Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Angel Of Death; sezona 2, epizoda 4

Ko se na policijski postaji zglasi neka ženska, ki ima veliko za povedati o svojem nekdanjem partnerju, se policistom niti ne sanja, kako temačne skrivnosti prikriva.

07:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Blood & Oil; sezona 2, epizoda 6

Preiskovalci so leta 2012 v Severni Dakoti raziskovali izginotje osebe, ob tem pa prišli na sled mahinacijam z denarjem, neizprosnemu prevarantu in njegovemu morilskemu partnerju.

08:00
Bad Blood: Bloody Secrets; sezona 2, epizoda 6

Po odkritju trupla umorjene Winnie Moniz umora obtožijo njeno nečakinjo. Toda med sodnim procesom pride na dan skrivnost, ki krivdo preloži na najbolj nepričakovanega storilca.

09:00
Blood Relatives: Cradle to the Grave; sezona 2, epizoda 10

Ko v grozljivem napadu umorijo Earla in Terry na njunem domu, sum nemudoma pade na njuna sinova. Ali Jimmy in Chip vesta, kdo je umoril njuna starša?

10:00
The Killer Beside Me: Living A Lie; sezona 1, epizoda 3

Bob Peterson se nekega večera povabi v novi dom svojih sodelavcev Gena in Jaye-Jaye Thurnau. Ko se Jaye-Jaye vrne z opravkov ugotovi, da sta Gene in Bob odšla.

11:00
The Killer Beside Me: Never Predicted; sezona 1, epizoda 4

Andrea Farrington vidi v poznanstvu s prijateljem Alexom Kozakom možnost romantičnega razmerja. Sumničavost in strah prevladata, kar vodi k zavrnitvi z usodnimi posledicami.

12:00
Evil Lives Here: I Was Warned And Didn't Listen; sezona 6, epizoda 15

Bolna Jennifer sprejme ženitno ponudbo, da bi pridobila zdravstveno zavarovanje. Toda ta zakon iz koristoljubja že kmalu zdrvi v nočno moro.

13:00
Evil Lives Here: Nobody Believed Me; sezona 6, epizoda 18

Matt Roth je že od malih nog opravljal priložnostna dela s svojim očimom. Toda Mattu se še sanjalo ni, da ga je očim vodil na prizorišča brutalnih umorov.

14:00
True Conviction: Mother's Day Murder; sezona 2, epizoda 6

Priljubljeno učiteljico španščine in babico Patricio Mery nekdo pretepe in zabode do smrti. Ali bi lahko do umora privedel družinski spor?

15:00
True Conviction: Protecting A Friend; sezona 2, epizoda 7

V njenem domu odkrijejo truplo mlade mame Tyshike Askins. Po tem, ko so policisti najprej obtožili napačnega moškega, upajo, da jim bo primer pomagala rešiti embalaža soka.

16:00
Reasonable Doubt: Loose Lips; sezona 2, epizoda 4

Sedemnajst let po izginotju Craiga Whita zaradi umora nenadoma aretirajo njegovega bratranca Jesseja Watkinsa. Chris in Fatima raziskujeta, kaj se je v resnici zgodilo leta 1990.

17:00
Reasonable Doubt: High-Stakes Homicide; sezona 2, epizoda 5

Kim Cain so obsodili umora 71-letnega zvezdnika družabnih kronik iz Palm Beacha, ki ga je ujela pri kraji njenega nakita. Lahko Chris in Fatima dokažeta njeno nedolžnost?

18:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: Lights Out; sezona 1, epizoda 10

Policija v Phoenixu je zbegana zaradi grozljivega napada na starejši par, toda serija podobnih nerešenih primerov bi detektive utegnila pripeljati do nasilnega storilca.

19:00
Desperate Measures: Blood in Barstow; sezona 1, epizoda 3

Ko Jeami sreča Leiso, je odločen postati moški njenih sanj - popoln soprog in oče njenima dvema hčerama. Toda ta samooklicani vojni heroj živi skrivno dvojno življenje.

20:00
Murder In The Heartland: Homicide Hotel; sezona 4, epizoda 10

Ko nekdo brutalno zadavi motelsko receptorko Mary Klatt med njeno nočno izmeno, se mora lokalna skupnost soočiti s kruto realnostjo, da je nekdo zagrešil nekaj tako nezaslišanega.

21:00
Body Cam: Red Alert; sezona 3, epizoda 18

Enota K9 izsledi oboroženega domnevnega morilca na stanovanjskem območju v Oklahomi. V Teksasu policisti priskočijo na pomoč paru, ki je padel v zamrznjeno jezero.

22:00
Portals To Hell: The Old Paulding Jail; sezona 2, epizoda 1

Jack in Katrina obiščeta Ohio, da bi raziskala zapor, kjer naj bi domovalo več ducatov nemirnih duš. Dvojec čakajo polne roke dela, če želita ločiti govorice od resnice.

00:00
The Holzer Files: Phantoms Of The Fire; sezona 1, epizoda 1

Paranormalni strokovnjaki ponovno odprejo primer o dogodkih v zgradbi Peck House v mestu Rye v New Yorku. Odkriti želijo, ali so trpinčene duše končno našle svoj mir.

01:00
The Holzer Files: Legends and Lies; sezona 1, epizoda 2

Ekipa ponovno odpre preiskavo Hansa Holzerja o strašenju v skrivnostnem domu v Hennikerju v New Hampshiru. Da bi odkrili resnico, se potopijo v folkloro Nove Anglije.

02:00
Body Cam: Red Alert; sezona 3, epizoda 18

Enota K9 izsledi oboroženega domnevnega morilca na stanovanjskem območju v Oklahomi. V Teksasu policisti priskočijo na pomoč paru, ki je padel v zamrznjeno jezero.

03:00
The Killer Beside Me: Evil Blossoms; sezona 1, epizoda 5

Ko nadzornik Brian Cooper Alisho Bromfield imenuje za vodjo ekipe, se zdi, da bi morala Alisha žareti od sreče. Toda Brianovi vzgibi niso zgolj pozitivni.

04:00
The Killer Beside Me: Unfriendly Community; sezona 1, epizoda 6

Nekega junijskega jutra je čistilko Myro v pisarni upravnice stanovanjskega naselja pričakal grozljivi prizor. Pisarna je bila razdejana, upravnica Melinda Schaefer pa mrtva.

05:00
Evil Lives Here: I Was Warned And Didn't Listen; sezona 6, epizoda 15

Bolna Jennifer sprejme ženitno ponudbo, da bi pridobila zdravstveno zavarovanje. Toda ta zakon iz koristoljubja že kmalu zdrvi v nočno moro.

06:00
American Monster: Twice Shy; sezona 4, epizoda 7

Posnetki kamer, policijskih intervjujev in sodnih razprav razkrivajo dvojna življenja najhujših ameriških morilcev in ugrabiteljev preden so jim stopili na prste.

07:00
American Monster: Double Cross; sezona 4, epizoda 8

Življenji dveh parov iz majhnega kraja uniči niz prevar, izdajstev in nasilnih dejanj. Kako se je ljubezenska afera sprevrgla v zločin iz strasti?

08:00
Love, Honor, Betray: For Better or for Worse; sezona 1, epizoda 5

Pretresljiva skrivnost na dan privede grozljivo resnico, ki Butcha Halleyja in njegovo družino pripelje na rob propada.

09:00
Love, Honor, Betray: In Those We Trust; sezona 1, epizoda 6

Deborah Jones se prelevi v detektivko, da bi pred sodišče privedla moškega, s katerim se je poročila.

10:00
Susan Powell: An ID Murder Mystery: Ko je Susan Powell leta 2009 izginila iz doma v Utahu, je sum sprva padel na njenega moža, ki je leta 2012 ubil še sebe in njuna sinova. Njeno izginotje ostaja nepojasnjeno.
12:00
Who on Earth Did I Marry?: Nightmare on Piedmont Street; sezona 1, epizoda 14

Ko je Brent najel Marka za borznega posrednika, je menil, da je zaposlil popolnega kandidata. Toda ko je Mark pričel prinašati izgube, je njegova jeza ušla izpod nadzora.

12:30
Who on Earth Did I Marry?: Stranger In My House; sezona 3, epizoda 6

Izjemne resnične zgodbe o moških in ženskah, ki so bili prepričani, da so srečno poročeni, dokler o svojih zakonskih partnerjih niso izvedeli osupljivih novic.

13:00
Who on Earth Did I Marry?: Prayer And Prophet; sezona 1, epizoda 15

Ko se je njena družine preselila v Utah, je bila Amber Dawn Lee prepričana, da je našla raj. Toda za tančico vere je naposled odkrila pokvarjeni skriti svet.

13:30
Who on Earth Did I Marry?: You Get What You Pay For; sezona 3, epizoda 7

Izjemne resnične zgodbe o moških in ženskah, ki so bili prepričani, da so srečno poročeni, dokler o svojih zakonskih partnerjih niso izvedeli osupljivih novic.

14:00
Swamp Murders: Multiple Personalities; sezona 1, epizoda 1

Ko iz močvirja v ameriški zvezni državi Virginiji izvlečejo truplo na prvi pogled povprečne Kathy Bonney, družina izve, da ji je dekle prikrivalo skrivno življenje.

15:00
Swamp Murders: Chain Reaction; sezona 1, epizoda 3

V globinah reke Flint v ameriški zvezni državi Georgia najdejo ženski. Detektivi se sprašujejo, ali imajo opravka s serijskim morilcem. Je to šele začetek?

16:00
The Perfect Murder: The Devil Made Me Do It; sezona 4, epizoda 8

Roberta Schwartza ubijejo na njegovem domu, pri čemer ga 32-krat zabodejo in v vrat vrežejo črko x. Zdi se, da gre za ritualni umor, toda storilec je nekdo, ki mu je blizu.

17:00
The Perfect Murder: Death In The Family; sezona 4, epizoda 10

Randyja Scheffielda družina odkrije mrtvega v njegovi postelji, pri čemer sumijo, da je umrl za infarktom. Kriminalisti pa razkrijejo morilsko zaroto, ki bo pretresla mestece.

18:00
Still A Mystery: She Gave No Warning; sezona 5, epizoda 2

Mati petih otrok izgine brez sledu. Njena družina se bori za pravico, vroča zasliševanja in pretresljiva odkritja pa privedejo napetost do vrhunca.

19:00
Still A Mystery: Innocence Interrupted; sezona 5, epizoda 3

Umora dveh najstnikov pretreseta skupnost. Vsi obupno čakajo na odgovore, kdo neki je umoril dve mladi žrtvi?

20:00
Anni: The Honeymoon Murder: The Trial; sezona 1, epizoda 4

Shriena izročijo Južni Afriki, kjer ga čaka sojenje zaradi umora. Annijina družina budno spremlja sodni postopek v upanju, da bi končno dobila določene odgovore.

21:00
Killing Gucci: People Magazine Investigates: Maurizio Gucci, nekdanji vodja italijanskega modnega imperija, leži mrtev pred svojim domom v Milanu. Gre za očitno naročeni umor in oblasti začnejo nemudoma iskati osumljence.
22:00
Lady Gucci: The Story Of Patrizia Reggiani: Nekdanja ga. Gucci predstavi svojo zgodbo. Kako je spoznala Maurizia, se zaljubila, dahnila usodni da na pravljični poroki ter nazadnje doživela nočno moro.
23:30
Doomsday: The Missing Children: Leta 2019 sta izginila 16-letna Tylee Ryan in njen mlajši brat J. J. Vallow. Lov za pogrešanima je naposled razkril nenavadno in pretresljivo skrivnost.
02:30
Who on Earth Did I Marry?: You Get What You Pay For; sezona 3, epizoda 7

Izjemne resnične zgodbe o moških in ženskah, ki so bili prepričani, da so srečno poročeni, dokler o svojih zakonskih partnerjih niso izvedeli osupljivih novic.

03:00
Evil Lives Here: Nobody Believed Me; sezona 6, epizoda 18

Matt Roth je že od malih nog opravljal priložnostna dela s svojim očimom. Toda Mattu se še sanjalo ni, da ga je očim vodil na prizorišča brutalnih umorov.

04:00
A Fatal Confession: Keith Morrison Investigates: Leta 1993 je takrat 16-letni Daniel Villegas priznal umor dveh najstnikov v El Pasu. Toda kaj, če se je zlagal in je bil prisiljen priznati zločin, o katerem ni vedel ničesar?
06:00
Broken Harts: Po tragični prometni nesreči, v kateri življenje izgubijo Sarah in Jennifer Hart ter njunih šest posvojenih otrok, se izkaže, da je v resnici šlo za naklepni umor.
08:00
Twisted Sisters: The Demon Inside; sezona 2, epizoda 3

Zdi se, da je priljubljena navijačica Charity povsem običajna najstnica. Toda njena družina meni, da jo je obsedel demon, in želijo ga odstraniti.

09:00
Twisted Sisters: Blood In The Snow; sezona 2, epizoda 9

Policisti ob prijavi izginotja nezvestega moža hitro posumijo, da se je zgodilo nekaj sumljivega. V preiskavi se ne osredotočijo le na njegovo ženo, pač pa tudi na njeno sestro.

10:00
Web of Lies: Job of a Lifetime; sezona 2, epizoda 1

David Pauley najde v oglasih popolno službo: življenje na ranču kot pravi kavboj. A kmalu zatem, ko ga najamejo, izgine brez sledu.

11:00
Web of Lies: The Perfect Bride; sezona 2, epizoda 2

36-letni Indle dvori 18-letni Anastasiji na spletu. Od doma v Kirgiziji odpotuje v Seattle, da bi se poročila z njim, a njene sanje se kmalu spremenijo v moro.

12:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Bloodlust; sezona 2, epizoda 7

Policist ustavi brezglavega voznika in ob tem razkrije niz umorov. Preiskovalci se odpravijo na lov za sadističnim morilcem, ki obožuje mučenje, tatvine in kri.

13:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Homicide On The Range; sezona 2, epizoda 9

Sumljivo izginotje družinskega moža Codyja Bowlesa zbudi zanimanje tamkajšnje policije. Rutinska preiskava razkrije hladnokrvno morilko s pestro preteklostjo.

14:00
The Killer Beside Me: Deadly Business; sezona 2, epizoda 1

V seriji razkrivamo mračen vidik zla na delovnem mestu, kjer se lahko ljubezenske igre in zloraba moči sprevržejo v okruten umor. Kako dobre zares poznamo svoje sodelavce?

15:00
The Killer Beside Me: Almost Home; sezona 2, epizoda 3

V seriji razkrivamo mračen vidik zla na delovnem mestu, kjer se lahko ljubezenske igre in zloraba moči sprevržejo v okruten umor. Kako dobre zares poznamo svoje sodelavce?

16:00
The Perfect Suspect: Kentucky Confidential; sezona 1, epizoda 3

Ko prične Susan Smith sodelovati z FBI-jem, si hitro nakoplje veliko novih sovražnikov, zato imajo policisti ob njenem izginotju težko delo ugotoviti, kaj se je v resnici zgodilo.

17:00
The Perfect Suspect: GI Gone; sezona 1, epizoda 4

Ko nenadoma izgine mati dveh otrok, njen mož trdi, da je pobegnila s svojim ljubimcem. Toda njena družina sumi, da se je zgodilo nekaj hujšega. Resnica pride na dan 14 let kasneje.

18:00
True Conviction: A Mother's Nightmare; sezona 2, epizoda 8

Po odkritju trupla posiljene petnajstletnice Alysse Otrembe lasvegaški policisti upajo, da bodo pošast, ki je zakrivila zločin, ulovili preden znova udari.

19:00
True Conviction: Drive To Kill; sezona 2, epizoda 9

Cindy Albrecht izgine iz svojega doma blizu dirkališča v Indianapolisu. Po odkritju njenega obglavljenega trupla se policisti podajo na lov za osumljencem, ki jih vodi čez mejo.

20:00
True Conviction: Life Is A Battlefield; sezona 4, epizoda 4

Tragičen umor vojnega veterana pretrese mesto San Antonio v Teksasu. Primer konča v slepi ulici, dokler policija ne prejme presenetljivega telefonskega klica.

21:00
American Monster: Life On The Lake; sezona 7, epizoda 17

Gill in njegova družina živijo idilično življenje, ko nenadna nesreča vse postavi na glavo. In ko se Gill končno postavi na noge, eden njegovih bližnjih skuje smrtonosni načrt.

22:00
Anni: The Honeymoon Murder: The Trial; sezona 1, epizoda 4

Shriena izročijo Južni Afriki, kjer ga čaka sojenje zaradi umora. Annijina družina budno spremlja sodni postopek v upanju, da bi končno dobila določene odgovore.

23:00
The 1980s: The Deadliest Decade: The Heartland Massacre; sezona 1, epizoda 1

Sredi krize v kmetijstvu se odvije največji množični pokol v nedavni zgodovini Missourija, ki pretrese majhno mesto in vse kaže na 14-letnega osumljenca.

00:00
The 1980s: The Deadliest Decade: The Dixieland Murders; sezona 2, epizoda 7

Leta 1987 je nekdo na njunem domu umoril sodnika Vincenta Sherryja in njegovo ženo. Njuna hči se odpravi na desetletje dolg lov na njunega morilca.

01:00
Deadly Sins: Killers on the Run; sezona 3, epizoda 9

Navidez popoln par prikriva skrivno življenje zločina in spolne iztirjenosti. Trojček pa se konča z bizarnim umorom in prikritjem.

02:00
Deadly Sins: Louisana's Lost Souls; sezona 3, epizoda 10

Dve pohlepni dekleti, ki sta nagnjeni k visokim stavam, se odločita, da bosta šle na vse ali nič. V New Orleansu pa televizijska osebnost dovoli, da ga prevzame njegov ponos.

03:00
True Conviction: A Mother's Nightmare; sezona 2, epizoda 8

Po odkritju trupla posiljene petnajstletnice Alysse Otrembe lasvegaški policisti upajo, da bodo pošast, ki je zakrivila zločin, ulovili preden znova udari.

04:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Bloodlust; sezona 2, epizoda 7

Policist ustavi brezglavega voznika in ob tem razkrije niz umorov. Preiskovalci se odpravijo na lov za sadističnim morilcem, ki obožuje mučenje, tatvine in kri.

05:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Homicide On The Range; sezona 2, epizoda 9

Sumljivo izginotje družinskega moža Codyja Bowlesa zbudi zanimanje tamkajšnje policije. Rutinska preiskava razkrije hladnokrvno morilko s pestro preteklostjo.