Slovenske TV

Podnaslovljene TV

Lokalne TV

EX YU TV

Angleške TV

Nemške TV

Italijanske TV

Ostale TV

Discovery
06:00
How It's Made: Peaked Caps, Custom Water Heaters; sezona 26, epizoda 26

Oglejte si, kako so narejeni vsakdanji predmeti, in spoznajte, kakšne metode, materiali in edinstveni proizvodni postopki so potrebni za njihovo izdelavo.

06:30
How It's Made: Orthodontic Retainer, Orange Juice; sezona 26, epizoda 16

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo, kako so narejeni. Kako izdelajo stvari, kot so zložljive savne in noži iz listov za žago?

07:00
How It's Made: Belts, 3D Metal Printers; sezona 26, epizoda 21

Oglejte si, kako so narejeni vsakdanji predmeti, in spoznajte, kakšne metode, materiali in edinstveni proizvodni postopki so potrebni za njihovo izdelavo.

07:30
How It's Made: DeLorean Restoration, Bison Fibre; sezona 26, epizoda 12

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov in razkrivamo, kako so narejeni. Kako izdelajo stvari, kot so mize za igro, imenovano shuffleboard?

08:00
Extreme Engineering: NASA; sezona 5, epizoda 8

Vstopite v zakulisje oblikovanja najnovejših modelov vesoljskih plovil, ki nastajajo v NASI. Ares je nova futuristična raketa, ki bo povzročila revolucijo raziskovanja vesolja.

09:00
Extreme Engineering: Singapore Skypark; sezona 6, epizoda 1

Danny je v Singapurju, kjer na vrhu treh nebotičnikov gradijo prvi park v zraku. Oglejte si, kako bo sodeloval pri nekaj najtežjih dvigih v gradbeništvu, kar jih je kdaj bilo.

10:00
Wheeler Dealers: 1991 Alfa Romeo 164L; sezona 15, epizoda 5

Mike odkrije redek avtomobil Alfa Romeo 164L iz leta 1991. Nad brezhibno zunanjostjo avtomobila je navdušen, zato pa Anta čaka veliko dela z motorjem.

11:00
Wheeler Dealers: Volkswagen Rabbit GTI; sezona 15, epizoda 6

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

12:00
Salvage Hunters: Episode 6; sezona 7, epizoda 6

Lovec na arhitekturne starine Drew obišče dvorec v Barnstaplu, kjer skuša očarati lady Arran. Potem pa v Bournemouthu najde obilo neonskih poslastic.

13:00
Salvage Hunters: Episode 7; sezona 7, epizoda 7

Lovci na starine se spopadejo v dvorcu v Essexu, veleblagovnica s starinami v Berkshiru se spogleduje z anatomijo in Drew se trdo pogaja za spominke v zvezi z avtomobilizmom.

14:00
How Do They Do It?: Crystal Glass, Flat Screen TVs; sezona 13, epizoda 13

Kako spihajo najboljši kristal na svetu, izdelajo najtanjše televizorje, ogrejejo najgloblji bazen in vsak dan napolnijo milijon plastenk kečapa?

14:30
How Do They Do It?: Pulverizers, Bomber Jackets; sezona 13, epizoda 14

Kako skujejo čeljust stroja, ki lahko predre beton in uniči stolpnice, kako sešijejo zgodovinsko letalsko jakno in zvarijo najstarejše pivo v zahodnem svetu?

15:00
How Do They Do It?: Sydney Opera House, Handsaws; sezona 13, epizoda 15

Kako ohladijo operno hišo v Sydneyju, predelajo sheffieldsko jeklo v tesarsko ročno žago, izdelajo mikrofon, ki zazna šepet, in varno preplujejo zamrznjeno reko?

15:30
How Do They Do It?: Moonshine, Electric Bikes, Wetsuits; sezona 13, epizoda 16

Kako kuhajo žganje na črno sredi New Yorka, izdelajo kolo na baterije in gojijo kavčuk za potapljaške obleke v arizonski puščavi?

16:00
Gold Divers: Episode 1; sezona 10, epizoda 1

Shawn Pomrenke želi postati vodilni rudar v Nomu, saj se je dokopal do donosnega rudišča. Zeke Tenhoff se loti ambicioznega projekta z jadrnico.

17:00
Gold Divers: Episode 2; sezona 10, epizoda 2

Shawn se s Christine Rose odpravi poiskati donosno rečno strugo. Vernon je z novo posadko na testni plovbi, ki se že kmalu spremeni v nočno moro.

18:00
Salvage Hunters: Classic Cars: VW Fastback Type 3 & Rover P6; sezona 2, epizoda 2

Drew in Paul v Somersetu iščeta Volkswagnov model Fastback Type 3 iz 70. let, lotita pa se tudi obnove Roverjevega modela P6, izdelanega v času krize konglomerata British Leyland.

19:00
Salvage Hunters: Classic Cars: MGC & BMW 635; sezona 2, epizoda 3

Drew in Paul v Hampshiru odkrijeta redek model MGC-ja iz 60. let, a se ne moreta zediniti, kako ga obnoviti. V Dorsetu pa se zagledata v BMW 635 Coupe, ki je 15 let stal v skednju.

20:00
Billy Buys Brooklyn: Cannons & Cocktails; sezona 1, epizoda 6

Billy odkrije Napierjev mešalnik za koktajle, ki je bil izdelan v času prohibicije. Kasneje si prizadeva izslediti top iz 19. stoletja za zbiratelja vojaških predmetov Petra.

20:30
Baggage Battles: Los Angeles; sezona 1, epizoda 6

2011. LAPD prikupio je robu u vrijednosti od 2 milijarde dolara koju mora uništiti ili prodati. Naši stručnjaci žele profitirati na nekima od tih legalno zaplijenjenih predmeta.

21:00
Estonia: Episode 2; sezona 1, epizoda 2

Posamezniki strnejo svoje misli o nesreči trajekta MS Estonia. Prav tako bomo preučili odločitve švedske vlade po tem tragičnem dogodku.

22:00
Killers Of The Cosmos: Death Ray; sezona 1, epizoda 2

Smrt masivne zvezde lahko sproži sunek sevanja, ki bi utegnil izbrisati življenje z obličja Zemlje. Kakšne so možnosti, da dejansko pride do takšnega dogodka?

23:00
Gold Divers: Episode 7; sezona 10, epizoda 7

Shawn opravi ključen pogovor z očetom o prihodnosti celinskega najdišča. Vernon spodbudi svoje potapljače z luksuznim potovanjem v Las Vegas.

00:00
Naked And Afraid: Come Hell And Black Water; sezona 7, epizoda 1

Kmetovalka in vojaški veteran se spopadeta z neizprosnimi pogoji v močvirju Blackwater na Floridi. Bosta kos strupenim kačam in hudim nalivom?

01:00
Homestead Rescue: A Golden Opportunity; sezona 4, epizoda 1

Raneyjevi uporabijo star skedenj za dejavnost komercialnega ribolova. Toda ko je Marty prisiljen iti v samoizolacijo, Matt in Misty naletita na veliko odkritje.

03:00
Estonia: Episode 2; sezona 1, epizoda 2

Posamezniki strnejo svoje misli o nesreči trajekta MS Estonia. Prav tako bomo preučili odločitve švedske vlade po tem tragičnem dogodku.

04:00
Killers Of The Cosmos: Death Ray; sezona 1, epizoda 2

Smrt masivne zvezde lahko sproži sunek sevanja, ki bi utegnil izbrisati življenje z obličja Zemlje. Kakšne so možnosti, da dejansko pride do takšnega dogodka?

05:00
Wheeler Dealers: Dodge A100 Van; sezona 14, epizoda 7

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

06:00
How It's Made: Chocolate Coins: Floor Heating System; sezona 18, epizoda 3

V tej epizodi priljubljene oddaje si oglejte, kako izdelajo čokoladne kovance, avtomobile na pedala in meče iz lateksa.

06:30
How It's Made: Farmed Caviar: Intake Manifolds: Motorcycle Jackets; sezona 18, epizoda 4

Pod drobnogled postavljamo vsakodnevne predmete. Oglejte si, kako izdelajo motoristične jakne in lopate ter kaj vse je potrebno za pridelavo kaviarja.

07:00
How It's Made: Wax Figures: Awnings: Sandwich Crackers; sezona 18, epizoda 5

Oglejte si, kako izdelajo voščene figure, platnene strehe, sendviče iz krekerjev in kositrne vrčke.

07:30
How It's Made: Pipe Cleaners: Blue Stilton Cheese; sezona 18, epizoda 6

Pod drobnogled postavljamo vsakodnevne predmete. Oglejte si, kako izdelajo čistilnike za pipe, modri sir Stilton, pametne števce električne energije in teleskope.

08:00
Diesel Brothers: Busting at the Sema; sezona 1, epizoda 6

Serija prikazuje podvige Heavyja D-ja, Diesla Dava in njune ekipe Dieselsellerz. Njune orjaške stvaritve in mogočni tovornjaki so prave dizelske legende.

09:00
How Do They Do It?: Stainless Steel, Safe Locks; sezona 16, epizoda 5

Številni predmeti iz vsakdanjika sodobnega sveta so rezultat zapletenih inženirskih in izdelovalnih procesov. Kako jim uspe?

09:30
How Do They Do It?: Geoduck, Steam Trains; sezona 16, epizoda 6

Številni predmeti iz vsakdanjika sodobnega sveta so rezultat zapletenih inženirskih in izdelovalnih procesov. Kako jim uspe?

10:00
Wheeler Dealers: This Horse Needs To Be Put Out; sezona 16, epizoda 15

Mike se odloči pomagati mlademu članu ekipe popraviti njegovega 4-litrskega Mustanga V6, letnik 2007.

11:00
Shed And Buried: From Cornwall To Oxfordshire; sezona 1, epizoda 1

Henry Cole in motociklistični guru Sam Lovegrove potujeta od Cornwalla do Oxfordshira, kjer brskata po najbolj neverjetnih britanskih lopah in ob tem tudi nekaj zaslužita.

11:30
Shed And Buried: Buckinghamshire; sezona 1, epizoda 2

Henry in Sam v Buckinghamshiru iščeta skrite avtomobilske zaklade, s katerimi bi lahko zaslužila. Ob tem najdeta stacionarne motorje, vlečna vozila in starinske posode za gorivo.

12:00
Baggage Battles: Blow Up; sezona 3, epizoda 4

Lovci na izgubljene predmete se odpravljajo na še eno dražbo, na kateri iščejo zanimive predmete, ki bi jih lahko kasneje drago prodali. Kaj bodo odkrili tokrat?

12:30
Baggage Battles: Mike Tyson's Punch Out; sezona 3, epizoda 5

Lovci na zaklade se odpravljajo na dražbo lastnine v Jacksonville na Floridi, kjer so med drugim na voljo zbirateljski predmeti iz pop kulture in zapečateni zaboji.

13:00
Baggage Battles: Space Case; sezona 3, epizoda 6

Lovci na izgubljene predmete se odpravijo na vladno dražbo v Sacramento v Kaliforniji. Mark Meyer z visokimi ponudbami za zbirko nožev zbija zaslužek Martinovih.

13:30
Baggage Battles: Two-Faced; sezona 3, epizoda 7

Lovci na izgubljene predmete se odpravijo na policijsko dražbo v kalifornijski Stockton, kjer eden od poznavalcev odkrije kalup maske slavne hollywoodske zvezde.

14:00
Salvage Hunters: Curious Science; sezona 9, epizoda 9

Drew se v Londonu pogaja za temačen starinski zdravniški pribor, v Nottinghamshiru obišče skladišče, polno ameriških izdelkov, potem pa se odpravi še v veličasten škotski dom.

15:00
Salvage Dawgs: Old Stagecoach Inn; sezona 3, epizoda 2

Mike in Robert rešujeta predmete iz hiše v Abingdonu, ki jo je poškodoval tornado. Mike iz gredi izdela mizo.

15:30
Salvage Dawgs: Reel Theatres; sezona 3, epizoda 3

Mike, Robert in ekipa rešujejo zaklade iz kinematografa v Seviervillu, med katerimi so analogni projektorji, filmska platna in neonske črke.

16:00
Salvage Hunters: Classic Cars: Episode 3; sezona 3, epizoda 3

Drew in Paul se odpravita v osrednji del VB po švedsko klasiko: Volva Amazona. Poleg tega se Paul zagreje za Toyoto MR2. Lahko Drewa prepriča, da bo predelava dobičkonosna?

17:00
Wheeler Dealers: Jeep CJ7 - Part 1; sezona 4, epizoda 3

Mike najde jeepa CJ7 iz leta 1984, ki je videl že lepše čase. Avto preda v roke mojstru za prenove Eddu Chini, za katerega upa, da bo temu klasičnemu avtu vrnil nekdanji sijaj.

17:30
Wheeler Dealers: Jeep CJ7 - Part 2; sezona 4, epizoda 4

Eddova dela na jeepu CJ7 se bližajo koncu, čakajo ga samo še zadnji popravki, nato pa si bo prenoveljeno vozilo ogledal in ga ocenil še Mike.

18:00
Border Control: Spain: Episode 15; sezona 3, epizoda 15

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

18:30
Border Control: Spain: Episode 16; sezona 3, epizoda 16

Pridružite se varnostni in carinski službi, ki španske meje varuje pred nenehno nevarnostjo, ki jo predstavljajo mamila, orožje in morebitni teroristi.

19:00
Gold Divers: Episode 10; sezona 10, epizoda 10

Po polomu v Elimu mora Kris zasnovati nov načrt za iskanje zlata. Shawn je nervozen pred testno plovbo z Myrtle Irene, Vernon pa odkrije zlato v Clara Creeku.

20:00
Killers Of The Cosmos: Cosmic Scrap; sezona 1, epizoda 3

V orbiti Zemlje kroži več kot 100 milijonov kosov odpadkov. Trk med dvema večjima kosoma v nizki zemeljski orbiti bi lahko bil katastrofalen.

21:00
Strip the Cosmos: Hunt For The Big Bang; sezona 2, epizoda 3

Kako je nastalo vesolje? Znanstveniki preučujejo sestavo vesolja z revolucionarnimi teleskopi in računalniki, ki jim pomagajo potovati nazaj v trenutek velikega poka.

22:00
How the Universe Works: Earth: Venus's Evil Twin; sezona 4, epizoda 3

Tako kot naš planet je tudi Venera nekoč vsebovala vodo, a je ta izginila zaradi premočnega sonca in pogoste vulkanske aktivnosti. Ali takšna usoda čaka Zemljo?

23:00
Expedition X: The Beast Of Bray Road; sezona 2, epizoda 10

Josh Gates sestavi vrhunsko ekipo strokovnjakov za raziskovanje nepojasnjenih skrivnosti. Skupaj nato potujejo po svetu na lovu za resnico.

00:00
Killers Of The Cosmos: Cosmic Scrap; sezona 1, epizoda 3

V orbiti Zemlje kroži več kot 100 milijonov kosov odpadkov. Trk med dvema večjima kosoma v nizki zemeljski orbiti bi lahko bil katastrofalen.

01:00
Strip the Cosmos: Hunt For The Big Bang; sezona 2, epizoda 3

Kako je nastalo vesolje? Znanstveniki preučujejo sestavo vesolja z revolucionarnimi teleskopi in računalniki, ki jim pomagajo potovati nazaj v trenutek velikega poka.

02:00
How the Universe Works: Earth: Venus's Evil Twin; sezona 4, epizoda 3

Tako kot naš planet je tudi Venera nekoč vsebovala vodo, a je ta izginila zaradi premočnega sonca in pogoste vulkanske aktivnosti. Ali takšna usoda čaka Zemljo?

03:00
Expedition X: The Beast Of Bray Road; sezona 2, epizoda 10

Josh Gates sestavi vrhunsko ekipo strokovnjakov za raziskovanje nepojasnjenih skrivnosti. Skupaj nato potujejo po svetu na lovu za resnico.

04:00
Wheeler Dealers: 1974 Jensen Healey; sezona 15, epizoda 7

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

05:00
Wheeler Dealers: 1965 Barracuda - Part 1; sezona 15, epizoda 15

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

06:00
Wheeler Dealers: Aston Martin DB7; sezona 10, epizoda 1

Mike sklene dober posel, ko kupi starega Aston Martina DB7. Bosta z Eddom uspela obnoviti to zbledelo britansko umetnino, da bo spet zasijala, in ali ga bosta prodala za dobiček?

07:00
Wheeler Dealers: Ford Mustang Mach 1; sezona 14, epizoda 3

Trgovec z avtomobili Mike Brewer in nadarjen mehanik Ant Anstead iščeta legendarne avtomobile, ki jih v svoji delavnici v Los Angelesu najprej obnovita in nato z dobičkom prodata.

08:00
How It's Made: Tin Whistles, Horn Products; sezona 26, epizoda 24

Oglejte si, kako so narejeni vsakdanji predmeti, in spoznajte, kakšne metode, materiali in edinstveni proizvodni postopki so potrebni za njihovo izdelavo.

08:30
How It's Made: Turf Grass: Beef Jerky: Bowling Pins; sezona 19, epizoda 5

Pod drobnogled postavljamo še več vsakdanjih predmetov. Tokrat si oglejte, kako izdelajo travnato rušo, sušeno govedino, sekalnike lesa in keglje za bowling.

09:00
Shed And Buried: Riding Shotgun; sezona 2, epizoda 16

Henry in Sam obiščeta Suffolk, kjer si ogledata zbirko starinskih motociklov. Henryjevo pozornost pritegnejo črpalke za gorivo, Sam pa opazi motorje s prikolico.

09:30
How Do They Do It?: Opal : Stunt Planes : Nougat; sezona 10, epizoda 1

Kako kopljejo drage opale pod eno najbolj vročih puščav na svetu? Kako nastanejo osupljiva kaskaderska letala in kako izdelujejo nugat?

10:00
Gold Rush: The Viking Detective; sezona 11, epizoda 15

Jukonski zlatokopi se vračajo, da bi postavili vse na kocko v upanju, da bi obogateli. Novi rudarji, nova nahajališča in novi stroji pomenijo, da so vložki višji kot kdajkoli prej!

11:00
Salvage Hunters: Episode 11; sezona 13, epizoda 11

Drew v ogromnem skednju v Sussexu odkrije veliko zbirko z živalmi povezanih nenavadnih predmetov, v Cardiffu pa končno razkrijejo njegov najljubši tip starin.

12:00
Wheeler Dealers: Petrolhead Takeover; sezona 14, epizoda 18

Mike in Ant odgovarjata na vprašanja gledalcev z vsega sveta in ob tem razkrivata zgode iz zakulisja serije in se spomnita zadnjih osmih obnovljenih avtomobilov.

13:00
Naked and Afraid XL: Belly Of The Beast; sezona 4, epizoda 5

Trinajst prekaljenih mojstrov preživetja skuša preživeti 40 dni na odmaknjeni obali filipinskega otoka Palawan, kjer so ujeti med smrtonosni ocean in gosto džunglo.

14:00
Naked and Afraid XL: No Hand-Outs; sezona 4, epizoda 6

Trinajst prekaljenih mojstrov preživetja skuša preživeti 40 dni na odmaknjeni obali filipinskega otoka Palawan, kjer so ujeti med smrtonosni ocean in gosto džunglo.

15:00
Naked and Afraid XL: Hike Into Hell; sezona 4, epizoda 7

Trinajst prekaljenih mojstrov preživetja skuša preživeti 40 dni na odmaknjeni obali filipinskega otoka Palawan, kjer so ujeti med smrtonosni ocean in gosto džunglo.

16:00
Shed And Buried: Cornish Surf; sezona 1, epizoda 6

Henry in Sam brskata po cornwallskih lopah, v katerih se skrivajo po naročilu izdelani motorji, deskarski avtomobili in vse vrste čudovitih reči. Ali bosta z njimi kaj zaslužila?

16:30
Salvage Dawgs: First Baptist Church; sezona 1, epizoda 8

Mike, Robert in ekipa Black Dog rešujejo dele nekdanje baptistične cerkve v Bluefieldu v Zahodni Virginiji.

17:00
Shed And Buried: Steam, Bicycles And Metal Rolling; sezona 2, epizoda 14

Henry in Sam v Cornwallu odkrijeta izjemno redke parne avtomobile iz začetka 20. stoletja. Če se jima nasmehne sreča, se bosta lahko s kakšnim tudi popeljala!

17:30
Salvage Dawgs: Meek Farmhouse; sezona 3, epizoda 8

Mike in Robert s kmetije v Marionu odstranita dvodelno stopnišče. Kasneje Mike v delavnici iz lesenih vrat izdela točilni pult in ga podari možu svoje stranke.

18:00
How It's Made: Iron Bathtubs, Hopi Kachina Dolls; sezona 20, epizoda 10

Oglejte si, kako nastanejo kadi iz litega železa, lutke Hopi Kachina, motorji za tovornjake za delo v rudniku in spominske kartice.

18:30
How It's Made: Safety Devices: Typewriters: Cellos; sezona 7, epizoda 8

Odpravite se v zakulisje in odkrijte, kako so izdelani vsakdanji predmeti: napihljive varnostne naprave, pisalni stroji za slepe in violončela iz karbonskih vlaken.

19:00
Wheeler Dealers: Jaguar XJC; sezona 11, epizoda 9

XJC je dvovratna različica štirivratne limuzine XJ6. Zadnji jaguar, ki ga je oblikoval Sir William Lyons - t. i. »športni avtomobil podjetnikov« - bo zagotovo pritegnil kupce.

20:00
Naked and Afraid XL: Gat-R-Done; sezona 6, epizoda 3

Matt, Rylie in Ryan se spopadejo z aligatorjem, da bi pridobili pomemben vir beljakovin. Gary odkrije poginulo žival, kar sproži trenja znotraj njegove ekipe.

22:00
Naked And Afraid: Swamp Don't Care; sezona 5, epizoda 7

Dva mojstra preživetja morata preživeti 21 dni brez hrane, vode ali obleke v enem najbolj neizprosnih in najodročnejših krajev na svetu. Kako se bosta odrezala?

23:00
Naked and Afraid XL: Gat-R-Done; sezona 6, epizoda 3

Matt, Rylie in Ryan se spopadejo z aligatorjem, da bi pridobili pomemben vir beljakovin. Gary odkrije poginulo žival, kar sproži trenja znotraj njegove ekipe.

01:00
You Have Been Warned: Nailed It; sezona 4, epizoda 16

Čas je za največje kaskaderske podvige in najbolj nore gradnje na spletu. Oglejte si izjemno spretnost in domiselne mehanske čudeže, ki vas bodo gotovo navdušili.

02:00
Salvage Hunters: Treasure Hunt; sezona 11, epizoda 11

Drew v starinarnici v Gloucestershiru odkrije dragoceni predmet, ki so ga drugi spregledali, kasneje pa v Kentu na podeželskem posestvu izkopava izgubljene zaklade.

03:00
Salvage Hunters: Episode 13; sezona 13, epizoda 13

Drew lahko kot prvi izbira med pohištvom v tovarni v t. i. Črni deželi, v Derbyju pa odkrije ročično gred iz vojaškega letala, ki je sodelovalo v Bitki za Britanijo.

04:00
Wheeler Dealers: Petrolhead Takeover; sezona 14, epizoda 18

Mike in Ant odgovarjata na vprašanja gledalcev z vsega sveta in ob tem razkrivata zgode iz zakulisja serije in se spomnita zadnjih osmih obnovljenih avtomobilov.

05:00
Wheeler Dealers: 1987 Mercedes 560SL; sezona 13, epizoda 1

Če si imel v 80-ih letih pod palcem veliko denarja, si moral imeti mercedesa 560SL. Mike najde skrbno čuvan primerek, ki pa je potreben osvežitve.