Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery ID
06:00
People Magazine Investigates: Is Rodney Reed Innocent?; sezona 5, epizoda 11

Sojenje moškemu, obtoženemu posilstva in umora Teksačanke, je sprožilo rasno zaznamovano razpravo o tem, ali je bil na smrt obsojen nedolžen človek.

07:00
People Magazine Investigates: Bible Belt Massacre; sezona 5, epizoda 12

Zaupanja vredni novinarji razkrivajo pretresljive preobrate in presenetljive razplete razvpitih primerov, ki so jih pokrivali v svojih karierah.

08:00
True Crime with Aphrodite Jones: Twist of Faith; sezona 2, epizoda 6

Ko ob truplu žene nekega duhovnika najdejo tablete in poslovilno pismo, so si policisti enotni, da gre za samomor. Toda družina žrtve sumi njenega moža.

09:00
True Crime with Aphrodite Jones: Casting a Killer; sezona 2, epizoda 7

Nek moški je po izpadu iz televizijskih zmenkarij umoril žensko, ki je bila podobna voditeljici oddaje. Kaj ga je pognalo čez rob?

10:00
Reasonable Doubt: Flames Of Passion; sezona 3, epizoda 4

Claude Garrett pravi, da je poskušal partnerko rešiti pred požarom v njunem domu, vendar je obtožen umora. Chris in Fatima kopljeta globoko za resnico.

11:00
Reasonable Doubt: Obsessed With Celeste; sezona 3, epizoda 5

Upokojenega televizijskega režiserja Stevena Bearda ustrelijo doma. A njegova žena Celeste ni pritisnila sprožilca. Zakaj je torej v zaporu za umor?

12:00
Evil Lives Here: The Horror I Don't Remember; sezona 2, epizoda 7

Sherry se nikoli ni razumela z mlajšim bratom Brianom, ni pa pričakovala, da bo ostala brez vsega. Zdaj se boji, da bo brat dokončal tisto, kar je začel pred 26 leti.

13:00
Evil Lives Here: The Black Widow; sezona 3, epizoda 1

Cindy Taylor se je ob nenadni smrti očeta sesul svet. Toda nekaj let kasneje je odkrila, da je bila njegova smrt le ena v nizu smrtonosnih skrivnosti njene mame.

14:00
Scene Of The Crime With Tony Harris: Abused or Abuser?; sezona 1, epizoda 5

Mlada mamica Cherelle Baldwin iz Bridgeporta v Connecticutu skuša dokazati svojo nedolžnost po tem, ko so jo obsodili za umor nasilnega nekdanjega fanta.

15:00
Scene Of The Crime With Tony Harris: Deadly Breakup; sezona 1, epizoda 6

Tony ima opravka z mlado ljubeznijo. Priljubljeno srednješolsko navijačico je namreč ubil njen nekdanji fant. Ob tem odkrije opozorilne znake, ki jih nihče ni opazil pravočasno.

16:00
Murder Decoded: Anatomy Of Murder; sezona 1, epizoda 6

Odkritju trupla samohranilca sledi obdukcija, ki pokaže, da nekaj ni prav. Preiskovalci morajo za razkritje zapletenega načrta sprijenega morilca dešifrirati digitalne namige.

17:00
Murder Decoded: Footsteps In Blood; sezona 1, epizoda 7

Moški po odkritju trupla svojega prijatelja, lokalnega aktivista, pokliče na številko za klice v sili. Do morilca vodijo krvave stopinje in sled uporabe kreditne kartice.

18:00
Hometown Homicide: I will Find You; sezona 1, epizoda 6

Junija 2002 je oče devetnajstletne Ali Kemp odkril truplo svoje pretepene in zadavljene hčerke in se podal na lov za morilcem.

19:00
Hometown Homicide: Hunting Season; sezona 2, epizoda 1

Decembra 2009 hčerka prijavi Thereso Still, da je pogrešana. Novica o pogrešani ženski mobilizira majhno mesto Altoona v Wisconsinu.

20:00
The Coroner: I Speak For The Dead: Clues From The Body; sezona 2, epizoda 4

Ko v neki garaži najdejo razpadajoče truplo Marcusa Garnera, okrožni mrliški oglednik Hetrick uporabi posebno znanost - in navadno hišno muho - da razreši primer.

21:00
Relentless: Paradise Lost; sezona 1, epizoda 3

Fontana odkrije temno plat mesta Hannibal in se sooči z nevarnim osumljencem.

22:00
Deadly Dentists: Dental Plan; sezona 1, epizoda 3

Dr. Rezanowicz ima popoln zakon in uspešno zobozdravniško prakso. Toda ob smrti njegove žene policija odkrije pretresljivo zgodbo o prevari in umoru.

23:00
The Missing: Missing Mothers; sezona 1, epizoda 1

Prisma Reyes izgine iz parkirne hiše, potem ko jo je kamera posnela pri vstopu v dvigalo. Andreo Knabel so zadnjič videli na poti domov v zgodnjih jutranjih urah.

23:30
The Missing: Never Came Back; sezona 1, epizoda 2

Leta 2019 Tyler David izgine po večeru praznovanja svojega rojstnega dne. Kristal Reisinger pa izgine, ko se odloči udeležiti bobnarskega kroga.

00:00
Hometown Homicide: Unsafe Anywhere; sezona 2, epizoda 3

Družina 15-letnika se ne vrne z nakupovanja. Šerif okraja Polk pa kmalu naleti na šokantno odkritje.

01:00
The Coroner: I Speak For The Dead: Clues From The Body; sezona 2, epizoda 4

Ko v neki garaži najdejo razpadajoče truplo Marcusa Garnera, okrožni mrliški oglednik Hetrick uporabi posebno znanost - in navadno hišno muho - da razreši primer.

02:00
Relentless: Paradise Lost; sezona 1, epizoda 3

Fontana odkrije temno plat mesta Hannibal in se sooči z nevarnim osumljencem.

03:00
Reasonable Doubt: A Body, A Trough And 800 Pounds Of Concrete; sezona 3, epizoda 6

Prvo šerifovo namestnico okraja Oglethorpe Tracy Fortson obsodijo za umor njenega partnerja. So ji umor podtaknili?

04:00
Reasonable Doubt: When The Gun Went Off; sezona 3, epizoda 8

Ko je v lastnem domu za posledicami strelne rane umrla Kathy Middleton, je policija za njeno smrt osumila moža Kena. A njegova družina vztraja, da je obsojen po krivem.

05:00
Evil Lives Here: The Horror I Don't Remember; sezona 2, epizoda 7

Sherry se nikoli ni razumela z mlajšim bratom Brianom, ni pa pričakovala, da bo ostala brez vsega. Zdaj se boji, da bo brat dokončal tisto, kar je začel pred 26 leti.

06:00
Impact of Murder: Stolen Dreams; sezona 2, epizoda 2

911 dispečer v Koloradu prejme klic ženske v stiski. Medtem ko dispečer posluša tragično zgodbo, sklene hitro prijateljstvo z žrtvijo.

07:00
Impact of Murder: The Betrayal; sezona 2, epizoda 4

Posnetki v tej oddaji prikazujejo ene najbolj osebnih in čustvenih trenutkov iz sodnih dvoran - pričevanja žrtev o posledicah zločina. Kako je zločin spremenil njihova življenja?

08:00
Nightmare Next Door: The Unwelcome Wagon; sezona 6, epizoda 3

Po izginotju Michaela Severancea celotna skupnost San Angela priskoči na pomoč njegovi novi nevesti. Toda ali gre pri njegovem izginotju za nekaj precej bolj zloveščega?

09:00
Nightmare Next Door: The Key To Murder; sezona 6, epizoda 4

Po umoru nekdanje kraljice šolskega plesa Melinde Snyder je njen rojstni kraj vpleten v skrivnost, ki dolgo ne bo razkrita.

10:00
Primal Instinct: Strings Attached; sezona 1, epizoda 3

Med prvim srečanjem Chucka Rocka in Beth Williams na Tampi na Floridi se kar zaiskri. Ko gre njuno razmerje po zlu, postane Chuck tarča skrivnostnega neznanca.

11:00
Primal Instinct: Catfish Killer; sezona 1, epizoda 5

Jenelle Potter ima malo prijateljev, ko njena ljubezen do enega od njih ostane neuslišana, pa jo izločijo iz družbe. Potem pa mračna figura njeno družino popelje na temačno pot.

12:00
Murder Comes to Town: The Cost Of Competition; sezona 4, epizoda 9

Ko dom znanega milijonarja zasuje toča krogel, se preiskovalci znajdejo na sledi ostre konkurence, skrivnosti in umora.

13:00
Murder Comes to Town: Dorothy Did Right; sezona 4, epizoda 10

Umor priljubljene gospe Dorothy Leatherwood pretrese Georgiano v Alabami. Zaradi govoric, ki se širijo po mestu, preiskovalci le s težavo ločijo dejstva od fikcije.

14:00
The Interrogator: Overkill; sezona 1, epizoda 5

Mlada ženska je po odkritju trupla priljubljene sosede, ki jo je nekdo do smrti pretepel na njenem domu, odločena kriminalistu Filu Watersu pomagati odkriti neusmiljenega morilca.

15:00
The Interrogator: Like Mother, Like Daughter; sezona 1, epizoda 6

Mlado žensko nekdo zadavi v njeni spalnici, medtem ko njen sin spi. Kriminalist Fil Waters ugotovi, da so pred 25 leti umorili tudi žrtvino mamo.

16:00
Deadly Recall: How Did I Get Here?; sezona 1, epizoda 1

Pat Postiglione je petindvajset let preiskoval umore v Nashvillu. Sodeloval je pri več sto primerih, njegovi spomini pa predstavljajo izjemno orožje za boj proti zločinu.

17:00
Deadly Recall: Side Business; sezona 1, epizoda 2

Pat Postiglione je petindvajset let preiskoval umore v Nashvillu. Sodeloval je pri več sto primerih, njegovi spomini pa predstavljajo izjemno orožje za boj proti zločinu.

18:00
Who Killed Jane Doe?: The Tent Girl; sezona 2, epizoda 4

V gozdu v Kentuckyju v šotorski vreči odkrijejo žensko truplo. Tisoč milj stran družina išče pogrešano mamo. Primera sta bila vse do danes več desetletij nerešljivi uganki.

19:00
Who Killed Jane Doe?: Daughter, Sister, Diamond, Doe; sezona 2, epizoda 5

Ob hitri cesti v Oklahomi odkrijejo truplo mlade ženske, neka družina pa išče pogrešano hči, ki se je zapletla v sumljivo razmerje.

20:00
Evil Lives Here: The Monster Inside Him; sezona 3, epizoda 12

Vernetta pred poroko z Richardom ni vedela za njegovo nasilno preteklost. Toda že kmalu se je morala skupaj s svakinjo Karen soočiti s posledicami tragedije.

21:00
Murder In The Heartland: Betrayal Begins With Trust; sezona 4, epizoda 3

Družina in prijatelji so v skrbeh, ko Phillip Brewer in Jody Fortuna izgineta v mestu Gillette v Wyomingu. Naposled vendarle na dan pride grozljiva resnica.

22:00
Chaos In Court: Trial By Violence; sezona 1, epizoda 5

Navdušenec nad marihuano prižge džojnt na sodišču v Tennesseeju. Oče napade serijskega morilca in obtoženec protestno zapusti lastno sojenje.

23:00
Chaos In Court: Enough Is Enough; sezona 1, epizoda 6

Dve družini se stepeta, ko je obtoženec obsojen za umor. Spolni napadalec postane nasilen, ko mu zavrnejo pravico do plačila varščine.

00:00
Murder Comes to Town: The Last Face She Saw; sezona 5, epizoda 8

Krajani Claypool Hilla v Virginiji so pretreseni, ko se priljubljena picerija spremeni v prizorišče hudega zločina. Sledi razkrijejo, da je šlo za več kot le rop.

01:00
Murder Comes to Town: Friendly Foes; sezona 5, epizoda 10

Zaradi dvojnega umora mlade mame in njene 21-mesečne hčerke se maloštevilna policijska enota iz Galaxa znajde v mrzličnem poskusu zaustaviti nepredstavljivo zlo.

02:00
Murder In The Heartland: Betrayal Begins With Trust; sezona 4, epizoda 3

Družina in prijatelji so v skrbeh, ko Phillip Brewer in Jody Fortuna izgineta v mestu Gillette v Wyomingu. Naposled vendarle na dan pride grozljiva resnica.

03:00
Evil Lives Here: The Black Widow; sezona 3, epizoda 1

Cindy Taylor se je ob nenadni smrti očeta sesul svet. Toda nekaj let kasneje je odkrila, da je bila njegova smrt le ena v nizu smrtonosnih skrivnosti njene mame.

04:00
Primal Instinct: From Diamonds to Death; sezona 1, epizoda 6

Premožnemu soprogu Ann McDonald je družbeni status pomembnejši od njene sreče. Ko Ann tolažbo poišče v objemu drugega moškega, se zaplete v smrtonosno igro.

05:00
Primal Instinct: The Wrath Of Love; sezona 2, epizoda 1

Moški je razklan med ženo in ljubico. Ljubosumje, obsedenost in presenetljiva zaroka vodijo v smrtonosni primer cestnega besa.

06:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Bloodlust; sezona 2, epizoda 7

Policist ustavi brezglavega voznika in ob tem razkrije niz umorov. Preiskovalci se odpravijo na lov za sadističnim morilcem, ki obožuje mučenje, tatvine in kri.

07:00
Pandora's Box: Unleashing Evil: Homicide On The Range; sezona 2, epizoda 9

Sumljivo izginotje družinskega moža Codyja Bowlesa zbudi zanimanje tamkajšnje policije. Rutinska preiskava razkrije hladnokrvno morilko s pestro preteklostjo.

08:00
Homicide City: Winter's Bones; sezona 3, epizoda 6

Na zunanjih površinah srednje šole odkrijejo človeško okostje. Da bi končno privedli morilca pred roko pravice, je potreben forenzični kipar in neutrudno delo detektivov.

09:00
Homicide City: The Thin Blue Line; sezona 3, epizoda 7

Policist je ustreljen do smrti, potem ko so ga domnevno zvabili v past. Detektivi sprejmejo drastične ukrepe, da bi izvlekli odgovore iz molčeče lokalne skupnosti.

10:00
Unravelled: Love Lies Bleeding; sezona 1, epizoda 5

Linda verjame, da ima vse, kar si lahko želi. Poročena je s čednim in premožnim Jeffreyjem Dolloffom. Toda ko ji Jeff sporoči slabe novice, se prične njeno življenje sesedati.

11:00
Unravelled: Deadly Demons; sezona 1, epizoda 6

Marinec Walter Smith se je vrnil iz Iraka. Po tem, ko mu zdravnik postavi diagnozo posttravmatske stresne motnje, Walter uteho najde v objemu mlade umetnice Nicole Speirs.

12:00
The 93 Victims Of Samuel Little: Part 1; sezona 1, epizoda 1

Forenzični strokovnjak in teksaški ranger si prizadevata iz Samuela Littla izvleči priznanje o nerešenem umoru. Nazadnje dobita veliko več, kot sta si kdajkoli predstavljala.

14:00
Reasonable Doubt: Without A Trace; sezona 3, epizoda 9

Leta 2007 je brez kakršnih koli sledi izginila mlada mamica Melissa Flores. Za umor obsodijo njenega mož. Njegova družina je prepričana, da je Ronnie nedolžen.

15:00
Reasonable Doubt: It Wasn't Me; sezona 3, epizoda 10

Leta 1992 je bil ulični preprodajalec drog obsojen umora najstnika. Njegova sestra in zaročenka sta prepričani, da sedi za zapahi zaradi umora, ki ga ni zagrešil.

16:00
Hometown Homicide: Route 29; sezona 2, epizoda 2

Študentka Hannah Graham se ne vrne več domov, potem ko pošlje prijateljici sporočilo, da se je izgubila. Prijatelji so zbegani in zaskrbljeni, zato prijavijo njeno izginotje.

17:00
Hometown Homicide: Hold The Line; sezona 2, epizoda 4

Mimoidoči prijavi goreč avtomobil ob cesti v kraju Courtland v državi Misisipi. Ko prispejo prvi posredovalci, najdejo 19-letno Jessico Chambers, ki so jo pogoltnili plameni.

18:00
Scene Of The Crime With Tony Harris: Lonnie's Last Funeral; sezona 2, epizoda 2

Ko v njegovi spalnici ustrelijo Lonnieja Turnerja st., za glavnega osumljenca velja nekdo od njegovih bližnjih. Ali bo njegov alibi zdržal?

19:00
Scene Of The Crime With Tony Harris: The Lego Murder; sezona 2, epizoda 3

Tony raziskuje, kako so DNK in otroški prstni odtisi pomagali razrešiti umor 78-letne Lucille Johnson. Vse skupaj vrhunec doseže v srečanju z morilcem.

20:00
Still A Mystery: Missing Blue Eyes; sezona 6, epizoda 6

Ko izgine mlada mamica, morajo policisti zaslišati cel kup moških v mestu. Sedemmesečnega dojenčka ugrabijo iz njegove posteljice.

21:00
The Missing: Disappearances In Santa Monica Mountains; sezona 1, epizoda 3

Elaine Park noč preživi proč od doma in je nikoli več ne vidijo. Matthew Weaver Jr. pa izgine po večeru ponočevanja s prijatelji.

21:30
The Missing: Off The Face Of The Earth; sezona 1, epizoda 4

13-letna Tabitha Tuders se vsako jutri sprehodi do avtobusne postaje, dokler se nekega dne ne vrne domov. Shemika Cosey izgine po prenočitvi pri prijateljici.

22:00
Crimes Gone Viral: Child Snatchers; sezona 2, epizoda 1

Resnične zgodbe o poskusih ugrabitve otrok sredi belega dne, skupaj s posnetki ugrabitev in pričevanji očividcev.

22:30
Crimes Gone Viral: Bold Moves; sezona 1, epizoda 6

Ko se mati in hči postavita po robu napadalcem v njuni trgovini, izbruhne strelski spopad. In nek moški se nespametno odloči oropati inštruktorja borilnih veščin.

23:00
Relentless: Paradise Lost; sezona 1, epizoda 3

Fontana odkrije temno plat mesta Hannibal in se sooči z nevarnim osumljencem.

00:00
I Almost Got Away With It: Got to Rob Banks; sezona 1, epizoda 7

Profesionalnega roparja bank Joeja Loyo je zapustila sreča, saj policisti zahvaljujoč najsodobnejši tehnologiji pridejo na njegovo sled in končajo njegov roparski pohod.

01:00
I Almost Got Away With It: Got Caught in the Shower; sezona 1, epizoda 8

Richard Garber je prepričan, da jo je odnesel z umorom svojega soseda. Toda po tem, ko postane glavni osumljenec, se kar osem mesecev skriva pred policijo.

02:00
I Almost Got Away With It: Got Two Homes in Mexico; sezona 1, epizoda 9

Gonzolo Martinez je najstnik v zaporu, ki pobegne, ko se ponudi priložnost. FBI ga ujame, šele ko skuša prestopiti mehiško mejo.

03:00
Scene Of The Crime With Tony Harris: Lonnie's Last Funeral; sezona 2, epizoda 2

Ko v njegovi spalnici ustrelijo Lonnieja Turnerja st., za glavnega osumljenca velja nekdo od njegovih bližnjih. Ali bo njegov alibi zdržal?

04:00
The 93 Victims Of Samuel Little: Part 1; sezona 1, epizoda 1

Forenzični strokovnjak in teksaški ranger si prizadevata iz Samuela Littla izvleči priznanje o nerešenem umoru. Nazadnje dobita veliko več, kot sta si kdajkoli predstavljala.