Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
American Monster: Life Of The Party; sezona 4, epizoda 5

Doug in Rose se kmalu po prvem srečanju zaljubita in poročita. Toda izpod popolne krinke v obliki domačih posnetkov pričnejo kmalu pronicati laži in prevare.

07:00
American Monster: Looks Can Kill; sezona 4, epizoda 6

Rebecca Thudin je bila uspešna in ambiciozna ženska, ki je živela na videz popolno življenje. Potem pa je v telovadnici spoznala starejšega moškega in vse se je spremenilo.

08:00
Love, Honor, Betray: The Unusual Suspect; sezona 1, epizoda 2

Ko Stephen, mož od Jeanne Trantel, izgubi službo po napadu 9/11, se njuno razmerje začne ohlajati. Takrat pa nepričakovan telefonski klic razkrije pretresljivo resnico.

09:00
Love, Honor, Betray: Dear Sarah...; sezona 1, epizoda 3

Ko je bila Sarah stara komaj šest let, je grozen dogodek razdrl njeno družino. Odkritje skrivnih zapisov iz onostranstva Sarah pomaga doumeti resnico.

10:00
Who Killed Angie Dodge? Keith Morrison Investigates: Keith Morrison preiskuje brutalni umor 18-letne Angie Dodge v Idaho Fallsu iz leta 1996 ter sporno priznanje in obsodbo Chrisa Tappa.
12:00
Who on Earth Did I Marry?: Left Seeing Red; sezona 1, epizoda 12

Billova ruska partnerica Anna je navidez popolno dekle, glamurozna, inteligentna in čudovita. Toda nenadno razkritje vse postavi na glavo.

12:30
Who on Earth Did I Marry?: Predatory Patriarch; sezona 3, epizoda 4

Shaina žaluje po izgubi majhne hčerke, ko ji njen sin Zach zaupa, da ga njegov očim Joe zlorablja. Je Joe umoril tudi njuno hčerko?

13:00
Who on Earth Did I Marry?: Murder... To The Letter; sezona 1, epizoda 13

Ko začnejo po pošti prihajati grozilna pisma, se prične David bati za mamino življenje. Grožnje se uresničijo in pride do šokantnega razkritja.

13:30
Who on Earth Did I Marry?: Houston, We Have a Marital Problem; sezona 3, epizoda 5

Zvesta mormonska žena Kaydee svojemu nadarjenemu možu odpusti, da jo vara. Ali znanstvenik pri NASI laže samo o tem, da je zvest, ali še o čem drugem?

14:00
Southern Gothic: Who Killed Katie Autry; sezona 1, epizoda 5

Skupnost v Kentuckyju je povsem pretresena, ko v sobi študentskega doma odkrijejo ožgano truplo študentke. Policija najde dva osumljenca s povsem različnima zgodbama.

15:00
Southern Gothic: Creek Runs Red; sezona 1, epizoda 6

Ko ribič iz Tennesseeja v potoku odkrije truplo ženske, privrejo na dan družinske skrivnosti, desetletja dolgi spori in sumljiv pogreb, kar nakazuje, da gre za zapleteno zaroto.

16:00
The Perfect Murder: Gone Girl; sezona 5, epizoda 3

V New Yorku v vreči za smeti odkrijejo truplo dvajsetletne študentke Sandre Bonaventure. Sled dokazov kriminaliste pripelje do hladnokrvnega in varljivega morilca.

17:00
The Perfect Murder: Ride With The Devil; sezona 4, epizoda 3

Šestindvajsetletni prodajalec avtomobilov Christopher O'Brien se z nenavadnim moškim odpravi na testno vožnjo, s katere se ne vrne. Ga je dohitela njegova zločinska preteklost?

18:00
Still A Mystery: The Gone Girls; sezona 4, epizoda 5

Zaključen primer še ne pomeni, da je na dan prišla resnica. S pomočjo pogovorov s policisti in sorodniki ter prispevki iz poročil proučujemo dokaze in predstavljamo nove teorije.

19:00
Still A Mystery: Terror After Midnight; sezona 5, epizoda 1

Mlada hollywoodska zvezdnica se s prijateljicami odpravi v New York na praznovanje svojega rojstnega dne. Le nekaj ur kasneje na osamljenem nadvozu odkrijejo njeno truplo.

20:00
Anni: The Honeymoon Murder: The Motive; sezona 1, epizoda 3

Telefonski klic razkrije morebiten motiv za naročilo Annijinega umora. Shrien najame odvetniško ekipo visokega kalibra, ki je trdno odločena izpodbiti vse obtožbe policije.

21:00
Keep Sweet: Warren Jeffs je vzpostavil grozljiv režim spolne zlorabe v svoji verski skupnosti. Desetletje po njegovem odhodu v zapor si njegove žrtve prizadevajo ponovno zgraditi skupnost.
23:00
House of Horrors: Kidnapped: Sensory Recall : Hollywood Hells; sezona 3, epizoda 3

Vsaki dve sekundi na svetu nekoga ugrabijo. To so zgodbe o ljudeh, ki so bili ugrabljeni in ki so svojo izkušnjo preživeli in jo lahko delijo z nami.

00:00
House of Horrors: Kidnapped: Just One Kiss : Crazy In Love; sezona 3, epizoda 5

Sedemletna Kristina Jacobson zaradi manjše poškodbe ne gre v šolo. Vlomilec njen prost dan spremeni v prvo moro.

01:00
Killer In Question: The Bingo Queen; sezona 1, epizoda 4

Za vsakim umorom se skriva resnica. A kaj se zgodi, ko preiskovalci ne najdejo skupne točke glede resnice, kaj se je zgodilo in kdo je odgovoren?

03:00
Evil Lives Here: He Got Away With Murder; sezona 6, epizoda 14

Sumljivi znaki vodijo k šokantnim razkritjem - v teh resničnih zgodbah so ljudje odkrili, da so živeli z morilcem. Se bodo ujeli v zlo?

04:00
Susan Powell: An ID Murder Mystery: Ko je Susan Powell leta 2009 izginila iz doma v Utahu, je sum sprva padel na njenega moža, ki je leta 2012 ubil še sebe in njuna sinova. Njeno izginotje ostaja nepojasnjeno.
06:00
When Philip Met Missy: Po izginotju ženske na potovanju v Graceland se preiskovalci osredotočijo na njenega moža Philipa.
08:00
Twisted Sisters: House Rules; sezona 3, epizoda 7

Dve sestri z bore malo skupnega shajata z njuno preveč zaščitniško materjo na povsem drugačen način. Nazadnje to privede do zelo smrtonosnih posledic.

09:00
Twisted Sisters: The Torment; sezona 2, epizoda 6

Janece Cook se je zaradi duševnih težav preselila k svojim staršem. Toda ko njeno vedenje povežejo z očetovim samomorom, se odloči njena sestra maščevati.

10:00
Web of Lies: Catfished; sezona 3, epizoda 12

Spletni prevarant zvabi 28-letnico v razmerje. Sledi nenavadna zgodba o tem, kaj se zgodi nedolžnemu dekletu, ker je nekoč trpel nekdo drug.

11:00
Web of Lies: Divorced and in Danger; sezona 3, epizoda 13

Ločenka išče ljubezen na spletu in spozna seksi podjetnika. Ko pa jo doma najdejo umorjeno, detektivi razkrijejo mrežo laži.

12:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Angel Of Death; sezona 2, epizoda 4

Ko se na policijski postaji zglasi neka ženska, ki ima veliko za povedati o svojem nekdanjem partnerju, se policistom niti ne sanja, kako temačne skrivnosti prikriva.

13:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Blood & Oil; sezona 2, epizoda 6

Preiskovalci so leta 2012 v Severni Dakoti raziskovali izginotje osebe, ob tem pa prišli na sled mahinacijam z denarjem, neizprosnemu prevarantu in njegovemu morilskemu partnerju.

14:00
The Killer Beside Me: Evil Blossoms; sezona 1, epizoda 5

Ko nadzornik Brian Cooper Alisho Bromfield imenuje za vodjo ekipe, se zdi, da bi morala Alisha žareti od sreče. Toda Brianovi vzgibi niso zgolj pozitivni.

15:00
The Killer Beside Me: Unfriendly Community; sezona 1, epizoda 6

Nekega junijskega jutra je čistilko Myro v pisarni upravnice stanovanjskega naselja pričakal grozljivi prizor. Pisarna je bila razdejana, upravnica Melinda Schaefer pa mrtva.

16:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: Lights Out; sezona 1, epizoda 10

Policija v Phoenixu je zbegana zaradi grozljivega napada na starejši par, toda serija podobnih nerešenih primerov bi detektive utegnila pripeljati do nasilnega storilca.

17:00
Desperate Measures: Blood in Barstow; sezona 1, epizoda 3

Ko Jeami sreča Leiso, je odločen postati moški njenih sanj - popoln soprog in oče njenima dvema hčerama. Toda ta samooklicani vojni heroj živi skrivno dvojno življenje.

18:00
True Conviction: Mother's Day Murder; sezona 2, epizoda 6

Priljubljeno učiteljico španščine in babico Patricio Mery nekdo pretepe in zabode do smrti. Ali bi lahko do umora privedel družinski spor?

19:00
True Conviction: Protecting A Friend; sezona 2, epizoda 7

V njenem domu odkrijejo truplo mlade mame Tyshike Askins. Po tem, ko so policisti najprej obtožili napačnega moškega, upajo, da jim bo primer pomagala rešiti embalaža soka.

20:00
True Conviction: The Loss Of Innocence; sezona 4, epizoda 5

Izginotje 12-letne Naomi Jones sproži obsežno iskalno akcijo. Ko naposled najdejo njeno truplo, se policija poda na lov za brezčutnim morilcem.

21:00
American Monster: Tell Me You Love Me; sezona 7, epizoda 12

Ashley Pittman je prepričana, da je v svojem bodočem možu Jeffreyju Scottu našla popolnega princa, toda za zaprtimi vrati njeno novo življenje obdaja smrtonosna skrivnost.

22:00
Anni: The Honeymoon Murder: The Motive; sezona 1, epizoda 3

Telefonski klic razkrije morebiten motiv za naročilo Annijinega umora. Shrien najame odvetniško ekipo visokega kalibra, ki je trdno odločena izpodbiti vse obtožbe policije.

23:00
The Coroner: I Speak For The Dead: Washing Of The Sins; sezona 1, epizoda 8

Mrliškega oglednika Grahama Hetricka pokličejo na enega najbolj nenavadnih krajev zločina v njegovi karieri. Nekega moškega so zabodli do smrti in zavili v vrečke za smeti.

00:00
Extreme Forensics: Running For Her Life; sezona 2, epizoda 17

Na pokopališču v Ohiu nekdo brutalno pretepe in ubije petnajstletno dekle. Forenzični strokovnjaki so pred nemogočo nalogo: na prizorišču, kjer ni sledi, morajo najti DNK-vzorec.

01:00
Deadly Sins: Good Boys Gone Very Bad; sezona 3, epizoda 7

Brata, ki ju druži ljubezen do nožev in nenadzorovana jeza, si za tarčo izbereta sosedo Jennifer Parks in besedi izsiljevanje dasta povsem nov pomen.

02:00
Deadly Sins: Rotten to the Core; sezona 3, epizoda 8

Srečanje popolne družine in popolnega neznanca se konča s tragedijo. Nek zobozdravnik pa se želi ločiti, zato se fant njegove žene odloči, da ga bo prehitel.

03:00
True Conviction: Mother's Day Murder; sezona 2, epizoda 6

Priljubljeno učiteljico španščine in babico Patricio Mery nekdo pretepe in zabode do smrti. Ali bi lahko do umora privedel družinski spor?

04:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Angel Of Death; sezona 2, epizoda 4

Ko se na policijski postaji zglasi neka ženska, ki ima veliko za povedati o svojem nekdanjem partnerju, se policistom niti ne sanja, kako temačne skrivnosti prikriva.

05:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Blood & Oil; sezona 2, epizoda 6

Preiskovalci so leta 2012 v Severni Dakoti raziskovali izginotje osebe, ob tem pa prišli na sled mahinacijam z denarjem, neizprosnemu prevarantu in njegovemu morilskemu partnerju.

06:00
The Killer Beside Me: Evil Blossoms; sezona 1, epizoda 5

Ko nadzornik Brian Cooper Alisho Bromfield imenuje za vodjo ekipe, se zdi, da bi morala Alisha žareti od sreče. Toda Brianovi vzgibi niso zgolj pozitivni.

07:00
The Killer Beside Me: Unfriendly Community; sezona 1, epizoda 6

Nekega junijskega jutra je čistilko Myro v pisarni upravnice stanovanjskega naselja pričakal grozljivi prizor. Pisarna je bila razdejana, upravnica Melinda Schaefer pa mrtva.

08:00
American Detective With Lt. Joe Kenda: Lights Out; sezona 1, epizoda 10

Policija v Phoenixu je zbegana zaradi grozljivega napada na starejši par, toda serija podobnih nerešenih primerov bi detektive utegnila pripeljati do nasilnega storilca.

09:00
Desperate Measures: Blood in Barstow; sezona 1, epizoda 3

Ko Jeami sreča Leiso, je odločen postati moški njenih sanj - popoln soprog in oče njenima dvema hčerama. Toda ta samooklicani vojni heroj živi skrivno dvojno življenje.

10:00
True Conviction: Mother's Day Murder; sezona 2, epizoda 6

Priljubljeno učiteljico španščine in babico Patricio Mery nekdo pretepe in zabode do smrti. Ali bi lahko do umora privedel družinski spor?

11:00
True Conviction: Protecting A Friend; sezona 2, epizoda 7

V njenem domu odkrijejo truplo mlade mame Tyshike Askins. Po tem, ko so policisti najprej obtožili napačnega moškega, upajo, da jim bo primer pomagala rešiti embalaža soka.

12:00
Bad Blood: Bloody Secrets; sezona 2, epizoda 6

Po odkritju trupla umorjene Winnie Moniz umora obtožijo njeno nečakinjo. Toda med sodnim procesom pride na dan skrivnost, ki krivdo preloži na najbolj nepričakovanega storilca.

13:00
Blood Relatives: Cradle to the Grave; sezona 2, epizoda 10

Ko v grozljivem napadu umorijo Earla in Terry na njunem domu, sum nemudoma pade na njuna sinova. Ali Jimmy in Chip vesta, kdo je umoril njuna starša?

14:00
Evil Lives Here: I Was Warned And Didn't Listen; sezona 6, epizoda 15

Bolna Jennifer sprejme ženitno ponudbo, da bi pridobila zdravstveno zavarovanje. Toda ta zakon iz koristoljubja že kmalu zdrvi v nočno moro.

15:00
Evil Lives Here: Nobody Believed Me; sezona 6, epizoda 18

Matt Roth je že od malih nog opravljal priložnostna dela s svojim očimom. Toda Mattu se še sanjalo ni, da ga je očim vodil na prizorišča brutalnih umorov.

16:00
Still A Mystery: She Gave No Warning; sezona 5, epizoda 2

Mati petih otrok izgine brez sledu. Njena družina se bori za pravico, vroča zasliševanja in pretresljiva odkritja pa privedejo napetost do vrhunca.

17:00
Still A Mystery: Innocence Interrupted; sezona 5, epizoda 3

Umora dveh najstnikov pretreseta skupnost. Vsi obupno čakajo na odgovore, kdo neki je umoril dve mladi žrtvi?

18:00
Reasonable Doubt: Loose Lips; sezona 2, epizoda 4

Sedemnajst let po izginotju Craiga Whita zaradi umora nenadoma aretirajo njegovega bratranca Jesseja Watkinsa. Chris in Fatima raziskujeta, kaj se je v resnici zgodilo leta 1990.

19:00
Reasonable Doubt: High-Stakes Homicide; sezona 2, epizoda 5

Kim Cain so obsodili umora 71-letnega zvezdnika družabnih kronik iz Palm Beacha, ki ga je ujela pri kraji njenega nakita. Lahko Chris in Fatima dokažeta njeno nedolžnost?

20:00
Shattered: Driftwood Killer; sezona 1, epizoda 5

Leta 1994 je požar terjal življenje ženske in povsem pretresel njeno sestro. A kriminalist odkrije, da ni šlo za nesrečo. Nek moški pa ugotovi, da njegov brat skriva morilsko nrav.

21:00
Evil Lives Here: Shadows Of Death: The Only Witness; sezona 2, epizoda 6

Ko nek nepridiprav skoraj do smrti pretepe mlado mamico, preiskovalci odkrijejo, da ni bila edina žrtev, zato nemudoma sprožijo obsežen lov za morilcem.

22:00
Keep Sweet: Warren Jeffs je vzpostavil grozljiv režim spolne zlorabe v svoji verski skupnosti. Desetletje po njegovem odhodu v zapor si njegove žrtve prizadevajo ponovno zgraditi skupnost.
00:00
Shattered: Angel Of Death; sezona 2, epizoda 10

Leta 1996 je Larry Schegel v bolnišnici obiskal ostarelo mamo, ki je zatem podlegla pljučnici. Čez nekaj let ga policija obvesti, da pri njeni smrti ni šlo za to, kar se je zdelo.

01:00
Shattered: The Box; sezona 1, epizoda 1

Leta 1996 se želi oče v Teksasu maščevati za pohabljenje svojega sina, najstnica iz Misisipija skuša uiti iz kovinske škatle, kriminalist pa rešuje najpomembnejši primer kariere.

02:00
Evil Lives Here: Shadows Of Death: The Only Witness; sezona 2, epizoda 6

Ko nek nepridiprav skoraj do smrti pretepe mlado mamico, preiskovalci odkrijejo, da ni bila edina žrtev, zato nemudoma sprožijo obsežen lov za morilcem.

03:00
Reasonable Doubt: Loose Lips; sezona 2, epizoda 4

Sedemnajst let po izginotju Craiga Whita zaradi umora nenadoma aretirajo njegovega bratranca Jesseja Watkinsa. Chris in Fatima raziskujeta, kaj se je v resnici zgodilo leta 1990.

04:00
Bad Blood: Bloody Secrets; sezona 2, epizoda 6

Po odkritju trupla umorjene Winnie Moniz umora obtožijo njeno nečakinjo. Toda med sodnim procesom pride na dan skrivnost, ki krivdo preloži na najbolj nepričakovanega storilca.

05:00
Blood Relatives: Cradle to the Grave; sezona 2, epizoda 10

Ko v grozljivem napadu umorijo Earla in Terry na njunem domu, sum nemudoma pade na njuna sinova. Ali Jimmy in Chip vesta, kdo je umoril njuna starša?