Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:55
OTO čira čara
, epizoda 31
Slovenija

.

06:58
Huzhzhalka I.
sezona 1, epizoda 37
Rusija

Vedno vesela Žuža je res nekaj posebnega, ob njej nihče ne obstane na miru! Kako tudi ne, saj otroke na nadvse zabaven način povabi h koristnemu razmigovanju in vajam. V vsaki epizodi se skupaj z Žužo spremenimo v različne živali, nato pa posnemamo njihovo hojo in gibanje. Enkrat bomo postali zajčki, naslednjič lisice, sloni, kenguruji in številne druge živali.

07:05
Meteoheroes I.
sezona 1, epizoda 29
Italija

Šesterica otrok nekega dne odkrije, da lahko s svojo supermočjo prikličejo atmosferske pojave, s katerimi lahko posežejo v naravo. Svoje supermoči se morajo sedaj naučiti upravljati, da jih bodo uspešno uporabljali za reševanje številnih težav na Zemlji, povezanih s podnebnimi in okoljskimi spremembami. Današnji otroci so kreatorji reševanja globalnih težav v prihodnosti, povezanih z vse bolj naseljenim in onesnaženim planetom, s spoštovanjem narave in poznavanjem njene dinamike.

07:15
Fixies I.
sezona 1, epizoda 2
Rusija

Lučka in Nori bi si rada pogledala film o Guliverju, zato se vsa navdušena usedeta pred ekran. A nekaj je narobe! Izkaže se, da je DVD tako močno umazan, da ga predvajalnik sploh ne zazna. Seveda, plošček je treba držati le za robove.

07:25
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 6
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. Njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:40
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 7
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:05
Booba: Food Puzzle I.
sezona 1, epizoda 1
Anglija

Bubo dobro poznajo vsi otroci, saj je zvedav in radoveden kot vsak mali navihanček tega sveta. S svojo bujno domišljijo se je sedaj domislil, da bo postal velik kuharski mojster in bo znanje o svojih specialitetah podelil tudi z drugimi. Skupaj s prijatelji ustvarja okusne dobrote, ki so povrhu vsega tudi lepo videti. Le kaj vse se da naresti iz sadja, zelenjave in druge hrane.

08:10
Lepši svet I.
sezona 1, epizoda 2
Slovenija

Pred hišo je poln koš smeti. Tudi v hiši ni nič bolje. Nik opozori otroka, da smeti ne izginejo potem, ko zapustijo našo hišo. Odložijo se v naravi, kjer so vse večji in večji kupi odpadkov, narava pa je vse bolj onesnažena. Tina in Rok izvesta, da je rešitev v recikliranju in premišljenem kupovanju novih stvari.

08:15
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 1
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

08:18
Super poklici I.
sezona 1, epizoda 2
Slovenija

Njegov najboljši prijatelj je računalnik, obožuje številki 0 in 1, hkrati lahko miži in tipka, ... Ali že veš, kateri poklic bomo spoznali danes? Da, to je programer! Brez programerjev svet ne bi bil tak, kot ga poznamo danes, sploh zato, ker večino stvari poganjajo računalniki, tako da imajo programerji veliko dela.

08:25
Vsevedi I.
sezona 1, epizoda 1
Slovenija

Če kdo ve vse, so to gotovo otroci! Imajo odgovor prav na vsako vprašanje, pa naj bo še tako zapleteno in naj si odrasli zaradi njega še tako belijo glave. Otroci vedo! Danes nam bodo razložili, kdo vse je zaljubljen, kaj pravzaprav je ljubezen in kako izgleda, če čutiš metuljčke v trebuhu.

08:28
Živalice I.
sezona 1, epizoda 1
Slovenija

Spoznali bomo surikato Rina in njegovo širšo družino. Vsi so zelo uspešni plenilci, a so hkrati tudi sami lahko plen številnih večjih živali. Pred nevarnimi plenilci surikate varuje zadrževanje v skupinah in raznoliko obrambno vedenje, ki vključuje značilno straženje, opozarjanje ostalih članov skupine na nevarnost in skrivanje v rove.

08:30
Vaše zdravje, naša skrb
08:45
I: Jessica Lord, Rik Young, Eubha Akilade, Castle Rock, Caitlin-Rose Lacey... Find Me in Paris II.
sezona 2, epizoda 15
Francija,Nemčija

Po avanturi v Bruslju so dekleta vesela, da so spet v šoli, a sreča ne traja dolgo, saj Thea odkrije, da časovnik ni več v Maksovem žepu, ne ve pa, da ga je vzel Frank. Dekleta ga zato iščejo po celi šoli, medtem pa Armando plesalcem naloži nov plesni projekt. Tekmujejo dekleta proti fantom v interpretaciji klasičnega plesa v muzikal priredbi. Maks očetu predlaga koreografski izziv.

09:20
I: Jessica Lord, Rik Young, Eubha Akilade, Castle Rock, Caitlin-Rose Lacey... Find Me in Paris II.
sezona 2, epizoda 16
Francija,Nemčija

Lena končno pristane, da bo na valentinovo odigrala vlogo kupida. Si pa to svojo novo misijo popolnoma narobe interpretira, zaradi tega pa med zaljubljenci nehote povzroči nemalo slabe volje. Kako bo sedaj rešila to težavo.

10:00
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor IX.
sezona 9, epizoda 16
Nemčija,Avstrija

Martin nima časa, da bi razmišljal o svojih osebnih problemih, saj se želi posvetiti svojim pacientom, ki imajo večje težave kot on. Še vedno upa, da bo uspel mladega Davida prepričati, naj privoli v amputacijo noge, saj se je njegov kostni rak razširil. Za tem Martina preseneti novica, da Lisbeth in Hans nameravata Anne predati upravljanje njihove domačije. Jo bo sčasoma tudi prevzela.

11:05
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 90
TURKEY

Ozan in Esra iščeta glavno cesto in se pri tem pogovarjata, kako bi bilo, če Esra ne bi zasnubila Ozana. Na koncu jima ustavi tovornjakar, ki pa ga ustavi policija, ker prevaža nezakonite spomenike. V pisarni Ekrem nadomešča Ozana in privoli, da se podjetje začne ukvarjati z igricami. Zumrut tuhta, kako se znebiti Nazima, Elif pa obišče zdravnika......IMDb ocena: 7.1/10

12:00
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 91
TURKEY

Ozan in Esra se že skoraj pobotata, ko odvetnica sporoči, da je določen datum ločitvene obravnave. Čeprav bi rada ostala skupaj, tega nobeden ne pove naglas. Sodnik se po zaslišanju njunih najbližjih odloči, da morata pol leta obiskovati zakonsko terapijo, nato pa bo sledila nova obravnava. Čeprav sta odločitve vesela, si terapijo oba predstavljata precej enostransko in bi vsak rad dokazal, da ima prav......IMDb ocena: 7.1/10

12:55
Tv prodaja
13:10
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Janez Hočevar, Tjaša Železnik, Jernej Kuntner... Usodno vino IV.
sezona 4, epizoda 96
Slovenija

Martin najde nezavestno Nino. Šantal Goranu izpove ljubezen. Ines vzame Adama. Martin je Nini v veliko oporo, odpelje jo tudi v bolnico. Elizabeta nastopi proti Ines, ona pa manipulira z Zorcem. Ivan je razburjen, nekomu se mora izpovedati. Rebeka zaradi Nininega stanja ne more spati. Z Martinom vztrajata pri strokovnem pregledu Nine. Ines hoče, da bi Zorc posvojil Adama. Rebeka pride k Nini s slabo novico......IMDb ocena: 4.4/10

14:05
Ljubav je na selu III.
sezona 3, epizoda 13
Hrvaška

Tudi tokrat ne bo manjkalo drame, tako ne prepirov, kot tudi ne lepih dogodkov. Eden od fantov svoja dekleta odpelje na ribarjenje, drugi pa sprejme pogumno odločitev in svoje dame popelje v adrenalinski park. Kar pa kmalu obžaluje, saj se izkaže, da ima sam še najbolj občutljiv želodec. Med dekleti ne manjka ljubosumnosti, pri Josipu pa se zgodi popolnoma nepričakovano priznanje.

15:35
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor X.
sezona 10, epizoda 1
Nemčija,Avstrija

16-letni Karl in njegova mati Sabine drsata na samotnem gorskem jezeru, ko naenkrat on pade skozi led in se začne utapljati v ledeni vodi. Dr. Martin Gruber in njegov brat Hans uspeta Karla v zadnji minuti rešiti pred utopitvijo. Toda pri spremljanju v bolnišnici Martin poleg močne podhladitve odkrije hude poškodbe jeter.

16:30
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 92
TURKEY

Esra in Ozan obiščeta zakonskega terapevta, ki jima naloži nalogo, da poiščeta dejavnost, kjer oba uživata. Efeja po neuresničljivi javni obljubi Ozan vrže iz podjetja, on pa že kuje maščevanje. Elif izve, da ne more imeti otrok, zato hoče zapustiti Ekrema......IMDb ocena: 7.1/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 92
TURKEY

Esra in Ozan obiščeta zakonskega terapevta, ki jima naloži nalogo, da poiščeta dejavnost, kjer oba uživata. Efeja po neuresničljivi javni obljubi Ozan vrže iz podjetja, on pa že kuje maščevanje. Elif izve, da ne more imeti otrok, zato hoče zapustiti Ekrema......IMDb ocena: 7.1/10

18:00
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 93
TURKEY

Terapevt Esri in Ozanu naroči, da morata drug o drugem sestaviti seznam dobrih in slabih lastnosti. Oba se zagrizeno spravita k nalogi, ki se je lotita zelo tekmovalno. Efe naščuva Hilmija in upravni odbor, da odstavi Ozana. Nato pa ga prijavi še policiji zaradi napada, zaradi česar Ozana aretirajo......IMDb ocena: 7.1/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:05
Brak na prvu I.
sezona 1, epizoda 16
Hrvaška

Vsi pari so imeli turbulenten teden, v katerem se je veliko spremenilo. Medtem ko so nekatere zveze v razcvetu, so se druge znašle v hudi krizi. Na skupni večerji si bodo mladoporočenci ponovno izmenjali izkušnje in nasvete za srečen zakon. Dejan pride sam, brez Goge, kar šokira ostale. Marinko preseneti s svojo spremembo stila. Adama zopet razočara Nikolinina izjava pred vsemi, da se ne vidi v zvezi z njim. Bo Adam še vztrajal v zakonu z njo......IMDb ocena: 0/10

21:30
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:00
I: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Mercedes Mason, Melissa O'Neil... Rookie I.
sezona 1, epizoda 2
ZDA

Nolan in Bishopova, ki je zadolžena za njegovo usposabljanje, se ukvarjata s primerom ugrabitve. Bishopova prisili Nolana, da se nauči obvladovati svoja čustva in nagon, saj bo le tako lahko postal dober policist. Lucy medtem začasno določijo novega policista na usposabljanju, ki preizkuša njeno potrpljenje, Jackson pa se mora soočiti s svojimi pomanjkljivostmi, če želi postati del ekipe.

23:00
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 21
TURKEY

Pars izve za Ilgazovega dedka in se odloči zadevo preiskati. Engina vse bolj razžira krivda, kar obisk Incine mame še poslabša. Ilgaz najde Enginovo kazen in skupaj s Ceylin izsledita avto, ki ga po spletu okoliščin uspeta zapleniti, preden ga uničijo. Metin se odloči vrniti nazaj v službo. Novica o poroki preseneti vse, še posebej Engina......IMDb ocena: 8.6/10

23:50
Eurojackpot
Slovenija

Eurojackpot je evropska klasična igra na srečo z zagotovljenim glavnim dobitkom v vrednosti 10 milijonov evrov. V igri sodelujejo igralci iz številnih evropskih držav. Za sodelovanje v igri mora igralec izbrati pet števil od 1 do 50 ter dve števili od 1 do 10. Glavni dobitek Jackpot igralec prejme, če pravilno napove vseh sedem številk. Zagotovljen sklad za glavni dobitek znaša 10 milijonov evrov in lahko doseže tudi do 90 milijonov evrov.

23:55
I: Jessica Alba, Gabrielle Union, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest I.
sezona 1, epizoda 1
ZDA

Detektivka Sydney Burnett je preganjana zaradi obračuna z narkokartelom v Miamiju, zato se poveže z detektivko Nancy McKenna na losangeleški policiji, da bi se skupaj spopadali z najnevarnejšimi kriminalci v mestu. Ko enajstletni Kyle preživi napad, v katerem umre njegova varuška, morata detektivki raziskati primer. Hitro ugotovita, da je bil napad poskus ugrabitve, zato Kylea odpeljeta v varno hišo. Syd se na pomoč obrne tudi na svojega očeta, nekdanjega policista......IMDb ocena: 6.1/10

00:55
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Hill Harper, Richard Schiff, Christina Chang... Good Doctor IV.
sezona 4, epizoda 8
ZDA

Shaun se posveti gimnastičarki Daryi, ki jo mučijo bolečine v trebuhu. Mladi zdravnik odkrije, da ima pacientka osteoporozo in poškodovano hrbtenico, toda Darya odkloni operacijo, saj želi sodelovati na olimpijskih igrah. Medtem Lea izve, da njena starša prihajata na obisk, zato jima namerava predstaviti Shauna. Boji se, kako ga bosta sprejela. Claire Glassmanu zaupa, da jo skrbi za Limovo.

01:50
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:25
Pavza!
, epizoda 16
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

06:55
OTO čira čara
, epizoda 9
Slovenija

.

07:00
Huzhzhalka I.
sezona 1, epizoda 39
Rusija

Vedno vesela Žuža je res nekaj posebnega, ob njej nihče ne obstane na miru! Kako tudi ne, saj otroke na nadvse zabaven način povabi h koristnemu razmigovanju in vajam. V vsaki epizodi se skupaj z Žužo spremenimo v različne živali, nato pa posnemamo njihovo hojo in gibanje. Enkrat bomo postali zajčki, naslednjič lisice, sloni, kenguruji in številne druge živali.

07:05
Meteoheroes I.
sezona 1, epizoda 30
Italija

Šesterica otrok nekega dne odkrije, da lahko s svojo supermočjo prikličejo atmosferske pojave, s katerimi lahko posežejo v naravo. Svoje supermoči se morajo sedaj naučiti upravljati, da jih bodo uspešno uporabljali za reševanje številnih težav na Zemlji, povezanih s podnebnimi in okoljskimi spremembami. Današnji otroci so kreatorji reševanja globalnih težav v prihodnosti, povezanih z vse bolj naseljenim in onesnaženim planetom, s spoštovanjem narave in poznavanjem njene dinamike.

07:15
Fixies I.
sezona 1, epizoda 3
Rusija

Tomiju Tomažu se pokvari budilka. In ker budilka zjutraj ne zvoni, zaradi tega zaspi in skoraj zamudi pouk. Papi in Nori se takoj strinjata, da popravita budilko, a Tomažev očka ima drugačno rešitev – budilko enostavno vrže v smeti.

07:25
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 7
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. Njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:40
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 8
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:05
Booba: Food Puzzle I.
sezona 1, epizoda 2
Anglija

Bubo dobro poznajo vsi otroci, saj je zvedav in radoveden kot vsak mali navihanček tega sveta. S svojo bujno domišljijo se je sedaj domislil, da bo postal velik kuharski mojster in bo znanje o svojih specialitetah podelil tudi z drugimi. Skupaj s prijatelji ustvarja okusne dobrote, ki so povrhu vsega tudi lepo videti. Le kaj vse se da naresti iz sadja, zelenjave in druge hrane.

08:09
Lepši svet I.
sezona 1, epizoda 3
Slovenija

Tina in Rok se bosta danes poučila o prometu. Kaj je prometni zamašek in zakaj sploh je toliko prometa? V mesto se odpravita skupaj z Edijem in Nikom, kjer odkrivajo umazane posledica gostega prometa. Seveda pa tudi to, kako lahko vsak prispeva k bolj čistemu zraku.

08:10
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 2
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

08:15
Super poklici I.
sezona 1, epizoda 3
Slovenija

Če se ti kaj zgodi, ti takoj na pomoč prihiti! Kdo? Gasilec, seveda! Gasilci imajo oblečeno posebno uniformo, na glavi pa imajo čelado. Gasijo ogenj in rešujejo življenja. Na kraj nesreče pridrvijo z velikim gasilskim avtomobilom in z vklopljeno sireno, ki se jo sliši daleč naokoli.

08:20
Vsevedi I.
sezona 1, epizoda 2
Slovenija

Kako naredimo snežaka? Preprosto. Potrebujemo star lonec, gumbe, korenček in sneg! Toda kako pa nastane sneg in kdo ga naredi? Točno to nam bodo danes pojasnili mali vsevedi. Govorili bodo tudi o tem, kdo naredi vreme, kaj je to megla in kako nastane strela.

08:25
Živalice I.
sezona 1, epizoda 2
Slovenija

Gospod Lepi je bolivijski sajmir in je v ljubljanskem živalskem vrtu zelo znan po svojem urejenem kožuhu. Živi namreč v veliki družini, v kateri odnose v tropu utrjujejo z medsebojnim negovanjem kožuhov in odstranjevanjem zajedavcev ter skupno skrbjo za mladiče. Z drugimi sajmirji se sporazumeva z obrazno mimiko, s položajem telesa in cvilečimi glasovi.

08:30
Vaše zdravje, naša skrb
08:45
I: Jessica Lord, Rik Young, Eubha Akilade, Castle Rock, Caitlin-Rose Lacey... Find Me in Paris II.
sezona 2, epizoda 17
Francija,Nemčija

Tako Lenina kot Jeffova ekipa nastopita pred producentom šova Zapleši, a Thea obe ekipi izigra, ko producentu zagotavlja, da je ona šefinja celotne ekipe. Maks na pregledu izve slabo novico in se zaradi tega znajde pred težko odločitvijo.

09:15
I: Jessica Lord, Rik Young, Eubha Akilade, Castle Rock, Caitlin-Rose Lacey... Find Me in Paris II.
sezona 2, epizoda 18
Francija,Nemčija

Ko se Maks in Lena odločita, da bosta skupaj sodelovala pri šolskem znanstvenem projektu, sta sprva navdušena, ko pa Lena začne pritiskati na Maksa, da bi predstavila njegovo poškodbo, Maks ne želi več sodelovati z njo. Po resnem pogovoru z Ines Lena vendarle ugotovi, da ga je polomila in se Maksu opraviči. Skupaj pripravita glasbeni projekt, vpliv glasbe na možgane in občutki, ki jih povzroča. Marsikaj zanimivega ustvarijo tudi drugi pari.

10:00
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor X.
sezona 10, epizoda 1
Nemčija,Avstrija

16-letni Karl in njegova mati Sabine drsata na samotnem gorskem jezeru, ko naenkrat on pade skozi led in se začne utapljati v ledeni vodi. Dr. Martin Gruber in njegov brat Hans uspeta Karla v zadnji minuti rešiti pred utopitvijo. Toda pri spremljanju v bolnišnici Martin poleg močne podhladitve odkrije hude poškodbe jeter.

11:05
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 92
TURKEY

Esra in Ozan obiščeta zakonskega terapevta, ki jima naloži nalogo, da poiščeta dejavnost, kjer oba uživata. Efeja po neuresničljivi javni obljubi Ozan vrže iz podjetja, on pa že kuje maščevanje. Elif izve, da ne more imeti otrok, zato hoče zapustiti Ekrema......IMDb ocena: 7.1/10

12:00
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 93
TURKEY

Terapevt Esri in Ozanu naroči, da morata drug o drugem sestaviti seznam dobrih in slabih lastnosti. Oba se zagrizeno spravita k nalogi, ki se je lotita zelo tekmovalno. Efe naščuva Hilmija in upravni odbor, da odstavi Ozana. Nato pa ga prijavi še policiji zaradi napada, zaradi česar Ozana aretirajo......IMDb ocena: 7.1/10

12:50
Tv prodaja
13:10
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Janez Hočevar, Tjaša Železnik, Jernej Kuntner... Usodno vino IV.
sezona 4, epizoda 97
Slovenija

Rebeka Nini pove, da je ogroženo njeno življenje. Nina misli, da se ji Rebeka maščuje. Ivan hoče Matjaža predati medijem. Eva prepriča Nino, da gre z njo h ginekologu, kjer izvesta za vsa tveganja. Ines manipulira z Zorcem, da bi privolil v posvojitev Adama. Nina ves čas dobiva podporo od Martina, ne od Erika. Rebeka Martinu pove svojo zgodbo in Martin je zelo sočuten. Matjaža na ministrstvu odpustijo. Le kakšen razlog tiči zadaj......IMDb ocena: 4.4/10

14:05
Ljubav je na selu III.
sezona 3, epizoda 14
Hrvaška

Prva dekleta bodo nocoj že pakirala kovčke! Toda izločanje ni edino presenečenje, ki čaka punce. Hakija Marijano in Nikolino popelje na sprehod in jima pokaže kraj, kjer se je prvič poljubil z dekletom. A punci njegovo priznanje sprejmeta drugače, kot je pričakoval. Nikolini je sumljiv še rdeč madež na Hakijevem vratu. Josip svoje punce odpelje na konjske dirke, Dušan pa želi z vsako od svojih dam preživeti nekaj časa na samem.

15:35
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor X.
sezona 10, epizoda 2
Nemčija,Avstrija

Karl nujno potrebuje nova jetra. Možnost, da je ožji družinski član lahko darovalec organa, je velika. Na žalost mora Sabine uničiti to upanje. Če želi rešiti življenje svojega ljubljenega sina, je prisiljena izdati svoje najtemnejše skrivnosti: Karla je ugrabila kot dojenčka. Dr. Martin Gruber mora sedaj najti biološke starše, da bi rešil življenje svojega pacienta. Ampak to ni tako preprosto, saj Karl ni pripravljen izdati ženske, ki ga je vzgajala 16 let.

16:35
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 94
TURKEY

Esra pristane v zaporu z Ozanom, kjer mu prizna, da ga ljubi. Ko ju izpustijo, poiščeta gospoda Hilmija in mu vse pojasnita, on pa zahteva dokaze. Elif se odloči, da bo zapustila Eka, ker ne more imeti otrok. Zumrut postane jasno, da je zaljubljena v Nazima, zato se ga začne izogibati......IMDb ocena: 7.1/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:15
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 94
TURKEY

Esra pristane v zaporu z Ozanom, kjer mu prizna, da ga ljubi. Ko ju izpustijo, poiščeta gospoda Hilmija in mu vse pojasnita, on pa zahteva dokaze. Elif se odloči, da bo zapustila Eka, ker ne more imeti otrok. Zumrut postane jasno, da je zaljubljena v Nazima, zato se ga začne izogibati......IMDb ocena: 7.1/10

18:00
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 95
TURKEY

Eka pošljejo k Efeju, da bi skrivaj posnel njegovo priznanje. Ozan in Musa pregledujeta dokumente in najdeta dokaz. Ozan Zeynep prosi, da Esro odpelje iz hiše, ker pripravlja poroko. Nazim povabi Zumrut na večerjo, ona pa ne ve, ali naj gre. Elif je odločena, da se bo razšla z Ekom, a mu tega ne more povedati. A končno se prikaže priložnost......IMDb ocena: 7.1/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:05
Brak na prvu I.
sezona 1, epizoda 17
Hrvaška

Šest parov ponovno čaka pogovor s strokovnjaki, ki jim bodo pomagali pri njihovih težavah. Nekateri izmed njih se bodo končno odprli in v solze spravili ostale kandidate. Valentina ima občutek, da se je Marinko boji. Kaj muči Nadio? Gordana in Milan se še vedno dobro razumeta. Nikolina bo v solzah Adamu zaupala svoje največje strahove. Bodo vsi kandidati želeli nadaljevati z eksperimentom ali bo nekdo izmed njih šokiral s svojo odločitvijo......IMDb ocena: 0/10

21:30
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:00
I: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Mercedes Mason, Melissa O'Neil... Rookie I.
sezona 1, epizoda 3
ZDA

Potem ko Nolanu in Bishopovi dogajanje na kraju zločina uide izpod nadzora, začneta razpravljati, ali so ljudje v svojem bistvu dobri ali slabi ter kaj to pomeni za policista. Lucy je medtem zaskrbljena za Bradforda, ki se po poškodbi ponovno privaja na policijsko delo, hkrati pa skuša pomagati svoji ženi, ki je odvisnica. Jackson in Lopezova se odzoveta na prijavo oboroženega ropa, kjer Lopezova prepozna storilca.

22:55
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 22
TURKEY

Vsa sodna palača govori o nenadni poroki Ceylin in Ilgaza. Odvetniku Yekti uspe podtakniti dokaze Ceylininemu svaku Osmanu, da bi rešil lastnega sina. Policija v Osmanovem stanovanju najde Incijin uhan in domnevno morilsko orožje. Njegova ljubica je pretresena, a si ne upa spregovoriti. Erenova ekipa medtem v avtu odkrije krvav madež in izkaže se, da gre za Incijino kri. Zdi se, da so odkrili dejanskega morilca......IMDb ocena: 8.6/10

23:50
I: Jessica Alba, Gabrielle Union, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest I.
sezona 1, epizoda 2
ZDA

Potem ko so nasilneži pri njem iskali 20 milijonov dolarjev vredno Knoxovo drogo, ki je izginila po požaru v nočnem klubu njegovega brata Raya, se Dante Sherman na pomoč obrne na detektivko McKenno. Medtem ko Nancy prevzame primer, se Syd loti iskanja Raya Shermana, da bi se maščevala Knoxu za neporavnane račune v Miamiju. Čeprav jo oče svari, naj pusti Knoxa pri miru, Syd pošlje k nekdanjemu obveščevalcu Watkinsu. A detektivki odkrijeta, da je obveščevalca nekdo umoril......IMDb ocena: 6.1/10

00:50
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Hill Harper, Richard Schiff, Christina Chang... Good Doctor IV.
sezona 4, epizoda 9
ZDA

Zdravniki bodo imeli tokrat opravka z dvema pacientoma, ki imata za seboj burno preteklost. Shaun pomaga Morgan pri pregledu mladega moškega, ki je spremenil spol. Po ultrazvoku ugotovita, da pacient pričakuje otroka. Claire postavi napačno diagnozo. Limova se ne zmeni za Glassmanova opozorila glede njenega zdravja. Medtem Shauna začne privlačiti nova pripravnica radiologije.

01:45
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:20
Pavza!
, epizoda 7
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 10
Slovenija

.

07:01
Huzhzhalka I.
sezona 1, epizoda 41
Rusija

Vedno vesela Žuža je res nekaj posebnega, ob njej nihče ne obstane na miru! Kako tudi ne, saj otroke na nadvse zabaven način povabi h koristnemu razmigovanju in vajam. V vsaki epizodi se skupaj z Žužo spremenimo v različne živali, nato pa posnemamo njihovo hojo in gibanje. Enkrat bomo postali zajčki, naslednjič lisice, sloni, kenguruji in številne druge živali.

07:10
Meteoheroes I.
sezona 1, epizoda 31
Italija

Šesterica otrok nekega dne odkrije, da lahko s svojo supermočjo prikličejo atmosferske pojave, s katerimi lahko posežejo v naravo. Svoje supermoči se morajo sedaj naučiti upravljati, da jih bodo uspešno uporabljali za reševanje številnih težav na Zemlji, povezanih s podnebnimi in okoljskimi spremembami. Današnji otroci so kreatorji reševanja globalnih težav v prihodnosti, povezanih z vse bolj naseljenim in onesnaženim planetom, s spoštovanjem narave in poznavanjem njene dinamike.

07:20
Fixies I.
sezona 1, epizoda 4
Rusija

Nori in Tomi Tomaž rada razkazujeta svojo moč in tekmujeta, kdo od njiju je močnejši. Ko pa hočeta pri merjenju moči uporabiti utež, ostaneta praznih rok, saj je pod zofo in ne moreta priti do nje. Lučka pa jima pokaže, kako z vzvodom zlahka povečaš svojo moč.

07:25
Grizzy and the Lemmings IV.
sezona 4, epizoda 8
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živijo Grizzy in skupina glodavčkov. Vsi se z vsemi razpoložljivimi sredstvi zagrizeno borijo za svoje pravice v koči, a nekega dne namesto ognjemeta v zrak poleti kar njihova hiša z njimi vred. Tako pristanejo v neznani deželi in sprašujejo se, kje v Kanadi leži Azija? Srečujejo se z novimi nevarnostmi, eksotičnimi živalmi in novimi tehnologijami, pri katerih niti pomislijo ne, da bi preverili, kako se jih uporablja. Njihov boj za nove pridobitve se neizprosno nadaljuje.

07:35
All for Kids I.
sezona 1, epizoda 9
Avstralija

V otroški oddaji, namenjeni zabavi in izobraževanju, spremljamo nadobudne otroke, stare od osem do enajst let, ki nam bodo v vsaki epizodi posebej predstavili svoje življenje in razne spretnosti, ki bi se jih doma lahko lotili tudi sami. Na ta način bomo spoznali mlado kuharsko mojstrico Lino, vrtnarko Mašo, rokodelca Kristjana, znanstvenika Jakoba in še mnoge druge, ki nas bodo popeljali v svet zabavnih in zanimivih opravil in poklicev. Oddajo bosta iz studia povezovala Klara in Aljaž.

08:00
Booba: Food Puzzle I.
sezona 1, epizoda 3
Anglija

Bubo dobro poznajo vsi otroci, saj je zvedav in radoveden kot vsak mali navihanček tega sveta. S svojo bujno domišljijo se je sedaj domislil, da bo postal velik kuharski mojster in bo znanje o svojih specialitetah podelil tudi z drugimi. Skupaj s prijatelji ustvarja okusne dobrote, ki so povrhu vsega tudi lepo videti. Le kaj vse se da naresti iz sadja, zelenjave in druge hrane.

08:05
Lepši svet I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Zima je. Rok sedi v sobi z odprtim oknom, radiator pa je vroč in odprt na najvišjo jakost. Ko pa se pokvari peč, Roka naenkrat zelo zebe. K sreči Nik hitro zapre okno in otrokoma razloži, kako se ogrevajo hiše in zakaj pozimi odpiramo okna le za zračenje. Tina in Rok se naučita, da tudi toplota ni samoumevna.

08:10
Dr. Malyshkira I.
sezona 1, epizoda 3
Rusija

Da zbolite čim redkeje, je koristno vedeti, kako deluje naše telo! Mala zdravnica Maruška ve vse o človeškem telesu, saj želi odraščati zdravo. Pozorno jo poslušajte in skupaj boste odraščali zdravi. V vsaki epizodi zdravnica Maruška z otroki deli razumljive informacije o enem od človeških organov ali zdravem telesu. Koristni nasveti male zdravnice in lahke vaje, ki jih bo pokazala, bodo otokom pomagali okrepiti imunski sistem, da bodo živeli še bolj zdravo.

08:15
Super poklici I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Kaj misliš, kdo leti in ni ptič ali pa žuželka? Seveda, to je pilot! Pilot pilotira letalo ter skrbi, da potniki varno pridejo iz enega kraja v drugi kraj in to visoko nad oblaki! Če si želiš opravljati ta poklic, te čaka veliko učnih ur letenja in kar nekaj izpitov.

08:20
Vsevedi I.
sezona 1, epizoda 3
Slovenija

Si predstavljaš, da si v trgovini lahko nakupiš vse sladkarije, ki si jih zaželiš? To bi bilo super! Druga stvar pa je, koliko to stane. Imamo dovolj denarja? Kako sploh nastane denar? Ali lahko dobimo kakšno stvar brez denarja? Mali vsevedi seveda poznajo odgovore tudi na to temo.

08:25
Živalice I.
sezona 1, epizoda 3
Slovenija

Ganga je azijski slon, ki je daleč naokrog znana po svojem trobcu. Ta je pri prednikih slonov nastal kot združitev in podaljšanje zgornje ustnice ter nosu, zato je večnamenski organ. Sloni skozi trobec dihajo, z njim si pomagajo pri zaznavanju vonja, z njim zajamejo do deset litrov vode in se potem škropijo ali pa vodo nesejo v usta in jo popijejo. Ganga ima v trobcu kar 40 tisoč mišic.

08:30
Vaše zdravje, naša skrb
08:45
I: Jessica Lord, Rik Young, Eubha Akilade, Castle Rock, Caitlin-Rose Lacey... Find Me in Paris II.
sezona 2, epizoda 19
Francija, Nemčija

Ko Armando naznani, da bo sklepna predstava v rokah študentov in bo iz njihovih vrst izbran tudi koreograf, so mladi plesalci navdušeni. Vsak si želi, da bi bila izbrana njegova ideja. Ostaneta dva konkurenta, Lena in Maks. Lena predstavi svojo idejo in poustvari družabni ples iz leta 1905, a jo Maks z veliko prednostjo premaga, ko se pojavi jezna Lex in sabotira Lenino koreografijo.

09:15
I: Jessica Lord, Rik Young, Eubha Akilade, Castle Rock, Caitlin-Rose Lacey... Find Me in Paris II.
sezona 2, epizoda 20
Francija, Nemčija

Thea zapusti Blok, zato Lena in Jeff ustvarita nekaj novega, kar bi pritegnilo producenta šova Zapleši. S pouličnim plesom na mah dobijo sledilce in veliko spletnih ogledov. A producent zahteva, da so plesalci brez mask, zato Leni postavi ultimat. Ker si tega ne morejo privoščiti, ostanejo brez mesta v oddaji, Lena pa mora to povedati še ostalim.

09:55
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor X.
sezona 10, epizoda 2
Nemčija, Avstrija

Karl nujno potrebuje nova jetra. Možnost, da je ožji družinski član lahko darovalec organa, je velika. Na žalost mora Sabine uničiti to upanje. Če želi rešiti življenje svojega ljubljenega sina, je prisiljena izdati svoje najtemnejše skrivnosti: Karla je ugrabila kot dojenčka. Dr. Martin Gruber mora sedaj najti biološke starše, da bi rešil življenje svojega pacienta. Ampak to ni tako preprosto, saj Karl ni pripravljen izdati ženske, ki ga je vzgajala 16 let.

11:00
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 94
TURKEY

Esra pristane v zaporu z Ozanom, kjer mu prizna, da ga ljubi. Ko ju izpustijo, poiščeta gospoda Hilmija in mu vse pojasnita, on pa zahteva dokaze. Elif se odloči, da bo zapustila Eka, ker ne more imeti otrok. Zumrut postane jasno, da je zaljubljena v Nazima, zato se ga začne izogibati......IMDb ocena: 7.1/10

11:55
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 95
TURKEY

Eka pošljejo k Efeju, da bi skrivaj posnel njegovo priznanje. Ozan in Musa pregledujeta dokumente in najdeta dokaz. Ozan Zeynep prosi, da Esro odpelje iz hiše, ker pripravlja poroko. Nazim povabi Zumrut na večerjo, ona pa ne ve, ali naj gre. Elif je odločena, da se bo razšla z Ekom, a mu tega ne more povedati. A končno se prikaže priložnost......IMDb ocena: 7.1/10

12:50
TV prodaja
13:05
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Janez Hočevar, Tjaša Železnik, Jernej Kuntner... Usodno vino IV.
sezona 4, epizoda 98
Slovenija

Matjaž v paniki omedli, nato pa v šoku nehote prizna svoje dejanje. Martin bi rad Eriku povedal za Ninino stanje, zato mu razkrije kruto resnico. Erik se poskuša pomiriti, preden stopi do Nine, vendar ne ve, da se ona še ne zaveda resnosti svojega stanja. Matjaž upa, da ga bo Karin rešila, ona pa ima drugačne načrte. Rebeka prizna, da ima osebno izkušnjo z boleznijo, ki jo ima Nina. Nina je Rebeki hvaležna za zaupanje. Kako se bo odločila zdaj......IMDb ocena: 4.4/10

14:05
Ljubav je na selu III.
sezona 3, epizoda 15
Hrvaška

Tokrat so Josip, Hakija in Valter tisti, ki se bodo morali posloviti od ene od svojih deklet. Nekatere punce brez težav sprejmejo njihovo odločitev o odhodu, spet druge pa morajo svoji nekdanji sorodni duši marsikaj vreči v obraz. Josip se še vedno ukvarja z Ivankinim poljubom, ko Ivanka vajeti vzame v svoje roke in si z nekom izmenja sočen poljub. Vsi ostanejo odprtih ust, še najbolj pa Josip.

15:25
I: Hans Sigl, Heiko Ruprecht, Monika Baumgartner, Ronja Forcher, Siegfried Rauch... Bergdoktor X.
sezona 10, epizoda 3
Nemčija, Avstrija

Čas je za praznovanje. Pred natanko desetimi leti se je dr. Martin Gruber vrnil v Ellmau, Lisbeth pa ima rojstni dan. Anne še vedno živi na Gruberhofu, na veliko Martinovo žalost. Brat Hans, mati Lisbeth in hči Lilli upajo na pogovor med Martinom in Anne. Martin zagrozi, da bo dokončno odšel, če njegova bivša namerava ostati.

16:25
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 96
TURKEY

Esra ima dovolj in se odpravi domov. Na poti sreča psička in ko išče njegovo mamo, jo zbije avto, zaradi česar pade v komo. Ozan ji v bolnišnici, ko je Esra v komi, natakne poročni prstan. Ko se Esra čez čas končno zbudi, je sama v sobi in zmedena, ker se ničesar ne spomni, niti tega, da sta se z Ozanom pobotala......IMDb ocena: 7.1/10

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:50
I: Burcu Ozberk, Ilhan Sen, Mehmet Korhan Firat, Gunay Karacaoglu... Ask mantik intikam I.
sezona 1, epizoda 97
TURKEY

V lokalu Ertenovih poustvarijo požar, da bi se Esri vrnil spomin. Po neuspelem poskusu jo Ozan pelje v bližino razglednega kolesa, na katerem sta nekoč bila, a se Esra ne spomni svojih čustev do njega. Ekrem ima upanje, da bo spet z Elif, vendar ga ta preseneti z odločitvijo, da se seli v drugo mesto......IMDb ocena: 7.1/10

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 18.55. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Brak na prvu I.
sezona 1, epizoda 18
Hrvaška

Na soočenju s strokovnjaki smo bili priča mnogim presenečenjem, tako pozitivnim kot tudi negativnim. Medtem ko so se nekateri po pogovoru počutili bolje in njihov odnos napreduje, so se drugi znašli na kritični točki. Goga je prepričana, da se je njen zakon znašel v krizi, ker je Dejan ljubosumen na Adama. Luka se skuša ponovno zbližati z Nadio, ki pa se nikakor ne more sprostiti. Marinka vse bolj muči prijateljski odnos z Valentino. Nikolina se je odločila, da bo presenetila Adama, zato se odpravita na romantični zmenek......IMDb ocena: 0/10

21:25
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

21:55
I: Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Mercedes Mason, Melissa O'Neil... Rookie I.
sezona 1, epizoda 4
ZDA

Novincem na usposabljanju začasno dodelijo nove policiste. Nolan pristane v paru z Lopezovo. Znajdeta se v lovu na pobeglega zapornika, kjer se prepričata, da se prijaznost vedno obrestuje. Jackson, ki mu dodelijo Bradforda, se mora soočiti s svojimi strahovi, Lucy pa Bishopova, s katero je na patrulji, očita njeno razmerje z Nolanom. Lucy in Nolan se morata zato odločiti glede prihodnosti njune zveze.

22:55
I: Kaan Urgancioglu, Pinar Deniz, Huseyin Avni Danyal, Mehmet Yilmaz Ak... Yargi I.
sezona 1, epizoda 23
TURKEY

Ceylin se sooči z Enginom, ker bi rada izvedela, ali obžaluje umor njene sestre. Engin zbeži, a ga Ilgaz ulovi, Eren pa ga aretira. V priporu Engin za odvetnika zahteva svojega očeta. Tam sreča Osmana, za katerega Gul verjame, da je umoril Inci. Cinar se po prerivanju z Zaferjem vrne domov in očeta prosi, naj drži svojo besedo in ga zaščiti......IMDb ocena: 8.6/10

23:50
I: Jessica Alba, Gabrielle Union, Duane Martin, Zach Gilford, Ryan McPartlin... L.A.'s Finest I.
sezona 1, epizoda 3
ZDA

Patrick McKenna sprejme mesto okrožnega tožilca in kmalu se skupaj z družino sooči z grožnjami. Ko Dante Sherman išče svojega brata Raya, ga mrtvega najde ob bazenu, ob truplu pa je videoposnetek. Detektiva Baines in Walker raziskujeta vrsto bančnih ropov, McKenna in Syd pa se ukvarjata s smrtjo lastnika helikopterske družbe in hitro najdeta povezavo med njegovo smrtjo in bančnimi ropi......IMDb ocena: 6.1/10

00:50
I: Freddie Highmore, Antonia Thomas, Hill Harper, Richard Schiff, Christina Chang... Good Doctor IV.
sezona 4, epizoda 10
ZDA

Morgan se trudi, da bi našla darovalca jeter za pacientko z downovim sindromom, medtem ko se njeni kolegi posvetijo invalidnemu triatloncu, ki je omedlel med dobrodelno prireditvijo. Zdravniki odkrijejo, da so njihove računalnike napadli hekerji. Lea skuša rešiti tehnični problem, preden Glassman izsiljevalcem plača odkupnino. Olivia se medtem začne spraševati, ali sploh želi postati zdravnica.

01:45
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

02:15
Pavza!
, epizoda 7
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.