Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

HBO
06:00
I: Sarah Suco, Jean-Pierre Darroussin, Oussama Kheddam, Cécile Rebboah, Gérald Laroche, Lili Aupetit, Nah Bilé... School Society, Francija.....Virginie je nova učiteljica matematike na srednji šoli. Ko se vsi njeni kolegi odločijo za stavko, se ponudi, da bo v službi in skrbela za otroke. Virginijina metoda je drzna, preprosta ter inovativna: učencem omogočiti popolno svobodo, da počnejo le tisto, kar hočejo! Poskus se začne sramežljivo z nekaterimi preobrati. Toda ko bodo najstniki prevzeli šolo, bodo nekateri med njimi našli svoje poslanstvo, se naučili nekaj nepričakovanih lekcij ... in šolo resnično sprejeli za svojo.

.

07:47
I: Steve Carell, Rose Byrne, Chris Cooper, Brent Sexton, Will Sasso, Mackenzie Davis, Topher Grace... Irresistible (2020), ZDA.....Steve Carell in Rose Byrne sta glavna lika v igralski zasedbi satire trenutnega političnega prizorišča, ki jo je napisal in režiral Jon Stewart. Vrhunski demokratski politični svetovalec (Carell) pomaga upokojenemu polkovniku kandidirati za župana v majhnem mestu v Wisconsinu, da bi njegova stranka pritegnila volivce na podeželju v osrčju Amerike. Toda republikanci na teren pošljejo eno svojih vrhunskih mojstric strategije (Rose Byrne).

.... IMDb ocena: 6.3/10

09:27
I: Jim Carrey, Matthew Broderick, Leslie Mann, Jack Black, George Segal... The Cable Guy, ZDA.....Pravilo je že zdavnaj ustaljeno: tehniku, ki ti pride inštalirat satelitske programe vtakni v žep 50 dolarjev in dobil boš brezplačni dostop do vseh televizijskih kanalov.

.... IMDb ocena: 3.4/10

11:01
I: Xolo Mariduena, Adriana Barraza, Damián Alcázar, Raoul Max Trujillo, Susan Sarandon, George Lopez... Blue Beetle, ZDA.....Studio Warner Bros prinaša celovečerni film Blue Beetle, ki zaznamuje prvi nastop tega superjunaka založbe DC na velikem platnu. Zgodbo je režiral Angel Manuel Soto in v naslovni vlogi nastopi Xolo Mariduena, ki upodobi tudi njegov drugi jaz, Jaimeja Reyesa. Ta je nedavno diplomiral in domov se vrne poln načrtov za prihodnost, toda dom ni več tak, kakršnega je zapustil. Ko Jaime išče svoje mesto v svetu, se vmeša usoda: nepričakovano dobi v last starodavni predmet nezemeljske biotehnologije, nenavadnega skarabeja. Ko ta izbere Jaimeja za svojega simbiotičnega gostitelja, mu podari neverjetno opravo z izjemnimi in nepredvidljivimi močmi, ki za vedno spremenijo njegovo usodo: Jaime postane superjunak Blue Beetle.

.... IMDb ocena: 6/10

13:07
I: Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Katherine Waterston, Dan Fogler... Fantastic Beasts: The Crimes Of Grindelwald, VB.....Da bi Grindelwaldu preprečil načrte o vzgoji čistokrvnih čarovnikov in vladanju sveta, Albus Dumbledore prosi za pomoč nekdanjega učenca Salamanderja Scamandra. Ta privoli, čeprav se ne zaveda, kakšne nevarnosti so pred njim.

.

15:16
I: Autumn Reeser, Tyler Hynes, Matthew Del Bel Belluz, Rachelle Goulding, Patty Mccormack... Always Amore, ZDA.....Elizabeth ni najbolj navdušena nad sodelovanjem z Benom, svetovalcem za lokale, medtem ko skuša ohraniti odprto restavracijo svojega pokojnega moža. Toda kmalu odkrije, da so spremembe lahko tudi dobre in da je vselej mogoče vnovič najti ljubezen.

.... IMDb ocena: 6.8/10

16:41
I: Sergio Castellitto, Elena Lander, Valerio Lundini, Sandra Milo, Carla Signoris, Antonio Zavatteri... The Best Century Of My Life, Italija.....V Italiji poznajo zakon, ki je v Evropi edinstven: otroku, ki ni bil priznan ob rojstvu, prepoveduje poznati zgodovino družine in ime svojih bioloških staršev, dokler ne dopolni sto let. 30-letni Giovanni je eden izmed teh otrok in že vse življenje se bori za spremembo te absurdne zakonodaje. Da bi pretresel javno mnenje, potrebuje simbol, nekoga, ki lahko vodi to bitko proti zakonu, ki zadeva več kot 400.000 ljudi. Zdi se, da je edina oseba, ki bi mu lahko pomagala doseči ta cilj, Gustavo Diotallevi – edina trenutno živeča oseba, stara sto let, pri kateri je ime očeta neznano. Njuno srečanje bo preseglo vsa pričakovanja; obema bo pomagalo premagati lastne strahove ter dokončno skleniti krog.

.

18:05
I: Diane Lane, Kevin Costner, Kayli Carter, Ryan Bruce, Otto Hornung, Lesley Manville, Jeffrey Donovan... Let Him Go, ZDA.....Za oskarja nominirana Diane Lane in dobitnik oskarja Kevin Costner sta soigralca v trilerju, ki se odvija v 60. letih prejšnjega stoletja, kot upokojeni šerif George Blackledge in njegova žena Margaret. Tri leta po nesrečni smrti njunega sina Jamesa zakonca zapustita svoj dom, da bi rešila bivšo snaho Lorno in svojega vnuka Jimmyja iz krempljev njune nove, nasilne družine Weboys.

.... IMDb ocena: 6.7/10

20:01
I: David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekwe, Takehiro Hira, Darren Barnet... Gran Turismo, ZDA.....Neill Blomkamp (Okrožje 9) je režiser neverjetne, resnične zgodbe o Jannu Mardenboroughu, dolgoletnem igričarju iz delavskega razreda v težavah, čigar spretnosti na dirkalnem simulatorju Gran Turismo so ga pripeljale do tega, da je postal poklicni voznik dirkalnih avtomobilov. Skupaj z ekipo neprivilegirancev, propadlega nekdanjega dirkača Jacka Salterja (David Harbour) in idealističnega direktorja motošporta Dannyja Moora (Orlando Bloom) tvegajo vse, da bi se preizkusili v najbolj elitnem športu na svetu.

.... IMDb ocena: 7.2/10

22:16
I: Jodie Foster, Kali Reis, Finn Bennett, Fiona Shaw, Christopher Eccleston... True Detective...S4E6, ZDA.....Sredi hudega neurja Danvers in Navarro obtičita na postaji Tsalal brez elektrike in možnosti komuniciranja. Ko se razkrije resnica o tem, kaj se je zgodilo Annie in možem s postaje Tsalal, se Navarro in Danvers vsaka po svoje soočita s strahovi iz preteklosti.

Dotakni se teme, pa se bo tema dotaknila tebe. Surova kriminalna drama spremlja težavna policista in zahtevno preiskavo, ki ju pahne na rob. Dotakni se teme, pa se bo tema dotaknila tebe. Surova kriminalna drama spremlja težavna policista in zahtevno preiskavo, ki ju pahne na rob.

23:30
I: Joseph Fiennes, Alexis Bledel, O.T. Fagbenle, Max Minghella, Jordana Blake... The Handmaid's Tale...S5E7, ZDA.....Sami in ločeni od drugih morata June in Serena sodelovati, da bi preživeli.

Serija spremlja žensko, ki je prisiljena živeti kot priležnica v fundamentalistični teokratski diktaturi bližnje prihodnosti. V Gileadu, nekoč imenovanem ZDA, ženske več nimajo pravic.... IMDb ocena: 8.4/10

00:21
I: Jodie Turner-Smith, Luke Kirby, Ali Marsh, Brandon Elsey, Julianne Arrieta, Brian Cox, Stephen Lang, Ann Dowd, John Cena... The Independent, ZDA.....Zgodba, postavljena v zadnje tedne najbolj uspešnih predsedniških volitev v zgodovini, spremlja idealistično mlado novinarko (Turner-Smith). Ta združi moči s svojim idolom (Cox), da bi razkrila zaroto, po kateri se usoda volitev in celotne države znajde v njunih rokah.

.... IMDb ocena: 5.7/10

02:06
I: Marie Vinck, Geert Van Rampelberg, Eriq Ebouaney, Lukas Bulteel, Willem Herbots... Ritual, Belgija.....Športnica Kiki je policijska potapljačica, specializirana za forenzične potope in iskanje trupel. Trdo je delala, da si je pridobila spoštovanje majhne moške ekipe, ki jo vodi. Ko iz bruseljskega kanala potegne odsekano roko, sreča glavnega inšpektorja Nicka Cameyerja. Vse kaže, da je roko nekdo odrezal še živemu človeku. Nick verjame, da gre za nekakšen obračun v podzemlju mamil, Kiki pa ima zaradi svojega porekla zelo drugačen pogled na primer. Prisiljena se je soočiti z globoko potlačeno krivdo iz preteklosti, tiste lastne in svoje države.

.... IMDb ocena: 7.1/10

04:06
I: Diane Lane, Kevin Costner, Kayli Carter, Ryan Bruce, Otto Hornung, Lesley Manville, Jeffrey Donovan... Let Him Go, ZDA.....Za oskarja nominirana Diane Lane in dobitnik oskarja Kevin Costner sta soigralca v trilerju, ki se odvija v 60. letih prejšnjega stoletja, kot upokojeni šerif George Blackledge in njegova žena Margaret. Tri leta po nesrečni smrti njunega sina Jamesa zakonca zapustita svoj dom, da bi rešila bivšo snaho Lorno in svojega vnuka Jimmyja iz krempljev njune nove, nasilne družine Weboys.

.... IMDb ocena: 6.7/10

06:00
I: Autumn Reeser, Tyler Hynes, Matthew Del Bel Belluz, Rachelle Goulding, Patty Mccormack... Always Amore, ZDA.....Elizabeth ni najbolj navdušena nad sodelovanjem z Benom, svetovalcem za lokale, medtem ko skuša ohraniti odprto restavracijo svojega pokojnega moža. Toda kmalu odkrije, da so spremembe lahko tudi dobre in da je vselej mogoče vnovič najti ljubezen.

.... IMDb ocena: 6.8/10

07:26
I: Rahaf Ataya, Elza Mardirossian, Manuel Tadros, Raia Haidar, Marya Zarif... Dounia & The Princess Of Aleppo, Kanada.....Šestletna Dounia z nekaj semeni črne kumine v dlani zapusti mesto s pomočjo princese iz Alepa in odpotuje novemu svetu naproti.

.... IMDb ocena: 7.2/10

08:38
I: Jane Seymour, Joe Lando, Sarah Smyth, Tosca Baggoo, Frances Flanagan, Jason Tremblay... A Christmas Spark, ZDA.....Nedavno ovdovela Molly je izgubila veselje do življenja in obupala nad tem, da bo še kdaj našla ljubezen. Ko se za božič odloči obiskati hčer, niti najmanj ne sluti, kakšna praznična čarovnija se ji obeta. Kot nekdanja učiteljica dramske igre Molly nerada prevzame vodenje mestne božične prireditve, a kmalu ugotovi, da se je zaljubila v glavnega junaka gledališke predstave, Hanka, najbolj zaželenega samca v mestu. Molly in neustavljivi Hank se zbližata, ona pa vnovič odkrije svojega svobodnega duha in dobi nov zagon v življenju.

.... IMDb ocena: 5.8/10

10:06
I: Tsutomu Isobe, Ai Kobayashi, Mickey Curtis... Cowboy Bebop, Japonska.....V vesoljski ladji Bebop se Spike in njegova posadka lovcev na glave dolgočasi. Novice spremenijo vse: na avtocesti do Marsa so tik pred nočjo čarovnic zločinci razstrelili posodo s kemikalijami. Zajetna nagrada čaka tistega, ki bi zajel teroriste. Zgodba je nastala po priljubljeni japonski televizijski seriji Cowboy Bepop; režiser je Šinčiro Vatanabe, eden največjih talentov japonske kinematografije.

.... IMDb ocena: 7.8/10

12:01
I: David Harbour, Orlando Bloom, Archie Madekwe, Takehiro Hira, Darren Barnet... Gran Turismo, ZDA.....Neill Blomkamp (Okrožje 9) je režiser neverjetne, resnične zgodbe o Jannu Mardenboroughu, dolgoletnem igričarju iz delavskega razreda v težavah, čigar spretnosti na dirkalnem simulatorju Gran Turismo so ga pripeljale do tega, da je postal poklicni voznik dirkalnih avtomobilov. Skupaj z ekipo neprivilegirancev, propadlega nekdanjega dirkača Jacka Salterja (David Harbour) in idealističnega direktorja motošporta Dannyja Moora (Orlando Bloom) tvegajo vse, da bi se preizkusili v najbolj elitnem športu na svetu.

.... IMDb ocena: 7.2/10

14:10
I: Eddie Redmayne, Jude Law, Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol... Fantastic Beasts: The Secrets Of Dumbledore, VB.....Profesor Albus Dumbledore naloži magizoologu Salamandru Scamandru nalogo, da sestavi in povede neustrašno ekipo čarovnikov, čarovnic in enega pogumnega bunkeljskega peka na nevarno misijo proti številni vojski Grindelwaldovih privržencev.

.... IMDb ocena: 7.3/10

16:27
I: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Laura Benanti, Matthew Broderick, Natalie Morales... No Hard Feelings, ZDA.....Jennifer Lawrence v komediji upodobi Maddie, neodgovorno 32-letno žensko, ki se odzove na oglas na spletnem portalu Craiglist: pretirano zaščitniška starša iščeta izmišljeno dekle za svojega sramežljivega sina, da bi pridobil nekaj samozavesti pred študijem na fakulteti.

.... IMDb ocena: 6.4/10

18:07
I: Robin Williams, Christopher Walken, Laura Linney, Lewis Black, Jeff Goldblum... Man Of The Year, ZDA.....Robin Williams je voditelj satiričnih novic, ki se odloči kandidirati za predsednika in ugotovi, da mu pri tem kaže presenetljivo dobro. Ko pa zaradi računalniške napake pri glasovanju dejansko osvoji predsedniški položaj, se mora odločiti, ali bo povedal resnico ali pa bo raje obdržal Belo hišo.

.

20:01
I: Ramzy Bedia, Noémie Lvovsky, Abbes Zahmani, Tassadit Mandi, Vimala Pons... The Infamous Youssef Salem, Francija.....Youssef Salem je neuspešen romanopisec in neustavljiv zapeljivec. Kljub vsemu je njegova nova knjiga, lažno avtobiografski roman o njegovi disfunkcionalni družini, spolnih dogodivščinah in družbenih alkoholnih nagnjenjih, prejela prestižno literarno nagrado. Čez noč se tako iz večne zgube spremeni v najbolj prodajanega avtorja, o katerem se v Parizu največ govori. To ga pahne v neprijeten položaj, ko mora knjigo skrivati pred starši. V boju med uresničitvijo sanj ter bremenom sodbe svoje družine in skupnosti se bo moral Youssef prvič soočiti z resnično ceno uspeha.

.

21:42
Ted Bundy: A Faking It Special, VB.....Theodore R. Bundy je sejal teror in smrt v sedemdesetih letih. Strokovnjaki analizirajo posnetke zaslišanj in sojenja ter razkrijejo, kako mu je uspelo ostati korak pred oblastmi.

.

22:31
I: John Lurie... Painting With John...S2E5, ZDA.....John sreča pijanega pilota in se odloči, da je z njim varno leteti, Ann Mary pa nam pove, kako iz krompirja izdela orožje.

Delno meditativna šola in delno sproščen pogovor: v vsakem delu umetnik John Lurie za svojo delovno mizo razkriva zapletene tehnike akvarela in deli svoje refleksije o tem, kaj pomembnega je spoznal v življenju.

22:56
I: Denzel Washington, Marton Csokas, Chloë Grace Moretz, David Harbour, Haley Bennett, Bill Pullman... The Equalizer, ZDA.....Skrivnostni McCall je sklenil pustiti za seboj nasilno preteklost in zaživeti novo, mirno življenje. A ko spozna mlado prostitutko, ki si jo lastijo neusmiljeni ruski mafijci, ne more stati križem rok. On je pravičnik.

.

01:11
I: Denzel Washington, Pedro Pascal, Ashton Sanders, Bill Pullman, Melissa Leo... The Equalizer 2, ZDA.....Denzel Washington se vrača kot Robert McCall, upokojeni marinec in vohun pri Obveščevalni agenciji ministrstva za obrambo. Ko nekdo umori njegovo nekdanjo šefinjo Susan (Melissa Leo), se Pravičnik še enkrat odpravi na maščevalni pohod.

.... IMDb ocena: 6.7/10

03:12
I: Denzel Washington, Dakota Fanning, Eugenio Mastrandrea, David Denman, Gaia Scodellaro... The Equalizer 3, ZDA.....Robert McCall (Denzel Washington) se je odrekel življenju vladnega morilca po naročilu in trudi se pozabiti na strahote, ki jih je nekoč počel v službi tajne agencije. Nenavadno tolažbo najde v tem, da na lastno pest služi pravici v imenu zatiranih. Presenetljivo udobno in domače se znajde v mestecu v južni Italiji, kjer kmalu odkrije, da njegove nove prijatelje surovo izsiljuje in izkorišča lokalna mafija. Dogodki hitro postanejo usodni in McCall ve, kaj mora storiti: še enkrat postati zaščitnik šibkejših in se sam spopasti z zločinci.

.... IMDb ocena: 6.9/10

05:00
I: Ricky Velez... Ricky Velez: Here's Everything, ZDA.....Komik in igralec Ricky Velez se na odru v Brooklynu pojavi v prvi posebni stand-up predstavi, kjer dokaže obvladovanje komedije, medtem ko poskrbi za duhovit nastop z osvežujočo odkritostjo o svojem odraščanju v newyorški četrti Queens.

.... IMDb ocena: 6.8/10

06:00
I: Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis... Wonder Woman (2017), ZDA.....Pilot, ki z letalom trešči na izgubljeni otok, prebivalcem pove o vojni, ki divja v zunanjem svetu. Amazonska princesa Diana zapusti dom, da bi preprečila prelivanje krvi. Pri tem odkrije lastne sposobnosti ... in svojo resnično usodo

.... IMDb ocena: 5.4/10

08:20
I: James Marsden, Kaley Cuoco, Gary Cole, Elizabeth Perkins, David Hasselhoff... Hop (2011), ZDA.....Ustvarjalci animiranih filmov Jaz, baraba ter Alvin in veverički prinašajo burlesko o praznikih, dekletih in rokenrolu. V prepletu igranega in animiranega filma spoznamo E.B.-ja, najstniškega sina velikonočnega zajčka. Tik preden bi moral prevzeti družinske posle, se E.B. odpravi v Hollywood uresničit svoje sanje o tem, da bi postal bobnar. Naleti na Freda, brezposelnega lenuha z lastnimi visokoletečimi načrti, ki zajčka po nesreči zbije z avtomobilom. Poškodovani E.B. prepriča Freda, naj ga vzame k sebi domov in skrbi zanj, dokler si ne opomore – Fred pa se znajde z najbolj zoprnim gostom vseh časov. Nova znanca čaka niz zabavnih pripetljajev ter dogodivščin in s skupnimi močmi bosta na novo odkrila pomen družine.

.... IMDb ocena: 5.4/10

09:52
Hollywood On Set...S21E7, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

10:21
I: Ramzy Bedia, Noémie Lvovsky, Abbes Zahmani, Tassadit Mandi, Vimala Pons... The Infamous Youssef Salem, Francija.....Youssef Salem je neuspešen romanopisec in neustavljiv zapeljivec. Kljub vsemu je njegova nova knjiga, lažno avtobiografski roman o njegovi disfunkcionalni družini, spolnih dogodivščinah in družbenih alkoholnih nagnjenjih, prejela prestižno literarno nagrado. Čez noč se tako iz večne zgube spremeni v najbolj prodajanega avtorja, o katerem se v Parizu največ govori. To ga pahne v neprijeten položaj, ko mora knjigo skrivati pred starši. V boju med uresničitvijo sanj ter bremenom sodbe svoje družine in skupnosti se bo moral Youssef prvič soočiti z resnično ceno uspeha.

.

11:57
I: Robin Williams, Christopher Walken, Laura Linney, Lewis Black, Jeff Goldblum... Man Of The Year, ZDA.....Robin Williams je voditelj satiričnih novic, ki se odloči kandidirati za predsednika in ugotovi, da mu pri tem kaže presenetljivo dobro. Ko pa zaradi računalniške napake pri glasovanju dejansko osvoji predsedniški položaj, se mora odločiti, ali bo povedal resnico ali pa bo raje obdržal Belo hišo.

.

13:50
I: Aleksandar Dimov, Luiza Grigorova, Maria Katsarova, Plamen Manassiev, Yana Marinova... The Game Of Trust, Bolgarija.....Zgodba o odločnih ženskah, ki prisegajo na svobodno voljo.

.... IMDb ocena: 9.3/10

15:31
I: Josh Brolin, George Clooney, Alden Ehrenreich, Ralph Fiennes, Scarlett Johansson... Hail, Caesar!, ZDA.....Dobitnika oskarja Joel in Ethan Coen sta avtorja zgodbe, ki se odvija v zlatih časih klasičnega Hollywooda. Pripoved v času enega dneva sledi zvitemu hollywoodskemu poslovnežu Eddieju Mannixu, ki mora rešiti kopico zapletov.

.

17:16
Hollywood On Set...S21E8, Francija.....Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci. Vsakotedenski pregled zakulisja najnovejših filmov s posnetki odsekov zgodb ter intervjuji z igralci in s filmskimi ustvarjalci.

17:45
I: Nicole Kidman, Javier Bardem, J.K. Simmons, Nina Arianda, Tony Hale... Being The Ricardos, ZDA.....Vplivni hollywoodski par Lucille Ball in Desi Arnaz leta 1952 ogrozijo šokantne osebne obtožbe, politična diskreditacija in kulturne zapovedi. Od ponedeljkovega branja scenarija in sobe za avtorje do zvočnega odra se za zaprtimi vrati razkrije vpogled v zapleteno romantično in poklicno razmerje zakoncev v kritičnem tednu produkcije njune revolucionarne in priljubljene televizijske serije I Love Lucy.

.... IMDb ocena: 6.5/10

20:00
I: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Richard Jenkins... White House Down, ZDA.....Med turističnim ogledom Bele hiše se zgodi teroristični napad neznane paravojaške skupine in policist John Cale (Channing Tatum) mora nenadejano reševati svojo hčer, predsednika ZDA (Jamie Foxx) in vso državo.

.... IMDb ocena: 0/10

22:10
I: Mel Gibson, Heath Ledger, Joely Richardson, Jason Isaacs, Chris Cooper... The Patriot (2000), ZDA.....Južna Karolina leta 1776. Benjamin Martin, junak v boju proti Francozom in Indijancem, si želi le mirnega življenja z družino, medtem ko po državi spet pustoši nova vojna. Ko enega od njegovih sinov ubijejo, ga jeza in bolečina pahneta nazaj na bojišče.

.... IMDb ocena: 7.2/10

00:56
I: Jorma Tommila, Aksel Hennie, Jack Doolan, Mimosa Willamo, Onni Tommila... Sisu, Finska.....Zgodba, postavljena v zadnje dni druge svetovne vojne, spremlja nekdanjega finskega vojaka Aatamija, ki odkrije zlato v laponski puščavi. Pot mu kmalu prekrižajo umikajoči se nemški vojaki. Ko se nacistična skupina odloči ukrasti njegov plen, Aatami sproži silovit boj enega človeka proti celotnemu bataljonu.

.... IMDb ocena: 6.9/10

02:26
I: Carlos Gallardo, Consuelo Gomez, Jaime de Hoyos, Peter Marquardt, Reinol Martinez... El Mariachi, ZDA.....El Mariachi bi rad le igral na kitaro in nadaljeval družinsko tradicijo. Žal pa ima ima mesto, v katerem skuša najti delo, še enega obiskovalca ... morilca po naročilu, ki svoje orožje skriva v kovčku za kitaro. Krajevni mamilarski baron in njegovi privrženci zamenjajo El Mariachija za morilca Azula in ga lovijo po vsem mestu, da bi ga ubili in prišli do njegovega kovčka za kitaro.

.

03:51
I: Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling, Brad Pitt, Marisa Tomei, Melissa Leo... The Big Short, ZDA.....Film je posnet po resnični zgodbi štirih neznancev, ki so videli tisto, česar velike banke, mediji in vlada niso želeli videti: globalni propad gospodarstva.

.... IMDb ocena: 7.2/10