Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:50
OTO čira čara
, epizoda 26
Slovenija

.

06:54
Vic the Viking I.
sezona 1, epizoda 70
Francija,Avstralija

Viki je desetletni sin vikinškega poglavarja, ki živi daleč na severu v skromni vasici. Čeprav je zelo zadržan in se še posebej boji volkov, ima Viki bujno domišljijo in je izredno iznajdljiv. Z njegovo pomočjo so se njegovi sovaščani že marsikdaj izognili nevarnosti in jo zagodli rivalskemu poglavarju. Glede na to, da se v vikinški vasici vedno nekaj dogaja, je Vikijevo življenje zaznamovano z nepozabnimi zabavnimi pustolovščinami.

07:05
Monchhichi I.
sezona 1, epizoda 5
Francija

Ko pade noč in otroci zaspijo, se bleščeče zvezdice spustijo na njihove speče obrazke. Dobrodošli na čarobnem drevesu, kjer v tovarni sanj nastajajo najlepše sanje. Pridružite se pogumnim in ljubkim varuhom sanj na njihovih čarobnih pustolovščinah. A ustvarjanje sladkih sanj ni tako preprosto, kot si morda mislite.

07:15
44 Cats I.
sezona 1, epizoda 5
Italija

Gabi je mačja novinarka, ki se najraje ukvarja s trači in poročanjem o stvareh, ki druge muce spravljajo v zadrego. A nato Gabi ugrabi Bruno, zlobni mestni konjederec. Bodo ostale mucke Gabi prepustile žalostni usodi.

07:30
Wissper I.
sezona 1, epizoda 32
Anglija

Ste že slišali za Wissper? Malo, prikupno deklico, ki lahko govori z živalmi? S to čarobno lastnostjo se je že rodila in zaradi tega je ljubče povezana z vsemi bitji. Ko zašepeta čarobno besedo: Psssst!, se pojavi povsod tam, kjer se kakšna žival znajde v težavah in potrebuje njeno pomoč. Wissper je zelo prijazna, razen seveda takrat, ko se živali obnašajo zelo grdo in potrebujejo nekoga, da jih spravi v red.

07:35
Kindi Kids I.
sezona 1, epizoda 3
Avstralija

Kindi Kids preizkušajo svoje plesne gibe in gre jim odlično. Ko pa se jim pridruži še Marsha Mello, ji nikakor ne gre od nog in vedno pristane na tleh. Ko že skoraj obupa, ji njene prijateljice priskočijo na pomoč pri učenju z nasveti in s pripomočki. In svet je takoj lepši.

07:40
My Little Pony: Friendship is Magic V.
sezona 5, epizoda 10
ZDA,Kanada

V čarobni deželi pisanih konjičkov Ponijevo živijo poniji s prav posebno močjo. Med njimi je tudi poni Večerna Iskra, ki uživa v knjigah in ima zmajčka Pika. Ima pa tudi čudovite prijateljice, Rozi, Jabi, Sončico, Mavrico in Rubi. Vsaka od njih ima svojo lastnost, zaradi katere izstopa. A do popolnosti jim pomaga prav njihovo trdno prijateljstvo, s katerim se izoblikuje vsaka izmed njih in žari v svoji srčnosti.

08:05
Little Tiaras II.
sezona 2, epizoda 5
Rusija

Bliža se pomemben izpit. Rozi bi rada blestela na izpitu, a kaj, ko si nikakor ne more ničesar zapomniti. Pomaga si s čarobnim orehom, ki pa zraste le na vsakih sto let in je zato zelo, zelo redek čaroben sad. Bi se ga dalo uporabiti v bolj koristen namen? V Rozi se oglasi slaba vest.

08:10
Kid-E-Cats II.
sezona 2, epizoda 3
Rusija

Čoko, Roli in njuna mala sestrica Lučka so male mucke. Z neskončno dozo navdušenja in energije ne morejo biti niti za hip pri miru in z radovednostjo raziskujejo svet okoli sebe. Skupaj delajo korake v življenjske izkušnje, se učijo izražati svoje občutke in spodbujajo drug drugega, ko jim kaj ne gre. S pomočjo domišljije in nekaj starševskih nasvetov najdejo izhod iz vsake situacije in njihov svet je vsak dan večji.

08:15
Super Wings I.
sezona 1, epizoda 9
ZDA,J. Koreja,Kitajska

Jan tokrat odleti v Afriko, natančneje v Kenijo. Tam ga želno pričakuje deklica Lorna, ki je naročila tekaške superge, namreč z njimi se bo podala na zahtevno tekaško tekmo. Tekma se za Lorno začne dobro, kmalu pa se zatakne zaradi nepričakovanega dogodka. Lorna namreč naleti na izgubljeno gazelico in je ne more pustiti kar same......IMDb ocena: 6.2/10

08:40
Talking Tom and Friends V.
sezona 5, epizoda 14
CYPRUS,Avstrija,Tajska

MC je depresiven. Obiskala ga bosta starša, ki živita v prepričanju, da je njun sin poslovnež. Ker pa depresivni MC zato ne more pričarati mega zabave, ki jo Tom in Ben potrebujeta za predstavitev svoje nove aplikacije, Tom MC-ju predlaga, da naj za en dan postane njun lažni šef. Pa bo volk sit in koza cela.

09:00
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 5
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

09:20
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Danes bomo zvedeli kaj več o goskah. Te domače živali prepoznamo po oranžnem kljunu, dolgem vratu in kratkih nogah. Imajo ostre zobke in to v kar dveh vrstah. Koliko je stara goska, ugotovimo po njenih nogah, saj imajo mlajše gosi bolj rumeno barvo nog, starejše pa rdečo.

09:35
5KA I.
sezona 1, epizoda 52
Slovenija

Zdrav način prehranjevanja, telesne vaje, počitek in ohranjanje zdravja. Pomen nege telesa in vzroki dobrega počutja ob redni telesni vadbi.

09:40
Horrid Henry II.
sezona 2, epizoda 21
ZDA

Gašper in Nejc vsak dan komaj čakata, da zazvoni zvonec in stečeta do sladoledarja. A žal sta edini stranki, zato sladoledar zapira kiosk. Ker tovarna sladoleda išče nov slogan, za nagrado pa nudi ogled tovarne, Gašper hitro izkoristi priložnost. Mala malica za največjega ljubitelja sladoleda.

09:50
5KA II.
sezona 2, epizoda 5
Slovenija

Telovadimo in spoznavamo dele telesa z angleškimi izrazi. Telovadimo z lutko.

09:53
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 5
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. Njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

10:00
5KA III.
sezona 3, epizoda 46
Slovenija

Oblikujemo voščilo in čestitko. Opredelimo tvorca, naslovnika in povemo, ob katerih priložnostih tvorimo taka besedila.

10:05
Dennis & Gnasher: Unleashed! I.
sezona 1, epizoda 27
Anglija

V mestu bo kmalu dirkaški derbi, na katerega se Denis in klapa intenzivno pripravljajo. Denis ustvari hitrejši voziček, nato pa izgubi nadzor in se poškoduje. Videti je, da z zmago ne bo nič. Sedaj je vse odvisno od Rubijinega znanja o invalidskem vozičku in Denisovih dirkaških veščin.

10:15
Dennis & Gnasher: Unleashed! I.
sezona 1, epizoda 28
Anglija

Nekdo ponoči pogrize celo mesto in Valter takoj obtoži Šavsija. Denis in prijatelji se takoj podajo na lov za pravim krivcem, da bi oprali Šavsijevo dobro ime. In krivca tudi najdejo, gre za volkogriza.

10:25
5KA IV.
sezona 4, epizoda 36
Slovenija

Pisno množenje je preprosto, če le obvladaš poštevanko.

10:30
I: Maia Reficco, Alex Hoyer, Sara Cobo, Sarai Meza... Kally's Mashup I.
sezona 1, epizoda 5
Argentina

Glede na okoliščine se Kally in Gloria seveda slabo izkažeta na štiriročnem klavirskem preizkusu. Ker sta Kevin in Alex kaznovana, ne moreta nastopiti v Music Shaku, zato Tina opogumlja Danteja, naj igra s Kally. Profesor Skyler skuša uničiti Kallyjino prijavnico za nagrado Odkritje leta. Kally je tik pred tem, da ga razkrinka, ko jo pokliče Tina......IMDb ocena: 7.2/10

11:30
5KA VIII.
sezona 8, epizoda 114
Slovenija

Kemijska reakcija je snovna sprememba. Pri kemijski reakciji nastanejo povsem drugačne, nove snovi z drugačnimi lastnostmi. Kemijske reakcije potekajo različno hitro. Reaktanti so snovi, ki vstopajo v reakcijo, produkti so snovi, ki pri kemijski reakciji nastanejo. Pri fizikalni spremembi snovi le spremenijo obliko.

11:35
I: Bae Suzy, Kim Soo-Hyun, Ok Taec-Yeon, Ham Eun-Jung... Dream High I.
sezona 1, epizoda 5
J. Koreja

Hae Mi je odločena, da bo premagala Beak Hee na pomembnem nastopu. Toda Hae Mi in Jin Guk ne bosta smela obiskovati predmeta, ki si ga tako močno želita. Se bosta uspela znajti na svoj način.

12:55
Vaše zdravje, naša skrb
13:10
I: Harry Hamlin, Kristen Kerr, Richard Portnow, Tom Ohmer; R: Gary T. McDonald... Fourth Noble Truth
ZDA

Po besnem izpadu sodnik zvezdniškemu igralcu Aaronu, ki je znan lomilec ženskih src, odredi obiskovanje individualnih ur meditacije pri učiteljici Rachel. Na njunih seansah Rachel skeptičnemu Aaronu želi predstaviti plemenite resnice budizma, toda on jo ves čas zapeljuje. Rachel se skuša upreti njegovim čarom, toda med njima preskoči iskrica. Jo bo uspel prepričati, da se je spremenil......IMDb ocena: 6.6/10

14:45
Vaše zdravje, naša skrb
15:05
I: Ashley Scott, Lizze Broadway, Mark Hapka, David Starzyk, Jay Pickett; R: Michael Feifer... 16 and Missing
ZDA

Šestnajstletna Abbey se nekega večera po družinskem sporu odtihotapi iz hiše ter odpravi v Arizono, da bi obiskala privlačnega Gavina, ki ga je spoznala na spletu. Ko se končno srečata tudi osebno, Abbey takoj opazi, da je fant veliko starejši, kot je bil videti preko računalnika. Medtem njena mama Julia opazi, da je izginila, zato začne brskati po njenem prenosniku, da bi jo izsledila in rešila pred Gavinom, preden ne razkrije svojih resničnih namenov......IMDb ocena: 4.8/10

16:50
Preverjeno
Slovenija

V zadnjem letu je zelo poraslo število razkošnih dragih avtomobilov v Sloveniji. Kdo so kupci, ki lahko za avto brez težav odštejejo sto tisoč evrov ali še precej več? Ali to omogoča tudi nova davčna zakonodaja? Vedno več ljudi čez noč ostane brez osebnega zdravnika. Kaj to pomeni v praksi in kakšne možnosti imajo ti ljudje? NFT je nezamenljiv žeton, tehnologija prihodnosti in beseda leta, ki nadgrajuje internet ter ustvarja nove milijonarje s trgovanjem digitalnih umetnin. Med njimi so na primer na prodaj tudi podobe oči Melanie Trump.

17:50
Ena na ena
sezona 2, epizoda 3
Slovenija

V oddajo Ena na ena prihaja podjetniški milijonar Jure Knez, Steve Jobs Zasavja. S 127 milijoni evrov je 12. najbogatejši Slovenec. Zakaj je Jure Knez v lastništvo svetovno znanega Dewesofta spustil zaposlene, kako je kljub koronakrizi ustvaril milijone dobička, zakaj mu zaupajo vesoljske agencije in prestižne avtomobilske znamke.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Adam Sandler, Salma Hayek, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider, Maya Rudolph; R: Dennis Dugan... Grown Ups
ZDA

Trideset let po maturi se pet bivših srednješolskih košarkarskih zvezdnikov ob smrti svojega bivšega trenerja ponovno zbere na kraju, kjer so proslavili svojo prvo pomembno zmago. Čeprav so vsi po vrsti poročeni in z otroci, peterica bivših prijateljev hitro spozna, da kljub odraslosti še vedno niso izgubili mladostne živahnosti in iskrivosti, s pomočjo katere so blesteli na košarkarskem parketu. V želji, da bi obudili svojo mladost, se zato odločijo julijski praznični konec tedna preživeti kar se da zabavno.

21:50
I: Will Smith, Alec Baldwin, Albert Brooks, Gugu Mbatha-Raw, David Morse; R: Peter Landesman... Concussion
Anglija,Avstralija,ZDA

Resnična zgodba o forenzičnem nevropatologu Bennetu Omaluju, ki je pri pokojnem igralcu ameriškega nogometa prvi odkril nevrološko bolezen, ki je povezana s ponavljajočimi se poškodbami glave. Omalu bolezen poimenuje kronična travmatska encefalopatija in svoje ugotovitve objavi v medicinskem zborniku, a pri tem naleti na nasprotovanje izjemno vplivne nogometne lige. Kljub temu nadaljuje s prizadevanji, da bi o nevarnostih poškodb glave pri športu ozavestil javnost, saj je ogroženo tudi zdravje drugih športnikov.

00:00
I: Ben Affleck, Chris Cooper, Kevin Costner, Tommy Lee Jones, Maria Bello; R: John Wells... Company Men
ZDA,Anglija

Bobby Walker živi ameriške sanje. Ima odlično službo, bogato plačo, srečno družinsko življenje in prestižen avto. Ko pa Bobby ter njegova starejša sodelavca Phil in Gene ostanejo brez službe, morajo na novo osmisliti svoje življenje. Bobby sprejme službo pri svaku Jacku, ki gradi hiše. Medtem imata Phil in Gene zaradi starosti veliko slabše možnosti za novo zaposlitev.

01:50
Pavza!
, epizoda 18
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:55
OTO čira čara
, epizoda 10
Slovenija

.

06:56
Vic the Viking I.
sezona 1, epizoda 71
Francija,Avstralija

Viki je desetletni sin vikinškega poglavarja, ki živi daleč na severu v skromni vasici. Čeprav je zelo zadržan in se še posebej boji volkov, ima Viki bujno domišljijo in je izredno iznajdljiv. Z njegovo pomočjo so se njegovi sovaščani že marsikdaj izognili nevarnosti in jo zagodli rivalskemu poglavarju. Glede na to, da se v vikinški vasici vedno nekaj dogaja, je Vikijevo življenje zaznamovano z nepozabnimi zabavnimi pustolovščinami......IMDb ocena: 6.4/10

07:20
Monchhichi I.
sezona 1, epizoda 6
Francija

Ko pade noč in otroci zaspijo, se bleščeče zvezdice spustijo na njihove speče obrazke. Dobrodošli na čarobnem drevesu, kjer v tovarni sanj nastajajo najlepše sanje. Pridružite se pogumnim in ljubkim varuhom sanj na njihovih čarobnih pustolovščinah. A ustvarjanje sladkih sanj ni tako preprosto, kot si morda mislite.

07:30
44 Cats I.
sezona 1, epizoda 6
Italija

Mogočne muce spoznajo novega mačkona, ki mu je ime Smrdko. A Smrdko se je obdal z zidom smradu in ne spusti nikogar blizu, saj ga je prijateljstvo že večkrat opeklo. To pa seveda mogočnih muc ne ustavi.

07:40
Wissper I.
sezona 1, epizoda 33
Anglija

Ste že slišali za Wissper? Malo, prikupno deklico, ki lahko govori z živalmi? S to čarobno lastnostjo se je že rodila in zaradi tega je ljubče povezana z vsemi bitji. Ko zašepeta čarobno besedo: Psssst!, se pojavi povsod tam, kjer se kakšna žival znajde v težavah in potrebuje njeno pomoč. Wissper je zelo prijazna, razen seveda takrat, ko se živali obnašajo zelo grdo in potrebujejo nekoga, da jih spravi v red.

07:50
Kindi Kids I.
sezona 1, epizoda 4
Avstralija

Danes je poseben dan in malčice so prepričane, da ima gotovo katera od njih rojstni dan. Zato se v vlogo slavljenke postavi kar Donatina. Ostale punčke se trudijo najti najboljši način za praznovanje tega posebnega dne. Ugotovijo, da je lahko dan poseben tudi brez rojstnega dne, in da s skupnimi močmi lahko dosežejo karkoli.

07:55
My Little Pony: Friendship is Magic V.
sezona 5, epizoda 11
ZDA,Kanada

V čarobni deželi pisanih konjičkov Ponijevo živijo poniji s prav posebno močjo. Med njimi je tudi poni Večerna Iskra, ki uživa v knjigah in ima zmajčka Pika. Ima pa tudi čudovite prijateljice, Rozi, Jabi, Sončico, Mavrico in Rubi. Vsaka od njih ima svojo lastnost, zaradi katere izstopa. A do popolnosti jim pomaga prav njihovo trdno prijateljstvo, s katerim se izoblikuje vsaka izmed njih in žari v svoji srčnosti.

08:15
Little Tiaras II.
sezona 2, epizoda 6
Rusija

Darja in Rozi se spričkata. Darja meni, da so najpomembnejše orožje čarodejke knjige, Rozi pa, da je to čarovniška moč, ki jo najdeš v sebi. Profesor Muc ju zato pošlje v navidezno resničnost, za katero pa se izkaže, da sploh ni navidezna.

08:25
Kid-E-Cats II.
sezona 2, epizoda 4
Rusija

Čoko, Roli in njuna mala sestrica Lučka so male mucke. Z neskončno dozo navdušenja in energije ne morejo biti niti za hip pri miru in z radovednostjo raziskujejo svet okoli sebe. Skupaj delajo korake v življenjske izkušnje, se učijo izražati svoje občutke in spodbujajo drug drugega, ko jim kaj ne gre. S pomočjo domišljije in nekaj starševskih nasvetov najdejo izhod iz vsake situacije in njihov svet je vsak dan večji.

08:30
Super Wings I.
sezona 1, epizoda 11
ZDA,J. Koreja,Kitajska

Jan se tokrat odpravi v Rio de Janeiro, ki je drugo največje mesto v Braziliji in slovi po svojih plesnih paradah. Paket dostavi deklici z imenom Camila, ki se mrzlično pripravlja na parado, kjer bo plesala sambo. Ker pa ji določeni koraki še vedno povzročajo preglavice, Jan na pomoč pokliče Jakoba, ki je mojstrski plesalec......IMDb ocena: 6.2/10

08:55
Talking Tom and Friends V.
sezona 5, epizoda 15
CYPRUS,Avstrija,Tajska

Izide nova mobilna igra Bongo in McGillicuddy ter takoj obnori staro in mlado. Le Henka ne, pa čeprav je največji oboževalec vrlih detektivov in njihovih dogodivščin. Vse na tej igri ga jezi. In ko tega ne more več prenašati, se odloči, da bo stvari vzel v svoje roke in bo igro izbrisal s strežnika.

09:10
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 6
Avstralija

Prijatelji Klare in Aljaža bodo tokrat nadvse kreativni. Jakob bo pokazal, kako se na pravilen način odpira gazirane pijače. Kristjan bo iz lepenke izdelal čisto pravi ščit. Z Mašo bomo izdelali strašila, ki bodo odganjala požrešne ptičke. Lina pa bo tokrat skuhala pravo poslastico, zato se pustite presenetiti.

09:30
5KA I.
sezona 1, epizoda 53
Slovenija

Opisi različnih čustvenih izrazov (veselje, navdušenje, strah, jeza, žalost). Čustva vplivajo na vedenje.

09:45
5KA II.
sezona 2, epizoda 6
Slovenija

Spoznamo člane družine in povemo, kako se počutimo.

09:50
Horrid Henry II.
sezona 2, epizoda 22
ZDA

Ker je Gašperjeva žepnina premajhna, da bi si kupil vse stvari, ki jih potrebuje, se odloči, da bo denar zaslužil kot živalska varuška. Njegova soba je naenkrat polna najrazličnejših živali, ki jih je treba nahraniti, a mama in oče ne smeta o tem nič izvedeti. Tako Gašper res veliko zasluži, ampak ..

10:00
5KA III.
sezona 3, epizoda 47
Slovenija

Tvorimo kratko in preprosto zapisano besedilo (vabilo in razglednica). Razlikujemo med tvorcem, naslovnikom in namenom pošiljanja.

10:15
5KA IV.
sezona 4, epizoda 37
Slovenija

Pisno lahko deliš na daljši ali krajši način. V vsakem primeru je pomembno, da obvladaš poštevanko.

10:20
I: Maia Reficco, Alex Hoyer, Sara Cobo, Sarai Meza... Kally's Mashup I.
sezona 1, epizoda 6
Argentina

Kally pristane na listi kandidatov za nagrado Odkritje leta. Felix je napravil kar nekaj kopij prijave in jih dal med ostale obrazce, da ja ne bi prišlo do goljufanja. Kally profesorici Abrankhausen pripravi rojstnodnevno zabavo in ker Gloria zamenja notne liste, Kally zaigra Črmljev let, kar v profesorici zbudi žalostne spomine, hkrati pa ji pomaga premagati travmo iz otroštva......IMDb ocena: 7.2/10

11:15
5KA IX.
sezona 9, epizoda 41
Slovenija

Vsako gibajoče se telo z neko maso ima kinetično energijo. Sprememba kinetične energije je enaka opravljenemu delu.

11:20
I: Bae Suzy, Kim Soo-Hyun, Ok Taec-Yeon, Ham Eun-Jung... Dream High I.
sezona 1, epizoda 6
J. Koreja

Sam Dong doživi manjšo nesrečo in mora na urgenco. Hae Mi je v skrbeh zanj in mu stoji ob strani. Prepričana je, da je odgovorna za nesrečni dogodek, zato se odloči, da bo skrbela zanj.

12:40
Vaše zdravje, naša skrb
13:00
Ena na ena
sezona 2, epizoda 3
Slovenija

V oddajo Ena na ena prihaja podjetniški milijonar Jure Knez, Steve Jobs Zasavja. S 127 milijoni evrov je 12. najbogatejši Slovenec. Zakaj je Jure Knez v lastništvo svetovno znanega Dewesofta spustil zaposlene, kako je kljub koronakrizi ustvaril milijone dobička, zakaj mu zaupajo vesoljske agencije in prestižne avtomobilske znamke.

14:55
Old Peoples Home for 4 Year Olds I.
sezona 1, epizoda 3
Anglija

Deset štiriletnikov bo spoznalo neobičajne sošolce. Šest tednov si bodo učilnico delili z enajstimi upokojenci. Tako otroci kot starostniki bodo imeli enak urnik, nenavaden eksperiment v domu starejših pa bodo opazovali strokovnjaki, ki bodo spremljali vpliv novega okolja na razpoloženje, spomin in mobilnost ostarelih. Kako bo situacija, v kateri se malčki in starostniki skupaj učijo in igrajo, vplivala na zdravje in zadovoljstvo starejše skupine? Kaj se lahko naučijo eni od drugih? Bodo nastala nova prijateljstva.

16:00
I: Adam Sandler, Salma Hayek, Kevin James, Chris Rock, David Spade, Rob Schneider, Maya Rudolph; R: Dennis Dugan... Grown Ups
ZDA

Trideset let po maturi se pet bivših srednješolskih košarkarskih zvezdnikov ob smrti svojega bivšega trenerja ponovno zbere na kraju, kjer so proslavili svojo prvo pomembno zmago. Čeprav so vsi po vrsti poročeni in z otroci, peterica bivših prijateljev hitro spozna, da kljub odraslosti še vedno niso izgubili mladostne živahnosti in iskrivosti, s pomočjo katere so blesteli na košarkarskem parketu. V želji, da bi obudili svojo mladost, se zato odločijo julijski praznični konec tedna preživeti kar se da zabavno.

17:50
Extreme Makeover: Home Edition IX.
sezona 9, epizoda 1
ZDA,Nizozemska

V priljubljeni oddaji spremljamo zgodbe družin, ki so se iz različnih razlogov znašle v stiski in potrebujejo prenovo doma. V vsaki epizodi ekipa oblikovalcev, ki jih vodi energični in vedno nasmejani Ty Pennington, preseneti družino z novico, da bo njihova hiša dobila povsem novo podobo. V tednu dni, ko srečna družina uživa na počitnicah, oblikovalci, gradbeni mojstri in na stotine prostovoljcev zgradijo dom, ki odseva želje in potrebe članov družine.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Chris Hemsworth, Tessa Thompson, Liam Neeson, Rebecca Ferguson, Emma Thompson; R: F. Gary Gray... Men in Black: International
ZDA,Kitajska

Chris Hemsworth in Tessa Thompson se v najnovejšem poglavju spopadeta z največjo grožnjo do zdaj, saj morata ob varovanju sveta pred nepridipravi iz vesolja odkriti tudi sovražnika, ki se skriva v njihovih lastnih vrstah. Možje v črnem že od nekdaj varujejo svet pred zunajzemeljskimi grožnjami, čeprav nihče ne ve, da sploh obstajajo. Izjema je samo dekle, ki po dvajsetih letih končno pride na sled agenciji in se ji pridruži kot agentka M. Ko sovražnik napade na svetovni ravni, se novinka skupaj z agentom H poda na tajno misijo reševanja človeštva in vsega sveta, njuna naloga pa je še dodatno otežena, saj se nevarnost skriva znotraj tajne agencije MIB......IMDb ocena: 5.6/10

22:00
I: Paul Rudd, Jason Segel, Rashida Jones, Andy Samberg; R: John Hamburg... I Love You, Man
ZDA

Peter Klaven je zadržani agent za nepremičnine, noro zaljubljen v svoje dekle Zooey. Ko se zaročita, Peter zgrožen ugotovi, da nima prav nobenega prijatelja, ki bi ga lahko prosil, da mu gre za poročno pričo. Ne preostane mu drugega, kot da se odpravi na serijo zmenkov s potencialnimi moškimi prijatelji in najde nekoga, ki bi bil idealen za poročno pričo. Ko Peter sreča Sydneyja Fifa, se mladeniča takoj ujameta, in vse kaže, da je naletel na najboljšega prijatelja, ki ga nikoli ni imel.

00:00
I: Primož Bezjak, Vlado Novak, Pia Zemljič, Dario Varga, Janez Škof; R: Marko Naberšnik... Petelinji zajtrk
Slovenija

Ljubezenski film o malih ljudeh, v katerih tlijo velike strasti in sanje, se dogaja v Gornji Radgoni, kjer se mladi avtomehanik Djuro zaposli kot vajenec pri mojstru Gajašu. Njun odnos vajenec-mojster se kaj kmalu prelevi v iskreno prijateljstvo. Nekega dne pa v delavnico zanese zapeljivo Bronjo, ženo lokalnega kriminalca Lepca. Med njo in Djurom se hitro prebudijo čustva, a skrita ljubezen kmalu terja svoj davek......IMDb ocena: 7.5/10

02:20
Pavza!
, epizoda 15
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:55
OTO čira čara
, epizoda 20
Slovenija

.

06:56
New Teletubbies I.
sezona 1, epizoda 55
Anglija

Preko hribov in dolin, v deželi, kjer je vse mogoče, živijo vijolični Tinki Binki, zeleni Dipsi, rumena Li-Li in rdeča Po z antenami na glavi in s televizijskimi zaslončki na trebuhu. Ko se zavrti čarobna vetrnica in začnejo utripati majceni zaslončki na njihovih trebuščkih, čudežni mlin prinese slike od vsepovsod in združi debelušne Telebajske s svetom resničnih otrok. Trebušček postane mala televizija, iz katere mahajo otroci in popeljejo Telebajske medse na novo pustolovščino.

07:05
Zigby I.
sezona 1, epizoda 4
Avstralija,Kanada

Zigbi je zebra z bujno domišljijo, ki s svojo radovedno navihanostjo vedno pristane v težavah. Pri odštekanih dogodivščinah se Zigbiju največkrat pridružita še prijatelja, saj surikat Mrjavko in pegatka Berti zmeraj pristaneta v godlji skupaj z njim. Na srečo Zigbiju vedno uspe najti prebrisan in zanimiv način, da jih iz težav spet spravi na zeleno vejo.

07:20
Pixi and the Magic Wall I.
sezona 1, epizoda 16
Nemčija

Pixi je pameten in radoveden deček, ki se nadvse rad igra v gozdu, družbo pa mu delata zajček in veverica. Nekega dne med raziskovanjem odkrijejo čarobni zid, ki je kot nekakšen velik računalniški zaslon, v katerem se skriva vse znanje tega sveta. Čarobni zid lahko zato povprašajo o čemerkoli, pa naj bodo to dinozavri, vitezi in vlaki, ali pa balet in živali. Ta jim nato omogoči vstop v popolnoma nove svetove, kjer dobijo vse odgovore na svoja vprašanja.

07:30
Conni I.
sezona 1, epizoda 24
Nemčija

Kaja se z mamico odpravi po nakupih, saj rabi nove hlače in majice. Seveda si hoče Kaja sama izbrati oblačila, zato samostojno raziskuje po številnih policah. A nenadoma mame ni nikjer več! Veleblagovnica naenkrat ni več tako čudovita in Kajo je pošteno strah, ali bo sploh še kdaj videla svojo ljubo mamico.

07:45
Masha and the Bear II.
sezona 2, epizoda 22
Rusija

Medved izumi časovni stroj in se poda v preteklost, kjer sreča svojega prednika, sabljezobega medveda. Tudi njegov prednik prijateljuje s prazgodovinsko Mašo in Maši se seveda zamenjata, tako da sodobna Maša ostane v preteklosti.

08:00
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 32
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:20
Vaše zdravje, naša skrb
08:40
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor II.
sezona 2, epizoda 7
Nemčija,Avstrija

Martin se trudi prepričati Kahnweilerja, da bi preklical kupoprodajno pogodbo za ordinacijo, ker je ne želi prodati. Toda kupec mu ne namerava ugoditi, saj že ima svoje načrte s kliniko. Hans se je zaljubil v učiteljico Klaro, vendar ne ve, kako bi se ji približal. Nepričakovano Klara obišče njegovo domačijo, da bi Martina prosila za nasvet glede enega izmed njenih učencev, zaradi česar Hansa začne razjedati ljubosumje.

09:40
I: Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gozler, Dolunay Soysert, Burak Tamdogan... Elimi birakma I.
sezona 1, epizoda 129
TURKEY

Cenk pride v gozd po Azro. Z njo je vse v redu, a v gozdu odjekne strel. Cenk naroči Kadirju, naj preveri, za kaj bi lahko šlo. Mesut Sumru zabiča, naj ga enkrat za vselej pusti pri miru. Cenk je besen, ker mu je Azra prikrivala zadevo s Farukom. Vsi že vedo za Melis in Kadirja, razen Cenka. Serap obljubi Melis, da se bo pogovorila z njim. Cansu je zaskrbljena, ker ne more priklicati očeta......IMDb ocena: 6.5/10

10:40
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 48
TURKEY

Par, ki ga Zeynep in Onur srečata na plaži, mora nenadoma v porodnišnico. Zeynep in Onurja prosita, da čez noč pazita na njun šotor. Muzafferju sporočijo, da je Emre načrtoval ugrabitev Merta in ukradel avto, iz katerega so streljali na Nefise. Ko Mert pride na obisk k Nefise, mora po Muzafferjevem naročilu nagnati vse svoje otroke iz hiše......IMDb ocena: 5.3/10

11:40
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 49
TURKEY

Ko se Nefisejini otroci odpravijo iz vile, pridejo policisti, ki jih je Muzaffer skrivaj poklical za aretacijo Emreja. Policist pove, kdo jih je poklical, Nefise pa Muzafferju zagrozi z ločitvijo, če ne umakne prijave. K Ahmetu pridejo Onurjevi možje in mu povedo, da lahko trgovina posluje naprej. Ahmet jih besen zavrne, ker ve, da Onur to dela zaradi Zeynep. Emre na zaslišanju trdi, da ni kriv......IMDb ocena: 5.3/10

12:35
Tv prodaja
12:55
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Janez Hočevar, Tjaša Železnik, Jernej Kuntner... Usodno vino III.
sezona 3, epizoda 44
Slovenija

Tudi dedek Matteo si želi, da bi Simon našel pravo punco zase. Sumiti začne, da ima Simon raje fante kot dekleta. Simon potoži o svoji neuspešni zgodovini z dekleti. Tudi Bojana se izkaže za totalno polomijo. Ban ima meritve iz vinograda, njegovi načrti napredujejo. Vasja sluti, da se vse skupaj z geodetom ne bo dobro končalo, vendar mu Nina ne verjame. Ves čas premišljuje samo o Rebeki. Nina in Simon ocenjujeta pridelek, dokler ne prihiti Igor. V vinogradu je buldožer, ki uničuje pridelek.

14:10
Farmer Wants a Wife (Australia) VIII.
sezona 8, epizoda 1
Avstralija

V osmi sezoni priljubljenega resničnostnega šova se nam bo predstavilo šest novih samskih kmetov, ki iščejo svojo boljšo polovico. Na hitrih zmenkih bodo spoznali kar 36 deklet, ki prav tako iščejo ljubezen, in med njimi izbrali tri, ki jih bodo peljali na svojo kmetijo. Čakajo jih romantični zmenki in izzivi, na katerih bodo dekleta poskušala osvojiti srca kmetov ter narediti dober vtis na njihove družine in prijatelje. Bo med kmeti in njihovimi izbrankami vzplamtela prava ljubezen.

15:30
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor II.
sezona 2, epizoda 8
Nemčija,Avstrija

Na posestvu Gruberjevih vlada napeta atmosfera med Martinom in Hansom. Tokrat zdravniško pomoč potrebuje gospa Klopp, ki jo muči infekcija, zato ji Martin predpiše blagi antibiotik. Toda kmalu za tem se njeno stanje drastično poslabša. Martin se skupaj z dr. Kahnweilerom bori za njeno življenje, poleg tega pa se mora braniti še obtožb njenega moža.

16:30
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 50
TURKEY

Cemre, Zeynep in Aysun prispejo k Ceylan, kjer bodo začasno bivale. Sengul nad tem seveda ni navdušena in takoj zabiča Azime, da ji pripada denar. Onur poskuša dopovedati Muzafferju, da je Emre tisti, ki je rešil Merta, vendar Muzaffer noče o tem niti slišati. Azime hoče dokazati, da je Emre Muzafferjev sin, zato išče priložnost, da bi opravila DNK test......IMDb ocena: 5.3/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 50
TURKEY

Cemre, Zeynep in Aysun prispejo k Ceylan, kjer bodo začasno bivale. Sengul nad tem seveda ni navdušena in takoj zabiča Azime, da ji pripada denar. Onur poskuša dopovedati Muzafferju, da je Emre tisti, ki je rešil Merta, vendar Muzaffer noče o tem niti slišati. Azime hoče dokazati, da je Emre Muzafferjev sin, zato išče priložnost, da bi opravila DNK test......IMDb ocena: 5.3/10

18:00
I: Melis Tuzunguc, Deniz Bolisik, Ahmet Varli, Fatih Al, Umit Kantarcilar... Kanatsiz kuslar I.
sezona 1, epizoda 51
TURKEY

Emre je v priporu zaradi ugrabitve Merta. Nefise poskuša prepričati Muzafferja, da naj pusti Mertu pred sodnikom povedati svojo zgodbo. S tem bi oprostili Emreja, vendar Muzaffer tega ne dovoli. Onur spletkari s Serkanom, da bi Zeynep z zvijačo podaril stanovanje, Asli pa Emreju priskrbi odvetnika. Azime se trudi ugotoviti, ali je Emre Muzafferjev sin......IMDb ocena: 5.3/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med II.
sezona 2, epizoda 6
Slovenija

Samo Smuk na televiziji komentira visok skok podpore volivcev. Nace, Estera in Majda poskušajo padec podpore prikriti pred Jankom. Majda in Janko se dogovorita, da bodo ponovno naredili posnetek med Diano in Jankom, da se bo videlo, kaj se je v resnici dogajalo. Ko pa želijo z Matthiasovo pomočjo še enkrat posneti sporni video s prave perspektive, se vmeša Rozika, ki napiše čisto drugačen scenarij. Estera predlaga, da se Majda in Diana udeležita pogovorne oddaje. Rozika prepusti vedeževalske posle Diani, saj se želi posvetiti samo Jankovi prihodnosti.

20:55
Ljepotice i genijalci I.
, epizoda 22
Hrvaška

Čaka nas finalno soočenje dveh parov. Priča smo bili nepričakovanim simpatijam, napetim prepirom ter neverjetnim modnim preobrazbam kandidatov. V velikem finalu tekmovalce čaka poligon. Finalisti bodo morali v zadnjem izzivu premagati številne prepreke, pri tem zbrati dele uganke in jo na koncu uspešno rešiti. Par, ki se bo bolje izkazal na poligonu, bo v prednosti v zadnjem, odločilnem izločitvenem kvizu. Katera tekmovalca bosta domov odnesla bogato nagrado......IMDb ocena: 8.3/10

22:10
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:50
I: Vuk Kostić, Tihomir Stanić, Marko Janketić, Nina Janković, Katarina Radivojević, Miodrag Radonjić... Ubice mog oca II.
sezona 2, epizoda 7
SRBIJA

Mirko se krivi za Banetovo smrt, težko mu je stopiti pred njegovega očeta. Aleksandar spozna, da so dregnili nekam, kamor ne bi smeli, toda poti nazaj ni več. Nikola Kovačević pritiska nanj, naj mu pomaga v zvezi s Pecovo ugrabitvijo. Aleksandar še naprej ni prepričan, ali naj mu verjame. Milanka prejme klic od Nemanje.

23:50
I: Luke Roberts, Brandon Jay McLaren, Nazneen Contractor, Sarah Greene... Ransom I.
sezona 1, epizoda 9
Kanada,Francija,ZDA,Nemčija

Erica za pomoč prosita zaskrbljena starša iz Francije, ki iščeta svojo izginulo hčer in se bojita, da je postala žrtev trgovine z ljudmi. Pogajalec bo imel opravka s pokvarjenim milijonarjem in njegovim kolegom, ki bosta ogrozila njegovo reševalno akcijo. Ericova ekipa bo uspela izslediti pogrešano dekle šele tedaj, ko odkrije pravi razlog, zakaj je izginila......IMDb ocena: 6.7/10

00:45
I: Luke Roberts, Brandon Jay McLaren, Nazneen Contractor, Sarah Greene... Ransom I.
sezona 1, epizoda 10
Kanada,Francija,ZDA,Nemčija

Na Ericovo ekipo se tokrat za pomoč obrne njihova znanka Nathalie, ki jih prosi, da izsledijo ukradene dragocene slike iz umetniške galerije. Kmalu se izkaže, da so izginule umetnine povezane z zavarovalniško prevaro v Torontu, pri kateri je najverjetneje imel prste vmes pretkani restavrator umetnin. Eric mora odkriti temačen izvor ene izmed ukradenih slik, da bi rešil nedolžno življenje......IMDb ocena: 6.7/10

01:35
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:10
Pavza!
, epizoda 84
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.