
How It's Made: High Precision Cutting Tools: Stained Glass: Semi-Trailers: Recorders; sezona 2, epizoda 1

Orodje za natančno rezanje, barvno steklo, polprikolice in snemalniki: da bi ugotovili, kako so izdelani, smo pod drobnogled postavili še več vsakodnevnih predmetov.

19:00
Salvage Hunters: The Restorers: Civil War Boots; sezona 6, epizoda 5

Spretni kovinar Ted obnovi star rjast rudarski voziček. Martin obnovi par vojaških čevljev iz obdobja državljanske vojne, Steve in Gill pa rešita polomljeno starinsko mizo.

20:00
Naked And Afraid: Opposites Don't Attract; sezona 8, epizoda 8

Reševalka in kmetovalec skušata preživeti na obali kolumbijske džungle. Toda ko njune prioritete postanejo jabolko spora, se njuno partnerstvo močno zamaje.

22:00
Naked And Afraid: Last One Standing: Cutthroat To The Bone; sezona 1, epizoda 7

Pri prvem izločitvenem izzivu pride do konflikta zaradi brezobzirnosti. Gary se sooči s Stevenom in Wazom, Matt pa določi lovska pravila.

00:00
Salvage Hunters: Episode 13; sezona 12, epizoda 13

Drew na dražbi v Hampshiru izbira med več kot 500 predmeti iz premožnih domov, v Lancastru pa ponovno zaživi njegova ljubezen do spominkov, povezanih z Elvisom.

01:00
Wheeler Dealers: Ford Fiesta Mk1; sezona 18, epizoda 1

Trgovec z avtomobili Mike se vrača v Združeno kraljestvo! Z nadarjenim mehanikom Marcom 'Elvisom' Priestleyjem iščeta legendarne avtomobile, ki jih obnovita in prodata.

02:00
Naked And Afraid: Last One Standing: Cutthroat To The Bone; sezona 1, epizoda 7

Pri prvem izločitvenem izzivu pride do konflikta zaradi brezobzirnosti. Gary se sooči s Stevenom in Wazom, Matt pa določi lovska pravila.

04:00
Wheeler Dealers: Mopar For The Course; sezona 16, epizoda 13

Mike in Ant obnovita veterana dirk v pospeševanju, vozilo Dodge Coronet 500, letnik 1965. Pri tem poskušata nekoliko omejiti njegovo moč, da bi postal uporaben cestni terenec.

05:00
Salvage Hunters: Episode 11; sezona 15, epizoda 11

Sodobni lovec na zaklade Drew Pritchard prečesava Združeno kraljestvo po dolgem in počez in išče nenavadne in čudovite predmete. Večji, kot je kup, srečnejši je.

06:00
Wheeler Dealers: TVR; sezona 10, epizoda 6

Mike odkrije avtomobil TVR cerbera za pičlih 8000 funtov. Toda ti avtomobili so znani po tem, da radi rjavijo. Ga lahko Edd zakrpa ali pa bo potrebno novo podvozje?

07:00
Wheeler Dealers: 1968 Chevy Corvette; sezona 13, epizoda 8

Mike in Edd se ne moreta zediniti glede definicije športnega avtomobila. Ker bi rad pohodil plin in drvel po cesti, Mike kupi corvetto iz leta 1968.

08:00
How It's Made: Indy Steering Wheels, Mixed Salad, Wind Turbines; sezona 21, epizoda 16

Pod drobnogled smo postavili še več vsakodnevnih predmetov. Danes si bomo ogledali, kako nastanejo snemljivi volani za Indy-Car dirkalnike, mešane solate in vetrne turbine.

08:30
How It's Made: Cookware: Soap: Steel Drums; sezona 7, epizoda 6

Steklena posoda za kuhanje, kosi mila, jekleni bobni in gasilske uniforma: več vsakdanjih predmetov je postavljenih pod drobnogled.

09:00
Salvage Dawgs: Nelson House; sezona 3, epizoda 1

Ekipa Black Dog tokrat rešuje predmete iz hiše v Mt. Jacksonu. Mike v delavnici iz starega predalnika izdela klop.

09:30
Van Go: Surfing USA; sezona 1, epizoda 4

Divji valovi! Brett zgradi mobilno trgovino z deskarsko opremo za prijatelja Aleca. Star kombi opremi z nadstropno posteljo in prostorom za Alecove jadralne deske.

10:00
Salvage Hunters: The Restorers: Back Of The Net : Game On; sezona 4, epizoda 2

Francoski loščilec Alex obnovi močno obrabljeno mizo za namizni nogomet. Martin dobi v roke staro skrinjo, Craig pa restavrira skandinavski stol.

11:00
Salvage Hunters: Episode 11; sezona 13, epizoda 11

Drew v ogromnem skednju v Sussexu odkrije veliko zbirko z živalmi povezanih nenavadnih predmetov, v Cardiffu pa končno razkrijejo njegov najljubši tip starin.

12:00
Wheeler Dealers: BMW 2002tii; sezona 12, epizoda 4

Avtomobilistični legendi Mike Brewer in Edd China sta se lotila največjega izziva v svoji karieri, saj bosta na izjemno tekmovalni zahodni obali ZDA odprla svojo delavnico.

13:00
Farmhouse Fixer: The Horse Farmhouse; sezona 1, epizoda 6

Jon in Kristina se lotita najzahtevnejšega projekta doslej - preobrazbe konjske farme. Njuna naloga je upoštevati vse zahteve lastnikov farme in ustvariti koheziven dom.

14:00
Farmhouse Fixer: Knight Moves; sezona 2, epizoda 1

Jonathan Knight rad obnavlja zgodovinske kmečke hiše v Novi Angliji. Skupaj z notranjo oblikovalko Kristino tem domovom vdahneta novo življenje.

15:00
Naked And Afraid: A Tangled Web In Texas; sezona 7, epizoda 9

Impulzivni avanturist in previdna arheologinja se znajdeta sredi puščave v Teksasu, kjer se morata spopasti s pasje vročimi dnevi, hladnimi nočmi in tarantelami.

16:00
Shed And Buried: Spoilt For Choice; sezona 2, epizoda 17

Henry in Sam v Lowestoftu med brskanjem po Charliejevi zbirki ne moreta verjeti svojim očem, saj ima vse od avtomobilov in motociklov do stacionarnih motorjev.

16:30
Border Control: Spain: Episode 9; sezona 3, epizoda 9

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

17:00
Wheeler Dealers: Fiat 600; sezona 17, epizoda 5

Trgovec z avtomobili Mike Brewer se vrača v ZK! Skupaj z zanesljivim mehanikom Marcom Elvisom Priestlyjem iščeta avtomobilske ikone, da bi jih obnovila in z dobičkom prodala.

18:00
How Do They Do It?: Pulverizers, Bomber Jackets; sezona 13, epizoda 14

Kako skujejo čeljust stroja, ki lahko predre beton in uniči stolpnice, kako sešijejo zgodovinsko letalsko jakno in zvarijo najstarejše pivo v zahodnem svetu?

18:30
How It's Made: Conga Drums: Metal Plating: Buttons; sezona 2, epizoda 2

Bobni konga, kovinske prevleke in gumbi: da bi ugotovili, kako so narejeni, smo pod drobnogled postavili še več vsakodnevnih predmetov.

19:00
Salvage Hunters: The Restorers: Dazzling Peacock Head; sezona 6, epizoda 6

Julia obnovi poškodovano pavjo glavo na festivalski platformi za trgovko Natasho. Steve pa reši par obrabljenih starinskih miz iz dvorca v Suffolku.

20:00
Outback Opal Hunters: Hard On The Edge; sezona 6, epizoda 15

Bušmanom zagode doma narejena dvigalka z vedrom. Sofia in Isaac iz ekipe Opal Whisperers obtičita na dnu rudnika z odprtim kopom v peklenskih temperaturah.

21:00
Gold Rush: Off The Rails; sezona 14, epizoda 19

Jukonski zlatokopi se vračajo, da bi postavili vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova nahajališča in novi stroji pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

22:00
Hustlers Gamblers Crooks: Atlantic City Outlaw; sezona 1, epizoda 4

Neverjetne resnične zgodbe o kockanju z visokimi vložki. Igralci razkrijejo svoje trike ter kako so dobili bitko z igralnicami, mafijo in zakonom.

23:00
Wheeler Dealers: 1985 Maserati Biturbo; sezona 13, epizoda 16

Mike izsledi maseratija biturbo iz leta 1985, ki je bil v zgodnjih devetdesetih predelan v avto na električni pogon. Ali jima bo njun prvi električni avtomobil prinesel dobiček?

00:00
Salvage Hunters: Episode 14; sezona 12, epizoda 14

Drew obišče odpad v Cheshiru, kjer hranijo starinsko telovadno opremo. V starinarnici na južni obali pa odkrije odlitke verskega okrasja.

01:00
Wheeler Dealers: Peugeot 205; sezona 18, epizoda 2

Trgovec z avtomobili Mike se vrača v Združeno kraljestvo! Z nadarjenim mehanikom Marcom 'Elvisom' Priestleyjem iščeta legendarne avtomobile, ki jih obnovita in prodata.

02:00
Outback Opal Hunters: Hard On The Edge; sezona 6, epizoda 15

Bušmanom zagode doma narejena dvigalka z vedrom. Sofia in Isaac iz ekipe Opal Whisperers obtičita na dnu rudnika z odprtim kopom v peklenskih temperaturah.

03:00
Gold Rush: Off The Rails; sezona 14, epizoda 19

Jukonski zlatokopi se vračajo, da bi postavili vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova nahajališča in novi stroji pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

04:00
Wheeler Dealers: Travelall Around The World; sezona 16, epizoda 14

Mike in Ant dodata nov košček zgodovine v svojo delavnico: vozilo International Harvester Travelall, letnik '68, ki je prednik sodobnih športnih terencev.

05:00
Salvage Hunters: Episode 12; sezona 15, epizoda 12

Sodobni lovec na zaklade Drew Pritchard prečesava Združeno kraljestvo po dolgem in počez in išče nenavadne in čudovite predmete. Večji, kot je kup, srečnejši je.