Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
Deadly Secrets: A Fire Inside; sezona 1, epizoda 5

Serijski požigalec v kalifornijski trgovini umori štiri ljudi. Primera se lotita preiskovalca požarov, ob odkritju resnice pa se nekdo opeče.

07:00
Deadly Secrets: A Killer Hand; sezona 1, epizoda 6

Življenje Stevena Willisa se obrne na glavo, ko umorijo člana njegove družine. Odpravi se na lov za morilcem, a preden odkrije resnico, umrejo še trije ljudje.

08:00
Border Control: Spain: Episode 18; sezona 1, epizoda 18

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

08:30
Border Control: Spain: Episode 19; sezona 1, epizoda 19

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

09:00
Border Control: Spain: Episode 20; sezona 1, epizoda 20

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

09:30
Border Control: Spain: Episode 1; sezona 5, epizoda 1

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

10:00
Murder Chose Me: Dreams Of My Mother; sezona 1, epizoda 6

8. maja 1969 je nekdo umoril enaindvajsetletno žensko. Šlo je za Barbaro Demery Armstead, mamo preiskovalca Roda Demeryja. Kako je slednji razrešil primer?

11:00
Murder Chose Me: Snake Eyes; sezona 1, epizoda 7

Preiskovalec umorov Rod Demery je z zločinom povezan na zelo oseben način. Njegova mama je bila umorjena, njegov brat je morilec, sam pa je razrešil več kot 250 umorov.

12:00
California Investigator: Sexty Hubby; sezona 1, epizoda 1

Brittany sumi, da ima njen mož Todd razmerje z njeno sestro Francesco. Wolfa najame, da bi pridobil dokaze, a izkaže se, da ni vse tako, kot se zdi.

12:30
California Investigator: Stalk this Way; sezona 1, epizoda 2

Sandra ima popolnega fanta Jacka. Edina težava je, da sumi, da ima Jack še eno žensko, a nenaden potek dogodkov prisili Wolfa, da si premisli.

13:00
California Investigator: I Am Woman; sezona 1, epizoda 3

Jeff še nikoli ni imel tako privlačnega dekleta, kot je Mandy. Toda Mandy izgine in Jeffu ne dovoli nobenih intimnosti. Gre Mandy le za Jeffov denar?

13:30
California Investigator: You Will Meet a Tall, Dark Liar; sezona 1, epizoda 4

Ker je medij, velika Zora vse vidi in vse ve. A Wolfove izkušnje potrebuje, da bi pojasnila vizijo, ki ji pravi, da jo mož vara.

14:00
Swamp Murders: Lost Highway; sezona 5, epizoda 9

22-letna mama Shawn Williams se nekega večera odpravi v trgovino in se nikoli več ne vrne. Njeno truplo najdejo naslednji dan ob reki Oklahoma. Je morilec nekdo, ki ga je poznala?

15:00
Swamp Murders: Chain Reaction; sezona 1, epizoda 3

V globinah reke Flint v ameriški zvezni državi Georgia najdejo ženski. Detektivi se sprašujejo, ali imajo opravka s serijskim morilcem. Je to šele začetek?

16:00
Crimes Gone Viral: Clueless Robbers; sezona 2, epizoda 5

Skupina tatov napade bencinsko črpalko, vendar jim načrte prekriža spretni prodajalec. Nepremišljeni oboroženi ropar se opeče pri napadu na prodajalno.

16:30
Crimes Gone Viral: Oh No, You Don't!; sezona 2, epizoda 10

Družina mora obvarovati drug drugega in svojo trgovino, ko vanjo vstopi oboroženi ropar. Dva avtomobilska tatova sta prepričana, da sta nedotakljiva.

17:00
Crimes Gone Viral: Brazen Bandits; sezona 2, epizoda 6

V Teksasu skupina tatov postane znana kot gosenični banditi, ko jih kamere zalotijo, kako se plazijo po tleh. V New Yorku pasji ugrabitelj pogleda naravnost v kamero.

17:30
Crimes Gone Viral: Car Attacks; sezona 2, epizoda 11

Moški doživi šok, ko njegov avtomobil nenadoma napade tolpa besnih kolesarjev. Mlada ženska poskuša zbežati s kraja nesreče.

18:00
American Monster: Home Video Hit; sezona 1, epizoda 1

Ameriške pošasti se lahko skrivajo na vsaki ulici, za vsakim nasmehom. S pomočjo doslej nepredvajanih posnetkov se lahko zazrete v hladne oči morilca, ki se skriva vsem na očeh.

19:00
American Monster: Shooting Phoenix; sezona 1, epizoda 2

Leta 2005 je ulice Phoenixa ustrahovala pošast. Število žrtev je naraščalo, policisti pa so se trudili storiti vse v njihovi moči, da bi morilca ustavili preden ponovno udari.

20:00
Relatively Evil: No Secret Is Safe; sezona 1, epizoda 1

Zgodnji jutranji nasilni vlom in dvojni umor sta na videz povezana z drogami. A policija pri pogovoru z edinim preživelim odkrije zlovešč motiv.

21:00
The Cleveland Kidnappings: Tri žrtve z lastnimi besedami opišejo svojo zgodbo, kako so bile kot mlada dekleta ugrabljene in so celo desetletje trpele v hiši groze brez možnosti pobega.
23:00
Devil In Suburbia: Failure To Thrive; sezona 1, epizoda 6

Mlada mati izgubi sina, ki se je od rojstva boril s hudo boleznijo. Toda ko zdravniki razkrijejo, da otrok ni umrl po naravni poti, policija posumi na umazano igro.

00:00
Disappeared: Daddy's Girl; sezona 4, epizoda 45

Nekdanja zasvojenka z drogami Danice Day izgine in pusti za sabo dva majhna otroka. Je pritisk treznosti postal prehud ali pa jo je kdo napadel?

01:00
Signs Of A Psychopath: I Could Hear Her Calling My Name; sezona 1, epizoda 7

Predstavljamo najbolj brutalne morilce v sodobni zgodovini. Preučili bomo nove posnetke in besede samih morilcev, da bi odkrili grozljive lastnosti, ki so zaznamovale te morilce.

01:30
Signs Of A Psychopath: Now They Lay Me Down To Sleep - Part 1; sezona 1, epizoda 8

Na smrt obsojeni zapornik privoli v zadnji intervju pred usmrtitvijo. Bo obsojeni morilec pokazal znake obžalovanja v svojih zadnjih dneh življenja?

02:00
Signs Of A Psychopath: Now They Lay Me Down - Part 2; sezona 1, epizoda 9

Predstavljamo najbolj brutalne morilce v sodobni zgodovini. Preučili bomo nove posnetke in besede samih morilcev, da bi odkrili grozljive lastnosti, ki so zaznamovale te morilce.

02:30
Signs Of A Psychopath: Only If There's Something; sezona 1, epizoda 10

Lokalni poslovnež med zaslišanjem v zvezi z ugrabitvijo natakarice razkrije svoje skrivno življenje serijskega morilca.

03:00
Web of Lies: Job of a Lifetime; sezona 2, epizoda 1

David Pauley najde v oglasih popolno službo: življenje na ranču kot pravi kavboj. A kmalu zatem, ko ga najamejo, izgine brez sledu.

04:00
Murder Chose Me: Domino Effect; sezona 1, epizoda 8

Igra domin v prodajalni pnevmatik se konča tragično, ko v prostor planejo zamaskirani moški in streljajo. Preiskovalec Demery ima le 24 ur časa, preden primer dodelijo drugemu.

05:00
Murder Chose Me: My First Homicide; sezona 1, epizoda 9

Preiskovalec umorov Rod Demery je z zločinom povezan na zelo oseben način. Njegova mama je bila umorjena, njegov brat je morilec, sam pa je razrešil več kot 250 umorov.

06:00
Betrayed: Dying To Be Popular; sezona 2, epizoda 5

Ko skrivnostno izgine petnajstletna Becky Stowe, sum pade na vse njene znance. Za razkritje resnice se bo treba odpraviti na presenetljivo pot.

07:00
Betrayed: Bent On Betrayal; sezona 2, epizoda 6

Ko policisti odkrijejo truplo poslovne ženske Joan Bent, jim osumljencev ne primanjkuje. Toda ob odkritju ključnega dokaza nihče ne more verjeti, kdo je resnični morilec.

08:00
Blood Runs Cold: Bonded by Grief; sezona 1, epizoda 2

Življenje dveh dečkov se tragično konča z umorom. Ko se preiskava znajde v slepi ulici, se njuni mami odločita vzeti stvari v svoje roke in sami poiskati odgovore.

09:00
Blood Runs Cold: A Mother's Love; sezona 1, epizoda 3

Izginotje neke mame leta 1979 sprva pripišejo letalski nesreči. A na prvi pogled očiten primer se sprevrže v 22-letno preiskavo umora.

10:00
Blood Relatives: Bloody Valentine; sezona 6, epizoda 1

Policisti imajo na valentinovo opravka s truplom na domu neke družine. Kriminalisti se v iskanju resnice odpravijo po sledi skrivnosti in izdaj.

11:00
Blood Relatives: Burning Love; sezona 6, epizoda 2

Ko gasilci pogasijo goreči tovornjak, v vozilu odkrijejo zoglenele ostanke človeškega trupla. Kriminalisti se lotijo razkrivanja resnice o tem zločinu.

12:00
Finding Andrea: Local Mom; sezona 1, epizoda 1

Zaradi tistih, ki so končno pripravljeni spregovoriti, se pojavi nova teorija. Andrejini najbližji upajo, da bodo njihova prizadevanja spodbudila oblasti k ukrepanju.

13:00
Finding Andrea: Undercover; sezona 1, epizoda 2

Serija spremlja tekočo preiskavo o izginotju Andree Knabel iz Louisvilla v Kentuckyju, ki je izginila avgusta 2019 na poti do hiše svoje matere.

14:00
In Pursuit With John Walsh: Surfside Homicide; sezona 3, epizoda 6

John se pridruži lovu za žensko, ki naj bi najela morilca za umor svojega moža. Kasneje Cal lovi moškega, obtoženega umora odvetnika, ki ga je tožil.

15:00
In Pursuit With John Walsh: Stolen Futures; sezona 3, epizoda 8

John se pridruži lovu za domnevnim morilcem mlade ženske sredi belega dne. Cal odpotuje v San Diego, da bi pomagal izslediti moškega, ki naj bi preslepil več kot 100 žensk.

16:00
Twisted Sisters: Go To Daddy; sezona 2, epizoda 1

Sorodniki, prijatelji in preiskovalci razkrivajo najbolj šokantne zločine, ki so jih zagrešile sestrske dvojice. Zakaj in kako so zašle na mračno pot?

17:00
Twisted Sisters: The Demon Inside; sezona 2, epizoda 3

Zdi se, da je priljubljena navijačica Charity povsem običajna najstnica. Toda njena družina meni, da jo je obsedel demon, in želijo ga odstraniti.

18:00
Evil Lives Here: Something Is Different About Robbie; sezona 1, epizoda 2

Ronald in Candance sta sicer vedela, da je sin Robbie že od malega drugačen, toda na nasilno dejanje, ki ga je zagrešil, nista bila pripravljena.

19:00
Evil Lives Here: Home Sweet Nightmare; sezona 1, epizoda 4

Sheilo je izučilo, da se mora moža in njegove razdražljivosti bati. Ko pa ga policija aretira zaradi grozljivega zločina, je Sheila prepričana, da so prijeli napačnega človeka.

20:00
In Pursuit With John Walsh: Unforgotten; sezona 4, epizoda 3

John pomaga pri iskanju Celine Mays, katere izginotje je policijo pripeljalo do njene družinsko vodene kultu podobne cerkve. Cal je na lovu za domnevnim morilcem Efrenom Mezo.

21:00
American Monster: I Had No Choice; sezona 8, epizoda 2

Posnetki kamer, policijskih intervjujev in sodnih razprav razkrivajo dvojna življenja najhujših ameriških morilcev in ugrabiteljev, preden so jim stopili na prste.

22:00
Reasonable Doubt: Murder Without Motive; sezona 5, epizoda 4

Po desetih letih preiskovanja policija nenadoma obtoži moškega za umor družinskega prijatelja. Njegova hči upa, da bosta Chris in Fatima verjela njenemu očetu.

23:00
Six Degrees Of Murder: The Writing On The Wall; sezona 1, epizoda 5

Karen Pannell ima prijatelje, družino in ljubečega fanta. Ko jo najdejo okrutno umorjeno, policija odkrije namig, ki ga je zapustila Karen sama.

00:00
Six Degrees Of Murder: Crime Writer; sezona 1, epizoda 6

Diplomantka Brook Baker sanja o tem, da bi postal raziskovalna novinarka. Ko jo med raziskovanjem kontroverznega članka okrutno umorijo, je osumljenih na stotine ljudi.

01:00
Web of Lies: The Child Network; sezona 4, epizoda 1

Neka ženska prek spletnega foruma, ki je namenjen rejništvu, posvoji šestletnika, nato pa zgrožena odkrije, da sta dva otroka morda pristala v rokah človeka, ki zlorablja otroke.

02:00
American Monster: I Had No Choice; sezona 8, epizoda 2

Posnetki kamer, policijskih intervjujev in sodnih razprav razkrivajo dvojna življenja najhujših ameriških morilcev in ugrabiteljev, preden so jim stopili na prste.

03:00
Evil Lives Here: Something Is Different About Robbie; sezona 1, epizoda 2

Ronald in Candance sta sicer vedela, da je sin Robbie že od malega drugačen, toda na nasilno dejanje, ki ga je zagrešil, nista bila pripravljena.

04:00
Finding Andrea: Local Mom; sezona 1, epizoda 1

Zaradi tistih, ki so končno pripravljeni spregovoriti, se pojavi nova teorija. Andrejini najbližji upajo, da bodo njihova prizadevanja spodbudila oblasti k ukrepanju.

05:00
Finding Andrea: Undercover; sezona 1, epizoda 2

Serija spremlja tekočo preiskavo o izginotju Andree Knabel iz Louisvilla v Kentuckyju, ki je izginila avgusta 2019 na poti do hiše svoje matere.

06:00
In Pursuit With John Walsh: Surfside Homicide; sezona 3, epizoda 6

John se pridruži lovu za žensko, ki naj bi najela morilca za umor svojega moža. Kasneje Cal lovi moškega, obtoženega umora odvetnika, ki ga je tožil.

07:00
In Pursuit With John Walsh: Stolen Futures; sezona 3, epizoda 8

John se pridruži lovu za domnevnim morilcem mlade ženske sredi belega dne. Cal odpotuje v San Diego, da bi pomagal izslediti moškega, ki naj bi preslepil več kot 100 žensk.

08:00
Twisted Sisters: Go To Daddy; sezona 2, epizoda 1

Sorodniki, prijatelji in preiskovalci razkrivajo najbolj šokantne zločine, ki so jih zagrešile sestrske dvojice. Zakaj in kako so zašle na mračno pot?

09:00
Twisted Sisters: The Demon Inside; sezona 2, epizoda 3

Zdi se, da je priljubljena navijačica Charity povsem običajna najstnica. Toda njena družina meni, da jo je obsedel demon, in želijo ga odstraniti.

10:00
Evil Lives Here: Something Is Different About Robbie; sezona 1, epizoda 2

Ronald in Candance sta sicer vedela, da je sin Robbie že od malega drugačen, toda na nasilno dejanje, ki ga je zagrešil, nista bila pripravljena.

11:00
Evil Lives Here: Home Sweet Nightmare; sezona 1, epizoda 4

Sheilo je izučilo, da se mora moža in njegove razdražljivosti bati. Ko pa ga policija aretira zaradi grozljivega zločina, je Sheila prepričana, da so prijeli napačnega človeka.

12:00
Chaos In Court: Rush To Judgment; sezona 2, epizoda 3

Ruski obtoženec poskuša zbežati iz steklene kletke na sodišču. Mati plane v jok, ko njeni najstniški hčerki naložijo 20 let zapora.

12:30
Chaos In Court: Sudden Impact; sezona 2, epizoda 9

Napeta sojenja pogosto vodijo do izbruha čustev in nasilja v ameriških sodnih dvoranah. Strokovnjaki si ogledajo te pretresljive posnetke in postrežejo z analizo.

13:00
Chaos In Court: Raise Your Right Hand; sezona 2, epizoda 5

Policija aretira odvetnika, ko se ta v sodni dvorani pojavi v uličnih oblačilih. Na dan pride sodnikovo razmerje z očividko, javni zagovornik pa se uspešno ubrani pred napadalcem.

13:30
Chaos In Court: Repeat Offender; sezona 2, epizoda 10

Napeta sojenja pogosto vodijo do izbruha čustev in nasilja v ameriških sodnih dvoranah. Strokovnjaki si ogledajo te pretresljive posnetke in postrežejo z analizo.

14:00
Web of Lies: The Perfect Bride; sezona 2, epizoda 2

36-letni Indle dvori 18-letni Anastasiji na spletu. Od doma v Kirgiziji odpotuje v Seattle, da bi se poročila z njim, a njene sanje se kmalu spremenijo v moro.

15:00
Web of Lies: Friend Request; sezona 2, epizoda 4

Megan, 13-letna najstnica iz majhnega mesta, na internetu spozna 16-letnega fanta in se zaljubi. A ta romanca se spremeni v tragedijo, ko se začne razpletati mreža laži.

16:00
Twisted Sisters: The Old River Road; sezona 3, epizoda 3

Sestri Janice in Betty načrtujeta umor in njegovo prikritje. Toda njun načrt skriva usodno napako, saj pustita žrtev ležati ob robu ceste.

17:00
Twisted Sisters: The Good Sister; sezona 3, epizoda 4

Sestri Debbie in Barbara sta skupaj živeli skoraj 40 let. Toda bogata dediščina nato uniči njun mir in naperi eno sestro proti drugi.

18:00
Evil Lives Here: In Love with the Devil; sezona 1, epizoda 5

Bernadette je imela 17 let, ko ji je fant povedal, da je nekoga umoril. Z njim je hotela živeti srečno do konca dni, zato mu ni verjela - dokler ni moril znova.

19:00
Evil Lives Here: First Love, Forever Evil; sezona 3, epizoda 4

Ko se je Melissa Holland poročila s svojo srednješolsko ljubeznijo, je verjela, da bosta živela srečno do konca svojih dni. Toda zaradi moža se je kmalu znašla v smrtni nevarnosti.

20:00
Disappeared: Daddy's Girl; sezona 4, epizoda 45

Nekdanja zasvojenka z drogami Danice Day izgine in pusti za sabo dva majhna otroka. Je pritisk treznosti postal prehud ali pa jo je kdo napadel?

21:00
Deadliest Mums & Dads: A Father's Revenge; sezona 1, epizoda 4

Neko mater njen bivši mož po telefonu obvesti, da je pravkar umoril njune tri mlade hčerke. Sledi njen prvi intervju, kjer podrobno spregovori o svoji izgubi.

22:00
The Cleveland Kidnappings: Tri žrtve z lastnimi besedami opišejo svojo zgodbo, kako so bile kot mlada dekleta ugrabljene in so celo desetletje trpele v hiši groze brez možnosti pobega.
00:00
Gypsy's Revenge: Dee Dee in Gypsy Rose Blancharde poosebljata nezlomljiv človeški duh: gre za zgodbo o ljubeči mami in skrbi za bolno hči. Objava na Facebooku pa razkrije, da ima zgodba temno plat.
02:00
Deadliest Mums & Dads: A Father's Revenge; sezona 1, epizoda 4

Neko mater njen bivši mož po telefonu obvesti, da je pravkar umoril njune tri mlade hčerke. Sledi njen prvi intervju, kjer podrobno spregovori o svoji izgubi.

03:00
Evil Lives Here: In Love with the Devil; sezona 1, epizoda 5

Bernadette je imela 17 let, ko ji je fant povedal, da je nekoga umoril. Z njim je hotela živeti srečno do konca dni, zato mu ni verjela - dokler ni moril znova.

04:00
Chaos In Court: Rush To Judgment; sezona 2, epizoda 3

Ruski obtoženec poskuša zbežati iz steklene kletke na sodišču. Mati plane v jok, ko njeni najstniški hčerki naložijo 20 let zapora.

04:30
Chaos In Court: Sudden Impact; sezona 2, epizoda 9

Napeta sojenja pogosto vodijo do izbruha čustev in nasilja v ameriških sodnih dvoranah. Strokovnjaki si ogledajo te pretresljive posnetke in postrežejo z analizo.

05:00
Chaos In Court: Raise Your Right Hand; sezona 2, epizoda 5

Policija aretira odvetnika, ko se ta v sodni dvorani pojavi v uličnih oblačilih. Na dan pride sodnikovo razmerje z očividko, javni zagovornik pa se uspešno ubrani pred napadalcem.