Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

POP TV
06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 12
Slovenija

.

07:05
Wissper II.
sezona 2, epizoda 50
Anglija

Ste že slišali za Wissper? Malo, prikupno deklico, ki lahko govori z živalmi? S to čarobno lastnostjo se je že rodila in zaradi tega je ljubče povezana z vsemi bitji. Ko zašepeta čarobno besedo: Psssst!, se pojavi povsod tam, kjer se kakšna žival znajde v težavah in potrebuje njeno pomoč. Wissper je zelo prijazna, razen seveda takrat, ko se živali obnašajo zelo grdo in potrebujejo nekoga, da jih spravi v red.

07:15
Kindi Kids I.
sezona 1, epizoda 5
Avstralija

Kindi Kids bodo danes odpotovale v vesolje. Seveda ne bodo v vesolje odšle v resnici, njegove razsežnosti pa bodo raziskovale z domišljijsko igro. In tudi za to so potrebne priprave in nakupiti je treba vse potrebno. Oglejte si, kako malčice gradijo raketno ladjo in se približujejo vesolju.

07:20
Luna Petunia II.
sezona 2, epizoda 5
ZDA

Luna Petunia je majhna deklica, ki s pomočjo svojih čarobnih igračk lahko vstopi v sanjsko deželo Amazia, v kateri se nauči, kako nemogoče spreminjati v mogoče. Čarobna Amazia je priložnost za nove pustolovščine, nova prijateljstva in nova znanja. Če zares verjameš vase, si sposoben narediti osupljive stvari.

07:30
Whee Wheels I.
sezona 1, epizoda 14
Beacon je izginil, zato Ray in člani njegove gasilske posadke preiščejo vsak košček hiše, da bi ga le našli. Da bi prelisičil Raya, Python s pajdašema izdela maketo Beacona in Ray se zares znajde v pasti. Zlobneži ga napadejo in pahnejo v vodnjak. Spričo te nezgode pa se Rayu končno posveti, kje bi lahko tičal Beacon.
07:45
Robocar Poli Fire Safety I.
sezona 1, epizoda 1
ZDA

Peter in Jani se med učenjem o požarni varnosti v šoli dolgočasita. Janina preiskava pokaže, da so prebivalci mesta Metla na požar niso pripravljeni. V trgovskem centru pride do požara, v zgornjem nadstropju pa je ujeta prodajalka. Ko na pomoč prihiti Rok z reševalno ekipo, gre za las.

07:50
Robocar Poli Traffic Safety I.
sezona 1, epizoda 5
J. Koreja

Robocar Poli: Varno v prometu otroke izobražuje glede prometne varnosti na cestah. Vsaka epizoda je sestavljena iz treh preprostih delov, ki otrokom pomagajo razumeti prometno varnost. Ko se zgodi nezgoda, Poli reši otroke in jih poduči o varnosti v prometu. Otroci se bodo naučili varnostnih pravil, kot so varno izstopanje iz avtobusa, branje prometnih znakov, varnega prečkanja ceste, kolesarjenja, hoje po pločniku in še vrsto stvari, s katerimi se srečujejo vsak dan.

08:00
Henrietta I.
sezona 1, epizoda 52
Nemčija

Kravica Liska in poštar raznosita še zadnjo pošto pred božičnim večerom, nato pa poštar odide domov, da se preobleče in vrne nazaj. Medtem pa je razposajena Liska tako navdušena nad snegom, da se ne more izogniti igri s padajočimi snežinkami. Poštar je za vsako žival na kmetiji pripravil posebno darilo, a sedaj zaradi Liskine razigranosti oznake, komu so darila namenjena, kar frčijo po zraku. Liska tega seveda ne opazi, sčasoma pa le opazi, da se je izgubila.

08:05
Dinocity I.
sezona 1, epizoda 5
Rusija

Ko mami očiju omeni, da se je malce poredil in postal bolj okrogel, se oči dinozaver po premisleku loti športa. A kaj kmalu se izkaže, da ni rojen športnik in namesto, da bi izgubil kak kilogram, dobi le par poškodb.

08:10
Kid-E-Cats III.
sezona 3, epizoda 3
Rusija

Mucke obiščejo Muki, zato so neznansko vesele, da se bodo spet igrali skupaj. A Muki je zelo slabe volje in mucke dobijo občutek, da niso dobrodošle, zato hitro začnejo nagovarjati mamico, naj jih odpelje domov.

08:15
Monsikids I.
sezona 1, epizoda 5
Rusija

Lučkin Pikec poje neko čudno rastlino, ki ga odnese na oblake sreče. Ker bi Blaž rad dokazal Lučki, da s Pikcem ne bo nič hudega, to čudno rastlino poje tudi sam. In kaj se zgodi? Znajde se na oblaku.

08:25
Grizzy and the Lemmings III.
sezona 3, epizoda 61
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živi Grizzy. Nobena druga žival ne sme nagajati in nasprotovati njegovim medvedjim pravicam. No, nobena žival, razen skupine glodavčkov, ki Grizzyju grenijo življenje. Zoperstavlja se jim z vsemi močmi in s svojo zvitostjo poskuša razmišljati kot oni, da bi jih le ugnal. Tudi glodavčki vedo, da je Grizzy zelo premeten, a kljub temu hočejo doseči svoje. Ker nihče od njih noče odnehati, njihovim pustolovščinam ni videti konca.

08:30
Meteoheroes I.
, epizoda 5
Italija

Šesterica otrok nekega dne odkrije, da lahko s svojo supermočjo prikličejo atmosferske pojave, s katerimi lahko posežejo v naravo. Svoje supermoči se morajo sedaj naučiti upravljati, da jih bodo uspešno uporabljali za reševanje številnih težav na Zemlji, povezanih s podnebnimi in okoljskimi spremembami. Današnji otroci so kreatorji reševanja globalnih težav v prihodnosti, povezanih z vse bolj naseljenim in onesnaženim planetom, s spoštovanjem narave in poznavanjem njene dinamike.

08:40
Lepši svet I.
sezona 1, epizoda 1
Slovenija

Ker so v hiši prižgane prav vse luči, televizija, radio, računalnik, celo hladilnik je odprt, zato zmanjka elektrike. Vsevedna tablica Nik otrokoma Tini in Roku razloži, kako pridobivamo električno energijo, ki jo uporabljamo doma in pa tudi, kako z njo varčujemo.

08:44
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 1
Slovenija

Kravo poznamo vsi. Koliko pa v resnici sploh vemo o tej domači živali? Krava nas vidi ne glede na to, ali stojimo pred njo ali za njo. Krave namreč vidijo skoraj 360 stopinj okoli sebe, njim dobro hrano pa zavohajo kar na 10 kilometrov daleč. So vegetarijanke in njihovo mleko imamo najraje za zajtrk ali pa toplega zvečer za lahko noč.

08:45
Vsevedi I.
sezona 1, epizoda 1
Slovenija

Če kdo ve vse, so to gotovo otroci! Imajo odgovor prav na vsako vprašanje, pa naj bo še tako zapleteno in naj si odrasli zaradi njega še tako belijo glave. Otroci vedo! Danes nam bodo razložili, kdo vse je zaljubljen, kaj pravzaprav je ljubezen in kako izgleda, če čutiš metuljčke v trebuhu.

08:50
Little Tiaras I.
sezona 1, epizoda 1
Rusija

Pet princes iz različnih kraljestev se poda na čarovniško šolo v Čudograd. Šolo vodi gospod Nesmrtni, ki je sprva zaskrbljen zaradi razposajenosti mladih princes. Kako naj se dekleta naučijo čarati, ko pa so tako klepetava, muhasta in ne poznajo nobenega reda! Pa so naše princese res takšne.

09:00
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 113
ZDA

Armandu uspe prebrati Bettyjin dnevnik, v katerega je izlila vso radost in žalost, ki jo je doživela zaradi njega. Odločen je, da se bo boril zanjo. Tajnice se sprašujejo, kdo je skrivnostni pošiljatelj cvetja, ki ga Betty dobiva v pisarno. Roberto in Margarita vidita fotografije požgane tovarne v Indiji in izvesta, da je s tem dejanjem povezan Daniel. Armando vidi Mario Lucio, ko se poljublja z Ricardom......IMDb ocena: 7.8/10

09:55
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 114
ZDA

Betty in Armando sta presenečena, ko v podjetju naletita na Joaquina, ki se je pravkar preselil v New York. Betty ga povabi na večerjo skupaj s svojimi starši, na večerjo pa pride tudi Armando in vse skupaj postane prav pestro. Efrain pred Sofio zasnubi Jenny. Ko Jenny vidi velik prstan, pristane. Marcela očita Patricii, ker se sestaja z Nicolasom......IMDb ocena: 7.8/10

10:50
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 115
ZDA

Betty znori, ko izve, da je Armando prebral njen dnevnik. Zabrusi mu, da je s tem uničil vse, kar je bilo med njima. Tudi Joaquin je odločen, da ne bo izpustil iz rok ženske, ki ga navdihuje. Ko na televiziji objavijo intervju z Betty in Joaquinom, oblikovalec pred vsemi razkrije svoja čustva do nje. Armando seveda gori od ljubosumja. Betty se glede svojega dnevnika sooči tudi z Ricardom......IMDb ocena: 7.8/10

11:45
Vaše zdravje, naša skrb
12:00
I: Melissa Gilbert, Brad Johnson, Rebecca Staab, Katie Walder, Kate Vernon; R: Bill Corcoran... Danielle Steel's Safe Harbour
ZDA

Po izgubi moža in sina, Ophelia z 11-letno hčerko Pip ostane sama, izgubljena v globoki praznini, ki zazeva v njenem življenju. Nekega dne Pip ob obali sreča Matta, umetnika z zlomljenim srcem, in se z njim hitro spoprijatelji. Ophelia je do neznanca sprva nezaupljiva, vendar se Matt kmalu dotakne tudi njenega srca. Tako dva človeka, ki sta izgubila vse, vključno z upanjem, na osamljeni obali odkrijeta drug drugega. Toda ko se strast začne razvijati v nekaj veliko bolj edinstvenega, temačna preteklost obeh ogrozi njuno zadnjo priložnost za pravo ljubezen......IMDb ocena: 5.4/10

14:05
Vaše zdravje, naša skrb
14:20
Zadovoljna I.
sezona 1, epizoda 12
Slovenija

Tokrat bodo poklepetali s priljubljeno in zaželeno modno oblikovalko Nino Šušnjara. Pokazali bodo, kako nositi kopalke, tudi ko nismo na plaži, in preverili, katere so trenutno najbolj zaželene lokacije za druženje v prestolnici. Znana televizijska stilistka pa bo z nami delila nekaj modnih nasvetov za boljši stil.

15:00
Nasmeh zdravju I.
sezona 1, epizoda 12
Slovenija

Da ni vedno vse rožnato, dobro ve raper Zlatko, ki nam bo zaupal svojo izkušnjo z depresijo. Spregovorili bodo tudi o težavah s hemeroidi, ki do 50. leta starosti prizadenejo polovico ljudi. O celulitu bodo govorili z dermatologinjo, v kuhinji pa pripravljali vegetarijanske in veganske jedi. Ste že bili na jadranju? To je najljubši hobi bratov Jezeršek, ki so na krov jadrnice povabili tudi ekipo oddaje Nasmeh zdravju.

15:25
Dom in vrt I.
sezona 1, epizoda 12
Slovenija

V središču Ljubljane so obiskali petsto let staro stanovanje, ki ga je tričlanska družina iz prvotne garsonjere prenovila v moderno trisobno domovanje. Po prenovi je vrata svojega doma odprl radijski voditelj Klemen Bunderla, ki se je pri opremljanju stanovanja odločil za industrialni slog z izbiro toplejših dodatkov. Zvedeli bomo, katera osnovna vodila je dobro upoštevati pri opremljanju kopalnice pri novih gradnjah. V Ankaranu pa so se sprehodili skozi obilno založen sadno-zelenjavni vrt.

16:00
I: Miha Baloh, Marko Simčič, Marina Urbanc, Dare Valič, Anka Cigoj; R: Boštjan Hladnik... Ko pride Lev
Slovenija

Kaj naj stori Lev, ki se ne more odločiti med krhko Mihaelo in fatalno Marjetico? Kako naj se odloči med dvema izbrankama svojega srca in ob tem ostane zvest krvodajalec ter natančen arhitekt? Vprašanje nazadnje razrešita kar obe dekleti brez Levove pomoči......IMDb ocena: 6.4/10

17:50
Preverjeno
Slovenija

Kakšne so razmere na zasebnih osnovnih šolah, ko gre za spoštovanje zaščitnih ukrepov za covid-19? Ali učenci in učitelji nosijo maske, koliko učiteljev je cepljenih, so razlike tudi med temi šolami? V nekaterih državah organizirajo loterijo za tiste, ki se cepijo, vsak teden izžrebajo nekoga za nagrado 100 tisoč evrov. Pri nas vlada pripravlja krajši dokumentarni film, ki ga je režiral Mitja Okorn. Zdravniki pripovedujejo, kako so kar naenkrat postali tarča zmerjanj in groženj. Ne razumejo, od kod nenadoma takšno nezaupanje v njihovo delo. Ekipa je obiskala tudi planinsko kočo, ki je bila izbrana za najboljšo. Kaj ponujajo več.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Ljubezen po domače V.
sezona 5, epizoda 2
Slovenija

Podeželskim iskalcem ljubezni je postalo jasno, da je voditeljica Tanja tokrat spremenila pravila igre, saj jih je obiskala njena ljubezenska pomočnica Tinka ter dobitnike največjega števila pisem povabila na Vransko. Tudi tu jih namesto kandidatk in kandidatov najprej čakajo presenečenja. Res pa je, da na Vransko prihajajo tudi snubci in snubke, ki komaj čakajo, da spoznajo svoje izbrance. A po zaslugi novih pravil jih bodo nekateri spoznali še isti dan, drugi pa bodo morali še malo počakati. Se bo že kdo zaljubil.

21:10
Ljubezen po domače na kavču II.
sezona 2, epizoda 2
Slovenija

Saj veste, kako udobno je iz domačega kavča modrovati o ljubezni in ocenjevati ljudi od daleč! To bodo po vsaki oddaji Ljubezen po domače počeli tudi najbolj zabavni in prepoznavni obrazi preteklih sezon in komentirali dogajanje oddaje. Gostobesedni komentatorji brez cenzure bodo: brata Gašper in Jaka Hafner, ki se jima bosta občasno pridružila Janez Rebernik in Tamara Korošec, pa še Alenka Brezovšek in Doroteja Knehtl, Branko Cvek, Josip Drabik in Metka Šeškar.

21:45
I: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz; R: Rob Greenberg... Overboard
ZDA,Mehika

Leonardo je razvajen in bogat plejboj, Kate pa mati samohranilka, ki ima dve službi in jo Leonardo najame za čiščenje svoje jahte. Potem ko jo neupravičeno odpusti in ji noče plačati za opravljeno delo, Leonardo sredi noči pade čez palubo v morje in se zbudi z amnezijo. Da bi ga naučila lekcije, se Kate prikaže v bolnišnici in prepriča Leonarda, da je njen mož in mu priskrbi delo, zanj prvo v življenju. Kako se bo obnesel lažni zakon......IMDb ocena: 6/10

00:05
I: Melissa Gilbert, Brad Johnson, Rebecca Staab, Katie Walder, Kate Vernon; R: Bill Corcoran... Danielle Steel's Safe Harbour
ZDA

Po izgubi moža in sina, Ophelia z 11-letno hčerko Pip ostane sama, izgubljena v globoki praznini, ki zazeva v njenem življenju. Nekega dne Pip ob obali sreča Matta, umetnika z zlomljenim srcem, in se z njim hitro spoprijatelji. Ophelia je do neznanca sprva nezaupljiva, vendar se Matt kmalu dotakne tudi njenega srca. Tako dva človeka, ki sta izgubila vse, vključno z upanjem, na osamljeni obali odkrijeta drug drugega. Toda ko se strast začne razvijati v nekaj veliko bolj edinstvenega, temačna preteklost obeh ogrozi njuno zadnjo priložnost za pravo ljubezen......IMDb ocena: 5.4/10

02:15
Pavza!
, epizoda 15
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:05
OTO čira čara
, epizoda 13
Slovenija

.

07:15
Wissper II.
sezona 2, epizoda 51
Anglija

Ste že slišali za Wissper? Malo, prikupno deklico, ki lahko govori z živalmi? S to čarobno lastnostjo se je že rodila in zaradi tega je ljubče povezana z vsemi bitji. Ko zašepeta čarobno besedo: Psssst!, se pojavi povsod tam, kjer se kakšna žival znajde v težavah in potrebuje njeno pomoč. Wissper je zelo prijazna, razen seveda takrat, ko se živali obnašajo zelo grdo in potrebujejo nekoga, da jih spravi v red.

07:25
Kindi Kids I.
sezona 1, epizoda 6
Avstralija

Kindi Kids organizirajo različna tekmovanja in za vsako od tekmovanj ena od njih dobi medaljo. Nekatere imajo že polno medalj, le Peppa-Mint je žalostna, ker še ni zmagala niti v eni igri. Nato pa pride na vrsto tekmovanje v pantomimi. Le katera si bo prislužila medaljo.

07:30
Luna Petunia II.
sezona 2, epizoda 6
ZDA

Luna Petunia je majhna deklica, ki s pomočjo svojih čarobnih igračk lahko vstopi v sanjsko deželo Amazia, v kateri se nauči, kako nemogoče spreminjati v mogoče. Čarobna Amazia je priložnost za nove pustolovščine, nova prijateljstva in nova znanja. Če zares verjameš vase, si sposoben narediti osupljive stvari.

07:40
Whee Wheels I.
sezona 1, epizoda 15
Medtem ko se Joon in Mina igrata skrivalnice, zlobnež Gaston iz hladilnika izmakne nekaj pokvarjene hrane, se skrije in si jo z užitkom privošči. Mina se uspe zelo dobro skriti, Gastona pa začnejo mučiti hudi vetrovi in hiša se kmalu napolni s smrdljivim dimom. Vsi so prepričani, da je nekje v hiši požar. Ray naredi vse, da bi našel Mino in oba otroka rešil iz smrdeče hiše.
07:50
Robocar Poli Fire Safety I.
sezona 1, epizoda 2
ZDA

Jana je izumila alarm »Trije koraki«, ki varuje otroke pred nesrečo v kuhinji. Peter, sestrica in očka med mamino odsotnostjo pripravljajo večerjo. Med tem, ko se meso peče na štedilniku, se očka oglasi na telefon in stopi iz kuhinje. Peter poskuša sam obrniti meso, vendar se vname krpa in kmalu je hiša v plamenih. Dobro, da je na poti Rok.

08:00
Robocar Poli Traffic Safety I.
sezona 1, epizoda 6
J. Koreja

Robocar Poli: Varno v prometu otroke izobražuje glede prometne varnosti na cestah. Vsaka epizoda je sestavljena iz treh preprostih delov, ki otrokom pomagajo razumeti prometno varnost. Ko se zgodi nezgoda, Poli reši otroke in jih poduči o varnosti v prometu. Otroci se bodo naučili varnostnih pravil, kot so varno izstopanje iz avtobusa, branje prometnih znakov, varnega prečkanja ceste, kolesarjenja, hoje po pločniku in še vrsto stvari, s katerimi se srečujejo vsak dan.

08:05
Henrietta I.
sezona 1, epizoda 2
Nemčija

Živali na kmetiji se igrajo skrivalnice. Vse so že našle svoje skrivališče, le kravica Liska ga ne more. Nato se ji utrne zamisel – skrila se bo na vrh drevesa! Nekako ji uspe splezati na drevo, kjer se ji kmalu pridružijo še ostale živali. Sedaj se pojavi drugo vprašanje: Kako priti z drevesa? Še zlasti, ker je Liska polomila lestev.

08:10
Dinocity I.
sezona 1, epizoda 6
Rusija

Nekdo je ugriznil v bučni puding, ki ga je mami spekla za poobedek. Le kdo je kriv za to? Rokec je prepričan, da je bila to gotovo nora vampirska kumara, ki zdaj straši po hiši. In njegov strah se uresniči.

08:15
Kid-E-Cats III.
sezona 3, epizoda 4
Rusija

Očka bi rad mami pripravil presenečenje na podstrešju, zato se na pomoč obrne na svoje mucke in jih prosi, naj poskrbijo, da se bo mami zamotila z njimi, da ne bi prišla na podstrešje preveriti, kaj počne očka. Seveda so mucke takoj za, še več, svojo nalogo vzamejo zelo resno.

08:25
Monsikids I.
sezona 1, epizoda 6
Rusija

Blaž bi rad Lučki podaril posebno rožo, tako, ki je še nikoli ni imela. Saška mu zato v zahvalo iz plastelina ustvari govorečo cvetlico. A ta cvetlica je zelo nesrečna, zato se morajo domisliti nečesa, kar jo bo osrečilo.

08:30
Grizzy and the Lemmings III.
sezona 3, epizoda 62
ZDA

V koči sredi kanadskih gozdov živi Grizzy. Nobena druga žival ne sme nagajati in nasprotovati njegovim medvedjim pravicam. No, nobena žival, razen skupine glodavčkov, ki Grizzyju grenijo življenje. Zoperstavlja se jim z vsemi močmi in s svojo zvitostjo poskuša razmišljati kot oni, da bi jih le ugnal. Tudi glodavčki vedo, da je Grizzy zelo premeten, a kljub temu hočejo doseči svoje. Ker nihče od njih noče odnehati, njihovim pustolovščinam ni videti konca.

08:35
Meteoheroes I.
, epizoda 6
Italija

Šesterica otrok nekega dne odkrije, da lahko s svojo supermočjo prikličejo atmosferske pojave, s katerimi lahko posežejo v naravo. Svoje supermoči se morajo sedaj naučiti upravljati, da jih bodo uspešno uporabljali za reševanje številnih težav na Zemlji, povezanih s podnebnimi in okoljskimi spremembami. Današnji otroci so kreatorji reševanja globalnih težav v prihodnosti, povezanih z vse bolj naseljenim in onesnaženim planetom, s spoštovanjem narave in poznavanjem njene dinamike.

08:45
Lepši svet I.
sezona 1, epizoda 2
Slovenija

Pred hišo je poln koš smeti. Tudi v hiši ni nič bolje. Nik opozori otroka, da smeti ne izginejo potem, ko zapustijo našo hišo. Odložijo se v naravi, kjer so vse večji in večji kupi odpadkov, narava pa je vse bolj onesnažena. Tina in Rok izvesta, da je rešitev v recikliranju in premišljenem kupovanju novih stvari.

08:48
Domače živalice I.
sezona 1, epizoda 2
Slovenija

So starši danes že spili jutranjo kavo? Za najljubšo jutranjo razvado so krive prav koze! V Etiopiji so v 9. stoletju ugotavljali, zakaj postanejo koze živahne, če žvečijo kavna zrna in tako so se odločili, da kavna zrna poizkusijo tudi sami. Sicer pa so koze izjemne plezalke. Splezajo lahko celo na drevo in stojijo na veji. Med sabo se spoznajo po zvoku, vsaka ima svoj značilni zvok in celo naglas, ki je odvisen od predela, kjer koza živi.

08:50
Vsevedi I.
sezona 1, epizoda 2
Slovenija

Kako naredimo snežaka? Preprosto. Potrebujemo star lonec, gumbe, korenček in sneg! Toda kako pa nastane sneg in kdo ga naredi? Točno to nam bodo danes pojasnili mali vsevedi. Govorili bodo tudi o tem, kdo naredi vreme, kaj je to megla in kako nastane strela.

08:55
Little Tiaras I.
sezona 1, epizoda 2
Rusija

Na slovesnem sprejemu v čarovniško šolo v Čudogradu se zgodi nekaj strašnega. Mlade princese ugrabi strašna jaga baba. Želi se jih odkrižati, da bi se lahko sama spremenila v učenko in enkrat za vselej uničila čarovniško šolo.

09:00
Horrid Henry II.
sezona 2, epizoda 7
ZDA

Peter mora v okviru šolskega projekta doma vzgojiti srečno rastlinico. To pomeni, da mora svoji rožici igrati in ji peti pesmice ter jo hraniti s posebnim hranilom. Zaradi vsega hrupa Gašper zjutraj ne more spati, zato zadrema na kavču, ko Petrova srečna rastlinica naenkrat postane požrešna mesojeda roža.

09:15
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 116
ZDA

Armando težko prenaša bolečino v svoji duši in da bi se vsaj malo olajšal, z Giovasom in Nicolasom odide v lokal. Ko tam naleti na dekle, ki je podobno Betty, ji začne govoriti, da jo ima rad. Medtem Joaquin Betty in njeni družini pripravi večerjo. Med večerjo pa Betty med pogovorom Joaquina pomotoma imenuje Armando, kar vse spravi v neprijeten položaj. Roberto se sooči z Danielom glede podjetja, ki je zgorelo v Indiji......IMDb ocena: 7.8/10

10:05
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 117
ZDA

Ko Betty izve, da je Armando noč ponovno preživel z Marcelo, se odloči, da bo svoje upe raje položila na Joaquina. Daniel Betty povabi na kosilo, kjer ji laska, a Betty zelo dobro ve, v katerem grmu tiči zajec. Hugo v dvigalu naleti na Joaquina in mu pove, naj raje ne sanja o tem, da bo prevzel njegovo mesto. Po prepiru s Charliejem se Efrain zbudi brez zoba. Marcela Joaquinu predlaga, da bi skupaj poskušala Betty in Armanda spraviti narazen......IMDb ocena: 7.8/10

11:05
I: Elyfer Torres, Erick Elias, Sabrina Seara, Sylvia Saenz, Aaron Diaz... Betty en NY I.
sezona 1, epizoda 118
ZDA

Joaquin Betty povabi v hotel. Armando ju zasleduje, ker pa je prepričan, da bosta noč preživela skupaj, razočaran odide. Naslednji dan pa se v službi nad Betty spravi s sarkastičnimi pripombami. Joaquin najame pisarne v isti stavbi, kjer je V&M, in zveza tajnic se razveseli njegovih daril. Joaquin Betty pove, da se odpravlja v Los Angeles, ona pa bo v tem času lahko razčistila s svojimi čustvi......IMDb ocena: 7.8/10

12:00
Pavza!
, epizoda 62
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

12:35
Preverjeno
Slovenija

Kakšne so razmere na zasebnih osnovnih šolah, ko gre za spoštovanje zaščitnih ukrepov za covid-19? Ali učenci in učitelji nosijo maske, koliko učiteljev je cepljenih, so razlike tudi med temi šolami? V nekaterih državah organizirajo loterijo za tiste, ki se cepijo, vsak teden izžrebajo nekoga za nagrado 100 tisoč evrov. Pri nas vlada pripravlja krajši dokumentarni film, ki ga je režiral Mitja Okorn. Zdravniki pripovedujejo, kako so kar naenkrat postali tarča zmerjanj in groženj. Ne razumejo, od kod nenadoma takšno nezaupanje v njihovo delo. Ekipa je obiskala tudi planinsko kočo, ki je bila izbrana za najboljšo. Kaj ponujajo več.

13:35
Vaše zdravje, naša skrb
13:55
I: Jack Wagner, Gabrielle Miller, Josie Bissett, Peter Benson, Sarah Grey; R: David Weaver... Wedding March 3: Here Comes the Bride
ZDA

Olivia in Mick, med katerima so ponovno preskočile iskrice po 25-ih letih, skupaj vodita počitniški resort. Tokrat ju čaka pestro valentinovo, saj ju obiščejo njuni najbližji. Ko se Mickova sestra odloči, da bi se rada isti vikend poročila s svojim izbrancem, ji Olivia in Mick skušata pričarati nepozabno slavje. Toda kmalu pride do zapleta, povrh vsega pa še Micka hčerka šokira z nepričakovano novico.

15:40
I: Eugenio Derbez, Anna Faris, Eva Longoria, John Hannah, Swoosie Kurtz; R: Rob Greenberg... Overboard
ZDA,Mehika

Leonardo je razvajen in bogat plejboj, Kate pa mati samohranilka, ki ima dve službi in jo Leonardo najame za čiščenje svoje jahte. Potem ko jo neupravičeno odpusti in ji noče plačati za opravljeno delo, Leonardo sredi noči pade čez palubo v morje in se zbudi z amnezijo. Da bi ga naučila lekcije, se Kate prikaže v bolnišnici in prepriča Leonarda, da je njen mož in mu priskrbi delo, zanj prvo v življenju. Kako se bo obnesel lažni zakon......IMDb ocena: 6/10

17:55
Extreme Makeover: Home Edition VIII.
sezona 8, epizoda 7
ZDA,Nizozemska

V priljubljeni oddaji spremljamo zgodbe družin, ki so se iz različnih razlogov znašle v stiski in potrebujejo prenovo doma. V vsaki epizodi ekipa oblikovalcev, ki jih vodi energični in vedno nasmejani Ty Pennington, preseneti družino z novico, da bo njihova hiša dobila povsem novo podobo. V tednu dni, ko srečna družina uživa na počitnicah, oblikovalci, gradbeni mojstri in na stotine prostovoljcev zgradijo dom, ki odseva želje in potrebe članov družine. Ekipi bodo pomagali tudi številni gostje iz sveta slavnih, kot so Shaquille O'Neal, Katy Perry, Kylie Minogue, John Legend, Mariah Carey in mnogi drugi.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
Ljubezen po domače V.
sezona 5, epizoda 3
Slovenija

V čarobnem objemu narave se odvijajo hitri zmenki med podeželskimi junaki letošnje sezone in tistimi, ki so jih najbolj očarali s pismi. Pogovori na štiri oči naplavijo marsikaj prijetnega in manj prijetnega. Netijo se prve ljubezenske iskrice, pojavljajo se prve dileme, ponekod celo razočaranje. Za nekatere so hitri zmenki zadetek v polno, za druge pa ravno obratno. Se bo čar prve večerje pri nekaterih nadaljeval ali se bo razblinil? Bo sproščeno druženje po zmenkih kaj spremenilo.

21:15
Ljubezen po domače na kavču II.
sezona 2, epizoda 3
Slovenija

Saj veste, kako udobno je iz domačega kavča modrovati o ljubezni in ocenjevati ljudi od daleč! To bodo po vsaki oddaji Ljubezen po domače počeli tudi najbolj zabavni in prepoznavni obrazi preteklih sezon in komentirali dogajanje oddaje. Gostobesedni komentatorji brez cenzure bodo: brata Gašper in Jaka Hafner, ki se jima bosta občasno pridružila Janez Rebernik in Tamara Korošec, pa še Alenka Brezovšek in Doroteja Knehtl, Branko Cvek, Josip Drabik in Metka Šeškar.

21:45
I: Ansel Elgort, Jon Bernthal, Jon Hamm, Lily James, Kevin Spacey, Jamie Foxx; R: Edgar Wright... Baby Driver
Anglija,ZDA

Mladi voznik za pobege se zanaša na svojo spretnost in glasbo, ki ga vedno spremlja. Zaradi nesreče v otroštvu trpi za tinitusom, to je stalnim šumenjem oz. piskanjem v ušesu, in se zato ne loči od slušalk. Ko spozna dekle svojih sanj, želi kriminalno življenje obesiti na klin in z njo pobegniti. Toda po neuspelem ropu se znajde v brezizhodnem položaju in njegovo življenje je v veliki nevarnosti.

00:05
I: Miha Baloh, Marko Simčič, Marina Urbanc, Dare Valič, Anka Cigoj; R: Boštjan Hladnik... Ko pride Lev
Slovenija

Kaj naj stori Lev, ki se ne more odločiti med krhko Mihaelo in fatalno Marjetico? Kako naj se odloči med dvema izbrankama svojega srca in ob tem ostane zvest krvodajalec ter natančen arhitekt? Vprašanje nazadnje razrešita kar obe dekleti brez Levove pomoči......IMDb ocena: 6.4/10

02:00
Pavza!
, epizoda 14
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.

06:00
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

07:00
OTO čira čara
, epizoda 22
Slovenija

.

07:01
Robocar Poli III.
sezona 3, epizoda 23
J. Koreja

Mesto Metla zajame vročinski val, zato Jana z obvestili vsem prebivalcem svetuje, da se zadržujejo v notranjih prostorih. Busko, Ana in Andraž pa je ne ubogajo ter jo hitro ucvrejo na prosto. Tam pa kmalu občutijo nevarnost visokih temperatur in reševalna ekipa v vročini že hiti na reševanje.

07:20
I: Almila Ada, Berk Atan, Esra Ronabar, Zehra Yilmaz... Cennetin gozyaslari I.
sezona 1, epizoda 106
TURKEY

Cihanovi pajdaši ugrabijo Kaya in hočejo iz njega izsililti priznanje o umoru Cihanove žene. Cihan Kayu začne groziti z umorom Cennet in Arzu, zato Kaya vse prizna in zahteva, naj ustreli njega, Cennet in Arzu pa naj pusti pri miru. Selim hoče pozabiti na Cennet in spet naveže stik z Meliso. To ni všeč Nilgun, a ji Melisa grozi, da bo Selimu povedala za njene spletke, če bo skušala preprečiti njuno razmerje......IMDb ocena: 5.1/10

08:10
Vaše zdravje, naša skrb
08:25
I: Almila Ada, Berk Atan, Esra Ronabar, Zehra Yilmaz... Cennetin gozyaslari I.
sezona 1, epizoda 107
TURKEY

Selim hoče na zabavi Cennet dokazati, da ji Melisa spletkari za hrbtom in da se mu ni pripravljena odpovedati zaradi sestrske ljubezni. Arzu po naključju odkrije, da Cihan ni držal besede in da res namerava ustreliti Cennet, kakor jo je svaril Kaya. Zato odhiti na zabavo, da bi zaščitila hčer. Ko hoče ostrostrelec Cennet ustreliti, jo Arzu zaščiti s svojim telesom in ostrostrelec ustreli njo......IMDb ocena: 5.1/10

09:30
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 59
TURKEY

Behice v novi hiši zganja zdrahe in Gaffurja izsiljuje, da namesto nje opravlja dela okoli hiše. Mujgan Behice pove za sklad za Kerema Alija. Ko Behice izve, da lahko denar upravlja samo Kerem Ali po svojem 21. rojstnem dnevu, se znese nad Mujgan, ker ni poskrbela zanjo. Mujgan končno sprevidi, da je Behice zlobna in sebična. Fekeli Zuleyho prepričuje, naj da Demirju priložnost, Fikret in Umit pa še naprej spletkarita proti njemu.

10:25
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 60
TURKEY

Rasit Saniye in Fadik razloži, da ga na poroko ni bilo, ker sta imela stric in njegova žena prometno nesrečo, zato je moral skrbeti zanju. Fadik mu ne verjame in je še vedno užaljena. Zuleyhin znanec s policije ima novosti glede Behice. Medtem Behice ustrahuje Gaffurja, da bo šel v zapor, če je ne bo ubogal. Fekeli zaloti Mujgan in Fikreta med poljubljanjem.

11:40
Bachelor XVI.
sezona 16, epizoda 21
ZDA

Spremljamo romantično potovanje enega moškega, ki ima priložnost spoznati žensko svojih sanj in morda celo svojo bodočo nevesto. Tokrat se bodo samska dekleta borila za srce simpatičnega Bena Flajnika, ki je ameriški vinar slovenskega rodu! Sanjski moški ima diplomo iz podjetništva in se je odločil nadaljevati družinsko tradicijo, zato je s prijateljem odprl vinarstvo Envolve Winery, ki je izredno uspešno. Ben je preprost in zabaven, zato bo med kandidatkami skušal najti sorodno dušo, s katero bo lahko užival v skupnih dogodivščinah. Bo kateri v finalu nataknil prstan na roko.

12:35
I: Inja Zalta, Klemen Janežič, Tjaša Železnik, Aljaž Jovanovič, Nina Ivanič, Jernej Kuntner... Usodno vino II.
sezona 2, epizoda 26
Slovenija

André se spre z očetom, ki investicijo v podjetje smatra kot poročno darilo. Nina je v dilemi – ve, da je ohranitev družinskega podjetja odvisna od nje. Bo žrtvovala svojo ljubezen, da bi rešila očetovo dediščino? Matjaž v bolnici razmišlja o tem, da bi Simona odklopil od naprav......IMDb ocena: 4.3/10

13:35
TV prodaja
13:50
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 15
Slovenija

Gea in Majda odideta po pijanega Luko. Anja se Jerci izpove glede Matthiasa. Majda je hladna do Anje, ker se ji je lagala glede službe. Janko skuša skupaj s Špelo prepričati Luko, naj se vrne k Jerci. Rozika hoče Janka potipati glede investitorja, a jo Majda kar hitro odslovi. Janko se Jerci zlaže, da se bo Luka vrnil in bo ponovno njen.

15:00
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 10
Slovenija

Zadnji dan na posestvu za goste pomeni tudi zadnjo priložnost za iskanje prave kombinacije. Manjka jim samo še ena številka in odločijo se, da bodo izkoristili čas, ko bodo družinski člani odšli v areno. Ne zavedajo se, da je varuh škatlo dobro zavaroval. Medtem dvobojevalca napovedujeta resen dvoboj v areni, saj želita vsem dokazati, da sta za obstanek na kmetiji še kako pripravljena.

16:05
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 61
TURKEY

Demirju je všeč, da je Zuleyha postala prava gospa in se zanima za dogajanje v podjetju ter tekoče posle. Pri Yamanovih se oglasi taksist, ki trdi, da je Behice peljal do ruševin, a da je na poti nazaj slišal strele. Demir tako sklepa, da hoče taksist samo pobrati nagrado in da si je to izmislil.

16:55
24UR popoldne
Slovenija

24UR popoldne je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka in poteka v živo iz osrednjega studia POP TV. Oddaja na kratek, zgoščen in dinamičen način ponuja do takrat najaktualnejše novice dneva z različnih področij življenja: politike, gospodarstva, kronike, športa in vremensko napoved. Voditelji: Petra Kerčmar, Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

17:45
I: Hilal Altinbilek, Ugur Gunes, Vahide Percin, Murat Unalmis, Melike Yalova... Bir zamanlar Cukurova III.
sezona 3, epizoda 62
TURKEY

Gaffur Saniye pove, kaj je bilo s Hatipom. Odločita se, da bosta povedala Demirju, ker nočeta biti sužnja Behice. Fikret Bahtiyarju zaupa, da je zaljubljen v Mujgan, čeprav si tega ne želi. To sliši Cetin in v jezi se skoraj zaleti, zato Gulten pove za razlog svoje jeze. Zuleyha Saniye sprašuje, kaj je narobe. Fikret pride domov vinjen in čakajoči Mujgan zabrusi, naj ga pusti pri miru.

18:50
24UR vreme
Slovenija

24UR vreme je z vami vsak dan pred osrednjo informativno oddajo. Napoved je atraktivno podkrepljena z grafiko, ki ponuja nazoren pregled vremena po državi in z zanimivimi dogodki, povezanimi z vremenom. Prisluhnete lahko tudi nasvetom in vremenskim opozorilom, ki so postali stalnica pri očitnih klimatskih spremembah. Voditelji: Katja Jevšek, Jana Morelj, Robert Erjavec.

18:55
24UR
Slovenija

24UR je na programu vsak dan ob 19.00. Z dinamičnim pristopom, voditeljskimi pari, novimi idejami in atraktivno podobo, ki omogoča vsebinsko bogato podajo novic, je dnevno najbolj gledana osrednja informativna oddaja v Sloveniji. Poleg rednih rubrik najaktualnejše novice dneva zajemajo tudi vremensko napoved, družabno kroniko in šport. Voditelji: Petra Kerčmar in Jani Muhič, Darja Zgonc in Edi Pucer.

20:00
I: Jožef Ropoša, Mojca Funkl, Vojko Belšak, Mila Peršin, Jernej Kuntner, Niko Zagode; R: Jaka Šuligoj... Sekirca v med I.
sezona 1, epizoda 16
Slovenija

Maks znori, ko izve, da želi Veronika otroka vzgajati kot Tadejevega. Janko se sooči z Majdo glede preklica pooblastila, Majda pa mu zagrozi z ločitvijo. Špela staršem prizna, da ne hodi več v šolo. Tudi Anja prepričuje Luko, naj se ne vrne k Jerci. Majda se zaupa župniku, ki ji predstavi rešitev v obliki sodelovanja s cerkvijo.

21:00
Kmetija VIII.
sezona 8, epizoda 11
Slovenija

Izločen tekmovalec ob odhodu določi novo glavo družine, vsebina pisma pa mnoge zelo preseneti. Novo glavo družine vsekakor ne čaka lahek teden, saj se Nada oglasi z najzahtevnejšo nalogo do sedaj. Ker glavo družine tega tedna od družinskih članov nihče ne spoštuje, je tedenska naloga pod vprašajem. Noč prinese še več težav. Med točo težkih besed pa se ponovno oglasijo strici iz ozadja.

22:00
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

22:40
I: Luka Marčetič, Lara Vouk, Niko Zagode, Živa Selan... V dvoje I.
sezona 1, epizoda 3
Slovenija

Aleš mora nujno na stranišče, pa mu je to nerodno priznati pred Majo. Zaradi vsega skupaj naredi tak cirkus, da Maji niti slučajno ni jasno, zakaj sploh gre. Medtem ima Sandi drugačne težave, ko izve o Nikini temni preteklosti in si tega nikakor ne more izbiti iz glave. Razočaran se zaupa svoji babici, ta pa ga potolaži na svoj način......IMDb ocena: 8.1/10

23:00
I: Luka Marčetič, Lara Vouk, Niko Zagode, Živa Selan... V dvoje I.
sezona 1, epizoda 4
Slovenija

Para se odpravita na dvojni zmenek. Aleš in Maja ob večerji podelita zgodbo iz začetka njunega razmerja in hitro se izkaže, da se njuni zgodbi kar nekoliko razlikujeta. Po večerji se skupaj odpravijo še v gledališče, kjer nehote postanejo del gledališke igre in Sandi mora Niko braniti pred gledališkimi igralci......IMDb ocena: 8.1/10

23:20
I: Tom Selleck, Donnie Wahlberg, Bridget Moynahan, Will Estes, Marisa Ramirez... Blue Bloods IX.
sezona 9, epizoda 2
ZDA

Gormley se obrne na Dannyja in Baezovo, da bi mu pomagala izslediti nekdanjega detektiva newyorške policije, ki bi lahko ogrožal Frankovo varnost. Erin se mora ukvarjati s pisarniško politiko, ko se odloči znova odpreti že zaključen primer. Jamieja premestijo v novo okrožje, kjer ga čaka kar nekaj problemov, Frank in Bakerjeva pa združita moči, da bi raziskala pritožbo glede detektiva iz enote za posebne primere.

00:15
I: Sullivan Stapleton, Jaimie Alexander, Rob Brown, Audrey Esparza, Ashley Johnson, Ennis Esmer... Blindspot IV.
sezona 4, epizoda 19
ZDA

Službeno zabavo v nekem podjetju prekine prihod agentov FBI, ker je prišlo do vdora v podatke. Na podlagi ukradenih podatkov, ki so povezani z eno od Janinih tetovaž, Pattersonova ugotovi, da gre za skrivni projekt: satelit, opremljen z jedrskimi konicami. Medtem Jane in Weller obiščeta njegovo mamo, ki je odvisnica. Izvedeti morata, na kakšen način je povezana s Shepherdovo. Pattersonova in Rich se morata soočiti s hekerico, ki je bila nedavno izpuščena iz zapora.

01:10
24UR zvečer
Slovenija

Informativna oddaja 24UR zvečer je na programu vsak delovnik od ponedeljka do petka. Oddaja vsebinsko nadgrajuje osrednjih 24UR. V njej so na atraktiven način podane najpomembnejše novice in zgodbe dneva, obogatene s pregledom zadnjih, najnovejših večernih domačih in tujih dogodkov. 24UR zvečer ponuja vsebinsko, vizualno bogat in sodoben vpogled v dogajanje dneva. Voditelji: Uroš Slak, Suzana Perman, Miha Drozg.

01:40
Pavza!
, epizoda 60
Slovenija

Prepustite se glasbi! Videospoti popularnih izvajalcev, povezani v najboljši miks za odmor, zabavo in počitek, za sprostitev možgančkov, za vzdušje, za ples, da se napolni srce! Za vas smo pripravili Pavzo.